Inhoud blog
 • 05 januari Tot ziens
 • 04 januari Graffiti in Mol
 • 03 januari Feestverlichting Lommel
 • 02 januari Sneeuwmannen
 • 01 januari Wandeling.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • Onderweg no Polien
 • geocaching
 • Photography by Alex Leys
 • Fietsroutes
 • Fotoclub Visueel
 • Pol Schrijvers, mijn Facebook pagina
 • Mijn nieuwe blog op Seniorennet
 • E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Pols Fotoblog
  een vervolg op Polsfotodagboek, klik op de foto voor een groter formaat.
  Helaas is het op het ogenblik nog steeds onmogelijk te reageren op deze blog. Ondanks diverse pogingen om dit probleem te melden bij de webmaster is er voorlopig nog geen antwoord of verbetering. Frustratie troef. Ik denk er aan een nieuw platform te zoeken om mijn dagelijkse ei kwijt te kunnen. Een e-mail sturen kan gelukkig nog wel.
  05-01-2023
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05 januari Tot ziens
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is dan het einde ( op deze pagina's althans ) van een lange bloggeschiedenis. Sedert 1 jan. 2005 maak ik elke dag een foto en deel ik die on-line met wat rand-informatie, eerst op onze eigen site "Pol en Josee" en later, sedert 1 jan. 2012, toen ik van provider veranderde en Proximus mijn webspace van het net afhaalde, kon ik hier mijn dagelijkse ei kwijt. 10 jaar lang was ik hier een tevreden, dagelijkse gebruiker.  Ik moest wel enkele keren een logistieke ingreep doen want telkens de toegestane datalimiet bereikt werd na enkele jaren moest ik een andere naam kiezen en een nieuwe blog beginnen. Zo werd het na "2012 in 365 foto's" achtereenvolgens "Pols Fotodagboek" en dan "Pols Fotoblog". Jammer genoeg ging het met de bereikbaarheid, de service, het contact met medebloggers en/of een webmaster hier steeds meer verkeerd en heb ik daarom besloten te verhuizen naar "Seniorenweb".
  Ik ga dus gewoon verder op een ander adres. De nieuwe blog vind je door op de link te klikken links op deze pagina onderaan bij "Mijn favorieten". 

  05-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-01-2023
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 januari Graffiti in Mol
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De nieuwjaarsbezoeken gaan onverminderd verder. Vandaag waren we bij mijn geocachemaatje Jackie en om een of andere niet nader te benoemen reden zat ik zelf niet achter het stuur toen we weer naar huis gingen. Ik was wel nog voldoende bij bewustzijn om het vrouwke te vragen even te stoppen op een parkeerplek bij het kruispunt van de Molderdijk en de Zuiderring N71. Ik wilde de wijd en zijd gekende graffiti bij de fietstunnel wel eens bij nacht in beeld nemen en camera en statief liggen altijd in de wagen als we ergens naartoe gaan. Dit is één van de beelden die ik kon schieten.
  UPDATE
  Ik zet mijn blog ijver verder op http://blog.seniorennet.be/polschrijvers . Links op deze pagina onderaan bij Mijn Favorieten staat een link die je rechtstreeks naar de nieuwe pagina brengt. Voorlopig blijf ik hier nog even verder gaan om de boodschap nog enkele keren te herhalen.

  04-01-2023 om 23:01 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-01-2023
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03 januari Feestverlichting Lommel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze periode van het jaar zit volgestouwd met nieuwjaarsbezoeken. Vandaag waren we in Lommel en uiteraard neem ik mijn fototoestel altijd mee om aansluitend wat beelden te schieten, bij voorkeur nachtopnames. In tegenstelling tot mijn bijna tot routine geworden wijze om nachtopnames te scoren, nl. lange sluitertijden, lage ISO en klein diafragma, moest ik hier voor een andere aanpak kiezen. De bewegende projectie van de kerstmanslee op het oud stadhuis, die ook nog ergens in de beweging vol pakjes kwam te liggen vroeg om een korte sluitertijd. Ik heb dus deze keer voor een hoge ISO-waarde gekozen, een groot diafragma en zo kwam ik op een aanvaardbare sluitertijd van 1/50... op statief, maar eigelijk had dit ook wel uit de losse hand gekund...
  UPDATE
  Dit is een van de laatste beelden die ik op deze site zal posten. Ik ben verhuisd naar: https://blog.seniorennet.be/polschrijvers . Je kunt dit kopiëren en plakken in je browser om me te blijven volgen of makkelijker nog, bij "mijn favorieten" links op de pagina kun je onderaan klikken op een link die je rechtstreeks naar het nieuwe adres brengt.   

  03-01-2023 om 23:34 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-01-2023
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02 januari Sneeuwmannen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanavond ben ik naar Geel gereden om eens te gaan kijken hoe ze het daar dit jaar hebben aangepakt met de oudejaars-feestverliching. Op enkele details na was het eigenlijk precies hetzelfde als vorig jaar... Een van de details die ik wel leuk vond was dat ze voor het huis van de Geelse toeristische dienst twee sneeuwmannen hadden gezet, gemaakt van autobanden... ik vond het best origineel en ook wel grappig. Ik heb er een gekende bewerking op toegepast: omzetten in zwart wit en één kleur - rood - in z'n originele tint laten.
  UPDATE 
  Na de niet ophoudende problemen op deze site heb ik beslist voortaan mijn dagelijkse foto-ei te leggen op seniorennet. Ik hou het hier ook nog wel even uit, met een alternatieve foto, kwestie van de boodschap nog enkele keren over te brengen.
  Het nieuwe adres is http://blog.seniorennet.be/polschrijvers. Even kopiëren en bij je favorieten zetten als je in de toekomst ook weer wilt komen kijken wat ik doe...  Very Happy
  Onder "mijn favorieten" links op deze pagina is helemaal onderaan een link naar het nieuwe adres, da's nog makkelijker. Gewoon klikken.

  02-01-2023 om 23:25 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-01-2023
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 januari Wandeling.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dochter Ilse, schoonzoon Koen en Hannelore, een van de kleinkinderen kwamen vandaag op nieuwjaarsbezoek. Ze hadden hun twee huiswoefen meegebracht, twee border collies: Ronnie en Chips. We hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om samen een fikse wandeling te doen om de restanten van de feestexcessen weg te werken. Ik kon onderweg de woefen en hun baasjes enkele keren in beeld nemen en dat was eigenlijk niet eens zo makkelijk, die border collies zijn behoorlijk beweeglijk.
  UPDATE. 
  Ik heb ondertussen een nieuwe locatie gevonden om mijn dagelijks fotografie-ei kwijt te kunnen in blog-formaat. Ik ben daar ook meteen gestart met de eerste foto, dat is dezelfde als de laatste van vorig jaar hier, kwestie van een brug te maken. Voorlopig ga ik nog even verder op deze plaats met telkens wel een andere foto als op het nieuwe adres. 
  Het nieuwe adres is http://blog.seniorennet.be/polschrijvers. Een link plaatsen onder deze tekst lukte niet, je zult 'm dus moeten kopiëren en plakken, of makkelijker... helemaal links op deze pagina is een lijst met "mijn favorieten". Onderaan is een link die wél werkt. Gewoon toevoegen aan favorieten... 

  01-01-2023 om 23:18 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-12-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31 dec Happy New Year
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Aan iedereen die ook dit jaar weer regelmatig de moeite nam om naar mijn dagelijkse fotoijver te komen kijken wil ik bij deze mijn dank sturen, uiteraard is die vergezeld van gemeende, warme wensen voor het nieuwe jaar.
  We zijn natuurlijk van plan om ook volgend jaar verder te gaan met onze dagelijkse foto's, maar of dat op deze pagina's zal blijven betwijfel ik. Het gaat al te lang fout op diverse gebieden hier en een webmaster of een kontaktpersoon is niet te bereiken, laat staan dat je een antwoord krijgt op klachten, vragen of berichten. Voorlopig gaan we hier verder en zodra er iets verandert zal ik dat duidelijk communiceren.
  Maar eerst nog eens luid en duidelijk: GELUKKIG NIEUWJAAR !!!

  31-12-2022 om 00:00 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-12-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 dec Kerststal Kasterlee
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Twee vliegen in één klap... De kerststal in Kasterlee is waarschijnlijk de oudste buiten-kerststal van Vlaanderen. Zoals de meeste soortgenoten stond ie vroeger tijdens de kersttijd in de kerk, maar door de verbouwingen in de Willibrorduskerk werd ie in 1955 buiten, vóór de kerk gezet. De oorspronkelijke structuur werd behouden trouwens. 
  Ik kon in hetzelfde beeld ook café De Valk vatten. Laat dat dan weer het waarschijnlijk oudste Kempisch café zijn. Er is in oude kronieken al sprake van in de 15de eeuw. De twee oudjes samen zorgen volgens mij voor een unieke combinatie, en dat die in deze pagina's moest vereeuwigd worden vond ik vanzelfsprekend.

  30-12-2022 om 23:43 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-12-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 december Engeltjes
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog geen beelden op mijn geheugenkaartje na de wekelijkse vergadering van de fotoclub en de geplande nachtfotografie-sessie werd me ook door de neus geboord: de openbare verlichting is ten prooi gevallen aan de energie besparing. Dan ga je thuis weer wat zoeken naar onderwerpen en eigenlijk is dat niet zo moeilijk. Het vrouwke heeft huize Pol en Josee immers weer omgetoverd tot een feeëriek versierde woonst. Onze woonkamer is één groot kerst- en eindejaarstafereel en ik gaf het al eerder aan: het vrouwke houdt van engeltjes.
  Dit trio kochten we vorig jaar op een rommelmarkt in Lommel voor 5€ en die mogen voortaan ook met ons in de feestvreugde delen. Ze hebben een plaatsje gekregen op de piano, en natuurlijk is alles er omheen ook in de feestsfeer versierd. 
  Om dit goed in beeld te krijgen moest ik er wel een HDR opname van maken van 3 verschillende belichtingen, de ledjes in de grote flessen overstraalden namelijk de hele scene, maar daar hebben we inmiddels wel een oplossing voor.

  29-12-2022 om 23:58 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-12-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 december Lichtaart by night
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog laat op stap met camera en statief, het gebeurt me wel vaker. Ik ben nu eenmaal een nachtmens. Dan kom je in het centrum van het dorp en dan zie je weer die eenzame die daar zit te tobben. Deze keer heb ik 'm enkele keren gefotografeerd. Meteen komen dan flarden van het kerstverhaal binnen gevlogen: de herberg was gesloten... iets verder op is Het Torenhof... gesloten. 
  In de grootte en de resolutie die deze site toelaat is de tekst op de figuur niet leesbaar, maar ik heb nog meer foto's gemaakt en die zal ik morgen wel op Facebook zetten. De tekst wil ik hier ook wel even herhalen: "Voel jij je soms alleen, blijf er niet mee zitten. Babbel eens met een vriend, familie of een buur. Of neem contact op met awel, watwat, tele-onthaal."  

  28-12-2022 om 23:27 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-12-2022
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 december Gespiegeld
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag één na de jaarlijkse kerstman-job in Aarschot was een lekker luie dag. De kerstman baard is er af, de kerstman kleren zijn weer opgeborgen en Rudolf loopt weer met zijn vriendjes rond ergens in de buurt van Rovaniemi. 
  We hebben een rustige, heerlijke wandeling gedaan langs de Nete in Kasterlee en ik ben weer met volle goesting aan het fotograferen gegaan. Dat ik me regelmatig eens aan spiegelingen waag is bij mijn kennissen wel geweten en dat ik ze dan ook graag 180° roteer ook, mag ik aannemen. Deze vond ik best leuk en die kies ik vandaag uit een mooie oogst. 

  27-12-2022 om 23:58 geschreven door Kosmopol  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 02/01-08/01 2023
 • 25/12-31/12 2023
 • 19/12-25/12 2022
 • 12/12-18/12 2022
 • 05/12-11/12 2022
 • 28/11-04/12 2022
 • 21/11-27/11 2022
 • 14/11-20/11 2022
 • 07/11-13/11 2022
 • 31/10-06/11 2022
 • 24/10-30/10 2022
 • 17/10-23/10 2022
 • 10/10-16/10 2022
 • 03/10-09/10 2022
 • 26/09-02/10 2022
 • 19/09-25/09 2022
 • 12/09-18/09 2022
 • 05/09-11/09 2022
 • 29/08-04/09 2022
 • 22/08-28/08 2022
 • 15/08-21/08 2022
 • 08/08-14/08 2022
 • 01/08-07/08 2022
 • 25/07-31/07 2022
 • 18/07-24/07 2022
 • 11/07-17/07 2022
 • 04/07-10/07 2022
 • 27/06-03/07 2022
 • 20/06-26/06 2022
 • 13/06-19/06 2022
 • 06/06-12/06 2022
 • 30/05-05/06 2022
 • 23/05-29/05 2022
 • 16/05-22/05 2022
 • 09/05-15/05 2022
 • 02/05-08/05 2022
 • 25/04-01/05 2022
 • 18/04-24/04 2022
 • 11/04-17/04 2022
 • 04/04-10/04 2022
 • 28/03-03/04 2022
 • 21/03-27/03 2022
 • 14/03-20/03 2022
 • 07/03-13/03 2022
 • 28/02-06/03 2022
 • 21/02-27/02 2022
 • 14/02-20/02 2022
 • 07/02-13/02 2022
 • 31/01-06/02 2022
 • 24/01-30/01 2022
 • 17/01-23/01 2022
 • 10/01-16/01 2022
 • 03/01-09/01 2022
 • 26/12-01/01 2023
 • 20/12-26/12 2021
 • 13/12-19/12 2021
 • 06/12-12/12 2021
 • 29/11-05/12 2021
 • 22/11-28/11 2021
 • 15/11-21/11 2021
 • 08/11-14/11 2021
 • 01/11-07/11 2021
 • 25/10-31/10 2021
 • 18/10-24/10 2021
 • 11/10-17/10 2021
 • 04/10-10/10 2021
 • 27/09-03/10 2021
 • 20/09-26/09 2021
 • 13/09-19/09 2021
 • 06/09-12/09 2021
 • 30/08-05/09 2021
 • 23/08-29/08 2021
 • 16/08-22/08 2021
 • 09/08-15/08 2021
 • 02/08-08/08 2021
 • 26/07-01/08 2021
 • 19/07-25/07 2021
 • 12/07-18/07 2021
 • 05/07-11/07 2021
 • 28/06-04/07 2021
 • 21/06-27/06 2021
 • 14/06-20/06 2021
 • 07/06-13/06 2021
 • 31/05-06/06 2021
 • 24/05-30/05 2021
 • 17/05-23/05 2021
 • 10/05-16/05 2021
 • 03/05-09/05 2021
 • 26/04-02/05 2021
 • 19/04-25/04 2021
 • 12/04-18/04 2021
 • 05/04-11/04 2021
 • 29/03-04/04 2021
 • 22/03-28/03 2021
 • 15/03-21/03 2021
 • 08/03-14/03 2021
 • 01/03-07/03 2021
 • 22/02-28/02 2021
 • 15/02-21/02 2021
 • 08/02-14/02 2021
 • 01/02-07/02 2021
 • 25/01-31/01 2021
 • 18/01-24/01 2021
 • 11/01-17/01 2021
 • 04/01-10/01 2021
 • 28/12-03/01 2027
 • 21/12-27/12 2020
 • 14/12-20/12 2020
 • 07/12-13/12 2020
 • 30/11-06/12 2020
 • 23/11-29/11 2020
 • 16/11-22/11 2020
 • 09/11-15/11 2020
 • 02/11-08/11 2020
 • 26/10-01/11 2020
 • 19/10-25/10 2020
 • 12/10-18/10 2020
 • 05/10-11/10 2020
 • 28/09-04/10 2020
 • 21/09-27/09 2020
 • 14/09-20/09 2020
 • 07/09-13/09 2020
 • 31/08-06/09 2020
 • 24/08-30/08 2020
 • 17/08-23/08 2020
 • 10/08-16/08 2020
 • 03/08-09/08 2020
 • 27/07-02/08 2020
 • 20/07-26/07 2020
 • 13/07-19/07 2020
 • 06/07-12/07 2020
 • 29/06-05/07 2020
 • 22/06-28/06 2020
 • 15/06-21/06 2020
 • 08/06-14/06 2020
 • 01/06-07/06 2020
 • 25/05-31/05 2020
 • 18/05-24/05 2020
 • 11/05-17/05 2020
 • 04/05-10/05 2020
 • 27/04-03/05 2020
 • 20/04-26/04 2020
 • 13/04-19/04 2020
 • 06/04-12/04 2020
 • 30/03-05/04 2020
 • 23/03-29/03 2020
 • 16/03-22/03 2020
 • 09/03-15/03 2020
 • 02/03-08/03 2020
 • 24/02-01/03 2020
 • 17/02-23/02 2020
 • 10/02-16/02 2020
 • 03/02-09/02 2020
 • 27/01-02/02 2020
 • 20/01-26/01 2020
 • 13/01-19/01 2020
 • 06/01-12/01 2020
 • 30/12-05/01 2020
 • 23/12-29/12 2019
 • 16/12-22/12 2019
 • 09/12-15/12 2019
 • 02/12-08/12 2019
 • 25/11-01/12 2019
 • 18/11-24/11 2019
 • 11/11-17/11 2019
 • 04/11-10/11 2019
 • 28/10-03/11 2019
 • 21/10-27/10 2019
 • 14/10-20/10 2019
 • 07/10-13/10 2019
 • 30/09-06/10 2019
 • 23/09-29/09 2019
 • 16/09-22/09 2019
 • 09/09-15/09 2019
 • 02/09-08/09 2019
 • 26/08-01/09 2019
 • 19/08-25/08 2019
 • 12/08-18/08 2019
 • 05/08-11/08 2019
 • 29/07-04/08 2019
 • 22/07-28/07 2019
 • 15/07-21/07 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 01/07-07/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs