Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten ! nu ook op www.facebook.com/groups/Edithshapjes
02-02-2012
Vis in de ultra pro
Heerlijk gerecht en niet veel werk aan.
Nodig voor de visschotel :
- 3 pangasiusfilets of zoveel als nodig voor uw gezin - kruiden met peper, zout - wit van prei - 2 tomaten - proscuittoham of andere gerookte hesp - look - gemalen kaas - beetje witte wijn - beetje room - provençaalse kruiden
Verder ook nog:
- 500 gr spirelli (ik heb volkoren genomen) - look - gehakte peterselie - olijfolie - 1/2 rood pepertje
Werkwijze :
Leg de pangasiusfilets onderaan in de ultraproschaal. Kruid met peper en zout en leg er reepjes proscuittoham over. Of omwikkel de vis met de ham dat kan ook. Leg op de vis de in schijfjes gesneden tomaten. Dit gaat heel goed met het gekartelde tomatenmes van tupperware. Leg hierboven de in reepjes gesneden prei. Strooi de gemalen kaas hierover en doe er nog wat provençaalse kruiden overheen. Zet ong. 35 à 40 minuten in een oven van 200° afhankelijk van de dikte van de vis.
De spirelli doe je in het serveerwonder en overgiet met kokend water. Sluit met het deksel en laat afgesloten met deksel 15 min. staan op het aanrecht. Haal het vergiet met de pasta eruit en doe ondertussen de olijfolie in de wok. Als deze goed warm is doe er dan de in de turbomax gehakte knoflook in en laat even bakken samen met de in stukjes gehakte rode halve peper. Gooi er tenslotte de pasta in en bak op. Overstrooi met de eveneens in de turbomax gehakte peterselie en kruid af met grof zeezout.
Een heerlijke luchtige maaltijd en het breng eveneens wat zon op je bord bij deze winterse temperaturen.
Reacties op bericht (1)
20-03-2014
ecofles
Hallo,
die ecofles van 750 ml voor 3.50 eur. kan ik er een paar kopen?