Weer een ideetje om te maken tegen de feestdagen...en zeg nu niet dat het moeilijk is.....want dit is super simpel en ooh zo gemakkelijk
Nodig :
- 2 stuks bladerdeeg
- 1/2 pot choco/speculoospasta
- eventueel enkele gedroogde cranberry's of rozijnen als kerstballen
- eventueel wat bloemsuiker voor sneeuweffect
Werkwijze :
Rol 1 bladerdeeg open en besmeer met de choco/speculoospasta. Leg het tweede bladerdeeg er boven op en snij nu met het groentenmesje zoals op de foto het bladerdeeg in takken. Draai de takken dan een paar keer om zoals op de foto. Bestrijk de bovenkant met losgeklutst eigeel en leg hier en daar een cranberry op die dienst doet als kerstbal.
Bak af in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 à 25 minuten.
Nadat hij afgekoeld is kan je hem eventueel bestrooien met poedersuiker dat het sneeuweffect moet creeëren.
Origineel toch !






|