kitokojungle

..welkom ! ..welkom ! ..welkom !

~ Gesticht àls Gesticht ter Voorkoming v/d Maatschappelijke Randdebiliteit ~

~ HÉT "progressief" Orgaan Der "Hangmatsocialisten" ~
Gesticht àls Gesticht ter Voorkoming v/d Maatschappelijke & Politieke Randdebiliteit

30-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leve de Vlaamse republiek
Klik op de afbeelding om de link te volgen Nadat we onze vakantielectuur hebben uitgelegd willen we onze armlastige lezertjes die geen 9,99€ uit te geven hebben ter hulp komen: Het bewuste boek "het rode vaderland" wordt gratis ende voor niks ter beschikking gesteld via Google Books; Voor diegenen die het willen bestellen bij AMSAB is het verkrijgbaar voor 9€ + portkosten (Bij De Slegte 9,99€)
Hieronder vinden de lamstraaltjes onder onze lezers de nodige linkjes:
http://books.google.be/books?id=67oTsiYgVCUC&dq=het+rode+vaderland&printsec=frontcover&source=bl&ots=odVbdxY9ww&sig=4-vuRsElNQ22LWEwJdPQxzm9HoM&hl=nl&ei=7F2aStWLG4TbjQfNvK3FBQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=2#v=onepage&q=&f=false

http://www.amsab.be/

Voilà. Nu richten we, zoals beloofd, onze pientere blikken op een bonte groep vlaamse republikeinen die onze vakantielectuur al veel eerder hebben besproken dan onze fractie der hangmatsocialisten. De enige conclusie die we uit deze laatste vaststelling trekken is simpel: wij doen onze naam alle eer aan. Traagheid is immers geen kwaal maar kan een grote kwaliteit zijn, kameraden! Intellectuele nieuwsgierigheid is immers geen ratrace!
Maar terug naar onze Vlaamse progressieve nationalisten en republikeinen :

Je vindt ze terug onder -hoe kan het ook anders- de kliktitel "landdag": http://www.landdag.org/www2/teksten/het-rode-vaderland.html

Wie zich echter verwacht aan een losgeslagen bende bonte-avondflaminganten komt nogal bedrogen uit. Buiten wat wazigere ontwerpteksten vinden we bij deze koene kerels heel wat interessante teksten. Al klinkt de term "landdag" voor hun jaarlijkse bijeenkomsten toch wat typisch grootsprakerig "Vlaemsch". Zeker als je het bijgeleverde fotomateriaal bekijkt. Staf De Clercq slaagde er ooit in wat meer volk op de been te krijgen in Kester en zelfs ooit in Wemmel maar zat inhoudelijk natuurlijk niet op de zelfde lijn. Hier hebben we te maken met linksen die wat "Vlaemsche" symboliek meetrekken maar soms heel zinnige dingen zeggen. We geven het graag toe. Als je op hun site de toespraken van hun 5de landdag, ook wel trefdag genoemd beluistert merk je dat er weliswaar geen groot redenaarstalent aanwezig is en dat het schaarse applaus moeilijk als staande ovaties kan worden omschreven. Sommigen zoals enen Dirk De Haes klutsen alles graag door mekaar tot één grote ideologische oersoep met nogal wat interne tegenstrijdigheden. Anderen zoals enen Julien Borremans zeggen dan weer heel zinnige dingen alhoewel we bij hem weinig Vlaams-nationalisme horen. Zijn analyse is echter vlijmscherp en correct.
Opvallend is wel dat deze groep linkse mannen, vrouwen zijn hier weer totaal onzichtbaar, steeds weer met veel sympathie over de "rechtse flaminganten" praten als zouden het broeders in de zelfde strijd zijn. Rare jongens! Sommigen maken weliswaar een onderscheid tussen de democratische Vlaams-nationalistische partijen en het Vlaams Belang maar meestal blijft er een zweem van broederband hangen. Nationalisme is de motor van hun denken ondanks hun gegoochel met klassestrijd en ander linkse termen. Voor ons is de Vlaamse strijd ook een sociale strijd geweest. Maar wat er nu gaande is met het zogenaamde flamingantisme heeft niks meer te maken met een ontvoogdingsstrijd van een onderdrukt volk.
Wij zijn geen bewonderaars van Daens of de Vlaamse missionarissen à la Damiaan zonder evenwel hun persoonlijke moed in vraag te willen stellen. Net zo min zijn we trouwens, en onze trouwe lezertjes weten dat, fans van allerlei Che's of Durutti's. Maar de Vlamingen moeten beseffen en dat ondanks de discours à la De Haes dat in een onafhankelijk Vlaanderen de sociale onderlaag van werklozen, armen en uitgeslotenen op geen enkele solidariteit zal moeten rekenen. Links Vlaanderen staat nergens meer en de "massa's" op de Vlaams-progressieve landdagen zullen daar niks aan veranderen. Spijtig genoeg, waarde Vlaamse kerels, heeft macht en dus de sleutel tot verandering, meer iets te maken met getalsterkte dan met elitevorming al gaat het één niet zonder het ander. Als je geen massaorganisatie achter je hebt dan wordt er niet naar je geluisterd door diegenen die de touwtjes in de handen hebben en we vrezen dat de boodschap van onze linkse republikeinse flaminganten niet in die mate wervend is dat ze de massa's zullen begeesteren. Ze zijn dus gedoemd om landdagen te blijven organiseren in kleine zaaltjes met gelijkgezinden. En wij zullen met veel plezier hun teksten en hun toespraken naderhand lezen.

30-08-2009 om 22:57 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
Categorie:Een uitgesproken "Grr#!!♪♫@||#♫♪☻"-Kitokojungle-Opinie !!
29-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt, Van Ginderachter Maarten en zijn Griet!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Blij ons terug onder jullie nieuwsgierige neusjes te bevinden. Daarom een andere klassieker na het grote verlof : de vakantielectuur. Is altijd een voltreffer bij de intellectuelen onder jullie. Wat lazen we aan het strand, op het terras en in het bed? Welke hippe schrijver hebben we ontdekt of hebben we ons overgegeven aan louter funlectuur onder de vorm van misdaadromans of erotische verhalen? Wel beste vrienden, niks van dat soort lectuur heeft ons brein geteisterd. Niet gelezen, alleen maar gemijmerd en geconsumeerd? Neen, eerst een koopje gedaan bij De Slegte. Het bleek een voltreffer voor amper 9,99€. DE aanrader voor iedereen die begaan is met hedendaagse geschiedenis en meer bepaald zelfs met de ontstaansgeschiedenis van het Vlaamse, Waalse en/of Belgische socialisme.
Want we zijn inderdaad sossen al was het dan maar hangmatsossen en we zijn wel erg geïnteresseerd in de worteltjes van van deze uitermate boeiende beweging. Het zal jullie misschien verwonderen, maar wij vertikken het ons een opinie over de binnenlandse arbeidersstrijd te vormen door een ticket te kopen voor de film of de opera "DAENS". Geen van beide kunstzinnige producten ooit bekeken of beluisterd. Boons roman wel gelezen maar het blijft een roman en een goeie roman. Dus fictie. Vlaanderen dreigt fictie met realiteit graag willen te verwarren. Eerst de Vlaamse boer(t)enfims en dan de sociaal bewogen films en daarmee denkt dan elk vlaams kalf de eigen geschiedenis tot in de kleinste details te kennen.

Maar wat lazen we dus? "HET RODE VADERLAND" van Maarten Van Ginderachter uitgegeven door Lannoo/AMSAB in 2005 met als ondertitel :De vergeten geschiedenis van de communautaire spanningen in het Belgische socialisme voor WO I.
Hier zullen jullie nu geen detailbeschrijving vinden van de inhoud. Daarvoor raden we jullie aan dit koopje zelf te doen bij De Slegte want het boek is zijn prijs meer dan waard! VOORTREFFELIJK en tja je kan je je de vraag stellen waarom dergelijke standaardwerken al zo vlug in de ramsj terecht komen. Ons niet gelaten wat zo hebben we het natuurlijk ontdekt. Maar toch ergens jammer al was het maar omwille van de erkenning die dit boek overal verdient
Effe het begin van het nawoord publiceren om toch wat licht te laten schijnen onder jullie schedelpan.


Dit boek is een herziene versie van mijn proefschrift Vaderland in de Belgische Werkliedenpartij (1885-1914). Sociaal-democratie en nationale identiteit from belw. Een casusstudie van Gent, Brussel en de Borinage, dat ik op 1 maart 2005 verdedigde aan de Gentse Universiteit.

Verder nog een bedankje aan allerlei personen waaronder ene "Griet" die blijkbaar niet begreep hoe iemand zo gek kan zijn 4 jaar van zijn leven te verbeuzelen met zoiets saais.
Wel onbekende beste Griet, je mag heel erg fier zijn dat je Maarten 4 jaar lang een saaie nerd was. Wij vonden het alleszins de moeite maar wij hebben met hem natuurlijk nooit het ontbijt moeten delen. Dat scheelt wel wat.
Dus Griet, je zal ons Kitokojungle op ons woord moeten geloven dat het echt wel boeiende inzichten opleverde. Al dat saai geneuzel in stoffige archieven. Het is misschien een magere troost en je leest dit hart onder de riem misschien zelfs nooit maar we wagen het er op. Wij hebben er van genoten, basta en bedankt Maarten en dus ook Griet en promotor Bruno De Wever (yep, broer van ...en hier al wel eerder in de bloemetjes gezet) die blijkbaar steevast politiek incorrecte levenwijsheden debiteerde en dat hebben we dan met hem gemeen. Al zullen onze incorrecte diepzinnigheden een veel minder stevige onderbouw hebben. Het kan ons geen barst schelen als we maar niet klinken zoals de meeste politieke blogs hier in ons Vlaanderenland. Want op BLOGGEN is dat hier huilen met de pet op. Navelstaarders en groot-gelijkhebbers aan de lopende band. De meest idiote rechtse praat, enkel overtroffen door links gelal. Op een paar uitzonderingen na. Maar die zijn echt op de vingers van 1 hand te tellen en om geen steriele polemieken op te starten noemen we geen man en paard. Zoek het zelf maar uit!

Nu nog effe zoeken wie die Maarten Van Ginderachter is :


http://www.ua.ac.be/main.aspx?c=maarten.vanginderachter

Email(s) ua: Maarten.VanGinderachter@ua.ac.be
Telefoon: 032654308
Afdeling: Dept. Geschiedenis
bedrijfsadres: Stadscampus
S.D.317
Grote Kauwenberg 18
2000 AntwerpenSpreekuur
Donderdag van 14.00 tot 15.30 of na afspraak

Info

Onderzoeksdomeinen
 • wereldgeschiedenis, globale onderzoeksperspectieven, transnationale transfer
 • nationale identiteit en sociaal-democratie
 • history from below
 • Vlaamse en Waalse beweging
 • gender en nationalisme
 • natievorming van onderuit bekeken (from below benadering van identiteitsconstructie)
 • historisch onderzoek naar de interactie van collectieve identiteiten

Selectieve publicatielijst
Boeken als auteur

Het rode vaderland. De vergeten geschiedenis van de communautaire spanningen in het Belgische socialisme voor WOI, Tielt-Gent, Lannoo-Amsab-ISG, 2005.

Le chant du coq. Nation et nationalisme en Wallonie depuis 1880 (Jan Dhondt Cahiers nr. 3), Gent, Academia Press, 2005.

Boeken als wetenschappelijk uitgever

- VAN GINDERACHTER, Maarten, BROOMANS, Petra, GOFFE, Jensma and VANDEVOORDE, Hans (eds.), The Beloved Mothertongue. Ethnolinguistic nationalism in small nations. Inventories and reflections (Groningen Studies in Cultural Change 33), Leuven, Peeters, 2008.

- VAN GINDERACHTER, Maarten, LAMBERT, Véronique, DE WEVER, Bruno en DE WEVER, Bart (eds.), National identities and national movements in European history, special issue of the Belgisch Tijdschrift voor Nieuwste Geschiedenis/Revue belge d’histoire contemporaine, vol. 34, issue 4, 2004, 146 p.

Artikelen

Trou de mémoire. De droom van Groot-Nederland, in: TE VELDE, Henk en TOLLEBEEK, Jo (eds.), Het geheugen van de Lage Landen, Rekkem, Stichting Ons Erfdeel, 2009, pp. 60-67.

Contesting national symbols Belgian belle époque socialism between rejection and appropriation, in: Social history, vol. 34, no. 1, 2009, pp. 55-73.

Arm Vlaanderen. Het verwaarloosde platteland, het lamlendige volk, in: TOLLEBEEK Jo, BUELENS, Geert, DENECKERE, Gita, DE SCHAEPDRIJVER, Sophie en KESTELOOT, Chantal, België, een parcours van herinnering. Dl. 2 Plaatsen van tweedracht, crisis en nostalgie, Amsterdam, Bert Bakker, 2008, pp. 182-193.

Social-democracy and national identity. The ethnic rift in the Belgian Workers’ Party (1885-1914), in: International Review of social history, vol. 52, issue 2, 2007, pp. 215-240.

Public transcripts of royalism. Pauper letters to the Belgian royal family (1880-1940), in: DENECKERE, Gita and DEPLOIGE, Jeroen (eds.), Mystifying the monarch. Studies on discourse, power and history, Amsterdam, Amsterdam University Press, 2006, pp. 223-234.

Gender, the extreme right and Flemish nationalist women’s organisations in interwar Belgium, in: Nations and nationalism. Journal of the Association for the study of Ethnicity and Nationalism, vol. 11, Issue 2, 2005, pp. 265-284.

L’introuvable opposition entre le régionalisme citoyen wallon et le nationalisme ethnique flamand. À propos de l’Encyclopédie du mouvement wallon, in: Bijdragen tot de eigentijdse geschiedenis/Cahiers d’histoire du temps présent, nr. 13/14, 2004, pp. 67-96.

en zo komen we dus ook terecht bij :http://www.flwi.ugent.be/btng-rbhc/nl/

en jullie moeten hier ook maar effe de muis op laten klikken.

Voilà, jullie weten genoeg! Morgen vermeien we jullie met leuke inkijkverhalen over Vlaamse linkse republikeinen en progressieve nationalisten die we dank zij dit boek ontdekten op het wereldwijde net! Gieren en lachen gegarandeerd, pure Vlaamse kermis!

29-08-2009 om 23:55 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:Een uitgesproken "Grr#!!♪♫@||#♫♪☻"-Kitokojungle-Opinie !!
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De congé payé is weer achter de rug! Back in town!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo lieverdjes, ondanks onze radiostilte van een maand staan we nog steeds pal op nr 1 der politieke blogs. Dit gewoon ter info en om iedereen duidelijk te maken dat de komkommertijd in de maand augustus dus wel heel grote vruchten oplevert. Na een verblijf van 5 weken in het mooie vakantiedorp Corleone moet ik vaststellen dat uit de grote stapel ongelezen kranten mij één titel is bij bijgebleven namelijk dat Gaia met trots aankondigt dat 1 miljoen batterijkippen een beter leven zullen hebben. Naar de reden van dit heugelijke bericht heb ik zelfs niet gezocht.
De info dat rechters hier wel eens corrupt zouden kunnen zijn lach ik weg na het familiebezoek aan onze Siciliaanse schoonvader. Bovendien ergert het ons mateloos (dus we zijn wel degelijk met geslepen tandjes en frisse moed terug klaar voor de kamp!) dat allerlei volk, rechter of niet, hier zo maar door de serieuse gazetten als corrupt worden afgemaakt en hun privéleven te grabbel gegooid zonder ook maar één doorslaggevend argument in te roepen. Wij zijn niet naïef en denken dat er in Fortis en andere zaken inderdaad "veel gesjipoteerd" werd. Maar dat had de fameuse parlementaire onderzoekscommissie moeten duidelijk maken en dat werd dus niks. Dus nu wordt dan maar losweg beweerd dat het volledige Brusselse gerecht een bende satrapische nietsnutten zou zijn. Why not? Het volk vraagt brood en spelen ! En een zwart schaap vinden vraagt hier geen maanden!
Het stemt ons blij dat we weer met jullie kunnen praten over al het onheil dat er boven onze kopjes de volgende maanden en jaren zal uitgekieperd worden en om onze vijanden stikjaloers te maken zeggen en schrijven wij hier zoals onze rooie voorzitter ons dat voordoet : wij verdienden schandalig veel poen zodat we 5 weken luxevakantie kunnen betalen. Wij hebben onze Fortisaandelen net op tijd verkocht! En met welke sollen werd jullie Blankenbergse strandvakantie betaald kameraden? Bij  massale reactie plannen wij een vervolgreeks...

29-08-2009 om 01:11 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
Categorie:Een uitgesproken "Grr#!!♪♫@||#♫♪☻"-Kitokojungle-Opinie !!Inhoud blog
 • The brave new world is werkelijkheid...
 • ook interessant
 • Yaz...Yasmine...
 • en contraceptie in Belgistan...
 • Problemen in Frankrijk en USA met bepaalde contraceptiva...
 • ergerlijk 2013!
 • Femmes de Rue iedereen geeft commentaar, wij dus ook
 • De valsche Fransman nog maar eens verslagen...
 • Armoedebestrijding...Geen enkele minister heeft er naar gevraagd...
 • anderhalf miljard euro subsidies weggegooid in zonnepanelen...
 • Deltastichting niet blij....
 • Dag Allemaal vaandeldrager in de Vlaemsche ontvoogdingsstrijd!
 • Leve de tsjeven met hun kerncentrales en Bart Van Rompuy
 • Artistieke vrijheid in Vlaenderen en op de VRT!
 • EUREKA en DRIEWERF HOERA HIPHIP geen slimme meter in huis!
 • Hier zijn we weer !
 • >Dewinter getuigt over de zwanworstaanval op kinderen...
 • De voedselberg van Steven De Geynst
 • Luc Barbé...een heel kleine rehabilitatie...
 • een hoofddekselvergelijking
 • verlof voor de geërgerden
 • de duizendzevenentwintigste generatie Vlamingen kent grote leerachterstand
 • l'oiseau bleu
 • De blijde (weder)intrede van Maeterlinck in Gent en over perzikken met 2 k's
 • Belgie in het nieuws
 • Bernard de pilchard en het idyllisch kustlandschap
 • de levensverwachting van de Duitse armen biedt een oplossing voor de vergrijzing!
 • Hoera, de gestapo is terug...de Grimbergse kliklijn
 • leve de revolutie
 • ARCO, Tsjevenstreken in het kwadraat!
 • een visie op de Russische verkiezingen...
 • Wij hangen graag de propere uit...
 • Filip De Winter verhuist naar Namibië, hoera!
 • den ellentrik als grondstof
 • Black woman : Tu sens la fleur le matin et le poireau le soir. Non merci !
 • energie veroorzaakt vergeetachtigheid
 • bijna weer oorlog in Mesen...een belgenmop..
 • RIP SVETLANA ALILUYEVA...wie haar niet kent zoekt het maar eens op en leest haar boeken...
 • zonnepanelen zien klaar maar ook nazidassen op de VRT
 • Vlaanderen op zijn smalst en de lul van de dag
 • een monument
 • young media summit
 • met het schaamrood op de wangen
 • Spanje in actie tegen privatisering van het onderwijs
 • Er zijn dus toch nog verstandige mensen in Vlaanderen....de SERV
 • occupy Wall Street
 • Alaa Abdel -Fattah
 • ARCO het einde...
 • Tolerante Vlamingen?
 • madam van de dag: Ann Branbergen
 • De Brusselse metroerger dan Afghanistan?
 • Naast Plopsaland bestond er ook Shitland
 • Indaver Beveren ligt in Afrika
 • sluikreclame voor La source des femmes en Jacques Bloch
 • IN MEMORIAM
 • Amerika het donkerste voorbeeld
 • extreem rechts weer springlevend!
 • Le Pen en Israel één front??????
 • een andere stem in het debat...
 • Charlie a beaucoup d'ami(e)s en een nieuwe blog !
 • Oakland general strike
 • La belle plume française concernat Charlie: Le Monde
 • solidariteit met Charlie Hebdo
 • op naar de barricades!
 • een grote madam in de rechtbank !
 • Met zijn allen naar een Europees referendum, wij zijn allemaal Grieken!
 • Freya we love you!
 • gooi onze kerncentrales maar dicht, we steken de kaarsen wel aan...
 • Dexia we zijn één en al oor!
 • Zullen de Fransen wel slagen waar de Belgistanen falen?
 • Colloceer Vermeiren!
 • energie eindelijk een debat?
 • We are all Americans!
 • occupy....Chicago is nog steeds Chicago van Al Capone al heet hij nu Emanuel Rahm
 • de dubbeldemocratie Belgistan en de groene stroomcertificaten, twee verhaaltjes
 • de casino van ARCO en de rest...
 • vroem vroem
 • sjot ze uit hun pluche zetels!
 • Indignados in Brussel een succes!
 • nog een beetje chili...
 • Camila Vallejo komt naar Brussel!
 • Arvelor Mitaal of een mooi voorbeeld van roofkapitalisme
 • Het zijn weer harde tijden...
 • Privépolitie ...hallucinant...hier kan zelfs Hasselt nog een punt aan zuigen!
 • CAMILA VALLEJO een rolmodelleke
 • de duisternis regeert over grote delen van de wereld...
 • Revoilà le LKP deze keer in Mayotte...
 • niet alleen Obama schrijft mooie toespraken in de USA...
 • Lap, het is prijs!
 • de uitspraak van de dag
 • de éénwording tussen Zuid en Noord-apenland komt nabij! En Dexia is er nog!
 • In Brussel draagt nu elk schoolkind een kuisheidsgordel!
 • Maikel Nabil
 • no comment
 • We love Freya!
 • Arm België ...
 • We are seeing change in our world, block by block – city by city.
 • Freya is de slimste!
 • WE WON'T PAY
 • Griekenland en de vrije pers een voorbode voor Europa
 • Tot Maandag
 • mensen komen tot inzicht maar véééééééééééél te laat De dure energie...en onze luciede politici
 • China komt in opstand...tegen de zonnepanelen...tja
 • We gaan naar Amerika...
 • slimme meters en de sprookjes van onze vriend Bart Martens
 • INFRAX en slimme meters een duidelijk standpunt hoera!
 • slimme meters en slimme netten deel 2
 • slimme meters en slimme netten deel 1
 • slimme netten weer zo een indianenverhaal...
 • slimme meters ...de ondertekenaars...
 • de slimme meters...iedereen wordt stilaan slim...
 • Over de doden wel kwaaie woorden : einde van de zaak zuster Gabrielle?
 • koorknaap Javaux wordt schandknaap
 • Humberto Prato en De Wever, alles bij elkaar geklutst geeft een mooie omelet
 • De held wordt uitgewezen....petitie voor Ly Khaly
 • Maanpizza's?
 • voor vandaag volstaat één enkele zin...
 • Ere wie ere toekomt SVEN GATZ
 • Misschien willen de rijken wel ooit wat betalen maar intussen creperen de armen
 • de Duitse bron is gevonden...pure nazipraktijken dus vanwege de Ollandse bloggers en fora..
 • Hollandse nazitaal over Islamitische Duitse Turken en incest
 • Ce lion était beaucoup trop flamand ... Cela ne pouvait plus durer
 • een kleine nostalgische bevlieging over Franse lessen en 14-18
 • AI WEI WEI legt uit
 • IJzerbedevaart????? de wadde?????
 • ALI FARZAT: niet iedereen heeft blijkbaar de zelfde humor...
 • en hier zijn de invalide Walen met hun reactie...
 • N-VA is radio Mille Collines en een bende debielen...
 • Inge en de god van mededogen is Miss Universe
 • Dupont en Dupond in het Nieuwsblad
 • We kunnen hier niet tot 5 tellen...
 • neen tegen onverdraagzaamheid: oproep van de progressieve Islamieten
 • PUKKELPOP 2011
 • Daar is de orde weer...oneerlijke concurrentie in Marcinelle
 • Ollands partnership voor Stalinmuseum?
 • Jean Bricmont schrijft een artikel in Counterpunch
 • Nette mensen berokkenen even veel schade als britse plunderaars
 • meer belastingen graag en chique rellen in Lloret
 • verstandige taal...
 • over raddraaiers, imbecielen, stormrammen, linkse idioten en wijze zotten
 • Niemand heeft het monopolie van de waarheid maar praten helpt!
 • nog meer krapuul nu ook in Chili...
 • de verloren jeugd en andere bevlogen romantiek
 • Lessen uit het verleden? Vergeet het!
 • Plunderaars lusten geen boeken...
 • Daar komt Baudrillard : England's burning en B-H-V-jeugd brandt shoppingcentrum Anderlecht plat...
 • London's burning het lijkt stilaan wel op een kleine genocide...
 • London's burning maar er zijn zo wel een paar oorzaken...
 • London 's burning
 • Justice, not charity! en de ouwe Voltaire is weer springlevend!
 • Egypte en Israël zelfde strijd...
 • Kaka als onderpand
 • 8 augustus 1956 Tutti Cadaveri
 • toiletperen en zonnepanelen, de index zal weer stijgen....onze concurrentiepositie gaat er aan...
 • de slimme kleuter van de buren...
 • de Carapilsproleague steigert, u toch ook?
 • het tolerante olland lijkt wel een nazikamp...
 • Rothschild Boulevard ....
 • Israel en de indignados van Rothschild Boulevard
 • Betaalde sex om je studie te betalen...???
 • Terug naar Blankenberge...
 • Oproep aan Jean-Pierre, Siegfried en Benno
 • Frans Crols een groot-Russisch Vlaemsch-nationalist
 • Gevaarlijke onzin in Vlaanderen...
 • de geest van Jef Cognac is terug!
 • "Bolsjeviek" Dugin en zijn grootse plannen deel 3
 • Veel schoon volk...
 • Tanguy Veys krijgt een mail
 • "Bolsjeviek" Dugin en zijn grootse plannen deel 2
 • aaargh, this is really insane
 • in memoriam de socialistische jongeren van UTOYA
 • "Bolsjeviek" Dugin en zijn grootse plannen deel 1
 • De deltastichting en de bolsjewieken....
 • Stiglitz over Euro en Europa
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 5
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 4
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 3
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 2
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 1
 • De grote denkers rond TEKOS Van Windekens en Luc Pauwels
 • Tanguy Veys de man die reageert!
 • Wat weten we over Nieuw rechts in Vlaanderen en Tekos? Deel 1
 • Nieuw Rechts Scriptie van Sofie Delporte deel 2
 • VSV wie zijn de leiders? Grinnik grinnik
 • TEKOS of het nieuwe conservatisme in Vlaanderen...een kleine inleiding
 • Tekos of de nieuwe conservatieven van de deltastichting of het vervolg op het Vlaams Syndikaat
 • Daar is de vlaamsche vakbond VSV een zusje van het VNS?
 • Kroll in Le Soir ter gelegenheid van 11 juli...schitterend
 • dens sos geklopt door Groen op links...
 • De rooie toekomst wenkt!
 • Bart non en het olijke duo
 • verboden te denken in Belgistan
 • Moderne slavernij in Flamanville eindelijk aangeklaagd door politici
 • Talibanfeministe Naomi Wolf over porno en mannen
 • Het diruponotaatje en wat commentaar bij artikel 60 en asiel
 • Daar zijn de eerste ronkende verklaringen op de diruponota
 • Natie en volk laat Gilbert de Tour winnen astamblief...
 • wat cijfertjes over jeugdwerkloosheid...
 • Jeugdwerkloosheid...we moeten er toch maar eens over praten
  Zoeken in blog

  Laatste commentaren
 • What is complicated? (Jill Hopkins)
      op Deltastichting niet blij....
 • Re: (Gigi)
      op soms zijn ook je medestanders een bende idioten
 • Re: (Riz)
      op de intellectuele superioriteit der franstaligen en een vakantietrip naar Sarkoland
 • Foto

  Le seul site qui n'a pas une culture très ancienne des vraies valeurs Flamandes
  Archief per week
 • 31/12-06/01 2013
 • 30/07-05/08 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008

  Andere URL'zz van ons...
 • Gastenboek
 • Beginselverklaring
 • Mission Statement
 • Onze AO-POSTERS
 • De Schijtoptant

 • Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek. Het is altijd leuk om eens iets van een ander te lezen.


  Blog als favoriet !

  onze ideologische onderbouw
 • WOII Fascisme
 • Spinoza door Etienne Vermeersch
 • Susse van den Ende
 • subversiviteit en situationisme
 • scepticisme en Jean Bricmont en Sokal
 • de grote roerganger en marxbrother 1

 • Buitenlandse voorbeelden om binnenlands na te volgen
 • ressacs Frankrijk
 • Amerika's beste gazet
 • een jonge vriend uit Latijns-Amerika met stamboom
 • bellaciao Frankrijk
 • Teacher dude Griekenland
 • LKP en UGTG Guadeloupe
 • The Huffington Post USA
 • Haaretz Israel
 • Human rights watch
 • IJsland in crisis

  Onze Esthetishe Bovenbouw
 • Bob De Groof
 • Baudouin Breïker
 • Le dernier cri Frankrijk
 • Art brut en aanverwanten
 • De mededeler en Quelle Horreur Olland
 • Schone Vlaemsche Poëzie
 • Muziek en kleinkunst comme on aime
 • @-C-ART-dzz-Offizz

 • Symphatieke blogs van over de taalgrens en Brussel en wijde omgeving
 • Richard III Duc de Gloucester
 • Brussel voor serieuse mensen
 • Taalhistorisch Brussel
 • afrikaanse madammen

 • LINK-swap
 • http://weblog.startpagina.be
 • http://weblog.startpagina.nl/
 • http://weblog.startkabel.nl/
 • http://weblogger.startbewijs.nl/
 • http://besteblogs.eigenstart.nl/

 • Een interessant adres?

  www.desesperado.be

  View blog top tags


  View blog authority
  Pagerankkeyword ranking search engine

  TECHNORATI
  PROFILE
  DOSSIER ENERGIE-DEBAT
 • BLOGBERICHT
  van PART I t.e.m XIII
 • PDF-DOCUMENT
  van PART I t.e.m XIII


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!