Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    07-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.betaalbare sneeuw

    BETAALBARE SNEEUW IN TSJECHIË

    Wintersportgebieden in Reuzengebergte dichtbij, rustig en rijk aan cultuur

     

     

     

    Tsjechië is dé bestemming voor zowel families als vriendengroepen die ondanks de crisis op een betaalbare manier de sneeuw willen opzoeken. Zo kost een biertje bij de après-ski slechts 50 eurocent en heb je met één skipas toegang tot vijf populaire en sneeuwzekere gebieden in het noordelijk gelegen Reuzengebergte, de ‘Skiregion’. Tsjechië biedt wintersporters ook cultuur: slaap in een authentieke chalet, bezoek het Harrachov glasmuseum of de bierbrouwerij, ontspan in de sauna of zoef door de sneeuw in een paarden-of hondenslee. ‘s Avonds genieten van gerechten als knoflooksoep, forel en de bij kinderen geliefde ‘palacinka‘ (pannenkoeken).

     

    Op 9 uur rijden van Utrecht ligt het Reuzengebergte waarin de vijf meest populaire wintersportgebieden van Tsjechië zich bevinden: Harrachov, Rokytnice nad Jizerou, Paseky nad Jizerou, Rejdice en Príchovice. Het Reuzengebergte is omgeven door natuur en massatoerisme is hier ver te zoeken. Hier zijn de gebieden door hun kleinschaligheid overzichtelijk en halen families hun hart op in gastvrije chalets en familiepensions. Skigebied Rokytnice nad Jizerou biedt de langste afdaling vanaf het hoogste punt van Tsjechië: de berg Lysa Hora (1312 meter). Harrachov is beroemd vanwege de wereldkampioenschappen skischansspringen.

     

    Rijkdom aan Tsjechische cultuur ! Naast een populair gebied voor skiën, snowboarden, langlaufen en zelfs paragliden, is het Reuzengebergte ook het decor van Tsjechische tradities zoals de glas-en kristalproductie. In Harrachov maak je in het glasmuseum kennis met het ambacht van glasblazen en in de brouwerij brouw je zelf bier. Een ander typisch Tsjechische traditie is wellness. Hotel Orea Vita Sklár biedt chocolade massages aan evenals anti-stress massages, aromatherapie en schoonheidsbehandelingen. Wellness Hotel Harrachovka legt haar gasten in de watten met kuurfaciliteiten waaronder een stoombad, bubbelbad en zoutgrot.

     

    Juist met kinderen is het goed vertoeven in het Reuzengebergte. Denk aan een sledetocht met husky’s, bobsleeën in Harrachov of een tocht met de paardenslee in Rokytnice nad Jizerou. Tsjechische gerechten zijn zeer kindvriendelijk en doen denken aan die van de Oostenrijkse en de Duitse keuken. Naast specialiteiten zoals Cesnekova polevka (knoflooksoep met kaas, ham, bieslook en geroosterd brood) en Pstruh prazdroj (gebakken of geroosterde forel), eten de Tsjechen graag palacinka: pannenkoekjes gevuld met ijs en/of fruit.

     

    CzechTourism is de officiële toerismeorganisatie van Tsjechië. Het hoofdkantoor bevindt zich in Praag, de BeNeLux wordt vanuit het kantoor in Amsterdam bediend. CzechTourism BeNeLux richt zich met offline en online marketing-en PR-activiteiten op de pijlers UNESCO (Tsjechië telt 12 werelderfgoederen), natuur, gastronomie, wellness, wintersport en familievakanties.

    www.czechtourism.com - www.skiregion.cz

     

     





    07-10-2012 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Clippers

    ACTIEF CRUISEN MET STAR CLIPPERS

    Bij Star Clippers zijn er een pak mogelijkheden voor een actieve cruise.

     

     

     

    Star Clippers vaart wereldwijd op de zeeën en de oceanen en in het uitgebreide aanbod van cruisereizen zijn er heel wat mogelijkheden voor reizigers die een luie ligstoel op het dek of een middag aan het zwembad willen ruilen voor actie aan land, op de eilanden. Star Clippers heeft zelfs een heuse watersportclub die cruisereizigers de mogelijkheid biedt om allerlei watersporten te beoefenen. Wie meevaart met de clippers kan gratis waterskiën, snorkelen, kajakken, windsurfen en zeilen!

     

    Tijdens tal van cruises worden actieve excursies georganiseerd. Voor liefhebbers van overweldigend natuurschoon zijn de cruises in Costa Rica tijdens de komende winter een absolute must. Het Midden-Amerikaanse land is bekend om zijn grote nationale parken en tijdens een Star Clippers cruise kun je deze unieke biotopen verkennen. Er zijn begeleide wandeltochten door het Corcovado Nationaal Park en je kunt zelfs paardrijden door het tropische regenwoud. Andere mogelijkheden zijn tochten met een terreinwagen of per boot. Ook in het buurland Nicaragua organiseert Star Clippers boeiende actieve uitstappen, onder meer tot bij de Massaya vulkaan en naar kleurrijke streekmarkten met artisanale producten.

     

    Vanuit St-Maarten bezoek je tijdens een komende wintercruise de Leeward eilanden en onderweg neem je deel aan tal van excursies. Op Dominica, het tropische eiland dat door Columbus werd ontdekt, is er een vier uur durende wandeltocht langs een prachtig natuurpad. Rond het eiland Guadeloupe zijn er kanotochten naar onbewoonde eilandjes of door de dichte mangrovewouden. Ook op Antigua is er een Kayak Eco Tour.

     

    De Royal Clipper vaart tijdens de winter 2012/13 in de Caraïben met onder meer een droomcruise langs de Grenadine Islands. Het zalig genieten aan boord van het schip kan worden afgewisseld met heel wat actie zoals een inspannende trektocht tot bij de prachtige watervallen op Grenada of een  naar de heldere, visrijke wateren rond Saint Vincent.

     

    Dit zijn maar enkele van de vele actieve momenten tijdens de cruisereizen van Star Clippers. Ze bieden reizigers de kans op meer afwisseling, om even de spieren los te gooien, zelfs om een fysieke uitdaging aan te gaan en intussen het mooiste van de tropische wereld, zowel boven als onder water, te ontdekken. Na elke uitstap is het zalig om terug aan boord te gaan en te genieten van alles waarmee de clippers hun cruisende gasten verwennen.

    www.starclippers.com

     





    07-10-2012 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    06-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vossemeren 25

    25 Jaar Vossemeren! Jonger dan ooit!

     

     

     

    In 1987 verwelkomde Center Parcs De Vossemeren haar eerste gasten. Nu, 25 jaar later, werd het park in een nieuw kleedje gestoken. Alle VIP Cottages werden volledig gerenoveerd, er zijn nieuwe activiteiten te ontdekken voor jong en oud en er is een gloednieuwe en spectaculaire megawaterglijbaan in Aqua Mundo die vandaag door twee zwemkampioenen werd ingehuldigd.

    Center Parcs De Vossemeren is al 25 jaar een vaste waarde in het nabijheidstoerisme, niet alleen in Limburg, maar ook op nationaal niveau. Nu het park een kwarteeuw oud is, werd het in een nieuw kleedje gestoken om families en gezinnen te blijven verrassen zonder aan comfort in te boeten. De Groep Pierre et Vacances Center Parcs, eigenaar én uitbater van De Vossemeren, blijft geregeld investeren in haar parken om de ervaring van de klanten te blijven verbeteren.

     

    80 VIP cottages werden volledig gerenoveerd en aan een heuse make-over onderworpen en 15 tweepersoonscottages zijn het VIP-aanbod komen uitbreiden. De cottages hebben allemaal een trendy leefruimte gekregen met flatscreentelevisie en Home Cinemaset met dvd-speler. De badkamers zijn dan weer oogverblindend geworden. In de badkamer is er zelfs een bubbelbad, privésauna en moderne inloopregendouche aanwezig. Iedere bezoeker zal hier ongetwijfeld een rustgevend en aangenaam verblijf hebben.

     

    Nieuw sensationeel spektakel!

    De nieuwe glijbaan in Aqua Mundo De Vossemeren is niet alleen een groot spektakel, maar ook één van de meest indrukwekkende en unieke in Europa. Vanaf een hoogte van 15,4 meter en met een snelheid van 30km/u raas je naar beneden. Onderweg kun je door het transparante gedeelte naar het zwembad beneden kijken. Je komt aan in een grote tol waar je enkele keren ronddraait om daarna in het zwembad terecht te komen. Wie er dan nog niet genoeg van heeft, kan via de glijbaan ook ineens naar de wildwaterbaan.

     

    Zelfs naar de glijbaan gaan, is een avontuur op zich. Je klimt naar boven via het Monkey House. In deze grote apentoren valt er op elke verdieping wel iets te beleven.… Pret gegarandeerd!

    De Monkey Splash werd getest en goedgekeurd door twee zwemkampioenen: Fred Deburghgraeve, Olympisch kampioen in Atlanta 1996, en Ranomi Kromowidjojo, de Nederlandse kampioene die op de OS in London dit jaar nog twee keer goud en één keer zilver in de wacht sleepte. Ze hebben er veel plezier aan beleefd!

     

    Nieuwe activiteiten voor 8- tot 12-jarigen

    In Center Parcs De Vossemeren valt altijd wat te beleven. Speciaal voor jongeren tussen 8 en 12 jaar is er bijvoorbeeld een nieuwe grensverleggende activiteit. Tijdens het weekend en tijdens de schoolvakanties organiseert Center Parcs het spectaculaire spel Cool Factor. De kinderen doorstaan bloedstollende opdrachten om een geheime code te kraken. In deze spectaculaire activiteit van 2,5 uur moet er worden geklommen, geraft en nog veel meer. Deze activiteit wordt aangeboden voor slechts € 14,95 per persoon (inclusief bandana en armband).

     

    De klant staat centraal dankzij de sociale media

    Center Parcs De Vossemeren gaat ook voor vernieuwing in haar communicatie en betrekt haar klanten rechtstreeks bij het hele gebeuren via de sociale netwerken. De nieuwe brochure omvat bijvoorbeeld getuigenissen en indrukken van klanten op Facebook en foto’s die op Flickr werden gepubliceerd. De beste publiciteit voor Center Parcs is immers nog steeds de spontane reclame door haar klanten.

    De nieuwe naam van de waterglijbaan - Monkey Splash - is ook het resultaat van een wedstrijd die op de sociale netwerken werd gelanceerd. De creatiefste klant, aan wie we deze spetterende naam te danken hebben, heet Tom Houben, een echte Center Parcs-fan. Hij wint een verblijf voor 4 personen in een Premium cottage in De Vossemeren. We zijn benieuwd wat hij van alle nieuwtjes in het park vindt. Hij zal zeker ons enthousiasme delen, daar twijfelen we niet aan!

    www.centerparcs.be - België: 070/220.330 (€ 0,30/min)

     





    06-10-2012 om 17:40 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het echte gambia

    ONTDEK HET ECHTE GAMBIA

     

     

     

    “Het Mooiste Kleine Land van Afrika” zo kun je Gambia omschrijven omdat een vakantie in Gambia een aaneenschakeling van hoogtepunten is. Uiteraard door de natuurpracht langs de Atlantische kust en in het tropische binnenland, maar ook door de gastvrijheid, het gevoel van veiligheid, de super gezellige sfeer. Gambia kun je het best proeven én voelen op talloze regionale markten, in het gezelschap van de vriendelijke Gambianen.

     

    De streekmarkten in Gambia zijn de kloppende harten van dorpen en steden. Je kunt er zien hoe de mensen leven en werken, wat ze eten, hoe ze koken. Het zijn daarenboven bijzonder kleurrijke plaatsen waar je inwoners van Gambia beter zal leren kennen. Zowat elke wijk heeft zijn eigen typische markt en je hoeft niet op zoek te gaan om die te ontdekken, je komt er vanzelf.

     

    Er zijn in Gambia enkele heel bijzondere streekmarkten die je beslist moet zien. De Banjul market is ongetwijfeld de meest levendige plaats van de hoofdstad. Het is een fantastische mengeling van geuren en kleuren, een drukte van jewelste, een kakafonie van klanken, een aaneenschakeling van verrassende taferelen die je allemaal wil vastleggen op foto.

    Vanuit Banjul bereik je makkelijk Serrekunda dat in enkele decennia is uitgegroeid tot een levendige marktstad. De Serrekunda market is oorspronkelijk gestart als een bijeenkomst van enkele vrouwen die verse groenten, fruit en vis verkochten. Vandaag is het een gigantische verzameling verkoopstalletjes waar niet alleen voedingswaren maar ook artisanale producten van Gambia worden aangeboden.

     

    Voor een typische vismarkt moet je naar Tanji, een half uurtje buiten Banjul. Tientallen soorten vis worden er mooi gestapeld in rieten manden met ijs en je kunt ook zien hoe de vis op ovens wordt gerookt. De meest authentieke vismarkt is die van Bakau. Het is een onvergetelijke ervaring om te zien hoe de vissers rond 16 u binnenvaren, in hun kleurrijke boten, en de levend verse koopwaar aanbieden in de marktstalletjes. Wil je ‘the best food of the Gambia’ proeven dan neem je maar enkele vissen mee, om te roosteren op het strand.  

     

    Gambia is niet alleen een tropisch maar ook een gastronomisch paradijs met een keuken die bovendien ontzettend gezond en voedzaam is. Probeer zeker Domoda, een pikante stoofschotel met pinda’s, vlees of vis en groenten. Ook een Jollof-schotel is heerlijk met als ingrediënten rijst, ui, tomaten, rode peper en verschillende soorten vlees. Hou je van bloemkool en van ansjovis dan kies je best Broekloe Bil Ansjoewa. En zo zijn er talloze gerechten met als belangrijkste ingrediënten rijst, vlees, vis en kruiden. Voeg daarbij een heerlijk vers fruitsap of een fris biertje en dat allemaal geserveerd in één van de vele super gezellige lokale restaurantjes.

     

    Om helemaal in de sfeer te komen kun je in Gambia ook eens ‘home cooking’ proberen. Het concept is eenvoudig en boeiend: je gaat met een Gambiaanse familie naar de markt, je koopt er de nodige ingrediënten om zelf te koken en je geniet van het smaakvolle gerecht in gezelschap van je gastfamilie.

    www.gambiahomecooking.com -  www.visitthegambia.gm

    06-10-2012 om 17:35 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnen uit Tahiti

    Wijn komt nu ook uit Tahiti

     

     

     

    De wijn uit Tahiti wordt in het hartje van de Zuidelijke Stille Oceaan geproduceerd, meer bepaald op de Tuamotu-archipel in Frans-Polynesië. Op die plaats in de wereld een kwaliteitswijn maken, dat was de uitdaging die Dominique Auroy in de jaren 90 aanging. Deze zakenman, die al ruim veertig jaar in Frans-Polynesië woont, wou wijn opnieuw uitvinden in de Stille Oceaan.

     

    Aan de eerste wijngaard op Frans-Polynesische bodem zijn er lange jaren van onderzoek voorafgegaan. Een productie van dergelijke omvang was nooit eerder ondernomen in Polynesië, zelfs nog niet op een atol.

     

    De wijngaard bevindt zich op Rangiroa, een van de grootste atollen ter wereld, bijna zo groot als het eiland Tahiti, wordt gezegd. Het atol stond al bekend voor zijn wondermooie zeebodem en is dat nu ook wegens zijn wijn.

    De wijn wordt geproduceerd op een klein motu (eilandje) op enkele minuten varen van het dorp Avatoru. Aan het einde van de weg omzoomd door kokosbomen verschijnen plots rijen wijnranken. Hier bevindt zich het domein ‘Ampélidacées’, waar de wijnstokken op 100 m van de lagune en op minder dan 400 m van de oceaan groeien.

               

    Van vitaal belang bij het telen van de wijnranken is een goede kennis van de grond. Ook water speelt een sleutelrol. Irrigatie is mogelijk dankzij putten die op het laagste punt van het perceel zijn gegraven tot de waterlaag, die nooit uitgeput geraakt en zich op geen al te grote diepte bevindt. Het voortdurend opvolgen van de waterhuishouding van de wijngaard is heel belangrijk voor de kwaliteit. Maar het allerbelangrijkste op dit ‘terra incognita’ blijft de controle over de groeicyclus: de zon en de grootte van de wijnstok bepalen immers de bloei, rijping en oogst, want het Polynesische klimaat kent geen koud seizoen.

     

    De eerste druivensoorten werden in 1992 geïmporteerd. Ze werden onderworpen aan acclimatisering- en selectietesten op de voornaamste archipels van Polynesië. Omdat de seizoenen onderling weinig verschillen, is het de grootte van de plant die een groeicyclus op gang brengt, zodat nieuwe ranken ontstaan die op hun beurt weer druiven voortbrengen. Er zijn twee oogsten per jaar, een in de maand mei en een in de maand november, die de winterpluk en de zomerpluk worden genoemd.

     

    De wijngaard van Rangiroa is het resultaat van een werk van lange adem, dat veel inspanning en geduld heeft gevraagd van de initiatiefnemers en hun team. Het technische team van het domein wordt geleid en gemotiveerd door Sébastien Thépenier. Als vinoloog zet hij sinds 2002 het werk van zijn voorgangers (Thierry Chaumais en Bruno Corneaux) op de wijngaard voort. Het domein strekt zich intussen uit over 8 hectare wijngaard met een productie van 40 000 flessen per jaar.

    www.tahiti-tourisme.be

     

     

    06-10-2012 om 17:31 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    04-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa Cruises kerst

    COSTA CRUISES: CRUISEN MET KERST EN NIEUWJAAR

     

     

     

    Wie Kerst en Nieuwjaar eens op een heel andere, niet traditionele manier wil beleven of wie de koude, miezerige winter van bij ons wil ontvluchten, vindt beslist inspiratie in het cruiseaanbod van Costa Cruises. Er is keuze genoeg, zowel dichtbij als ver weg en indien gewenst mét de kerst- en nieuwjaarsfeer er bovenop.

     

    Wat dacht je van Kerst op een comfortabel schip van Costa Cruises, varend op de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee? Het is trouwens makkelijk gerealiseerd en het kan bovendien prijsgunstig, bijvoorbeeld als je op 21 december vertrekt met de Costa Pacifica in Civitavecchia voor een heerlijke cruisereis van 8 dagen/7 nachten langs Spanje, de Balearen en Italië. De Costa Magica vaart op 21 december vanuit Savona naar Corsica en Italië en de Kerstsfeer aan boord duurt 6 dagen en 5 nachten lang. De nieuwjaarcruise met de Costa Pacifica wordt een reis langs Spanje, de Balearen, Corsica en Italië, afreis op 28 december. Absolute topper is de cruise die Kerst en Nieuwjaar opneemt in één reis van 12 dagen/11 nachten, een magische tocht met de Costa Magica langs Malta, Griekenland en Italië, met onder meer een bezoek aan de mooiste getuigen van de antieke beschavingen.

     

    De overgang van oud naar nieuw in de Caraïben of in Zuid-Amerika, dat is pas een unieke belevenis en het kan met Costa Cruises. De haven van afreis bereik je met een vlucht vanuit Parijs of Brussel, richting Point-à-Pitre, Miami en Buenos Aires. Op elk van deze plaatsen begint een onvergetelijke cruisereis van negen, elf of twaalf dagen door Zuid-Amerikaanse wateren waar het in december volop zomert. De kusten van Brazilië, Argentinië, Uruguay, Mexico en de tropische wereld van de Caribische eilanden bezorgen elke cruisereiziger een onvergetelijke Kerst- of Nieuwjaarstijd. De 9 daagse cruise met Costa Luminosa vertrek op 29 december vanaf Brussel inclusief vlucht naar Point à Pitre kan reeds vanaf 2.329€. De 11 daagse cruises met Costa Serena vertrek 22 december in Buenos Aires, inclusief vlucht vanuit Brussel kan reeds vanaf 2.771€

     

    Ook de exotische wereld van het Aziatische continent zit in het cruiseaanbod van Costa Cruises, vooral met een droomreis van 10 dagen/7 nachten langs Singapore, Thailand en Maleisië. De afreis met Costa Victoria is op 22 december met vertrekplaats Brussel voor een vlucht naar Singapore.

     

    Een rijke cultuur en een overweldigende natuur, dat zijn de ingrediënten van een wintercruise door het Midden-Oosten, een reis op de Rode Zee met de Costa Voyager. De droom begint op 24 december en duurt maar liefst 8 dagen/7 nachten terwijl je kennismaakt met de boeiende wereld van Egypte, Israël en Jordanië. Deze cruise inclusief vlucht kan reeds vanaf 1.586€.

     

    Over twee maanden is het putje winter en vieren we Kerst en Nieuwjaar. Gebeurt dat aan boord van een schip van Costa Cruises dan kan het feest niet meer stuk en kan de winter ons niet meer deren!

    www.costacruises.be

     

     

    04-10-2012 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    03-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smakelijk skien

    Smakelijk skiën in Alta Badia

     

     

     

    Zuid-Tirol is een streek tsjokvol troeven: bezoekers kunnen er genieten van wellness en wandelplezier, cultuur en natuur. Maar in de winter staat de noordelijkste regio van Italië voornamelijk bekend om haar uitgestrekte, zonovergoten skipistes en topgastronomie. En dat is volkomen terecht, want in de streek vind je niet alleen het gebied (goed voor 1220 km piste en 460 skiliften), Zuid-Tirol is ook de Italiaanse provincie met de meeste Michelinsterren: maar liefst 20 stuks, verdeeld over 17 restaurants. De hoogste tijd dus om de grootste attracties van de streek te verenigen. Maak je klaar voor een seizoen waarin gastronomie centraal staat. In Alta Badia, het Ladinische dal in het hart van de Dolomieten, kunnen fijnproevers alvast terecht voor tal van culinaire activiteiten.

     

    Een winter vol (oeno)gastronomie in Alta Badia

    Het culinaire winterseizoen wordt geopend op 2 december 2012, met een heuse Gourmet Skisafari. Deelnemers mogen zich verwachten aan een panoramische skitour langs vijf skihutten, waar ze getrakteerd worden op een verrukkelijk hapje door een sterrenchef in eigen persoon. Omdat Zuid-Tirol ook de thuisbasis is van heel wat verfijnde wijnen, gaat elk hapje trouwens gepaard met aangepaste wijnen, met liefde geselecteerd uit het lokale aanbod.

     

    Dit initiatief maakt deel uit van Slope Food. An Aperitif on the Slopes waarbij twaalf chefs zich lieten inspireren door street food. Als een eigen versie van dit ongedwongen eetconcept toverden zij hun mooiste aperitiefhapjes op tafel in twaalf skihutten van de creaties van een imposante lijst sterrenkoks. Het rijtje wordt aangevoerd door drie plaatselijke sterrenchefs of je laten verrassen door drie rijzende sterren in het gastronomische wereldje, waaronder onze landgenoot Martin Volkaerts.

     

    Voor een skiër is niet alleen het aperitief belangrijk: ook een gezond ontbijt is immers onontbeerlijk om je sportieve dag goed te beginnen. Daarom kan je elke dinsdag-en donderdagochtend een snow cat nemen van het centrum van Corvara naar skihut Col Alt voor een Breakfast On the Peaks. Ter plekke geniet je op 2000 m hoogte van een power-ontbijt samengesteld uit lokale producten als kaas, honing, brood, spek, appels, ... voor maar 15 euro. In San Cassiano/St. Kassian kan je op woensdag-of vrijdagochtend voor een gelijkaardig ontbijt-in-de-hoogte terecht bij skihut Las Vegas.

     

    Ondanks de duidelijke nadruk op gastronomie dit seizoen, is koken niet het enige dat de chefs zullen doen deze winter. Tijdens de 8e editie van de Chef s Cup, van 20 tot 27 januari 2013, geven internationaal gerenommeerde topchefs en wijnmakers een week lang het beste van zichzelf tijdens allerlei ludieke sportwedstrijden en liefdadigheidsevents.

     

     

    03-10-2012 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs