Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten ! nu ook op www.facebook.com/groups/Edithshapjes
07-09-2011
Visschotel in de ultra pro schaal.
Gisteravond voor mijn gezin een lekkere tupperware visschotel klaargemaakt.
Nodig : - tupperware "ultra pro" schaal. - tupperware " micro schenkkan" - 600 gr tongrolletjes - 200 gr grijze garnalen - 2 visbouillonblokjes - 2 soeplepels maizena - +/- 100 ml room - 2 dl melk of room - wat fijngehakte peterselie
Werkwijze :
Plaats de tongrolletjes in de ultra pro en plaats deze in de microgolfoven ong. 6 min. in de stand vol vermogen (ong. 750 watt). Om de saus aan te maken, het bekomen vocht uitgieten in de "micro schenkkan" en hierbij de visbouillonblokjes toevoegen. Plaats de "micro schenkkan" nu terug in de microgolf gedurende 2 min. in de stand vol vermogen (750 watt). Vul ondertussen de shaker met +/- 2 dl melk of wijn en maizena, goed schudden en ook overbrengen in de "micro schenkkan". Plaats de schenkkan terug 2 min. in de microgolf op stand vol vermogen (750 watt). Hierbij nu ook de room toevoegen, ondertussen goed roeren zodat men een goede saus bekomt. Voeg nu de garnalen toe bij de tongrolletjes in de " ultra pro" en overgiet het geheel met de saus. Afwerken met wat fijngehakte peterselie of dille kan ook.
Smakelijk.
Als je de foto graag vergroot wilt bekijken, dan dubbelklik je op de foto en je ziet hem veel groter.