Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    14-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.autogrill kiest voor Delifrance

     

    AUTOGRILL BELUX KIEST VOOR DELIFRANCE

     

     

    Autogrill Belux maakte zopas bekend dat het gekozen heeft voor Délifrance als partner voor hun nieuwe concept op het vlak van de verdeling van broodjes. Samen zullen Autogrill en Délifrance hun klanten vanaf begin 2008 voorzien van heerlijke broodjes en sandwiches langs de autosnelwegen in België, volledig naar Délifrance-concept.

     

    Vanaf begin 2008 zal Autogrill Belux, in verschillende vestigingen langs de autosnelwegen in België, broodjes en sandwiches aanbieden van Délifrance. Daarbij zal het volledige concept van Délifrance overgenomen worden. Dit concept houdt in dat men bij Délifrance opteert om de stokbroden en de luxebroodjes elke dag ovenvers te bereiden. Zo garandeert Délifrance de versheid en de heerlijke smaak van haar producten. De belegde broodjes worden onmiddellijk ovenvers voor de klant bereid.

     

    In de komende maanden zullen enkele bestaande vestigingen van de groep volledig worden uitgerust met het bekende Délifrance-concept, waarbij de Délifrance-kiosk en de Délifrance-restaurants een plaats zullen krijgen in de Autogrill-vestigingen. Bovendien gaan er dit jaar ook nog twee nieuwe Délifrance Units open in Spy (november). RVH.

    14-10-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    13-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Nun's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LES NUN’S

     

     

     

     

     

    Het aantal restaurants dat een onderkomen vindt in een echt waardevol historisch pand is eerder beperkt. Les Nun’s in het hartje van de vurige stede Luik, werd zoals de naam laat vermoeden, ingeplant in een sacrale plaats voor dames, nl het Begijnhof van de Heilige Geest.

     

    Dit voormalig Begijnhof is een parel van de Maaslandse bouwkunst en ligt aan de voet van de legendarische ‘Montagne de Buren’ met z’n geduchte trappen. De renovatie uitgevoerd op initiatief van Alain van Langenacker, respecteerde volledig het eeuwenoude karakter van dit eerbiedwaardige gebouw. De inrichting zelf is hedendaags net alsof we een tijdloos universum betreden. Trendgevoelige facetten komen ook hier aan bod en Alain zorgde voor een puik onthaal in de Loungebar. Een mix van het intieme van een bar met een eerder lange gang. Het indirecte licht, de imponerende schouw en het indrukwekkend hoge plafond contrasteren met het matte zink van de bar, de glimmende parketvloer en de ongeverfde meestal donkerbruine meubilair.

     

    Les Nun’s biedt twee erg uiteenlopende keukens, op de eerste verdieping werkt een uitstekende Vietnamese kok, Chi Than Truong, die alle nuances van de Oosterse keuken serveert. Wij beperkten ons evenwel tot de vindingrijke recepten van Adil Rachdi, de creatieve autodidact, die het gelijkvloers tot een oase van aroma’s en delicate geuren omtovert.

    Adil Rachdi is uit Marokko afkomstig en wijdde zich bij zijn aankomst in Luik, zoals gepland, volledig aan de studie van de moderne literatuur. Hij studeerde af in 1999, maar was ondertussen reeds actief als commis in diverse restaurants. Omdat hij zich tot de keuken aangetrokken voelde, stortte hij zich in een leerperiode in de ‘Villa Médicis’ in Ans, vandaag restaurant Glavius, een blijkbaar definitieve beslissing want hier maakte hij kennis met de kwaliteit van de edele producten. Een korte overstap naar het restaurant van het Royal Windsor Hotel in Brussel bevestigde zijn creativiteit en smaakgevoeligheid. Sinds de opening van Les Nun’s viert zijn creativiteit hier hoogtij aan het fornuis. Inspiratie komt bij hem instinctmatig door zijn ingeboren feeling en de liefde voor het vak. Zijn nieuwste creatie is een carpaccio van kalfsschenkel, gesmoord met scamorzakaas.

    Adil gaat er prat op dat alle producten home-made zijn, zelfs de patés. Voor de bereiding van de topproducten en vele delicatessen, wordt hij in de keuken geassisteerd door Didier Bauset, een kok die net als Adil gefascineerd is door zijn beroep.

     

    Eigenaar Alain Van Langenacker is zonder meer een ondernemend man, reeds op zijn 16de werkte hij als hulpje in het hotel-restaurant Les Bruyères in Champlon, later vinden we hem terug in Le Flore in zijn geboortestad Luik. Toch bleef hij verder studeren, werd boekhouder en kwam in de textielwereld terecht. Aanvankelijk zakelijk directeur voor de firma SHOT, opende hij nadien zijn eigen filialen en bezocht naast tal van Europese metropolen ook diverse Aziatische bestemmingen. Dit gaf hem meteen een internationale kijk op de gastronomische ontwikkelingen. Net deze facetten hebben hem ertoe gedreven om in zijn geboortestad een eigen restaurant met internationale uitstraling te openen, restauranttype waaraan het tot dusver ontbrak.

     

    De uitgebreide degustatie toonde rijkelijk de vele creatieve gerechten en het enorme potentieel dat Adil en Didier in hun bereik hebben. De afsluiter, een lacquement, is een erg typisch Luikse bereiding van een sirooppannenkoek die met een toefje ijs tot een ongekende heerlijkheid openbloeit. RVH.

     

    Les Nun’s – Impasse des Urselines 18 – 4000 Liège – tel 04-222 10 69

    www.nuns.be of info@nuns.be

     

     

    Culinaire commentaren:

    Delta:

                Kaart neemt je moeiteloos mee op reis

                Aanrader – adres veel te weinig gekend

    GaultMillau: 12/20

                Ontdekking

                Franse en Aziatische kaart kunnen helaas niet gemixt

    Lemaire: 76/100

                Speelt haasje over tussen Aziatische en Franse keuken

    Knack:

                Staat open voor alles

                Wil hyperhedendaags zijn, toch verbazingwekkend

    Michelin:

                Niet vermeld

    zie ook www.6minutes.be

    13-10-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.valle d'aosta

     

    VALLE d’AOSTA: GEHEIMTIP VOOR SKIERS

     

     

    De autonome Italiaanse regio Valle d’Aosta ligt aan de zuidkant van de Alpen, een beetje weggestopt tussen de hoogste bergtoppen. Toch is de streek makkelijk bereikbaar, ondermeer via de Grote St-Bernard Tunnel, ook in de winter en zelfs met openbaar vervoer. De ervaren wintersporter zal Valle d’Aosta om verschillende redenen hoog in de ranglijst van de beste Europese skigebieden plaatsen. De grote skicentra zoals Breuil-Cervinia-Valtournenche, La Thuile, Courmayeur, Monterosa Ski en Pila bieden sneeuwzekerheid want ze liggen op een hoogte van 1300 meter en meer en er zijn duizelingwekkende afdalingen van op 3480 meter!  Dat alles tegen het decor van bergtoppen met naam: Monte Cervino, Monte Rosa, Lyskamm, Breithorn .

    Zuidkant van de Alpen betekent zon en naar het zuiden gerichte pistes waardoor je zelfs in de koudste winterweken ontspannen kunt skiën. Maar de belangrijkste wintertroef van Valle d’Aosta is de combinatie van alpine ski en langlauf ski, van grote skicarrousel en klein authentiek dorp met aan de rand een paar rustige, makkelijke afdalingen. Gevorderden en beginners, gezinnen met kinderen, zij die een sportieve uitdaging niet schuwen of zij die het rustig willen aan doen.. ze komen allemaal aan hun trekken in Valle d’Aosta, precies door die veelzijdigheid van het winteraanbod.

     

    Valle d’Aosta, aan de andere kant van de Alpen, oogt ver weg maar is dichtbij. Snel en makkelijk bereikbaar, sneeuwzeker en met een infrastructuur die elke skiër kan bekoren, is het een winterbestemming van eerste rang. Valle d’Aosta 100 % Neve! RVH.

    www.regione.vda.it

     

     

     

    13-10-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    12-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oosterse maaltijdsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oosterse maaltijdsoep met gamba’s  

     

     

     

     

     

    Of je nu kookt op gas, elektriciteit op een houtvuur of in de oven, met de Flame serie van Emile Henry kan je alle kanten uit, maar bereid je vooral lekkere gerechten waarmee je ongetwijfeld familie en vrienden verrast.

                                      

    Op het menu een Oosterse maaltijdsoep met gamba’s voor 4 personen, waarvoor we de Flame Clay pot  gebruiken.  Voorbereiding: 15 minuten en bereiding: 40 minuten

     

    Ingrediënten

     20 gamba’s, 1 ui, 2 wortelen, 2 stronkjes selder, 1 courgette, 50 g boter, 50 g bloem, 1 theelepel curry, 1,5 l kippenbouillon, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel sojasaus en zout

     

    Bereiding

    Snij de ui in fijne plakjes, de selder en courgette in kleine stukjes. Maak de wortelen schoon en snijd deze in kleine blokjes.

    Pel de gamba’s. Smelt de boter en fruit de ui en de selder. Voeg bloem en curry toe en laat dit 5 minuten pruttelen.

     

    Voeg de kippenbouillon, wortelen, courgette, tomatenpuree, sojasaus en een beetje saus toe. Laat dit 30 minuten in zijn geheel rustig pruttelen op een laag vuur.

    Voeg als laatste de gamba’s toe en laat deze 5 minuten zonder de deksel op de pan mee pruttelen. De soep mag niet koken!

     

    Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Smakelijk. RVH.

     

    12-10-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wildfestival novotel

    Wildfestival in alle Novotel van België

     

     

     

    Novotel is klaar voor een smaakvolle winter en organiseert van 18 oktober tot 18 november een wildfestival in alle Belgische Novotel. Voor de derde editie van dit festival werden 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts uitgekozen. Ze combineren de verfijnde smaak van wild met originele herfsttoetsen:

     

    Bij de voorgerechten is er keuze uit een Wildconsommé met een korstje, een mousse van wilde eend met pistachenoten en portogelei of een wildterrine met witloofsalade.
    Voor het hoofdgerecht is er vooreerst een everzwijnragout, knolselderpuree, champignonmengeling en chips van schorseneren. De gasten kunnen hier eveneens kiezen voor een hertenkotelet, zuurkool, gestoofd spek en gevulde aardappel en tenslotte een fazantenfilet met speculaas en groentepuree.

    Drie desserts vervolledigen het menu, nl. een moelleux van chocolade, vanille-ijs met een sinaasappelcoulis, ofwel een mascarpone op smaak gebracht met rode vruchten en tenslotte een peer gepocheerd in saffraan en vanille, chocoladesaus en speculaasijs.

     

    Novotel selecteerde bij deze gerechten drie karaktervolle wijnen, te weten : de Clos René, een Cahors uit 2002 met een aangename geur en een volle afdronk voor onmiddellijk smaakgenot, de Château Lestrille, Capmartin, Bordeaux supérieur, een grote naam met een perfect evenwicht tussen druif, vat en streek, ofwel de Tuttobene 2005, een ronde en zachte Toscaanse wijn. RVH.

     

    Wildfestival van 18 oktober tot 18 november 2007 in alle Novotel van België

    Rechtstreekse reservatie bij de hotels is aanbevolen. www.novotel.com

     

    12-10-2007 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs