Lekker ................hoeft niet eens duur te zijn ! En zo simpel.
Nodig :
- 90 gr bruine suiker
- 150 gr witte suiker
- 300 gr bloem
- 1 ei
- enkele druppels vanille extract
- snufje zout
- snufje natriumbicarbonaat
- 100 gr zachte boter (solo)
- 130 gr havermout
- 100 gr cranberries (gedroogde veenbessen)
- 150 gr witte chocolade met rijst in
Werkwijze :
Oven voorverwarmen op 170 °C. Ondertussen de suikers mengen en de zachte boter bijvoegen en mengen in je Kenwood op mengkom met de deeghaken. Ei toevoegen en het vanille extract. Ook zout, natriumbicarbonaat en bloem erbij kieperen. De chocolade in kleine stukjes snijden en erbij doen. Tevens de havermout en als laatste de cranberries. Goed mengen.
Op de bakplaat een stuk bakpapier leggen en met behulp van 2 eetlepels kleine hoopjes verdelen op het papier. Met een vork platdrukken.
Bakken ongeveer 15 minuten op 170 °C tot dat de randen beginnen verkleuren.
Op een taartrooster laten afkoelen en bewaren in een goeie Tupperware doos ;-)


|