Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    11-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cityski nu open !!!!

    CitySki by Pierre & Vacances

    Tor 25 december 2011 op de Brusselse Kunstberg

     

     

     

     

    Stel u voor: een dik besneeuwde skipiste met heuse mechanische skiliften, gespecialiseerd materiaal binnen handbereik, initiaties door professionals en degustatie van warme wijnen. Dat alles omgeven door dennen en chalets waar je het allerbeste kunt ontdekken van wat de bergen te bieden hebben, en de mooiste skibestemmingen … En dat alles in hartje Brussel? Nee, u bent niet aan het dromen: u bent wel degelijk in CitySki by Pierre & Vacances!

     

    Wie kon een project als CitySki beter in handen nemen dan de nummer één in wintersportbestemmingen? Pierre & Vacances pakt uit met een uitzonderlijk aanbod: 22 bergbestemmingen in Frankrijk voor een actieve, culturele of ontspannende sneeuwvakantie. 

     

    Met een helling van meer dan 150 meter lang en 20 meter niveauverschil, een echte groene piste waardig, en sfeervolle bergchalets, is CitySki by Pierre & Vacances het grootste city-skiresort van Europa.

     

    Tot 25 december 2011 biedt CitySki by Pierre & Vacances de hele dag door een reeks animatieactiviteiten aan om in de eerste plaats ski- en sneeuwgeneugten voor iedereen toegankelijk te maken.  Het gebruik van de piste en het materiaalverhuur zijn voor het grote publiek betalend, maar de toegang tot het bergdorp is gratis. RVH.

    www.pierreetvacances.be

     









    11-12-2011 om 17:33 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese wijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DELHAIZE BREIDT ZIJN WIJNKELDER UIT EN EN LANCEERT IN EXCLUSIVITEIT DE CHINESE WIJN CHANGYU CABERNET GERNISCHT 2010

     

     

    Een kwaliteitswijn van een typisch Chinese druivensoort, cabernet gernischt, gemaakt met Europese vakkennis

     

    De wijnaankopers van Delhaize reizen de wereld rond op zoek naar nieuwe wijnen om hun klanten blij te maken, maar ook om hen te verrassen. Met de Changyu Cabernet Gernischt 2010 biedt Delhaize vanaf nu een zeer volle rode wijn aan die alle typische kenmerken van Chinese wijnen onthult. Een onmisbare fles voor de wijnliefhebbers die graag nieuwe dingen ontdekken.

     

    Een wijn op het kruispunt van twee werelden:

    China, de zesde grootste wijnproducent ter wereld, heeft de afgelopen jaren een spectaculaire groei gekend in zijn wijnproductie. Producent Changyu onderscheidt zich van de andere wijnen in het overvloedige aanbod op de wijnmarkt door de uitstekende kwaliteit van zijn wijn Cabernet Gernischt 2010, die beantwoordt aan de strenge kwaliteitsvereisten van Delhaize. In samenwerking met Oostenrijkse wijnkenners heeft Ghangyu een zeer goede wijn gemaakt, die met succes de typisch Chinese variëteit, cabernet genischt, verenigt met Europese vakkennis.

     

    De druivensoort cabernet gernischt is een kruising van de cabernet franc en cabernet sauvignon, die beide in 1892 in China werden geïmporteerd door de oprichter van wat nu de Changyu Pioneer Wine Company is. De firma, de oudste en grootste wijnproducent van China, heeft zes wijnlandgoederen in China en bezit tevens het meest geavanceerde wijnbouwcentrum van Azië, een centrum dat volgens de nieuwste Europese technische standaarden werkt. Sinds 2011 is Changyu tevens de eerste gecertificeerde producent van biologische wijn in China.

     

    De cabernet gernischt-druiven waaruit de wijnoogst van 2010 is opgebouwd, zijn half

    oktober met de hand geoogst in het centrum van de Ningxia-regio (1.330 km ten westen van Peking). Dit wijngoed, op een hoogte van 1.100 m waar de druiven in perfecte omstandigheden kunnen rijpen, heeft een zeer droog en zonnig klimaat (3.000 uren zon per jaar, tegenover 2.052 in de bordeauxstreek). Uit de combinatie van deze elementen ontstaat de meest verleidelijke wijn van China: rond, stevig in de mond, een subtiele kruidigheid en een lange afdronk, om te eindigen met een typische frisse toets.

     

    De Changyu Cabernet Gernischt 2010 is beschikbaar tegen de prijs van € 5,99. Hij is exclusief verkrijgbaar in de winkels van Delhaize. RVH.

     

    11-12-2011 om 17:32 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese wijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DELHAIZE BREIDT ZIJN WIJNKELDER UIT EN EN LANCEERT IN EXCLUSIVITEIT DE CHINESE WIJN CHANGYU CABERNET GERNISCHT 2010

     

     

    Een kwaliteitswijn van een typisch Chinese druivensoort, cabernet gernischt, gemaakt met Europese vakkennis

     

    De wijnaankopers van Delhaize reizen de wereld rond op zoek naar nieuwe wijnen om hun klanten blij te maken, maar ook om hen te verrassen. Met de Changyu Cabernet Gernischt 2010 biedt Delhaize vanaf nu een zeer volle rode wijn aan die alle typische kenmerken van Chinese wijnen onthult. Een onmisbare fles voor de wijnliefhebbers die graag nieuwe dingen ontdekken.

     

    Een wijn op het kruispunt van twee werelden:

    China, de zesde grootste wijnproducent ter wereld, heeft de afgelopen jaren een spectaculaire groei gekend in zijn wijnproductie. Producent Changyu onderscheidt zich van de andere wijnen in het overvloedige aanbod op de wijnmarkt door de uitstekende kwaliteit van zijn wijn Cabernet Gernischt 2010, die beantwoordt aan de strenge kwaliteitsvereisten van Delhaize. In samenwerking met Oostenrijkse wijnkenners heeft Ghangyu een zeer goede wijn gemaakt, die met succes de typisch Chinese variëteit, cabernet genischt, verenigt met Europese vakkennis.

     

    De druivensoort cabernet gernischt is een kruising van de cabernet franc en cabernet sauvignon, die beide in 1892 in China werden geïmporteerd door de oprichter van wat nu de Changyu Pioneer Wine Company is. De firma, de oudste en grootste wijnproducent van China, heeft zes wijnlandgoederen in China en bezit tevens het meest geavanceerde wijnbouwcentrum van Azië, een centrum dat volgens de nieuwste Europese technische standaarden werkt. Sinds 2011 is Changyu tevens de eerste gecertificeerde producent van biologische wijn in China.

     

    De cabernet gernischt-druiven waaruit de wijnoogst van 2010 is opgebouwd, zijn half

    oktober met de hand geoogst in het centrum van de Ningxia-regio (1.330 km ten westen van Peking). Dit wijngoed, op een hoogte van 1.100 m waar de druiven in perfecte omstandigheden kunnen rijpen, heeft een zeer droog en zonnig klimaat (3.000 uren zon per jaar, tegenover 2.052 in de bordeauxstreek). Uit de combinatie van deze elementen ontstaat de meest verleidelijke wijn van China: rond, stevig in de mond, een subtiele kruidigheid en een lange afdronk, om te eindigen met een typische frisse toets.

     

    De Changyu Cabernet Gernischt 2010 is beschikbaar tegen de prijs van € 5,99. Hij is exclusief verkrijgbaar in de winkels van Delhaize. RVH.

     

    11-12-2011 om 17:31 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon serverrt culinaire citytrip

    Corendon serveert: culinaire citytrip naar Istanbul

     

     

     

    Istanbul staat bekend als paradijs voor cultuurliefhebbers. Als trendy stad voor nachtraven. En als shoppingwalhalla voor winkelfans. Maar ook lekkerbekken en gastronomen vinden in de Turkse hoofdstad een reisbestemming apart. Corendon laat je de variatie van de Turkse keuken verkennen met een origineel culinair arrangement naar Istanbul.

     

    Istanbul telt duizenden restaurants, visbars en typische eethuisjes. Als Turkijespecialist gidst Corendon je graag gastronomisch door de stad. Zo selecteerde de touroperator vier toprestaurants, waar je tijdens je vierdaagse citytrip de Turkse eetcultuur kan verkennen.

    • In Dia Pera Restaurant, in de wijk Pera, tovert chef Arzu de heerlijkste gerechten uit haar keuken. De gerechten zijn gebaseerd op de traditionele Turkse keuken met een internationaal accent.

    • Brasserie Divan, in de wijk Bebek, mixt vertrouwd met vernieuwend. De chefs bereiden met dagverse ingrediënten authentieke gerechten met een moderne twist.

    • Eiland Suada is een kunstmatig eiland in het midden van de Bosporus, met diverse restaurants, bars en een Olympisch zwembad met ligbedjes en parasols. Het prachtig uitzicht over de Bosporus zet meteen de toon voor een sfeervol diner.

    • Restaurant Hamdi, vlakbij de Egyptische bazaarwijk Sirkeci, laat je de traditionele Turkse keuken proeven. Ook hier is het decor spectaculair met zicht op de Galatabrug en de natuurlijke haven Gouden Hoorn.

    • Gurme Kebap, heeft onlangs haar deuren geopend en is een must voor iedere liefhebber van de Turkse keuken. Het interieur is een mix van trendy meubelen met authentieke Osmaanse deuren. Het restaurant heeft eigen boerderijen waar het vlees vandaan komt. De koks weten hoe ze uw smaakpapillen kunnen verrassen.

     

     

    Culinaire citytrip Istanbul & Gastronomie (4 dagen) voor 399 euro per persoon met vertrek tot eind oktober 2012. Verlenging mogelijk voor 50 euro per dag per persoon. Afiyet olsun! Smakelijk eten!

    www.corendon.nl

     









    11-12-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    10-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ca,ard in nieuw verenpak 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Canard in een nieuw verenpak/2

     

     

     

     

    In 1890 werd de zoon van Léonie Duchêne en Victor Canard, de oprichters van Canard-Duchêne in 1868, leverancier van het Russische keizerlijke hof. Om dat te vieren, drukt hij de keizerlijke tweekoppige adelaar op het etiket van de champagne waar Nicolaas II zo dol op was. Meteen de geboorte van een champagne om te sabreren!

     

    In deze periode vlak voor de eeuwwisseling, waarin mondaine uitspattingen eerder de regel waren, ontstond de viriele gewoonte om flessen met de sabel te openen. Een ritueel dat werd bestendigd door de Ecole Polytechnique, opgericht door Napoleon I, en de militaire school van Saint-Cyr. De sabel maakt integraal deel uit van de symboliek van het merk, maar uiteraard kunnen de flessen ook op de gewone, traditionele manier geopend worden. Dat maakt iets minder indruk, maar u verspilt ook minder champagne.

     

    “Sabler”, niet te verwarren met “sabrer”

     

    Lange tijd dacht men dat de Franse uitdrukking “sabler le champagne” betekende dat je op een glas ademt zodat de rand vochtig wordt om suikerpoeder te laten kleven op het glas. Deze praktijk werd in de 19de eeuw geïntroduceerd door Russische aristocraten die de champagne niet zoet genoeg vonden. De suikerkristallen die langzaam op de bodem van de coupe oplosten, deden hen bovendien denken aan de zandkorreltjes van de Zwarte Zee. Een bijzonder romantische verklaring.

    Toch is het woord “sabler” sinds de 18de eeuw op alle wijnen van toepassing en betekent het gewoon: “ad fundum”. De verklaring ligt in de vergelijking tussen parelende drank en smeltmetaal dat in één keer in een mal wordt gegoten, een bewerking die ze ook “sabler” noemen in het Frans. Diderot gebruikte het werkwoord al in die betekenis in Jacques le Fataliste die zijn wijn in één teug achterover kapte.

     

    Een glas Canard-Duchêne opent een wereld van sensaties… sensuele, aromatische en culturele ervaringen. RVH.

    www.larouteduvin.com

     

     

     

    10-12-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    09-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canard in nieuw verenpak

    Canard in een nieuw verenpak

     

     

    Canard kwettert nog steeds op het ritme van de bubbels, maar kreeg een nieuw pluimage. Een nieuwe look die ongetwijfeld de elegantie van zijn kostuum onderstreept. Een stijlvolle manier om het oog te strelen vóór de papillen verwend worden…

     

    De nieuwe lijn - Authentique

    Het nieuwe gamma, in de Naturellement Noble-stijl die het Huis nauw aan het hart ligt, spitst zich toe op de productieregio. Canard-Duchêne is het enige grote Huis dat fysiek in de wijnstreek aanwezig is. Het domein ligt in het hartje van de Montagne de Reims die de wingerds koestert. Authentique kreeg een onbetwistbare hedendaagse look, maar met een geraffineerde toets die het deskundige werk van keldermeester Laurent Fédou alle eer aandoet.

     

    Tot voor kort waren er vier varianten, maar onlangs breidde Authentique de reeks uit met een cuvée afkomstig uit de biologische landbouw: de Authentique Green. De bijzonder originele samenstelling plaatst de Chardonnay in de hoofdrol die zo’n 50% voor zijn rekening neemt, aangevuld met 40% Pinot Meunier en 10% Pinot Noir. De dosering sluit aan op de nieuwe, lage trend: 9 g/l.

    Een luchtige champagne die de belletjes eindeloos in het glas laat parelen. Dat bubbelgeweld onthult een bevreemdende mengeling, een fruitige combinatie waarin de citrusvruchten de bovenhand halen in een boeket van geel vruchtenvlees, met een geroosterde toets die de amandel toch de ruimte laat. De mond stuurt de lippen op verkenning doorheen een rijk schuim dat zich al snel verspreidt over de tong die met informatie wordt overdonderd: een frisse citroentoets als belangrijkste criterium, ondersteund door fruit op een naar honing zwemende minerale ondergrond die het geheel body geeft. Om te eindigen met een lichte, geroosterde toets van broodkorst en florale nuances.

     

    Authentique Brut zonder jaartal

    Een goudgele tint waarin fijne bubbeltjes oplichten. De belletjes spatten open met een aroma van bigarreaukersen, amandelschilfers, in de zon gedroogd stro, parfums van aarde en roggevelden. In de mond verrast de delicate frisheid van deze Champagne, gevolgd door ondertonen van gebrande en geroosterde toetsen, gedroogd fruit en zandkoekjes. De bubbeltjes strijken langs de tong, prikkelen de papillen, transformeren de citroen in bittere sinas die voor extra pittigheid zorgt. Een Champagne die makkelijk wegdrinkt bij het aperitief, maar die het ook uitstekend doet bij wit vlees. Assemblage: 45% Pinot Noir, 35% Pinot Meunier en 20% Chardonnay. Suikergehalte: 10 g/l.

     

    Authentique Rosé

    Wervelende pareltjes laten de licht robijnrode kleur met paarlemoeren schakeringen nog sterker oplichten. Elke bubbel onthult een schat aan selecte parfums. Aardbei, framboos en rode bes veroveren de lucht als de weerwind. Een zacht salvo van milde en muskusgeurende kruiden dat zowel de oren als de neus verwent met een zoethoutig geknetter. De fruitige likeur parelt langs de papillen en schudt ze wakker met een onverwachte minerale sneer. De frisheid sublimeert het fruit, versterkt door het parelende reliëf. De 45% Pinot Noir krijgt het gezelschap van 25% Pinot Meunier en 30% Chardonnay. De Pinot Noir die tot rode wijn gevinifieerd wordt en in de reservewijn gebruikt wordt, bedraagt 10%. Dosering: 10 g/l. RVH.

    www.larouteduvin.com



    09-12-2011 om 21:54 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    08-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Accor Business hotel group

    Accor verkozen tot ‘Business Hotel Group 2011’

     

     

     

     

    De hotels van de Groep Accor (Sofitel, MGallery, Pullman, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, all seasons/ibis Styles, Etap Hotel en Formule 1/ibis budget) hebben uit de handen van Travel Magazine de   “ Business Hotel Group “- Award van 2011 in ontvangst mogen nemen.

     

    Travel Magazine organiseert jaarlijks een grote enquête bij de reisbureaus en reikt Awards uit in alle categorieën binnen de reis- en toerismesector. (touroperators, cruise-organisatoren, luchtvaartmaatschappijen, vakantiecentra, hotelgroepen,…).

     

    Voor het bepalen van de laureaten van de Travel Awards 2011, heeft Travel Magazine dit jaar beroep gedaan op de professionals die zich hiervoor online moesten registreren. 454 Belgische reisagentschappen hebben hun stem uitgebracht (een 60-tal meer dan vorig jaar) en hebben Accor verkozen tot beste ‘Business Hotel Group 2011’, vóór Radisson-Rezidor en Hilton Hotels & Resorts.

     

    Deze onderscheiding beloont de innovaties van de Groep op het vlak van logies, organisatie van seminaries, klantenservice, de kwaliteit van het onthaal alsook de jarenlange uitmuntende commerciële contacten met de toeristische sector. Bij het ontvangen van de prijs vorige week vrijdag, droeg Xavier Droin, Senior Vice President Accor Hotels Belux, deze op aan alle mannen en vrouwen van Accor die dagelijks aan de ontwikkeling van de Groep meewerken alsook aan alle reisagentschappen die haar activiteiten steunen. In de voorbije vijf jaren, heeft Accor deze prijs vier keer in ontvangst mogen nemen. Een mooie verdienste voor de ontwikkelingspolitiek en de kwaliteit van de Groep.

     

    Accor, eerste in de wereld op het gebied van hotelexploitatie, marktleider in Europa, is actief in 90 landen met 4200 hotels en meer dan 500.000 kamers. Accor heeft met Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, all seasons/ibis Styles, Etap Hotel/Formule 1/ibis budget, hotelF1 en Motel 6, een breed aanbod, variërend van luxe tot voordelig. Met 145.000 medewerkers wereldwijd stelt de Accor Groep zijn kennis en ervaring van bijna 45 jaar in dienst van zijn gasten en zijn partners. RVH.

     

    08-12-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson BLU Chicago

    Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago opent zijn deuren

    Eerste Radisson Blu Hotel in de Verenigde Staten

     

     

     

     

     

    De opening van het Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago betekent de eerste stap van Radisson Blu in de Verenigde Staten. Het 334 kamers tellende hotel is gehuisvest in de adembenemende Aqua Tower gecreëerd door de internationaal bekende architecte Jeanne Gang van Studio Gang Architect, en werd bekroond als “Wolkenkrabber van het Jaar”.

     

    Het Radisson Blu Aqua Hotel ligt op de samenvloeiing van het Michigan Meer en de Chicago Rivier, in het Lakeshore East Development district en wordt omgeven door de grootste toeristische attracties, zoals Millennium Park, Navy Pier en de fameuze shoppingmogelijkheden van Michigan Avenue’s Magnificent Mile. Het hotel is een gemeenschappelijk project van Carlson Hotels en de Magellan Development Group met een waarde van 125 miljoen US$.

     

    Het eigentijdse en creatieve design van de binnenruimtes is het werk van Jim Hamilton (Graven Interiors), de Zweedse hospitality designer Christian Lundwall ontwierp de kamers in twee verschillende stijlen: “Mansion House”, gekenmerkt door zijn gesofisticeerde sterke lijnen en rijke houten afwerking, met accenten van chroom en een donkere, maar Club achtige aura. “Naturally Cool” is hedendaags en wordt gekenmerkt door spatten van kleuren, een zacht en sensueel wit bed, metalen lampen, houten vloer en kunstig behangpapier veelzijdig genoeg om gelijk welke sfeer op te roepen. Alle kamers hebben ongelooflijk zicht op het Michigan meer en de skyline van Chicago en zijn uitgerust met extra’s zoals gratis WiFi toegang flat screen TV, strijkijzer, en luxe Anne Sémonin badproducten. Twee verdiepingen van het hotel zijn exclusief voorbehouden voor Business Class gasten, waar ze terecht kunnen in een hospitality lounge voor het ontbijt of een cocktail ’s avonds.

     

    Het Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago huisvest ook Filini, een hedendaags Italiaans restaurant en bar met de fijnste verse ingrediënten en smaken. Filini’s keuken staat voor een ongecompliceerde doch prachtige menukaart. Het restaurant is pretentieloos en stijlvol ingericht met subtiele mediterrane accenten.

     

    De gasten van het hotel kunnen genieten van het binnen- en buitenzwembad, de Jacuzzi, sauna, stoomkamer, fitnesscentrum, indoor basketbalterrein, game kamer, en buitenterras. De vergaderfaciliteiten omvatten 2.600 m² vergaderruimte met een bijkomende capaciteit van 650 m² buitenruimte. De unieke ballroom heeft 6 meter hoge ramen die uitkijken over het park aan Lakeshore East. De ruimte kan opgedeeld worden in 14 verschillende zalen. RVH.

    www.radissonblu.com/aquahotel-chicago

     

     













    08-12-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    07-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park inn Schiphol

    Rezidor kondigt nieuw Park Inn by Radisson Amsterdam Schiphol aan

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven, kondigt een nieuw hotel aan: het Park Inn by Radisson Amsterdam Schiphol. Het hotel zal 150 kamers tellen en is voorzien om open te gaan in het najaar van 2012. Het zal het eerste Park Inn by Radisson hotel in Nederland worden. Park Inn by Radisson is een jong, fris en dynamisch middensegment merk dat een vertrouwenswaardig en gepersonaliseerd verblijf in een goede prijs-kwaliteit verhouding aanbiedt.

     

    “Het ligt in onze bedoeling om Park Inn by Radisson te ontwikkelen in de belangrijkste Europese sleutelbestemmingen - Amsterdam stond dan ook aan de top van onze wenslijst! Met de opening in Amsterdam, zal Park Inn by Radisson aanwezig zijn in vier van de vijf drukste luchthavens in Europa: London Heathrow, Paris Charles de Gaulle, Frankfurt Rhein-Main, en Amsterdam Schiphol”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. Rezidor is één van de grootste hoteloperators in luchthavens. De groep beheert ook een Radisson Blu Hotel met 279 kamers aan Amsterdam Schiphol.

     

    Het Park Inn by Radisson wordt ontwikkeld in een vroeger kantorengebouw in het Schiphol-Rijk park, één van de grootste kantorenparken in Amsterdam met bedrijven als KLM, TUI Airlines en Nokia Siemens Networks. De afstand naar de luchthaven is 5 kilometer – een shuttle bus zal het hotel en de luchthaven in slechts 10 minuten verbinden. Naast 150 moderne en comfortabele gastenkamers, zal het nieuwe hotel ook een restaurant, bar, gym en ongeveer 150 m² vergaderruimte bieden. Bovendien zal het hotel over 150 parkeerplaatsen beschikken en zullen gasten kunnen genieten van voordelige “park & fly” arrangementen.

     

    De hotelinvesteerder is Chalet Group (CG), een private investeringsmaatschappij die zo’n 90 commerciële locaties doorheen Nederland en Duitsland beheert en in eigendom heeft. Eén van hun specialiteiten is de totale conversie van oude kantorencomplexen tot nieuwe commerciële, ontspannings- of zelfs residentiële centra. Terwijl Schiphol hun eerste Park Inn by Radisson hotel wordt, zijn ze samen met Rezidor op zoek naar andere opportuniteiten in Noord West Europa. RVH.

    www.parkinn.com,





    07-12-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce winter escape

    Dolce Winter Escape: tot 50% korting op het beste beschikbare tarief

     

     

     

    Dolce Hotels and Resorts heeft Dolce Winter Escape gelanceerd, een speciale formule met kortingen tot 50% op het beste beschikbare tarief, met ontbijt voor twee volwassenen en hun kinderen tot twaalf jaar in de deelnemende hotels en resorts.

     

    Dolce Winter Escape is beschikbaar tot 15 april 2012 en kan gereserveerd worden op www.dolce.com, waar u uw bestemming en de tariefcode DWE invoert.

     

    "Dolce Winter Escape biedt vakantiegangers een fantastische kans om de batterijen op te laden tijdens het lange winterseizoen en om te genieten van de warmte van familie en vrienden," zegt Barry Goldstein, Chief Revenue Officer van het bedrijf. "In veel van onze hotels en resorts is het mogelijk om in de buurt te skiën of andere wintersporten te beoefenen, of te genieten van wellness-en sportcentra en dat alles dichtbij populaire steden."

     

    Een voorbeeld: tijdens een verblijf in het Dolce Aspen Meadows Resort in Colorado kunt u skiën en snowboarden op de nabijgelegen pistes van wereldklasse, waaronder Aspen Mountain, Aspen Highlands, Snowmass en Buttermilk. Het hotel organiseert ook andere winterse activiteiten in de buitenlucht, zoals skiën in afgelegen gebieden, hondensleetochten, ijsklimmen of een romantische rit in een arrenslee.

     

    "Alle Dolce-hotels en -resorts zijn gespecialiseerd in gastronomie en hebben een uitgebreid aanbod van gezonde, natuurlijke gerechten en unieke specialiteiten die dagvers worden bereid door wereldberoemde chefs," zegt Goldstein. "Dolce Winter Escape is een nog voordeliger arrangement voor gezinnen op reis, omdat het ontbijt ook voor de kinderen gratis is. Dat is de ideale manier om energie op te doen voor een drukke dag vol winterse activiteiten."

     

    Vele Dolce-bestemmingen bieden ook spa’s, professionele golfterreinen, ruime accommodatie, binnenzwembaden, gratis parking en draadloos internet, en nog vele andere diensten en faciliteiten.

     

    Het arrangement Dolce Winter Escape is beschikbaar zolang de voorraad strekt, geldt niet retroactief en is niet cumuleerbaar met andere promoties. RVH.

    www.dolce.com







    07-12-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce winter escape

    Dolce Winter Escape: tot 50% korting op het beste beschikbare tarief

     

     

     

    Dolce Hotels and Resorts heeft Dolce Winter Escape gelanceerd, een speciale formule met kortingen tot 50% op het beste beschikbare tarief, met ontbijt voor twee volwassenen en hun kinderen tot twaalf jaar in de deelnemende hotels en resorts.

     

    Dolce Winter Escape is beschikbaar tot 15 april 2012 en kan gereserveerd worden op www.dolce.com, waar u uw bestemming en de tariefcode DWE invoert.

     

    "Dolce Winter Escape biedt vakantiegangers een fantastische kans om de batterijen op te laden tijdens het lange winterseizoen en om te genieten van de warmte van familie en vrienden," zegt Barry Goldstein, Chief Revenue Officer van het bedrijf. "In veel van onze hotels en resorts is het mogelijk om in de buurt te skiën of andere wintersporten te beoefenen, of te genieten van wellness-en sportcentra en dat alles dichtbij populaire steden."

     

    Een voorbeeld: tijdens een verblijf in het Dolce Aspen Meadows Resort in Colorado kunt u skiën en snowboarden op de nabijgelegen pistes van wereldklasse, waaronder Aspen Mountain, Aspen Highlands, Snowmass en Buttermilk. Het hotel organiseert ook andere winterse activiteiten in de buitenlucht, zoals skiën in afgelegen gebieden, hondensleetochten, ijsklimmen of een romantische rit in een arrenslee.

     

    "Alle Dolce-hotels en -resorts zijn gespecialiseerd in gastronomie en hebben een uitgebreid aanbod van gezonde, natuurlijke gerechten en unieke specialiteiten die dagvers worden bereid door wereldberoemde chefs," zegt Goldstein. "Dolce Winter Escape is een nog voordeliger arrangement voor gezinnen op reis, omdat het ontbijt ook voor de kinderen gratis is. Dat is de ideale manier om energie op te doen voor een drukke dag vol winterse activiteiten."

     

    Vele Dolce-bestemmingen bieden ook spa’s, professionele golfterreinen, ruime accommodatie, binnenzwembaden, gratis parking en draadloos internet, en nog vele andere diensten en faciliteiten.

     

    Het arrangement Dolce Winter Escape is beschikbaar zolang de voorraad strekt, geldt niet retroactief en is niet cumuleerbaar met andere promoties. RVH.

    www.dolce.com







    07-12-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    06-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park Inn Luik

    PARK INN BY RADISSON LIEGE AIRPORT KRIJGT ECO-LABEL “DE GROENE SLEUTEL”

     

     

     

    Het Park Inn by Radisson Liege Airport kreeg de Groene Sleutel, hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toeristische sector die serieus en controleerbaar bezig zijn met milieuzorg, uitgereikt.

     

    Sinds zijn opening in 2007 is het Park Inn by Radisson Liege Airport bekend voor zijn innovatieve, creatieve en dynamische aanpak wat betreft respect voor het milieu. In het kader van de wereldwijde Responsible Business politiek van de Rezidor Hotel Group, waarvan het Park Inn by Radisson Liege Airport deel uitmaakt, heeft het hotel maandenlang hard gewerkt om aan alle strenge milieueisen te voldoen en zo dit belangrijke keurmerk te verdienen.

     

    Met het behalen van de Groene Sleutel engageert dit bedrijf zich om op een duurzame manier te werk te gaan. Er wordt zorgvuldig omgesprongen met water, energie en afval, zonder toe te geven op vlak van comfort.

     

    Om te voldoen aan de vereisten werd niet alleen een afvalsorteersysteem op poten gezet en gebruikt het hotel 100% recycleerbaar kantoorpapier en ecologisch toiletpapier doorheen het hele hotel. Verder werd het ontbijtgamma herbekeken en werden alle onnodige verpakkingen geëlimineerd, de energieconsumptie werd verminderd door het verwarmingsysteem te beheren in functie van het klimaat, door alle lampen te vervangen door spaarlampen en door drukverminderaars te plaatsen in alle douchekoppen en waterkranen. RVH.

    www.parkinn.com,

     

    06-12-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs