Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    10-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horeca expo

    Horeca Expo toont mogelijkheden voor een meer ecologische horeca

     

     

     

     

    Geen enkele branche van de Belgische horeca kan nog om de ecologietrend heen. Overschakelen naar ecovriendelijke en duurzame praktijken vergt investeringen, maar biedt ook voordelen en kansen. En dan spreken we nog niet over de wettelijke milieuverplichtingen die al bestaan of die nog op ons afkomen.

     

    Ook Horeca Expo kon er dus niet om heen. Onder het motto Face The Green Future is duurzaamheid in 2011 de rode draad door de belangrijkste horecavakbeurs van België. Er zijn reeds enkele merkwaardige initiatieven:

    • Begin 2012 opent in Limburg het eerste passiefhotel ter wereld
    • Professionele horecaklanten die een duurzaam imago willen uitstralen, zoeken meetinglocaties met een ecolabel
    • Meer en meer toprestaurants zoeken samenwerking met lokale producenten

    .    Cafés en nightlifezaken schakelen steeds vaker over op ledverlichting

     

    De bezoeker krijgt op Horeca Expo tips om ecologischer te werken en het motto Face The Green Future te ondersteunen :

    • Door de beurshallen loopt een Groen Parcours langs exposanten die ecologische of duurzame producten en hulpmiddelen aanbieden.
    • In Chef’s Place en tijdens de randevenementen wordt gewerkt met ecologisch serviesgoed en fairtrade linnen. Ruimtes worden ingericht met duurzaam meubilair en ecologische lampen.
    • Voor het eerst zal Horeca Expo een Innovation Award Sustainability toekennen aan het beste product of idee dat horecaondernemers kan helpen duurzamer te werken.
    • Er worden infosessies georganiseerd over de Groene Sleutel (het officiële ecolabel voor hotels),   “intelligent nutrition” en de vraag “hoe haalbaar is duurzaamheid in de catering

     

    Verder bestendigt de beurs zijn samenwerking met grote partners in de sector. Zoals de Master Classes van GaultMillau, de presentatie van de nieuwe Michelingids, de Vis van het Jaar wedstrijd van de VLAM en de wedstrijd voor Jong Talent van de Disciples d’Escoffier Benelux…RVH.

     

    Horeca Expo 2011 : 20 t.e.m. 24 november, Flanders Expo Gent.

    www.horecaexpo.be

     

    10-09-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruidvat

    KRUIDVAT ZOEKT NIEUWE IDEEEN

     

     

     

     

     

    Kruidvat organiseert op 14 oktober 2011 in Antwerpen haar eerste Belgische Ideeëndag. Creatievelingen met een briljant idee kunnen hun product die dag komen

    voorstellen aan een team van Kruidvat-inkopers. Het product met het meeste potentieel maakt kans om opgenomen te worden in het Kruidvat-assortiment.

     

    Van schoonheidsproducten tot huis-tuin-en-keuken wondermiddeltjes… Iedereen is welkom op 14 oktober in het Crowne Plaza Hotel van Antwerpen om zijn of haar idee te komen voorstellen aan een team Kruidvat-inkopers. Zowel leveranciers als particulieren die overtuigd zijn van hun product, maken kans op een plaatsje in het assortiment van de drogisterijketen.

     

    Op deze originele manier wil Kruidvat in aanraking komen met nieuwe leveranciers. Zo kunnen nieuwe initiatieven ontstaan die een waardevolle aanvulling zijn op het reeds uitgebreide en gevarieerde assortiment. Elke leverancier of particulier krijgt 15 minuten om een welbepaald team van inkopers te overtuigen van zijn of haar idee. De verschillende categorieën zijn: health & beauty, food & beverages en het household segment.

     

    Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.kruidvat.be/ideeendag. Aanmelden kan tot 25 september a.s. RVH.

     

     

    10-09-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    08-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orgueil de France
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Orgueil de France.

     

     

     

    Met Orgueil de France zorgt Charles Lafitte voor een leuk samengaan van smaak en presentatie, een champagne die ongetwijfeld menigeen kan verrassen.

    De fles geeft met haar aantrekkelijke volronde body, reeds een voorsmaakje, terwijl de wijn bij het openen, de verrassing compleet maakt. De licht geelkleurige champagne zorgt voor mooie reflectie in het spiegelend glas, hij geeft bij het schenken een mooie schuimkraag die vrij snel door fijne bubbels wordt ingenomen.

     

    In de neus zorgt deze Orgueil de France voor een samengaan van finesse en droge fruitige toetsen van druif, met extra, enkele subtiele aroma’s van witte bloemen. Bij het degusteren wordt het een complexe wijn met lange afdronk, mooie frisheid en delicate toetsen van de Chardonnaydruif.

     

    Orgueil de France is een ideale aperitief maar past evenzeer bij oesters en andere zilte zeevruchten, hij kan tevens zijn rijpheid volledig tot ontwikkeling laten komen bij wit vlees dat geserveerd wordt met morilles en truffel.

     

    De Champagne Orgueil de France behoort tot het aanbod van de Carrefourwijnen die deel uitmaken van het wijnfestival 2011. Het wijnfestival loopt in de hypermarkten Carrefour en Carrefour Planet van 14 september tot 1 oktober en omvat 350 wijnen. In de Carrefour market/GB, loopt het wijnfestival 2011 van 28 september tot 18 oktober, met een aanbod van 170 wijnen. RVH.

    08-09-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coq des prés

    De biologische hoevekip ‘Coq des Prés’:

    van eigen bodem, heerlijk en … 100 % biologisch!

     

     

    Coq des Prés, de biologische hoevekip made in Belgium heeft net het logo « Coq de Cristal 2011 » gewonnen. Onder de beste voedingsproducten van het jaar 2011, heeft APAQ-W (Agence Wallonne pour la Promotion d'une Agriculture de Qualité) net de eerste prijs toegekend aan « Coq des Prés ».

     

    Nu we ons meer dan ooit afvragen wat er precies op ons bord ligt en waar het vandaan komt, is het wel heel geruststellend te weten dat er nog steeds gevogelte bestaat dat tegelijk:heerlijk smaakt, op eigen bodem werd gekweekt in het kader van een duurzame ontwikkeling, volgens een Europees biologisch lastenboek dat streng werd gecontroleerd. Dit gevogelte, dat zo uitzonderlijk is omdat het zowel de gezondheid van de consument als het milieu beschermt, is de biologische hoevekip ‘Coq des Prés’.

     

    De Coq des Prés werd dicht bij ons gekweekt in de openlucht. De kweekduur is langer, wat de garantie biedt op zowel steviger als sappiger vlees. Het bevat minder water, meer proteïnen en minder vetten. Het vet is bovendien beter verdeeld over de spieren, waardoor het vlees meer doorregen (en dus lekkerder) is dan wat we doorgaans in de winkel vinden.

     

    Maar er is meer dan de smaak alleen … Het vlees van de ‘Coq des Prés’ bevat van nature Ω 3. Naast de voeding die ze van de kweker krijgen, voeden de dieren zich ook op heel natuurlijke wijze op de weide, waar ze talloze voedingsstoffen vinden die essentieel zijn voor het evenwicht van hun lichaam … en op termijn ook dat van ons!

     

    Het spreekt voor zich dat de traceerbaarheid, een wettelijke verplichting, nauwgezet wordt gerespecteerd. Het kweekconcept van de ‘Coq des Prés’ kadert in een methode die zoveel mogelijk aansluit op een strategie voor duurzame ontwikkeling.

     

    De kwekers van de ‘Coq des Prés‘ proberen de ecologische impact van hun activiteit voortdurend tot een minimum te beperken. Voor de voeding van hun dieren kiezen de kwekers trouwens voor grondstoffen van eigen bodem. RVH.

    www.coqdespres.be







    08-09-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    07-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gooische vrouwen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DVD & Blu-ray release 'Gooische Vrouwen'

     

     

     

                              

    Gooische Vrouwen: Nr 1 bioscoophit op DVD & Blu-ray

    Op 21 september komt de film Gooische Vrouwen uit op DVD en Blu-ray. De  film is een logisch vervolg op de gelijknamige succesvolle televisieserie over het wel en wee van vier hartsvriendinnen in Het Gooi, een rijke regio in de omgeving van Amsterdam.

     

    In Het Gooi verlopen de levens van de vier  vriendinnen Cheryl, Claire, Anouk en Roelien niet van een leien dakje. Cheryl's man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter en dus ook  haar  kleinzoon vertrekken  naar  Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze  een bejaarde heeft geslagen en tot  overmaat van ramp besluit Vlinder, de dochter  van Anouk, bij haar vader te gaan wonen. Om weer een  beetje tot  zichzelf te  komen, pakken de dames  hun koffers en vertrekken op vakantie naar Frankrijk...

     

    Op  de dag  van de  release van Gooische Vrouwen gingen in Nederland meer  dan 100.000 bezoekers de film bekijken, meteen goed voor de status van Gouden Film. En omdat dat  aantal inmiddels  is opgelopen tot meer dan 1,9 miljoen bezoekers,  staat  Gooische Vrouwen momenteel op de vierde plaats in de Nederlandse box office hitlijst aller tijden.

     

    In de hoofdrollen: Linda de Mol als Cheryl Morero, Tjitske Reidinga als Claire van Kampen, Susan Visser als Anouk Verschuur en Lies Visschedijk als Roelien Grootheeze.

    Gooische Vrouwen komt uit op 2-disc  DVD en Blu-ray disc. Een niet te  missen film met mooie extra's voor de fans van de serie of liefhebbers van Desperate Housewives en Sex in the City! RVH.

    07-09-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pfaffenheim

    Pfaffenheim

     

     

    De exploitatie van de wijngaarden Cave de Pfaffenheim en Gueberschwir strekt zich uit over ruim 250 ha in de zuiderse Elzas. Meerdere domeinen en grand crus genieten van een zuid-zuid-oostelijke ligging met overvloedige zon en worden gexploiteerd op een calcaire en agrilo-calcaire ondergrond waardoor de wijnen een opmerkelijk evenwicht maar ook zachtheid en frisheid uitstralen. Deze facetten komen vooral de wijnen in het horecasegment ten goede.

     

    De manuele pluk wordt zo nodig door een dito tri in de kelders gevolgd, vooraleer de druiven, geselecteerd op rijpheid, in één van de 10 pressoirs terechtkomen. Tot de meest kwalitatieve selecties van de Cave de Pfaffenheim behoren de Grands crus Goldert, Steinert, Hatschbourg en Zinnkoepfle, maar ook enkele mooie particuliere Domeinen en Kastelen maken deel uit van het assortiment. Het kwaliteitsaanbod wordt afgerond met de plaatsnaamgebonden Schneckenberg, Bergweingarten, Rebgarten en Gaentzbrunnen en een leuke Crémant pinot gris millisimé.

     

    De Pfaffenheimwijnen maken deel uit van het Carrefour wijnfestival 2011. Dit festival loopt in de hypermarkten Carrefour en carrefour Planet van 14 september tot 1 oktober en omvat 350 wijnen. In de Carrefour market/GB, loopt he wijnfestival 2011 van 28 september tot 18 oktober, met een aanbod van 170 wijnen. RVH.

    www.pfaffenheim.com

     





    07-09-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    06-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Santa Rita
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Santa Rita

     

     

     

    Het wijngoed van het Chileense Santa Rita, omvat nagenoeg 9000 ha wijngaarden, verdeeld over de valleien Limani, Casablanca, Leyda, Maipo, Rapel en Apalta.

     

    De rode wijnen richten zich gradueel op de 120, Reserva, Gran Reserva –Medalla Real en de Triple C. Het 120 gamma brengt een ode aan generaal BO Higgins die zich tijdens de vrijheidsoorlog van 1814 samen met 120 soldaten in de kelders van het domein, verschanste en nadien de zege afdwong.  120 is een populair assortiment van degelijke wijnen die men dagelijks kan drinken.

     

    De Reserva is een jonge fruitige wijn met mooie structuren en dynamische smaakvorming. Het is de betrachting om de karakteristieke eigenschappen van elke cepage optimaal tot zijn recht te laten komen en toch elegante en evenwichtige wijnen te realiseren.

     

    De bessen van de Gran reserva- Medalla Real, worden handgeplukt van de oudere wijnstronken en krijgen een speciale behandeling waardoor ze zich tijdens hun rijping, kunnen ontplooien tot een stijlvolle en klassiek elegante wijnen met mooi ronde tannines die een langer bewaartermijn garanderen.

     

    Top of the bill binnen het assortiment Santa Rita is de Triple C. Deze wijn met diepe robijnrode kleur die volop de Chileense overvloed en complexiteit tot uiting laat komen is een wijn voor fijnproevers. Triple C is een composities van Cabernet Franc, 55%,  Cabernet Sauvignon, 30%, en Carménère 15%, wijnen die afzonderlijk rijpen in Franse eiken vaten en pas net voor het bottelen, worden samengevoegd. De rijpe rode vruchten zorgen voor een intens geur en smaakbouquet zodat de volle rijkdom van de wijn pas in de mond openbloeit.

     

    Het Chileense assortiment Santa Rita is een onderdeel van het wijnfestival Carrefour. Dit wijnfestival loopt in de hypermarkten Carrefour en Carrefour Planet van 14 september tot 1 oktober en omvat 350 wijnen. In de Carrefour market/GB, loopt het wijnfestival 2011 van 28 september tot 18 oktober, met een aanbod van 170 wijnen. RVH.

    www.santarita.com

     

    06-09-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relais Royal

     

    Relais Royal, een goed bewaard geheim!

     

     

     

     

    Het pittoreske Franse stadje Mirepoix, zoals we het vandaag kennen, werd in de 14de eeuw gebouwd, maar heeft een aantal plekken  die wel tot de 11de eeuw teruggaan. In het hartje van deze prachtige ‘bastide’ ligt het historische Huis Malroc de Lafage,  of Relais Royal zoals het vandaag bekend is! Mirepoix ligt aan de voet van de imposante Pyreneeën en betovert bezoekers met zijn charme en zonneschijn.

     

    Het statige historische huis werd met veel liefde in zijn oorspronkelijke 17de eeuwse glorie hersteld, met modern comfort en een luxe inrichting als uitgangspunt. Vandaag is het 4* Relais Royal, met voorsprong, het meest vooraanstaande hotel van de Ariège streek.

     

     17de eeuwse charme in een luxe verpakking: Relais Royal heeft 9 uitzonderlijke en individueel ingerichte kamers en suites, en is met veel trots lid van de prestigieuze keten Relais & Châteaux. Sinds de opening van dit prachtige huis in 2004,werd het gastvrije onthaal van alle gasten tot in de puntjes uitgewerkt en maakt het de charme uit van een verblijf in Relais Royal.

     

    Elke kamer heeft een zeer eigen karakter en originele details, zoals een aantal exclusieve houten deuren die dateren uit de Lodewijk XIV periode. Het zijn zeer ruime kamers met hoge plafonds, ze zijn smaakvol ingericht en beschikken allemaal over een  luxe badkamer met aparte douche en individuele airconditioning. In hotel Relais Royal worden de gasten in de watten gelegd: zo vinden ze in de kamers een gratis selectie drank en fruit, grote king size ‘Treca’ bedden die zo comfortabel zijn dat je ze met tegenzin verlaat,  een LED flat screen televisie met een grote keuze aan kanalen, een iPod/iPhone docking station om je eigen relaxerende tunes te kiezen. In alle kamers beschikken de gasten eveneens over gratis Wifi en ADSL verbinding en een Nespresso koffiemachine.

     

    Bon Appétit!

    Le Ciel d’Or – een culinaire belevenis

     

    Geniet van een unieke culinaire ervaring in het ‘Ciel d’Or’ restaurant waar chef en eigenaar Rogier van den Biggelaar elke avond zijn marktverse ontdekkingsmenu voorstelt: een ‘Dégustation Unique’ 5 gerechten bereidt met ingrediënten gekozen uit de rijke variëteit die in de streek te vinden is. De gerechten volgen de seizoenen en worden in de lokale specialiteiten verwerkt, dan wel in een eigen versie van de chef.

    Chef Rogier introduceert persoonlijk de gerechten aan tafel bij de gasten en haalt eveneens de nodige aangepaste wijnen uit zijn uitgebreide wijnkelder waar men een grote keuze aan wijnen uit de streek kan vinden. Voor een verschillende wijn bij elk gerecht is de ‘Ballade de Vins’ , een wijnarrangement, een juiste keuze.

     

    Lekker ontspannen!

     

    Mirepoix is één van de belangrijke steden in het historische land van de Katharen en is ideal gelegen om als basis te dienen voor het verkennen van de vele imposante kastelen, abdijen en kathedralen , getuigen van een turbulente religieuze periode die een inspiratrie is geweest voor vele schrijvers, waaronder Dan Brown!

    Op het einde van een dag sightseeën of hiken in de prachtige Bergen en valleien rond Mirepoix, is een verfrissende duik in het zwembad dan ook welkom. Je kan je natuurlijk ook een dagje aan de rand van het zwembad laten verwennen met lekkere snacks en drankjes door de beide eigenaars van Relais Royal... een leuk alternatief!

     

    Het Relais Royal is zeer zeker een klein juweeltje genesteld in een kleurrijk en strategisch geplaatst stadje. RVH.

    Relais & Châteaux Relais Royal

    Restaurant Le Ciel d’Or

    www.relaisroyal.com

                                   

              











    06-09-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Windsor goes crazy

    WINDSOR GOES CRAZY !

     

     

     

    Het Royal Windsor Hotel Grand Place, geprivilegieerde partner van de Crazy Horse die in Brussel toert, sluit naadloos aan op het beroemde Parijse cabaret met een aanbod dat … onweerstaanbaar sexy is ! 

     

    Er zijn cadeaus die je niet kan weigeren … en waarvan je zelfs niet alle details moet kennen om te weten dat het om iets uitzonderlijks gaat om volop van te genieten !

    « Toen we vernamen dat de wereldtournee van de Crazy Horse in oktober halt zal houden in Brussel, en dat de prachtige voorstellingen in de Madeleinezaal zouden plaatshebben, vlak tegenover het hotel, kregen we onmiddellijk het  -‘gekke’- idee om de geprivilegieerde gasten van het Royal Windsor Hotel Grand Place een kaart voor het spektakel te schenken », vertelt Louis Vanheusden, directeur van het Royal Windsor Hotel Grand Place.

     

    1, 7 en 8 oktober : data met een aureool van duizenden sterren … Drie droomavonden, niet een meer, en voor de gasten van het Royal Windsor Hotel Grand Place gaan die gepaard met drie exclusieve aanbiedingen waardoor ze enkele magische uren zullen beleven.

     

    Het exclusieve aanbod van het Royal Windsor Hotel Grand Place :

    Twee verblijfsformules en een avondformule zijn nu al te koop. ‘Crazy Horse de Luxe’ is een verblijf voor twee personen in een kamer Deluxe, een driegangendiner onder het glinsterende glazen dak van het Salon Grand Place, toegang tot sauna en fitness centrum, ontbijtbuffet en twee tickets (categorie Paris) voor het spektakel.

    In de formule ‘Crazy Horse Prestige’ brengt u de nacht bovendien in een geraffineerde suite door. Groot voordeel van de twee forfaits : kamer of suite staan vanaf de ochtend van aankomst ter beschikking of tot de namiddag van de dag van vertrek. Zo kunt u ten volle van een cocoon verblijf genieten of Brussel uitgebreider verkennen. En wie niet gebrand is op een overnachting zal de formule diner-spektakel in ‘tête à tête’ zeker zien zitten.

     

    Het spektakel bestaat uit verschillende nummers met choreografie, waaronder de « klassiekers » uit het legendarische repertorium van de Crazy Horse, met ook nieuwe creaties van de Franse choreograaf Philippe Decouflé. Deze show van 90 minuten is een mengeling van kunst en vertier en is een ware kaleidoscoop van schoonheid, gratie, passie en precisie.

     

    Package ‘Crazy Horse De Luxe’ : 378 euro voor twee personen  - Package ‘Crazy Horse Prestige’ : 421 euro voor twee personen - Package ‘Crazy Horse Dinner’ : 199 euro voor twee personen. RVH.

    Royal Windsor Hotel Grand Place    Duquesnoystraat 5,   1000 Brussel

    Tel. 02 505 55 55   www.royalwindsorbrussels.com

     

     

    06-09-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    05-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chateau Verdignan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Château Verdignan.

     

     

     

    Ondanks het feit dat een brand indertijd zowat 1/3 van de gebouwen vernielde, blijft het kasteel Verdignan, een landgoed uit de 18de eeuw, nabij Bordeaux, een indrukwekkende architecturale parel in het kanton Pauillac.

     

    De oude cru medoc wijnen van het kasteel, geteeld op een uitzonderlijke terroir, zorgen voor een mooi rendement met leuke verrassingen. In hoofdzaak wijnstokken Cabernet Sauvignon zorgen voor een diepgaande smaakvariatie, mede dankzij een microklimaat waarvan de regio geniet. De domeinen van Château Verdignan grenzen aan de vermaarde wijndomeinen van St Estèphe, zodat kwalitatieve wijnen een logisch gevolg zijn.

     

    De Château Verdignan 2003 is een cru bourgeois supérieur met rode opale kleur en grote densiteit. In de neus komen aroma’s van rood fruit tot ontwikkeling die een grote rijkdom laten vermoeden. In de mond, soepel en elegant, zorgt deze wijn bij afdronk voor een prettig en charmant samengaan van smaken en aroma’s. De wijn bezit kwalitatieve tannines die tegelijk delicaat en compleet zijn, maar toch een evenwichtige maturiteit en zeer aangename langdurige afdronk realiseren. Een voltreffer van formaat.

    Château Verdignan 2003 maakt deel uit van het wijnfestival 2011 van Carrefour. Dit wijnfestival loopt in de hypermarkten Carrefour en Carrefour Planet van 14 september tot 1 oktober en omvat 350 wijnen. In de Carrefour market/GB, loopt het wijnfestival 2011 van 28 september tot 18 oktober, met een aanbod van 170 wijnen. RVH.

    www.chateau-verdignan.com

     

     

    05-09-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alligator

    De Alligator, het nieuwste hak- en snijapparaat, wordt vanaf nu uw beste vriend in de keuken!

     

     

     

     

    Iedereen kent die televisiekoks die razendsnel een uitje snipperen met een enorm mes. Dikwijls wordt een dergelijke scène versneld weergegeven, dus best uitkijken voor u het zelf probeert... Of toch? Want nu kunt u het thuis even flitsend én veilig dankzij de Alligator. De Alligators zijn hak- en snijapparaten die monotoon snijwerk in een oogwenk klaren. Van zelfgesneden frietjes en gratinschijfjes tot salades en fruitsla. Oogst bewondering met prachtig gesneden bereidingen terwijl u meer tijd bij uw tafelgenoten doorbrengt!

     

    De Alligator Chopper doet alle hakwerk

    Bij haast alle gerechten komt hakken en snijden kijken: goed geproportioneerde stukjes groenten en fruit bepalen de lekkere smaak. Voor bijvoorbeeld een groentensalade met blokjes rode biet, witloofsnippers, grof gesneden rucola, uisnippers en olijfringetjes is dat een pak werk. Behalve met de Alligator Chopper: die hakt in verschillende formaten alles voor u klaar met zijn twee verwisselbare snijrasters.

    Heel fijn of net wat dikker voor verrukkelijke zelfgebakken frietjes, mediterrane groenten voor een ratatouille, fruit voor een fruitsalade, noem maar op. En dat zonder risico. Bovendien kunt u op het snijraster een handig bakje aansluiten waarmee u alles kunt opvangen en rechtstreeks in de pot of pan kunt gooien.

    De Alligator laat zich moeiteloos uit elkaar halen en mag volledig in de vaatwasser. Handig is ook de Mini Alligator: ideaal voor look en in tegenstelling tot een lookpers behoudt u alle aroma's. Ook olijven, chilipepers, noten en kleinere groenten of fruit snijdt u zo op maat.

     

    Alligator Slicer snijdt perfecte schijfjes

    Behalve dobbelsteentjes, staafjes en snippers hebben we in de keuken natuurlijk ook schijfjes nodig: dan is de Alligator Slicer uw redder in nood. Denk maar aan een onweerstaanbare aardappelgratin, die met een gouden korst op tafel verschijnt. Uw gasten staan vol bewondering. Maar een ovenschaal vol flinterdunne aardappelschijfjes maken vraagt veel tijd, behalve met de Alligator Slicer.  Die is véél sneller, veiliger en handiger.

     

    Point-Virgule is het huismerk van Ghecom. Dit eigen merk werd door Ghecom gelanceerd in 2002 en bestaat ondertussen al  uit 10 collecties: Point-Virgule Gift, Kitchen, Chrome, Barbecue, Curve, Bamboo, Baking, Cooking, Living, Kids. Ghecom NV is exclusief importeur van een uitgebreid aanbod design keukenartikelen van bekende en minder bekende merken. RVH.

    www.point-virgule.be

     





    05-09-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs