Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    27-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ovyta omega 3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een Ovyta Omega 3 ei: streven naar optimale gezondheid

     

     

     

    Eieren worden vaak in een negatief daglicht geplaatst omdat een eidooier cholesterol bevat. Maar een ei is veel meer dan cholesterol alleen. Door op een natuurlijke manier lijnzaadolie toe te voegen aan het kippenvoeder, hebben OVYTA Omega 3 eieren 40% minder verzadigde vertzuren en 8 keer meer Omega 3 vetzuren dan een standaard ei. Drie eieren per week is aan te bevelen want ze vormen een goede basis voor een gezonde voeding en bovendien bevatten ze max. 152 kcal. Het zijn dus absoluut geen dikmakers.

     

    Eieren kregen een slechte naam omdat het eten van veel cholesterol tot hart- en vaatziekten zou kunnen leiden. Sinds 2003 weten we dat een te hoog cholesterolgehalte in het bloed ongezond is, maar niet alleen veroorzaakt wordt door voedingscholesterol.  Andere factoren zoals erfelijke aanleg en het gebruik van verzadigde vetten vormen een hoger risico op het ontstaan van hart-en vaatziekten dan de cholesterol aanwezig in eieren.

     

    Eieren zijn evenwel rijk aan vitamine A en D, vitamine B2, B6, B12 en foliumzuur. Ook mineralen zoals ijzer, fosfor, zink en selenium zijn aanwezig in eieren. Ze vervullen belangrijke metabole functies in het lichaam.

     

    In een gezonde voeding waar variatie, evenwicht en gematigdheid centraal staan, is het aanbevolen om 3 eieren per week te eten. En de lekkere smaak en de mooie oranje dooier van OVYTA Omega 3 eieren zorgen er voor dat een OVYTA Omega 3 ei niet te versmaden is en een aantrekkelijk eiwitrijk alternatief kan zijn voor een portie vlees bij personen die van hun vleesverbruik willen afzien. RVH.

    www.ovyta.be

    27-02-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBQ time

    Binnenkort weer BBQ-time!

    Broil King assortiment:

     

     

    Broil King Porta-Chef Pro

     

    Deze nieuwe compacte gasbarbecue wordt geleverd met afklikbare poten en zijtafels. Je kan hem dus mét of zonder de poten gebruiken, dus ook als tafelmodel. Naast handig om mee te nemen op vakantie of pick-nick is deze barbecue zeer geschikt om te gebruiken op bijvoorbeeld het balkon van een appartement. Na gebruik kan deze barbecue compact opgeborgen worden.

    De Broil King Porta-Chef Pro wordt geleverd met een geëmailleerd gietijzeren braadrooster. Hierdoor garandeert Broil King u een perfect bakresultaat. Deze barbecue is ook uitgerust met een warmhoudrooster, ook ideaal om bv. groenten te bakken.

     

    Haute Cuisine: De Broil King Imperial 90XL, het parade paard van Broil King

     

    Deze ultieme bakmachine is een bereikbare droom voor de echte foodies. Door de 2 braadbakken krijg je een uitzonderlijke flexibiliteit in bakmogelijkheden. U kan werken met 2 grote temperatuur zones; u kan smaakvermenging vermijden door vlees en vis in afzonderlijke ovens te bereiden; u kan bakken aan het spit in de grote oven en tegelijkertijd rechtstreeks grillen op het gietijzer braadrooster van de kleinere oven en daarbovenop kan je tegelijkertijd nog groenten bereiden op het warmhoudrooster van die kleinere oven.

     

    Ben je maar met 2 kan je snel iets bereiden in de kleine oven. Ben je met meer personen gebruik je de grote oven. Geef je een feestje dan beschik je over een extreem groot braadoppervlak. Een barbecue is nooit te groot.

    Deze barbecue heeft ook vele opbergmogelijkheden. Er is een opbergschuif in de rechter zijtafel, 2 opbergschuiven in de rolwagen en een grote 10,5 kg propaanfles kan gemakkelijk uit het zicht in deze rolwagen opgeborgen worden. RVH.

    www.barbecuespecialist.be







    27-02-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    26-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sauzen van Uncle bens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De sauzen van Uncle Ben’s®

     

     

     

    Uncle Ben’s® sinds jaar en dag bekend om zijn rijst, ontwikkelt sinds 1992 eveneens een gamma van gebruiksklare, gevarieerde en smaakvolle sauzen die als zodanig of als basis voor uw eigen recepten kunnen worden gebruikt.

     

    Alle Uncle Ben’s® sauzen worden bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die een optimale smaak en authenticiteit garanderen. Met dit gamma kan u culinair 'op reis vertrekken' en een bezoekje brengen aan klassieke en exotische keukens. Er is voor ieder wat wils! De sauzen passen perfect bij rijst. De sauzen, zoet, medium of pikant, zijn 100 % natuurlijk en zijn vrij van kleurstoffen en bewaarmiddelen: zoetzuur, zoetzuur extra ananas, zoetzuur medium hot, provençale, milde curry, assortiment verrijkt met Thai sweet Chili en Coconut Curry.

     

    Uncle Ben’s® engageert zich met zijn Nutritioneel Charter

    Moderne consumenten streven naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Uncle Ben’s® speelt hierop in met een nieuw Nutritioneel Charter, opgebouwd rond: natuurlijke ingrediënten (natuurlijke bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen), gezonde rijst, duidelijke informatie en een beperking van de ecologische voetafdruk.

    Natuurlijker : De natuur biedt ons een brede waaier van smaken. Waarom er dan nog zelf uitvinden ? Via zijn nieuwe charter verbindt Uncle Ben’s® zich ertoe om uitsluitend natuurlijke bewaarmiddelen, kleurstoffen en aroma’s in zijn producten te gebruiken.

    Smakelijker : We hebben de neiging te zout te eten. Uncle Ben's® wil steeds smakelijkere recepten ontwikkelen en tegelijk het zoutgehalte in zijn gerechten verlagen. Uncle Ben’s® werkt uitsluitend met ingrediënten van topkwaliteit om zijn consumenten het allerbeste te kunnen bieden.

    Duidelijker : Dat de ingrediënten samen een gezond en smakelijk geheel vormen, moet al op de verpakking te zien zijn. Het label vermeldt het logo "geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen" en belangrijke voedingsinformatie zoals de hoeveelheid calorieën, suikers, (verzadigde) vetstoffen en zout per portie.

    Kleinere ecologische voetafdruk : Het milieubewustzijn beperkt zich niet tot de keuze van ingrediënten, maar bepaalt ook die van de verpakkingen: meer dan 90% ervan is recycleerbaar. Uncle Ben’s® streeft naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Bij de aankoop van grondstoffen houdt het merk ook rekening met de sociaal-economische situatie van de partners-landbouwers en stimuleert het plaatselijke initiatieven. RVH.

     

     

     

    26-02-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    25-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uncle Bens sauzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Thai Sweet Chili en Coconut Curry, twee nieuwe sauzen van UNCLE BEN'S®

    Tover in een handomdraai heerlijke en kleurrijke Thaise schotels op tafel!

     

     

     

     

    Uncle Ben’s®, de pionier en de expert op de rijstmarkt, ontwikkelt eveneens gevarieerde, smakelijke en gebruiksklare sauzen. Met de twee nieuwe Thai Sweet Chili en Coconut Curry sauzen van Uncle Ben’s® brengt u in een handomdraai de Aziatische keuken op uw tafel! Verras uw tafelgenoten met een heerlijke maaltijd die u in een oogwenk kunt klaarmaken! Deze twee gebruiksklare Thaise sauzen respecteren het voedingscharter van Uncle Ben’s®: ze bevatten geen kunstmatige kleur- en bewaarmiddelen of smaakstoffen.

     

    De Thaise keuken, een genot voor de smaakpapillen. Tijdens het bereiden en het smullen van exotische maaltijden gaan we ons altijd wel weer even op een andere plek wanen. Proeven van de geuren, kleuren en tradities van buitenlandse recepten betekent altijd weer een beetje reizen… Als Belgen zich wagen aan het bereiden van internationale gerechten, dan is de Aziatische keuken het populairst: deze gevarieerde en verfijnde keuken is goed voor 66% van de uitheemse gerechten die we thuis bereiden. Het meest wenden we ons tot de Chinese keuken (34%), gevolgd door de Thaise (8%), de Japanse (8%) en de Vietnamese (7%).

     

    De keukens en smaken van de wereld vormen een inspiratiebron voor Uncle Ben’s® die een ruime waaier aan sauzen van over de hele wereld biedt. De nieuwe Thai Sweet Chili en Coconut Curry sauzen brengen de Thaise keuken binnen handbereik.

     

    De Thaise keuken staat bekend om zijn gebruik van specerijen en kruiden. Toch mogen de kruiden in een Thais gerecht niet de bovenhand nemen. Alles draait om het vinden van een evenwicht tussen de verschillende smaken, texturen en zelfs de kleuren van de gerechten op het menu. Hoewel de Thaise keuken op bepaalde gebieden sterk gelijkt op de Chinese, Indische en Birmaanse keuken, onderscheidt ze zich door haar originele smaken en ingrediënten: citroengras, Thaise basilicum, korianderblad, Thais limoenblad, tamarinde, curcuma, rode peper, gember, curry en munt.

     

    Thai Sweet Chili saus, ultieme Thaise verfijning!

    Uncle Ben’s® wendt al zijn culinaire knowhow aan en laat zich inspireren door Thailand in deze tegelijkertijd zoete en pikante saus met knapperige groenten, gekruid met rode pepers en een frisse toets citroengras.

     

    Coconut Curry saus, een ware lekkernij voor een maaltijd die in een handomdraai klaar is! Uncle Ben’s® is een onbetwistbare expert op het gebied van lokale smaken en lanceert een nieuwe, mild gekruide kokoskerriesaus met groenten en bamboescheuten. Een echte lekkernij die u even in Thailand doet wanen... Uw tafelgenoten verrassen was nooit zo eenvoudig! RVH.

     

    25-02-2011 om 22:28 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs