Inhoud blog
 • 14 juni EINDE
 • 12 juni '17 - Na een einde komt een nieuw begin.
 • 11 juni Het Blauw Kanneke
 • 10 juni De Sprint
 • 09 juni Mariapark
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Links
 • Onderweg no Polien
 • Geocaching
 • fietsroutes
 • Leren fotograferen, de site van collega Alex
 • Music on wheels
 • Pols Fotoblog
 • Pols Fotodagboek
  Een vervolg op 2012in366fotos...
  Klik op de foto om een groter formaat te zien.
  09-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.09 september Zwammen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We ontkomen er niet aan, sneller dan we denken zal het weer herfst zijn. Qua kleurenpracht wordt dat hopelijk weer een vruchtbare tijd voor het fotograferende deel van de mensheid, maar ook vandaag, toch nog altijd begin september, kreeg ik een onderwerp voor de lens dat me al een beetje in de sfeer bracht.
  Schoonheid zit overal, je moet het alleen maar willen zien, hoor je wel eens… Deze zwammen die een afgezaagde boomstronk gebruiken als voedingsbodem vond ik interessant genoeg om er even bij stil te staan. Prachtig toch? Ik heb er even aan gedacht er in photoshop enkele filters op los te laten en er een abstrakt kunstwerk van te maken, maar bij nader inzien leek het mij zo ook mooi genoeg, ik heb alleen het kontrast een klein beetje verhoogd.
    

  09-09-2013 om 23:50 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08 september Bloemencorso
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op de tweede zondag van september gaat traditiegetrouw de jaarlijkse bloemencorso door in Loenhout. Ondertussen is het evenement cultureel Vlaams erfgoed geworden en ook deze keer wilden wij dat niet missen. Elke buurtschap of wijk van de gemeente bedenkt, plant en realiseert in de maanden voorafgaand aan de grote dag de meest gedurfde, creatieve, mogelijke of onmogelijke praalwagen en die worden dan allemaal opgesmukt met miljoenen, speciaal voor de gelegenheid geteelde kleurrijke dahlias.
  Dit is wagen nummer 33, “Testvlucht” van buurtschap Notelaar, een van de vele adembenemende kunststukken die voorbij kwamen. Wie de uiteindelijke winnaar werd hebben wij niet meer meegekregen, toen waren we alweer richting andere plannen, maar wat ons betreft mochten ze allemaal winnen, de kois, de cobra, de snowboarders, de kathedraal, de zwiermolen, de slak… of nog een andere, noem maar op, wij hebben gewoon genoten. En dat we op fotografie-gebied ook aan onze trekken kwamen mag duidelijk zijn, ondanks het moeilijke, steeds veranderende licht.
                

  08-09-2013 om 23:48 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07 september Ekster
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Er wonen eksters in de buurt. Hoeveel het er zijn, daar heb ik het raden naar, ze lijken allemaal op elkaar he. Rond de tijd dat de jongeren gaan uitvliegen wordt het vaak best druk in onze tuin, ze komen op het gras rondhangen, op zoek naar eten vermoed ik. Ik heb daar geen bezwaar tegen, de verhalen over eieren pikken, juwelen stelen en jonge zangvogels roven zijn ofwel onwaar ofwel schromelijk overdreven volgens de wikipedia. Ik laat ze. Ze zijn sowieso behoorlijk schuw, ze vliegen al kwetterend weg nog voor je de deur hebt opengemaakt bij wijze van spreken. Als er zich dan toch eens een gelegenheid tot fotograferen voor doet zal ik het niet laten natuurlijk. Deze kreeg ik te pakken door het raam van een van de slaapkamers. Hij had me niet in de gaten en hij bleef rustig zitten in de buurt van een ligstoel. De achtergrond moest ik er maar bijnemen. Ik heb de verzadiging van het gras ( nu ja, gras ? ) en het in beeld zijnde deel van de ligstoel flink naar beneden gehaald en alleen de vogel ongemoeid gelaten in de bewerking. Nog flink wat vignettering in de hoeken er boven op en zo gaat de aandacht naar mijn gevoel helemaal naar het onderwerp en niet naar de bijkomstigheden.           

  07-09-2013 om 23:53 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06 september Onweerswolken?
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In de loop van de namiddag kregen we enkele regendruppels over ons heen, maar veel stelde het niet voor. Toen we in de vooravond van uit Lommel weer huiswaarts reden dachten we in de verte de eerste tekenen te zien van een mogelijk klank en lichtspel. Dit soort dramatische bloemkoolwolken zijn meestal de voortekenen van onweer namelijk. In de veronderstelling dat ik later op de avond nog wel meer spectaculaire luchten zou kunnen te pakken krijgen, en daar ben ik als amateurfotograaf echt wel gevoelig voor, stopte ik veiligheidshalve hier toch ook al eens om enkel fotos te maken. Deze twee paarden vertellen het aan elkaar: slecht weer op komst. Gelukkig maar dat ik deze shots alvast op het geheugenkaartje had, want naarmate we dichter bij huis kwamen klaarde de hemel weer helemaal uit en was er van bliksem of donder in de verste verte geen sprake meer. De spectaculaire luchten die ik in gedachten had waren dus ten zuid oosten van Lommel te vinden.
  Morgen toch eens checken of ze het in het zuiden van Limburg droog gehouden hebben…
    

  06-09-2013 om 23:53 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05 september Kikker
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Beducht als ik was voor de tropische temperaturen die nationale Frank en Sabine ons hadden aangekondigd voor deze namiddag, had ik mijn dagelijkse lichaamsbeweging er al redelijk vroeg op zitten. Josee wilde in de voormiddag ook gaan fitnessen in Balance Health Center en gedurende die tijd kon ik mooi een kort tochtje maken richting Herentals langs de Snepkensvijver en terug langs het Zwart Water. De kans om op die plekken een of ander diertje te verschalken in een interessante pose is groot genoeg om er telkenmale ik er voorbij fiets te stoppen. Deze kikker vond het niet nodig zich uit de voeten te maken toen ik er de camera op richtte.
  Toeval of niet, deze avond zag ik op het journaal dat in Vlaanderen meer dan de helft van de reptielen en de amfibieën bedreigd is. Ja, dat zal wel als je niet op de vlucht slaat als er een potentieel gevaar boven je komt staan zwaaien met iets waarvan je niet weet of het geen zwaar schiettuig is…
   

  05-09-2013 om 23:53 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 september Springen van de Larumse brug
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op een heerlijke nazomerdag als vandaag is het zalig fietsen langs het Kempisch Kanaal. En er is ook altijd wel iets te beleven en te fotograferen voor de allerte hobbyist.
  Al van ver konden we zien dat er behoorlijk wat bedrijvigheid was in de buurt van de Larumse brug. Enkele jongeren lapten het zwemverbod feestelijk aan hun laars – deden wij ook vroeger – en ze vierden, naar eigen zeggen, op hun manier het einde van de zomer. Ze maakten daar ook de nodige fotos en filmopnames bij en ze vonden het helemaal niet erg dat ik ook even mijn toestel bovenhaalde. Ik kwam nog even in de verleiding om de Eos te richten op de frisse jongedame die een eindje verderop lag te genieten in bikini maar uiteindelijk vond ik de brugspringerij van de waaghalzen toch interessanter… het zal de leeftijd wel zijn.
  Ik had geen zwembroek bij, van dat soort exploten was ik vroeger ook niet vies namelijk, maar Josee is in zo’n geval sowieso een beperkende factor… telkens ik iets wil doen wat zij te gevaarlijk vindt houdt ze me wel in bedwang met dreigende echtscheiding, op Duvel-loos dieet zetting en verdere beperkingen van sommige lichamelijke genoegens. Ach ja, ik durf wel eens vergeten dat ik geen 20 meer ben. Maar al fotograferend kon ik toch ook, zij het passief, aan de pret deelnemen. Jammer dat die jongedame niet wilde springen… en al even jammer dat ik de 300 mm niet bij had, dan had ik misschien toch nog even de andere kant op gericht.
  J

  04-09-2013 om 23:54 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03 september De abdij van Tongerlo
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ik heb weer eens een flinke fietstocht ondernomen vandaag. Ik wil sowieso de noodzakelijke dagelijkse beweging blijven nemen en omdat ik weer behoorlijk last heb van de rechterknie, lijkt mij fietsen minder belastend dan wandelen. De bestemming werd Westerlo en omstreken, een retourtje van zo’n 60 km. Als je dan via de abdij van Tongerlo terug richting Oevel en zo verder naar huis wil rijden kun je evengoed dwars door de abdij fietsen dan er omheen, zo zie je nog eens iets en heb je de gelegenheid om voor de dagelijkse fotos te zorgen. Rond vier uur in de namiddag was het licht al niet meer zo hard en ik kon een mooie serie bijeen schieten. Het enige probleem kwam vanavond. Een keuze maken was weer moeilijk. De kerk, de abdijgebouwen, het binnenplein, de buitenmuren… dat alles is al genoegzaam bekend en al zo vaak gefotografeerd, daarom koos ik vandaag voor dit gedeelte dat ze “De oude hoeve” genoemd hebben. Boven de rode deur met de venstertjes hangt een bordje waar dat op staat namelijk J. Jammer genoeg laat de resolutie van de fotos bij deze blog niet toe dat voldoende uitvergroot in beeld te brengen.  

  03-09-2013 om 23:57 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02 september Bloem
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ieder jaar als het september wordt dan zijn ze er weer. Die grote gele bloemen die Josee ooit zaaide of plantte – dat weet ik al niet meer – komen telkens opnieuw, zonder dat we er iets extra voor moeten doen, gratis weer de voorkant van ons huis versieren. Vraag me niet naar het merk, in de bloemologie ben ik niet zo goed, maar ik vind ze wel mooi genoeg om er, zodra ze in bloei staan, samen met mijn fototoestel enige tijd aan te spenderen. Als er dan nog een bezoeker is, dan wordt het plaatje dubbel interessant natuurlijk.   

  02-09-2013 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 september De afwas
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een tweede foto uit de jaarlijkse BBQ van de motorclub. Toch is dit er eentje die ik rustig mag dateren op 1 september. Toen het feest op zijn einde liep in de zeer kleine uurtjes waren we inderdaad al een heel eind in de nieuwe dag. Wij willen, als beschaafde burgers, natuurlijk de locatie waar wij gefeest hebben in een propere toestand achter laten. We zorgen er dan ook voor dat de boel opgekuist is en dat de afwas gedaan is. We vinden altijd wel enkele leden die al die klussen willen klaren. De Jakke was afwasser van dienst en zoals meestal verschool ik me zelf ook nu weer achter de camera.  

  01-09-2013 om 23:58 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31 augustus BBQ
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De jaarlijkse barbecue van de motorclub is een van de hoogtepunten van het clubleven. Zonder ceremonieel, plichtplegingen of verdere formaliteiten gezellig samenzijn met gelijkgestemden en eerst een aperitiefje gebruiken, dan even overleggen over de invulling van de activiteiten gedurende de volgende weken, en daarna heerlijk smikkelen en enige met mate (?) genuttigde drank…  meer moet dat niet zijn om een mens gelukkig te maken. Terwijl iedereen zijn plekje nog zocht tijdens de aanloop naar de verdere gebeurtenissen sloop de wakkere fotograaf natuurlijk even naar buiten om te zien of het bakken naar wens verliep. Enkele ribbekes werden op deze manier van onaanvaardbaar aanbakken gered, er zou later nog veel meer lekkers volgen, maar voor de eerste ronde zag dit er alvast veelbelovend uit. Klik !!!       

  31-08-2013 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 augustus De Toekomst
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We zagen deze avond op TV nog een Belg de beslissende strafschop missen in de supercup tussen Chelsea en Bayern, maar in de toekomst hebben we alvast een kandidaat international die ze er probleemloos intrapt. De keeper, ook fotograaf van dienst, had geen schijn van kans tegen deze loeier afgevuurd door Lander. Het truitje weet ie alvast alle eer aan te doen en als ie deze overtuiging, enthousiasme, en spelvreugde kan vasthouden is de aflossing van de wacht alvast verzekerd tegen de tijd dat de huidige “gouden” generatie het laat afweten.     

  30-08-2013 om 23:55 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 augustus In de stille Kempen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een mens wil nu eenmaal regelmatig eens andere horizonten verkennen. En als je dan ondergedompeld geweest bent in de pracht van Toscane, z’n landschappen en het mooie licht, van het Garda Meer met de cypressen, de citroenen, de waterpret en de stemmige stadjes, van de grootsheid van de Alpen en je komt dan terug in de eigen heimat, dan zie je nog veel beter hoe mooi het ook bij ons is eigenlijk. De eenvoudige dingen die je jaar in jaar uit rond je ziet merk je nog nauwelijks op tot je ze een tijdje moet missen. De heide begint weer te bloeien, onze uitgestrekte dennenbossen, de lijsterbessen, de kontrasterende gele bloempjes en onze impressionante lage landen luchten… veel meer heb je toch niet nodig om ook van de stille Kempen te blijven houden?    

  29-08-2013 om 23:52 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 augustus Vogeltjes kijken
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Kattensteertvijver is een van de bestemmingen waar ik mijn fiets vaak naar toe stuur, ook al omdat daar een fijne vogelkijkhut is en omdat er meestal best wel een grote variëteit aan fladderaars te fotograferen valt. Ik had het vrouwtje ook op de fiets gekregen maar pas toen we ter plekke waren realiseerde ik me dat ik domweg vergeten had de 300 mm op de Eos te zetten en met een 17-70 doe je daar niet veel. Gewoon een beetje rondhangen dan maar, wat genieten van de rust - we waren er alleen -  en het gedrag van de vogeltjes bestuderen. Josee was er in zo’n geval natuurlijk als de kippen bij om de camera te vatten en een foto te maken van de werkloze amateurfotograaf.   

  28-08-2013 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 augustus Heideblauwtje
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Terug thuis !!! En het lijkt er even op dat er in heel Europa geen streek is waar het weer beter is dan hier… We zijn er meteen op uitgetrokken voor een fietstochtje, de macrolens die twee weken werkloos in de kast had gelegen smeekte om mee te mogen en we hebben ‘m kunnen gebruiken ook. Dit heideblauwtje-vrouwtje – inderdaad, heideblauwtje, de vrouwtjes zijn bruin, de mannetjes blauw – was zo gewillig lang genoeg stil te blijven zitten om er rustig op scherp te stellen en mijn verzameling macros aan te vullen. 

  27-08-2013 om 23:52 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  26-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 augustus Burgeis in de wolken
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We hebben toch maar beslist de vakantie voortijdig stop te zetten. Na het onweer van zaterdagavond werd het gisteren weliswaar nog een meer dan aanvaardbare dag, maar vannacht is het opnieuw beginnen regenen en deze morgen was er geen spoor van een mogelijke weersverbetering, integendeel alle voorspellingen zagen het zeer somber in tot vrijdag al vast. Gelukkig begrijpt onze hotelbaas dan wel dat wij in dat geval liever naar huis gaan en hij weet ook wel dat we dat later in het jaar, in de herfst of zo, wel weer komen goedmaken. We zijn tenslotte stamgasten. Toen we de Vinschgau uitreden richting Reschenpas kwam het oude klooster van Burgeis even door de lage wolkenslierten piepen om ons goede terugreis te wensen.

  26-08-2013 om 23:43 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 augustus De Schlandraunbach
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ondanks de minder goede voorspellingen werd het toch weer een aangename dag. We kombineerden enkele korte wandelingen tot een pittige daguitstap, op die manier hadden we de mogelijkheid ingebouwd om op z’n tijd terug naar het hotel te keren als het weer alsnog zou omslaan. Gelukkig bleek dat niet nodig. De Sonnenpromenade, het kerkje van St. Aegidius boven Kortsch en het Schlandrauntal waren maar enkele van de doelen die we hadden uitgekozen.
  De Schlandraunbach heeft een behoorlijk verval en op diverse plaatsen vertaalt zich dat in spectaculaire watervallen zoals hier op dit plekje waar toevallig (?) ook een geocache verborgen zat. Deze moesten we evenwel aan ons laten voorbij gaan. Door de overvloedige regenval van gisterenavond was er net iets meer debiet dan meestal en we hadden natuurlijk weer niet de geschikte uitrusting bij om veilig op zoek te gaan op de locatie die de GPS eigenwijs bleef aanwijzen. Ik vermoed dat we hier in de herfst nog wel eens terug komen om een tweede poging te wagen.
  Behoorlijk afgepeigerd terug in Schlanders aanbeland zijn we nog een en ander gaan nuttigen aan het station bij Louise en ook het avondmaal met alles er op en er aan was weer top. Toscane was mooi, het Garda Meer super, maar Süd Tirol blijft toch onze favoriete tweede thuis!
   

  25-08-2013 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 augustus Naar Süd Tirol
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Zomerse zaterdagen zijn op de snelwegen in en naar het zuiden de dagen dat de files dramatische afmetingen krijgen. De hotels boeken meestal van zaterdag naar zaterdag en de wisseling van de wacht gaat dan gepaard met overvolle wegen. We hebben het geweten… Al op de vierbaansweg van Lazise naar Affi stond alles stil, aan te schuiven voor de tol-loketten 5 km verder op, om een ook al totaal verzadigde Brenner-snelweg op te mogen. We hadden gelukkig snel in de gaten dat het geen zin had in die hektische drukte te blijven en na een half uur quasi ter plaatse rust hebben we bij de eerste gelegenheid er voor gekozen via kleine binnenweggetjes naar Süd Tirol te rijden. Soms heeft enige motorrijders-ervaring in de regio zijn voordelen. Zonder noemenswaardige verdere problemen konden we rustig naar onze volgende bestemming cruisen. Onderweg heb ik diverse keren de camera boven gehaald om de opeenvolgende schitterende vergezichten vast te leggen.
  Dit is een bij motorrijders wel bekende plek. Bij de afdaling van de Gampenpas ( Passo Palade voor de Italianofielen ) richting Lana en verder Meran, is er een parking waar je richting Bozen ( Bolzano ) kijkend in de verte de typische vormen van de Dolomieten ziet en op de voorgrond het begin van de Weinstrasse met het dorp en het kasteel van Terlan. De dramatische wolkenlucht en het heiïge licht in het dal van de Brenner lieten toen al vermoeden dat er een weersverandering op til was. En inderdaad, na 14 dagen hoogzomer zitten we vanavond in Schlanders in de regen…
   

  24-08-2013 om 23:26 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 augustus Waterpret
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit is zonder enige twijfel het favoriete watersport-speeltje van de kids. We zijn een hele tijd rondjes aan het varen geweest op het meer vandaag en ze kregen er maar niet genoeg van. Oma, die meestal niet echt warm loopt van dit soort dingen, heeft er, na enig aandringen van onzentwege eens van geproefd en zelf heb ik ook een beurt overleefd en ik moet toegeven, het is weer een andere sensatie dan waterskiën. Voor degenen die eerder vandaag de foto gezien hebben die ik op facebook plaatste: oma is er niet afgevallen. Deze foto is gemaakt vóór oma er bij kwam zitten.

  23-08-2013 om 23:56 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 augustus Het strandleven
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Je kunt moeilijk een week aan het Garda Meer verblijven zonder een foto te maken van het strandgebeuren natuurlijk. Het is niet mijn ding, het mag geweten zijn, maar het stoort me niet dat anderen het leuk vinden. Ik kan zelfs enig  genoegen scheppen in het fotograferen van de vele bekijkenswaardige onderwerpen die je daar ziet.
  Ik installeerde me dus op het terras van de bungalow die zoonlief huurt op La Quercia en amuseerde me een tijdje met observeren en fotograferen. Misschien heeft de leeftijd er iets mee te maken, maar liever dan een van de prachtige met minuscule lapjes textiel omhulde vrouwenlichamen in beeld te nemen of een gebronsde adonis vast te leggen koos ik er voor een panorama samen te stellen van het totaalbeeld dat zich voor me ontrolde. Uit tien staande opnames knutselde ik een bijna 180° beeld in elkaar van het strandleven aan het Lago di Garda.
   

  22-08-2013 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 augustus Splash...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ik had de kids enkele dagen geleden al eens gefotografeerd tijdens hun stoeipartij in het zwembad. En ik had er de bedenking bij gemaakt dat het eigenlijk wel vreemd is dat als je een heel Garda Meer hebt om in te zwemmen dat je dan toch in een zwembad gaat plonsen… maar dat was natuurlijk zonder rekening te houden met de aantrekkingskracht van die drie gigantische waterglijbanen. Ik had vorige keer trouwens ook de 17 – 70 lens op de Eos zitten en daar kon ik toch niet voldoende mee inzoomen om ze goed in beeld te krijgen. Deze keer had ik speciaal voor de gelegenheid de 300 er op gezet. Vanaf de overkant van het zwembad kon ik dus de ideale positie kiezen om te schieten telkens ze weer een duik maakten.

  21-08-2013 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!