Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    18-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oogschaduw annayake
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    OOGSCHADUW van Annayake

     

     

    Annayake heeft voor zijn oogschaduw inspiratie gevonden in de meest waardevolle elementen uit Japan en creëerde een oogschaduw in zachte kleuren voor een subtiele, geraffineerde make-up.

     

    6 kleuren met een lichte parelmoerglans zorgen voor een heldere blik met een zachte gloed. Bovendien voelt de zachte, fluweelachtige textuur van deze oogschaduw aangenaam aan op de huid en vereenvoudigt het aanbrengen. Door de verwantschap met de huid, kunnen de kleuren erg makkelijk gelijkmatig worden aangebracht en zorgen ze voor een stralend resultaat. Lichte kleuren geven een heldere oogopslag, de donkere kleuren verdiepen de blik.

     

    De oogschaduw van Annayake maakt het mogelijk om de make-up aan uw stemming aan te passen. Als lichte voile biedt zij een glanzende natuurlijke make-up en wanneer men grotere hoeveelheden aanbrengt is het resultaat fluweelachtig en stralend. Oogschaduw van Annayake zorgt voor een intense blik en stralende ogen.

     

    18-11-2006 om 21:47 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.annayake pour lui
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    ANNAYAKE, Pour Lui

     

    In de geurfamilie ‘frisse varens’ bestaande uit Earl Greythee, bamboestengel en sandelhout, brengt Annayake een nieuwe aftershave uit in een druppelflacon van 100 ml. De klassieke, traditionele en gedistingeerde man die zich laat beïnvloeden door de Zen-filosofie vindt hierin ongetwijfeld absolute voldoening.

     

    Een plezierig gebaar dat de huid een fris, weldadig gevoel geeft. De allantoïne, een extrait uit bruin vlas, en de Pro-vitamine B5 kalmeren het branderig gevoel na het scheren en geven een zachte, aangenaam aanvoelende huid.

     

    Pour Lui, een druppelflacon dat zorgt voor een ideale dosering, is een aanrader voor elke Zen-fanaat.

     

     

    18-11-2006 om 21:46 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    16-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sanglier des ardennes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    AU SANGLIER DES ARDENNES

     

     

     

    Thiérarchie is vooral in Noord Frankrijk gekend als een regio waar de kerken werden uitgebouwd tot versterkte burchten en als dusdanig een onderkomen boden aan de verzetstrijders tegen de diverse overheersers. Thiérachie heeft eveneens uitlopers in de grillige maar erg mooie valleien in het Zuiden van  de provincie Namen.

     

    In Oignies-in-Thiérachie huizen niet alleen enkele oude vestigingen en een kerk met nog ongekende gangen, maar vindt ook het restaurant Au Sanglier des Ardennes van Jacky Buchet een onderkomen. Traditie en respect voor overleveringen zijn hier erg gewaardeerde grondvesten waarop trouwens ook het restaurant is gevestigd. Niet verwonderlijk trouwens als men weet dat dit restaurant bestaat sinds 1950 en vroeger een dorpscafé was. De familie Buchet verzorgt er reeds drie opeenvolgende generaties een uitmuntende keuken. De traditie wil dan ook dat hier sinds mensengeheugenis, geen enkele teleurgestelde klant het restaurant heet verlaten. Ook het interieur stoelt ondanks enkele vernieuwingen en aanpassingen, nog steeds op typische Ardense kenmerken, die voor een gemoedelijke en serene sfeer zorgen.

     

    Alle respect voor traditie ten spijt, beantwoordt de keuken van Jacky Buchet aan alle moderne haccp-normen en is ze een voorbeeld van professionele inrichting. In de keuken zwaait Jacky sinds jaren de scepter al laat hij zich nu bijstaan door zijn zoon Rudy, zodat ze samen zorgen voor verrukkelijke gerechten en heerlijke composities. Echtgenote Marie-Rose zorgt met enige terughoudendheid zodat de privacy van de klant ongeschonden blijft, voor een feilloze bediening. Zij worden bijgestaan door Erwin Selvais die zich reeds tijdens zijn opleiding in de hotelschool van Fleurus tot prima wijnkenner ontpopte. Hij heeft de wijnkaart van de Sanglier des Ardennes extra prestige meegegeven en verrijkt met enkele van zijn persoonlijke lievelingswijnen.

     

    De kaart van dit restaurant brengt het ganse jaar door getuigenis van de rijkdommen die in de Ardennen worden weergevonden, al twijfelt Jacky geen ogenblik om én aan nationale import én aan internationale import van kwaliteitsproducten te doen. Een combinatie van verse producten uit eigen regio met andere Belgische specialiteiten leidt tot smaakmakende gerechten. Ganzenlever, jonge duif en truffels zijn buiten het jachtseizoen slechts enkele van de vaste waarden. Het restaurant is trouwens opgesmukt met enkele jachttrofeeën van de familie, figuurlijk kan men zelfs zeggen dat everzwijnen er klant aan huis zijn.

     

    Het jachtmenu vormt elk jaar opnieuw een subliem hoogtepunt, menu dat trouwens tot eind januari 2007 loopt. De editie 2006 bestaat uit hesp van everzwijn als proevertje, mousse van wilde eend met Armagnac, houtduif met schuimige saus op basis van jenever, balletje van fazant in een winterse consommé met fijne groentjes. Een traditionele ‘trou’ Bourguignon zorgt voor enige verpozing   alvorens het grotere wild aan te pakken. Reebok met wilde bospaddestoelen, haas met worteltjes in saus op basis van trappistenbier en een gegrilde filet van jong everzwijn met tuinkruiden en witloofsalade vormden de volgende triptiek. De kaasschotel wordt naar eigen keuze samengesteld maar biedt zowel regionale kazen als zeer fijne Franse kazen, romig, hard of enig exotisme met geiten of schapenkaas, totaal vrije keuze. Het slotakkoord voor de koffie bestaat uit een ijsgekoelde soufflé met kastanje en peer, overgoten met een oude Chartreuse VEP.

     

    Zonder meer een zware opdracht. Talloze fijnproevers genieten telkens weer van de heerlijkheden die Jacky en Rudy bereiden, het wekt dan ook geen verwondering dat reserveren een absolute must is.

     

    Gelukkig bezit het restaurant ook een zevental kamers zodat het jachtmenu ook tijdens de weekdagen kan worden aangeboden.

    Meteen de gelegenheid om ongedwongen van al het heerlijks te genieten terwijl Jacky voor de belangstellenden een prachtige rondrit doorheen de provincie Namen maar ook diverse plaatsjes in het Franse deel van Thiérachie tour heeft uitgewerkt. Een wandeling met de wagen die je enkele uren bezighoudt en je volop laat kennismaken met de rijkdommen van de natuur en de pracht van de uitgestrekte wouden.

     

    Al deze faciliteiten ten spijt, is het restaurant en ook het hotel, op maandag en dinsdag gesloten. Jacky stelt de noodzakelijke rust van alle teamleden als belangrijkste reden voorop, al bieden de sluitingsdagen hem de perfecte gelegenheid om zijn geliefkoosde sport, de jacht, te beoefenen. 

    Au Sanglier des Ardennes – rue Jean Baptiste Périquet 4 – 5670 Oignies-en-Thiérarche

    Tel  060-39 90 89 www.ausanglierdesardennes.be

     

    Indrukwekkend jachtmenu zonder enige restrictie aan te bevelen.

     

     

     

     

    16-11-2006 om 16:52 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.restaurant de bondt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bart de Bondt:

     

    Deze jonge kok opende vrij recent in een oude maar zeer prachtige patriciërswoning in het centrum van Tienen een restaurant dat zijn naam meekreeg. Zowel Bart als zijn echtgenote Nathascha volgde een opleiding aan de hotelschool in Wemmel. Mogelijk kunnen we zelfs gewagen van enige voorbestemdheid gezien Barts grootouders en Nathascha’s ouders in de horeca actief waren en hen ongetwijfeld de roots voor een horecabedrijf meegaven.

     

    Bart, alleenheerser en meester in de keuken, opteert voor een Frans getinte en klassieke keuken en doet hiervoor een beroep op de betere kwalitatieve producten. Tweemaal per week trekt hij naar de Brusselse vroegmarkt om er persoonlijk zijn ingrediënten te selecteren. Zodoende passen ze volkomen bij zijn kaart die hij seizoensgebonden uittekent maar er toch nog tal van variaties in verwerkt. Los van de à la carte gerechten verzorgt hij eveneens enkele suggestieve menu’s. Klanten weten precies wat ze van zijn keuken kunnen verwachten, maar toch blijft hij erg flexibel in het aanbod en laat toe dat de menusuggesties ook kunnen gecombineerd met de overige gerechten.

     

    Wij kozen uit het ruime assortiment voor o.m. St Jacobsvruchten, ganzenlever, hindefilet en patrijs. Bart serveerde uiteindelijk een pleiade van culinaire verrassingen. Als proevertjes kregen we een kippenbout, een mousse van zalm en gerookte paling. De selderroomsoep met gevulde ravioli en champignons was een extra inleiding. De St Jacobsvruchten met een fijn speklaagje omgord, werden geserveerd met groene asperge, gebraden witloof en heerlijke roomsaus, terwijl de ganzenlever met gebakken appeltjes met schuimige siroopsaus was overgoten en zo tot heelrijke degustatie leidde. De rosé gebakken hindenfilet en wilde patrijs kregen een kroket van peer, aardappelgratin en zwarte truffel als decoratie met extra portie wilde champignons en knolselderpuree. De Château du Pavillon 2001, Canon Fronsac was gewoonweg heerlijk.

     

    Dessertjes proeven is meer dan eens verrast worden door exclusieve combinaties en vooral onverwachte presentaties. Een crunch Destrooper is nog min nog meer een harmonieus huwelijk van al het lekkers dat wordt aangeboden, maar ook de javanais met witte chocolade en Brugse kletskoppen, laat zich best smaken. Kwamen dan nog de naproevertjes met huisgebakken koekjes, een crème brulée en een duo van avocado en witte chocolade.

     

    De zaal en de wijnkelder zijn het domein van Bart’s echtgenote Nathascha Lens. De wijnkelder bevat reeds een 200-tal referenties, voornamelijk Franse wijnen, maar wordt stelselmatig uitgebouwd. Naast de echt grote wijnhuizen gaat Nathascha ook op zoek naar kleinere maar enthousiaste wijnboeren waarvan het domein net naast de grote roemrijke broeders ligt. Dit biedt het voordeel dat men een degelijke wijn aan een acceptabele prijs kan degusteren. In de verdere uitbreiding van het wijnassortiment wil Nathascha trouwens ook de betere wereldwijnen betrekken.

     

    Ook het interieur krijgt in de uitbouw voldoende aandacht, tegen de eindejaarsfeesten met forse allures zelfs. Overgordijnen moeten de glasramen accentueren terwijl de tafels linnen tafelrokken tot op grond meekrijgen. Het bestek wordt gewisseld, de inox 18/8 couverts ruimen plaats voor mooi weliswaar klassiek zilverwerk en dit naast nieuwe kristallen glazen.

     

    Restaurant De Bondt tekent doelbewust voor kwaliteit, service en een prijsbewust aanbod van dagverse basisproducten die in eigen keuken perfect worden bewerkt.

    Bart De Bondt – Broekstraat 9 –3300 Tienen -  tel 016/82 75 50

     

    Een mogelijke Bib gourmand betekent ongetwijfeld voor Bart en zijn echtgenote een extra stimulans in hun streven naar een absolute topgastronomie. 

     

    16-11-2006 om 16:32 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.champagne gosset
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    GOSSET CELEBRIS TROFEE

    voor de beste Champagnewijnkaart

     

    Aÿ-1584, het oudste Wijnhuis van Champagne, reikte de GOSSET CELEBRIS TROFEE voor het eerst uit in 1995. De wedstrijd werd oorspronkelijk alleen in Frankrijk gehouden, maar in 1999 werden België en het Groothertogdom Luxemburg bij de trofee betrokken, in 2000 werd ze uitgebreid met Groot-Brittannië, in 2002 met Duitsland en Oostenrijk en in 2003 met Zwitserland. In 2004 voegde Nederland zich bij België en Luxemburg: voor die drie werd toen de Gosset CELEBRIS Benelux Trofee ingesteld.

     

    De GOSSET CELEBRIS TROFEE voor de beste Champagnewijnkaart werd in het leven geroepen om de restaurants te belonen die op hun wijnkaart een mooie keuze van champagnewijnen aanbieden en die champagne promoten als begeleiding van de maaltijd maar ook als een wijn als zodanig. Of Champagne Gosset op de kaart voorkomt of niet heeft geen enkele invloed op de jury die samengesteld is uit deskundigen in wijn en gastronomie.

     

    De editie 2006 had als thema «de superwinnaar». De laureaten van vorige uitgaven, uit de Benelux, Groot-Brittannië, Duitsland-Oostenrijk en Zwitserland werden uitgenodigd om deel te nemen. De restaurants legden hun champagnewijnkaart voor aan een internationale jury. Die kwam bijeen in Parijs en hield een werkvergadering in Hotel de Crillon.

     

    Erelijst Europatrofee:

    1ste prijs: Restaurant Zur Traube Duitsland, Chef-kok Dieter Kaufmann, 2de prijs: restaurant ’t Oud Konijntje Benelux, chef-kok Patricia Desmedt en 3de prijs Restaurant ’t Molentje Benelux, chef-kok Danny Horseele

     

    2de Prijs Europatrofee - 1ste Prijs Benelux 2006 ’T OUD KONIJNTJE – BENELUX

     

    Laureaat GOSSET CELEBRIS TROFEE België-Groothertogdom Luxemburg 2001

    In 1953 ging restaurant ’t Oud Konijntje in Waregem open en sindsdien heeft John Desmedt een van de mooiste wijnkaarten van het land opgebouwd. Net zoals zijn vader geeft Frank Desmedt de voorkeur aan de Champagne en zijn wijnen. De wijnkaart  is een ware lofzang op de «Wijn der Koningen». Talrijke bladzijden van uitzonderlijke waarde zijn eraan gewijd tot grote waardering van de liefhebber die opkijkt van heel wat bijzonderheden: van het aantal referenties tot de presentatie, van de juiste keuze tot de originaliteit en de vreugde om enkele uiterst zeldzame flessen te ontdekken. De tekst blijkt rijk aan details en aan impressies en is doorspekt met subtiele allusies: Frank Desmedt heeft zijn kaart opgesteld met een buitengewone kennis en hij heeft er zijn hart ingelegd. Die kundigheid is in harmonie met de gastronomische kunst van Patricia Desmedt. Aan het fornuis volgde ze Thérèse, haar moeder, op, een autodidacte met grote ervaring. Die gaf aan haar dochter haar liefde voor het vak door en de meest door de wol geverfde fijnproevers waarderen het onvergelijkelijke culinaire fingerspitzengefühl van Patricia. Twee Michelin-sterren bekronen een van de beste tafels van het land.

    ’t Oud Konijntje – Bosstraat 53 – 8790 Waregem – Tel: 056 60 19 37 – www.oudkonijntje.be

     

    3de Prijs Europatrofee   ’T MOLENTJE – BENELUX

     

    Laureaat GOSSET CELEBRIS TROFEE Benelux 2004

    ’t Molentje is bekroond met twee Michelin-sterren en wordt beschouwd als het beste restaurant aan de Belgische kust. Het  biedt plaats aan een dertigtal couverts. Uit de creatieve, verfijnde en eigentijdse kaart blijkt dat de chef-kok culinaire perfectie nastreeft. Danny Horseele beschikt over een gedegen kennis van de klassieke gastronomie en kan zich veroorloven te innoveren, zijn creativiteit de vrije loop te laten. De nabijheid van de zee is af te lezen van de kaart: de meesterkok verleidt de fijnproever met schaaldieren waarvan hij de gaartijd zo kort mogelijk houdt. De wijnkelder van restaurant ’t Molentje wordt bestempeld als een «kelder voor epicuristen». De wijnkaart is een eerbetoon aan de Champagne: met haast 3 000 flessen in de kelder en meer dan 200 referenties op de kaart. De selectie is scherp en prestigieus naar het beeld van het huis. Jaarlijks worden 2 600 tot 2 900 flessen geschonken. In ’t Molentje wordt champagne uiteraard als aperitief gesmaakt. Een keuze van twee tot vier referenties die «per coupe» worden aangeboden, wordt gepresenteerd op een dienwagentje; die selectie wisselt om de twee à drie weken. Champagne wordt ook voorgesteld ter begeleiding van bepaalde gerechten of van de hele maaltijd en komt speciaal aan bod tijdens zes jaarlijkse evenementen in het gezelschap van de keldermeesters. Dat zijn heuglijke momenten die de cliënten bijzonder waarderen!

    ’t Molentje – Baron de Maerelaan 211 – 8380 Zeebrugge – Tel: 050 54 61 64 – www.molentje.be

     

     

    16-11-2006 om 16:31 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    LEO IN EEN DOOS!

    Elke twee seconden bezwijkt er een Belg voor LEO

     

     

    Al bijna 60 jaar beleven België en LEO een heuse liefdesgeschiedenis. En terecht! Dat heerlijke, lichte en krokante wafeltje in een jasje van zachte Milka chocolade heeft het hart van heel wat generaties kinderen en volwassenen doen smelten...

    De cijfers liegen niet: in 2005 werden er in België bijna 50 miljoen LEO's verkocht en werd er om de twee seconden een LEO gegeten. De fabriek produceert overigens 1.400 LEO's per minuut!

     

    Lekkerbekken hebben ongetwijfeld al wel eens een pak van 10 stuks gekocht. Maar dan hebt u misschien ook dat vervelende ongelukje gehad, waarbij u machteloos moest toezien hoe de wafeltjes op de grond belandden omdat u het pak iets te snel wou openen! Deze vervelende ervaring is nu verleden tijd omdat de verpakking van Leo een complete verandering heeft ondergaan. Vanaf nu is Leo beschikbaar in een kartonnen doos met een nieuw en orgineel openingssysteem!

     

    Bij het verwijderen van het voorgeperforeerde stripje op de achterzijde, opent de doos zich in twee gelijke delen. Eén keer “kraken” en u kunt uw doos met uw gezin of vrienden delen. Beter nog, met dit nieuwe systeem kunt u de doos gemakkelijker in de kast opbergen!

    Het vernieuwde logo roept ook de versheid en de smaak op die door de nieuwe individuele verpakking gegarandeerd worden. Bovendien presenteert het chocoladewafeltje  zich nu nog smakelijker. LEO bestaat in twee smaken om u nog meer genot te bezorgen: met melkchocolade of met witte chocolade zodat elke lekkerbek aan zijn trekken komt.

     

    Leo Go!, een stevig tussendoortje dat men overal kan meenemen.

     

    16-11-2006 om 16:30 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laurent perrier millesimé
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CHAMPAGNE LAURENT-PERRIER BRUT MILLESIME 1997

     

     

    Achter een grote champagne schuilt een complexe alliantie tussen de wijngaard, de grond en de knowhow van de mens. Men spreekt van een groot wijnjaar als het klimaat opmerkelijk gunstig was en als zowel de tijd als het weer een buitengewoon positieve invloed hadden.

    Laurent-Perrier heeft zich altijd voorgenomen slechts zelen een millésimé uit te brengen en enkel de allerbeste jaren te kiezen. Dit garandeert dat enkel een unieke en uitzonderlijke wijn gekwalificeerd kan worden als Brut Millésimé. De millésimés van Laurent-Perrier zijn ook uitstekend geschikt om verder te rijpen.

     

    1997 werd ingezet met Siberische koude, gevolgd door strenge voorjaarsvorst, onweer en hagelbuien. Maar de mooie bloeitijd en de uiterst warme maand augustus zorgden voor een prachtige oogst en goede zuurgraad. Dankzij zijn elegantie en finesse behoort de oogst van het jaar 1997 tot de uiterst selectieve lijst die weerhouden werd door Laurent-Perrier.

     

    Deze millésimé, 50% pinot noir en 50% chardonnay van de meest prestigieuze wijngaarden, heeft een uitgesproken goudgele kleur en fijne lang aanhoudende belletjes. Hij zorgt voor een elegante neus met een combinatie van citrusaroma’s, rijp fruit en gekonfijt fruit. Hij biedt een subtiele maar tegelijkertijd ronde smaak. De evolutieve smaak zorgt voor subtiliteit, raffinement en een lange zachte finesse met langdurige frisheid. De serveertemperatuur ligt tussen de 9° en 11°C.

    16-11-2006 om 16:29 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.willem vander zee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    Willem van der Zee benoemd tot Algemeen Directeur

    Radisson SAS Royal Hotel in Brussel

     

     

    Willem van der Zee keert terug naar Brussel als Algemeen Directeur van het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel. Hij volgt er Jesper Henriksen op die Algemeen Directeur wordt van het Radisson SAS Hotel Disneyland Resort Paris®.

     

    Na het beëindigen van zijn hogere hotelstudies aan het PIVA in Antwerpen in 1990, begon Willem van der Zee zijn professionele carrière in het Hilton Park Lane Hotel in Londen. In 1991 kwam hij terug naar België om in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel als Restaurant Manager te beginnen. Na een overstap naar het Hilton International Hotel en het Astrid Park Plaza Hotel in Antwerpen, vond hij zijn geprefeerde werkgever Radisson SAS terug. In 1998 werd hij Food & Beverage Manager in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel.

     

    In oktober 2000 vroeg de directie hem om de overname van het Radisson SAS Balmoral Hotel in Spa te leiden. In mei 2001 werd hij officieel benoemd tot General Manager van het Radisson SAS Balmoral Hotel in Spa. Ondertussen werd begonnen met de bouw van het nieuwe Radisson SAS Palace Hotel in het centrum van Spa. In september 2003 werd Willem van der Zee gepromoveerd tot City General Manager verantwoordelijk voor beide Radisson SAS Hotels in Spa. Functie die hij tot vandaag uitoefende.

     

    Sinds 1 november 2006 is Willem terug in zijn oude thuishaven aan de Wolvengracht in Brussel als Algemeen Directeur van het Radisson SAS Royal Hotel. Hij zal instaan voor het dagelijks beheer van het hotel en rapporteren aan Han Oldenburger, Regionaal Directeur Benelux.

    Willem van der Zee : “ Ik kijk met een enorm goed gevoel terug op de fantastische  jaren in Spa, maar ik heb ook het volste vertrouwen in het bestaande team om een uitstekende job te blijven doen. Tegelijkertijd kijk ik ook uit naar het weerzien met mijn collega’s in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel en verheug ik mij op een uitstekende samenwerking met hen!”

    www.radissonsas.com.

     

    16-11-2006 om 16:26 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.duits wijninstituut
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Monika Reule benoemd tot directrice van het Duits Wijninstituut.

    Mevrouw Reule neemt de bedrijfsleiding van het Duits Wijninstituut vanaf 1 april 2007 over.

     

    De Raad van Bestuur van het Duits Wijnfonds (DWF) heeft Monika Reule, landbouwbiologe, op 26 oktober 2006 in Mainz met eenparigheid van stemmen tot directrice benoemd. Vanaf 1 april 2007 start ze in haar nieuwe functie starten en neemt de bedrijfsleiding van het Duits Wijninstituut (DWI) en andere nevenmaatschappijen over. Ze lost Holger Kirsten af die deze functie sinds juli 2006 interim uitoefent.

    Voor het DWF is het belangrijk dat de nieuwe directie over uitstekende leidinggevende kwaliteiten en over een goede teamgeest beschikt, alsook over goede vaardigheden voor interne en externe communicatie, creativiteit en doorzettingsvermogen. Monika Reule zal van bij het begin meewerken aan de nieuwe strategische oriëntering van de gemeenschapsmarketing, die gebaseerd is op een effectieve samenwerking tussen DWF/DWI en de wervingen van gebiedswijnen.

    Monika Reule verheugt er zich op zich in de komende maanden snel in de thematiek in te werken en aansluitend samen met de medewerkers en medewerksters en met de comités van DWF en DWI, toekomstgerichte concepten en maatregelen met het oog op de versterking van de positie van de Duitse wijnen in binnen- en buitenland te ontwikkelen en om te zetten.

    www.duitsewijn.be

     

     

    16-11-2006 om 16:23 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thuisbioscopp kef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    KEF maakt home cinema eenvoudig

    Een thuisbioscoop onder de kerstboom.

     

    KEF, producent van hoogwaardige luidsprekerinstallaties, geeft met de Fivetwo reeks een nieuwe dimensie aan home cinema. Traditionele 5.1-systemen bestaan uitniet minder dan zes speakers en zorgen voor een wirwar van kabels. De fivetwo van KEF maakt nu hetzelfde resultaat mogelijk met slechts twee luidsprekers en een subwoofer.

     

    He is een vreemde ervaring: surround sound, zonder omgeven te worden door klankkasten. De fivetwo reeks van KEF brengt het ultieme bioscoopgevoel in huis, maar rekent af met de nadelen ervan.

    De KEF fivetwo reeks is onmiddellijk verkrijgbaar en wie snel is hoort z’n kerstliedjes dus niet langer in stereo, maar geniet van een volwaardige surround-ervaring.

    www.kef.com

     


    16-11-2006 om 16:21 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wifi transmitter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HERCULES stelt zijn WiFi USB-zender voor:

    USB-sleutel deelt zonder router internetverbinding over draadloos netwerk

     

     

    Geen ruzie meer over wie thuis online mag zijn! Lig niet langer wakker van de installatie van een draadloze router om uw internetverbinding te delen. Vanaf nu verbindt u al uw draadloze apparaten – uw laptop, (portable) spelconsoles, etc. – gelijktijdig met het internet over een draadloos netwerk… via de WiFi USV-zender van Hercules op een gebruiksvriendelijke manier!

     

    Een uniek concept: een internetverbinding delen over een draadloos netwerk zonder router!

     

    Dit allernieuwste apparaat van Hercules is niet veel groter dan een standaard WiFi USB-sleutel, maar heeft heel wat meer te bieden. Het is in de eerste plaats een draadloze zender waarmee de gebruiker een breedbandverbinding met het internet over vijf WiFi-compatibele apparaten kan delen (bijvoorbeeld een of meerdere computers en Xbox® 360-, PSP™- en DS™ Lite-spelconsoles). Wie al een ‘vaste’ modem heeft, hoeft hem niet bij het vuilnis te zetten. Eindelijk is er een handig alternatief voor die moeilijk te installeren router, die tot op vandaag de enige oplossing was.

     

    De WiFi USB-zender van Hercules herkent automatisch de instellingen van uw internetverbinding en activeert de functie om ze te delen. U hoeft verder geen wijzingen aan te brengen aan de huidige instellingen van uw modem en verbinding.

     

    U hoeft het apparaatje alleen maar aan te sluiten op de computer die met het internet is verbonden, zoals een gewone USB-sleutel. Met de zender wordt een kleine kabel meegeleverd voor een onberispelijke transmissiekwaliteit. De installatiewizard – volledig in het Nederlands – begeleidt de gebruiker bij de configuratie en toont hoe de verbinding met andere apparaten kan worden gedeeld.

    Met de speciale Hercules-software die met de zender wordt meegeleverd, beheert u alle WiFi-parameters op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier – onder andere de netwerknaam, RF-kanaal, veiligheidssleutel, enz. Er is ook een speciale hotline waar gebruikers ’s avonds en tijdens het weekend terecht kunnen.

     

    Uitgebreide beveiliging en toegangscontrole voor kinderen!

    Hercules heeft natuurlijk maatregelen getroffen voor maximale beveiliging tegen inbraakpogingen en piraterij. De WiFi USB-zender van Hercules biedt uitgebreide ondersteuning van de meest recente WPA-, WPA2- en WEP-beveiliging tegen indringers die uw netwerk willen kapen.

    Ouders zullen opgelucht zijn dat de WiFi USB-zender van Hercules uitgebreide en eenvoudige controle toelaat op alle WiFi-apparaten die op het netwerk zijn aangesloten.

    www.hercules.com & www.thrustmaster.com

     

    16-11-2006 om 16:19 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jab sfeervol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sfeervol de winter in met JAB Anstoetz

     

    In de nieuwe najaarscollectie van JAB Anstoetz zinderen de frisse kleuren van de afgelopen zomer nog verder na. Toch ademen de nieuwe stoffenreeksen Basics, Cosmos, Flores, Lounge, Kenia, Mariba, Marmande, Out en Thai Silks in de eerste plaats warmte en behaaglijkheid uit. Deze herfst en winter zien we een terugkeer naar sfeervolle interieurstoffen met diepe kleuren en stijlvolle, serene motieven zoals strepen en gestileerde bladmotieven.

     

    De Basics collectie bestaat uit dubbelgeribde stoffen in 100% katoen en is de pasklare oplossing voor wie in een handomdraai een compleet nieuw en fris interieurbeeld wil scheppen. De Cosmos collectie toont prachtig stevig mohair velours. Dit mohair wordt bekomen door het scheren van jonge geitjes en is dus veel zachter dan de wol van oudere dieren.

     

    Marmande is de prima donna van de glamoureuze Damask-collectie, op zich al het paradepaardje van de JAB-Anstoetz collectie. De Thai Silks collectie heeft absoluut niets te maken met de gekende overdadig bedrukte Aziatische zijde. In de plaats daarvan vindt u hier subtiele dessins, met zacht schijnend en allesbehalve opdringerig jacquard. Ondanks zijn bescheiden design trekt deze collectie meteen alle aandacht door zijn elegante uitstraling. Thai Silks is de favoriet voor wie houdt van een sobere gesofisticeerde stijl. RVH.

    www.jab.de

     

    16-11-2006 om 16:19 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lg chocolate
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    LG Chocolate nu verkrijgbaar in 3G/UMTS-versie met 2MP camera en extern geheugen

     

    LG Mobile, wereldleider in mobiel design en technologie, lanceerde een 3G/UMTS-versie van zijn Chocolate phone, de KU800. Na het grote succes van de Chocolate GSM-modellen in verschillende kleuren (klassiek, roze, wit en wijnrood), treedt LG nu de nieuwe mobiele netwerkgeneratie binnen met de Chocolate 3G/UMTS. De glimmend zwarte schuiftelefoon met touch pad en verborgen LCD-scherm is volgens een aantal telefoonoperators in verschillende landen – waaronder Vodafone - een van de hoogtepunten van het seizoen.

     

    De LG KU800 ondersteunt Vodafone live! met 3G-consumentenservices waaronder mobiele TV, Full Track Music Downloads, videobellen en e-mailservices. Via het 3G-netwerk van Vodafone kan de klant snel grote bestanden en videoboodschappen versturen en ontvangen. Videobellen met de LG KU800 was nog nooit zo gemakkelijk dankzij twee ingebouwde camera’s. De Chocolate UMTS versie wordt geleverd met een 2MP-camera en geïntegreerde flitser voor scherpe kiekjes bij weinig licht, binnen of buiten. Met de tweede camera kan je  zonder problemen videocalls houden zonder dat je de telefoon moet rond- of omdraaien.

    www.lge.be

     

    16-11-2006 om 16:17 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feesttafel slabbinck

    Feesttafels in stijl.

    Ingetogen luxe en pure chic met Belgisch tafellinnen.

     

    Bent u al bezig met het plannen van de komende kerst- en oudejaarsfeesten, het uitzoeken van de juiste geschenkjes of de perfecte kerstboomversiering? Dan hoeven we je niet te overtuigen van het belang van een mooie, stijlvolle en origineel gedekte tafel. Het gebruik van stijlvol tafellinnen geeft zonder twijfel een feestelijke toets aan het diner.

     

    Uit het eigen atelier in Brugge, heeft het unieke gamma huishoudlinnen alles om uw feesttafel deze winter van een geraffineerde, stijlvolle toets te voorzien. Slabbinck home creations nooit overladen f pompeus gedekt. Hier regeert de kracht van de eenvoud, de ingetogen, sobere chic van de haute couture die de hoogstaande kwaliteit en de degelijkheid van de unieke stoffen volledig tot zijn recht laat komen.  De collectie tafellinnen bestaan uit tafellakens, servetten, servetringen, placemats, lopers en tafelsjaals. Creaties op maat eveneens een sterke troef. Persoonlijke ontwerpen, bijzondere kleursamenstellingen, afwijkende formaten, linnen met originele borduursels behoren tot de mogelijkheid.

    Met het speelse vlasbloempje zet Slabbinck home creations haar signatuur op deze exclusieve collecties huishoudlinnen. RVH.

    www.shc.be

     

     

     

     

    16-11-2006 om 16:16 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.faber

    STIJLVOLLE NIEUWE MATERIALEN

     

     

    Een huid van natuursteen, een binnenkant van multiplex. Fabers mozaïkstenen schouwen verenigen de charme van authentieke materialen met het budgetvoordeel van MDF. Nooit eerder gingen sfeer en gebruiksgemak zo goed samen.

    Net als het frame, bepaalt een schouw hoe de haard er uitziet. Vorm, kleur en vooral … materiaal maken het geheel af. En of het nu om een modern of een klassiek interieur gaat, geen enkel materiaal evenaarde tot op heden de kracht en het karakter van natuursteen. De nieuwe schouwen van Faber brengen daar verandering in. Mozaïksteen is goedkoper, lichter en bijgevolg ook gemakkelijker te plaatsen.

     

    De afwerking in mozaïksteen werd ontworpen met het oog op elektrische haarden. Als basis dient een watervast verlijmde multiplexbody met daarop een huid van echte natuursteen. Het eindresultaat scoort zowel praktisch als op esthetisch vlak. Want schouwen in mozaïksteen zijn nauwelijks van massieve natuursteen te onderscheiden. Bovendien bieden ze hetzelfde (ver)plaatsingsgemak als MDF-schouwen. Faber levert de nieuwe schouwen uitsluitend met bijpassende elektrische haard.

    www.faber.be

     

     

    16-11-2006 om 16:15 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.creative live cam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

         

        

     DE NIEUWE LIVE! CAM-FAMILIE VAN CREATIVE BRENGT INTERNETCOMMUNICATIE TOT LEVEN!

    Drie nieuwe producten met een nog betere internetervaring breiden het gamma uit

     

     

    Creative, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor de personal computer en het internet, kondigt een nieuwe stap in de persoonlijke communicatie aan, met de lancering van de Live! Cam Vista IM, de Live! Cam Video IM, en de Live! Cam Video IM Pro. Na het succes van de nieuwe Live! Cam Voice, met zijn revolutionaire Adaptive Array-microfoontechnologie die achtergrondgeluiden elimineert, bevestigen deze nieuwe modellen dat het nieuwe Live! Cam-gamma een antwoord heeft op de noden van alle gebruikers.

     

    De snelle verspreiding van breedband met steeds hogere snelheden geeft meer mensen de keuze en de mogelijkheid om videofoondiensten zoals Skype of internet video messaging-diensten zoals MSN te gebruiken. Dit geeft meer mensen de ongelooflijke vrijheid om op hun eigen manier en wanneer zij het willen met elkaar te communiceren.

     

    De Live! Cam-familieleden:

    a.. De Live! Cam Vista IM. Het instapmodel voor een snelle, vlotte kennismaking met live chatting en internettelefonie.

    b.. De Live! Cam Video IM. Uitgerust met een echte VGA-sensor ondersteunt deze webcam een resolutie tot 800x600 voor video en tot 1,3 megapixel voor foto's. De Live! Cam Video IM gebruikt de revolutionaire Live! View-technologie van Creatieve

    c.. De Live! Cam Video IM Pro is de stijlvolle webcam voor mensen die nog meer van instant messaging willen genieten. Zijn geavanceerde lens en gecertificeerde Hi-Speed USB 2.0 -interface garanderen een superieure kwaliteit en een snellere beeldoverdracht naar de pc.

        

        

    16-11-2006 om 16:15 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs