Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    16-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P&V Azurenkust

    Pierre & Vacances Azurenkust

     

     

     

    P&V bekommert zich bij de planning van de vakanties steeds meer en meer om de totale ontplooiing van alle waarden die verlofgangers samenbrengen.

    Sinds de oprichting van een Belgisch filiaal kunnen ook wij volop genieten van de inspanningen van diverse hotels en vakantieverblijven.  Er wordt rekening gehouden met de behoefte aan rust en ontspanning, maar ook de sportaccommodaties worden massaal verruimd. Hotitems aan de Azurenkust zijn de indrukwekkende zwembaden, die met stroomversnellingen, kunstmatige golven en kinderbaden werden uitgerust. De regio is rijk aan golfterreinen en ook dit item behoort tot de mogelijkheden binnen het P&V aanbod. Wellness, spas en rustbrengende ZEN-sessies laten iedereen toe de batterijen maximaal op te laden.

     

    Ook het culinaire krijgt ruime aandacht, in nagenoeg alle centra staan diverse foodformules met uitgelezen gerechten op de kaart, terwijl in de nabijheid van de complexen ook typische en uitstekende Franse restaurants ter beschikking zijn. Het bezoek aan regionale wijnkelders met bijhorende proeverijen is een facultatief item.

     

    Binnen de globale uitbouw houdt P&V terdege rekening met het leefmilieu en doet enorme inspanningen om ook het facet ‘groene energie’ in het concept te integreren.

    De Villa Franca in Cannes, de Golf l’Esterel in St Raphael, Les Issambres en Les Estanques in St Tropez zijn alvast locaties waar de vakantiegangers van al deze mogelijkheden maximaal kunnen genieten. RVH.

     

     

     

     







    16-11-2008 om 21:44 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.centerparcs

    CENTER PARCS BRENGT NATUUR TOT LEVEN IN DESIGN

    NIEUWSTE GENERATIE COTTAGES, WOONBOTEN EN TREEHOUSES

     

     

     

    ‘Living inside out’. Dat is de filosofie waarmee Center Parcs de natuur tastbaar maakt in het design van haar nieuwste generatie cottages en recreatievormen. Een recreatieconcept dat gasten letterlijk het gevoel geeft ‘buiten’ te wonen. Zo openen ruim 200 super de luxe Eden cottages eind dit jaar hun deuren in De Kempervennen, Het Heijderbos en het Duitse Bispinger Heide. Een nieuwe generatie cottages die vooral bijzonder zijn door de harmonie met de natuurlijke omgeving. Het ‘buitenleven’ is nergens zo tastbaar als op het water. Daarom introduceert Center Parcs in De Kempervennen en Bispinger Heide nog een bijzondere recreatievorm. Gasten kunnen hier vanaf december terecht op woonboten en vanaf januari 2009 in Treehouses.

     

    Met de lancering van de Eden cottages, woonboten en Treehouses als nieuwe recreatievorm geeft Center Parcs invulling aan haar missie om gasten het hele jaar door - weer of geen weer - een ultieme vakantiebeleving te bieden. “Door de jaren heen heeft Center Parcs altijd de toon gezet in de markt. Dit resulteerde in de jaren zeventig in baanbrekende recreatievormen, zoals vakantiehuisjes met zitkuil, kleurentelevisie en open haard. Ook nu hebben onze accommodaties een inrichting en design die vooroplopen op andere concepten in de markt”, aldus Michel Linet-Frion, creatief directeur van de Design Group van Center Parcs Europe en geestelijk vader van het nieuwe recreatieconcept.

     

    In de Eden cottages - ontworpen op basis van onderzoek naar de wensen en vakantiebeleving van gasten - heb je het gevoel dat je ‘buiten’ woont: ‘Living inside out’. De Eden cottages - hybride cottages die door de verplaatsbare tussenmuren geschikt zijn voor groepen van 6, 12 of zelfs 16 personen - zijn uitgevoerd in een nieuw en zeer eigentijds design, waarin eenvoud en het gebruik van authentieke en natuurlijke materialen - zoals bamboe, steen en hout - en kleuren centraal staat. Uiteraard zijn de cottages van de modernste gemakken voorzien.

    Zowel de cottages, de woonboten als de Treehouses zijn gebouwd op basis van de laatste inzichten op het gebied van duurzaam bouwen. Zo zijn de accommodaties volledig geïntegreerd in het omringende landschap en is er uitsluitend gebruikgemaakt van duurzame en gecertificeerde materialen. Daarnaast zijn de accommodaties onder meer voorzien van waterbesparende douchekoppen en spoelbakken met spaarknoppen op toiletten. RVH.

     







    16-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gis-o-topo

    Succesvol GIS-o-TOPO-lis 2008 !



     

     

    Moe maar voldaan sloten TMAB Business Events en Flagis de deuren van GIS-o-TOPO-lis 2008, met meer dan 750 deelnemers. De helft van deze aanwezigen hebben ook de presentaties bijgewoond van in totaal meer dan 50 topsprekers van Belgische en buitenlandse organisaties, universiteiten en bedrijven. De andere aanwezigen bezochten de 30 info- en demostands van bedrijven en organisaties die producten en diensten aanbieden voor de GIS- en topografiemarkt.

     

    Op de officiële opening werd door Johny Thys, CEO van De Post, het startschot gegeven, met een toelichting over het belang van GIS-applicaties binnen zijn organisatie. GIS staat voor Geographic Information System. Deze technologie wordt onder andere gebruikt in navigatietoepassingen die de voorbije jaren bij het brede publiek bekend werden. Maar GIS en TOPOGRAFIE zijn zoveel meer.

     

    Aardobservatie via satellieten, ondersteuning voor stedelijk groenbeheer, geomarketing, topografie, kadastrale toepassingen, ruimtelijke ordening, cartografie, … : de technologische ontwikkeling in de GIS-en topografie-markt opent duidelijk nieuwe perspectieven voor wie al dan niet van dichtbij bij deze materie betrokken is. Op GIS-o-TOPO-lis 2008 werd duidelijk dat GIS & TOPOGRAFIE een steeds grotere impact zullen hebben op ons privé- en professionele leven.

     

    GIS-o-TOPO-lis, is een initiatief van Flagis, de Vereniging ter bevordering van het gebruik van geografische informatiesystemen in Vlaanderen (www.flagis.be) dit in nauwe samenwerking met TMAB Business Events, sinds meer dan 20 jaar organisator van B2B Marketing and Communication Events : beurzen, congressen en evenementen (www.tmab.be) RVH.

    16-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    15-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.comté, een grote naam

     

    Comté, een grote naam uit de Franse gastronomie

     

     

     

     

    Sluit de ogen en stel u een goudgele Comté voor... meteen staan al uw zintuigen op scherp! Zijn naam roept beelden op van aangenaam tafelen, van de  rijkdom van een bodem, van gepassioneerde mensen en... van het Jura-Massief dat hen allen onderling verbindt. Comté is zoveel meer dan een kaas, het is een kaas met een verhaal, met een eigen grond.

    Een schat van de natuur om te delen, de inspiratiebron voor duizenden culinaire ideeën, een kaas met zeldzame nutritionele kwaliteiten. Een samengaan van ongeëvenaarde smaken en emoties,  een uitzonderlijk product, een grote naam uit de Franse gastronomie.

     

    Een kaas, maar ook een regio. Met een productie van ruim 50.000 ton, draagt de Comté aanzienlijk bij tot de economische vooruitgang van het Jura-Massief. Het is een boeiende regio om te ontdekken,  En die ontdekt wordt doorheen zijn kaas. Want de Comté kan niet los gezien worden van zijn geboortegrond, zijn weiden, zijn vaklui, zijn prachtige berglandschappen. In de Jura gaan gastronomie en toerisme hand in hand.

     

    Eerst en vooral in Poligny, waar “la Maison du Comté” gevestigd is. Een charmant museum waar u alles verneemt over deze kaas, zijn regio, zijn productieprocédé en de vaklui die hem vervaardigen.Het is een ludiek en didactisch museum. Het bezoek begint met een filmvertoning, vervolgt met geanimeerde maquettes en zintuiglijke ervaringen en eindigt met een degustatie.

     

    De Comté ontdekken, dat betekent ook het Jura-Massief ontdekken langs de “Routes du Comté”. Een aangename, originele en leerrijke manier om deze bergstreek te ontdekken. Een traject langs de boerderijen (toegankelijk voor het publiek), kaasmakerijen en rijpingskelders, maar ook langs mooie natuurlandschappen, sportieve activiteiten en culinaire adressen.

     

    In “les Z’ateliers juniors” kunnen kinderen een mini-kaas « op zijn Comté » maken zoals een echte kaasmaker. Een ware succesformule voor gastronomen in korte broek!  Zij kunnen ook “la Maison du Comté” bezoeken met aandacht voor de 5 zintuigen bij de vervaardiging en de aroma’s van deze kaas ontdekken. Een leuke en boeiende ervaring voor oog, oor, tong en huid.

     

    De Gids 2008 met de Routes du Comté is gratis beschikbaar in de toeristische kantoren van Doubs, Jura en Ain, bij het Comité Interprofessionnel du Gruyère de Comté en op de website www.lesroutesducomte.com, onder ‘‘commander les brochures’’. RVH.







    15-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonidas en Evian
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LEONIDAS EN EVIAN BEDENKEN EEN GLAMOUREUS PRODUCT DAT FASHIONISTAS VAN ALLE STIJLEN ONGETWIJFELD ZAL BEKOREN

     

     

     

     

    Iedereen heeft de afgelopen jaren kunnen merken dat Leonidas volop in een fase van vernieuwing en inspiratie zit. Verjonging & Innovatie zijn dan ook zonder enige twijfel dé sleutelwoorden van het bedrijf Leonidas, of het nu gaat om het productaanbod, de verpakkingen, de aangeboorde nieuwe marktsegmenten of de vernieuwende concepten die het bijna honderdjarige merk telkens weer bedenkt.

     

    Vandaag grijpt Leonidas de unieke kans om een stapje te zetten in de o zo felbegeerde wereld van de ‘glamour’. Dankzij een samenwerking met Evian, het wereldberoemde mineraalwater, biedt Leonidas zijn klanten momenteel namelijk een op-en-top hedendaags product aan: een bijzonder stijlvolle verpakking in een uiterst modern design met daarin een fles evian, dit jaar ontworpen door de beroemde Franse couturier Jean Paul Gaultier, én een doosje overheerlijke «les Coupes de Leonidas».

     

    Les Coupes de Leonidas? Dat zijn heerlijke nagerechtjes die staan voor 11 gram absolute verfijning. De Coupes bestaan in vijf smaken (Tiramisu, Truffée Maracuja, Praliné Croquant, Lait d’Amande en Lait de Coco) en zijn qua afwerking haast artistiek te noemen.

     

    De verpakking die de puurheid van het evian-water benadrukt, het talent van de ultracreatieve Jean Paul Gaultier en de verfijning van de Leonidas-Coupes is binnenkort te koop in de Leonidas winkels. Deze exclusieve aanbieding is slechts in een beperkte oplage beschikbaar! RVH.

    www.leonidas.com 

     

     

    15-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    14-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.the blues

    De blues in kaart gebracht met de Mississippi Blues Trail

    Opening B.B. King Museum nieuwste bluesmarker

     

     

     

    Voor muziekliefhebbers zijn de blues en Mississippi synoniem. Het repertoire van veel blues- en rockbands is doorspekt met passages die geleend zijn van blues legendes uit Mississippi zoals Robert Johnson, Charley Patton, Tommy Johnson, John Hurt, Mississippi Fred McDowell, Sonny Boy Williamson, Big Joe Williams, Bukka White, and Furry Lewis – om maar een aantal van de vroege artiesten te noemen. Een aantal generaties later zijn Willie Dixon, Muddy Waters, Howlin’ Wolf, B.B. King, James Cotton en vele anderen nog steeds ambassadeurs van de Mississippi blues.

     

    Met de creatie van de Mississippi Blues Trail wil de Blues Commission in Mississippi de historisch zo belangrijke blues, in kaart brengen en toegankelijk te maken voor iedere blues liefhebber. Een panel van historici, blues kenners en studenten hebben een lijst van plaatsen samengesteld die van belang zijn voor de ontwikkeling van de blues. Op deze plaatsen worden zogenaamde bluesmarkers geplaatst, die een korte omschrijving geven van het belang van deze plek.

     

    Inmiddels zijn er vele bluesmarkers te vinden, verspreid over de hele staat Mississippi.  De laatste aanwinst is in september onthuld: de geboorteplaats van B.B. King in Berclair, ten oosten van Indianola. De ambassadeur van de blues, Riley B. King werd op 16 september 1928 geboren op een katoenplantage, waar hij zijn jeugd doorbracht als katoenplukker. In 1943 verhuisde hij naar Indianola, waar hij de blues muziek ontdekte. De volgende stap in dit project is dat alle bluesmarkers per GPS te vinden zijn en gecombineerd kunnen worden met audio materiaal. De bedoeling is dat dit in de loop van 2010 beschikbaar is. RVH.

    www.msbluestrail.org

    14-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recordjaar halloween
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Recordjaar voor Halloween in Walibi!

     

     

     

     

    Walibi heeft zijn seizoen in schoonheid afgesloten. Het Waverse pretpark mag terugblikken op een prachtig seizoen, bekroond met het succes van het Monster Festival.

     

    De Halloween periode kende een enorm succes en resulteerde in een record van het aantal bezoekers sinds het begin van de maand oktober . Meer dan 145.000 bezoekers zijn in Walibi komen griezelen, zowat 12% meer dan in 2007. Op vrijdag 31 oktober, dé Halloweendag bij uitstek en tevens de laatste nocturne, mocht Walibi 19.000 bezoekers verwelkomen.

     

    Dit succes is te wijten aan het nieuwe thema: Monster Festival. Het park werd gedurende 3 weken bestuurd door circusdirecteur Draco, en zijn 80 artiesten, die speciaal voor het Monster Festival hun tenten hadden opgeslaan in Walibi. 

    Met de keuze van dit thema, ging Walibi terug naar de oorsprong van de ritus ontwikkeld door de Kelten: om de boosaardige geesten weg te drijven, verkleedden de Kelten zich in angstaanjagende beesten op 31 oktober.

     

    In het licht van de maan verdween Draco tijdens het spectaculair vuurwerk van de finale show en kondigde meteen zijn terugkeer aan voor 2009...RVH.

    www.walibi.be

     

    14-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slim koken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Slim Koken

     

     

     

     

    Carrefour Belgium biedt nu ook een eigen kookboekenreeks: ‘Slim Koken’. Elk nieuw boek wordt rond een specifiek thema uitgewerkt, en de eerste telg heet ‘Slim Koken, met een heerlijk vakantiegevoel’. Niemand minder dan kookboekenspecialiste Marie-Claire Quittelier schreef het boek en werkte de recepten uit. Alle recepten in het boek, kan je eenvoudigweg in 3 stappen klaarmaken. Het boek wordt exclusief in de Carrefour-hypermarkt, de GB-supermarkt en de Express-buurtwinkel verkocht.

     

    Het boek bevat meer dan 100 ideeën en recepten, gaande van fingerfood en marinades tot voorgerechten en grillrecepten voor vis, vlees en kip. Groenten en fruit, peulvruchten en granen zorgen voor variatie in de recepten en vooral voor een evenwichtige samenstelling van je maaltijd. Per recept vind je ook nog eens de energetische waarde, extra kenmerken van het gerecht en zelfs een wijntip. Aan de hand van eenvoudige symbolen krijg je een overzicht van de bereidingstijd, de moeilijkheidsgraad en het kostenplaatje. Kortom in één oogopslag zie je waar je aan toe bent. Zo eenvoudig is koken met Carrefour. RVH.

     

     

    14-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rezidor tanger
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rezidor tekent contract voor Radisson Resort & Spa in Tanger, Marokko

     

     

     

     

    De Rezidor Hotel Group kondigt het nieuwe Radisson Resort & Spa, Tanger in Marokko aan – een hotel met 155 kamers, opening voorzien in het laatste trimester van 2010. Het is het tweede Rezidor resort in Marokko. In juni eerder dit jaar tekende Rezidor het contract voor het Radisson Resort & Spa in Saïdia (384 kamers en 97 villas; voorziene opening in Q3 2010). “Onze pijplijn in Afrika bevat nu meer dan 20 hotels met bijna 5.400 kamers in beheer en onder ontwikkeling”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. “Deze groeiende markt biedt een hoog potentieel en blijft onze groeifocus.”

     

    Het Radisson Resort & Spa, Tanger zal aan het oost einde van de baai van Tanger in de Ghandouri wijk liggen – uitgestrekt over 2,7 hectares en aan de flank van een heuvel die naar de Middellandse Zee leidt. De ontwikkeling maakt deel uit van het “Plan Mada’in”; geïnitieerd door de Koning van Marokko en bedoeld om de toeristische situatie van het land te herpositioneren en nog verder uit te breiden.

    Naast de 155 kamers waaronder 17 suites en 41 villas zal het resort ook een 1.000 m² Thalasso centrum bieden, uitgebaat door het Franse spa “Thalgo”, 2 restaurants, 2 bars, ontspanningsfaciliteiten zoals een zwembad en een kinderclub, vergaderzalen en een business centrum.

     

    Tanger is één van de mooiste en meest populaire Marokkaanse steden en was meerdere malen de favoriete plaats van heel wat filmproducenten. Denk maar aan de James Bond films "Living Daylights" en  "From Russia with Love", verschillende Indiana Jones series, "The Bourne Ultimatum" en niet te vergeten de Vlaamse “Hel van Tanger”. Het is ook de thuis van verscheidene bekende artiesten, muzikanten en designers. De stad is ook een belangrijke industriële pool met firma’s als General Motors en Renault. Bovendien wordt Tanger binnenkort, dankzij het Med Port project, de belangrijkste haven in de Middellandse Zee en op het Afrikaans continent. Deze 3 miljard Euro investering zal, wanneer volledig afgewerkt midden 2009, ongeveer 145.000 directe en indirecte jobs creëren en een positieve impact hebben op het aantal toeristen in de stad. Tanger heeft een internationale vlieghaven op 11 km van het stadcentrum en regelmatige overzetvaarten naar Spanje en Frankrijk. RVH.

    www.rezidor.com

     

    14-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dobbel palm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Het eindejaarsbier - DOBBEL PALM - 61 jaar jong

     

     

     

     

     

    PALM Breweries, de grootste familiale en onafhankelijke brouwer van het land, maakt er een erezaak van om tijdens de eindejaarsperiode hét feestbier Dobbel PALM aan dezelfde prijs als PALM aan te bieden!

    Meester-brouwer, Alfred Van Roy, lanceerde 61 jaar geleden Dobbel PALM, het was bedoeld als een feestbier om de 200ste verjaardag van de brouwerij te vieren. Hij bood het zonder meerprijs aan, als attentie, om deel te nemen in de feestvreugde. Het bier was zo succesvol dat hij het later rond de eindejaarsperiode op de markt bleef brengen. Zijn opvolger, Jan Toye, zet deze mooie traditie verder, het populaire eindejaarsbier Dobbel PALM zal dit jaar vanaf 27 oktober in flessen en vaten beschikbaar worden gesteld.

    Dobbel PALM is een amberbier van hoge gisting, met een nog meer uitgesproken mout- en hopkarakter dan PALM. Dobbel PALM is met een alcoholvolume van 6 %  hét ideale degustatiebier voor de eindejaarsdagen.  RVH.

     

     

     

    14-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    13-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lufthansa mobiel

    Lufthansa stelt de mobiele instapkaart tussen Brussel en Duitsland voor

     

     

     

     

    Vanaf nu is het mogelijk om voor Lufthansa-vluchten tussen Brussel en Duitsland zonder papieren ticket te reizen en uw registratie-en instapprocedures online met uw gsm uit te voeren. Sinds half september kunnen de passagiers van Lufthansa hun mobiele instapkaart gebruiken voor alle Europese vluchten die in Duitsland vertrekken -ofwel 400 bestemmingen in Europa.

     

    Lufthansa is de eerste luchtvaartmaatschappij die deze dienst ook aanbiedt voor een

    vertrek vanuit Brussel naar Duitsland, ofwel bijna 200 wekelijkse directe vluchten naar 7 Duitse bestemmingen: Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, München, Nuremberg en Stuttgart.

     

    De passagiers ontvangen hun instapkaart via email of sms op hun gsm die met het internet verbonden is. Naast de vluchtgegevens, waaronder de naam van de passagier, het vluchtnummer en het uur van vertrek, staat er ook een 2D-barcode op de instapkaart, waarmee de reizigers zich rechtstreeks naar hun gate kunnen begeven nadat ze de veiligheidscontroles gepasseerd zijn. De barcode wordt daar gelezen met een scanner zodat de passagiers aan boord van het vliegtuig kunnen gaan zonder gedrukte instapkaart. “Met deze vernieuwende mobiele diensten vereenvoudigt, versoepelt en vergemakkelijkt Lufthansa de reisprocedures om zijn klanten het grootste comfort te bieden”, aldus Dirk Grossmann, General Manager België & Luxemburg van Lufthansa.

     

    De passagiers van Lufthansa kunnen hun elektronische instapkaart via het mobiele portaal aanvragen met hun gsm, die verbonden is met het internet of door zich online te registeren. Om zich met hun gsm te identificeren, hebben ze enkel hun reservatiecode en hun naam nodig. RVH.

    www.dlh.de

     

     

    13-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salon fijnproever

    Salon van de Fijnproever

     

     

     

    Het Salon van het Culinaire Boek laat het grote publiek en professionals al drie jaar op rij kennismaken met unieke werken over de keuken en gastronomie. Dit jaar herdefinieert het evenement zich tot ‘Het Salon van de Fijnproever’. Zo wordt het publiek op 29 en 30 november 2008 ondergedompeld in een hartelijke en gastrvije wereld van fijnproeverij, en dat in het geraffineerde kader van het Beurspaleis in Brussel.

     

    Culinaire boeken, kookateliers, signeersessies en conferenties, grote chefs … het evenement doet een beroep op alle zintuigen, met smaak en weldaad, in een geest van interactiviteit en ontdekking. Michel Montignac, Pierre Gagnaire, Jean-Pierre Coffe en vanzelfsprekend ook de toonaangevende vertegenwoordigers van de Belgische gastronomie zijn van de partij.

     

    Dit jaar wordt de regio Dordogne-Périgord in de bloemetjes gezet, waar de gastronomie van de Périgord het departement de nodige faam gaf. Na Parijs is dit het Franse department met het grootste aantal beschermde historische sites. Gesitueerd in het zuidwesten van Frankrijk, in de Aquitaine, is de regio vandaag dankzij de luchtlijn Charleroi-Bergerac aanzienlijk toegankelijker geworden, en ligt de Dordogne per vliegtuig, op slechts anderhalf uur van België verwijderd.

    Voor de bereiding van de gastronomsiche schotels in de Périgord worden kwaliteitsproducten gebruikt zoals ganzenlever, producten op basis van gans en eend, zwarte truffels, kastanjes, AOC-noten en de Bergerac-wijnen. Het publiek kan tijdens het salon een aantan van deze producten ontdekken op basis van gans en eend, maar ook de kastanjes, de noten van de Périgord en derivaten, zonder de Bergerac-wijnen te vergeten, met naast de beroemde Monbazillac ook andere heerlijke rode en rosé wijnen.

     

    Salon van de Fijnproever – Beurs van Brussel

    Op 29 november van10 tot 21 uur en 30 november van 10 tot 18 uur

    Toegangsprijs 5 euro, gratis voor kinderen jonger dan 12 en voor 65-plussers.

    www.salonfijnproever.be

    13-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprankelend eindejaar

    Eindejaar 2008: sprankelende oudejaaravond.

     

     

     

     

     

    Nu de zomer definitief voorbij is, en de eindejaarsfeesten steeds dichterbij komen, stelt Carrefour Belgium haar uitgebreide assortiment aan eindejaarsproducten voor. Dankzij deze producten worden Kerstmis en oudejaarsavond ook dit jaar een groot succes.

     

    Convenience wordt steeds belangrijker. In het dagelijkse leven, maar ook met de eindejaarsfeesten. Een van de opvallendste convenience-items is de ‘pop-up’-timer, een ingebouwde timer die aangeeft wanneer uw ovenschotel of gebraad klaar is.

    Individuele porties en miniformaten passen perfect in dit covenience-verhaal, en zijn ontzettend in trek deze eindejaarsperiode. Dat geldt zowel voor aperitiefhapjes en voorgerechten als voor desserts.

     

    De eindejaarsfeesten zijn altijd en fijne periode voor chocoladeliefhebbers en dat geldt ook dit jaar. Ferrero lanceert bv. speciaal voor de eindejaarsfeesten, de Rondnoir, een variant op de Ferrero Rocher, speciaal voor fans van pure chocolade. Ook NewTree, een rijzende ster aan het chocoladefirmament, komt met een nieuw gamma, NewTree Alpha, een chocolade rijk aan omega3. RVH.

    Voor receptideetjes en tal van suggesties kunnen lekkerbekken en foodies steeds terecht op www.carrefour.eu of www.carrefour.eu/simplyyou

    13-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cintrée Curvex
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cintrée Curvex 9980 HS

     

     

     

     

     

    De mechanische Jumping hours met automatische opwindfuctie van Franck Muller is verrijkt met datum- en maanweergave en verschijnt bovendien in een unieke uitvoering. De code 9880 staat namelijk voor de nieuwe, grotere maat waarin de Cintréé Curex-kast nu voor de dag komt.

     

    Het venstertje met verspringend uur bij de 12 en het ronde raampje voor datum en maanfases bij de 6 verlenen dit horloge een verfijnde en geavanceerde uitstraling. Traditie en vooruitgang vloeien samen in de kleuren vande wijzerplaat. Het verleden komt tot leven in het zilver en zwart, terwijl het heden tot uiting komt in het chocoladebruin. RVH

    13-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horloges ERA

    Horlogecollectie ERA

     

     

     

     

     

    Moderne elegantie met een vleugje minimalisme en exclusiviteit dat is de stijl van ‘Era’, de nieuwe collectie dameshorloges waarin Versace een glansrol toebedeelt aan gepolijst keramiek. Het strakke design van de rechthoekige kast gaat hand in hand met de moderne vormgeving van de polsband, in roomwit keramiek en verguld goud. Het kenmerkende Griekse motief van Versace maakt het plaatje compleet.

     

    Met zijn smaakvolle en onmiskenbaar vrouwelijke uitstraling biedt dit schitterende horloge een evenwichtige combinatie tussen een ingetogen wijzerplaat met het gegraveerd logo, een Zwitsers binnenwerk, en twee rijen stralende diamanten op de randen van de kast.

    Eveneens verkrijgbaar is een extra luxe uitvoering met diamanten op zowel de kast als het polsbandje. De versies met rood of roze polsband zorgen voor een vrolijke tint. RVH.

    13-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.super lekkere ideeen

    { Mmmmh!}: super lekkere ideeën voor amateurs en foodies.

     

     

    Op zoek naar een origineel kerstcadeau voor vrienden of familie? Spring dan zeker binnen bij Mmmmh! Bij Mmmmh! vind je alles wat van ver of dichtbij met eten te maken heeft voor de Amateurkok tot Foodie. Early birds krijgen in het weekend van 6-7 december een korting van 10%. Eén ding is zeker: voor de foodies onder ons wordt het een super gezellige Kerst.

     

    Bij Mmmmh vind je een zeer uitgebreid gamma van alles wat met eten, gastronomie, wijn en genieten te maken heeft. Voor Kerstmis werd een speciaal gamma producten samengesteld bestaande uit kookboeken, keukengerei, wijnen en natuurlijke gastronomische producten. Deze Kerst kan iedereen zich wagen aan een heerlijk en gezellig kerstmenu.

     

    De jongens van Mmmmh hebben al die kerstspullen ingedeeld in verschillende thema’s. Een greep uit het aanbod: Bling Bling voor de liefhebbers van fancy stuff, keuken essentials voor koks op zoek naar kwaliteit en White Christmas voor de devote keukenprinsen en – prinsessen. RVH.

    Ook het complete cursusgamma vind je op www.mmmmh.be







    13-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winter wonderland

    Winter Wonderland Holiday Inn Brussels Airport :

    eindejaarsfeesten met handschoenen, schaatsmuts & sjaal!

     

     

     

     

    Van 1 december 2008 tot en met 31 januari 2009 heeft het Holiday Inn Brussels Airport in Diegem een overdekte schaatspiste geplaatst op de ruime privé parking en geeft daarmee bedrijven een schitterende lokatie om eindejaarsfeesten of nieuwjaarsrecepties te organiseren. De schaatspiste bevindt zich in een verwarmde en sfeervol versierd paviljoen. Het paviljoen biedt zitplaats voor 100 personen.  Schaatsen zijn in alle maten voorradig maar men kan ook eigen schaatsen meebrengen.

     

    Het galakleedje mag dit jaar dus in de kast blijven en maakt plaats voor handschoenen, een schaatsmuts en een lekkere sjaal. Het Holiday Inn heeft drie vaste pakketen ontwikkeld waar de klanten uit kunnen kiezen.  Aantrekkelijke prijzen met mogelijke budgetbeperkingen bieden toch prettige eindejaarsfeesten en dit ondanks de financiële wereldcrisis.

     

    Voor een ‘cocktail party’ betaalt men 30€ per persoon, voor een minimale deelname van 10 personen. Men kan hiervoor 2 uur schaatsen en genieten van een Ice Mojito, champagne en twee glazen frisdrank en koude en warme hapjes.

    Een ‘lunch arrangement’ in Winter Wonderland kost 50€ voor een Scandinavische schotel met op verschillende wijze bereiden soorten vis,  inclusief aperitief, dranken, dessert, koffie en thee.

    Dineren kan vanaf 75€ per persoon. Ice Mojito, koud en warm Scandinavisch buffet, twee frisdranken, een halve fles huiswijn, mini patisserie dessertbuffet, koffie en thee inbegrepen. Minimale deelname is hiervoor 30 personen.

    Winter Wonderland kan men ook exclusief afhuren voor een capaciteit tot 100 personen. In ieder pakket is overigens het huren van de schaatsen inbegrepen. RVH.

     

    Holiday Inn Brussels Airport - Holidaystraat 7 -1831 Diegem

    T: +32 (0)2 720 58 65 - info@hibrusselsairport.com

     





    13-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ITA

    ITA, één armatuur, talloze mogelijkheden

     

     

     

     

    Dornbracht Elemental Spa is een ongebruikelijk armaturenconcept waarbij lichamelijkheid en waterbeleving centraal staan. De producten vormen een hedendaagse interpretatie van elementaire watervoorzieningen. Ze zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen, en bieden vele toepassingsmogelijkheden bij de badkamerplanning. Elemental Spa omvat zes producten met individuele namen.

     

    Bijzonder en buitengewon is ITA, een eenhendel wandmengkrkaan van chroom met vrije uitloop. Het water stroomt oorspronkelijk als uit een bron uit de kraan, de verschijningsvorm van het gebruikelijke product is opgeheven. De vormgeving is helder en heeft een kubusvormige uitstraling. De bediening en het gebruik van ITA geschieden nagenoeg synchroom, omdat de bedieningshendel zich direct onder de kraan bevindt. Met ITA kunnen meerdere watervoorzieningen worden gepland, bovendien staat ITA voor een bron van reiniging en verkwikking, niet beperkt tot bepaalde toepassingebieden en daarom uiterst flexibel inzetbaar. RVH.

    www.dornbracht.com

     







    13-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etihad naar Nigeria

    Etihad start met vluchten naar Nigeria

     

     

     

    Vanaf volgend jaar vliegt Etihad Airways op Nigeria. De luchtvaartmaatschappij zal vier vluchten per week verzorgen naar Lagos, de commerciële hoofdstad van Nigeria en naar Abuja, de administratieve hoofdstad van het land. Een exacte startdatum moet nog worden bepaald maar vermoedelijk wordt dit maart 2009.

    De driehoeksvluchten tussen Abu Dhabi, Lagos en Abuja zullen worden verzorgd door een Airbus A330-200 met 22 plaatsen in business class, 240 plaatsen in economy class en een laadvermogen van 14 ton.

    Naast Johannesburg, Cairo, Casablanca en Khartoem omvat het Afrikaanse vluchtnetwerk van Etihad Airways, nu ook twee Nigeriaanse steden. Met de nieuwe vluchten zal naar alle verwachting, ook de bilaterale handel tussen de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Nigeria toenemen voor zakenreizigers en expediteurs. RVH.

    13-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    12-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Byphasse

    BYPHASSE

     

     

     

     

    Het merk Byphasse gooit al 8 jaar lang hoge ogen in meer dan 50 landen. Na eerst in Europa aanwezig te zijn geweest (Frankrijk, Spanje, Portugal, de Oost-Europese landen, Rusland, enz) wordt het nu ook verkocht in Azië, Afrika en de Overzeese gebieden. De procuetn worden verkocht in winkels en soms ook bij de apotheker.

    De eenvoudige en aantrekkelijke verpakking, de kwaliteitsingrediënten en de onklopbare prijzen maken van Byphasse een merk ‘dat telt’ en dat vanaf nu ook in België zijn introductie doet bij Trafic.

     

    De herfst is het seizoen bij uitstek om het nieuwe gamma te introduceren, een collectie verzorgingsproducten voor volwassenen, kinderen en baby’s. Dit gamma bestaat uit niet minder dan 50 referenties die iedereen zich kan veroorloven. Je vindt er alle nodige producten voor de verzorging van lichaam, haar en gelaat van volwassenen en kinderen en bovendien een volledig gamma verzorgingsproducten voor de baby.

    De producten zijn getest en voldoen aan de Europese en nationale normen, ze zitten bovendien in een verzorgde en informatieve verpakking. RVH.











    12-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VideoForever brengt souvenirs weer tot leven

     

     

     

     

     

    Elke familie heeft haar geschiedenis en haar verhalen. Kleine anekdotes ook, vastgelegd op dragers van vroeger die onbruik zijn geraakt, zoals super-8-filmstrips of HI8-casstetes.

    VideoForever, sterk aanwezig in Frankrijk, biedt nu ook het Belgische publiek de mogelijheid zijn filmopnames, videocassettes of dia’s zorgvuldig weggeborgen in kasten en op zolders, een tweede jeugd te bezorgen. VideoForever is bovendien de enige in Europa die zijn klanten een preview van hun films voorstelt via het internet.

     

    Beeld u eens in hoe leuk het zou zijn, comfortabel onderuitgezakt voor uw tv- of computerscherm, om het huwelijk van tante Jeanne, de eerste pasjes van Janneman of het familiefeest van mei 1967 nog eens vanop de eerst rij mee te maken …

    Met zijn digitale spitstechnologie brengt VideoForever dit affectieve patrimonium boordevol emoties opnieuw tot leven op een dvd die door de klant naar wens kan worden gepersonaliseerd. RVH.

    www.videoforever.be

    12-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.relais & châteaux

     

    Relais & Châteaux gaat partnership aan met OpenTable

     

     

    OpenTable Europe, de leading provider van restaurantreservaties en gastenbeheer heeft zopas een “quality supplier” overeenkomst met Relais & Châteaux afgesloten. Hierdoor krijgt de exclusieve collectie van ruim 500 hotels en restaurants in meer dan 56 landen, toegang tot een erg gestroomlijnd netwerk waarmee reservaties zonder enige moeite geboekt kunnen worden. OpenTable liet in mei ll. meer dan 3 miljoen reserveringen optekenen.

    Voor Relais & Châteaux dat reeds meer dan een halve eeuw haar leden volop laat genieten van alle nieuwe technische snufjes, biedt door deze overeenkomst andermaal topkwaliteit en comfort aan haar leden aan.  Bovendien kan een perfecte wisselwerking tussen beide organisaties uitdraaien op een verdere optimalisering van het netwerk, zodat niet alleen de 500 Relais & Châteaux-exploitaties baat vinden bij de samenwerking, maar ook de 8500 restaurants die nu reeds het OpenTable project ondersteunen. RVH

     

    12-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.landbouwmuseum Rochehaut

     

    Het LANDBOUWMUSEUM in Rochehaut-sur-Semois

     

     

    Het heeft bijna dertig jaar tijd gekost om de naar schatting 5000 stukken in de huidige collectie van het LANDBOUWMUSEUM van Rochehaut te verzamelen. Het LANDBOUWMUSEUM dient om het landbouwleven van vroeger te documenteren, maar biedt toeschouwers ook een opwindend schouwspel dat teruggrijpt naar de rijkelijke kennis van onze voorouders en legt uitdrukkelijk het verband met een toekomst die in harmonie is met het verleden, de mens en de natuur.

     

    Het museum getuigt van liefde voor de landbouwtradities van onze voorouders in de streek van de Semois en doet inspanningen om overblijfselen te bewaren, maar het is niet de bedoeling dat we ons blindstaren op een stoffig verleden en vergeten hoe levendig deze streek was en nog steeds is!

     

    De familie Boreux werkt al bijna dertig jaar aan de verzameling die kan worden bezichtigd in het LANDBOUWMUSEUM. De voorwerpen komen uit de streek van de Semois, de Belgische en Franse Ardennen, maar ook uit Amerika. Onder de topstukken van de collectie bevinden zich een paar bijzondere machines waarvan de meeste nog werken! Zo staat er bijvoorbeeld een stoomtractor van het merk Buffalo uit 1882, een ‘stoomlocomobiel’ van het merk Vandeuvre uit 1907, een Fordson-tractor op ijzeren wielen, een Massey-Harris-dorsmachine met hooibinder uit 1899, een Hard Parr, een Farmal Regular en een aantal tractoren van het type John Deere D…

     

    Het Landbouwmuseum is een droom die in vervulling gaat, maar vormt geen doel op zich. Het sluit perfect aan bij de levendige, typische boerderij en bij het dierenpark ‘Entre ferme et forêt’, dat met een treintje kan worden bezocht. Net zoals de Auberge de la ferme, de Salle du petit bois, de wijnstokken van de ‘Clos du champ là-haut’, en de Ardeense winkel getuigt het LANDBOUWMUSEUM eigenlijk van de passie van de hele familie Boreux voor het landbouwbedrijf. Alle familieleden zetten zich in voor het toeristische erfgoed van Rochehaut, de Semois en hun streek.

     

    Fijnproevers worden onthaald in de Auberge de la Ferme, terwijl diegenen die zich eerder aan regionaal getinte tafels tegoed willen doen, best een onderkomen vinden in de Fermette de la Ferme. Ook voor seminaristen en verblijfstoerisme wordt door de familie Boreux voor een aangepaste infrastructuur gezorgd. RVH.

    www.aubergedelaferme.be

     

     





    11-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silver tech
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Signature Silver Tech-zakmes

     

     

     

     

     

    Het handige en handzame, 58mm lang, Signature Silver tech-zakmes van Victorinox heeft een uitgesproken technolook en bevat allerlei handige instrumenten voor alledag zoals een papiersnijder annex briefopener, een schaar, een nagelvijl annex schroevendraaier, een uitschuifbare balpen en een sleutelring.

     

    Het uniek aan dit model is echter het krachtige witte led-lampje dat u feilloos de weg wijst in het donker. Bevestigd aan uw sleutelbos volgt dit zakmes  u overal waar u gaat en zal hij u vooral tijdens de lange winteravonden nog vaak van pas komen. In alle omstandigheden voelen we ons het liefst zo veilig mogelijk en bewijst Signature Silver tech zijn grote nut. RVH.

    11-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regent Puerto Rico
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Regent Puerto Rico

     

     

     

     

    Eerder deze maand werd de eerste steen gelegd van het Regent palmas del Mar hotel in Puerto Rico, hotel waarvan de opening voor december 2011 is gepland. Het Regent wordt de centrale unit temidden een omvangrijk luxueus hotelcomplex en is tevens de oogappel in het Caraibisch gebied. Het is tevens een aanvulling van he regent Palms Turks & Caicos en het Regent Bal Harbour, beide in Florida.

     

    Het Regent Puerto Rico krijgt 150 kamers waarvan 52 suites, verder beschikt het hotel over een complete business uitrusting, fitness, sportinfrastructuur, presidentiele suite en elk modern comfort. 

    Andere hotels die binnen deze groep momenteel worden uitgebouwd zijn het Regent Maldives (2009),  Regent Phuket Cape Panwa, Thailand (2009), Regent Manila Bay, Filippijnen (2010), The Regent Emirates Pearl Abu Dhabi (2010), The Regent Bangkok, Thailand (2010), The Regent Dubrovnik, Kroatië (2011), en het Regent Kuala Lumpur, Malaysia (2011). RVH.

     

    11-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sheraton airport

    Grondige renovatie Sheraton Brussels Airport Hotel

    Nieuwe lobby, restaurant en bar zorgen voor warm welkom gasten

     

     

     

    In voorbereiding op haar 20e verjaardag, is het Sheraton Brussels Airport Hotel grondig gerenoveerd om zo beter te kunnen voldoen aan de verwachtingen van haar gasten. Zo ondergingen de ingang van het hotel en de lobby een complete metamorfose en werd er op de benedenverdieping plaats gemaakt voor het nieuwe restaurant Gullivers, een bar en de nieuwe Link@sheraton. De werkzaamheden in de lobby en het restaurant duurden 3 maanden en de totale investering bedroeg meer dan 3 miljoen euro.

     

    De hele benedenverdieping werd in een nieuw kleedje gestoken, met een mix van hedendaagse materialen en warme, zachte kleuren, waardoor de gasten zich echt thuis voelen. De compleet vernieuwde en uitgebreide lobby zorgt voor een warm onthaal van de gasten en in het moderne restaurant 'Gullivers' kunnen ze terecht voor een aangename lunch waar ze kunnen kiezen uit internationale gerechten  of  Belgische klassiekers. De nieuwe bar heeft een eigentijds en strak design en biedt een groot aanbod aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Bovendien prijken de 'Wines of the World' op de kaart, een aanbod van zeventien wijnen uit 8 landen, verkrijgbaar per glas.

     

    De gloednieuwe Link@Sheraton biedt de hotelgasten en bezoekers de mogelijkheid om op internet te surfen en zich aan te sluiten op verschillende breedband-werkstations met internetverbinding, gratis WiFi en PrintMe-functies. De Link@Sheraton bevindt zich in de nieuwe lobby van het hotel, in een speciaal ingerichte gemeenschappelijke loungezone met comfortabele zitplaatsen, drankjes en hapjes en een plasmatelevisie.  RVH.

    www.sheratonairport.be

     

    10-11-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs