Pel de garnalen. Pel de sjalot en snij hem fijn in de turbomax. Klop de room bijna stijf ook in de turbomax. Meng er de sherryazijn onder en kruid met peper en zout. Voeg de garnalen toe. Houd nog wat garnaaltjes opzij. Klop de eieren op met een beetje melk, voeg peper, zout en de bieslook toe. Bak in een pan de helft van de fijngehakte sjalot in boter. Voeg dan een beetje olijfolie toe en bak de helft van de eieren tot een dunne omelet. Herhaal dit nog een keer. Druk met behulp van de mini tartelettesnijder rondjes uit de omelet. Leg een omelet in een decoreerring en schik er wat van de room met garnaaltjes op. Dek af met een tweede rondje omelet. Verwijder dan de decoreerring voorzichtig. Herhaal dit 8 keer. Uit één omelet kan je 4 tot 5 rondjes halen. Decoreer de hapjes bovenaan met wat waterkers en wat garnaaltjes.
Variatie : in plaats van garnaaltje kan je ook kiezen voor gerookte zalmsnippers.
Reacties op bericht (1)
05-02-2013
aperitiefhapje
hallo,kan dit hapje koud gegeten worden ,ik bedoel die omeletjes met garnaaltjes ? hartelijke groeten