Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten ! nu ook op www.facebook.com/groups/Edithshapjes
10-09-2012
Aardappelspiesjes op de BBQ
Afgelopen weekend was het weer heerlijk weer en dat hebben we hier niet laten voorbijgaan zonder de BBQ aan te steken.
Eén van de vaak voorkomende bijgerechten bij de BBQ is hier aardappelspiesjes. Heel gemakkelijk te maken, lekker en heeft altijd succes.
Nodig :
- kleine aardappeltjes
- laurierbladeren
- beetje olijfolie
- provençaalse kruiden
Werkwijze :
De kleine aardappeltjes goed wassen en de schil eraan laten. Doe ze in de microgourmet en stoom ze 18 minuten op 800Watt.
Nadat ze wat zijn afgekoeld steek je ze op satéstokjes afwisselend met telkens een blaadje laurier.
Besprenkel met olijfolie en strooi er wat provençaalse kruiden over. En dan natuurlijk de BBQ nog op voor enkele minuutjes en even draaien zodat alle kanten lichtjes gebakken zijn.