Mijn favorieten
  • www.freewebs.com/zuidfrankrijk
  • www.facebook.com/MaisonLaGarrigue
  • www.facebook.com/groups/Edithshapjes
    Maison la Garrigue | Promoot jouw pagina ook
    Categorieën
  • Aperitiefdranken,drankjes en likeuren (25)
  • Aperitiefhapjes (54)
  • Barbecuegerechten (9)
  • Bijgerechten (47)
  • Desserten (89)
  • Eigerecht (1)
  • Gebak (247)
  • Kerst (20)
  • Kipgerecht (18)
  • Light recepten (19)
  • micro minuut pot (1)
  • Microgourmet (16)
  • Nieuwtjes (61)
  • Omeletparty (4)
  • Pastagerecht (13)
  • Rijstgerecht (5)
  • Siliconen bakvormen recept (4)
  • Soepen (13)
  • ultra pro (5)
  • Visgerechten (9)
  • Vleesgerecht (20)
  • Voorgerechten (11)
  • Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • Brésiliennetaart
  • Kip zoetzuur
  • Zebracake
  • Moelleux citroen
  • Supersnelle rijsttaart
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    Edithshapjes
    Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten !
    nu ook op www.facebook.com/groups/Edithshapjes
    15-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spirelli met spekblokjes,brocolli, champignons in kaassaus
    Vlug klaar in de ultra pro en superlekker.

    Nodig :in

    - 400 gr spirelli
    - 400 gr gerookte spekblokjes
    - 250 gr champignons
    - 1 broccoli in kleine roosjes
    - 2 teentjes knoflook
    - 100 gr gemalen kaas
    - 1 doosje room van 200 ml
    - 1/2 l melk
    - 2 soeplepels maïzena
    - kruidenbouillonblokje voor pasta
    - 1/2 dl witte wijn

    Werkwijze :

    De spirelli koken in het serveerwonder (giet kokend water over de spirelli en laat ong. 15 min. staan met het deksel erop).
    Ondertussen de spekblokjes bakken in de ultra pro met deksel erop. Zet 4 minuten in de microgolfoven op 800 W.
    Vervolgens de gesneden champignons en de teentjes knoflook samen met de in roosjes verdeelde broccoli bij het spek doen en terug 4 minuten op 800 watt in de microgolf zetten. De kom uit de microgolf nemen nu en vocht toevoegen.  Daarvoor heb je eerst de shaker gevuld met de melk en beetje witte wijn en hierbij de maïzena gevoegd en geschud.
    De ultra pro terug in de microgolf zetten op 800 gedurende 6 minuten. Dan de kaas toevoegn en terwijl goed roeren.  Als laatste de room toevoegen.  Het gerecht is klaar.     

    Smakelijk !




    15-01-2012 om 14:47 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Pastagerecht
    Tags:ultra pro, pasta
    >> Reageer (0)
    14-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kokos-chocoladekoek
    Het receptje komt uit een libelle van een tijd geleden en lag al lang te wachten om eens tot leven te komen.
    Het is een echt succes recept en kan het iedereen alleen maar aanbevelen. De verhouding van het originele recept klopte volgens mij wel niet. Ik heb het dan ook aangepast.

    Nodig :

    - 150  gr geraspte kokos
    - 4 eieren
    - 2 eetlepels room
    - 2 theelepels kokoslikeur
    - 150 gr boter
    - 200 gr fijne witte suiker
    - 1 zakje vanillesuiker
    - 1 zakje bakpoeder
    - 100 gr patisseriebloem ( geen zelfrijzende dus)
    - 150 gr pure chocolade voor in de koek
    - 200 gr pure chocolade voor bovenop (ganache)

    Werkwijze :

    Verwarm de oven voor op 180°C.  Ondertussen de boter laten smelten in de micro schenkkan samen met de in stukjes gebroken chocolade op lage wattage.
    Vermeng dan suiker met vanillesuiker. En voeg bij de boter-chocolade mengeling. Doe één na één de eieren erbij. Roer telkens goed glad.
    Vermeng de bloem met het bakpoeder en de geraspte kokosnoot.  Strooi bij het chocolademengsel.  Meng alles voorzichtig door elkaar.
    Leg bakpapier in het bakblik en schep het beslag in de vorm.  Strijk de bovenkant glad met een spatel.  Bak 40 minuten in het midden van de oven.  Laat de koek afkoelen in de vorm.  Laat de overgebleven 200  gr pure chocolade smelten samen met 2 lepels room in de microgolf, roer goed en voeg nu de kokoslikeur toe.
    Ontvorm de koek en haal voorzichtig het bakpapier weg.  Bestrijk de bovenkant met de chocoladeganache.  Laat afkoelen en opstijven alvorens in blokjes te verdelen.

    Smakelijk !






    14-01-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Gebak
    Tags:Choco-kokoskoek, plaatgebak
    >> Reageer (0)
    13-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orangettes in chocolade
    Iets uit mijn vervlogen kinderjaren.......  Doordat ik deze lekkernij van mijn buurvrouw had gekregen kwamen de herinneringen weer terug en ook de goesting om er zelf eens aan te beginnen. Het vraagt wel wat werk en tijd maar het loont enorm.  Gewoon weg verrukkelijk.....!

    Nodig :

    - 3 appelsienen
    - water + suiker
    - 400 gr pure chocolade

    Werkwijze :

    De appelsienen ontdoen van de schil in 4 delen. Het binnenste hebben we deze keer niet nodig maar wel de schil. De schil opzetten in een kookpot met water zodat de schillen juist onder staan. Een beetje zout toevoegen en laten koken ong. 30 minuten. Dan water afgieten en opnieuw vullen met vers koud water zonder zout, weer 5 minuten laten koken. Afgieten en weer opnieuw vullen met vers water en 5 min laten koken. Dan de schillen in reepjes snijden zorgen dat er geen wit van de binnenkant van de schil meer aanhangt. Nadat ze gekookt hebben gaat dit er heel goed af door met een lepel over de binnenkant te wrijven.
    De reepjes nu in suikerwater koken (een halve liter water + 200 gr witte suiker) gedurende een half uurtje op een zacht vuurtje laten borrelen.  De reepjes in de suikersiroop laten afkoelen tot de volgende dag.  Indien de suikersiroop verdampt is dan opnieuw een halve liter water nemen samen met 200 gr suiker en terug laten koken ( borrelen) gedurende een half uurtje op een zacht vuurtje. Weer laten afkoelen in de siroop tot de volgende dag. En opnieuw in suikersiroop laten koken een half uurtje. Dan ze één voor één uitgespreid op een met bakpapier bekleedde bakplaat laten drogen. Toch wel één dag.
    Dan de chocolade laten smelten in de microschenkkan op lage wattage in de microgolfoven.Doe dit telkens per 2 min. roer dan en kijk of hij voldoende gesmolten is.  Ik doe 300 gr chocolade laten smelten goed roeren dan de overige 100 gr toevoegen zodat mijn chocolade terug afkoelt een beetje. (Om glanzend effect van chocolade te bekomen). De reepjes nu met een chocoladevorkje één voor één door de gesmolten chocolade halen. En weer laten drogen (hard worden) van chocolade op een met bakpapier bekleedde bakplaat.

    Slecht voor de lijn maar toch zo lekker. Je wilt er telkens opnieuw van pakken.












    13-01-2012 om 11:59 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Desserten
    Tags:chocolade
    >> Reageer (0)
    12-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehakt met bloemkool in de ultra pro
    Heerlijke schotel en binnen het half uur kan men aanschuiven aan tafel.

    Het tupperware receptje is afkomstig van E. Grooten en zat al een tijdje in mijn kaftje. Gisteren is het er dan eindelijk van gekomen en spijtig dat ik het nog niet eerder had gemaakt.     Lekker....

    Nodig :

    - ultrapro rechthoekig van 1.5 l
    - 1 bloemkool
    - 600 gr gehakt
    - 1 ajuin
    - peterselie
    - 4 sneden kaas
    - 1.5 dl room
    - satekruiden

    Werkwijze :

    De bloemkool in roosjes snijden en wassen.  Plaats de roosjes in de kom, met het steeltje naar boven en zet de kom met deksel erop in de microgolfoven, gedurende 7 min. op 750 watt.  Ondertussen het gehakt, gesnipperde ajuin, de petserselie en de room goed onder elkaar mengen. Al een beetje satékruiden ondermengen.  Vervolgens de bloemkool bedekken met deze ingrediënten en tevens bestrooien met de satékruiden  Plaats de kom nu terug in de microgolfoven gedurende 10 à 12 minuten.  Giet nu het overtollige vocht af dat zich in de kom gevormd heeft.  Draai nu de kom ondersteboven zodat het gerecht op het schaaldeksel ligt.   Als laatste de kaas over de bloemkool leggen en de kom terug plaatsen in de microgolfoven gedurende ong. 2 minuten op 750 watt.
    Het gerecht is nu klaar.  Heerlijk met gekookte of gestoomde aardappelen erbij.

    Smakelijk.





    Kaassneden op de bloemkool voordat het de microgolf ingaat.

    Zo ziet mijn schotel eruit wanneer ze klaar is om op tafel te zetten.



    Kan natuurlijk ook worden opgediend in de mini ultra pro's zodat ieder zijn eigen potje heeft.

    Smakelijke gestoomde aardappelen erbij.

    12-01-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:Vleesgerecht
    Tags:ultra pro
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wentelteefjes in de omelet party
    Nadat ik gisteren het receptje voor flan heb meegedeeld is het vandaag de beurt aan wentelteefjes.

    Onze jongste vind dit lekkerder dan gewone boterhammen. Vandaar dat ik dit ook zeker wou uitproberen in de omeletparty. En dat is heel goed meegevallen.

    Groot voordeel van dit artikel is dat men geen boter moet gebruiken tegenover wanneer men een omelet maakt in de pan dit altijd wel moet. Dus ook dat is een groot voordeel voor mensen die gezondere voeding willen.

    Nodig :

    - 2 witte boterhammen
    - 1 ei
    - 100 ml halfvolle melk
    - 50 ml suiker

    Werkwijze :

    Rooster het brood voor een optimaal resultaat.  Leg de sneetjes brood in de basis van de omelet party.  Klop het ei met de melk en suiker.
    Giet het mengsel over het brood.  Laat het brood gedurende 5 minuten  weken in het eimengsel.  Tijdens het koken zal het brood alle vloeistof absorberen.

    Kook gedurende 7 minuten op 360 watt.








    Deze laatste foto is nog de flan die ik had omgedraaid om hem zo aan tafel te presenten. Hij was zalig .......

    12-01-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
    Categorie:Omeletparty
    >> Reageer (0)
    11-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flan met karamel
    Aangezien deze maand (januari enkel)de omeletparty in de promotie is wou ik graag al wat receptjes maken met behulp van dit super gemakkelijk artikeltje. Wanneer iemand de kans heeft om bij een party aanwezig te zijn zou je het zeker niet mogen nalaten om je dit artikel aan te schaffen vermits het zo goed en gemakkelijk werkt. Ook  voor de kotstudenten is dit een ideaal gebruiksartikel. Grote voordeel is geen aangezette pan meer, weinig afwas en vlug een heerlijke omelet, pudding, flan, pastei of wentelteefjes op tafel.

    Vandaag heb ik er een vanilleflan in klaargemaakt.  Het is vlugger klaar dan de uitleg die ik erover kan schrijven.

    Nodig :

    - 2 eieren
    - 150 ml melk
    - 25 ml suiker
    - 15 ml vloeibare koude karamel
    - vanilleëxtract
    Werkwijze :

    Doe de 2 eieren samen met de suiker en wat vanilleëxtract in de turbomax.  Gebruik hiervoor de kloppers en trek een paar keer aan het touwtje. Voeg dan de melk toe en trek nog een keer.  Doe in de onderkant van de omeletparty een beetje koude karamel. Giet hierover de eimassa. Sluit met het deksel en zet in de microgolf gedurende 5 minuten en 30 seconden op 360 watt, laat 1 min. rusten en kook opnieuw 3 minuten op 360 watt.  Verwijder het deksel na het koken en laat afkoelen vooraleer de flan uit de omelet party te nemen.

    Opmerking :  De karamel dient om wat kleur en smaak te geven aan de flan. Om het product niet te beschadigen, moet de karamel vloeibaar en koud zijn voor gebruik.

    Nota : Zelf karamel maken lukt heel goed en heb ik al eerder gepost. Typ bij "zoeken" Karamel" , staat beschreven bij recept van Ile flottante.

    Enkel tijdens de maand januari verkrijgbaar aan de prijs van 11.90 € met receptenboekje van 23 pg. erbij.








    11-01-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (13 Stemmen)
    Categorie:Omeletparty
    Tags:omeletparty
    >> Reageer (1)
    10-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boterkoek
    Nadat mijn kleine frangipannetaartjes van gisteren veel te vlug op waren is mijn keuze vandaag gevallen op  boterkoek om te maken. Het is nog maar de 2 de maal dat ik het recept maak maar zoiets simpel en lekker zou iedereen eigenlijk een keertje moeten proberen. 

    Nodig :

    - 125 gr boter
    - 100 gr witte suiker
    - 150 gr bloem (gewone geen zelfrijzende)
    - 1 theelepel vanillesuiker maar ik heb dat vervangen door huisgemaakte vanilleëxtract
    - snufje zout

    Werkwijze :  Roer in een kom de boter die op kamertemperatuur is samen met de suiker tot een homogeen geheel. Doe er eveneens het snufje zout bij en de vanilleëxtract.  Roer snel door elkaar en kneed dan tot een samenhangende deegbal.  Wikkel deze in een folie en laat 1 uur rusten in de koelkast.
    Neem dan de silicomen bakvorm of de tartelettevorm van tupperware, spoel even om met water en leg het deeg erin. Maak met een vork streepjes aan de bovenkant van het deeg. En strijk met de patisserieborstel wat water aan de bovenkant of eigeel mag ook.
    Bak in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 25 minuten.


    Opdienen met heerlijke verse koffie of thee.









    10-01-2012 om 00:00 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gebak
    >> Reageer (0)
    09-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini frangipannetaartjes in de tartelettevorm van tupperware
    Omdat ze hier thuis nogal houden van cake en droog gebak, heb ik deze voormiddag vlug even wat kleine frangipannetaartjes gebakken maar wel zonder bladerdeeg als bodem.  Een heel gemakkelijk deeg dat op een half uurtje tijd klaar is.

    Nodig voor 12 kleine taartjes

    - 200 gr boter
    - 2 eieren
    - 100 gr amandelpoeder
    - 20 druppels amandelextract
    - 1 dl melk
    - 200 gr witte suiker
    - 175 gr zelfrijzende bloem
    - siliconen tartelettevorm van tupperware

    Werkwijze :

    Boter laten smelten in de microschenkkan ong. 2 minuten op lage wattage.  Eierdooiers toevoegen en goed mengen.  Vervolgens de amandelpoeder, amandelextract, melk en suiker en alles goed mixen.  De gezeefde bloem er onder mengen (niet mixen). Eiwit stijfkloppen in de speedychef en ook dit voorzichtig onder het deeg mengen.

    Baktijd: 30 minuten op 180° C
    Afwerking : met glazuur. Als het gebak afgekoeld is.  5 à 10 lepels bloemsuiker mengen met klein beetje citroensap. Glazuur mag niet te lopend zijn. Beter beginnen met 1 koffielepel citroensap en poederuiker toevoegen en pas later meer sap toevoegen indien nodig.

    Bon appétit.    

    Mijn man had er al 2 op voordat ik de kans kreeg glazuur erop te doen.  






    09-01-2012 om 15:56 geschreven door Edith  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gebak
    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 19/12-25/12 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Gratis product van de dag - Belgie
  • 300 000 BEZOEKERS
  • Proficiat
  • Super ideeën
  • mevrouw

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek






    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs