Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    31-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnaval Malta

    Kleurrijk carnavalspektakel op Malta

     

     

     

    Carnaval op Malta is een weergaloos traditioneel spektakel dat je niet mag missen. Er wordt gefeest in verschillende steden en dorpen, maar vooral in en rond de Maltese hoofdstad Valletta. Versierde praalwagens, kostuums en vuurwerk zorgen voor een explosie van kleuren.

     

    Carnaval op Malta is een lang geëerde traditie. Het huidige carnaval stamt uit de Middeleeuwen. De ridders van St John stimuleerden dit feest waarbij jonge mannen uitgedaagd werden hun kracht te tonen en de adel zich vermaakte met een gekostumeerd bal. Nog steeds wordt carnaval geopend met een oeroude zwaarddans, de Parata, die nu door kinderen uitgevoerd wordt. De populaire dans, de Maltija, is de nationale erfenis van de oorspronkelijke adellijke bals.

     

    De 'Malta Council for Culture and Art' organiseert de officiële carnavalfestiviteiten in en rond Valletta, van vrijdag 12 t/m dinsdag 16 februari.

    Op vrijdag start het carnavalspektakel op het Vrijheidsplein in Valletta, waar een groot podium staat voor de vele dans-, zang- en theatervoorstellingen. Hier vinden de eerste danswedstrijden plaats en doet de parade van de 'Koning Carnaval' vloot, bands, dansers en verklede mensen haar intrede.

     

    Op zaterdag stroomt de stad vol Maltese gezinnen. Het Vrijheidsplein is nu even alleen voor kinderen met tal van activiteiten en danswedstrijden. De hele dag zijn er prachtige processies, optochten en parades door heel Valletta. Op straten en pleinen wordt tot in de late uurtjes gefeest. De volgende dagen zijn gevuld met optochten, shows en danswedstrijden. In winkels en kraampjes verkoopt men de traditionele carnavalstaart en overal klinkt muziek. Op 16 februari volgt de finale met een enorme optocht, vuurwerk en de uitreiking van de felbegeerde prijzen voor de mooiste kostuums, de beste praalwagens en de meest artistieke dansen. RVH.

    www.visitmalta.com , www.malta.be  





    31-01-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    30-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefden champagne ...

    Liefde, champagne en plezier in het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel

     

     

     

     

    Radisson Blu Royal Hotel in Brussel viert Valentijn op zaterdag 13 en zondag 14 februari 2010 en opent voor deze gelegenheid uitzonderlijk het Sea Grill restaurant.

     

    Radisson Blu Royal Hotel viert dit jaar zijn 20 jarig bestaan! Van bij zijn opening in 1990 is het hotel bekend voor zijn innovatieve, creatieve en dynamische aanpak. Gezien het feest van de geliefden dit jaar tijdens het weekend valt, beslisten ze dan ook om het Sea Grill speciaal te openen.

     

    Het Radisson Blu Royal Hotel stelt verschillende formules voor om een intieme avond of romantisch weekendje door te brengen. Op zaterdag- en zondagavond verwent het Sea Grill restaurant zijn gasten met een speciale 7 gangenmenu “Coup de Coeur” met live muziek aan 185 EUR (zonder dranken). In het Atrium kan men terecht voor een 4 gangen Sint-Valentijn menu aan 50 EUR per persoon (zonder dranken). Speciale overnachtingprijzen op zaterdag en zondag aan 129 EUR (dubbele kamer zonder ontbijt), 159 EUR (dubbele kamer met ontbijt). Suites vanaf 229 EUR per nacht. RVH.

    Meer informatie of reservaties: 02/227.30.48 of fb.brussels@radissonblu.com

    30-01-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    28-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lipton ice tea
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hugh Jackman is het gezicht van Lipton Ice Tea

     

     

     

     

    Lipton Ice Tea, één van ‘s werelds leidende ice tea-merken, heeft een driejarig partnership gesloten met de Hollywood-ster Hugh Jackman. Hiermee is Lipton Ice Tea het eerste internationale merk dat samenwerkt met de filmlegende. De wereldberoemde Jackman, die rollen speelde in kaskrakers als Wolverine, X-Men en Australia, is het gezicht van Lipton Ice Tea. Om dit partnership te lanceren, speelt Jackman zijn eerste hoofdrol in de nieuwe tv-commercial die vanaf maart is te zien.

     

    Jackmans optimistische levensvisie sluit goed aan op de kernwaarden van Lipton Ice Tea en haar credo ‘Drink Positief’. Door de positieve manier waarop de steracteur het leven tegemoet treedt, is hij de perfecte match met het merk. “Ik ben erg trots op mijn nieuwe rol als ambassadeur van Lipton Ice Tea. Dit is een totaal nieuwe en daarom uitdagende ervaring voor mij”, aldus Jackman. “Lipton Ice Tea is een zeer positief merk en haar waarden sluiten goed aan bij wat ik in mijn leven belangrijk vind. Ik kan niet wachten om invulling te geven aan al onze plannen.”

     

    “Hugh Jackman is de perfecte ambassadeur voor Lipton Ice Tea. Hij is positief, vol energie en een gevierd, maar bescheiden acteur en dat is precies de boodschap die wij met ons merk willen uitdragen”, zegt Jason Green, Chief Marketing Officer van Lipton Ice Tea. “We zijn ontzettend blij om met Jackman samen te werken en kijken uit naar alle activiteiten die in de komende jaren op de agenda staan.” RVH.

    28-01-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sky high: Radisson Blu hasselt

    Design op topniveau: Sky High van Radisson Blu Hasselt

    Creneau International richt hoogste champagne- en wijnbar in Hasselt in

     

     

     

    Hasselt is een unieke locatie rijker: een 70 meter hoog terras met prachtig panoramisch zicht. Het Radisson Blu-hotel opende een wijn- en champagnebar op de 19e verdieping van de Twee Torens op het Torenplein. Creneau International werkte het interieur uit en liet zich daarvoor inspireren door ‘Hasaluth’.

     

    De Hasseltse skyline staat bekend om zijn twee torens, zichtbaar vanuit de verschillende invalswegen naar het stadscentrum. In één van beide torens is het Radisson Blu gehuisvest, bekend om zijn lifestylehotels met eigentijdse architectuur en interieurdesign. Voor de inrichting van de Sky Lounge op de 19e verdieping werden de atmosphere architects van Creneau International ingeschakeld. Ook de 17e en 18e verdieping van het hotel ondergaan een complete omvorming en werden half september al in gebruik genomen.

     

    Voor het design van de Sky High dook Creneau International de geschiedenis is. De naam Hasselt is afgeleid van ‘Hasaluth’, wat hazelarenbos betekent. De ontwerpers vertrokken vanuit het idee dat het TT-center de grootste boom is in het Hazelarenbos, Hasselt dus, en plantten een grote stam op verdieping 17. De boom groeit door tot de 19e verdieping, waar de takken van de kruin zichtbaar over het plafond lopen.

     

    Rond deze stilistische stam kunnen gasten rondwandelen en genieten van een uniek panorama. De terrassen zijn met 2 meter hoog glas beveiligd. “De Sky High is een unieke locatie voor Limburg, simpelweg omdat het in geen enkel ander gebouw kan”, stelt algemeen directeur Didier Boehlen van Radisson Blu Hasselt.

     

    Het design refereert tot in detail aan de natuur. Zo werd de boomstam bekleed met een schors van vinylbehang in verticale structuur. Het vast tapijt in patroon doet denken aan de typische structuur van mos rond een boom. En de takken, vertrekkend vanuit de centrale stam, lopen elk in hun eigen richting naar het raam. Praktisch: de takken verbergen ook subtiel technieken als LED-verlichting of sprinkler. Het hoogste terras van Limburg is wekelijks toegankelijk van donderdag tot zondag. RVH.

     







    28-01-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    27-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn Quest

    Seabourn Quest

     

     

    In juni 2011 voegt de cruisemaatschappij 'The Yachts of  Seabourn' nog een cruiseschip aan zijn vloot toe. De rederij heeft zopas  beslist dat dit nieuwe schip de 'Seabourn Quest' zal heten. Het is het laatste  ultraluxueuze yacht in een rij van drie dat door Seabourn op drie jaar tijd in  de vaart wordt genomen. Om dit feit te vieren kondigde Seabourn op een aantal  vaarroutes superkortingen tot 70% aan.

     

    De Seabourn Quest zal hetzelfde ranke design hebben  als de Seabourn Odyssey, die in juni 2009 in gebruik werd genomen. De Odyssey  werd toen door de pers omschreven als een 'echte vernieuwing binnen het segment  van de luxecruises' Het andere zusterschip, de Sojourn, dat in juni van dit  jaar in de vaart wordt genomen, is nu al een succes want de reservaties voor  zijn allereerste vaarseizoen lopen vlotjes.

     

    Met de komst van de Odyssey, de Sojourn en de Quest neemt de  totale capaciteit van de Seabourn-vloot toe met maar liefst 200%. Seabourn wil  daarmee inspelen op de steeds groter wordende vraag naar exclusieve cruises in  het topmarktsegment. Deze drie Seabourn-yachten, die elk 32.000 ton wegen en  plaats bieden aan 450 passagiers, behoren daarmee tot de kleinste schepen die  ooit door een grote cruisemaatschappij werden gebouwd. Ze passen dan ook  perfect in de strategie van Seabourn, die haar klanten een uiterst persoonlijke  service wil bieden in een ontspannen, luxueuze sfeer. Naast de Odyssey, de  Sojourn en de Quest telt de Seabourn-vloot nog de Pride, de Spirit en de  Legend, drie kleine maar ultraluxueuze cruiseyachten die elk plaats bieden aan  208 passagiers.

     

    De naam van de derde nieuwkomer, Seabourn Quest, werd  zorgzuldig gekozen 'aldus Rony H. Broun, Managing Director van Seabourn Benelux.' Zowel de  Odyssey, de Sojourn als de Quest vertegenwoordigen de passie voor avontuur en  ontdekkingsreizen, die onze klanten ertoe aanzet om in ware Seabourn-stijl te  reizen. RVH.

    www.seabourn.be 

    27-01-2010 om 22:23 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silversea

    SILVERSEA BREIDT ZIJN CULINAIRE VERRIJKINGSPROGRAMMA UIT MET EEN NIEUWE KOOKCURSUS: RELAIS & CHÂTEAUX L'ÉCOLE DES CHEFS

     

     

     

    Silversea, de organisator van ultraluxueuze cruises, introduceert via zijn exclusieve partnership met Relais & Châteaux "L'École des Chefs", een nieuwe interactieve kookcursus die in 2010 op 11 reizen zal worden aangeboden.

     

    Het Relais & Châteaux L'École des Chefs programma schotelt de gasten een speciaal culinair lessenpakket voor. Daarnaast fungeert chef van dienst David Bilsland als gastheer voor een aantal onderhoudende evenementen. Bilsland volgde een klassieke Franse opleiding en werkte een aantal jaar aan de Londense culinaire school "Le Cordon Bleu", waar hij chef-koks opleidde. Het programma dat hij brengt werd uitgewerkt in samenspraak met Jacques Thorel, eigenaar van L'Auberge Bretonne en een Grand Chef van Relais & Châteaux.

     

    Voor elke afzonderlijke cruise werd het lessenpakket uitgewerkt als een eerbetoon aan het culturele smakenpalet van de gevolgde reisroute. Onder de hoogtepunten vermelden we gespecialiseerde workshops waarin uiteenlopende onderwerpen aan bod komen zoals basissnijtechnieken en keukenterminologie tot sauzen en bakken; kookdemonstraties met bijpassende wijnen en interactieve V&A-sessies; spannende kookwedstrijden tussen Chef Bilsland en het culinaire team van het schip; een "Lunch and Learn" evenement waarbij de gasten in kleine groepjes van een heerlijke maaltijd kunnen genieten, samengesteld uit exquise gerechten, en ook geïnspireerde "Take It Home" recepten waarmee de reizigers hun eigen gasten thuis versteld zullen doen staan.  

     

    Op bepaalde reizen, voor zover de route het toelaat, wordt een "Market to the Plate" activiteit gepland: de gasten bezoeken dan onder begeleiding een lokale markt, waarna ze zelf aan de slag gaan tijdens de kookles. Er zijn ook "Culinary Outings": een bezoek met de lesgever aan een plaatselijk restaurant, een hotel of een andere locatie waar hen een unieke culinaire ervaring wacht.

     

    "Dankzij ons partnership met Relais & Châteaux kunnen wij het exclusieve "L'École des Chefs" programma aanbieden en onze gasten trakteren op een uitstekende, diepgaande kookcursus die tegelijk onderhoudend en plezierig is," aldus Rudi Scholdis, culinair directeur bij Silversea. "Naast dit nieuwe programma blijven wij natuurlijk onze populaire "Culinary Arts" reizen organiseren - cruises waarop het vakmanschap van bekroonde chefs van topetablissementen van overal ter wereld wordt belicht, met inbegrip van internationaal gerenommeerde chefs van Relais & Châteaux." RVH.

     

    Silversea Cruises Belgique- c/o Navicruise S.A

    www.silversea.com

     

     





    27-01-2010 om 22:14 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    26-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alden Biesen

    Minister Bourgeois investeert fors in renovatie Alden Biesen

     

     

     

     

     

    Vlaams minister van Bestuurszaken en Toerisme Geert Bourgeois maakt grondig werk van de renovatie van de Landcommanderij Alden Biesen in het Limburgse Bilzen. De Landcommanderij Alden Biesen, eigendom van de Vlaamse overheid, is een uniek historisch en architecturaal pareltje in een prachtige groene omgeving. In het cultuurcentrum huist een toeristisch onthaalkantoor, waar bezoekers alle informatie kunnen vinden over Bilzen en het Haspengouwse kastelenlandschap. "Alden Biesen is ook een indrukwekkend decor voor de organisatie van evenementen, seminaries en congressen. Ik wil nog meer de kaart van het congrestoerisme trekken en het gebouwencomplex stelselmatig vernieuwen en herinrichten.”

     

    Voor de renovatie van de gastenkamers en aanpassingen aan de bestaande keuken maakte hij eind december ongeveer 1,8 miljoen euro vrij. De volledige verdiepingen van de noordelijke en zuidelijke voorburcht worden gestript en grondig vernieuwd. Er komen klassevolle gastenkamers – beschikbaar vanaf november 2010 - met meer ruimte en comfort, waar congresdeelnemers kunnen verblijven. De huidige keuken en berging in de zuidelijke voorburcht ondergaan enkele noodzakelijke aanpassingen ten gevolge van de wijzigende HACCP-normen voor voedselveiligheid.

     

    Voor zes andere infrastructuurprojecten die dit jaar uitvoering krijgen, maakt minister Bourgeois in totaal bijna 2 miljoen euro beschikbaar. Alle nog niet gerestaureerde ruimtes op het gelijkvloers van het kasteel worden sober heringericht om ze ook te kunnen gebruiken voor tentoonstellingen en andere activiteiten.    

    De foyerruimte, de bergingen, het sanitair en de keuken van de rijschool worden sober maar modern heringericht. Ook de oranjerie wordt aangepakt. Hier staan o.m. toegankelijkheidswerken aan het sanitair, aanpassingen aan de keuken en de vernieuwing van vloeren op het programma.

     

    De Engelse tuin wordt heraangelegd. Om de studie voor die herinrichting optimaal te kunnen voltooien, is de kap van bomen die met zekerheid moeten verdwijnen noodzakelijk. Tot slot worden de zieke bomen op het domein vervangen en worden er enkele nieuwe boomgaarden aangeplant. RVH.

     

     

    26-01-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    25-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebrity cruises
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Twintig kaarsen voor Celebrity Cruises

     

     

     

    Celebrity Cruises viert in 2010 haar 20ste verjaardag. Van de innovatieve schepen en de alomgeprezen keuken tot de stijlvolle bediening en het vernieuwde Captain’s Club-getrouwheidsprogramma, staat bij de rederij al twee decennia lang alles in het teken van de veeleisende cruiser. Met de ondertitel ‘Designed for you’ benadrukt Celebrity Cruises vanaf heden deze verbintenis.

     

    In haar streven om nog meer tegemoet te komen aan de wensen van haar klanten, heeft de rederij de voorbije zes maanden bij zo’n 10.000 cruisers gepolst naar hun wensen en verlangens. Uit dit onderzoek bleek de grote waardering voor de recente Solstice Class-schepen. Daarom heeft de rederij beslist de vijf schepen van de Millennium-klasse meer in lijn te brengen met deze nieuwste generatie vaartuigen.

     

    Zo krijgen de schepen van de Millennium-klasse er de Tuscan Grille (steakhouse) en de Bistro at Five (pannenkoeken) van de Celebrity Solstice en Celebrity Equinox bij. De met ijstoog afgewerkte Martini Bar wordt over de hele vloot uitgerold. Het Cova Café wordt vervangen door het Café al Bacio en Gelateria van de Solstice-schepen. Nieuw meubilair, een aangepaste bedding en vlakschermtv’s moeten de suites op het niveau brengen van de modernste Europese hotels. Ook alle overige kajuiten krijgen een upgrading en de publieke ruimtes worden in een fris kleedje gestoken. Samen met een reeks kleinere aanpassingen en de vernieuwing van de Captain’s Club gaat het om een investering van bijna 200 miljoen USD.

     

    Celebrity Constellation is het eerste schip dat de gedaantewisseling ondergaat. Dat gebeurt tijdens de droogdokperiode in april, vooraleer het schip haar Europees seizoen aanvat. De hele zomer lang verzorgt de dan vernieuwde Celebrity Constellation vanuit Amsterdam cruises naar de Noorse fjorden, Scandinavië en de Baltische staten. RVH.

    www.cruiseconnection.be

     

    25-01-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asia fair

    ASIA FAIR 2010 – 20 & 21 februari

    ¡ Heel Azië onder één dak ¡

     

     

     

     

    De 18de editie van de Asia Fair heeft plaats op zaterdag 20 en zondag 21 februari. Gastland is dit jaar Sri Lanka en eregast de NGO Hospitaal zonder Grenzen (van Rotary België). Asia Fair is een informatiebeurs rond Azië bij uitstek in de Benelux. Nergens vindt de bezoeker zoveel over één continent tijdens één evenement. Aan de Asia Fair nemen officiële delegaties, toeristische diensten, luchtvaartmaatschappijen en touroperators deel.

     

    Er is een stand met boeken rond azië en reisgidsen. Er zijn een 25-tal sociaal-culturele verenigingen en organisaties rond ontwikkelingssamenwerking en wie honger heeft kan terecht aan verschillende eetstandjes. Aan de praatstanden informeren ervaren reizigers de bezoekers over uiteenlopende Aziatische bestemmingen.

    In een workshop- en demonstratiezaal kan men terecht voor o.m. origami, henna tattoo, schminken van kinderen, schilderen op glas en het Kamishibai theatertje (Chinese en Japanse sprookjes voor kinderen; in het Nederlands, Frans en Engels).  Tijdens de hele fair zijn er video, dia en multimedia presentaties. Conferenties en boekpresentaties zijn er door Catherine Vuylsteke, journaliste bij De Morgen (over China), chef kok Quyên van restaurant Little Asia (Mijn leven, mijn keuken) en Riet Vandenbranden & Ignace Maes (Orissa before monsoon)

     

    ASIA FAIR 2010 – Gemeenschapscentrum De Zandloper, Kaasmarkt 75 – 1780 Wemmel. Openingsuren: zaterdag 20 februari van 13 tot 19 u. en zondag 21 februari van 10 tot 18 u. De toegangsprijs bedraagt € 6 en er zijn kortingen voor studenten, senioren, minder validen,  Knack Club, Le Vif Club, Plus Magazine Club, Rotary Club leden, houders van een lerarenkaart en Unizo leden. RVH.

    www.belasia.be

    25-01-2010 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs