Gemaakt in de Tupperware Tupcakevorm....ideaal voor bij de koffie en net weer wat anders dan het gewone vanillecakeje.
Nodig :
- 2 eieren
- 100 gr rietsuiker
- 50 ml room
- 75 gr gesmolten boter
- 100 gr geraspte kokos
- 75 gr zelfrijzende bloem
- 12 stukjes zwarte chocolade
Werkwijze :
Eieren + suiker mixen tot dat het mengsel verbleekt. Dit kan je in de speedychef of in een gewone mixerkom. Dan de room toevoegen en de gesmolten boter. Boter smelten in microschenkkan in de microgolfoven. Ook de geraspte kokos erbij doen. Dan bloem toevoegen en met de siliconen spatel eronder mengen.
De tupcakevorm omspoelen en het deeg voor de helft erin doen. 2 blokjes chocolade erin steken en verder met deeg aanvullen.
Bakken in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 25 minuten
Dit deeg is juist goed voor 6 mooie TupCakes te bekomen.
Bewaren kan in de ronde clickplus of een andere goeie Tupperware doos.





|