Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    11-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bellota
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Topkok Peter Gordon opent tapasrestaurant

    Bellota, nieuwste hotspot in Auckland

     

    Nieuw Zeelands beroemdste chefkok, Peter Gordon, opende onlangs in het centrum van Auckland een authentiek Spaans tapasrestaurant onder de welluidende naam Bellota.

    Deze informele hotspot ligt tegenover Gordons andere fine-dining restaurant Dine by Peter Gordon, vlakbij het SKYCITY Grand Hotel (vijf sterren), het Convention Center en de skyline bepalende 328 meter hoge SkyTower (hoger dan de Eiffeltoren!). Bovenin die toren bevindt zich het Orbit restaurant vanwaaruit je op heldere dagen een uitzicht hebt van meer dan 80 kilometer.

     

    In Bellota wijdt de talentvolle chef, die regelmatig in Spanje vertoeft, zich met overgave aan zijn grote liefde: de originele Spaanse tapaskeuken. De menukaart omvat Typical Ingredients (olijven, ham, Spaanse kazen, etc) Pintxos & Montaditos (hapjes met broodbasis), Tapas, Tapa Grande (hoofdgerechten) en Dulces (desserts). De wijnkaart bestaat voornamelijk uit Spaanse wijnen, die zowel per fles als per glas worden verkocht. De ambiance is ruig als in een Spaanse grotkelder, compleet met nissen, gewelven en donkere houten vloeren. Een aanrader voor elke Nieuw Zeelandganger die even iets heel anders wil dan de voornamelijk Engels georiënteerde restaurants.

     

    Peter Gordon, geboren in Nieuw Zeeland, volgde zijn koksopleiding in Australië.

    Hij verwierf in de jaren ’90 internationale bekendheid als fusion-goeroe met restaurants als Sugar Club, The Providores en Tapa Room in Londen, en met Gourmet Burger Kitchen, Sugar Club (NZ) en Dine in Nieuw Zeeland.  En met de vele kookboeken die van zijn hand verschenen. Daaronder zijn laatste (‘Salades’) dat in vele talen is vertaald en wordt gezien als het standaardwerk op het gebied van maaltijdsalades.

     

    Bellota,  91 Federal Street, Auckland (NZ). www.bellota.co.nz

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leonidas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HEERLIJKE EINDEJAARSFEESTEN

    MET CHOCOLADE LEONIDAS

     

     

     

    Van oudsher gelooft de mens maar al te graag in hemelse legendes. Neem nu Sinterklaas of de Kerstman: hoe graag denken we niet terug naar die zoete kindertijd en worden wij, heel even maar, opnieuw kinderen met een engelengezicht dat straalt van hemelse vreugde?

     

    Dit jaar maakt de beroemde Belgische chocolademaker er een erezaak van om, zijn lange traditie getrouw, zowel klein als groot in de watten te leggen en te verwennen met de heerlijke voortbrengselen van zijn chocolademeesterschap.

     

    Om de nacht van 24 december onvergetelijk te maken, heeft Leonidas zijn passie voor chocolade vertaald in allerlei verfijnde, originele creaties. De chocolademaker wil onze zintuigen prikkelen en creëerde een nieuwe collectie parels en truffels, lekkernijen waaraan geen mens kan weerstaan …

     

    Zo is het nieuwe assortiment parels nog smeuïger geworden. De omhulling werd speciaal lichter gemaakt en de vulling kan vele kleuren aannemen. Niet alleen pistache, coco, maar ook de verfijnde champagne-rieslingsmaak zijn zeker het proeven waard!

    De truffels zitten in een geheel nieuw kleedje! Naar vorm: nieuwe ronde met cacao bestrooide truffels; naar vulling, nu nog smeuïger met verrassende smaken … Cacao natuur of Sao Tomé, koffie-caramel voor de amateurs, er is voor elke smaak wat wils …

    www.leonidas.com

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.delacre cosy time
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hippe Delacre Cosy time

     

     

     

    Na het succes van vorige editie, lanceert de koekjesspecialist opnieuw een mooie designdoos. Met vier verrassende nieuwkomers in het assortiment opnieuw een aantrekkelijk geschenk voor vrienden en familie.

     

    De nieuwe Cosy Time assortimententrommel van Delacre is een opvallende verschijning met een bijzondere inhoud. De mooie kunststof trommel, een gepatenteerd ontwerp, bevat twaalf geraffineerde koekjesvariëteiten, onweerstaanbaar lekker en ook een plezier om naar te kijken. Deze cosy time heeft een trendy frambooskleurtje.

     

    De vier nieuwe koekjes zijn in elk opzicht een aangename verrassing. De smaken zijn leuk en actueel, met de intense, onderscheidende kwaliteit die je van Delacre mag verwachten. De Rollissimo Chocolat is een cigarette russe, afgewerkt met een zalig lintje chocolade dat zich rond het koekje wikkelt. De Metropolitain toont zich onweerstaanbaar als krokante biscuit met een tablet chocolade. De derde nieuwkomer, de Taiga, is een knapperig, licht wafeltje omhuld met witte chocolade. De Biarritz Latte sluit de reeks. Deze nieuwe Biarritz is bedekt met een laagje fijne melkchocolade en afgewerkt met chocoladesnippers.

    Om te ontdekken en te genieten!

     

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Northwest detroit

     

    Nieuwe dagelijkse transatlantische vlucht vanuit Brussel

    Vanaf mei 2007 met Northwest Airlines rechtstreeks naar Detroit

     

     

    De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Northwest Airlines zal vanaf mei 2007 een dagelijkse rechtstreekse verbinding verzorgen tussen Brussel en Detroit.

    Het is voor de eerste keer dat rechtstreekse vluchten geboden worden van Brussel naar Detroit. De stad bevindt zich in de staat Michigan, en geldt als het wereldcentrum voor de automobielnijverheid.

     

    De nieuwe route wordt opgestart op 7 mei 2007 met vijf wekelijkse vluchten. Vanaf 15 juni wordt het aantal vluchten opgevoerd tot een dagelijkse verbinding. De vluchten worden uitgevoerd met 757-200ER (Extended Range) toestellen met 144 plaatsen in economy en 16 seats in een aantrekkelijk en vernieuwd World Business Class product.

     

    Vandaag biedt Brussels Airport zes dagelijkse vluchten naar de VS: American Airlines – in code-share met SN? -- verbindt Brussel met New York (JFK) en Chicago, Continental Airlines biedt New York (Newark), Delta Air Lines vliegt op New York (JFK) en op Atlanta en United Airlines biedt een Washington-vlucht.

     

    De nieuwe lijn speelt in op de vraag van de Belgische reiziger die meer rechtstreekse lange-afstandsbestemmingen vanuit Brussels Airport verwacht. Eerder startte Etihad met drie wekelijkse vluchten tussen Abu Dhabi en Brussel, met verdere doorverbinding naar Toronto. Ook de Chinese maatschappij Hainan Airlines voegde met vier wekelijkse vluchten op Beijing Brussel toe aan zijn netwerk. Ethiopian vliegt sedert kort rechtstreeks Brussel-Addis Abeba. Bovendien worden nog enkele extensies verwacht.

     

    www.nwa.com

    www.brusselsairport.be

     

     

     

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelingids 2007

     

     

    MICHELIN 2007 CULINAIRE BIJBEL

     

     

    De directie van de Michelin gids 2007 heeft met enkele frappant beslissingen andermaal voor de nodige beroering gezorgd in de Belgische en Luxemburgse culinaire wereld.

     

    Nadat vorig jaar o.m. de Villa Lorraine haar ster moest inleveren, speelt ditmaal La Maison du Boeuf van het Hilton Hotel Brussel zijn ster kwijt, terwijl de absolute grootmeester van de Belgische gastronomie Comme Chez Soi van Pierre Wijnants, waar schoonzoon Lionel Rigolet, ondertussen in de potten roert van 3 op 2 sterren terugvalt. Lionel Rigolet was nochtans én in de gids Lemaire én in de gids GaultMillau, die beide voor de Michelingids werden vrijgegeven, alle mogelijke lof toegezwaaid voor de schitterende wijze waarop hij dit onaantastbaar gastronomisch schip in koers wist te houden.

    Andere verliezers zijn het Château du Mylord in Ellezelles en La Bergerie in Lives-sur-Meuse die beide van 2 op 1 Michelinster terugvallen. Restaurant De Bijgaarden in Groot Bijgaarden, moet net als L’Essentiel in Templeux en Maison Van Damme in Zeebrugge de ster inleveren.

     

    Gelukkige nieuwkomers zijn Philippe Nuyens in Blankenberge, Hertog Jan in Brugge, L’Ecailler du Palais Royal in Brussel – herovert zijn ster – Cuisinémoi in Namen, Hostellerie du Portay in Pepinster en de Hostellerie Vivendum in Dilsem-Stokkem. Restaurant Pastorale in Reet klimt van 1 naar 2 sterren.

     

    Michelin deelt eveneens een 30-tal nieuw ‘Bib Gourmand’ uit en nomineert een 5-tal ‘veelbelovende’ restaurants die bij een volgende editie, wanneer hun inspanningen worden volgehouden, op een ster kunnen rekenen. Deze nominaties zijn trouwens een nieuwigheid voor de gids 2007.

     

    Michelin baseert zijn beslissingen op een 5-tal principes die in alle 15 gidsen van toepassing zijn, nl. anonieme inspectie, onafhankelijkheid, selectie, jaarlijkse actualisatie en de unieke selectieprocedure waarbij de beoordelingscriteria identiek zijn voor alle 25 landen die de Michelingids bestrijkt.

     

    De Michelingids België en Luxemburg, Nederland kreeg dit jaar een eigen gids, bevat 1933 geselecteerde adressen, waarvan 1159 restaurants en 774 hotels. De nochtans strenge, en niet altijd geapprecieerde beoordelingscriteria, bekronen maar liefst 18% van de opgenomen restaurants. Twee restaurants behalen het maximum van drie sterren, nl De Karmeliet van geert Van Hecke in Brugge en het Hof van Cleve van Peter Goossens in Kruishoutem, 12 restaurants behalen 2 sterren, 87 behalen één Michelinster en er worden 115 Bib Gourmand – voor eetgelegenheden waar men een prima maaltijd serveert beneden de 34€ - uitgereikt.

     

     

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlm london city airport

     

     

    VLM Airlines overschrijdt de kaap van 100 vluchten per dag op London City Airport

     

    VLM Airlines vierde zopas een mijlpaal in zijn geschiedenis: elke weekdag landen en vertrekken meer dan 100 vluchten op London City Airport.

     

    Wat in 1993 begon met een dagelijkse vlucht van Antwerpen naar het centrum van Londen -toen de Docklands grotendeels nog een onontgonnen gebied was- is vandaag gegroeid tot 104 vluchten van en naar London City Airport per weekdag. VLM Airlines heeft gedurende de afgelopen 13 jaar verschillende nieuwe routes geïntroduceerd naar London City Airport en is daarbij geëvolueerd tot de belangrijkste maatschappij die  opereert vanop deze luchthaven.

     

    Met zo’n 100 vluchten die iedere weekdag worden aangeboden vanuit London City Airport naar 11 verschillende bestemmingen waaronder Antwerpen, Amsterdam, Brussel, Groningen, Isle of Man, Jersey, Liverpool, Luxemburg, Manchester en Rotterdam en het aantal zakenreizigers dat maandelijks toeneemt, is VLM Airlines de belangrijkste luchtvaartmaatschappij geworden op deze luchthaven.

     

    London City Airport biedt alle voordelen die de zakenreiziger belangrijk acht; korte check-in tijden, snelle in- en uitstapprocedures, goede bereikbaarheid en een centrale lokatie in Londen.

    www.flyvlm.com

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mercure bristol

     

     

    Mercure verruimt hotelaanbod in Engeland

    Opening van Mercure Brigstow Bristol

     

     

     

    Het Brigstowhotel in Bristol werd zopas toegevoegd aan het Accor-aanbod in Engeland. Dit tweede hotel in Engeland is een belangrijke stap in de verdere uitbouw van het globale aanbod. Andere uitbreidingen worden trouwens onderzocht.

     

    Het Mercure Brigstow Bristol ligt vlakbij het stadscentrum op de oevers van Avon, de traditionele scheidingslijn tussen Gloucestershire en Somerset counties.

     

    De 116 kamers hebben een eigentijdse decoratie, airconditioning, breedband internet en plasma TV. De badkamers hebben naast het bad een aparte douchecel, maar eveneens een waterbestendig tv-scherm zodat ze in hun bad rustig kunnen relaxen én tv-kijken.

    Het restaurant serveert naast de internationale keuken ook regionale specialiteiten en biedt de Grands Vins Mercure. Room-service is de klok rond beschikbaar.

    Voor meetings en seminaries zijn er 4 uitgeruste zalen die tot 60 personen kunnen herbergen. Gasten kunnen tevens gebruik maken van het nabijgelegen Welshback Fitness Center.

    www.accor.com

     

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lg hbs 200
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LG presenteert Bluetooth Stereo Headset
    Hoofdtelefoon voor muziekliefhebbers

     

     

    De HBS-200 van LG is een draadloze, compacte hoofdtelefoon voor de sportieve en/ of reizende muziekliefhebber. Dankzij de toetsen die heel discreet op het oorstukje zijn ingewerkt, selecteer en beluister je via Bluetooth in alle vrijheid de muziekbestanden van je GSM. Krijg je ondertussen een telefonische oproep? Die zal je zeker niet missen, want met één druk op de knop schakelt deze stijlvolle hoofdtelefoon meteen over naar het telefoongesprek.

    Heb je je bestemming bereikt of heb je genoeg muziek beluisterd? Vouw dan de HBS-200 op. Je zal merken dat hij nauwelijks plaats inneemt en dat je bovendien geen rekening meer hoeft te houden met vervelende kabeltjes.

    www.lge.be

     

     

     

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ready to post

    Postzegels, enveloppen en voorgefrankeerde postverpakkingen in het warenhuisrek:

    "Ready to Post" doet zijn intrede bij GB.

     

    Sinds kort leggen GB en De Post hun klanten in de watten met “Ready to Post”: voortaan liggen er postzegels, enveloppen en voorgefrankeerde verpakkingen (Postpacs) in de rekken van bijna 200 GB-warenhuizen.

    Bovendien zullen de klanten, naar aanleiding van de eindejaarsfeesten en bij wijze van test, in 9 GB-winkels speciale brievenbussen vinden om hun pakjes te posten. Met deze samenwerking willen beide partners hun klanten nog meer tevreden stellen. In 180 GB-warenhuizen van het land zijn voortaan acht postproducten verkrijgbaar.

    De verkoop van postproducten in de GB-supermarkten ligt in het verlengde van de verkoop van postzegels in bepaalde boekhandels, benzinestations, stations enz.

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.raindance
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    RAINDANCE AIR-INNOVATIES

     

     

    Er bestaat geen twijfel over: in deze hectische tijd staat het thema wellness in het middelpunt van de belangstelling. Maar niet enkel daar waar er – met de toenemende vraag naar ontspanning en stijgend bewustzijn over het lichaam en de gezondheid, in combinatie met een uitgesproken fitnesscultus – geld kan worden verdiend.

     

    Eveneens binnen onze eigen vier muren heeft de wellness-trend zijn intrede gedaan. Dit is vooral merkbaar in de badkamer thuis. Als intieme ruimte is zij bijzonder geschikt als plaats waar mensen zich kunnen terugtrekken, ver weg van de stress van alledag. Het gaat in de badkamer al lang niet meer uitsluitend om lichaamshygiëne. Welzijn wordt hier eveneens in hoofdletters geschreven. De badkamer wordt zo een woonruimte waarin men graag en lang vertoeft, ontspanning zoekt en waarin men tot rust kan komen.

     

    Met de ontwikkeling van het doucheprogramma Raindance ontstaan in samenwerking met Phoenix Design, heeft Hansgrohe als avant-gardist in de sanitairbranche, met deze trend  rekening gehouden.

    www.hansgrohe.be

    11-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    10-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.educadomo

    EDUCADOMO

     

     

    Educadomo is het eerste Belgische netwerk van individuele studiecoaching aan huis en dit voor alle vakken. Een beschikbare en bekwame bijlesleerkracht vinden, lijkt soms een echte strijd! Educadomo is een netwerk voor individuele studiecoaching waarvan het eerste kantoor in april 2005 in Leuven de deuren opende. Gesterkt door haar succes besliste Educadomo haar kantorennetwerk uit te breiden naar andere steden.

     

    Het Educadomo-netwerk dat reeds kantoren heeft in Leuven, Antwerpen en Gent, opende nu ook een kantoor in Brussel. Hier kunnen de Brusselse gezinnen en gezinnen uit de Brusselse rand, en dit zowel Nederlandstaligen als Franstaligen, terecht voor professionele studiecoaching voor hun scholieren bij hen aan huis.

     

    Educadomo biedt gepersonaliseerde studiecoaching aan in de vorm van individuele coaching voor scholieren van 6 tot 18 jaar, voor alle vakken die in het lager en secundair onderwijs worden onderwezen. Meer dan 700 studiecoaches werden geselecteerd omwille van hun vakinhoudelijke en pedagogische kwaliteiten.

    www.educadomo.be

     

    10-12-2006 om 22:03 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spud's

     

     

    De “Spud’s”

    in de Guide Henry Lemaire 2007

     

    Het gloednieuwe restaurant van Sofitel Brussels Europe

    behaalt een score van 89/100

     

     

    Het gastronomische restaurant van Sofitel Brussels Europe, Spud’s, dat eind september 2006 werd geopend, werd door de beroemde Guide Henry Lemaire geselecteerd als één van de beste adresjes van Brussel. Het restaurant krijgt een score van 89/100.

     

    De Guide Henry Lemaire is een onbetwistbare referentie in de Belgische en Luxemburgse gastronomie. Boven alles bewondert de gids de erg hedendaagse inrichting van Spud’s waarmee de Aziatische toetsen van de hand van de jonge chef Aurélien Poirot perfect versmelten.

     

    De gids benadrukt vervolgens de kwaliteiten van de chef. Diens beroemde mentor, Alain Senderens, zal hem zeker niet lang moeten begeleiden. Senderens coacht Spud’s en steunt zo Aurélien Poirot bij het opstellen van een hedendaagse en originele kaart, geïnspireerd op de vrijheid en de creativiteit die heersen bij Senderens, een grote naam uit de Parijse gastronomie.

     

    Het feit dat het bord past bij de wijn – en niet omgekeerd – wordt aangehaald als een troef van het restaurant dat tal van de beste cru’s en uitzonderlijke geestrijke dranken schenkt.

     

    Tenslotte wordt de aztec van aardappelen en vanille uit Tahiti met cacao geselecteerd als absolute must van de kaart.

     

    “Spud’s”, Etterbeeksesteenweg, 1040 Brussel -  02/235.51.23

    10-12-2006 om 21:50 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.espressamente
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Opening van een nieuwe espressamente illy in het

    Sheraton Hotel te Brussel

    Een nieuwe interpretatie van de typisch Italiaanse koffiebar

     

     

    Voor het eerst werd een espressamente illy geopend in de lobby van een hotel. Deze eer viel te beurt aan het Sheraton Hotel in Brussel, Rogierplaats 3.

     

    Aan de grondslag van het Espressamente illy concept ligt de overtuiging dat een koffiebar niet alleen een plaats is om te consumeren, maar ook een plaats is om te ontspannen en te genieten, waar reflectie en creativiteit gestimuleerd worden. Al deze elementen passen perfect in het ‘thuis’ gevoel dat Sheraton zijn gasten tijdens hun bezoek aan of hun verblijf in het hotel wil laten ervaren. Wereldwijd bestaan er meer dan 130 espressamente illy bars – van New York tot Rome, van Brussel tot Shanghai. De klanten kunnen er van illy genieten samen met een lichte snack, een soepje of salade.  Ze kunnen er de nieuwste illy art collection, heerlijke gemalen koffie en state of the art koffiemachines bewonderen en kopen.

    Elke espressamente illy bar is even uniek als de stad waarin hij ligt. Nochtans hebben alle bars iets gemeen: die compromisloze aandacht voor design en detail.  Ze hebben alle een niveau van service en stijl die onmiskenbaar illy zijn. Bij de aangeboden producten, stuk voor stuk Italiaans geïnspireerd en van Italiaanse kwaliteit, hoort de koffiekaart. Deze kaart biedt niet alleen espresso en cappuccino in alle mogelijke varianten aan, maar ook vernieuwende en op koffie gebaseerde bereidingen en cocktails die door de Università del Caffè werden ontwikkeld. Snelle maaltijden, snacks en desserts vormen het menu. Binnen de espressamente illy koffiebars bevindt zich ook een shoppingruimte.  Daar worden niet enkel koffie en andere illy-producten aangeboden, de klant kan er ook terecht voor boeken, espressomachines, design- en barproducten die geschikt zijn voor huishoudelijk gebruik. De diensten van Espressamente illy staan ook ter beschikking van de gebruikers van Link @ Sheraton, deze bevindt zich net naast de bar in de lobby van het hotel. De Link @ Sheraton, is een unieke en handige online beleving in een speciaal daartoe ontworpen lounge omgeving, voorzien van meerdere breedband Internet werkstations, compleet met gratis Wi-Fi en PrintMe.

    Het Sheraton Brussels Hotel is fier om producten aan te bieden die uitsluitend met de fijnste ingrediënten bereid worden. Daarom hebben zij beslist met illycaffè te werken, daarom staan zij erop dat uw cappuccino met verse melk wordt klaargemaakt; een overheerlijk maar zeldzaam festijn voor uw smaakpapillen. illy’s en Sheraton’s gezamenlijke passie voor kwaliteit en uitmuntendheid zullen in de toekomst ongetwijfeld nog veel projecten voortbrengen.

     

    Een project dat het volledig spectrum doorkruist

    Design speelt een fundamentele rol in het totstandkomen van de architecturale modellen voor alle vestigingen van espressamente illy, en is verantwoordelijk voor de vertaling en interpretatie van de ruimte in de koffiebar in een Italiaanse stijl die over heel de wereld gewaardeerd wordt.

     

     

    Het ontwerp van deze espressamente illy werd toevertrouwd aan Luca Trazzi, Italiaans architect met wereldfaam. Trazzi gebruikt roestvrij staal als belangrijkste materiaal om de vorm van de bar te accentueren.  Op de muur plaatst hij grote, verlichte afbeeldingen die het verhaal van de koffieproductie vertellen. In grote uitstalramen stelt hij het aanbod tentoon aan voedsel, geschenken en producten die met koffie te maken hebben (vb. illy art collection).

    Espressamente illy in het Sheraton hotel bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping aan de hoek van de Rogierplaats. De bar is geopend zijn van maandag tot vrijdag, telkens van 7 tot 18 uur.

     

    De naam “espressamente illy”

     

    Het begrip “espressamente” heeft twee betekenissen. Enerzijds refereert het duidelijk naar ‘espresso koffie’, het product dat centraal staat in het project. Het toont de klanten duidelijk aan dat de bar met het “espressamente” opschrift een plaats is waar de koffiecultuur wordt beoefend, en waar het maken van koffie een verheven wetenschap en kunst is, die wordt bedreven tot genoegdoening en plezier van de consument.

    Anderzijds wordt het, in associatie met het merk illycaffè, “espressamente illy”, wat betekent dat dit type bar behoort tot de illy standaard voor authenticiteit, karakter en kwaliteit, drie intrinsieke waarden die over heel de wereld worden erkend en gewaardeerd door consumenten en zakenpartners.

     

    10-12-2006 om 21:48 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste ambachtelijke kok
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

                                             CHRISTOPHE  NACHERGAELE    

                                                    “gastronomie aan huis “ 

                                            BESTE AMBACHTELIJKE KOK VAN BELGIË 2007

                              

     

    De traditionele jaarlijkse wedstrijd “beste ambachtelijke kok van België” georganiseerd door de Vereniging van Meesterkoks van België werd andermaal tijdens Horeca-expo in Gent, georganiseerd.

     

    Het thema van de wedstrijd was een vrij recept met schelvis ( vis van het jaar ) met 3 garnituren: schorseneren, krabjes en groene kool; een verplicht recept : caneton braisé à l’orange, pommes Anna ( naar A.Escoffier ) en een vrij dessert :  waarin weliswaar witte en zwarte chocolade met koffie en amandelen diende verwerkt.

     

    Voor de finale die onder de leiding stond van voorzitter Robert Van Duüren, waren vier finalisten geselecteerd. Na een spannende strijd en deliberatie van de jury werd Christophe Nachtergaele van “  Gastronomie aan huis “ uit Gent tot laureaat gekroond.

    De laureaat is o.a. in de leer geweest bij Georges Blanc (Vonnas) en Alain Ducasse (Plaza Athenée en Louis XV in Monaco). Het Concept van de winnaar is gastronomie bij de consumenten thuis brengen, in zijn privé restaurant in Landegem  kan hij slechts een beperkt aantal gasten ontvangen (enkel mogelijk na reservatie).

    Christophe organiseert ook kooksessies over de hedendaagse keuken. In 2004 was hij geselecteerd om België te vertegenwoordigen op de BOCUSE D’OR in Lyon, maar mocht niet deelnemen omdat hij geen openbaar restaurant had. Opmerkelijk aan de wedstrijd was dat de zoon van Christophe dienst deed als commis, net op de dag dat hij 15 jaar werd!

     

    Het ministerie van Middenstand herkent de titel van  Beste Ambachtelijke kok van België en maakt de titel evenwaardig aan de titel  Meilleur Ouvrier de France (M.O.F.). Marc De Jongh, restaurant  La Palette Gourmande uit Brussel werd tweede geklasseerd. Ook de andere finalisten, Nicolas Leveaux uit Brussel en Mario Aerts uit Olen, werden door de jury geprezen om hun schitterende bereidingen.

    Diverse waardebons van vooraanstaande producenten van dranken en keukenmateriaal zoals Champagne Ruinart, Mandarine Napoleon, wijnhuis Gusto World, Robot Coupe, ISPC Gent, een gastronomisch weekend in Castel du Val d’Or in Ocquier werden tussen de finalisten verdeeld.

     

     

    10-12-2006 om 21:47 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brussel peking

    Verbinding Brussel-Beijing kent een groot succes

     

     

    Diverse media meldden verkeerdelijk dat de Chinese luchtvaartmaatschappij Hainan Airlines zijn vluchtenaanbod tussen Brussel en Beijing tijdens het winterseizoen tot de helft terugschroeft. Tijdens de zomer worden vier wekelijkse vluchten geboden op deze route, tijdens de winter zijn dat er drie. Vanaf het komende zomerseizoen wordt de frequentie opnieuw tot vier vluchten per week opgetrokken. Aan deze afspraken is niets gewijzigd.

    Het winterseizoen betreft de periode eind oktober tot eind maart: vliegtuigschedules wijzigen twee maal per jaar op dezelfde dag waarop zomer- en wintertijd omschakelen. Gedurende een gedeelte van deze winter (15 december tot 24 maart) wordt door Hainan vanaf Brussels Airport een beperkte schedule aangeboden van drie wekelijkse vluchten. Voor gedetailleerde vluchtgegevens : www.brusselsairport.be.

     

    De Brussels-Beijing route, die zeer belangrijk is voor Brussels Airport en voor de hele Belgische economie, kent veel bijval bij de reiziger. De bezettingsgraad van deze vluchten ligt nu reeds hoger dan 70 procent en de Chinese maatschappij zijn zeer opgetogen met hun keuze van Brussel als bestemming. Ook voor de Belgische code-share partner SN Brussels Airlines Geert Sciot is Beijing een belangrijke troefkaart. Vice President Communicatie bij SN Brussels Airlines, stelt bovendien : "Beijing is een erg populaire bestemming, zowel voor zakenpassagiers als vakantiereizigers. Deze rechtstreekse vlucht verlaagt in belangrijke mate de drempel voor reizigers in beide richtingen, zowel voor het toenemende zakenverkeer tussen ons land en de Chinese economie, als voor reizigers die tijdens hun vakantie het nieuwe China willen verkennen. De schedules van deze Beining-vlucht zijn trouwens uitstekend afgestemd voor aantrekkelijke transferts op ons netwerk binnen Europa en naar Afrika".

     

    Voor het komende zomerseizoen werden inmiddels ook bijkomende lange-afstandsbestemmingen aangekondigd vanaf Brussels Airport. De Amerikaanse maatschappij Northwest Airlines voorziet vanaf mei 2007 dagelijkse vluchten naar Detroit. De prestigieuse Indische luchtvaartmaatschappij Jet Airways vliegt vanaf de komende zomer dagelijks van Brussel naar Mumbai (Bombay), en dagelijks van Brussel naar New York. Hiermee wordt het bestaande totaalaanbod van dagelijkse vluchten naar de VS uitgebreid van zes naar acht. Met de dagelijkse vlucht naar Indië en vier wekelijkse vluchten naar Beijing zijn de twee belangrijkste groeipolen in de wereld rechtstreeks verbonden met Brussels Airport. 



     

    10-12-2006 om 21:46 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dolce

     

    BELGISCHE VERENIGING VOOR PNEUMOLOGIE SLUIT EERSTE OVEREENKOMST MET DOLCE LA HULPE BRUSSELS

     

     

    In Dolce La Hulpe Brussels werd de eerste definitieve overeenkomst ondertekend. De Belgische Vereniging voor Pneumologie, meteen overtuigd van de mogelijkheden van de site, koos het conferentie- en hotelcentrum als locatie voor haar congres dat plaatsvindt van 31 november tot 3 december 2007. Naast de indrukwekkende conferentie- en tentoonstellingsruimte zal de Belgische Vereniging voor Pneumologie ook gebruik kunnen maken van de talrijke andere faciliteiten van de locatie dat op 1 februari 2007 haar deuren opent.

    www.dolce.com.

    10-12-2006 om 21:45 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel Budapest

     

     

    SN Brussels Airlines verhoogt vluchtaanbod tussen Brussel en Boedapest 

     

     

    SN Brussels Airlines breidt het vluchtaanbod tussen de Europese hoofdstad en Boedapest gevoelig uit. Vanaf 19 februari wordt het vluchtschema tussen Brussel en de hoofdstad van Hongarije geoptimaliseerd dankzij bijkomende dagelijkse vluchten en de inzet van grotere vliegtuigen.

     

    Sinds Hongarije lid werd van de Europese Unie in 2004 zit het zakenverkeer tussen Brussel en Boedapest in de lift. De handelsrelaties tussen Hongarije en de rest van de Europese Unie nemen toe en tientallen Hongaarse expats streken neer in Brussel om voor de EU Commissie of één van de vele andere Europese instellingen en organisaties te komen werken.

     

    Ook steeds meer city trippers ontdekken de prachtige historische rijkdommen, het thermale kuuraanbod en de zeer gevarieerde en aantrekkelijk geprijsde hotelinfrastructuur van de Hongaarse hoofdstad. Volgens de cijfers van de Belgische vereniging van touroperators ABTO is Boedapest dan ook één van de snelst stijgende citytrip bestemmingen op de Belgische vakantiemarkt.

     

    Redenen genoeg voor SN Brussels Airlines om het vluchtaanbod tussen Brussel en Boedapest gevoelig uit te breiden en om ook de uurregeling te optimaliseren. Vanaf 19 februari biedt SN Brussels Airlines een vroeg ochtendvertrek aan naar Boedapest en een avondvlucht met vertrek in Brussel in de vooravond en een terugkeer vanuit Hongarije ’s avonds.

     

    De nieuwe uurregeling is zowel aantrekkelijk voor zakenreizigers als voor toeristen die een hele dag in Boedapest of Brussel willen spenderen.  Het zetelaanbod neemt dankzij deze  frequentieverhoging en de inzet van Boeing 737 toestellen voor bepaalde vluchten gevoelig toe. Dankzij de samenwerking met partner Malev Hungarian Airlines, die eveneens twee dagelijkse vluchten verzorgt, hebben SN Brussels Airlines klanten voortaan de keuze uit vier retourvluchten per dag. De vluchturen van partner Malev liggen mooi verspreid tussen de vluchten van SN Brussels Airlines.

     

    Brussels Airlines

     

    Tot en met 24 maart worden alle vluchten door SN Brussels Airlines uitgevoerd. Vanaf 25 maart wordt het vluchtschema overgenomen door Brussels Airlines.

     

    Brussels Airlines, ontstaan uit het samengaan van full servicemaatschappij SN Brussels Airlines en low costmaatschappij Virgin Express, biedt tickets aan naar Budapest vanaf 59 euro enkele reis, alle taksen inbegrepen. Klanten hebben vanaf 25 maart de keuze uit de ‘full service’ b.flex reisformule die tijdswinst en ticketflexibiliteit garandeert of kunnen kiezen voor de lowcost b.light formule. Meer informatie op de website www.brusselsairlines.com

     

     

    10-12-2006 om 21:44 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.British airways - calgary

    British Airways vliegt vanaf 1 december ook op Calgary

     

    Vanaf 1 december 2006 wordt de Canadese stad Calgary toegevoegd aan het uitgebreide netwerk van British Airways. De luchtvaartmaatschappij zal 5 keer per week naar deze populaire bestemming vliegen.

     

    Calgary is vooral bekend van de Olympische Winterspelen die er in 1988 hier plaatsvonden. Echter, weinig kennen de stad echt. Calgary is na Toronto, Montreal en Vancouver de grootste stad van Canada met bijna 1 miljoen inwoners. De stad is een populaire wintersportbestemming voor zowel Canadezen als Amerikanen en steeds meer Europeanen weten de weg naar Calgary te vinden, ook buiten het wintersportseizoen.

     

    Vanuit Brussel, kunnen reizigers nu met British Airways naar de volgende bestemmingen in Canada vliegen via Londen Heathrow : dagelijks naar Vancouver, 2 keer per dag naar Toronto, dagelijks naar Montreal en 5 keer per week naar Calgary. Het totaal aantal bestemmingen van British Airways vanuit Londen Heathrow komt nu op 142.

     

    Op www.ba.com kunnen reizigers naast vliegtickets naar Calgary ook hotel accommodatie boeken.

     

    10-12-2006 om 21:43 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.simware
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Simware simulations

     

    Simware is sinds meer dan 10 jaar Europa’s grootste gespecialiseerde detailhandel in simulatieproducten. Voortaan organiseert Simware eveneens adembenemende en originele bedrijfsincentives.

     

    Dankzij Simware, gespecialiseerd in simulatieproducten, worden onze kinderdromen werkelijkheid. Iedereen heeft er wel eens van gedroomd om het stuur van een airbus A320 over te nemen.

    Dit droom kan nu uitkomen. Een Vliegtuig, een trein of een schip leren besturen is voortaan mogelijk. Dankzij de zeer geperfectioneerde softwares, “simulatoren”, kan iedereen de magische wereld van de luchtvaartsimulatie ontdekken.

     

    De simulatoren die Simware aanbiedt, hebben zulk een hoog realiteitsgehalte dat ze voor een perfecte vliegillusie zorgen en zowel liefhebbers van videospelen als beroepspiloten tevredenstellen. Kortom, een onvergetelijke ervaring om thuis achter uw PC te beleven of zelfs in een echte trainingscockpit tijdens buitengewone incentives en trainingssessies voor particulieren.

    www.simw.com

     

    10-12-2006 om 21:30 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.edpnet

    EDPnet introduceert streaming

     

     

    Voortaan biedt EDPnet streamingoplossingen aan, rekening houdend met de specifieke vraag/behoefte van de klant.  Streaming, zowel audio- als videostreaming, zit sinds enige tijd duidelijk in de lift.  Een groot aantal radiostations biedt reeds (audio)streaming aan op hun website.  Het scala aan toepassingsmogelijkheden is zeer ruim: concerten, events zoals beurzen of congressen, uitzendingen op internet van tv-zenders, speciale thema-zenders op het internet, voorstellingen van huizen door immokantoren, video-brochures in toeristische sector, productvoorstellingen op bedrijfswebsites, online reclamecampagnes, ...

     

    Wat houdt streaming in?  Streaming is het aanbieden van multimedia-fragmenten (audio- of videofragmenten) op het internet.  Er zijn eigenlijk drie soorten streaming: on-demand streaming, live streaming (of webcasting) en downloaden (of podcasting).

     

    www.gratisstreaming.be

     

     

     

    10-12-2006 om 21:21 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs