Heerlijk zachte moelleux met een hartje van chocolade in de nieuwe tupperware muffinvorm
Nodig :
- 2 eieren
- 100 gr cassonadesuiker
- 50 ml room
- 75 gr gesmolten boter
- 100 gr kokos
- 75 gr bloem
- 5 ml bakpoeder
- 12 stukjes chocolade
Werkwijze :
Eieren + suiker mixen in de speedychef. Room toevoegen, gesmolten boter, gemalen kokos en terug mixen. Bloem + bakpoeder voorzichtig toevoegen met behulp van de siliconene spatel of lepel en alles nog eens goed mengen.
De siliconen vorm omspoelen met water en dan het deeg erin doen voor de helft, in het midden steek je 2 stukjes chocolade per cake en hier over heen doe je opnieuw wat deeg.
20 minuten bakken op 180°C in een voorverwarmde oven geeft je een lekkernij bij de koffie of thee. 5 minuten laten rusten alvorens te ontvormen zorgt ervoor dat je geen problemen krijgt.






|