Soms heb je al eens wat Mosselen over...dan maak ik er volgend aperitiefhapje mee de dag nadien.
Nodig :
- Mosselen + schelpen
- peterselie
- 1 teentje knoflook
- beetje olijfolie
- paneermeel
- 1 koffielepeltje mosterd
- peper, zout
- wat geraspte kaas
Werkwijze:
De gekookte mosselen leg je 1 per schelp. De persillade maak je door de peterselie fijn te hakken in de turbochef of turbomax. Hierbij voeg je de mosterd, olijfolie, 1 teentje geperste knoflook wat paneermeel en kruiden met peper en zout....Alles goed mengen en over elke mossel doe je nu een beetje persillade waarover je naar eigen wens nog wat geraspte kaas zet.
10 minuten in de oven plaatsen op 180 °C. Ik heb hiervoor de ultra pro grilschaal gebruikt zodat mijn mosseltjes perfekt rechtop bleven liggen.
Heerlijk met een glaasje wijn bij als voorafje van de maaltijd !

|