Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten ! nu ook op www.facebook.com/groups/Edithshapjes
10-11-2012
Appelroosjes
We beginnen stilletjes aan de feestdagen te naderen en een mens begint dan al eens na te denken wat er op tafel kan komen, iets dat al wat feestelijker mag zijn. Misschien is dit nog een ideetje. Heel simpel om te maken en mooi resultaat. Zelfs de kindjes kunnen een handje helpen. Mijn zoon vond het gisterenavond alvast heel leuk om mee te werken.
Nodig :
- 1 bladerdeeg
- 3 rode appels
- witte suiker (kristalsuiker)
- poedersuiker als decoratie nadat ze gebakken zijn
Werkwijze :
De appels in 4 snijden en ontdoen van het klokhuis. Zeker niet schillen want de rode schil gaat juist voor een mooi resultaat zorgen. De 4 stukken nog eens in schijfjes snijden en ze even op het vuur in wat water zachtjes laten koken zeker niet te lang. Ik zelf heb m'n appelschijfjes gestoomd in de microgourmet wat ik ideaal daarvoor vind. Het waterreservoir vullen met 400 ml water en de schijfjes 8 minuten stomen. Voordeel hiervan is dat je de appel niet moet laten afdruipen op keukenrol. Want ze mogen niet te nat zijn.
Dan snij je stroken van het bladerdeeg ong. 2 cm breed. Hier leg je de schijfjes appel op met de rode schilkant omhoog. De appelschijven moeten half op elkaar liggen. Bestrooi met witte suiker Rol het bladerdeegstrookje gevuld met appel nu op tot een rond geheel. Plaats het in de tartelettevorm of kleinere formaten in de mini tartelettevorm. Strooi ook op de bovenkant wat witte suiker en bak alles ong. 30 à 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180°. Wanneer ze afgekoeld zijn nog een beetje poedersuiker ter decoratie overstrooien.
Nog een ideetje om klaar te maken in de microplus schenkkan. Een lekkere pudding type Danette, met een niet te vaste structuur. En als afwerking bovenop wat crispy caramel sweet mix van Sofie Dumont... pas sinds november in de handel te verkrijgen....en nee ik ben niet gesponserd ....;) Zag het gewoon toevalling gisteren bij Carrefour liggen als staaltje.
Nodig :
- 750 ml halfvolle melk
- 70 gr rietsuiker
- 1 vanillestokje overlangs doorgesneden
- 6 soeplepels maïszetmeel
- 1 soeplepel room
- 1/2 glas water
Werkwijze :
Doe de melk samen met het overlangs doorgesneden vanillestokje in de schenkkan en ook de suiker. Zet dit 5 minuten in de microgolfoven op 800 Watt. De melk moet tegen de kook komen. Ondertussen de maïszetmeel mengen met het halve glas water en doe hier ook de room bij. Als de melk klaar is de binding (opgeloste maïszetmeel) erbij doen en goed roeren met de halve klopper. 2 minuten op 800 watt terug in de microgolf zetten roeren en nog eens 2 minuten opnieuw in de microgolfoven zetten. De pudding à la Danette is nu klaar.
Nota: Na die 5 minuutjes niet snel willen zijn en dadelijk 4 minuten nemen want dan loop je het risico dat je pudding overkookt. Best tussendoor een keertje roeren met de klopper zoals hierboven beschreven.
Wanneer de pudding is afgekoeld afwerken met de nieuwe crispy caramel sweet mix van Sofie Dumont. (of hagelslag naar keuze ;) )
Weinig tijd en toch vlug een maaltijd op tafel zetten. Zeker deze braadkip uitproberen in de nieuwe microcook van 2.25 l. Voor een kip van 1 kg heb je maar 10 minuten nodig in de microgolf en 5 minuten nagaartijd. Mijn braadkip van vandaag woog 1.475 kg en daarvoor heb ik wel 14 minuten genomen in totaal en nog 5 minuten gaartijd.
Nodig :
- Microcook van 2.5 l maar kan ook in de microplus
- 1 braadkip
- kippenkruiden (mijne waren op en heb dan maar kalkoenkruiden genomen)
- paprikapoeder
- lopende honing
Werkwijze :
Smeer de braadkip in met de honing. Bestrooi met paprikakruiden en kippekruiden en leg ze in zijn geheel in de microcook. Dek af met het deksel en zet 7 minuten in de microgolf op 800 Watt. Draai de kip dan volledig op zijn kop en ook hier bestrijken met honing en overstrooien met paprikapoeder en kippekruiden. Weer 7 minuten in de microgolf zetten op 800 Watt en ook weer afsluiten met het deksel. Na die tijd de microcook nog afgesloten laten nagaren ong. 5 minuten.
Kip versnijden met het Tupperware koksmes en met behulp van de nieuwe vleesvork.
Opdienen naar keuze met rijst, aardappelen of frietjes.
Zeg nu niet meer dat een maaltijd maken lang tijd in beslag neemt ;)
Heel gemakkelijk te maken en lekker bij zowel biefstuk, kip als varkensvlees.
Van een neef van mijn man hebben we enkele weken terug zelf gekweekte oesterzwammen gekregen. Dat mag je niet zomaar aan u laten voorbij gaan. Dus 's avonds heb ik ze onmiddellijk verwerkt in een heerlijk saus en geserveerd met kroketjes en worteltjes.
Hoe ga je te werk voor zulke saus :
Nodig :
- 1 ajuin
- een bakje oesterzwammen of voor diegene die dat niet hebben kunnen ook gewone Parijse champignons nemen
- een soeplepel groene verse peperbollen ( zitten in een glazen potje op water)
- demi-glace poeder van Knorr (te koop bij Colruyt) maar indien je dat niet hebt, gebruik dan bruine sauspoeder uit een zakje
- water
- eventueel room maar ik heb dat niet gebruikt
- wat huishoud cognac of brandy
- olijfolie
- eventueel nog wat fijngehakte peterselie
- zelf heb ik er nog een snufje provençaalse kruiden bij gedaan maar dat hoeft absoluut niet
Werkwijze :
Doe de olijfolie in de braadpan of steelpan en laat ze warm worden. Doe de ajuin in fijne sliertjes gesneden (groentenschaaf) erbij en laat het een beetje aanbruinen. Voeg de reepjes gesneden oesterzwammen toe en laat deze meebakken. Giet dan water bij tot de zwammen en ajuin onder staan. Voeg dan 2 soeplepels demi-glace poeder van Knorr toe en roer goed om. Laat de saus wat inkoken en je zal zien dat ze dan bind. Voeg tenslotte een geut cognac toe en de afgespoelde groene peperbolletjes. (Ik doe mijn peperbolletjes altijd even door een klein tupperware zeefje)en spoel ze even af onder de waterkraan om een zandsmaak te voorkomen. Afwerken met fijngehakte peterselie (turbomax of turbochef zijn een goei hulpmiddel hiervoor).
Serveer met puree, kroketjes of frietjes en groenten en vlees naar keuze. Hier thuis vonden ze het een feestmaal ;)
Soep aan het maken en graag balletjes in de soep. Hierbij een super gemakkelijke manier om ze in een wip bij je soep te voegen met behulp van je micro schenkkan of ultra pro
Vermits het micro schenkkannetje momenteel in de promo wou ik dit nog eens graag onder de aandacht brengen.
Nodig :
300 gr gemengd gehakt
1 ei
peper en zout
paneermeel naar smaak
Werkwijze:
Meng het gehakt met het ei, kruiden en paneermeel naar smaak toevoegen. Rol balletjes ter grootte van een knikker en doe ze in het schenkkannetje.
Doe het deksel erop en zet het schenkkannetje 2 minuten op 800 Watt. Roer 1 x om en zet nog 1 minuutje terug op 800 Watt. De balletjes zijn nu gaar om bij de soep te voegen.
Voordeel van deze methode is dat je niet eerst water moet koken op het vuur en dan nog een tijd lang je balletjes gaar moet laten koken. Sommige mensen voegen rauwe gehaktballetjes toe aan hun kokende soep.....nadeel hiervan is dat je soep veel vettiger is.
Dit dessert is enorm simpel maar wel overheerlijk en verfrissend na een maaltijd. Gisterenavond hadden we mensen op bezoek waarvan de vrouw niks mag eten dat door de uier van een koe komt m.a.w. geen room, koemelk, yoghurt platte kaas, mascarpone en boter..... Nooit bij stil gestaan dat het dan erg moeilijk was om een gepast dessertje te vinden. Want voor bijna alles is er boter nodig of melk.....dus na wat denkwerk heb ik het vrij simpel gehouden en toch was iedereen enorm tevreden.
Nodig :
- 1 rijpe ananas
- ijscrème voor de mensen die wel koemelk mochten
- yoghurt van schapenmelk voor de vrouw
- enkele blaadjes verveine of citroenmelisse zou ook kunnen
Werkwijze :
Snij de bladeren van de ananas en zet de ananas vervolgens enkele uren op zijn kop op een dessertbordje in de koelkast. Dit zorgt ervoor dat de ananas nadien lekker sappig en zoeter smaakt. Een eenvoudig truc maar het werkt. Dan de ananas plaatsen op de Tupperware snijplank en langs alle kanten de schil ervan snijden met het Tupperware koksmes. De ananas vervolgens halveren overlangs en nogmaals overlangs snijden. De harde kern ervan af snijden en dan zeer dunne schijfjes snijden van de ananas met behulp van de Tupperware groentenssnijder plus.
Een dessertbord nemen en de in carpaccio gesneden ananas schijfjes mooi in het rond schikken zoals bloemblaadjes. Dit kan je gemakkelijk op voorhand doen en dan voorzien van een plastiekfolie. Zodat je op de moment zelf enkel nog een bol ijscrème in het midden van het bord moet schikken en als decoratie enkele blaadjes verveine. Voor de mevrouw met de allergie had ik een kommetje met yoghurt in het midden geplaatst.
Nota: spijtig genoeg heb ik vergeten foto's te nemen van het snijwerk met het koksmes en de groentensnijder. Maar het was hier gisteren een drukke buitenwerk dag en tevens een hele menu zodat ik op het moment zelf daar eventjes niet meer heb aan gedacht.
Weer eens wat anders dan een gewone appeltaart. Makkelijk om maken en een heerlijk resultaat.
Nodig :
- 3 appelen
- 250 gr zellfrijzende bloem
- 2 eieren
- 70 gr suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 90 gr melk (9 cl)
- 3 soeplepels olie
- 1 mespuntje zout
Voor het krokante laagje bovenop :
- 50 gr boter
- 50 gr suiker
- 1 zakje vanillesuiker
Werkwijze :
Schil de appels en snij ze in dobbelsteentjes. Klop de eitjes samen met de suiker, voeg vervolgens de gezeefde bloem toe als ook de melk, olie en het mespuntje zout. Neem de siliconen taartvorm of een andere kan ook, leg er bakpapier in (zorgt om het er gemakkelijk uit te halen nadien). Doe 3/4 de van het beslag in de vorm. Doe er de in dobbelsteentjes gesneden appels in en vervolgens de rest van het deeg. Overstrooi een heel klein beetje met wat witte suiker. Verwarm uw oven voor op 180°C en bak de taart ong. 30 minuten. Maak ondertussen je krokante laagje voor bovenop de taart door de boter te laten smelten in het schenkkannetje in de microgolfoven en er de suiker aan te voegen wanneer de boter gesmolten is. Giet dit mengsel over de taart wanneer ze een half uurtje in de oven heeft gestaan. Zet ze nog een 15 minuten terug in de oven en ze is klaar. De taart heeft in totaal dus 45 minuten in de oven gestaan.
Een snelle chocoladepudding gemaakt in de microgolfoven met bovenop een toefje slagroom en chocoladeparels. Wat heeft een mens meer nodig om gelukkig van te worden. Op 7.5 minuten in totaal een pudding op tafel zonder aangezet steelpannetje ;-)
Nodig :
- 1/2 l melk
- 30 gr maïzena
- 200 gr pure chocolade
- 50 gr suiker
Voor de decoratie :
- 2 dl room
- 2 soeplepels poedersuiker
Werkwijze :
Neem uw microplus schenkkannetje en doe hierin de in stukjes gebroken chocolade samen met een enkele soeplepels melk. Laat dit alles smelten in de microgolfoven gedurende 2 minuten op 800 watt. Goed roeren nadien tot dat de chocolade goed is gesmolten. Voeg dan de suiker bij en de overige melk. Zorg wel dat je een klein beetje melk in de shaker doet en doe hierbij dan de maïzena. Goed schudden. Het schenkkannetje met het chocolade-melkmengsel zet je 3.5 minuut terug in de microgolf op 800 Watt zodat de melk goed heeft kunnen verwarmen. Doe dan de binding erbij en roer goed door met de platte klopper. Zet alles nog eens 2 minuten terug op 800 Watt en de pudding is klaar.
Tip : Het deksel van het schenkkannetje heb je niet nodig voor deze bereiding.
Giet de pudding in mooie glaasjes en wanneer hij afgekoeld is decoreer je hem met de in de speedy chef stijfgeklopte slagroom. Met de squeet-in mooie toefjes slagroom spuiten op de pudding en overstrooien met de chocolade pareltjes of geraspte chocolade kan natuurlijk ook.
50.000 views overschreden over een periode van 590 dagen.
Terwijl ik hier vandaag hard aan het werken was in de zonnige buitenlucht in ons favoriet Frans optrekje is de teller van mijn blogje ondertussen de 50.000 overschreden. Ik ben er echt blij om en ook blij om de vele mailtjes die ik geregeld ontvang van de lezers met enkel maar mooie commentaren. Als het aan mij ligt blijf ik er zeker mee door gaan, alleen heb ik de laatste week niet zo vaak gepost vanwege te druk en dat zal er deze week niet mee beteren. Momenteel is er ander werk aan de winkel dan volop te kokkerellen......maar ik beloof dat ik het terug goed zal maken éénmaal terug thuis. Om jullie allen toch te bedanken zet ik hier vandaag een mooi boeketje rozen neer wat ik gisterenavond vlug in elkaar heb geknutseld. Trouwens ook nog een ideetje voor jullie misschien want wat is er aangenamer dan een mooi gedekte tafel voorzien van een mooi bloemstukje. Dit boeketje heb ik gemaakt van 14 plataan bladeren. Ook hier laat de herfst zich van zijn mooiste kant zien, en de Mistral wind heeft er de laatste dagen voor gezorgd dat de bladeren gewillig loskomen van de bomen. Overal waar je gaat liggen ze met hopen. Niks zo leuk dus om enkele bladeren mee naar huis te nemen en er iets leuks mee op tafel te toveren. Het idee komt niet van mezelf maar heb ik opgepikt via iemand op facebook. Had de werkwijze al eventjes in de wacht staan om er ten gepaste tijden iets mee te doen. En bij deze gelegenheid leek me dit ideaal.
Deze koeken stonden al langer op het programma om te maken maar om één of andere reden was het er nog steeds niet van gekomen. Doordat er momenteel hier zo'n ijzige koude wind waait, waar ik verblijf is er niks beter dan de kachel aan te maken en je heerlijk terug te trekken in de keuken. Laat de bladeren maar waaien !
Dit recept ben ik eens tegengekomen op een frans blogje maar ik kan er niet zo dadelijk een Nederlandse vertaling voor geven. Vandaar dat ik de naam ongewijzigd heb gelaten.
Nodig voor 16 koeken :
- 125 gr boter
- 150 gr suiker
- 150 gr bloem
- 2 eieren
- 80 gr amandelpoeder
- abrikozenconfituur
- poedersuiker + beetje water voor de glacage
Werkwijze :
De malse boter mengen met al de rest van de benodigdheden maar de boter zeker niet smelten. Hoopjes van ong. 7 cm maken op een met bakpapier bekleedde bakplaat en deze platdrukken met de achterkant van een soeplepel. Bakken in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 8 à 10 minuten.
Als de koeken afgekoeld zijn bestrijken met een beetje abrikozenconfituur aan de bovenzijde. En dan voorzien van een laagje glacage. Dit doe je door ong. 200 gr poedersuiker te mengen met een soeplepel water. Bestrijken met behulp van het patisserieborsteltje.
Op vraag van iemand hierbij een receptje van een gemakkelijke tomatensoep in de ultra pro. Nu het wat kouder geworden is komt er terug wat vaker soep op de tafel en natuurlijk is de tomatensoep met balletjes altijd al een favoriet geweest hier in huis.
Nodig :
- 2 ajuinen
- 1 courgette
- 4 kleine tomaten of 2 grote (mijne zijn uit eigen tuin van zaadjes gehaald uit franse tomaten)
- 3 kippen knorrblokjes
- 2 smeerkaasjes
- 1 snede brood
- 1.5 l water
- beetje olijfolie
- peper en zout
- soepballetjes
Werkwijze :
Snipper de ui fijn in de turbomax en doe die samen met een beetje olijfolie in de ultra pro. Zet die met gesloten deksel in de microgolfoven voor 3 minuten op 800 Watt. Snij de courgette fijn en doe die samen met de tomatenblokjes bij in de ultra pro. Zet terug voor 5 minuten in de microgolfoven. Voeg dan een liter kokend water toe en kruid met peper en zout en voeg 2 smeerkaasjes en snede brood bij. Ultra pro terug sluiten met deksel en nu 8 minuten op 800 watt. Mixen en opdienen. Indien gewenst soepballetjes toevoegen nadat de soep gemixt is.
Sinds kort loopt er een wedstrijd bij www.solo.be en noemt baking battles.......ik heb er ook maar eens mijn kans gewaagd met volgende recept.
Luchtige Chocoladebavaroistaart staat onder item slagroom en boterroomtaarten. Mijn naam daar is vadied = Van Dingenen Edith
Deze taart heb ik als recept hier op de blog reeds eerder beschreven en is een super lekker feestelijk dessert. Ook bij Solo site kan je nu het recept heel gemakkelijk uitprinten.
Ik zou het heel leuk vinden moesten jullie mijn lezers ook even de moeite doen om op mij te stemmen. Wie weet win ik dan wel de bakworkshop met Wim Ballieu. Want wie niet waagt niet wint hé....
Jammer genoeg lukt het mij niet om de link direkt hier op mijn blogje te zetten want dat zou nog veel makkelijker geweest zijn. De foto van de taart zet ik er even wel bij. Dank jullie wel bij voorbaat.
En weldra post ik weer nieuwe receptjes maar heb het de laatste dagen bijzonder druk met het geven van kookworkshops ;))))
Vanmorgen stootte ik per toeval weer op mijn vergeten ingemaakte goedje van vorig jaar. Een heerlijk godendrankje.....met een gloed zoals alleen de herfstbladeren kleuren in dit seizoen. Mispels zijn eigenlijk een vergeten vruchten soort. In oktober zijn de vruchten rijp, maar nog niet lekker. Dat is pas nadat de eerste vorst erover heen is geweest maar om dit lekkere drankje te maken kan men nu al aan de slag.
Nodig :
- 300 gr mispels (bij mij waren dat er 7 maar is afhankelijk van de dikte)
- 300 gr witte suiker
- 1 liter jenever of brandewijn van 30°
- een handvol kruidnagels
Werkwijze :
Was de mispels grondig en steek in elke mispel een 3 à 4 tal kruidnagels. Steek ze in een afgesloten pot en voeg er de suiker bij. Overgiet dan met de jenever en laat 3 maanden afgesloten staan. Na die tijd verwijder je de mispels en je wacht nog eens 3 maanden alvorens de consumeren. De mijne is vorig jaar oktober opgelegd en is blijven staan tot nu. Kan ik je vertellen hoe lekker hij smaakt !
Nota : vandaag geen Tupperware receptje maar één van mijn andere lekkere receptjes uit de kelder die zo vol staat met allemaal eigen brouwseltjes en waar vrienden al veel van mogen meeproeven hebben ;)) Sommige die hier ooit op bezoek geweest zijn herinneren zich dat nog heel goed ........
Heerlijk idee voor de Tupperware muffinvorm van november
Hasseltse speculoos in de muffinvorm die gratis verkrijgbaar is indien je gastvrouw bent in november. Tevens ook goed te maken in de mini tartelettevorm die gewoon in de verkoop is. Bij interesse mail of bel me maar.
Nodig :
- 125 gr solo + beetje zout
- 250 gr donkere kandysuiker
- 250 gr zelfrijzende bloem
- 3 eieren
- 1 koffielepel kaneel
Werkwijze :
Solo laten smelten + zout in de microplus schenkkan. Ondertussen suiker + bloem + eieren + kaneel in een mengkom doen en door elkaar roeren. Uiteindelijk ook de gesmolten boter eraan toevoegen.
Oven voorverwarmen en deeg in de vooraf uitgespoelde muffinvorm doen. Bakken ong. 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C
Zeker uitproberen. Lekker malse koek en hierbij een goei tasje koffie !
Dit gebak bestaat uit 2 lagen cake, tussenin een chocolade ganache met bovenop een laagje krakend glazuur voorzien van hagelslag. Je kan het kant en klaar kopen in de winkel maar niks leuker om het zelf te maken. Zeker nu het weer buiten guur is en op tv niks anders dan verkiezingsuitslagen aan de gang zijn. Dan trek ik mij liever terug in de keuken.
Nodig voor de cake :
- 200 gr zelfrijzende bloem
- 5 eieren
- 170 gr suiker
- 120 gr boter
(een beetje gesmolten chocolade voor 1/3 deel donkere cake)
Nodig voor de ganache :
- 150 gr pure chocolade
- 1 dl room
Nodig voor het glazuur :
- 100 gr poedersuiker
- 2 soeplepels water of een beetje cocoslikeur kan ook
- hagelslag
Werkwijze :
Maak de cake door de eieren samen met de suiker goed te mixen. (Moet lichtgeel zien en verdubbeld in massa). Voeg dan de zelfrijzende bloem geleidelijk toe en uiteindelijk de gesmolten boter. Alles nog een keer goed door spatelen. 2/3 deel hou je naturel en 1/3 deel daar voeg je een klein beetje gesmolten chocolade aan toe.
Neem je bakplaat en beleg die met bakpapier. Heb zelf met behulp van het nietjesmachine een soort bakvorm gecreëerd omdat mijn bakplaat te groot was. Een kleine en een iets grotere. In de iets grotere doe je de vanillecake en in de kleine de chocoladecake. Bak de cake dan 12 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven.
Snij hem nadien in rechtige stukjes die allemaal even groot zijn zodat ze mooi op elkaar passen.
Ondertussen de chocoladeganache bereiden door chocolade in het microplus schenkkannetje te doen samen met de room. Laten smelten in de microgolf op lage wattage gedurende 1 minuutje. Dan goed door elkaar mengen.
De chocolade ganache eerst wat laten opstijven alvorens hem op de cake te strijken.
In laagjes werken : eerst een laagje vanillecake, laagje ganache, laagje chocoladecake, laagje ganache, laagje vanillecake, dan glazuur erover strijken en onmiddellijk met hagelslag bestrooien.
Glazuur maken door poedersuiker te mengen met water of zoals ik deed met cocoslikeur.
't is weer eens wat anders !
In bijlage zie je een fotootje van de gekochte Napolitain.
Dit gemakkelijke ideetje zat al zolang in mijn hoofd maar om één of andere reden is het pas gisteren dat ik het in uitvoering heb gebracht.
Ik had nog een beetje deeg over van eerder gemaakte aardbeientaartjes. En dat laat ik dan ook niet zo graag verloren gaan. Dus was het nu de ideale moment om er iets mee te doen.
Nodig :
- siliconen mini tartelettevormvorm
- kruimeldeeg (kan kant en klaar gekocht worden of zelf maken zie bij aardbeientaartjes in mijn blog)
- enkele lepels melkconfituur (kan gekocht worden bij carrefour, of ook in alle Nederlandse supermarkten of zelf maken door een blik gecondenseerde gesuikerde melk) in een kookpot gevuld met water te doen en ongeveer 2 koken tegen het kookpunt aan te laten borrelen)
- 100 gr pure chocolade + een beetje room
Werkwijze:
Rol het kruimeldeeg uit met de deegroller. Steek er 15 rondjes uit met de mini tartelettesnijder. En leg ze in de siliconen vorm. Bak ze af in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 12 à 15 minuten.
Als de koekjes zijn afgekoeld vullen met de melkconfituur met behulp van een koffielepeltje.
In het microplus schenkkannetje de chocolade doen en laten smelten op een lage wattage ong. 300 Watt ong. 1 minuutje. De room toevoegen en goed mengen. Indien de chocolade nog niet voldoende gesmolten is nog even terug zetten in de microgolfoven ong. 30 sec. op 300 Watt.
De bovenkant van het koekjes instrijken met chocolade en laten hard worden.
Nog tot 20 oktober gratis voor de gastvrouw deze veelzijdige mooie pot van 2.25l. Maar ook de gasten kunnen hem aankopen maar enkel in het formaat van 1.5 l.
Deze periode nog in de promotie en tevens verkrijgbaar tot en met 20/10/2012. De geheel nieuwe frigodozen. Uw groenten en fruit blijft er dubbel zo lang vers in. De aankoopprijs van de doos heb je in een mum van tijd terugverdient daar je geen versleten groenten meer moet weggooien. Wortelen blijven hierin tot 2 weken zo vers als de dag van aankoop. Champignons kleuren normaal gesproken snel bruin, niet in deze potten en paprika's gaan ook snel plat worden. Bewaar ze maar eens in deze dozen. Eenmaal zulke doos uitgeprobeerd, ga je gegarandeerd de volgende keer er nog ééntje bijnemen. Bij aankoop van een set (3 stuks) nu zelfs één gratis.