kitokojungle

..welkom ! ..welkom ! ..welkom !

~ Gesticht àls Gesticht ter Voorkoming v/d Maatschappelijke Randdebiliteit ~

~ HÉT "progressief" Orgaan Der "Hangmatsocialisten" ~
Gesticht àls Gesticht ter Voorkoming v/d Maatschappelijke & Politieke Randdebiliteit

30-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.daklozen worden weldra gehuisvest in dienstwagens van regering Leterme I
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Zelf hebben we niet zo veel verbeelding dus citeren we letterlijk uit "De Morgen" een echt gebeurde belgenmop. Dit soort humor benijden de Verenigde Provincies ons en het wordt elke Belg met het drinkwater uit het Albertkanaal meegegeven.  Speciaal voor onze noordervrienden, lees even luidop voor aan familie en andere omstaanders :
De nieuwe federale staatssecretaris voor armoedebestrijding, Frédéric Laloux, heeft wel degelijk een kantoor. In een RTBF-reportage had Laloux beweerd dat hem geen kabinet was toegewezen bij de start van de regering Leterme I.
De regering Leterme I telt immers één lid meer dan de regering Verhofstadt II. Daardoor zou hij moeten werken vanuit zijn dienstwagen. De Franstalige socialist geeft toe dat dit niet helemaal klopt, maar hij wou zijn solidariteit betuigen met de daklozen. (eb)
 Iedereen ligt om van de gulle lach ? Je moet ook nog weten dat deze grapjas gestudeerd zou hebben voor immobiliënmakelaar ...heb je hem ?
Nu nog wachten op een krachtig beleid dat de armoede definitief uit de wereld zal helpen. Zou huisvesting op autokerkhoven van de talrijke daklozen geen oplossing bieden ?  Solidariteit vanuit een dienstwagen uit de hogere prijsklasse is een krachtig signaal maar niet elke dakloze kan zich binnen de kortste keren nestelen in de lederen zetels van dit soort wagens. Dat is het echte probleem op dit moment en gelukkig hebben we de Waalse socialisten hiervoor !

30-03-2008 om 18:50 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
29-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders omgeschoold tot mozarellaverkoper.
Klik op de afbeelding om de link te volgen Waarom schrijven al die kranten pagina's vol over het feit dat Wilders filmpje toch zo'n mislukking is ? Waarom geeft iedereen die zijn naam zonder fouten kan schrijven een commentaar over dat knip en plakwerkje? Waarom betoogt de helft van Islamabad tegen iets wat elke gematigde moslim als opgewarmde kost beschouwt ? Waarom zijn de Nederlandse ambassades overal ter wereld in een staat van beleg?
Waarom schrijven wij op dit onbelangrijke blogje over Wilders? Deze man is een mediagenie. Een gewiekst verkoper zoals er maar weinigen rondlopen. Kunnen we hem dan maar niet meteen omscholen tot een Mozarellaverkoper want de Italianen zouden dit wel kunnen gebruiken op het ogenblik dat Europa dreigt met een totaalverbod op de uitvoer van de befaamde waterbuffelkaas waar alle westerse madammen zo gek op zijn omdat ze er niet dik van zouden worden. Logisch blijkt nu. Hij blijkt vooral te bestaan uit Napolitaans afval. Wij vonden het al verdacht  dat er zo veel ton plakjes in slaatjes kon verwerkt worden om de vrouwen de illusie te geven dat ze gezond lijnden. Nooit werden we in de omgeving van Napels door onmetelijke kuddes waterbuffels onder de voet gelopen. We hadden dat al eerder verdacht moeten vinden. Vooruit Wilders, leg de wereld nu maar eens uit waar al die smaakloze witte blubber vandaan komt in plaats van ons nog langer lastig te vallen met je horrorversie van de islam!

29-03-2008 om 21:56 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
28-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haartooi Fabiola gaat terug op model van menselijke kanonskogel van admiraal Tromp
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De kostprijs van onze monarchie is steeds een bron van twist en ergernis. Ook zo vandaag. Albert Twee kost ons aan rechtstreeks vervangingsinkomen, 9.542.000 euro en krijgt een indexopslag van 6,4% wat betekent dat hij dit jaar iets meer dan 10,2 miljoen eurootjes zal binnenrijven. Is dat veel ? Neen natuurlijk niet. Als je voortdurend naar het buitenland op vakantie moet om je motoryacht op te blinken en je wordt telkens teruggeroepen omdat je politici voor de zoveelste maal al vechtend over je Congolees tapijt rollen, tja dan moet je zulke karweitjes door anderen laten doen. En dat kost niet niks! Een indexsprongetje van 6,4% lijkt misschien op het eerste zicht veel maar komt toch wel heel dicht in de buurt van de indexaanpassingen van de laatste 20 jaren van de laagste leeflonen. Dus?? Het gaat hier vermoedelijk weer maar eens over de valselijke insinuaties van de Vlaams-nationale republikeinen. Het ergste vind ik dat ze het karige vervangingsinkomen van die arme Fabiola ook in de discussie betrekken. Da's echt niet meer ernstig ! Dat arme besje ontvangt amper een schamele 1.444.000 euro. Wie onder jullie kan hiermee tegelijkertijd een normaal leven leiden  met producten uit de Aldi en dan nog een privésteenkapper  betalen om je haartooi te onderhouden ? Steenkappers  zijn knelpuntberoepen, weet je wel ! En geen kwestie van één of andere Pool hiervoor aan te werven. Voor dit soort haarkap zijn die Polen niet geschoold. De modellen waarvoor ze ginder werden opgeleid dateren van na 1952. De tooi van de Koningin der Belgen of van België dateert van de 17de eeuw en is vermoedelijk geïnspireerd op het kapsel van een verre vrouwelijke bloedverwant die door admiraal Tromp als levende kanonskogel werd gebruikt in de beruchte zeeslag tegen de Spaanse Armada voor de kust van Duinkerken op 18 september 1639. Maar verder historisch onderzoek moet hierover uitsluitsel geven. Over de Laurent zullen we ook maar beter zwijgen. Die jongen is al vaak genoeg de kop van jut geweest en heeft een kennel te voederen net als zijn broer Filip en zus Astrid. Zoals iedereen weet zijn Pal en Pedigree geen witte huismerken en je moet niet afkomen met hondenkorrels van bij Aveve want nog voor je het beseft hebben ze de parketvloer  ondergescheten, zo een gevoelige ingewanden hebben die kindjes.
Omdat wij gewoon zijn om dingen zoals koninklijke vervangingsinkomens te vergelijken met andere referentiepunten zullen we dit deze keer doen met het toenemende aantal Belgische onderdanen die moet rondkomen met steun van de voedselbanken. Met meer dan 110.000 zijn ze reeds. We kunnen dan toch niet tolereren dat er nog een heleboel zouden bijkomen ? Wel dan ? En naar Actiris moet je die drommels ook niet sturen want tot wat voor iets ga je zulke stumperdjes omscholen? Parkwachter, bestuurder van een hondepoepzuiger of 5talige speelpleinanimatrice ? Ernstig blijven, beste lezertjes ! We kunnen wel tientallen ministers en staatssecretarissen met bijhorende kabinetten onderhouden. Dan kan er toch wel één monarchie bij. En klaag niet want er is er maar ééntje. Binnenkort regionaliseren we dat ook nog en zitten we opgescheept met een drievoud ervan. Dan zou protest misschien niet helemaal ongepast zijn !
En Wilders heeft zijn film uit en er komen geen rellen, de fut is eruit bij de kezen ! Waar zijn de glorieuse tijden van Tromp en De Ruyter toch gebleven ?

28-03-2008 om 19:18 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
27-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dalai lama afgevoerd naar Guantanamo ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Sarkozy bezoekt Engeland en de plaatselijke pers publiceert naaktfoto van de presidentsvrouw. We kunnen alleen maar hopen dat de eeuwenoude vijandschap er niet zal toe leiden dat bij het eerstvolgende staatsbezoek van de britse vorstin aan Frankrijk, de franse boulevardpers naaktfotos van de queen zal publiceren. Wee o wee!
 Spectaculairder nieuws hebben we vandaag niet vernomen. Noch vanwege het federale samenraapsel, noch elders, buiten dan wat er nog rest van  the British Empireke.
In de meer courante gebeurtenissen onthouden we dat in Tibet de Chinese regering een geleid bezoek organiseert voor de internationale pers. Misschien kunnen ze dan meteen het verschil uitleggen tussen de aanpak in de befaamde Chinese gevangenissen en deze in Abu Ghraib en Guantanamo. Dat kan interessant vergelijkingsmateriaal opleveren. Wij zijn in elk geval benieuwd en hopen dat er dan meer geleide bezoekjes komen in dit soort opvoedkundige instellingen. Het valt ons op dat de kleur van de gevangenispakjes in Guantanamo veel gelijkenis vertoont met het favoriete modekleurtje van de Dalai lama.
Verder dan deze vrome wensjes en oppervlakkige vaststellingen gaat onze bijdrage vandaag niet.

27-03-2008 om 21:13 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
26-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dalai lama en Savonarola même combat !
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het samenraapsel dat zich heden ten dage uitgeeft voor de federale regering van ons stammengebied ten zuiden van de grote rivieren heeft een bliksemaleider gevonden om haar interne verdeeldheid wat te verstoppen. Het grote euthanasiedebat. Staat dit in de regeerverklaring ? Bijlange niet. Al is diet geen ijkpunt vermits in die verklaring doodgewoon niks staat dat gefinancierd kan worden via een duidelijke bron. Dus gaan we wat leuteren over iets waarover evenmin eensgezindheid bestaat. Geen nood dan zoekt men wel naar wisselmeerderheden. Met wie want buiten wat groenen, uiterst-rechtsen en wat vlaamse zogenaamde sossen valt daar niet veel te zoeken. Als we nu al eens begonnen met de bevolking keurig te informeren wat op dit ogenblik kan en niet kan zouden we al een eind opschieten. Sommige kranten doen hier hun best maar regeringsinitiatief, ho maar ! Ze zijn het plots onderling zelfs niet meer eens over de interpretatie van de huidige wettekst. Ik stel dus maar meteen voor om gans dat boeltje meteen voor de keuze te stellen : we passen euthanasie toe op iedereen die zich nog wilsbekwaam verklaart, de rest wordt meteen gecolloqueerd. Zaakje opgelost en we doen beroep op de Hollandse koningin om haar vroegere bezittingen terug te komen beheren. We nemen er Wilders graag bij en beloven hem zelfs enige subsidie van het Vlaamse filmfonds om een dierendocumentaire te maken over de zeehondenpopulaties op Schiermonnikoog. Aan onze bataafse lezersreacties te meten kunnen we nog hopen dat er hierrond meteen rellen ontstaan zodat de internationale gemeenschap vervolgens een snelle interventiemacht kan sturen bestaande uit een regiment Ghurka's en een bataljon Senegalese infanteristen onder de bekwame leiding van een gerecycleerde nepalese ex-rebellenleider.
Hoe gaat het trouwens met de vreedzame Tibetanen die zo lijdzaam de Hanchinezen de kop insloegen na cultureel onderdrukt te zijn ? Plots blijkt de ganse westerse wereld een grote pleitbezorger te worden voor de herinvoering van een theocratische bestuursvorm onder de leiding van die sympathieke Dalai-Lama. Ik ben absoluut geen bewonderaar van de chinese methodes die in die Himalayagebeiden worden gebruikt evenmin als elders in dat grote land. Er zijn daar weinig rechten te merken of je nu Hanchinees bent of Tibetaan. Je zal daar maar eens trachten te informeren welk arbeidsreglement in jouw sweatshop van toepassing is. Of in je groot staatsbedrijf trachten te weten te komen aan welk barema je moet betaalt worden...maar of ik dan maar meteen moet beginnen te zwaaien met het portret van een minzaam glimlachende kale man in oranje jurk die beweert de reïncarnatie te zijn van ene meneer Gedun Drub geboren in 1391 lijkt mij niet meteen het beste alternatief met het oog op de boycot van de Olympische spelen. Misschien heb ik het allemaal niet zo goed begrepen maar ik mijd mij toch wel een beetje van linkse intellectuelen die zich plots omturnen tot vurige verdedigers van een, het mag dan nog een verlichte zijn, theocratie. In mijn boekje staat dit soort staatsstructuur niet meteen bekend als een leuke samenlevingsvorm. Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat de theocratie van onze iraanse mollahs en die van de joviale dalai lama wel meer dan één onaangename overeenkomst zullen vertonen. Het andere, historische, voorbeeld dat mij te binnen schiet is het kortstondige avontuur van ene meneer Savonarola in Firenze dat zeer snel werd beslecht door de enthousiaste inwoners met een grote barbecue op de Piazza della Signoria. Conclusie: de geschiedenis geeft ons hierover weinig bemoedigende signalen maar dit mag onze intellectuelen nauwelijks storen. Ze lijken plots opgevoed in afgelegen bergkloosters en alleen oog te hebben voor de werkelijke spirituele waarden die terug te vinden zijn op een minimumhoogte van 6500 meter met een groot zuurstofgebrek. Ik ben in elk geval geen kandidaat om ganse dagen op van die enorme toeters te blazen, aan gebedsmolens te draaien en op schelle bekkens te trommelen om tot enige inkeer te komen. Hier passen alleen quiesstopjes in de oren of een versnelde aanvraag tot euthanasie vooraleer de vrije wilsbeschikking definitief om zeep wordt geholpen.

26-03-2008 om 20:37 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
25-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is de aarde plat, heeft de dood zin, wij eisen palliatieve zorgen voor euthanasiebeoefenaars !
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Ja, we zijn bezig aan een voorproefje van wat het zal worden als Vlaanderen een zelfstandig stammenstaatje zal zijn. Een absoluut debiel debat tussen de paster en de liberale brouwer. Nog steeds over euthanasie natuurlijk want een bekend figuur strekt tot voorbeeld en beide partijen trekken ten strijde ter verdediging van de eigen waarden. ERGERNIS alom. We hebben het hier reeds aangehaald : laat asjeblief de verschillende keuzemogelijkheden open. Wie kan er nu beweren wat je zelf zal kiezen als je geconfronteerd wordt met je eigen dood ? Op dit momenten in goeie gezondheid is het makkelijk te vertellen aan al wie het wil horen dat ik als grote held zal kiezen om niemand lastig te vallen en in waardigheid afscheid te nemen van al wat mij dierbaar is...tot het moment zal gekomen zijn.... Het enige dat ik nu zeker weet is dat het mij nu al een hele troost is dat er verschillende keuzes zullen zijn. Op voorwaarde natuurlijk dat mij dat denkwerk, sorry voor de uitspraak, zal gegund zijn. Want iedereen doet mij wel wat steigeren in beide kampen. Leuteren over de zin of de onzin van de eigen keuze voor zijn waardig einde en de definitieve zingeving. Akkoord, maar morgen steek ik hier mijn straat over en wordt ik door één of andere wagen, bestuurd door een doodrijder of een pechvogel doodgereden. Baf en gedaan...waar is dat grote universele debat dan goed voor ? Ophouden, heren en dames, pasters en brouwers. Iedereen zijn gelijk. Laten we mekaars waarden erkennen en ophouden te bekvechten of het nu waardiger zal zijn op tijd een prik te vragen of palliatief verzorgd te worden Laat dit aan iedereen zijn eigen keuze maken maar laat er tenminste een keuze zijn. Ik ben hevig atheïst maar ik kan niemand garanderen dat ik het tot de laatste snik zal blijven en dat vind ik een zeer troostende gedachte. Hou dus op met dat achterhaalde debat uit vorige eeuw(en). Laten we nu toch eventjes ieders opinie respecteren en erover nadenken dat het vaak zal gaan over een laatste keuze. We slagen er in gezonde toestand nauwelijks in om rationele of normale keuzes te maken, laat staan dat we dat op zulk moment zullen doen. Dus wat belang heeft het dan of deze keuze rationeel correct zal zijn. Zo lang ze in alle vrijheid kan worden genomen. Want ik huiver ervan dat iemand mij ooit, bij volle bewustzijn, niet meer in staat zal achten een keuze te maken. Of het dan gaat over die laatste of een andere maakt mij niks uit. Dat is wat mij fundamenteel stoort in deze vreselijke discussie. Er is nauwelijks een verschil te merken tussen beide kampen. Ze denken dat ze allebei het gelijk aan hun kant hebben. Tenslotte kan hopelijk elk individu (met alle uitzonderingen die absoluut geen enkele keuze zal gelaten worden) zelf voor zijn eigen individueel gelijk kiezen. En laten we nu plechtig hierover zwijgen en laat iedereen zich in zijn eigen tempels terugtrekken want jullie zijn ergerlijke wezens.
Vandaag toch één lichtpunt gemerkt. Le Soir, een onverdacht franskiljonse krant heeft sinds enige tijd begrepen dat het niet geheel onverstandig is om de nederlandstaligen aan het woord te laten. Dit is in ons stammengebied veel te lang verwaarloosd geweest met een absolute scheiding der geesten tot gevolg. Het is een aangename vaststelling, mischien veel te laat maar toch, dat verstandige Vlamingen ronduit hun mening kwijt kunnen aan een franstalige gazet. Het zelfde fenomeen valt al een tijdje waar te nemen in De Standaard dat haar kolommen open stelt voor verstandige franstaligen. En je zal mij nu geloven of niet er blijken dus wel degelijk verstandige lieden rond te lopen die geen nederlands praten. Hopelijk doen ze nu bij de franstaligen de zelfde ontdekking. Het zou zelfs kunnen dat dit belangrijker is dan de iets oudere vaststelling dat de aarde een bol  is en dat Jeruzalem zich niet netjes in het midden bevindt. Maar misschien wist u dat nog niet of gelooft u mij niet. Zoek het dan eventjes op, beste lezer(es).

25-03-2008 om 20:15 geschreven door Vorser-Raadgever  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)Inhoud blog
 • The brave new world is werkelijkheid...
 • ook interessant
 • Yaz...Yasmine...
 • en contraceptie in Belgistan...
 • Problemen in Frankrijk en USA met bepaalde contraceptiva...
 • ergerlijk 2013!
 • Femmes de Rue iedereen geeft commentaar, wij dus ook
 • De valsche Fransman nog maar eens verslagen...
 • Armoedebestrijding...Geen enkele minister heeft er naar gevraagd...
 • anderhalf miljard euro subsidies weggegooid in zonnepanelen...
 • Deltastichting niet blij....
 • Dag Allemaal vaandeldrager in de Vlaemsche ontvoogdingsstrijd!
 • Leve de tsjeven met hun kerncentrales en Bart Van Rompuy
 • Artistieke vrijheid in Vlaenderen en op de VRT!
 • EUREKA en DRIEWERF HOERA HIPHIP geen slimme meter in huis!
 • Hier zijn we weer !
 • >Dewinter getuigt over de zwanworstaanval op kinderen...
 • De voedselberg van Steven De Geynst
 • Luc Barbé...een heel kleine rehabilitatie...
 • een hoofddekselvergelijking
 • verlof voor de geërgerden
 • de duizendzevenentwintigste generatie Vlamingen kent grote leerachterstand
 • l'oiseau bleu
 • De blijde (weder)intrede van Maeterlinck in Gent en over perzikken met 2 k's
 • Belgie in het nieuws
 • Bernard de pilchard en het idyllisch kustlandschap
 • de levensverwachting van de Duitse armen biedt een oplossing voor de vergrijzing!
 • Hoera, de gestapo is terug...de Grimbergse kliklijn
 • leve de revolutie
 • ARCO, Tsjevenstreken in het kwadraat!
 • een visie op de Russische verkiezingen...
 • Wij hangen graag de propere uit...
 • Filip De Winter verhuist naar Namibië, hoera!
 • den ellentrik als grondstof
 • Black woman : Tu sens la fleur le matin et le poireau le soir. Non merci !
 • energie veroorzaakt vergeetachtigheid
 • bijna weer oorlog in Mesen...een belgenmop..
 • RIP SVETLANA ALILUYEVA...wie haar niet kent zoekt het maar eens op en leest haar boeken...
 • zonnepanelen zien klaar maar ook nazidassen op de VRT
 • Vlaanderen op zijn smalst en de lul van de dag
 • een monument
 • young media summit
 • met het schaamrood op de wangen
 • Spanje in actie tegen privatisering van het onderwijs
 • Er zijn dus toch nog verstandige mensen in Vlaanderen....de SERV
 • occupy Wall Street
 • Alaa Abdel -Fattah
 • ARCO het einde...
 • Tolerante Vlamingen?
 • madam van de dag: Ann Branbergen
 • De Brusselse metroerger dan Afghanistan?
 • Naast Plopsaland bestond er ook Shitland
 • Indaver Beveren ligt in Afrika
 • sluikreclame voor La source des femmes en Jacques Bloch
 • IN MEMORIAM
 • Amerika het donkerste voorbeeld
 • extreem rechts weer springlevend!
 • Le Pen en Israel één front??????
 • een andere stem in het debat...
 • Charlie a beaucoup d'ami(e)s en een nieuwe blog !
 • Oakland general strike
 • La belle plume française concernat Charlie: Le Monde
 • solidariteit met Charlie Hebdo
 • op naar de barricades!
 • een grote madam in de rechtbank !
 • Met zijn allen naar een Europees referendum, wij zijn allemaal Grieken!
 • Freya we love you!
 • gooi onze kerncentrales maar dicht, we steken de kaarsen wel aan...
 • Dexia we zijn één en al oor!
 • Zullen de Fransen wel slagen waar de Belgistanen falen?
 • Colloceer Vermeiren!
 • energie eindelijk een debat?
 • We are all Americans!
 • occupy....Chicago is nog steeds Chicago van Al Capone al heet hij nu Emanuel Rahm
 • de dubbeldemocratie Belgistan en de groene stroomcertificaten, twee verhaaltjes
 • de casino van ARCO en de rest...
 • vroem vroem
 • sjot ze uit hun pluche zetels!
 • Indignados in Brussel een succes!
 • nog een beetje chili...
 • Camila Vallejo komt naar Brussel!
 • Arvelor Mitaal of een mooi voorbeeld van roofkapitalisme
 • Het zijn weer harde tijden...
 • Privépolitie ...hallucinant...hier kan zelfs Hasselt nog een punt aan zuigen!
 • CAMILA VALLEJO een rolmodelleke
 • de duisternis regeert over grote delen van de wereld...
 • Revoilà le LKP deze keer in Mayotte...
 • niet alleen Obama schrijft mooie toespraken in de USA...
 • Lap, het is prijs!
 • de uitspraak van de dag
 • de éénwording tussen Zuid en Noord-apenland komt nabij! En Dexia is er nog!
 • In Brussel draagt nu elk schoolkind een kuisheidsgordel!
 • Maikel Nabil
 • no comment
 • We love Freya!
 • Arm België ...
 • We are seeing change in our world, block by block – city by city.
 • Freya is de slimste!
 • WE WON'T PAY
 • Griekenland en de vrije pers een voorbode voor Europa
 • Tot Maandag
 • mensen komen tot inzicht maar véééééééééééél te laat De dure energie...en onze luciede politici
 • China komt in opstand...tegen de zonnepanelen...tja
 • We gaan naar Amerika...
 • slimme meters en de sprookjes van onze vriend Bart Martens
 • INFRAX en slimme meters een duidelijk standpunt hoera!
 • slimme meters en slimme netten deel 2
 • slimme meters en slimme netten deel 1
 • slimme netten weer zo een indianenverhaal...
 • slimme meters ...de ondertekenaars...
 • de slimme meters...iedereen wordt stilaan slim...
 • Over de doden wel kwaaie woorden : einde van de zaak zuster Gabrielle?
 • koorknaap Javaux wordt schandknaap
 • Humberto Prato en De Wever, alles bij elkaar geklutst geeft een mooie omelet
 • De held wordt uitgewezen....petitie voor Ly Khaly
 • Maanpizza's?
 • voor vandaag volstaat één enkele zin...
 • Ere wie ere toekomt SVEN GATZ
 • Misschien willen de rijken wel ooit wat betalen maar intussen creperen de armen
 • de Duitse bron is gevonden...pure nazipraktijken dus vanwege de Ollandse bloggers en fora..
 • Hollandse nazitaal over Islamitische Duitse Turken en incest
 • Ce lion était beaucoup trop flamand ... Cela ne pouvait plus durer
 • een kleine nostalgische bevlieging over Franse lessen en 14-18
 • AI WEI WEI legt uit
 • IJzerbedevaart????? de wadde?????
 • ALI FARZAT: niet iedereen heeft blijkbaar de zelfde humor...
 • en hier zijn de invalide Walen met hun reactie...
 • N-VA is radio Mille Collines en een bende debielen...
 • Inge en de god van mededogen is Miss Universe
 • Dupont en Dupond in het Nieuwsblad
 • We kunnen hier niet tot 5 tellen...
 • neen tegen onverdraagzaamheid: oproep van de progressieve Islamieten
 • PUKKELPOP 2011
 • Daar is de orde weer...oneerlijke concurrentie in Marcinelle
 • Ollands partnership voor Stalinmuseum?
 • Jean Bricmont schrijft een artikel in Counterpunch
 • Nette mensen berokkenen even veel schade als britse plunderaars
 • meer belastingen graag en chique rellen in Lloret
 • verstandige taal...
 • over raddraaiers, imbecielen, stormrammen, linkse idioten en wijze zotten
 • Niemand heeft het monopolie van de waarheid maar praten helpt!
 • nog meer krapuul nu ook in Chili...
 • de verloren jeugd en andere bevlogen romantiek
 • Lessen uit het verleden? Vergeet het!
 • Plunderaars lusten geen boeken...
 • Daar komt Baudrillard : England's burning en B-H-V-jeugd brandt shoppingcentrum Anderlecht plat...
 • London's burning het lijkt stilaan wel op een kleine genocide...
 • London's burning maar er zijn zo wel een paar oorzaken...
 • London 's burning
 • Justice, not charity! en de ouwe Voltaire is weer springlevend!
 • Egypte en Israël zelfde strijd...
 • Kaka als onderpand
 • 8 augustus 1956 Tutti Cadaveri
 • toiletperen en zonnepanelen, de index zal weer stijgen....onze concurrentiepositie gaat er aan...
 • de slimme kleuter van de buren...
 • de Carapilsproleague steigert, u toch ook?
 • het tolerante olland lijkt wel een nazikamp...
 • Rothschild Boulevard ....
 • Israel en de indignados van Rothschild Boulevard
 • Betaalde sex om je studie te betalen...???
 • Terug naar Blankenberge...
 • Oproep aan Jean-Pierre, Siegfried en Benno
 • Frans Crols een groot-Russisch Vlaemsch-nationalist
 • Gevaarlijke onzin in Vlaanderen...
 • de geest van Jef Cognac is terug!
 • "Bolsjeviek" Dugin en zijn grootse plannen deel 3
 • Veel schoon volk...
 • Tanguy Veys krijgt een mail
 • "Bolsjeviek" Dugin en zijn grootse plannen deel 2
 • aaargh, this is really insane
 • in memoriam de socialistische jongeren van UTOYA
 • "Bolsjeviek" Dugin en zijn grootse plannen deel 1
 • De deltastichting en de bolsjewieken....
 • Stiglitz over Euro en Europa
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 5
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 4
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 3
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 2
 • Tekos en Verdinaso +vele leuke vlaamse vrienden deel 1
 • De grote denkers rond TEKOS Van Windekens en Luc Pauwels
 • Tanguy Veys de man die reageert!
 • Wat weten we over Nieuw rechts in Vlaanderen en Tekos? Deel 1
 • Nieuw Rechts Scriptie van Sofie Delporte deel 2
 • VSV wie zijn de leiders? Grinnik grinnik
 • TEKOS of het nieuwe conservatisme in Vlaanderen...een kleine inleiding
 • Tekos of de nieuwe conservatieven van de deltastichting of het vervolg op het Vlaams Syndikaat
 • Daar is de vlaamsche vakbond VSV een zusje van het VNS?
 • Kroll in Le Soir ter gelegenheid van 11 juli...schitterend
 • dens sos geklopt door Groen op links...
 • De rooie toekomst wenkt!
 • Bart non en het olijke duo
 • verboden te denken in Belgistan
 • Moderne slavernij in Flamanville eindelijk aangeklaagd door politici
 • Talibanfeministe Naomi Wolf over porno en mannen
 • Het diruponotaatje en wat commentaar bij artikel 60 en asiel
 • Daar zijn de eerste ronkende verklaringen op de diruponota
 • Natie en volk laat Gilbert de Tour winnen astamblief...
 • wat cijfertjes over jeugdwerkloosheid...
 • Jeugdwerkloosheid...we moeten er toch maar eens over praten
  Zoeken in blog

  Laatste commentaren
 • What is complicated? (Jill Hopkins)
      op Deltastichting niet blij....
 • Re: (Gigi)
      op soms zijn ook je medestanders een bende idioten
 • Re: (Riz)
      op de intellectuele superioriteit der franstaligen en een vakantietrip naar Sarkoland
 • Foto

  Le seul site qui n'a pas une culture très ancienne des vraies valeurs Flamandes
  Archief per week
 • 31/12-06/01 2013
 • 30/07-05/08 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008

  Andere URL'zz van ons...
 • Gastenboek
 • Beginselverklaring
 • Mission Statement
 • Onze AO-POSTERS
 • De Schijtoptant

 • Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek. Het is altijd leuk om eens iets van een ander te lezen.


  Blog als favoriet !

  onze ideologische onderbouw
 • WOII Fascisme
 • Spinoza door Etienne Vermeersch
 • Susse van den Ende
 • subversiviteit en situationisme
 • scepticisme en Jean Bricmont en Sokal
 • de grote roerganger en marxbrother 1

 • Buitenlandse voorbeelden om binnenlands na te volgen
 • ressacs Frankrijk
 • Amerika's beste gazet
 • een jonge vriend uit Latijns-Amerika met stamboom
 • bellaciao Frankrijk
 • Teacher dude Griekenland
 • LKP en UGTG Guadeloupe
 • The Huffington Post USA
 • Haaretz Israel
 • Human rights watch
 • IJsland in crisis

  Onze Esthetishe Bovenbouw
 • Bob De Groof
 • Baudouin Breïker
 • Le dernier cri Frankrijk
 • Art brut en aanverwanten
 • De mededeler en Quelle Horreur Olland
 • Schone Vlaemsche Poëzie
 • Muziek en kleinkunst comme on aime
 • @-C-ART-dzz-Offizz

 • Symphatieke blogs van over de taalgrens en Brussel en wijde omgeving
 • Richard III Duc de Gloucester
 • Brussel voor serieuse mensen
 • Taalhistorisch Brussel
 • afrikaanse madammen

 • LINK-swap
 • http://weblog.startpagina.be
 • http://weblog.startpagina.nl/
 • http://weblog.startkabel.nl/
 • http://weblogger.startbewijs.nl/
 • http://besteblogs.eigenstart.nl/

 • Een interessant adres?

  www.desesperado.be

  View blog top tags


  View blog authority
  Pagerankkeyword ranking search engine

  TECHNORATI
  PROFILE
  DOSSIER ENERGIE-DEBAT
 • BLOGBERICHT
  van PART I t.e.m XIII
 • PDF-DOCUMENT
  van PART I t.e.m XIII


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!