Weer eens iets anders dan de traditionele !
Nodig :
- 300 gr courgettes
- 1 kleine ui
- 30 gr pijnboompitten
- 75 gr geitenkaas
- 1 koffielepel cayennepeper
- zout
Werkwijze :
Schil de courgette en snij in dobbelsteentjes. Doe hem in het onderste vergiet van de microgourmet en stoom gedurende 15 minuten op 800 Watt. Doe ondertussen een kleine ui in de extrachef of turbomax en mix fijn. Voeg hierbij de gestoomde courgetteblokjes en mix ook. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een antikleefpan. Voeg ook deze toe aan het mengsel en mix weer. Als laatste de geitenkaas eronder mengen en de kruiden. Alles goed onder elkaar mengen en serveren in de kleinste kom van het allegra gamma. Zet dit kommetje in het midden van de 1.5 l allegra kom en leg rondom tortilla chips om te dippen.
Laat het bezoek nu maar aanrukken ;-)





|