Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    12-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa cruises

    VERJAARDAGSPRIJZEN BIJ COSTA CRUISES

     

     

     

    De hele wereld ontdekken, dat doe je met Costa Cruises en een deel van die wereld kun je in het kader van de 65ste verjaardag deze zomer op een prijsgunstige manier verkennen.

     

    De cruise met de Costa Favolosa op de Middellandse Zee is niet alleen aantrekkelijk door de magie van de azuurblauwe zee maar ook omwille van de interessante aanlegplaatsen. Tijdens de cruise van 8 dagen/7 nachten gaat het super sfeervolle, gloednieuwe schip voor anker in de havens van Barcelona, Palma, Valletta (Malta), Catania (Sicilië) en Napels. Deze reis wordt dus een opeenvolging van onvergetelijke momenten: wandelen op de Ramblas of door de nauwe straatjes van Palma de Mallorca, genieten van het panorama over de Etna of van de pronkerige architectuur van Napels.

     

    De Costa Favolosa vertrekt in de haven van Savona, elke week van mei tot november. Prijzen zijn afhankelijk van de reisperiode maar de kortingen (tot -70%) zijn elke maand van toepassing,  in functie van de beschikbaarheid. Voorbeeld: afreisdatum 17 juni, binnenhut  € 399, buitenhut zeezicht € 499, hut zeezicht met balkon € 599.

     

    De cruisereis met de Costa Magica naar de Griekse eilanden is al even verleidelijk en ook hier liggen de promoprijzen beduidend lager dan de brochureprijzen. De reis van 8 nachten/7 dagen begint in Venetië waarna richting Italië (Bari), Olympia, Santorini, Corfu (Griekenland) en Dubrovnik (Kroatië) wordt gevaren.

    Reisperiode: elke week van mei tot november. Prijsvoorbeeld: afreisdatum 24 juni, binnenhut € 399, buitenhut zeezicht € 499, hut zeezicht met balkon € 599.

    Info: www.costacruises.be

    12-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    11-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker licht met ISIO4

    Lekker licht genieten met ISIO4

     

     

     

    Het lente-zomerseizoen staat voor lekkers op ons bord… Het is dé tijd van het jaar om even lichte als heerlijke gerechten te bereiden. De oliën van Isio 4 zijn de partner van uw gezondheid en laten u gezond genieten. Ze zijn de ideale gezel voor al uw culinaire bereidingen.

     

    De dagelijkse consumptie van Isio 4-olie en/of Isio 4-olijfolie biedt u immers: omega 3 en 6 , vetzuren die onmisbaar zijn voor de goede werking van het organisme, vitamine E die ons beschermt tegen antioxidanten en vitamine D die bijdraagt tot de natuurlijke weerstand.

     

    Naast hun voedingseigenschappen respecteren de Isio 4-oliën, die kunnen worden gebruikt in koude, in warme of voor gefrituurde bereidingen, perfect de natuurlijke smaak van de voedingsmiddelen, ongeacht het soort bereiding. Hun delicate smaken maken ze tot de perfecte gezel in de meest heerlijke bereidingen.

    Zo worden ze koud in het bijzonder aanbevolen voor het bereiden van vinaigrettes (om salades en rauwkost op smaak te brengen), maar ook in marinades en uiteraard voor de bereiding van emulsiesauzen zoals mayonaise en al haar varianten…

    Wat de warme bereidingen betreft, zijn de Isio 4-oliën geschikt voor verschillende bereidingswijzen: in de braadpan of stoofpan om zowel groenten als vlees, gevogelte of vis te stoven, te smoren of te sauteren of in de oven om te braden of te roosteren, maar ook voor de bereiding van gebak… Bovendien kan de Isio 4-olie perfect worden gebruikt in de friteuse voor elke bereiding, van frietjes tot hartige of zoete beignets.

     

    Verleid door de voedings- en culinaire kwaliteiten van de Isio 4-oliën bedacht Patrick Vandecasserie, welbekend bij de Belgische gastronomen, drie seizoensgebonden recepten waarin de seizoensproducten extra worden opgewaardeerd aan de hand van de Isio 4-oliën.

     

    Topchef Patrick Vandecasserie volgde zijn vader Freddy op aan het roer van de keuken van de prestigieuze Villa Loraine, en beoefent nu zijn kunsten achter het fornuis van restaurant ‘De Mayeur’ in Ruysbroeck. Hij laat zich graag inspireren door de waaier van aanlokkelijke producten die op de markt verschijnen met de terugkeer van het zomerseizoen, en stelt het volgende menu voor : Gebakken Mechelse asperges met smaakmakers, ribstuk van melkkalf met een aromatische emulsie en uitgelekte kwark met rode vruchten en kruidensorbet .

     

    Voor Patrick Vandecasserie brengt het subtiele aroma van de Isio 4-olie het rijke smakenpalet van deze lentebereiding extra tot zijn recht.







    11-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    10-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graubunden

    VAKANTIE IN GRAUBÜNDEN MET EEN VLEUGJE NOSTALGIE

    Terug naar de vakantieplaatsen van je jeugd

     

     

     

    Het is onvoorstelbaar hoeveel mensen met enthousiasme vertellen over de vakantie die ze lang geleden in Zwitserland hebben beleefd. Ze trokken er toen met de mutualiteit naartoe, bijvoorbeeld naar Disentis en Maloja, allebei in Graubünden. Waarom zou je niet eens terugkeren naar de plaatsen waaraan je zo’n fijne herinneringen hebt? Waarom niet nog een keer vakantie nemen in Graubünden, deze keer met partner, familie of vrienden?

     

    Wie uitkijkt naar een zomervakantie in de bergen zit in Graubünden op de beste plaats. In eerste instantie zal je er genieten van de onvoorstelbare rust en van natuurschoon dat helemaal niet moet onderdoen voor andere plaatsen in het Alpenland. Het bergland van Graubünden, met zijn vierduizend meter hoge toppen, 650 bergmeren en groene valleien is ronduit betoverend. Vandaar ook dat de échte natuurvrienden voor Graubünden kiezen. Uniek voor de Alpen is de combinatie natuurschoon en culturele rijkdom van Graubünden. Ietwat verborgen in het zuidoostelijke hoekje van Zwitserland heeft dit kanton zijn authenticiteit, tradities en zelfs zijn eigen taal, het Reto-Romaans, weten te behouden.

     

    In Disentis bijvoorbeeld, waar zoveel Belgen destijds vakanties hebben doorgebracht, is in al die jaren niet veel veranderd. Op het uitgestrekte plateau troont als weleer het machtige benedictijnerklooster en als je vandaag teruggaat naar Disentis ga je ook terug naar de-tijd-van-toen! Uiteraard is de toeristische infrastructuur veel verbeterd, de hotels en restaurants, het netwerk van bewegwijzerde wandelpaden, maar je zal de mooie, authentieke plekjes van zoveel jaar geleden snel terugvinden zoals de gezellige, stokoude Alte Bündnerstube Veglia Stiva Grischuna.

    Jeugd- en andere herinneringen kun je ook ophalen in Maloja. De Belvedere Toren staat er nog altijd, het uitzicht op het Silsermeer is nog altijd imponerend, de geesten van beroemde schilders zijn er nog steeds en het bankje onder de lariks waar Friedrich Nietzsche zat weg te dromen staat er ook nog.

     

    Het toerisme in Graubünden heeft een lange traditie. Al 150 jaar lang worden mensen aangetrokken door het mooiste natuurgebied van Zwitserland. Voor velen onder ons is Graubünden puur jeugdsentiment want het was lange tijd een traditie om er de ‘gezonde berglucht’ op te zoeken. Vandaag is Graubünden nog altijd puur natuur en door zijn veelzijdigheid goed voor een onvergetelijke vakantie, net als de in de tijd van toen.

    http://mijn.graubuenden.ch/

    10-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fascinerend Koksijde

    FASCINEREND KOKSIJDE OOSTDUINKERKE

     

     

     

    De winter is achter de rug en de lente laat zich opmerken. Met de lente kondigen zich mooie weekends aan, verlengde weekends en heuse vakanties. Nu nog naar buiten en naar zee, naar Koksijde-Oostduinkerke waar je al die vrije dagen heerlijk kunt vullen met ‘beleven en bezoeken’, van een fascinerende natuur tot een boeiende cultuur!

     

    Koksijde-Oostduinkerke is de meest veelzijdige badplaats van de Kust, met een gigantisch en gevarieerd toeristisch product, op maat van iedereen, met voor elk wat wils. Dit zijn de lentekriebels van Koksijde-Oostduinkerke.

    Wat is er heerlijker dan de natuur te zien ontluiken tijdens een weekend actief genieten! Dat kan in Koksijde-Oostduinkerke als op geen andere plek omdat de oppervlakte beschermd natuurgebied bijzonder groot is. Het natuurgebied Ter Yde bijvoorbeeld is 100 hectare groot en de landschappelijke verscheidenheid is een unicum aan onze kust. Deze botanische parel heeft een uitzonderlijke plantenrijkdom en de grote duinenpannen geven de wandelaar/fietser een idee van hoe het kustgebied er een eeuw geleden uitzag.

     

    In Koksijde-Oostduinkerke heb je het programma voor een lente weekend of een voorjaarsvakantie makkelijk klaar omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Uiteraard wil je de garnaalvissers te paard aan het werk zien. Ze zijn tot ver over onze grenzen bekend. Ook het schitterende Abdijmuseum Ten Duinen 1138 staat op het programma. Het bezoek aan de archeologische site en aan het eigentijds museum is als een boeiende duik in het verleden waarbij je als bezoeker kennis maakt met het dagelijkse leven in een middeleeuwse cisterciënzerabdij.

    Om te wandelen ga je uiteraard naar het brede zandstrand maar ook in het boeiende achterland en in de badstad zelf waar het Koksijdse erfgoedpatrimonium enorm verrast. Er zijn diverse wandelroutes, zelfs een iPod tocht, langs vissershuisjes, cottages en art deco gebouwen.

    Info: www.koksijde.be

     

    10-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    09-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoere Porto

    Stoere porto voor stoere papa’s.

     

     

     

    Hij heeft alles al en toch wil je hem op Vaderdag graag met iets origineels verwennen? Wat dacht je van een stoere porto van 10 (15.05€), 20 (43.50€), 30 (76.95€) of zelfs 40 jaar oud (124.45€) in zo’n strakke, robuuste fles? De Twany’s van Graham’s, zijn ongetwijfeld hét cadeau voor stoere papa’s.

     

    En een open fles blijft zeker 6 weken goed, dus zet hem in de koelkast en je hebt er wekenlang plezier van. Graham’s wordt in België verdeeld door The Nectar en het assortiment is o.a. te koop bij Delhaize, Makro en de betere wijnhandelaar.

    09-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    08-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TramExperience

    Tram Experience 2013

     

     

     

    Vanaf 14 mei is de Tram Experience er weer voor nieuwe gastronomische avonturen. Vorig jaar was dit project ongetwijfeld het belangrijkste evenement van Brusselicious, dit jaar wordt Tram Experience nog aantrekkelijker, nog lekkerder en nog emblematischer.

     

    Vorig jaar werden de Belgische tweesterrenkoks aangezocht om hun interpretatie te geven aan gerechten uit onze nationale gastronomie. Dit jaar worden de Brusselse sterrenkoks in de kijker geplaatst. Tijdens één enkele maaltijd kunnen de passagiers de keuken van twee of drie verschillende koks ontdekken, in een vaak verrassende combinatie. Dankzij het principe van de quatre-mainskeuken wordt de Tram Experience, waarvan het basisconcept          al uniek is, dubbel uniek. Een andere vernieuwing: de Tram Experience is niet meer alleen voorbehouden aan koks, van bepaalde menu’s worden de desserts toevertrouwd aan onze beste banketbakkers en chocolatiers.

     

    Brussel is rijk aan culinair talent met zeer uiteenlopende stijlen en invloeden. Zich beperken tot een handjevol koks zou dus jammer zijn. Elk seizoen wordt het menu gecreëerd door een nieuw team van sterrenkoks, volgens het principe van de quatre-mainskeuken. Een kok staat in voor de hapjes en het voorgerecht terwijl de andere het hoofdgerecht verzorgt. En om de zes weken worden de rollen omgedraaid, voor meer variatie en plezier. De kok van het hoofdgerecht legt zich dan toe op het voorgerecht en zijn collega neemt het hoofdgerecht voor zijn rekening.

     

    De eerste tram rijdt uit op 14 mei, net zoals in 2012 worden het hele jaar lang acht ritten georganiseerd, op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond om 20 uur, op vrijdag- en zaterdagavond om 18u30 en 21u30, op zondag om 12 uur. In de zomer wordt ook een menu op zondag om 19 uur geserveerd. De prijs bedraagt 89€ per persoon en omvat het driegangenmenu, de hapjes, de champagne, de wijn en het water.

    Online reserveren via de website www.tramexperience.be of bij de toeristische dienst Visitbrussels.

     

    08-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aperos Bordeaux

    Een nieuw seizoen ‘Apéros Bordeaax’.

     

     

     

    Dit seizoen op het programma: nieuwe thema’s, nieuwe bars en nieuwe wijnen uit de Bordeaux Coups de Coeur selectie om te ontdekken. Maar het idee blijft hetzelfde: een glas Bordeauxwijn in een ontspannen en feestelijke sfeer.

     

    In 2013 kunnen we wijnliefhebbers de unieke sfeer van de Apéros Bordeaux komen opsnuiven volgens de thema’s food, music  & art. Deze keer is het in Brussel en Antwerpen dat alles beweegt, steden waar alle animatie splaatsvinden.

    De Apéros zijn bovenal een uitnodiging om Bordeaux te (her)ontdekken en de vooroordelen omver te werpen dankzij een divers gamma van toegankelijke wijnen. Met de Apéros Bordeaux linkt Bordeaux zich aan een culinaire workshop, onverwacht hippe consumptiemomenten, een modeshow, een muzikale showcase of een tentoonstelling.

     

    Met deze thema’s bewijzen de Apéros Bordeaux, dat Bordeuax, ver van het traditionele gebeuren, innoveert en dat er voor elk moment een ideale Bordeauxwijn bestaat. De Bordeaux Coups de Coeur is een unieke wijnselectie, blind geproefd door een jury van wijnkenners, het is het bewijs van de diversiteit en de toegankelijkheid van Bordeaux op de Belgische markt. De aangeboden wijnen zijn allemaal verkrijgbaar voor prijzen tussen 4 en 20 euro per fles.

     

    Apéros Bordeaux, nieuwe wijnen met voor elk wat wils, een afwisseling van rood, droog wit, zoet wit, rosé en bubbels, een assortiment te proeven in de laatste nieuwe hotspots.

     

    08-05-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    07-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Day

    Restaurant Day - Een culinair carnaval voor iedereen!

     

     

     

    Een nieuw internationaal concept komt op 18 mei 2013 naar Brussel. Restaurant Day is een burgerinitiatief opgebouwd rond het delen en elkaar ontmoeten in het kader van gastronomie.

     

    Restaurant Day is een evenement dat deelnemers de kans en de vrijheid biedt om gedurende één dag, hun eigen eet- en/of drinkgelegenheid te runnen. Iedereen die dat wenst kan die dag namelijk zelf een restaurant , een bar of een café openen. Thuis, in een atelier of bij vrienden. Een juice bar, een cookiesbakkerij, een zes-gangen maaltijd… Het kan die dag allemaal.

     

    Reeds enkele jaren vindt dit “culinaire carnaval”  spontaan  plaats in de straten van Helsinki.  Waar het als eenmalig initiatief begon, wordt het vandaag eenmaal per seizoen georganiseerd en groeide het  al vanaf zijn tweede editie uit tot een internationale happening, met vandaag bijna 20 deelnemende landen. Van Tokyo tot New York, van Helsinki over Parijs… alle deelnemers staan vermeld op dezelfde website beschikbaar in 15 talen.

     

    Gezien de overeenkomst tussen de door dit evenementen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest  verdedigde waarden, besloot VISITBRUSSELS de handen uit de mouwen te steken om van Brussel een  van de meest betrokken steden te maken bij dit project. Zo moedigt VISITBRUSSELS alle aspirant-koks die willen deelnemen aan dit avontuur aan om zich te registreren op de site www.restaurantday.org.  

     

    07-05-2013 om 09:37 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs