Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    11-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.megavino

    GROOTSTE WIJNSALON VAN HET LAND PAKT UIT MET BORDEAUX ALS GASTREGIO “BELEEF BORDEAUX EVEN ANDERS” WORDT HET CENTRALE THEMA VAN MEGAVINO 2009

     

     

     

    De 11e editie van het wijnsalon Megavino, van 16 tot 19 oktober 2009 in Paleis 3 van Brussels Expo, zal in het teken staan van de wijnen uit Bordeaux. Daarmee kleurt Megavino voor het eerst in haar bestaan écht Frans en dan nog wel met de meest gereputeerde wijnstreek van onze zuiderburen.

     

    Thema van het salon wordt ‘Beleef Bordeaux even anders’. Op een stand van 150m2 stelt het Comité Interprofessionnel du Vin de Bordeaux (CIVB) een selectie voor van 100 verschillende Bordeauxwijnen, tussen de 4 en 15 euro, die geselecteerd werden door een jury van Belgische professionals, en door de bezoekers kunnen geproefd worden. Met deze selectie wordt de nadruk gelegd op de grote diversiteit van de Bordeauxwijnen die zowel geschikt zijn voor dagelijks gebruik, als bij speciale gelegenheden, én toch bereikbaar zijn voor ieders beurs. Bovendien symboliseert dit thema een andere kijk op de consumptie van Bordeauxwijnen, niet alleen tijdens feestelijke aangelegenheden maar ook op ieder moment van de dag: als aperitief, tijdens een barbecue of picknick, of gewoonweg tijdens een brunch onder vrienden.

     

    Naast de institutionele stand komen er diverse paviljoenen die zowel wijndomeinen uit Bordeaux als Belgische handelaars gespecialiseerd in Bordeauxwijnen verenigen. De bezoeker kan niet alleen kennismaken met een gevarieerd aantal wijnen uit Bordeaux, hij kan die ook ter plaatse aankopen. Het Bordeauxpaviljoen wordt tenslotte vervolledigd met de belangrijkste andere Franse regio’s zodat Frankrijk bijna één derde van de 11.000m2 beursoppervlakte voor z’n rekening zal nemen.

    www.bordeaux.com

     

    Megavino stevent dit jaar af op 24 deelnemende wijnlanden en dat is nog maar eens een record. Opnieuw is er een grootste aanwezigheid van landen als Spanje en Duitsland, maar ook Italië is dit jaar sterkt vertegenwoordigt (met regionale paviljoenen uit Piëmonte, Sicilië, Alto Adige en Toscane), net zoals Chili, Bulgarije en Portugal (Alentejo en Lissabon). Andere landen die in de kijker staan: Oostenrijk, Zuid-Afrika, Australië tot zelfs Argentinië, Brazilië, Georgië en Mexico.

    Nog voor het eerst: een ‘spirits’ paviljoen waar de bezoeker kan kennis maken met de beste alcoholen (wijnalcoholen waaronder cognac, armagnac, grappa) maar ook de betere wodka, rum en whisky’s. Dit paviljoen bezit bovendien een eigen bar en degustatiezaal waar constant workshops en demonstraties voor de bezoekers georganiseerd worden.

     

    Megavino wemelt ook van de activiteiten. In de aparte animatiezalen en op de stands zullen in het totaal niet minder dan 60 verschillende themaproeverijen en demo’s georganiseerd worden. Gaande van eenvoudige basisprincipes rond wijn proeven, heel wat Bordeaux proeverijen tot themaproeverijen over nieuwe Chileense vinificatietechnieken en minder bekende druivenrassen uit Italië, maar ook de geheimen van aceto balsamico en demo’s wijn en spijs in onze demo keuken. Die zijn allemaal gratis bij te wonen door de bezoekers.

    Tot slot nog een speciaal event: ‘jongeren en wijn’ op de openingsavond waar jongeren tussen 18 en 35 in een aparte zaal kunnen kennis maken met trendy wijnen en dat in een sfeer van lounge met aangepaste verlichting en dj gespecialiseerd in lounge muziek.

    Megavino is ondertussen uitgegroeid tot het grootste wijnevent in de Benelux en telde vorig jaar 270 exposanten en 23.000 bezoekers. RVH.

    Toegang: 10 euro, degustatieglas en beurscatalogus inbegrepen.

    www.megavino.be

     

    11-10-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    07-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charme hotels Oostkantons
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zin in een herfst- of winterbreak? De Charme Hotels verwachten u

     

     

     

     

    Ook tijdens de herfst- en wintermaanden biedt de vakantieregio Oostkantons talrijke troeven op ontspanningsgebied. Van het natuurleerpad over de begeleide wandeling tot uitgebreide fietstochten op buiten dienst gestelde spoorwegtrajecten of bij sneeuwval van de langlauf tot de alpineski - het palet is rijkelijk bevoorraad. Ofwel gezellige cafés met veel charme, aantrekkelijke landhotels of stijlvolle luxeverblijven met wellness-inrichting, de regio biedt een vakkundig aanbod voor elke smaak en elk verlangen.

     

    Het wildseizoen in de herfst en in de winter is in de Oostkantons een feest voor fijnproevers. Dankzij de uitgestrekte wouden, heeft de jacht hier een traditie van betekenis, vooral ook in de gastronomie, die jaar na jaar opnieuw verwende gasten aantrekt.

    In tegenstelling tot de wijdverspreide mening wordt de jacht niet uitsluitend voor het plezier van de jager georganiseerd maar vooral met doel het aantal dieren in het woud te reguleren waarbij dan het economische gebruik van het woud gewaarborgd wordt. De verkoop van het geschoten wild is sterk gereglementeerd om de herkomst te kunnen garanderen.

    De chef-koks uit de regio kunnen daarom op plaatselijk wildvlees rekenen en bij de bereiding opnieuw hun kunnen bewijzen. Van oktober tot december staan derhalve opnieuw wildspecialiteiten zoals ree, patrijs, hertenkalf of hazen op de kaart. Belangrijk bestanddeel van de gerechten zijn natuurlijk eveneens de inheemse bospaddestoelen zoals cantharellen of eekhoorntjesbrood.

          

    Het herfst-/winterseizoen is de ideale periode voor een korte trip naar de Oostkantons om midden in de heerlijke natuur van rust te genieten en nieuwe energie op te doen. Reeds na de eerste lange wandeling door de frisse lucht voelt men reeds wat de bekroning wordt als afsluiting voor een dergelijke dag - een gezellig hotel en een romantisch avondmaal bij kaarslicht met smakelijke gerechten van de wildkeuken uit de Oostkantons. De combinatie van cultuur en wandelingen of fietstochten met een culinaire sensatie wordt aldus een bijzonder gebeuren.

     

    27 Charme Hotels uit de regio Eupen, Malmedy en St. Vith verwennen ook deze herfst/winter hun gasten met culinair genot in het kader van de gastronomische smulverblijven. Meerdere hotels zijn op grond van hun fijne keuken, gekoppeld aan gastronomische prestaties in diverse fijnproeversgidsen opgenomen. RVH.

    Dienst voor Toerisme van de Oostkantons tel à80/22 76 64

    info@eastbelgium.com - www.oostkantons.be

     

     

     

     

    07-10-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CityJet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CityJet (voorheen VLM Airlines) stelt nieuw kleurenschema voor

     

     

     

    Eerder dit jaar kondigde VLM Airlines aan dat het zijn merknaam verandert in CityJet. Dat betekent dat ook een nieuw kleurenschema moest ontworpen worden. Vandaag vliegen reeds twee Fokker-50 toestellen van VLM Airlines in het nieuwe CityJet-kleurenschema. De overige vliegtuigen van de VLM Airlines-vloot zullen gaandeweg worden herschilderd.

     

    Twee toestellen van VLM Airlines (OO-VLP en OO-VLQ) dragen sinds begin september het nieuwe CityJet-kleurenschema. Het eerste toestel kreeg overigens de naam ‘Spirit of VLM’ mee, als eerbetoon aan de medewerkers van VLM Airlines, die de luchtvaartmaatschappij in de loop der jaren vele awards hebben bezorgd. Het zal ongeveer een jaar duren vooraleer de hele vloot van VLM Airlines herschilderd is.

    Het kleurenschema werd ontwikkeld door een team van VLM Airlines en CityJet, op basis van design-elementen ontworpen door Brand Image, het Parijse bedrijf dat alle branding-ontwerpen maakt voor Air France. De verschillende stadia van het ontwerp werden door Vincent Simmerok, een ingenieur van de onderhoudsafdeling van VLM Airlines, in zijn vrije tijd met Photoshop verbluffend realistisch gesimuleerd op een foto van een Fokker 50, wat tot het uiteindelijke resultaat heeft geleid.

     

    “Ik ben erg blij met het resultaat. Op deze manier zullen VLM Airlines en CityJet met één merknaam en één kleurenschema de klanten op London City Airport benaderen. Het vertrouwde blauwe kleurenschema dateert al van begin 2004 en zal dus geleidelijk plaats maken voor het nieuwe witte schema” aldus Johan Vanneste, CEO van VLM Airlines. Nu de merknaam VLM Airlines na 16 jaar verdwijnt, vonden we het daarom ook heel passend om het eerste toestel de naam ‘Spirit of VLM’ te geven. Ook al wordt nu een gemeenschappelijke merknaam gebruikt, toch blijven de twee luchtvaartmaatschappijen werken onder hun respectievelijke vliegvergunningen of air operator’ certificates.

     

    VLM Airlines en CityJet vliegen van London City Airport naar Amsterdam, Antwerpen, Dublin, Dundee, Edinburgh, Eindhoven, Jersey, Luxemburg, Nantes, Rotterdam, Parijs en Straatsburg. VLM Airlines voert ook chartervluchten uit en biedt directe vluchten aan vanuit zowel Antwerpen als Rotterdam naar Manchester, van Rotterdam naar Hamburg en Jersey.

    www.flyvlm.com

     

    07-10-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    06-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeeuwse oesters

    Eerste Nederlandse oesters op traditionele wijze binnengehaald

     

     

     

     

    De eerste Nederlandse oesters van het seizoen 2009-2010 werden in Yerseke op traditionele wijze binnengehaald. Schipper Jaap Littooij van het bijna 100 jaar oude oesterschip Y128 de "Slenk" haalde de eerste oesterkor "onder zeil" binnen.

     

    Onder de genodigden waren de directeur van het Wereld Natuur Fonds (WNF), Johan van de Gronden en de heer Filip D'Havé, de vertegenwoordiger van de Vlaamse regering te Den Haag aanwezig.

     

    De voorzitter van de Nederlandse Oestervereniging en oud-burgemeester van Noord-Beveland, de heer Cees van Liere, heette alle gasten welkom. Tijdens zijn voordracht vertelde hij dat het eten van oesters zeer gezond is. Ze bevatten een hoog gehalte aan magnesium en zink. Deze twee mineralen spelen een belangrijke rol in de stofwisseling. Verder passen oesters prima in zowel een cholesterolarm als een caloriearm dieet.

     

    Van de Gronden (WNF) vertelde dat de Zeeuwse oesters in de groene tabel van de VisWijzer staan, een handzame brochure van het WNF, waarmee consumenten snel een goede keuze kunnen maken voor verantwoorde vis. Verder zei hij dat de oesterkwekers en het WNF elkaar steeds beter weten te vinden in het belang van een gezonde, voedselrijke Oosterschelde waarvoor in het voorjaar van 2010 een proef start.

    "De waterkwaliteit van de Oosterschelde gaat namelijk steeds verder achteruit, omdat het zoute water weinig voedsel bevat, waardoor de verscheidenheid aan planten- en diersoorten afneemt. Zowel voor de natuur als voor schelpdierenkwekers in de Oosterschelde, is het daarom van groot belang dat er een gezondere mix komt van zoet en zout water" aldus Van de Gronden.

     

    Ook de heer Filip D'Havé gaf een korte uiteenzetting: "Wat zou de Vlaamse gastronomische cultuur zijn zonder de Zeeuwse oester en bij uitbreiding van andere Zeeuwse Zilte Zaligheden; maar ook, wat zou de Zeeuwse oester en wat zouden de Zeeuwse Zilte Zaligheden in het algemeen betekenen zonder de gastronomische afname in Vlaanderen en België? Ik denk dat we heel erg op elkaar aangewezen zijn als het gaat om topkwaliteit. Sterker nog, dat de Zeeuwse oester - en bij uitbreiding de Zeeuwse Zilte Zaligheden in het algemeen - via onze beider hoogstaande eetcultuur, (een) produkt(en) bij uitstek vormt(en) die Vlaanderen met Zeeland verbindt(en), waarmee we samen  onze vrienden uit het buitenland, maar ook uit andere delen van onze beide landen, kunnen verleiden", aldus D'Havé.

     

    "Hoe jammer zou het dan ook zijn" vervolgde de Vlaamse vertegenwoordiger, "mocht deze unieke symbiose bezwaard worden omdat het appetijt bij de Vlaamse consument voor de Zeeuwse delicatesse verdwijnt als gevolg van een onbehagen dat hem de eetlust ontneemt; dat hem zelfs de lekkerste Zeeuwse Zaligheden een wrange smaak geeft. Een onbehagen over het uitblijven van de verdieping van de Westerschelde, waarmee wij onze geschiedenis, maar ook onze toekomst delen en waarover duidelijke afspraken zijn gemaakt om onze beider belangen met elkaar in balans te brengen".

     

    Beide heren zijn na de zogenaamde oesterbeproeving plechtig ingehuldigd in het Genootschap van de Vergulde Oester. Over dit genootschap, waartoe Karla Peijs (commissaris van de Koningin van Zeeland) nog tijdens haar ministerschap samen met Oosterscheldekreeft-promotor Robert Zonnevylle zeven jaar geleden is toegetreden, is weinig naar buiten toe bekend. RVH.

     

     

     

     







    06-10-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    05-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soup'Maison

    Soup’Maison: Heerlijk eerlijke Soep bereid met 100% natuurlijke ingrediënten

     

     

    Het nieuwe soepgamma van Campbell’s benadert de smaak van zelfgemaakte soep.

    De rijke smaak van zelfgemaakte soep zonder dat het je tijd kost? De knapperigheid

    van échte groenten zonder de moeite van de voorbereiding? Soup’Maison heeft het allemaal! Het nieuwe soepgamma van Campbell’s bestaat in drie smaken en werd bereid met dezelfde natuurlijke ingrediënten die je ook in jouw zelfgemaakte soep zou gebruiken. Zonder toevoegingen, en dat proef je! De smaaktests liegen er niet om: 8 op 10 beoordeelt de kwaliteit van Soup’Maison in lijn met hun zelfgemaakte soep.

     

    Soup’Maison is de nieuwste soep van Campbell’s, verkrijgbaar in een brik van 1 liter.

    Om de smaak van zelfgemaakte soep optimaal te benaderen, is Soup’Maison gemaakt op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Dus geen kleurstoffen, bewaarmiddelen, smaakversterkers of kunstmatige aroma’s, maar een eerlijke soep waarin je échte knapperige stukjes groenten proeft. Soup’Maison is dan ook een commerciële soep die de smaak van zelfgemaakte soep benadert.

     

    Omdat Campbell’s weet dat smaken verschillen en dat afwisseling belangrijk is om gezond te eten, zit Soup’Maison boordevol groenten en is ze verkrijgbaar in drie verschillende smaken: julienne tomaat & groenten, julienne groenten en wortel & rode paprika, … RVH.

    www.campbells.be

     

     

     

     





    05-10-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valrhona in Brussel

    Le Grand Chocolat Valrhona strijkt neer in Brussel!

     

     

     

     

     

    Veeleisende chocoholics die tuk zijn op nieuwe smaaksensaties staat een groots gebeuren te wachten, want de vermaarde chocolatier Valrhona is nu ook in Brussel aanbeland! Ontdek in de nieuwe boetiek in de Grasmarktstraat hoe deze schepper van uitzonderlijke chocolade het grote verschil maakt …

     

    Met zijn gloednieuwe concept is deze boetiek van Le Grand Chocolat Valrhona de allereerste in Europa die een zintuiglijk parcours voorstelt. In het kloppende hart van Brussel neemt ze fijnproevers uit de hele wereld mee op een initiatiereis in het spoor van de lange smaakqueeste die Valrhona sinds de begindagen beleefde. In dit decor met de kleuren van het merk, rood en zwart, gecombineerd met natuurlijk hout dat aan de cacaoboon herinnert, begrijpt u waarom de beste koks en meest befaamde ambachtslui kiezen voor Valrhona, de ongeëvenaarde chocoladedeskundige.

     

    Tijdens een kennismaking met de creaties en smaken ontdekt u ook hoe Valrhona de onvervalste smaak van grote chocolade sublimeert om van elke degustatie een uitzonderlijk moment te maken.

    Het aanbod ‘Recettes et Chocolat’ onthult de geheimen van grote koks. Met de
    Grand Crus en de Chocolats de Domaine in tabletvorm kunt u proeven van de rijkdom van unieke streken en samenstellingen uit de hele wereld. Het aanbod ‘Equinoxe’ wijdt u in tot de grote klassiekers van Valrhona (amandelen, hazelnoten, gekonfijte sinaasappelschil, nogaplakjes omhuld door chocolade, …), terwijl de lijn ‘Créations gourmandes’ – een uitgebreide vitrine van pralines – een overzicht schept van de ongebreidelde creativiteit van de meesterchocolatier uit Tain-l’Hermitage. RVH.

    Boetiek Valrhona - Grasmarktstraat 81 - 1000 Brussel





    05-10-2009 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs