Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    29-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aga cookshop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    AGA COOKSHOP COLLECTION.

     

     

     

    Zowel grote chefs als bekwame thuiskoks zijn het erover eens: men kan pas gelukkig zijn in de keuken als deze uitgerust is met prachtisch gerei en handige accessoires. Daarom kent elke liefhebber van de fijne gastronomie, de AGA cookshop collection. Dit schitterend gamma bestaat uit een zeer breede waaier van keukenbenodigdheden die een perfect evenwicht bieden tussen kwaliteit en functionaliteit. De AGA cookshop collection verrast de handige thuiskok en dit zowel op moeder- als op vaderdag.

     

    Enkele suggesties:

     

    - Pannenset in roestvrij staal, zwart of crèmekleur: deze exclusieve reeks kookpannen is geëmailleerd roestvrij staal en bestaat  uit modellen van 16, 18, 20 en 22 cm, wat overeenstemt met een inhoud van 1.5 tot 4 liter. Deze pannenset is bestand tegen een temperatuur van 400°C. Een detail? Aan de binnekant van elke pan is de maatverdeling van de capaciteit in liters aangeduid.

    - grote AGA-mok, crèmekleurig: wie zegt ‘ de verpakking doet er niet toe’ heeft nooit heerlijk warme soep gedronken in een grote AGA-mok. Ze is mooi rond en voorzien van een groot oor. Ze is perfect geschikt voor koffie met melk ’s morgens bij stokbrood met boter of voor warme chocolademelk voor het vieruurtje van de kinderen. Maar gezien haar inhoud van 30cl is deze mok vooral geschikt voor gazpacchio, minestrone, broodsoep en andere stevige soepen.

    - AGA theepot, zwart: tea for four and four for tea: deze elegante en typisch ‘British’ theepot heeft een inhoud van vier grote kopjes. De schenktuit en het ergonomisch handvat zijn speciaal ontworpen om thee op te dienen in de beste omstandigheden. De infusiefilter is geïntegreerd in de theepot en het deksel is voorzien van een veiligheidsslot. Het keramiek is volledig bedekt met zwarte lak en weerspiegelt niet alleen de contouren van het AGA-logo dat in licht relëf op de voorkant staat, maar ook de hele filosifie die schuilgaat achter de spreuk ‘home-sweet-home’.

     

     

     

    29-04-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    28-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heinz recept 2

     

     

    Heinz-recepten 2

     

     

    Ratatouille met Heinz Tomato Creation Mediterranean

     

    Ingrediënten:

    1 fles Heinz Tomato Creation Mediterranean, 1 rode ui, 1 courgette, 1 aubergine, 1 wortel, 3 paprika’s in verschillende kleuren, tijm, rozemarijn en olijfolie

     

    Bereidingstijd: 20 minuten

    Aantal personen: 4

     

    Bereidingswijze:

    Snijd groenten in mooie grove stukken. Bak deze in olijfolie iets aan. Voeg de tijm en rozemarijn toe. Voeg Heinz Tomato Creation Mediterranean toe en laat het gerecht nog 10 minuten zachtjes doorkoken op laag vuur. Garneer eventueel met kruiden.

    Serveer het als groentegerecht bij vlees of visgerechten.

     

    Pizza met cherry tomaat, mozzarella en Heinz Tomato Creation Mediterranean

     

    Ingrediënten:

    Heinz Tomato Creation Mediterranean, 1 ciabatta of Turks brood, 250 g cherry tomaten 125 g mozzarella, 1 zakje rucola en olijfolie

        

    Bereidingstijd: 15 minuten

    Aantal personen: 4

     

    Bereidingswijze:

    Snijd een ciabatta of Turks brood horizontaal door en bak deze af op 180°C gedurende 3 minuten. Beleg vervolgens het brood met Heinz Tomato Creation Mediteranean. Leg daarna de plakjes mozzarella  en de gehalveerde cherry tomaten op de pizza en bestrooi het geheel met vers gemalen peper. Bak de pizza 5 minuten af op 180°C.

    Maak de pizza helemaal af met rucola en een beetje olijfolie.


    28-04-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    27-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.braille menukaarten

    MENUKAARTEN IN BRAILLE

    PRIMEUR VOOR « LES SALONS D’ ATALAIDE »

     

     

    Verbazingwekkend dat tot hiertoe er nog niemand was opgekomen, maar vandaag kan je in geen enkel restaurant in Brussel een kaart in braille schrift vinden.

    Patrick Amourette, Directeur van de restaurant groep B-EAT waarvan ook ‘Les Salons de l’Atalaïde’ deel uitmaken, legt zijn brainwave uit: ‘Het tafelplezier begint reeds bij het lezen en doornemen van een menukaart. Als je de verschillende gerechten die dikwijls uitvoerig beschreven worden leest, dan kan je reeds de smaken en reuken voorstellen die straks op je bord gaan komen. Voor mij maakt dit integraal deel uit van de gastronomische ervaring en er is geen enkele reden waarom we deze rijke ervaring ook niet kunnen delen met onze blinde gasten’.

     

    Patrick nam contact op met de Brailleliga en hun speciale dienst die zich bezighoudt met het omzetten van teksten in Braille en heeft meteen besloten om 5 exemplaren van de kaart van het restaurant in Braille te laten omzetten.

    Patrick is ook van plan om braillekaarten te introduceren in de andere huizen van de groep, o.a. in het hotel Orts, waar hij een handleiding in braille in de kamers zal voorzien om het verblijf van de visueel gehandicapten te vergemakkelijken.

     

    Hij moedigt tevens zijn collega’s restaurateurs en hoteliers aan om zijn initiatief te volgen en te investeren in het plezier van hun visueel gehandicapte gasten en zodanig alle klanten van dienst te zijn.

    Les Salons de l’Atalaïde – Steenweg op Charleroi 89- 1060 Brussel – tel 02/534 64 56

     

    27-04-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    26-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heathrow

    British Airways - Heathrow's nieuwe terminal 5 opent over precies een jaar

     

     

    De nieuwe terminal 5 op de luchthaven van Heathrow zal over precies één jaar, op donderdag 27 maart 2008, haar deuren openen. Deze terminal zal de exclusieve nieuwe 'thuishaven' van British Airways worden, jaarlijks ongeveer 30 miljoen passagiers bedienen en een indrukwekkende nieuwe 'gateway' naar het Verenigd Koninkrijk worden.

     

    Met nog 366 dagen (2008 is een schrikkeljaar) te gaan, is ruim 90 % van de bouwwerkzaamheden al voltooid en blijft het project binnen de timing en het budget. In september 2007 begint een intensieve 6 maanden durende proefperiode, waarin ruim 16.000 mensen als 'vrijwillige passagiers' gerekruteerd zullen worden om grondig alle aspecten van het gebouw, met name de parking, de check-in, de bagagesystemen, de IT systemen en de veiligheid uit te testen.

     

    Willie Walsh, Chief Executive van British Airways, die als enige luchtvaartmaatschappij gebruik zal maken van T5: "Dit is een historische vooruitgang die de luchtvaartervaring van onze klanten zal veranderen. T5 betekent minder in de rij staan, snellere bagagesystemen en een betere punctualiteit. Op het gebied van comfort en gemak zal T5 alle andere luchthavens overtreffen".

     

    De eerste passagiers die op T5 zullen aankomen, komen van een vlucht uit Hong Kong en op de eerste operationele dag zullen zo'n 40.000 klanten de nieuwe terminal passeren.

    Het T5 complex bestaat uit 60 nieuwe vliegtuigparkings, twee satellietgebouwen (de tweede zal tegen 2010 voltooid zijn), spoorwegverbindingen naar de Londense metro en naar Heathrow Express, en een nieuwe parking met verschillende verdiepingen.

    T5, die door de winnaar van de 2006 Stirling Prize, Richard Rogers Partnership, werd ontworpen, combineert functionaliteit met finesse. Het design van het gebouw beantwoordt aan de behoeften van de passagiers vanaf hun aankomst in de luchthaven tot aan het instappen in het vliegtuig. Ze biedt ruimte, gemak, comfort en een indrukwekkend zicht op het vliegveld.

     

    De bouw van deze terminal van £4,3 miljard begon in 2002. Sindsdien werden 9 miljoen m³ aarde verplaatst, werd het dak van het grootste vrijstaande gebouw in het  Verenigde Koninkrijk bevestigd; werd de 900 ton wegende bestuurdersruimte van een nieuwe verkeerstoren van 87 m hoogte 2 km verder verplaatst op het vliegveld; werden meer dan 13 km tunnels voor treinverkeer en bagage geboord; werden twee rivieren omgeleid; en ruim 30,000 m2 glasgevels bevestigd.

     

    Prestigieuze retailers zoals Harrods, Paul Smith, en Tiffany zullen hun vestiging openen in T5 en de beroemde chefkok Gordon Ramsey opent er zijn eerste luchthavenrestaurant.

     

     

    26-04-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    25-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heinz recept 1

     

    Heinz-recepten

     

     

    Spaanse gehaktballetjes met amandel in Heinz Tomato Creation

     

    Ingrediënten:

    Heinz Tomato Creation Authentic, 500 g rundergehakt, 1 zakje gehaktkruiden, 1 ei, 1 theelepel paprikapoeder, 50 g grof gehakte amandelen , paneermeel, 50 ml melk, olijfolie en rucola

     

    Bereidingstijd: 20 minuten

    Aantal personen: 6

     

    Bereidingswijze:

    Meng het gehakt met de gehaktkruiden, ei, paneermeel, melk en gehakte amandelen. Maak van het mengsel kleine gehaktballetjes en bak deze in de olijfolie gaar. Blus het geheel met Heinz Tomato Creation Authentic af. Laat het gerecht 5 minuten zacht stoven. Garneer het gerecht met rucola. Serveer het gerecht als tapas of als bijgerecht.

     

     

    Vis uit de oven met Heinz Tomato Creation

     

    Ingrediënten:           

    1 fles Heinz Tomato Creation Authentic, 400g witvis, 1 wortel, 1 ui , 1 prei, 2 eetl. grove mosterd, 1 dl witte wijn en een bosje bladselderij

     

    Bereidingstijd: 20 minuten

    Aantal personen: 4

     

    Bereidingswijze:

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de 400 g witvis in een ovenschaal en bestrijk deze met de mosterd. Snij een ui, wortel en prei fijn en bedek de vis hiermee. Overgiet de vis met de Tomato Creation Authentic en de witte wijn. Plaats het gerecht gedurende 15 minuten in de oven. Maak het gerecht af met gesneden bladselderij.

    Serveer met pasta of rijst.

     

     

    25-04-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    24-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fietsvriendelijk

     

    Steeds meer fietsvriendelijke logies in Vlaanderen

     

    Steeds meer hotels in Vlaanderen passen zich aan de wensen en noden van fietstoeristen aan. Ze bieden fietskaarten aan, stellen EHBO-kits ter beschikking, verhuren fietsen of geven er informatie over, hebben overdekte fietsstallingen enz … Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois is erg blij met deze evolutie: “Afstappen is immers minstens even belangrijk als opstappen. De verblijfssector draagt dan ook sterk bij tot het succes van het fietstoerisme in Vlaanderen.” Met het label ‘fietsvriendelijk logies’ wil de minister de sector motiveren om het de fietstoeristen nog beter naar de zin te maken. Dit jaar ontvangen wel 300 logies in Vlaanderen dat label. 

     

    Het fietstoerisme in Vlaanderen bloeit. Toerisme Vlaanderen en de provinciale toeristische diensten zorgen voor een steeds sterker uitgebouwd netwerk van fietsroutes in heel Vlaanderen. Met het mooie lenteweer kruipen dan ook heel wat binnen- en buitenlandse fietstoeristen op hun fiets. “Vlamingen zijn fietsers, altijd al geweest. Maar met ons prachtig aanbod aan fietsroutes komen ook heel wat toeristen van over de grens om Vlaanderen vanop de fiets te ontdekken. En dat is niet alleen een eer, het brengt ook op!,” weet de minister. Het fietstoerisme zorgt jaarlijks voor een omzet van honderden miljoen euro’s en is goed voor duizenden arbeidsplaatsen, zo blijkt uit studies.

     

    Bij de verwelkoming van al deze fietstoeristen speelt de horeca een erg belangrijke rol. Vooral wat betreft zijn verblijf, heeft de fietstoerist wel wat extra verwachtingen. Om de verblijven aan te sporen zo fietsvriendelijk mogelijk te zijn én de fietstoerist een uniforme, optimale dienstverlening te garanderen, reikt minister Bourgeois daarom jaarlijks het label ‘fietsvriendelijk logies’ uit. Hotels, jeugdherbergen, jeugdverblijfscentra, kampeerterreinen en vakantieparken kunnen het label aanvragen. Daarvoor moeten ze wel aan strenge criteria voldoen, die Toerisme Vlaanderen jaarlijks controleert.

     

    Vandaag rijfden al 280 verblijven het label binnen. Minister Bourgeois hoopt dit jaar de kaap van de 300 te halen. “Er lopen alleszins nog heel wat aanvragen binnen. Die moeten natuurlijk eerst gecontroleerd worden,” aldus de minister.

     

    De provincie West-Vlaanderen blijkt de beste leerling van de klas met 39% van de fietsvriendelijke verblijven. Daarna volgt de provincie Limburg met 27%. In Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn dat er respectievelijk 17%, 14% en 3%. Brugge, waar de minister vandaag drie fietsvriendelijke hotels bezocht, is de stad met de meeste fietsvriendelijke logies: op de voorgevel van wel 15 verblijven prijkt het label.

     

    24-04-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    23-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sacla originale

     

    SACLA ORIGINALE: ITALIAANSE CHARME EN GASTRONOMIE

     

     

    Saclà, de nummer één in Italië op gebied van fijne groentesauzen en antipasti, introduceert met zijn nieuwe napoletana en arrabbiatia sauzen een nieuwe kwaliteitsstandaard. De sauzen verschijnen onder het label ‘originale’ en laten ons proeven van een natuurlijke, authentieke kwaliteit.

     

    ‘Originale’ getuigt van een vakmanschap dat zich over vele generaties heeft verfijnd. Voor zijn nieuwe Originale sauzen, een temperamentvolle arrabbiata en een hartige napoletana, blijft Saclà vasthouden aan de essentie van de Italiaanse keuken, en daarin speelt soffritto een hoofdrol. Soffritto is een mengeling van olijfolie, uien, wortelen en selder die tot een sterk aromatische en kruidige sausbasis werden gesmoord. Zowel de napoletana Originale als Arrabbiata Originale is gecreëerd op een soffrittobasis.

     

    Met deze ‘Originale’ sauzen weet Saclà liefhebbers van écht Italiaans moeiteloos te overtuigen. Ze worden in grotere bokalen dan vroegere pastasauzen aangeboden (420g). Alle ‘originale’ sauzen zijn honderd procent natuurlijk, zonder smaakstoffen, GGO’s of artificiële bewaarmiddelen. Ze beantwoorden aan de grote vraag naar gezonde producten die een meerwaarde bezitten. Voor Saclà betekent dit het consequent doortrekken van zijn bedrijfsfilosofie die al tientallen jaren eerlijke kwaliteit voorop plaatst.

     

    Creatief koken betekent voor Saclà eveneens het uittesten van nieuwe bereidingen en gerechten. De lancering van de nieuwe sauzen wordt ondersteund door 3 nieuwe creaties, te weten: pancetta & gesmolten mozzarella met penne (napoletana originale), pikante worstjes en pepertjes met fusilli (arrabbiata saus) en zeevruchten en zeste  met spaghetti ( eveneens arrabbiata saus). Creatief koken dus waarbij men optimaal kan genieten van de authentieke Italiaanse keuken.

    www.sacla.be

     

     

    23-04-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibisontbijt

     

    Een warm onthaal!

     

    Ibis vult zijn ontbijtbuffet aan

     met warme gerechten

     

     

     

    De budgethotelketen Ibis, gekend voor zijn restauratie met voor elk wat wils, lanceert als primeur in België het warme ontbijt.  Voortaan bevat dit vrije ontbijtbuffet naast fijne vleeswaren, broodjes, yoghurt, fruit en vruchtensap ook warme dranken, hardgekookte eitjes, roerei en worstjes.  Alles wat nodig is voor een energieke start van de dag!

     

    Dit ontbijtbuffet wordt aangeboden aan 12 euro per persoon en wordt vanaf vandaag van 6u30 tot 10u00 exclusief geserveerd in de negen Ibis-hotels in België. Of het nu in zijn restaurants is, op zijn snackkaarten of voor het ontbijt, Ibis ontwikkelde een aanbod met voor elk wat wils.  Eenvoud en diversiteit om een erg gevarieerd cliënteel tevreden te stellen.

     

    Zo ook bieden de Ibis-hotels gedurende 8 uur non-stop ontbijt, met naast de klassieke formule ook een "vroege vogel"-formule van 4u tot 6u30 en een "uitslaapformule" van 10u tot 12u: thee of koffie met brood, een ontbijtkoek of koekjes aan 6 €/persoon.

     

    Binnen Accor staat Ibis, het grootste netwerk budget-hotels in Europa, gekend om zijn uitstekende verhouding tussen dienstverlening / kwaliteit / prijs.  De 700 hotels van het Ibis-netwerk wereldwijd bieden voor elke verplaatsing een kwalitatief verblijf aan een erg aantrekkelijke prijs.  In België telt Ibis 20 hotels of 2115 kamers.

     

    Accor is in België aanwezig met 55 hotels, 6 Sofitel-hotels, 12 Novotel-hotels, 5 Mercure-hotels, 20 Ibis-hotels, 4 Etap-Hotels en 8 Formule 1; samen goed voor 6128 kamers.

    www.ibishotel.com,

    23-04-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs