Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten ! nu ook op www.facebook.com/groups/Edithshapjes
08-04-2014
Choco-speculoos cakes
Weer eens wat anders en vlug klaar....dat wil ik juist graag en met de mini tartelette vorm is dat zo gebeurd. Een aanrader dus.
Nodig voor 15 stuks :
- 50 gr choco speculoospasta van Lotus
- 25 gr bakboter
- 35 gr candysuiker (donkere versie)
- 1 ei
- 100 gr zelfrijzende bloem
- 1 soeplepel bruiswater (water met gas op)
- de Tupperware mini tartelettevorm
Werkwijze :
Doe de choco-speculoospasta samen met de boter in het microcook schenkkannetje. Verwarm in de microgolf ong. 1 minuut op 600 watt. Voeg de suiker toe en het ei en meng goed met de klopper of spatel. Voeg dan de bloem bij en het spuitwater, weer goed mengen en in de omgespoelde siliconen mini tartelettevorm doen. Met behulp van 2 soeplepels gaat dit heel vlot.
Bak af in een voorverwarmde oven van 175 °C gedurende 12 minuten.