Mijn favorieten
  • www.freewebs.com/zuidfrankrijk
  • www.facebook.com/MaisonLaGarrigue
  • www.facebook.com/groups/Edithshapjes
    Maison la Garrigue | Promoot jouw pagina ook
    Categorieën
  • Aperitiefdranken,drankjes en likeuren (25)
  • Aperitiefhapjes (54)
  • Barbecuegerechten (9)
  • Bijgerechten (47)
  • Desserten (89)
  • Eigerecht (1)
  • Gebak (247)
  • Kerst (20)
  • Kipgerecht (18)
  • Light recepten (19)
  • micro minuut pot (1)
  • Microgourmet (16)
  • Nieuwtjes (61)
  • Omeletparty (4)
  • Pastagerecht (13)
  • Rijstgerecht (5)
  • Siliconen bakvormen recept (4)
  • Soepen (13)
  • ultra pro (5)
  • Visgerechten (9)
  • Vleesgerecht (20)
  • Voorgerechten (11)
  • Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • Brésiliennetaart
  • Kip zoetzuur
  • Zebracake
  • Moelleux citroen
  • Supersnelle rijsttaart
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    Edithshapjes
    Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten !
    nu ook op www.facebook.com/groups/Edithshapjes
    10-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appel-abrikozentaartjes in de tartelettevorm
    Vorig week bij het bekijken van het programma 'Uit de keuken van Sofie' kwam er een receptje voorbij van reepjestaart met pruimen. Omdat het deeg wat ze er voor gebruikte mij wel aanstond kreeg ik afgelopen weekend zin om er mijn eigen draai aan te geven. En mag ik toch wel zeggen met succes.
    De taartjes zullen  hier in de toekomst vaker op tafel worden gezet.

    Het deeg op zich vraagt een beetje werk (bij mij is het de Kenwood) maar toch blijft het gemakkelijk. En zo moet dat zijn.  Voor de vulling kan u natuurlijk gaan werken met pruimen, abrikozen of ander seizoenfruit maar zelf koos ik voor appelen.

    Nodig voor het deeg welk 'kortdeeg' werd genaamd :

    - 250 gr bloem
    - 140 gr boter
    - 1 eidooier
    - 10 gr suiker maar ik gebruik volgende keer liever 30 gr
    - 125 ml water
    - snuf zout


    - Tevens abrikozenconfituur voor op de bodem
    - paar soeplepels amandelpoeder
    - halve liter pudding indien gewenst
    - 3 appels in schijfjes of blokjes


    Werkwijze :

    Hak de boter in kleine stukjes en meng ze onder de bloem met suiker en zout.  Meng of kruimel met de handen tot een kruimelige zandachtige massa.  Giet het water er nu bij en voeg ook de eidooier toe.  Kneed alles tot een samenhangende massa.
    Verpak het deeg in plasticfolie en laat het 30 minuten opstijven in de koelkast.

    Neem ondertussen uw tartelettevorm al klaar (waar straks 6 kleine taartjes uitkunnen).

    Je kan eventueel ook nog een halve liter pudding maken in uw microplusschenkkannetje. Werkwijze is al meerdere keren beschreven. Ik heb 35 gr puddingpoeder gebruikt hiervoor en een paar soeplepels suiker.

    Als het deeg voldoende is opgesteven. Uitrollen op een met bloem bestrooide tafel en met de tartelettesnijder 6 rondjes uitsnijden. In de siliconen tartelettevorm leggen. Dan een soeplepel abrikozenconfituur op de bodem van het taartje doen. Hierover strooit u wat amandelpoeder en dan een laagje pudding. Daarover legt u appelschijfjes. 

    Ik heb 3 taartjes gemaakt met pudding en appelschijfjes en 3 taartjes zonder pudding en enkel abrikozenconfituur, amandelpoeder en daarover appelblokjes. Bovenop de blokjes heb ik dan reepjes deeg gelegd van de overschot van mijn bodemdeeg.

    De taartjes waar ik reepjes heb opgedaan die heb ik ingestreken met water  met behulp van het patisserieborstel.
    Afbakken op 180°C in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 35 minuten.

    Zeg nu nog maar eens dat mooie resultaten veel moeite kosten !
















    10-10-2012 om 21:53 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gebak
    Tags:tartelettevorm
    >> Reageer (0)
    07-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creativiteit heeft spijtig genoeg ook een keerzijde !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen








    Heel erg teleurgesteld ben ik om te moeten vaststellen dat mijn idee van enkele dagen geleden i.v.m. ecoflessen is overgenomen door consulenten van een andere concessie en het idee misbruiken. 
    Ik ben 1.5 jaar geleden gestart met mijn blogje met de bedoeling m'n recepten te delen aan al mijn gasten en eventuele bezoekers die de passie delen om ook graag nieuwe receptjes uit te proberen. Heb daar helemaal geen probleem mee dat die gecopieerd worden anders had ik ze nooit online geplaatst. De bedoeling was oorspronkelijk ook om papier uit te sparen door minder te moeten uitprinten en dat enkel geinteresseerde mensen nog een recept uitprinten. 
    Zelf doe ik heel veel moeite om al mijn geplaatste recepten zelf eerst uit te proberen en er stap voor stap foto's bij te plaatsen. Graag breng ik ook nieuwe ideeën aan met altijd de beste bedoelingen. Namelijk om het koken of bakken te stimuleren en natuurlijk ook graag met Tupperware produkten te werken. Dat mijn blog wordt meegelezen door andere consulenten is helemaal niet erg, kan het alleen maar toejuichen. Voor mij een teken dat ik blijkbaar goed bezig ben. Maar wat ik heel erg vind is dat mijn eigen idee nu is misbruikt door consulenten uit mijn eigen streek, door niet te verkoop ervan te stimuleren maar door ze gevuld uit te delen om voor u zelf een extra party te kunnen versieren. Dat was niet de bedoeling. 

    Vandaar :

    Wees zelf creatief en origineel ! 


    En misbruik niet iemand anders idee op de verkeerde manier. Ik heb altijd getracht met de beste bedoelingen recepten te plaatsen. Om mensen de goesting te geven zelf aan de slag te gaan. Nu begin ik eraan te twijfelen of mijn blogje nog openbaar zal blijven of anders dat ik met een paswoord ga werken voor enkel nog mijn eigen gasten. Moet er nog goed over nadenken. Ben er nog niet uit.

    Trouwens : de inhoud van de ecofles was mijn eigen samenstelling met een eigen smaak en niet een kant en klare mix uit een bakwinkel zoals de gecopieerde consulenten hebben gedaan. Kan alleen maar zeggen dat ik enorm teleurgesteld ben !  Vandaar dat ik de foto's van de ecofles van enkele dagen terug verwijderd heb. Voortaan zullen mijn creatieve ideetjes enkel nog bij mijn gasten te zien zijn. 


    07-10-2012 om 21:21 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Nieuwtjes
    Tags:ecofles
    >> Reageer (1)
    06-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pralinétaart in de microgolfoven : Onweerstaanbaar.
    Wat is er lekkerder dan huisgemaakt gebak. Dat liefst niet te moeilijk te maken is en ook in een wip klaar is. Dan zit je met dit recept helemaal goed en dat  in de nieuwe Microcook Tupperware potten.  Een geheel nieuw gamma in een mooie blauwe kleur waar bij aankoop een receptenfiche is bijgleverd met allerlei heerlijke recepten op.  Onderstaand receptje is er ééntje van.

    Nodig :

    - 200 gr pralinéchocolade
    - 75 gr boter
    - 3 eieren
    - 25 gr suiker
    - 2 zakjes vanillesuiker
    - 125 ml kastanjecrème (komt overeen met 140 gr)
    - 10 gr hazelnootpoeder
    - 50 gr bloem
    - 5 ml bakpoeder (gemakkelijk af te wegen in het meetlepeltje)

    Werkwijze :

    Laat de chocolade samen met de boter smelten gedurende 1 min. 30 sec. op 600 Watt in de MicroPlus Schenkkan van 1 liter.
    Doe de eieren, de suiker en de vanillesuiker in een deegkom of zoals ik in de 4 in 1 kan en meng met de klopper.
    Voeg de andere ingrediënten toe en meng goed tot u een glad deeg hebt.
    Doe de bereiding in de ingevette Microcook van 1.5 liter en laat met deksel erop 7 min. 30 sec. koken op 600 Watt. Laat 5 minuten rusten.
    Controleer de bereiding en zet indien nodig nog 1 minuutje terug in de microgolf.
    Ontvorm terwijl de taart nog warm is met de siliconen spatel.

    Ik had hier vandaag 4 testpersonen op bezoek en ze is unaniem goedgekeurd en voor herhaling vatbaar ;)



















    06-10-2012 om 11:43 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gebak
    Tags:microcook
    >> Reageer (0)
    05-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Desperate Housewife snack ! !
    De naam alleen al ! Kwam dit poepsimpel receptje tegen op een Nederlandse kooksite van Tupperware uitgelegd door een man...kon niet anders ;)
    Maar enfin ...'t is resultaat dat telt. En ik geef toe het is best lekker en zo snel klaar. De grootste moeite is waarschijnlijk de aankoop doen van de benodigdheden.

    Nodig :

    - Ovalen toastjes van Haust
    - 10 champignons
    - 1 rode paprika
    - beetje gemalen kaas
    - beetje salami (mijn voorkeur gaat voor dit receptje uit naar chorizo)
    - de Tupperware ultra pro grilschaal

    Werkwijze :

    Neem de quickchef. Doe hierin de gekuiste paprika en de champignons. Hak ze fijn en leg dit mengsel met behulp van de spatel op de toastjes en vervolgens op de  grilschaal. Overstrooi met gemalen kaas en leg bovenop enkele reepjes salami.
    Zet 1 minuut op 750 Watt in de microgolfoven.

    Klaar en proeven maar !
    Hier nog een glaasje wijn bij.








    05-10-2012 om 08:58 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Aperitiefhapjes
    Tags:ultra pro gril schaal
    >> Reageer (1)
    03-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuk idee om iemand mee te verrassen
    Jammer maar heb mijn idee verwijderd, blijkbaar zijn er consulenten die mijn idee misbruiken. Wees origineel en copieer niet zomaar andermans ideeën aub.

    Even ter info : Wist u dat er 1.3 miljard petroleum gebruikt wordt voor het vervaardigen van plastieken flessen. Water reist gemiddeld 193 km vooraleer het gedronken wordt. Fost + zegt 87 % te recycleren, de Belgische overheid zegt 40 %. De waarheid zal ergens in het midden liggen.
    D.w.z. dat de helft van de flessen ongerecycleerd blijft. Vermijd als het kan ook zoveel mogelijk het kopen van blikjes want het vervaardigen van blikjes heeft een hele grote inpact op het Co 2. 

    Liever dus aankoop van een grote fles en zelf in herbruikbare flessen meegeven met de kinderen naar school.








    03-10-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Nieuwtjes
    >> Reageer (2)
    02-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocoladesalami
    Deze chocolade lekkernij had ik al verschillende keren zien passeren op franse blogs en toen ik enkele dagen terug dit 
    ook nog eens zag staan in het nieuwe Sparboekje was er geen ontkomen meer aan. Ik moest en zou dit zelf ook maken ;)

    Nodig :

    - 50 gr pure chocolade
    - 37 gr boter
    - 37 gr bloemsuiker
    - 1 ei
    - 1/2 pakje petit beurre koekjes

    Voor de afwerking ook nog wat bloemsuiker.

    Werkwijze :

    Doe de chocolade samen met de boter in de microplus schenkkan en smelt 2 minuten op 360 Watt. Roer goed onder elkaar.
     Meng er de bloemsuiker en het ei onder. Breek de koekjes in stukjes en roer ze bij onder het chocolademengsel..
    Leg een plasticfolie op je werkblad en doe hierop het chocolademengsel. Goed zien dat je het in het midden van de folie
     doet zodat je deze strak kan oprollen. Aan beide kanten goed afsluiten zodat het mengsel er niet kan uitlopen. 
    En in de koelkast bewaren om te laten opstijven.
    Eenmaal opgesteven, uit de koelkast halen, de plasticfolie verwijderen en de salami door de bloemsuiker wentelen.

    Weer een leuk ideetje tegen de feestdagen !   

    En er volgen er nog....................














    02-10-2012 om 13:54 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:Desserten
    >> Reageer (0)
    30-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bananentaartjes
    Naar aanleiding van een bananentaart recept kreeg ik gisteren zelf zin om er mijn draai aan te geven en met succes volgens de huisgenoten.

    Nodig :

    - 1 bladerdeeg kant en klaar
    - 2 dl room
    - 3 soeplepels poedersuiker
    - 3 à 4 bananen volgens de grootte
    - een halve liter crème patissière (stijve pudding al eerder beschreven bij aardbeientaartjes)
    - een beetje melkconfituur of marspasta  (melkconfituur kan je vinden bij carrefour of in alle Nederlandse winkels)
    - beetje kweeperengelei
    - de siliconen tartelettevorm van Tupperware

    Werkwijze :

    Rol het bladerdeeg uit en steek er met de tartelette uitsnijder 6 vormpjes uit en leg ze in de siliconen tartelettevorm. Prik er met de vork enkele keren in en bak ze blind af gedurende 20 minuten op 180°C in de oven. Blink bakken wil zeggen. Leg er een stukje bakpapier in en strooi er erwten, rijst of bakkorrels in zodat uw deeg niet gaat opblazen tijdens het bakken.
    Maak ondertussen uw stijve pudding zodat die eerst kan afkoelen alvorens nadien op de taartjes te doen. 
    Als de gebakken taartjes zijn afgekoeld doe  dan een lepeltje marspasta op de bodem of melkconfituur. 
    Dan strijk je er de stijve pudding over en dan de stijfgeklopte room. ( Room opkloppen met de poedersuiker in de speedychef).
    Bananen in schijfjes snijden en mooi verdelen over de slagroom. 
    Een paar lepeltjes kweeperengelei verwarmen in het microplus schenkkannetje in de microgolfoven en met het patisserieborsteltje over de bananenschijfjes strijken. (dit doen we zodat de bananen die bruin gaan uitslagen)
    Eventueel nog afwerken met enkele toefjes slagroom met behulp van de squeeze-it.
















    30-09-2012 om 12:13 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Gebak
    Tags:tartelettevorm
    >> Reageer (0)
    29-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spirelli in 't groen
    Afgelopen week geproefd op de unitvergadering en viel in de smaak. Dus vandaag hier thuis gemaakt voor het gezin. Op een klein half uurtje een volledige maaltijd op tafel. Dat wil toch iedereen. Het moet niet altijd te moeilijk zijn ;)    En natuurlijk moet het ook lekker zijn.

    Nodig :

    - 300 spirelli
    - 600 gr gehakt
    - 100 gr gemalen kaas
    - 1 pakje currysaus Knorr
    - 450 gr diepvriesspinazie met room van Iglo of ander merk
    - 100 ml melk
    - 1 scheutje room

    Werkwijze :

    Doe de spirelli in het serveerwonder. Vul het serveerwonder nu met kokend water tot ong. 1 cm van de rand. Sluit af met deksel en laat het toe voor 15 minuten en giet daarna het water eraf.
    Neem ondertussen de ultra pro rond of ovaal en doe hierin het gehakt.  Plaats de kom in de microgolfoven 3 minuten op 800 Watt met het deksel erop.  Roer het gehakt nu goed onder elkaar met behulp van de pureestamper en plaats de kom terug in de microgolf gedurende 3 minuten op 800 Watt. Voeg dan de spinazie toe en roer onder elkaar, sluit de kom en zet weer 3 minuten terug op 800 Watt.
    Doe de melk samen met de currypoeder in de shaker, goed schudden en bij in de kom doen nu.  Roer alles goed onder elkaar en zet de weer 3 minuten op 800 Watt.  Doe er dan de gemalen kaas bij en de room alsook de gekookte spirelli.  Alles goed onder elkaar zetten en de spirelli in 't groen is nu klaar.

    Smakelijk !
















    29-09-2012 om 13:58 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:Pastagerecht
    Tags:ultra pro, microcook,serveerwonder
    >> Reageer (0)
    28-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Microvezeldoekjes bij Tupperware in de kijker.
    Product in de kijker: de geweldige Microvezel doekjes



    Ontdek ze hier allemaal:

     

     

    De Glasdoek:

    Een grote doek in microfiber, ideaal voor het vlek - en streepvrij afdrogen van ramen, glazen, vazen, badkamerspiegels, brilglazen, crystalserviezen, ...Ik bewaar er eentje in de badkamer om altijd snel over de spiegel te gaan wanneer ik uit bad kom.  IDEAAL! ;)

    Code: E922 Prijs: 9,9

     

     

     







     

    Keukendoek:

    Grote, dikke microvezel handdoek die onder andere gebruikt kan worden als afdrooghanddoek bij het afwassen. Door de textuur van deze dikke handdoek, droog je veel sneller af.   Hij is ook onmiddellijk 100% bruikbaar in vergelijking met een klassieke keukenhanddoek die je eerst 20 keer moet wassen voor ze ietwat beginnen absorberen.

    Code: E923 Prijs: 9,9

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Multidoekje

    Dikker doekje in microvezel. Dit doekje is uiterst geschikt om te poetsen, voor de afwas of als schotelvod in dagdagelijks gebruik. Kan zowel nat als drooggebruikt worden, dus ook heel geschikt als afstofdoek.

    Code: E921 Prijs: 7,4

     

     

     

     

     

     

     



    Microvezel sponsjes (per 2) 

    Sponsjes in microvezel, ook geschikt voor uw delicate oppervlakken en u heeft veel minder afwasmiddel nodig. Worden per 2 verkocht

    Code: E909 Prijs: 13,40

     

     

     







     

     

    Microvezel UltraPro doekje

    Heeft 2 verschillende kanten een iets ruwere en een iets zachtere. Uiterst geschikt voor het afwassen van uw UltraPro kommen, kookpotten, keramische kookplaat. De ruwere zijde mag dient om te ontvlekkenen grondig te reinigen zonderkrassen, de zachte zijde om mild te reinigen. Geschikt voor het UltraPro en Chef Series™ gamma.

    Code: E908 Prijs: 9,9

     

     

     







    Staaldoekje

    Brengt een mooie vlekvrije glas terug op al uw stalen en RoestVrijStalen oppervlakken: koelkast, afzuigkap, bestek, vuilbak, gasfornuis ...

    Enkel droog te gebruiken!

    Code: E938 Prijs: 6,9

     

     

     

     

     

     

     


    Tips en onderhoud:

    • Om de Microvezel niet te beschadigen en optimaal te kunnen blijven gebruiken, mag je nooit wasverzachter gebruiken wanneer je de doekjes wast
    • Laat je doekjes niet in contact komen met warmtebronnen

    Met dank aan Isabelle.

    28-09-2012 om 09:02 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:Nieuwtjes
    Tags:microvezels doekjes.
    >> Reageer (1)
    27-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastinaaksoep
    Pastinaak : een vergeten smaak !    En eigenlijk jammer. Het is een oude groente en wordt beschouwd als de voorloper van de aardappel.  Het was lange tijd het hoofdvoedsel van de gewone man , verder is het een 20 cm lang wortelgewas met een zoete anijsachtige smaak en een crème witte kleur.  Kan zowel rauw, gekookt als gestoofd worden gegeten.

    Ik heb het vandaag hier in een lekker soepje verwerkt. En binnen de 15 minuten stond mijn geurend dampend soepje op tafel met behulp van de ultra pro.

    Nodig :

    - 2 à 3 pastinaken ( 500 gr)
    - 1 dikke ui
    - 1 grote appel
    - peper, zout
    - 1 kippenbouillonblokje (mag ook 1.5 blokje zijn volgens smaak)
    - 1 koffielepel currypoeder

    Werkwijze :

    Kuis de ui en snij hem in de turbomax fijn. Stoof hem in de microgolf gedurende 3 minuten op 700 Watt (met behulp van de ultra pro hoef je geen vetstof te gebruiken).
    Schil ondertussen de pastinaak en snijd hem in fijne stukjes, voeg toe aan de gestoofde ui.  Schil de appel en doe in stukjes en voeg toe. 
    Voeg de kruiden toe en het kippenbouillonblokje samen met een tas water. En zet de ultra pro met deksel erop nu 8 minuten op 700 Watt.
    Roer door en plaats indien nodig nog 2 à 3 minuten terug tot alles gaar is.  Kook 1 liter water in een waterkoker en giet bij de gare groenten. Mix uiteindelijk de soep fijn en serveer.  Eventueel nog afwerken met gehakte peterselie.














    27-09-2012 om 19:41 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Soepen
    Tags:ronde ultra pro van 2.25 l
    >> Reageer (1)
    26-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalkoen met groenten in de ultra pro
    Vandaag een heerlijke maaltijd op tafel gezet in een half uurtje tijd en nee : het waren geen fritten van de frituur maar verse groenten, kalkoen met rijst erbij. Met behulp van de ultra pro en de microgolfoven is dat zo gebeurt. 

    Nodig :

    - 400 à 500 gr kalkoen in stukjes
    - 2 stokken preiwit
    - 6 wortelen in rondellen gesneden
    - 1 pakje gerookte spekblokjes
    - Champignons in stukjes
    - 1 dl witte wijn
    - 1 dl room
    - 2 kippenbouillonblokjes
    - peper + zout
    - 1 soeplepel maïzena

    - 2 tassen rijst

    Werkwijze :

    Doe eerst de 2 tassen rijst + 4 tassen water in de Tupperware rijstkoker en zet 12 minuten op 800 Watt. Laat nog even afgesloten staan.
    Knip de kalkoen in kleine stukjes met de Tupperware schaar en doe in de ronde ultra pro van 2.25 l . Snij het preiwit in stukjes, de wortelen in rondellen, de champignons in vierdelen en voeg alle groenten bij de kalkoenstukjes. Meng alles met de serveerlepel. Kruid met peper en zout. En overgiet met de dl witte wijn en breek de 2 kippenbouillonblokjes in stukjes er ook bij. Zet de pot met deksel erop nu 8 minuten op 800 Watt. Roer een keer door en zet terug 8 minuten op 800 Watt. Dan nog 4 minuten op 450 Watt. Los de maïzena op in een klein beetje water en voeg bij de bereiding samen met 1 dl room en zet dan nog 2 minuten terug op 450 Watt. Altijd met het deksel erop.
    Afwerken kan nog met gehakte peterselie (turbomax of turbochef). Maar ik had er vandaag geen voorhanden.

    Serveer met de rijst. Ook lekker hierbij is couscous of gestoomde aardappelen.

    Nota : de kalkoen kan uiteraard ook vervangen worden door kip.

    Smakelijk !












    26-09-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:Kipgerecht
    Tags:ronde ultra pro van 2.25 l
    >> Reageer (0)
    25-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frambozen délice
    Een heel gemakkelijk dessertje te maken met diepvries frambozen of diepvries bosvruchten zou ook kunnen. Ik leg duidelijk de nadruk op diepvries omdat het dessertje anders niet lukt.

    Met behulp van je quickchef kan je gemakkelijk voor 6 personen een heerlijk koud dessertje op tafel zetten wat echt à la minute moet worden gemaakt. Zelf heb ik dit vandaag gedaan in de turbomax en maar voor 2 personen en mijn hoeveelheden aangepast.

    Nodig voor 6 personen :

    - 200 gr diepgevroren frambozen
    - 2.5 dl room
    - 125 gr poedersuiker
    - quickchef  of voor een kleinere hoeveelheid de turbomax

    Werkwijze :

    Doe de diepgevroren vruchten in de quickchef en draai een paar keren tot de vruchten een granité geworden zijn (fijne kleine stukjes). Voeg dan de poedersuiker toe en draai opnieuw. Tenslotte de koude room (recht uit de ijskast) eraan toevoegen en weer draaien. Je bekomt nu een soort van ijscrème. Verdeel in kleine glaasjes en smullen maar !

    Nota : Je zou dit met alle soort van fruit kunnen doen maar belangrijk hierbij is dat het steeds diepgevroren moet zijn, anders lukt het niet.  Door de koude room en de diepgevroren vruchten bekomt men vanzelf een soort van ijscrème.










    25-09-2012 om 11:37 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Desserten
    Tags:quickchef
    >> Reageer (2)
    23-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Financiers met chocolade
    Het was vandaag weer zo dag om lekker de keuken in te gaan en lekkernijen tot stand te brengen. Dit maal viel mijn oog op een fotootje van heerlijke chocolade-amandelcakes in het klein. Omdat ik zowel een liefhebber ben van chocolade, als van amandelen kon het niet anders dan in de smaak te vallen.

    Nodig :

    - mini tartelettevorm van tupperware
    - 150 gr pure chocolade
    - 55 gr poedersuiker
    - 60 gr boter
    - 40 gr zelfrijzende bloem
    - 40 gr amandelpoeder
    - 150 gr room
    - 110 gr eiwit ( 3 à 4 )

    Werkwijze:

    De boter in het microplus schenkkannetje doen en laten smelten in de microgolf. Ong. 1 minuut op 640 Watt.
    De chocolade in stukjes doen en smelten samen met de room ook in het schenkkannetje en in de microgolfoven. Goed mengen tot je een blinkend mengsel bekomt.  In een andere kom doe je de poedersuiker, bloem, amandelpoeder.  En in de speedychef klop je de eiwitten stijf maar niet te stijf. Als dit gebeurt is mag je het toevoegen aan het bloemmengsel. De gesmolten boter kan nu ook bij het vorige en tenslotte de gananche toevoegen. (chocolade-roommengsel). 
    Neem de mini tartelettevorm en spoel die even om met koud water en vul dan met het beslag. Bakken in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 à 25 °C.

    Dit beslag is goed voor 30 mini tartelettes.

    Bewaren kan in een clickplus doos van Tupperware.    Heerlijk als 4 uurtje of bij de koffie.










    23-09-2012 om 20:47 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gebak
    Tags:mini tartelettevorm, chocoladecake
    >> Reageer (0)
    21-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frangipannes in de Multiflex tartelettevorm
    Het is stilaan kouder aan het worden en wat is er dan heerlijker dan in je keuken nieuwe recepten uit te proberen. Ik hou er alvast van. Ik weet dat ik al eens eerder een recept van frangipanne heb gepost maar zoals u ook weet probeer ik steeds graag ook weer nieuwe recepten uit en dit is er dus weer ééntje. En met succes. Ze zijn hier op 1.5 dag bijna allemaal op en ik had 12 stuks. Het gebak is echt luchtig en niet te droog en daar houden ze hier van. Zeker proberen.

    Nodig voor 12 taartjes :

    - 200 gr boter
    - 300 gr suiker
    - 200 gr zelfrijzende bloem
    - 4 eieren
    - 1 dl melk
    - 5 soeplepels amandelpoeder
    - 5 soeplepels cocospoeder
    - 1 flesje amandelessence

    Voor het glazuur :

    - enkele druppels citroensap
    - bloemsuiker

    Werkwijze :

    De boter laten smelten in de microplus schenkkan ong. 2 minuten op 640 W. Suiker toevoegen en eidooiers. Wel ondertussen goed roeren. Ook de bloem toevoegen. Het eiwit stijfkloppen in de speedychef en erbij voegen. En uiteindelijk de rest van de ingrediënten erbij doen.

    Bakken op 180°C ong. 30 minuten in een voorverwarmde oven.  Nog even laten narusten in de siliconen vorm alvorens ze er uit te halen.
    Verder laten afkoelen op een taartrooster. Wanneer het gebak helemaal afgekoeld is bestrijken met het glazuir.

    Bewaren in recto-verso rond of rechthoekig kan ook.














    21-09-2012 om 09:31 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gebak
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puree in de microgourmet
    Niet echt een receptje deze keer. Maar gewoon even laten weten hoe men een lekkere puree op tafel krijgt met behulp van de microgourmet.
    Voor diegene die het nog niet moesten weten : de microgourmet is toch wel mijn favoriete Tupperware artikel. Een geweldige uitvinding en hier dagelijks in gebruik.

    Zelfs mijn puree maak ik er in klaar :

    Nodig :

    - 1 kilo aardappelen
    - beetje melk
    - peper, zout, nootmuskaat

    Werkwijze :

    Vul het waterreservoir met 400 ml water. Doe de aardappelen in het diepste vergiet, het bovenste heb je nu niet nodig maar wel afsluiten met het deksel. Stoom je aardappelen 20 minuten op 800 Watt en laat ze even na rusten. Stamp dan met de Tupperware pureestamper je aardappel fijn. Kruid ze en doe dan pas de melk erbij. Stamp nog één keer door en klaar. En er valt echt niet zo veel door de gaatjes bij het stampen zoals je zou denken. 
    De puree zit vol smaak en kleurt mooi wit. En wat een gemak. Ondertussen doe ik gewoon nog wat andere huishoudelijke taken en er is geen kans op overkoken. Gemak dient de huisvrouw ;) nietwaar.








    21-09-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Microgourmet
    Tags:microgourmet
    >> Reageer (1)
    20-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ovenschotel in de ultra pro

    Tupperware heeft sinds kort een aktie samen met Knorr in de Carrefour. Knorr heeft de consulenten dan ook een presentje geven dmv een pakket vol met Knorr produkten. Eén produkt daarvan was een blik champignonsoep. Hier komt wel nooit een blik soep op tafel alleen maar vers. Gelukkig hebben ze ons een recept meegedeeld om er een lekkere ovenschotel mee te maken. Volgens de geruchten zou dit recept zelfs al op tv getoond zijn bij de reclame van Knorr. In elk geval heb ik het hier gisteren eens uitgeprobeerd en het viel wel in de smaak.

    Nodig :

    - ovenschaal ultra pro

    - 1 blik champignonsoep van Knorr

    - 1 kg aardappelen

    - 1/2 kg kippefilet

    - 100 gr geraspte kaas

    - 3 stengels preiwit in stukjes

    Werkwijze :

    De aardappelen schillen en in dobbelsteentjes snijden. In de microgourmet gaarstomen gedurende 15 minuten op 800 watt. Ondertussen het preiwit in julienne snijden (fijne stukjes). De kipfilet met de Tupperware schaar ook in stukjes snijden. Dan de aardappelen, prei en kippenblokjes onder elkaar hutselen en hierover het blik soep verdelen. Terug onder elkaar mengen en overstrooien met gerapste kaas. De ultra pro 3 kwartier in een voorverwarmde oven plaatsen van 190°C.

    Een vrij gemakkelijk gerecht wat zelfs op voorhand kan gemaakt worden.















    20-09-2012 om 08:35 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:Kipgerecht
    >> Reageer (0)
    19-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speculoos op de wijze van "Bastogne".
    Heerlijk toch die geur van versgebakken koekjes in huis en daarbij vers gezette koffie. Daar kan ik alleen maar blij van worden. Willen jullie dat ook, dan kan je met volgend receptje direct aan de slag.

    Nodig voor 32 speculoos stuks :

    - 300 gr patisseriebloem
    - 250 gr kandysuiker en ruwe rietsuiker gemengd (helft van ieder)
    - 100 gr boter
    - 3 koffielepels kaneelpoeder
    - 1 zakje vanillesuiker
    - 2 eieren  ( op de foto staat maar 1 eitje maar dan was mijn deeg te korrelig, heb er op het laatste nog 1 ei bijgedaan zodat het een mooi geheel werd)
    - 1 koffielepel bakpoeder
    - 1 mespuntje zout
    - een beetje bicarbonaatzout (staat wel niet op de foto maar heb ik er toch bij gedaan)

    Werkwijze :

    Meng de bloem, suiker, kaneel en bakpoeder onder elkaar in een grote Tupperware mengkom. Laat de boter smelten in het micro schenkkannetje en meng bij de rest. Het ei breken en ook toevoegen en weer goed mengen. Indien het deeg te droog blijft zoals bij mij voeg dan nog een eitje toe.
    Goed mengen en tot een worst vormen. Inpakken in plastic folie en een uurtje in de koelkast leggen. Dit dient om het deeg te laten opstijven maar ook om de smaken goed tot zijn recht te laten komen.
    Bebloem dan uw werkvlak en rol het deeg uit tot een lap van ong. 0.5 cm dikte. Steek uw speculoos uit met behulp van een koekjes uitsteker naar keuze. Heb je graag figuurtjes dan doe je het zo of rondjes of rechthoeken zoals ik heb gedaan. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 minuten. Het is normaal dat ze bij het verlaten van de oven nog een beetje induwen. Ze worden vanzelf hard na een half uurtje buiten de oven.

    Bewaar ze in een goed afgesloten Tupperware doos en geniet ervan met volle teugen bij een lekker vers gezette tas koffie of thee.














    19-09-2012 om 09:10 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gebak
    Tags:mengkom
    >> Reageer (0)
    18-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Tupperware promofolder geldig van 1 t/m 20 oktober 2012
    Een geweldige nieuwe folder voor de periode van 1 t/m 20 oktober als je het mij vraagt. Met een schitterend nieuw produkt : nl de microcook die op termijn heel het rode gamma microkommen gaat vervangen. En wie als gastvrouw een party geeft kan deze kom van 2.25 l zomaar gratis verdienen.   Ook de gasten kunnen deze aankopen maar enkel in de 1 liter versie. 
    Bovendien krijgen alle gasten aanwezig op een party in deze periode een gratis kommetje met inhoud van 200 ml. Altijd handig om ajuin, look in te bewaren of wat appeltjes mee te geven naar school voor de kinderen of wat kleine koekjes.
    De superpromo van oktober is de mini cheeSmart voor 4 €. Een super praktisch voorwerp om bv. een camenbert in te bewaren zodat er geen geurtjes in de koelkast komen.






    18-09-2012 om 17:20 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:Nieuwtjes
    >> Reageer (0)
    16-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen chocopasta of speculoospasta maar Marspasta !
    Een echte lekkernij voor op de boterham en pannenkoek !  En in geen tijd klaar. Zeker de moeite om het eens zelf te maken.

    Nodig :

    - 5 repen Mars
    - 70 ml gesuikerde gecondenseerde melk
    - 50 ml room

    Werkwijze : 

    Snij de repen Mars in kleine stukjes en doe die samen met de gecondenseerde melk en de room in het microplus schenkkannetje. Zet 2 minuten in de microgolf op 600 Watt. Roer door en zet indien nodig nog 2 minuten terug. Alles moet goed gesmolten zijn. Indien er nog brokjes inzitten, zet er dan even de staafmixer in. Giet in een glazen bokaaltje en sluit af. Bewaar in de koelkast.

    Uw kinderen gaan erom blijven zeuren !!!















    16-09-2012 om 13:07 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Bijgerechten
    Tags:microplus schenkkan
    >> Reageer (2)
    15-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flan met perziken en sirop d'orgeat (amandelsiroop)
    Af en toe doorloop ik nog eens mijn kookboeken, natuurlijk niet allemaal. Jullie willen niet weten hoeveel kookboeken ik hier in huis heb. 
    En al bladerend door het boek nagerechten van het "Kookeiland" kwam ik dit aanlokkelijke dessert tegen. Ik heb het wel lichtjes aangepast. 

    Flan met perziken en sirop d'orgeat.  

    Nodig voor 1 inzetschaal microgourmet en 8 kleine ovenschaaltjes :

    - perziken uit blik (de mijne zijn zelf opgelegd van vorig najaar)
    - 100 gr kristalsuiker
    - 4 soeplepels sirop d'orgeat (alcoholvrije siroop)
    - 100 gr amandelschilfers
    - 1/2 l melk
    - 2 dl room
    - 5 eieren
    - 80 gr patisseriebloem

    Werkwijze :

    De perziken uit hun nat halen en op de bodem van de nieuwe inzetschaal van de microgourmet leggen en/of kleine ovenschaaltjes.
    De melk samen met de room in het microschenkkannetje doen en aan de kook brengen in de microgolf ong. 4 minuten op 800 watt. Indien je dan nog geen bubbels hebt gezien zet je het nog eens 2 minuten terug op 800 watt.  Ondertussen neem je de 4 in één kan van tupperware en daar klop je de eieren samen met de suiker op tot dat het mengsel wit kleurt, voeg de amandelsiroop toe en beetje bij beetje ook de bloem.
    Giet de warme melk dan op het eiermengsel onder voortdurend opkloppen. En giet tenslotte dit mengsel over de perziken in de inzetschaal van de microgourmet en de ovenschaaltjes.

    De ovenschaaltjes zet je in de diepste schaal van je oven en vult deze verder aan met water. Wel opletten dat er geen water komt in je kleine ovenschaaltjes zelf komt. Bak de flans 45 minuten op 150°C in een voorverwarmde oven.

    Voor wat betreft de microgourmet. Vul de onderste schaal met 400 ml water, zet hierop de diepe schaal met gaatjes en hierop het gesloten nieuwe inzetstuk. Sluit af met het deksel. En zet in de microgolf voor 15 minuten op 640 Watt. 

    Als de flans afgekoeld zijn bestrooien met geroosterde amandelschilfers.

    Ik heb beide mogelijkheden uitgetest d.w.z. op de traditionele manier in de oven en in de microgourmet en kan als besluit zeggen dat de smaak van beide bereidingen even smaakvol zijn alleen dat de bereiding met de microgourmet veel vlugger gaat. Op 15 minuten tijd is het dessert klaar t.o.v. 45 minuten op de andere manier. Volgende keer weet ik dus wat mijn voorkeur gaat genieten.

    Nota : op de foto bij de benodigdheden zie je boter staan, die heb ik uiteindelijk niet gebruikt. Volgens het oorspronkelijke recept moest je de perziken opbakken in boter maar dit leek mij nodig.
















    15-09-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Desserten
    Tags:microgourmet gesloten inzetstuk
    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 19/12-25/12 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Gratis product van de dag - Belgie
  • 300 000 BEZOEKERS
  • Proficiat
  • Super ideeën
  • mevrouw

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek






    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs