kitokojungle

..welkom ! ..welkom ! ..welkom !

~ Gesticht àls Gesticht ter Voorkoming v/d Maatschappelijke Randdebiliteit ~

~ HÉT "progressief" Orgaan Der "Hangmatsocialisten" ~
Gesticht àls Gesticht ter Voorkoming v/d Maatschappelijke & Politieke Randdebiliteit

10-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een ex teruggevonden !
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De collectie exen groeit verder aan. Baudouin Breïker was samen met Bob de groof het grafische duo van de vroegere Kitoko Jungle Magazine. Een uiterst creatieve bij, duizendpoot, mier, trekpaard al wat je maar wil. Je moet maar even op de link drukken om in zijn wondere wereld terecht te komen. He's great ! Binnenkort zullen we trachten wat kultureler te worden en wat samenwerkingen op poten te zetten maar dat moeten we nog technisch allemaal uitvissen want we zitten nog niet zo heel lang voor ons scherm en moeten nog heel veel leren. Ondertussen blijven we ons wel verder ergeren ...Vergeet Baudouin niet want het is niet omdat er al ééntje het hoekje om is dat de anderen niks meer te betekenen hebben. The one and only Baudouin heet Breïker ! l'Art pour Lard !

10-02-2008 om 00:00 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De shariarechtbank in België
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De anglicaanse kerkvorst pleit voor de invoering van shariarechtbanken op het grondgebied van het british empire. Gelukkig is dat laatste al wel ietsjes gekrompen in de geschiedenis anders kwam bijna de helft van het mensdom onder de shariawetten terecht. Alhoewel we al onmiddellijk, tolerant als we zijn, enige voordelen kunnen opsommen. Gedaan met de al dat gezever over snelrecht om  die jonge crimineeltjes met hun rare namen aan te pakken. Mijn MP3 of 4 gejat in het brussels zuidstation ...even een belletje naar "hallo sharia". Binnen de drie dagen een uitspraak  en de dief mag kiezen tussen de amputatie van de linker- of de rechterhand. Lijkt mij inderdaad het proberen waard. Ander interessante case : mijn vrouw rijdt met de overbuur die trouwens een grotere carport en een duurdere brievenbus heeft naar de Makro. Hallo Sharia :  "madammeke is meneer  Slachmuylders familie? Neen? Een buurman dus?  Ja dat is inderdaad overspel madammeke en dat wordt dan een steniging. U mag natuurlijk de dikte van de stenen kiezen maar het mogen geen kasseien zijn want dan is het te vlug voorbij en kan de teevee geen schone prentjes maken om het ontradingseffect maximaal te benutten. Meneer Slachmuylders krijgt natuurlijk ook de zwaarste straf, 5 stokslagen op de blote bips want er waren drie mannelijke getuigen die het overspel hebben vastgesteld. Ja zijn vrouw zegt van niks te weten maar die getuigenis telt maar voor 32,3% omdat ze geen kousen droeg."
Het dreigt echter wat moeilijker te worden als een shariafan bestolen wordt door een grieks-orthodoks rotjochie. Welke religieuse rechtbank is dan competent ? Hierover moet nog wat denkwerk verricht worden vrees ik maar een oeucumenische werkgroep in het vlaams parlement lijkt al een stap in de goeie richting. Misschien kunnen we het ideetje doorspelen aan Spirit. We moeten in België natuurlijk dan nog een federaal en een waals niveau uitdokteren maar dat kan zeker niet moeilijker zijn dan de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde. De financiering is al gevonden. Van zodra de verloren subsidies van de moslimexecutieve zijn teruggevonden kunnen die gebruikt worden.  We kunnen al meteen een paar van die moslimexecutievers voor de shariarechtbank slepen. Eens de handjes geamputeerd kunnen ze misschien meteen tot opperrechter benoemd worden anders belasten ze de ziekenkassen en heeft het vlaams belang weer een argument om te klagen over profitariaat dat best teruggevlogen wordt met een oorkussen in de mond en begeleid door een veroordeelde ex-commissaris uit Antwerpen.
In elk geval mag de anglicaanse kerkvorst van ons genomineerd worden op het humorfestival van Knokke-Heist samen met Leterme in de categorie stand-up comedians. Sommige lezers zullen ons natuurlijk wijzen op ons standpunt i.v.m. de hoofddoekjes maar wij zien geen verband. Trouwens we vermoeden dat de meisjes die we graag hun hoofdoekjes gunnen niet zo dadelijk staan te springen om voor een shariarechtbank te verschijnen omdat ze met de buurjongen hebben gepraat. Maar het kan de moeite lonen om hen zelf de vraag te stellen...

10-02-2008 om 00:00 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
09-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kitoko Jungle Magazine
Zoals in de inleiding van dit blogje  al werd vermeld stammen wij  af van een klein obscuur magazine dat werd gepubliceerd onder de naam Kitoko Jungle Magazine tijdens de negentiger jaren van vorige eeuw. Inmiddels hebben wij al enkele ex-medewerkers voor jullie terug opgespoord en mits enkele klikjes op de favoriete links maak je met hen onmiddellijk kennis. Enige uitzondering is momenteel de link naar de site Verzet.org maar we vonden die zo uitstekend dat we jullie die mee in promotie aanbieden. De anderen zijn Ressacs uit Frankrijk waar we onze goeie vriend Saïd Mohamed hebben terugevonden nog nijdiger dan vroeger en voor diegenen die voldoende frans kennen een bezoek aan alternatief Frankrijk is mooi meegenomen. Het kan niet altijd Lourdes zijn ! In Nederland hebben de vroegere medewerkers zich omgevormd tot eerst "Quelle Horreur" en vervolgens tot "De Mededeler" een plezier om daar eventjes in rond te dwalen of Nederland anders en deze keer gaat het eens niet over de film van Wilders. De volgende site bezoeken dan moet je best eventjes je baffeltjes terugdraaien want het doet pijn aan de oren en hier vinden we een heleboel kleurrijke lieden zoals Mevrouw Julie Doucet, Meneer Paquito Bolino en nog een paar ouwe kennissen van vroeger en zeer veel nieuw geweld. Je moet maar even toeren echt de moeite waard en zet best ook een zonnebril op en niet bang zijn ze bijten niet!In Brussen herontdekten we le "grand maitre " van het vroegere magazine. Hij gaf het een heel eigen smoel en door hem kwam het dat dit magazine toen met geen ander te vergelijken was Bob De Groof ga eens kijken. We zoeken nog naar de andere "grand monsieur" wat betreft het grafisch uitzicht van het toenmalig tijdschriftje maar de link is er nog niet maar komt heel binnenkort en dan zullen we hem speciaal voorstellen nog eventjes geduld ! Jullie hebben inmiddels al genoeg te surfen ...

09-02-2008 om 00:00 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
08-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuke medailles
Flemish & Walloon Awards

Flemish Awards

The Flemish produced numerous military and political awards for their pro-nazi party Dinaso and later referred as the "Vlaamsch Nationaal Verbond" (Flemish National Front). The most prestigious awards were those named after party leaders, the so-called van Severen and Tollenaere Badges.

The Joris van Severen Honor Badge

van Severen Honor Badge

The Joris van Severen badge, properly referred as the Dinaso Honor Badge was instituted after the murder of the Flemish Verdinaso leader on May 20 1940 in Abbeville, France. The recipients of the award were those political men who were arrested by the Belgium government prior to the German invasion of May 1940. There were two classes made, a silver type for Officers and a bronze for lower ranks. The van Severen bronze badge shown on the left is a die cast. The front side is formed from a large medallion, with a shield in its center and sword pointing upwards crossing horizontally. The emblem in the center of the shield shows a sword, which represents the Flemish will to fight trough its history, the plough stands for their traditional agriculture, and the cog wheel for the technology. On the medallion it has the inscription "Trouw aan Joris van Severen - Abbeville - 20 Mei 1940 " (Loyalty to Joris van Severen -Abbeville -May 1940). The reverse is solid with two small loop rings that holds the pin. Also it should be noted that there exist van Severen badges, which have a slight design variations with the lettering, color and size. Another variation of the van Severen badge exist it is slightly smaller in size. This badge is pictured in David Littlejohn's book, Vol 4, in the addendum section, page 280."

Tollenaere Honor Badge

The Tollenaere Honor badge

The Tollenaere Honor badge was the second most prestigious award and was rendered in two classes silver and bronze, although their is no evidence shown that the silver class was ever worn. The badge honors the death of the VNV Black Brigade Leader Dr. Reimond Tollenaere who was killed in action at Kopzy, near Leningrad on 22 January 1942. The badge shows the Dutch wolf's hook, a small rectangular box with the motto "TROUW" (Loyalty) and a sword in the background crossing it. The bottom part shows a circular ring with the Flemish motto "AANR TOLLENAERE KOPZY JAN 1942," indicating the date and place where he was killed. The VNV Black Brigade members were awarded this badge for loyalty and sacrifice. The badge is cast, semi hollow on the back and has the same style loop rings. There are reproduction badges with the German style pin and catch.


      bbbx

08-02-2008 om 00:00 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geest van Van Severen verjaagt jood uit Panier d'Or te Brugge
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Een joodse professor wordt uit een brugs etablissement gegooid omdat men "hier zulke mensen niet bedient". We weten dat onze historische steden hun erfgoed koesteren als mijn konijnen dait doen met hun jongen. Vaak zijn de laagste mercantilistische de ware drijfveer. Eigenaardig dus dat in de stad waar nu elke inwoner stilaan zijn pralinewinkel moet hebben men weigert iemand een koffie te versjacheren aan 6 euro. Wat gebeurt er ? Of men nu een blauwe of groene huidskleur heeft maakt in Brugge niks uit.  Gepluimd wordt je alleszins als je op de Grote Markt iets wil nuttigen. Wij vermoeden echter, bijgelovig als we zijn dat de kelner die deze euvele daad op zijn geweten heeft niks anders is dan de reïncarnatie van Monsieur Georges. Wie  is deze Georges zullen de meesten zich nu afvragen. We dat is niemand minder als de man waarover Hugo Claus schrijft dat hij bij zijn bordeelbezoeken in Oostende en Knokke door zijn privéchauffeur werd aangekondigd als "Attention Mesdames, Monsieur Van Severen, Dictateur des Flandres". Dit leuke tafereel zou zich regelmatig hebben afgespeeld in de jaren dertig van vorige eeuw, dixit Claus natuurlijk.
Joris Van Severen, de grote leider van het Verdinaso had toen zijn hoofdkwartier in de Wollestraat in het Cruyse, vlak bij de markt en was een dagelijkse klant in de Panier d'Or. Inmiddels is het cruyse natuurlijk een hotel geworden en is het verleden daar totaal uitgeveegd. Ik dacht dat dit in de Panier d'Or eveneens was gebeurd maar door dit merkwaardige voorval met onze joodse professor rijst toch een lichte twijfel. Als we het voortreffelijke boek " Een tragische minnares" van Patrick Spriet er op nalezen dan staat daar dat " le beau Georges" daar dagelijks aan tafel zat, vaak in het gezelschap van zijn minnares Rachel Baes, trouwens een uitstekende schilderes en onze belgische Frida Kahlo.  Andere vrienden die mee aan de tafel schoven in dit eethuis waren onderandere ene Kessels een getalenteerd fotograaf die veroordeeld werd voor collaboratie tot 10 jaar gevangenis, wat echter niks afdoet aan zijn talent. Vermoedelijk aten daar wel meer leiders van het dietse volk in dit eethuis met dietse naam gezien de nabijheid van hun hoofdkwartier. De uitstekend gedocumenteerde Spriet beweert trouwens in zijn boek dat het interieur ongewijzigd bleef en dat Rachel Baes daar tot haar tragische dood in 1983 regelmatige gast was omdat alles haar daar aan haar geliefde Georges deed denken. Nu kan ik mijn vruchtbare fantasie niet beletten om even te mijmeren over wat er zoal zou kunnen gebeuren wanneer een joodse professor zich behaaglijk wil neervleien, keppeltje goed zichtbaar, op de historische stoel van wijlen de heer Van Severen...fantaseer even met mij mee...zou 6 euro voor een tas koffie deze grove belediging goed kunnen maken ?
Ach ik hoor ze al zuchten die trouwe vlamingen "Kijk weer één die de grote Joris wil treffen in zijn onbevlekte nagedachtenis." Want wat heeft hij nu toch te maken met jodenvervolging. Inderdaad beste bewonderaars, hij werd inderdaad, en ik wik mijn woorden, vermoord door luitenant Caron en sergeant Mollet van het Franse leger na hun deportatie te Abbeville samen met 21 andere onschuldigen. Dit gebeurde na het bombardement van de stad door de duitse luftwaffe die het leven koste aan 15.000 even onschuldige fransen waarover in Vlaamse verdinasokringen nooit een woord over gerept is geworden. En onze Monsieur Georges geen anti-semiet ...gewoon wat documentatie opzoeken op de uitstekende website van www.verzet.org of het moeilijk te vinden boek van Patrick Spriet lezen. Benieuwd of jullie dan nog samen met de brugse burgemeester zullen ontkennen dat zoiets mogelijk is in "Bruges la Morte" en zeg mij nu niet dat ze bij de politie deze geschiedenis niet kennen. Maar mijn fantasie zal inderdaad op hol geslagen zijn. Il zal mij dus best beperken tot de aankoop van "Hand Made Belgian Chocolates" met extra bittere nasmaak.
En voor diegenen die echt nog twijfelen voegen we een mooie foto toe gepubliceerd door Blokbuster en genomen tijdens de begrafenis van de VMO-hoofdman Bert Erickson. Op de achtergrond kan je de vlag van het Verdinaso met de afbeelding van Monsieur Georges terugvinden en als je dan nog twijfelt, surf dan vlug naar http://axis101.bizland.com/ en zoek de leuke "Flemish Award"-medaille* eventjes op die ter ere van Van Severen gemaakt werd...Hallo meneer de burgemeester en meneer de commissaris ..."yes yes, much chocolates and real lace." ...

(*) ...onder : "De buitenlandse toekenning van het legioen", zoek vervolgens op "Vlaamse & Waalse toekenning"

08-02-2008 om 00:00 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
07-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloch en niet blog is de naam

In al de ellende die de kranten over ons hoofd uitkieperden kwam één bericht zéér hard aan. "Bloch sluit in de Gentse Veldstraat". Tot voor een paar jaar kende ik twee plaatsen in Gent en kon ze blindelings terugvinden. Dat waren Bloch en het Gravensteen. In die volgorde. Later kwam daar nog De Vooruit en het Designmuseum bij. Het laatste omwille van de tegenstelling tussen de vaak zeer interessante tentoon gestelde moderniteiten en bepaalde delen van het gebouw die als achtergronddecor voor de verwoesting van Dresden kunnen dienen.

Bloch kende ik al zéér lang omwille van een zeer onduidelijk familierestant dat residentie hield in Gent. Perfect tweetalige begoede burgerij waarvan ik bij elk bezoek hoopte dat zij frans zouden spreken omdat ik hun gents absoluut niet verstond en van het frans verstond ik toen tenminste "oui" en "non". Als het moment van de obligate stadswandeling was aangebroken werd er via een volstrekt banaal en oninteressant traject naar bakkerij Bloch gewandeld. Daar aten we bij een koffie een buitenaards lekker stuk kaastaart terwijl er in het frans over zeer geheimzinnige zaken werd gesproken. Ik heb pas veel later begrepen dat het voornamelijk een uitwisseling van meteorologische berichten betrof en over les “vaches et les veaux” en dus zeer weinig oui en nons. Nadat deze kinderloze familietak totaal was ten onder gegaan heb ik toch de traditie voortgezet van het Blochbezoek met de goddelijke kaastaart, de weinige keren dat ik Gent nog heb bezocht. Ik herinner mij nog elk bezoek. Zo veel waren het er niet, maar toch ! Het décor zou op gelijk welk andere plaats als volstrekt smakeloos zijn bestempeld maar bij Bloch kwam je net daarvoor alsof het de spiegelzaal van Versailles betrof. Net zoals de diensters die nooit knap waren maar steeds op onefficiënte manier efficiënt en op norse manier vriendelijk bleken te zijn en van alle leeftijden en origines. Want ik erger mij mateloos aan jonge trendy diensters met afgetrainde vormen die mijn chocolaatje tegen mijn hete tas koffie leggen. Bij Bloch kon je zeker zijn dat ze hun diensters niet selecteerden op basis van hun afgetrainde lijven maar ze waren wel duidelijk menselijk. Geen klonen van barbie. En het publiek was groots en onvergelijkbaar. Bijna geen jeugd buiten echte kinderen met hun opa of oma. Maar het was een verademing zulke verscheidene populatie van een rijpere en gsm-loze leeftijd te kunnen bewonderen. Alle rangen en standen door mekaar maar perfect op de hoogte van mekaars spelregels. Ik vermoed dat het ontbreken van bepaalde generaties te wijten was aan het ontbreken van een saladbar. Geen sla, geen dynamische madammen die collectief diëten en dus ook geen hen omringende “beau parleurs”. Het specifieke kenmerk van dat publiek was dat ze massaal bij Bloch verzamelden maar dat je ze nergens tegenkwam. Het leek wel of ze daar altijd aanwezig waren geweest en de weinigen die toch buiten gingen verdwenen als bij toverslag vanaf ze deur achter zich dichttrokken. Diegenen die binnenkwamen zag je met de beste wil van de wereld niet naderen. Plots deden ze de deur open alsof ze ter plekke uit de grond waren gekomen. Er zat dus een prettig creepy kantje aan. Ik was de laatste keren ook op de hoogte van het afgrijselijke lot dat een aantal familieleden was overkomen tijdens de tweede wereldoorlog omwille van hun afkomst. Het gaf mijn ommetje een iets andere dimensie en het werd voor mij en ik wil hiermee absoluut niets oneerbiedig zeggen, een soort aller individueel herdenkingstochtje ter ere van al die slachtoffers die ik nooit gekend heb maar die door “mijn” volk nooit in bescherming werden genomen al was het maar omdat sommigen ervan zulke lekkere kaastaarten konden bereiden. Het zal dus niet meer mogen zijn vermits dit monument definitief dicht gaat. Waarschijnlijk komt er de zoveelste vestiging van één of andere internationale keten met kleren of schoenen. Laten we hopen dat het publiek van Bloch in dichte drommen uit de grond zal rijzen om die hippe tent een paar dagen te bezetten zodat het nieuwe publiek getraumatiseerd wordt voor de rest van hun dagen en geen poot meer binnen wil zetten.

In elk geval bied ik mijn welgemeende deelneming aan voor het verlies van zijn vrouw aan een man die ik nooit heb gekend en die ik ook wil bedanken om zijn zaak op zulke manier te hebben geleid. Hij zal dit waarschijnlijk nooit lezen tenzij iemand ….Dank u Meneer Jacques Bloch u heeft mij over vele dingen doen nadenken dank zij uw kaastaart. Dank u . Ooit vind ik zeker en vast uw nieuwe vestiging terug ergens ...

ll

07-02-2008 om 00:00 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (11 Stemmen)
06-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.god is een rukker
Klik op de afbeelding om de link te volgen

We worden al verschillende dagen opgevrolijkt door een boeiend debat tussen voor- en tegenstanders van de evolutieleer. Ik ben al enkele jaren uit onze onderwijsinstellingen ontslagen, niet altijd even eervol trouwens, maar zonder onmiddellijk gevaar voor mijn nabije omgeving en ben dus niet meer zo helemaal mee met de laatste stand van de evolutieleer. Want één ding is zeker. De evolutieleer draagt een zeer toepasselijke naam want ze is zelf voortdurend in evolutie. Mijn laatste update, al enkele jaren geleden dus, vertelde mij dat ik afstamde van de aap. Wat dat intussen is geworden weet ik niet zo heel duidelijk. Ik meen mij te herinneren dat men tussenschakels had gevonden en dat testen hadden uitgewezen dat chimpansees zeer intelligente diertjes zijn. Vooral die laatste vaststelling doet mij dus twijfelen aan het wetenschappelijk gehalte van mijn laatste update en over de afstamming van de menselijke soort. Als we eventjes een discrete blik werpen op het Internet en meer bepaald op "redtube" en andere wetenschappelijke sites kunnen we met een aan de zekerheid grenzende overtuiging concluderen dat de oversexte bonobo’s zeker meer kans maken om ons genetisch erfgoed te hebben bepaald. Voor zover de apensoorten nog in aanmerking komen natuurlijk. In elk geval lees ik dat ene Antwerpse imam Taouil zich onsterfelijk heeft gemaakt tijdens een debat met Johan Braeckman een docent wijsbegeerte en bekend lobbyist van de evolutietheorie. Zelf heb ik het geluk niet gekend om dit met mijn eigen oren te mogen smaken. Ik hoop dat er heruitzendingen worden gepland want het moeten niet altijd de kampioenen zijn die we tien keer mogen bewonderen. Ik vond één keer al te veel. Wanneer ik echter in de pers lees wat onze brave Antwerpse imam zoal beweert, samen met nog een aantal christelijke imams trouwens, dan weet ik dat deze tak van de mensheid geen enkele verwantschap vertoont met de intelligente chimpansee. De fameuze imams zullen dat trouwens niet ontkennen en zullen al zeker opgelucht zijn dat zij in deze goddeloze wereld al zo vlug een volgeling hebben gevonden. Wij zijn het dus volmondig met hen eens met het feit dat god ons geschapen heeft naar zijn beeld en gelijkenis en dat Adam en Eva onze betovergrootouders zijn. God hebben we al altijd een stommekloot gevonden. Of hoe noem je nu zoiets dat een mens schept misschien ? Mieren, konijnen, haringen, bomen, prei en look scheppen, ok. Geen probleem, maar dat zoogdier op twee poten uitvinden waarvan de ene helft als opperste betrachting (zie onze studiecase rond redtube) heeft om zijn zaad in het gezicht van de andere helft te spuiten, wie vindt nu zoiets uit ? Een opperwezen ? En naar zijn beeld en gelijkenis dan nog wel ? Aargh, ik wil al helemaal niet meer naar de hemel ! Om daar constant aan zijn opperpik te moeten sabbelen? No way ! Nu ik hier zo hardop aan het nadenken ben en mijn kritische analyse van dit filosofisch hoogstaande debat herlees, kom ik tot de onthutsende conclusie dat het niet anders kan als dat god zelf afstamt van de bonobo’s. De opperbonobo die zijn beeld en gelijkenis op de aardkloot heeft gesmeten om als peeping Tom te kunnen kijken naar zijn eigen privé-redtube op supergroot scherm. Nu begin ik te begrijpen waarom hij geen einde maakt aan al de ellende op deze wereld. Hij zit zich gewoon af te rukken sinds Adam zijn Eva op het aanrecht heeft gesodomiseerd tot en met vandaag dat mijn buurman een kwartier geleden bij zijn vrouw aan titfucking deed. Zo merk je toch maar zelf dat zulke debatten uiteindelijk hun nut hebben om sommige intellectuelen tot diepere inzichten te brengen en tot een definitieve update in de evolutieleer kunnen leiden. Bedankt Taouil en C°. Hopelijk geven mijn latere erfgenamen me mijn black-stud-dildo als grafgift mee.


06-02-2008 om 00:00 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
05-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleine berichten
Omdat het carnaval is en ik de tettemoesjen en de gatspoëters ben gaan aanmoedigen in Aalst heb ik maar zeer weinig tijd overgehouden om een nuchtere analyse van het wereldnieuws te maken. Toch twee opvallende feiten genoteerd : een geniepige informant meldt ons vanuit het keizerlijk paleis te Parijs dat de nieuwe keizerin gestart is met een nieuwe plaatopname. In de nieuwe keizelijke studio werkt zij -en dit is een primeur voor onze lezers en lezeressen- aan een versie van "I can't get no (satisfaction)" en we zijn even de originele uitvoerder vergeten maar dat komt wel terug... en vervolgens werkt ze eveneens aan een duet met de keizer. Ze zullen  de grote hit van ene Peret "le zizi" in een nieuwe geremasterde versie brengen.
Tweede feit was de keizerlijke uitspraak van Madame De Croo die het jammer vindt dat slagerszonen nu zelfs advocaat durven worden. Kijk Mevrouw, na de fabeltjeskrant waarin uilen kamervoorzitter worden, verwondert ons dat niet. Dus een welgemeend woord van troost.

05-02-2008 om 00:00 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)



Inhoud blog
 • The brave new world is werkelijkheid...
 • ook interessant
 • Yaz...Yasmine...
 • en contraceptie in Belgistan...
 • Problemen in Frankrijk en USA met bepaalde contraceptiva...
 • ergerlijk 2013!
 • Femmes de Rue iedereen geeft commentaar, wij dus ook
 • De valsche Fransman nog maar eens verslagen...
 • Armoedebestrijding...Geen enkele minister heeft er naar gevraagd...
 • anderhalf miljard euro subsidies weggegooid in zonnepanelen...
 • Deltastichting niet blij....
 • Dag Allemaal vaandeldrager in de Vlaemsche ontvoogdingsstrijd!
 • Leve de tsjeven met hun kerncentrales en Bart Van Rompuy
 • Artistieke vrijheid in Vlaenderen en op de VRT!
 • EUREKA en DRIEWERF HOERA HIPHIP geen slimme meter in huis!
 • Hier zijn we weer !
 • >Dewinter getuigt over de zwanworstaanval op kinderen...
 • De voedselberg van Steven De Geynst
 • Luc Barbé...een heel kleine rehabilitatie...
 • een hoofddekselvergelijking
 • verlof voor de geërgerden
 • de duizendzevenentwintigste generatie Vlamingen kent grote leerachterstand
 • l'oiseau bleu
 • De blijde (weder)intrede van Maeterlinck in Gent en over perzikken met 2 k's
 • Belgie in het nieuws
 • Bernard de pilchard en het idyllisch kustlandschap
 • de levensverwachting van de Duitse armen biedt een oplossing voor de vergrijzing!
 • Hoera, de gestapo is terug...de Grimbergse kliklijn
 • leve de revolutie
 • ARCO, Tsjevenstreken in het kwadraat!
 • een visie op de Russische verkiezingen...
 • Wij hangen graag de propere uit...
 • Filip De Winter verhuist naar Namibië, hoera!
 • den ellentrik als grondstof
 • Black woman : Tu sens la fleur le matin et le poireau le soir. Non merci !
 • energie veroorzaakt vergeetachtigheid
 • bijna weer oorlog in Mesen...een belgenmop..
 • RIP SVETLANA ALILUYEVA...wie haar niet kent zoekt het maar eens op en leest haar boeken...
 • zonnepanelen zien klaar maar ook nazidassen op de VRT
 • Vlaanderen op zijn smalst en de lul van de dag
 • een monument
 • young media summit
 • met het schaamrood op de wangen
 • Spanje in actie tegen privatisering van het onderwijs
 • Er zijn dus toch nog verstandige mensen in Vlaanderen....de SERV
 • occupy Wall Street
 • Alaa Abdel -Fattah
 • ARCO het einde...
 • Tolerante Vlamingen?
 • madam van de dag: Ann Branbergen
 • De Brusselse metroerger dan Afghanistan?
 • Naast Plopsaland bestond er ook Shitland
 • Indaver Beveren ligt in Afrika
 • sluikreclame voor La source des femmes en Jacques Bloch
 • IN MEMORIAM
 • Amerika het donkerste voorbeeld
 • extreem rechts weer springlevend!
 • Le Pen en Israel één front??????
 • een andere stem in het debat...
 • Charlie a beaucoup d'ami(e)s en een nieuwe blog !
 • Oakland general strike
 • La belle plume française concernat Charlie: Le Monde
 • solidariteit met Charlie Hebdo
 • op naar de barricades!
 • een grote madam in de rechtbank !
 • Met zijn allen naar een Europees referendum, wij zijn allemaal Grieken!
 • Freya we love you!
 • gooi onze kerncentrales maar dicht, we steken de kaarsen wel aan...
 • Dexia we zijn één en al oor!
 • Zullen de Fransen wel slagen waar de Belgistanen falen?
 • Colloceer Vermeiren!
 • energie eindelijk een debat?
 • We are all Americans!
 • occupy....Chicago is nog steeds Chicago van Al Capone al heet hij nu Emanuel Rahm
 • de dubbeldemocratie Belgistan en de groene stroomcertificaten, twee verhaaltjes
 • de casino van ARCO en de rest...
 • vroem vroem
 • sjot ze uit hun pluche zetels!
 • Indignados in Brussel een succes!
 • nog een beetje chili...
 • Camila Vallejo komt naar Brussel!
 • Arvelor Mitaal of een mooi voorbeeld van roofkapitalisme
 • Het zijn weer harde tijden...
 • Privépolitie ...hallucinant...hier kan zelfs Hasselt nog een punt aan zuigen!
 • CAMILA VALLEJO een rolmodelleke
 • de duisternis regeert over grote delen van de wereld...
 • Revoilà le LKP deze keer in Mayotte...
 • niet alleen Obama schrijft mooie toespraken in de USA...
 • Lap, het is prijs!
 • de uitspraak van de dag
 • de éénwording tussen Zuid en Noord-apenland komt nabij! En Dexia is er nog!
 • In Brussel draagt nu elk schoolkind een kuisheidsgordel!
 • Maikel Nabil
 • no comment
 • We love Freya!
 • Arm België ...
 • We are seeing change in our world, block by block – city by city.
 • Freya is de slimste!
 • WE WON'T PAY
 • Griekenland en de vrije pers een voorbode voor Europa
 • Tot Maandag
 • mensen komen tot inzicht maar véééééééééééél te laat De dure energie...en onze luciede politici
 • China komt in opstand...tegen de zonnepanelen...tja
 • We gaan naar Amerika...
 • slimme meters en de sprookjes van onze vriend Bart Martens
 • INFRAX en slimme meters een duidelijk standpunt hoera!
 • slimme meters en slimme netten deel 2
 • slimme meters en slimme netten deel 1
 • slimme netten weer zo een indianenverhaal...
 • slimme meters ...de ondertekenaars...
 • de slimme meters...iedereen wordt stilaan slim...
 • Over de doden wel kwaaie woorden : einde van de zaak zuster Gabrielle?
 • koorknaap Javaux wordt schandknaap
 • Humberto Prato en De Wever, alles bij elkaar geklutst geeft een mooie omelet
 • De held wordt uitgewezen....petitie voor Ly Khaly
 • Maanpizza's?
 • voor vandaag volstaat één enkele zin...
 • Ere wie ere toekomt SVEN GATZ
 • Misschien willen de rijken wel ooit wat betalen maar intussen creperen de armen
 • de Duitse bron is gevonden...pure nazipraktijken dus vanwege de Ollandse bloggers en fora..
 • Hollandse nazitaal over Islamitische Duitse Turken en incest
 • Ce lion était beaucoup trop flamand ... Cela ne pouvait plus durer
 • een kleine nostalgische bevlieging over Franse lessen en 14-18
 • AI WEI WEI legt uit
 • IJzerbedevaart????? de wadde?????
 • ALI FARZAT: niet iedereen heeft blijkbaar de zelfde humor...
 • en hier zijn de invalide Walen met hun reactie...
 • N-VA is radio Mille Collines en een bende debielen...
 • Inge en de god van mededogen is Miss Universe
 • Dupont en Dupond in het Nieuwsblad
 • We kunnen hier niet tot 5 tellen...
 • neen tegen onverdraagzaamheid: oproep van de progressieve Islamieten
 • PUKKELPOP 2011
 • Daar is de orde weer...oneerlijke concurrentie in Marcinelle
 • Ollands partnership voor Stalinmuseum?
 • Jean Bricmont schrijft een artikel in Counterpunch
 • Nette mensen berokkenen even veel schade als britse plunderaars
 • meer belastingen graag en chique rellen in Lloret
 • verstandige taal...
 • over raddraaiers, imbecielen, stormrammen, linkse idioten en wijze zotten
 • Niemand heeft het monopolie van de waarheid maar praten helpt!
 • nog meer krapuul nu ook in Chili...
 • de verloren jeugd en andere bevlogen romantiek
 • Lessen uit het verleden? Vergeet het!
 • Plunderaars lusten geen boeken...
 • Daar komt Baudrillard : England's burning en B-H-V-jeugd brandt shoppingcentrum Anderlecht plat...
 • London's burning het lijkt stilaan wel op een kleine genocide...
 • London's burning maar er zijn zo wel een paar oorzaken...
 • London 's burning
 • Justice, not charity! en de ouwe Voltaire is weer springlevend!
 • Egypte en Israël zelfde strijd...
 • Kaka als onderpand
 • 8 augustus 1956 Tutti Cadaveri
 • toiletperen en zonnepanelen, de index zal weer stijgen....onze concurrentiepositie gaat er aan...
 • de slimme kleuter van de buren...
 • de Carapilsproleague steigert, u toch ook?
 • het tolerante olland lijkt wel een nazikamp...
 • Rothschild Boulevard ....
 • Israel en de indignados van Rothschild Boulevard
 • Betaalde sex om je studie te betalen...???
 • Terug naar Blankenberge...
 • Oproep aan Jean-Pierre, Siegfried en Benno
 • Frans Crols een groot-Russisch Vlaemsch-nationalist
 • Gevaarlijke onzin in Vlaanderen...
 • de geest van Jef Cognac is terug!
 • "Bolsjeviek" Dugin en zijn grootse plannen deel 3
 • Veel schoon volk...
 • Tanguy Veys krijgt een mail
 • "Bolsjeviek" Dugin en zijn grootse plannen deel 2
 • aaargh, this is really insane
 • in memoriam de socialistische jongeren van UTOYA
 • "Bolsjeviek" Dugin en zijn grootse plannen deel 1
 • De deltastichting en de bolsjewieken....
 • Stiglitz over Euro en Europa
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 5
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 4
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 3
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 2
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 1
 • De grote denkers rond TEKOS Van Windekens en Luc Pauwels
 • Tanguy Veys de man die reageert!
 • Wat weten we over Nieuw rechts in Vlaanderen en Tekos? Deel 1
 • Nieuw Rechts Scriptie van Sofie Delporte deel 2
 • VSV wie zijn de leiders? Grinnik grinnik
 • TEKOS of het nieuwe conservatisme in Vlaanderen...een kleine inleiding
 • Tekos of de nieuwe conservatieven van de deltastichting of het vervolg op het Vlaams Syndikaat
 • Daar is de vlaamsche vakbond VSV een zusje van het VNS?
 • Kroll in Le Soir ter gelegenheid van 11 juli...schitterend
 • dens sos geklopt door Groen op links...
 • De rooie toekomst wenkt!
 • Bart non en het olijke duo
 • verboden te denken in Belgistan
 • Moderne slavernij in Flamanville eindelijk aangeklaagd door politici
 • Talibanfeministe Naomi Wolf over porno en mannen
 • Het diruponotaatje en wat commentaar bij artikel 60 en asiel
 • Daar zijn de eerste ronkende verklaringen op de diruponota
 • Natie en volk laat Gilbert de Tour winnen astamblief...
 • wat cijfertjes over jeugdwerkloosheid...
 • Jeugdwerkloosheid...we moeten er toch maar eens over praten
  Zoeken in blog

  Laatste commentaren
 • What is complicated? (Jill Hopkins)
      op Deltastichting niet blij....
 • Re: (Gigi)
      op soms zijn ook je medestanders een bende idioten
 • Re: (Riz)
      op de intellectuele superioriteit der franstaligen en een vakantietrip naar Sarkoland
 • Foto

  Le seul site qui n'a pas une culture très ancienne des vraies valeurs Flamandes
  Archief per week
 • 31/12-06/01 2013
 • 30/07-05/08 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008

  Andere URL'zz van ons...
 • Gastenboek
 • Beginselverklaring
 • Mission Statement
 • Onze AO-POSTERS
 • De Schijtoptant

 • Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek. Het is altijd leuk om eens iets van een ander te lezen.


  Blog als favoriet !

  onze ideologische onderbouw
 • WOII Fascisme
 • Spinoza door Etienne Vermeersch
 • Susse van den Ende
 • subversiviteit en situationisme
 • scepticisme en Jean Bricmont en Sokal
 • de grote roerganger en marxbrother 1

 • Buitenlandse voorbeelden om binnenlands na te volgen
 • ressacs Frankrijk
 • Amerika's beste gazet
 • een jonge vriend uit Latijns-Amerika met stamboom
 • bellaciao Frankrijk
 • Teacher dude Griekenland
 • LKP en UGTG Guadeloupe
 • The Huffington Post USA
 • Haaretz Israel
 • Human rights watch
 • IJsland in crisis

  Onze Esthetishe Bovenbouw
 • Bob De Groof
 • Baudouin Breïker
 • Le dernier cri Frankrijk
 • Art brut en aanverwanten
 • De mededeler en Quelle Horreur Olland
 • Schone Vlaemsche Poëzie
 • Muziek en kleinkunst comme on aime
 • @-C-ART-dzz-Offizz

 • Symphatieke blogs van over de taalgrens en Brussel en wijde omgeving
 • Richard III Duc de Gloucester
 • Brussel voor serieuse mensen
 • Taalhistorisch Brussel
 • afrikaanse madammen

 • LINK-swap
 • http://weblog.startpagina.be
 • http://weblog.startpagina.nl/
 • http://weblog.startkabel.nl/
 • http://weblogger.startbewijs.nl/
 • http://besteblogs.eigenstart.nl/

 • Een interessant adres?





  www.desesperado.be

  View blog top tags


  View blog authority




  Pagerankkeyword ranking search engine

  TECHNORATI
  PROFILE




  DOSSIER ENERGIE-DEBAT
 • BLOGBERICHT
  van PART I t.e.m XIII
 • PDF-DOCUMENT
  van PART I t.e.m XIII


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!