Inhoud blog
 • 14 juni EINDE
 • 12 juni '17 - Na een einde komt een nieuw begin.
 • 11 juni Het Blauw Kanneke
 • 10 juni De Sprint
 • 09 juni Mariapark
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Links
 • Onderweg no Polien
 • Geocaching
 • fietsroutes
 • Leren fotograferen, de site van collega Alex
 • Music on wheels
 • Pols Fotoblog
 • Pols Fotodagboek
  Een vervolg op 2012in366fotos...
  Klik op de foto om een groter formaat te zien.
  18-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 september Streetcatwalk
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ook tijdens de tweede dag van het streetcatwalk gebeuren in Aarschot waren de weergoden ons super-welgezind. De dramatische voorspellingen waar wij een ganse week ongerust tegenop gekeken hadden bleken nog maar eens onnodige bangmakerij. Ik heb weer honderduit mijn gang kunnen gaan met fotograferen. Een geheugenkaartje van 32 Giga heb ik meestal in mijn toestel zitten en dat was weer meer dan half vol toen ik thuiskwam vanavond.
  Dan bekruipt me de zin om weer maar eens een foto te plaatsen van een van de kleindochters die zonder complexen meeliepen tussen de groten, of van een van de breakdance boys die ook vandaag weer vele monden lieten openvallen. Enkele shots van de dames die de spulletjes van de deelnemende lingeriewinkels showden vond ik ook best leuk om naar te kijken en dan was er nog de erotica shop die ook dit jaar zorgde voor fel becommentarieerde beelden. Maar uiteindelijk besloot ik deze keer te kiezen voor de essentie. Modellen showen kleding. De keuze voor dit model is louter willekeurig… of misschien toch ook weer niet. Lang, mager, mooi, not my piece of cake maar wel precies wat de modewereld verlangt van een model begrijp ik, en daarenboven was ze een van de enkelen die met de camera wist te spelen als ze zag dat ze in beeld genomen werd.
  Ik had al vrij snel begrepen dat ik, met altijd weer zoveel lucht in de achtergrond, maar beter de flits op de Canon zette en dat bleek een goede zet, voorkant van het model toch goed belicht ondanks redelijk opdringerig tegenlicht.   


  18-09-2016 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 september Break Dance
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Na dat we eergisteren al de fashion night hadden in Aarschot ging het vervolg van het mode gebeuren een weekend lang de straat op onder de naam Street Catwalk. Het is ook precies wat de naam zegt: in de Aarschotste straten wordt in de buurt van de kledingwinkels een giga-lange aanhangwagen met tapijt en rode loper geparkeerd en daarop wordt de collectie van de betreffende deelnemende zaken geshowd. In tegenstelling tot de eerder pessimistische voorspellingen mochten we de hele namiddag genieten van prachtig na-zomer weer. Morgen nog van dat graag…
  Om het entertainment gehalte een beetje op te krikken hadden ze dit jaar o.a. beroep gedaan op kleinzoon Pieter die zijn break-dance kunstjes wilde tonen en die had dan weer zijn vriend Anthony meegebracht, die had nog net iets meer ervaring in het genre.
  Ik heb al vaker verkondigd op deze paginas dat break dance echt top-sport is en met deze foto heb ik weer een argument er bij om dat te bewijzen. Anthony heeft net een dubbele salto in zijn dans-act ingepast en ondanks de prestatie verliest ie er zijn dikke glimlach niet bij.    


  17-09-2016 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 september Hoevezavel 2 ( of is het toch 1? )
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het nieuwe Hoevezavel 2 is ondertussen alweer meer dan een jaar in gebruik maar het is nog steeds niet helemaal afgewerkt. Het oude Hoevezavel 1 is ondertussen gedeeltelijk afgebroken en het deel dat blijft staan zal een andere bestemming krijgen, de kunstacademie wordt er gehuisvest en er komen vergaderlokalen en dies meer. Na de wekelijkse wandeling zag ik in het voorbij lopen de weerspiegeling van het nieuwe in de ramen van het oude en tja, dan stop je toch even voor een foto?    


  16-09-2016 om 23:57 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  15-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 september Paaldansen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Of het mijn erotische fantasieën prikkelt? Neen dus… Maar dat is ook niet de reden waarom ik fotografeer.
  De Aarschotse fashion night is een evenement dat ieder jaar de plaatselijke kledingwinkels de kans geeft hun collecties op de catwalk te tonen in de stadsfeestzaal. De erotica-shop is telkenjare van de partij – terecht natuurlijk, want voor dat soort activiteiten heb je ook specifieke outfits – en ik betrap mezelf er op dat ik al enkele keren lekkere kontjes, uitdagende tieten en andere opwindende vormen gefotografeerd, en op deze blog geplaatst heb. Dat fotograferen heb ik vandaag ook gedaan trouwens, maar bij deze wil ik toch een ander plaatje tonen, liever dan de voorbij komende - naar mijn gevoel  - carnavalspakjes, koos ik voor deze foto van een roodharige, overal getatoueerde dame die zich in wulps geachte poses rond een paal slingerde. Als verrassing in de show vond ik het geslaagd, compliment voor de erotica-shop. Die paal was trouwens binnen de kortste keren geplant midden op de catwalk en hoewel ik stiekem had gehoopt dat ie met lading en al in het publiek zou storten, gebeurde dat niet.
  Mijn hormonenhuishouding kon ik makkelijk onder controle houden en hoewel het fotografisch gezien qua belichting best moeilijk was puurde ik er enkele leuke shots uit.
  Ik beloof bij deze plechtig dat ik volgend jaar ook eens een andere winkel aan bod laat komen… bruidskledij bijvoorbeeld, da’s ook altijd leuk.  
  Voor de geïnteresseerden: 67 mm -  f 5,6 - ISO 5000 - 1/250   


  15-09-2016 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 september Wielerwedstrijd
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Er zou vandaag een wielerwedstrijd door het dorp passeren. Dat hadden we gelezen op de borden. We hadden er geen idee van over welke wedstrijd het ging… iets met “puntje puntje puntje Gazet van Antwerpen” meen ik en we waren ook niet van plan er lang wakker van te liggen.
  Toen we net op het moment dat we even naar de Spar wilden rijden om enkele inkopen te doen tegen gehouden werden door de begeleidende politie zwaantjes kon ik niet anders dan de altijd meegezeulde camera bovenhalen natuurlijk. Ik heb enkele shots gewaagd om de voorbij razende renners te fotograferen en ook al omdat ik vandaag niks anders voor de lens kreeg,  vond ik vanavond dat ik er toch maar iets mee moest doen, iets extra aan moest toevoegen. Ik heb dan maar alles wat buiten de weg en het peloton viel zwart wit gemaakt in de veronderstelling dat zo de aandacht nog meer gaat naar het onderwerp. Er zijn zo van die regels die je op diverse manieren kunt toepassen…   


  14-09-2016 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 september De Hoge Venen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ge moet goed gek zijn om op zulke warme dag de Hoge Venen in te trekken om te gaan geocachen. Veel gezond verstand en doordachte logica hoef je niet altijd te zoeken in de dingen die ik doe en mijn cache-maatje Jackie durft ook al eens rare bokkensprongen te maken en zodoende zijn we er tegen beter weten in toch maar op uit getrokken vandaag.
  We hebben het geweten, liters vocht hebben we verloren, op het moment dat ik dit zit te tikken ben ik nog altijd aan het bijdrinken…
  Het was alleszins de moeite waard. We hebben menige zoekactie succesvol kunnen afronden, enkele ook niet, maar dat wijten we aan de hitte
  J
  Ook de landschappen die zich ontrolden waren meestal schitterend. De wijdsheid van de streek is moeilijk te vatten in één foto natuurlijk maar bij deze doe ik toch een poging.  


  13-09-2016 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 september Parkeerproblemen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is ook nooit goed. Regelmatig zijn de weersvoorspellingen niet positief genoeg voor onze kust, dan weer komt de verkeersinformatie over de toestand op de snelwegen richting het zeetje veel te negatief over, of  zijn er onvoldoende treinen en ook het opduiken van dagjesmensen met frigoboxen wordt met lede ogen bekeken. En nu het zo laat op het jaar nog eens goed weer is zitten ze op hun centen en zijn ze te gierig om enkele jobstudenten of vrijwilligers te betalen om op de veiligheid van de badgasten te letten. Terwijl de burgemeesters van onze Vlaamse kuststeden ruziën omtrent het al dan niet inzetten van redders in zee in september en door plaatselijk zwemverbod de toeristen wegjagen merkten wij vandaag dat ze in Zeeland daar veel klantvriendelijker mee omgaan.  Wij weten dat al langer en als wij zin hebben om eens te gaan uitwaaien aan zee gaan wij naar Zeeland, dichter bij dan Oostende, Knokke of Blankenberge, nauwelijks last van die afschuwelijke lintbebouwing, kraaknette, bewaakte stranden en van files hebben ze meestal ook geen last. Hoewel we daar vandaag toch even mee geconfronteerd werden, het was druk in Domburg, Westkapelle en Vlissingen om maar drie plaatsen te noemen die wij bezochten. Dat zorgde er voor dat we in Domburg niet op de gekende gratis parkeerplaatsen terecht konden bij het gemeentehuis. We moesten een eind terug tot bij de sportvelden en dan de hele afstand wandelen tot op het honden-toegelaten strand aan de andere kant van de gemeente.
  Dezelfde parkeerproblemen hadden ook de plaatselijke meeuwen merkten we daar. Nauwelijks een vrij plaatsje te vinden.


  12-09-2016 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!