Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    15-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Brussels Airlines serveert beste wijn en champagne

     

     

     

    Brussels Airlines serveert de beste champagne en wijn in Business Class. Dat is het oordeel van een internationale wijnjury tijdens de jaarlijkse ‘Wines on the Wing’ competitie van het Amerikaanse professionele reismagazine Global Traveler. Zowel in de categorieën Business Class champagnes als wijnen behaalde Brussels Airlines de eerste prijs.

     

    De wijnkeuze die Brussels Airlines haar Business Class passagiers aanbiedt valt opnieuw in de prijzen. Nadat vorig jaar Brussels Airlines al de eerste prijs haalde in de categorie ‘beste Business Class wijnselectie’ wordt ook dit jaar dat resultaat bevestigd tijdens de bekende Wines on the Wing competitie van Global Traveler. Daarnaast sleepte Brussels Airlines met haar Laurent Perrier Brut champagne ook de eerste prijs in de wacht in de categorie beste Business Class champagnes.

     

    Aan de jaarlijkse wijnwedstrijd van Global Traveler namen dit jaar 34 internationale luchtvaartmaatschappijen deel.  Brussels Airlines won van bekende concurrenten uit Azië, het Midden-Oosten, Europa en de States. De 25 juryleden – allemaal wijnexperts die actief zijn in gerenommeerde restaurants, hotels, wijnkelders en de gespecialiseerde media  - waren vol lof over de wijnen die Brussels Airlines haar Business Class passagiers aanbiedt tijdens de lange afstandsvluchten naar de States en Afrika. 

     

    De wijnkaart die Brussels Airlines aan haar passagiers aanbiedt wordt samengesteld door cateringmanagers Philip Mortier en Johan Duwijn die zélf een someiller opleiding volgden. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de Belgische Master of Wine Fiona Morisson en een proefpanel dat is samengesteld uit personeelsleden en passagiers die vaak vliegen. In het wijnaanbod zit steevast een bekend Frans chateau, een wijn uit de nieuwe wereldlanden en een wijn van de maand.  Zo serveren de Brussels Airlines crews momenteel ondermeer de Franse Bourgondische Château des Jaques Clos de Loyse (2011), Chateau la Grangère (2009) uit de St-Emilion, de Californische Kendall Jackson (2011), Ken Forrester Chenin Blanc van de Zuid-Afrikaanse Kaap regio, Chileense Mones Alfa Syrah (2010) en  El Albar Barricas (2008) uit het Spaanse Castilla y León.

    Daarnaast neemt Brussels Airlines sinds enkele jaren ook Belgische wijnen mee aan boord, wat zeer gesmaakt wordt door de passagiers.  In het najaar worden onder andere Entre Deux Monts (2011), Aldeneycke Pinot Gris (2011) en De Kluizen Kerner (2010) geserveerd.

     

    “We besteden veel zorg aan de selectie van onze wijnen die zowel met de gerechten als met de gewijzigde smaakervaring in de lucht moeten matchen”, zeggen Philip Mortier en Johan Duwijn.  “Daarnaast is ook de feedback van onze passagiers zeer belangrijk in onze wijnselectie. De twee Wines on the Wing Awards zijn een bekroning voor onze inspanningen maar ook een uitdaging om ook in de toekomst een kwalitatief hoogstaande en gevarieerde wijnkaart samen te stellen.”

     

    15-09-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    14-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pegase cruises

    Pegase brengt eerste wintereditie 'Pegase Cruises', met exclusieve Pegase service

     


    Na de lancering van een eerste zomeraanbod Cruises, brengt Pegase nu ook een wintereditie Cruises op de markt. In het 44 pagina tellende minireisboek kiest men uit de absolute crème de la crème van de cruiseschepen, onder de vlag van de meest prestigieuze rederijen ter wereld. Mét de gekende Pegase service.


    Het nieuwe minireisboek Pegase Cruises biedt een uitgebreid gamma cruises om duimen en vingers bij af te likken: luxecruises, naar wereldwijde bestemmingen, met topgastronomie aan boord en vaak all-inclusive. Men kan 1 à 2 weken naar de Caraïben, de Middellandse Zee en het Midden-Oosten, maar nog opvallender zijn de cruises naar avontuurlijker of paradijselijker oorden als het Verre Oosten, Australië, Nieuw-Zeeland, Frans-Polynesië, Zuid-Amerika, Galapagos, of Antarctica. Wie all the way wil gaan, kan kiezen om de zeven wereldzeeën te doorkruisen aan boord van de Queen Elizabeth, op een wereldcruise van 124 dagen, vanaf 18.500 euro per persoon, met vertrek op 8 januari vanuit Hamburg.


    Pegase biedt cruises aan in samenwerking met volgende rederijen: • Seabourn • Seadream Yacht Club • Silversea • Star Clipper • Cunard • Azamara Cruises • Crystal Cruises • Compagnie du Ponant • Hapag-Lloyd Cruises


    Een cruise is een zalige manier om u te laten verwennen aan boord van een drijvend droomresort. Met Pegase is bovendien extra service en comfort inbegrepen. Klanten genieten de gratis Pegase Airport Service, indien zij ook de boeking van de vlucht naar de vertrek- en aankomsthaven van het schip aan Pegase toevertrouwen. Reizigers worden thuis opgehaald in een luxewagen door de chauffeur van Pegase en ook na de reis aan de luchthaven verwelkomd om te worden thuisgebracht. Of, als men liever zelf rijdt, bieden wij gratis parking aan de luchthaven mét valet service, gedurende heel het verblijf. Op Brussels Airport maken alle Pegase reizigers bovendien gebruik van de Fast Lane voor een snelle doorgang aan de douane, en hebben ze gratis toegang tot de Lounges waar ze rustig het vertrek afwachten bij een hapje en een drankje.

    14-09-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    13-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierland per fiets

    ONTDEK IERLAND PER FIETS

     

    Het groene Ierland is een fantastische reisbestemming om met de fiets te ontdekken, niet alleen het idyllische en gevarieerde platteland maar ook de steden met hun fietsvriendelijk imago.  Je vindt er fietsroutes voor iedereen en overal zijn er duidelijk bewegwijzerde routes.

     

    Voor de recreatieve fietser die rustig wil genieten is het graafschap Leitrim een uitgelezen reisbestemming. Vanuit een vaste verblijfplaats kun je makkelijk fietsen langs de Shannon-Erne waterweg, tot bij levendige plaatsen als Carrick-on-Shannon of tot bij het vissersdorpje Dromod. In Leitrim is elke fietstocht een topper, temeer omdat je kunt verpozen op de mooiste plekjes, bijvoorbeeld in een pub langs de rivier waar je ook een hengel kunt uitwerpen.

     

    Ierland heeft zoveel goede fietsregio’s dat het moeilijk is om te kiezen. Een van de favorieten is het Shannon gebied, vanwege het gevarieerde landschap een topbestemming voor fietsers. Het graafschap Clare werd door Lonely Planet in de Top 10 van ’s werelds beste fietsbestemmingen geplaatst. Hoogtepunt is het traject tussen Miltown Malbay en Doolin, langs gouden stranden tot bij de machtige Cliffs of Moher.

     

    Ierse steden bezoeken met de fiets! Dat is heerlijk en je ziet veel in korte tijd, in Dublin, Derry-Londonderry en Belfast die alsmaar fietsvriendelijker worden. Dublinbikes is een handig verhuursysteem, een zelfbediening van huurfietsen in 44 fietsstations, verspreid over de stad. De fiets kan ook gratis mee met het openbaar vervoer van de Ierse hoofdstad.

      

    Voor een meerdaagse fietsreis over een lange afstand fietspad reis je naar Noord-Ierland. Een tocht langs de Kingfisher Trail is een onvergetelijke belevenis. De route door het graafschap Fermanagh is circa 400 km lang en voert over rustige, verkeersarme landwegen door een betoverend landschap en langs tal van bezienswaardigheden zoals Marble Arch Caves, Belleek Pottery en Crom Estate.

     

    Met zijn bergketens, bosgebieden en adembenemende kustlandschappen biedt het noorden van Ierland een fantastisch decor om te mountainbiken. Daarom zijn recent nieuwe mountainbike routes aangelegd, maar liefst 100 kilometer lang. Neusje van de zalm is het netwerk van routes in Davagh Forest, volgens insiders het beste dat ooit voor mountainbikers werd ontworpen, avontuurlijk, spectaculair en onvergetelijk!

     

    Ook voor de meer sportieve fietser die een moeilijk parcours, mét stevige kuitenbijters, niet vreest zijn er tal van mogelijkheden. Fietsen door de Antrim Glens of langs de Giant’s Causeway is inspannend maar onvoorstelbaar mooi. En wat te denken van een tocht door Connemara, langs de spectaculaire Twelve Bens, de hoogste toppen van West-Ierland.

    www.ireland.com

    13-09-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    12-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kenya tourism board

    KENYA TOURISM BOARD KIEST VOOR AVIAREPS TOURISM

     

     

    De Kenya Tourism Board heeft Aviareps Tourism benoemd als haar vertegenwoordiger voor Nederland en België. 's Werelds grootste toeristische PR & Marketing bureau zal de toonaangevende Afrikaanse strand - en safaribestemming op het gebied van media & public relations, crisis management, trade marketing en consumentenmarketing vertegenwoordigen; zowel strategisch als operationeel.

     

    De Kenya Tourism Board heeft als kerndoel het promoten van Kenia als  kwaliteitsreisbestemming en het vergroten van bezoekersaantallen uit binnen- en buitenland. De Kenya Tourism Board heeft een sterke samenwerking met de private sector en andere overheidsinstellingen bij het bevorderen van het toerisme naar het land. Aviareps Tourism heeft als belangrijkste focus de positionering van Kenia als toonaangevende strand- en safaribestemming op het Afrikaanse continent alsmede het versterken en  uitbouwen van partnerships met locale reissector- en media-partners.

     

    De heer Muriithi Ndegwa, Managing Director van de Kenya Tourism Board, feliciteert Aviareps Tourism met de benoeming. Hij is ervan overtuigd dat Aviareps Tourism, met kantoren en toegewijde teams in beide belangrijke markten, een  bepalende rol kan spelen bij het onderhouden en uitbouwen van contacten in de reissector en media om het toerisme naar Kenia, ook in de  huidige moeilijke tijden, te bevorderen.

     

    Mincke Pijpers, Aviareps Tourism ‘Head of Tourism’, reageert: “Wij zijn erg trots om als vertegenwoordiger op te treden voor een toonaangevende en unieke bestemming als Kenia en zien goede mogelijkheden om vernieuwende initiatieven te ontwikkelen in de lokale markten.” Ze voegt eraan toe: ”Ondanks dat markten in Europa onder druk staan, zijn de mogelijkheden voor Kenia talrijk. Niet alleen op gebied van de kernkwaliteiten van het land, zoals safari- en strandvakantie, maar ook talloze andere producten en thema’s om te reizen, te verkopen of over te schrijven. Samenwerken met de winnaar van de ‘Word Travel Awards 2012’ in de categorie ‘Best Tourism Board’ is een eer en Aviareps Tourism is verheugd zijn kennis en ervaring in te kunnen zetten om de positie van Kenia in Nederland en België te versterken”.

     

    De Kenya Tourism Board is een overheidsorganisatie met als missie Kenia's toeristische producten professioneel en doelgericht te vermarkten. Daarmee  het welzijn van de Kenianen en bezoekers van het land te verrijken.

    www.magicalkenya.com

     

     

     

     

     

    12-09-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    11-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oostkantons

    Het goede weer zorgt voor een succesvolle zomer in de Oostkantons

     

    De Oostkantons waren in de zomer 2013 een zeer populaire vakantiebestemming. Volgens een enquête bij de partnerbedrijven van Toeristisch Agentschap Oost-België bereikten de hotels tijdens de zomermaanden een bezettingsgraad van gemiddelde 65 procent. In vergelijking met vorig jaar is dat een stijging van ongeveer vijf procent. Ook attracties en campings konden rekenen op een goed tot zeer goed bezoekersaantal.

    Voor de familiehotels in de regio is die bezettingsgraad een zeer goed resultaat.  De meeste hoteluitbaters van de Oostkantons, die aan de enquête van het Toeristisch Agentschap deelnamen, waren “tevreden” met de zomerbezetting en spraken van een “goed seizoen”. Een logement van 1 tot 3 nachten is relatief kort.  Hierdoor wordt bevestigd dat de Oostkantons een populaire vakantiebestemming zijn voor korte tripjes. De favoriete vrijetijdsbesteding van de hotelgasten was wandelen en fietsen. De hotels en gastenverblijven hebben hoge verwachtingen voor het herfstseizoen, dat in de Oostkantons traditioneel veel gasten lokt door het wildaanbod en de gastronomische weekends.

    Vlamingen maken het grootste deel uit van de bezoekers

    Met een bezettingsgraad van 80 procent sluiten de verhuurders van vakantiewoningen de zomerperiode af.  Volgens een enquête onder de partners van het Toeristisch Agentschap zijn het ook hier de Vlamingen die het grootste deel uitmaken van de bezoekers. Terwijl in de kleinere vakantiewoningen (2 tot 6 personen) meestal oudere personen boven de 50 jaar logeren, trekken de grotere “gîtes” een jonger publiek aan.  Hier bedraagt de verblijfsduur een tot twee weken

    De partners van het Toeristisch Agentschap die gastenkamers verhuren en ook de familie- en jeugdherbergen volgen de positieve trend. 70 % van de mensen die in een herberg logeerden, bleven 1 tot 4 nachten. De kampioen in de enquête van het Toeristisch Agentschap waren de campings.  Met een bezetting van ongeveer 90 procent waren de campinguitbaters zeer tevreden. De grote meerderheid van de kampeerders komt volgens de enquête uit Vlaanderen.  De gemiddelde leeftijd ligt tussen 30 en 50 jaar, en de meerderheid van de bezoekers kwam met kinderen.

    De Vennbahn is een populaire bestemming

    Goed weer in de Oostkantons, veel bezoekers in de regio - dat was ook de analyse van de toeristische diensten in de Oostkantons.  De hoofdattracties van deze zomer waren zeker de Vennbahn en het RAVel-fietsnetwerk.  Veel bezoekers hadden hun fiets meegebracht, reisden met de trein of lieten hun auto tijdens hun verblijf in de Oostkantons staan.

    Vooral de attracties onder blote hemel profiteerden optimaal van het goede weer.  Aan de meren van Bütgenbach en Robertville werden bij goed weer dagelijks meer dan 1.000 bezoekers geteld. In het Natuurcentrum van Botrange en Terrnell bleef het bezoekersaantal in vergelijking met vorig jaar ongeveer hetzelfde.

    11-09-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    10-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn naar patagonie

    Luxe cruise rederij Seabourn lanceert cruises naar Antarctica en Patagonië.

     

     

    Het schip Seabourn Quest vaart tussen november 2013 en januari 2014, vier keer naar dit uitgestrekte witte continent. Gasten genieten aan boord van de luxe van de Quest en ontdekken aan wal de bezienswaardigheden die Antarctica en Patagonië te bieden hebben.

     

    Seabourn is één van de weinige cruisemaatschappijen die haar gasten een bezoek aan Antarctica biedt. Op slechts 1,5 dag varen vanaf het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika doemt het continent al op. Onder begeleiding van een ervaren expeditie-team gaan de gasten 5 maal aan land voor een unieke ervaring en krijgen ze meer uitleg over dit ongerepte stukje natuur.

     

    "Kapitein Bjarne Larsen en expeditieleider Robin West hebben een lijst met bijzondere landingsplaatsen samengesteld waarvan ze zeker weten dat onze gasten er van zullen genieten" zegt Richard Meadows, directeur van Seabourn. "Ons team heeft een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een uitstekend programma voor een onvergetelijk Antarctica avontuur.’’

     

    Met de expeditie tochten naar Antarctica krijgt men een zeer volledig beeld op dit witte continent. Gasten kunnen verschillende diersoorten observeren in hun natuurlijk habitat waaronder pinguïns, zeehonden en walvissen en verscheidene historische en wetenschappelijk interessante plekken bezoeken. Al varend genieten zij van de meest spectaculaire zichten met ijsbergen en indrukwekkende passages. De expeditie in Antarctica duurt vijf dagen en iedere dag is er een andere uitstap voorzien.

     

    Er wordt gevaren met de Seabourn Quest, het nieuwste schip van de rederij, met een capaciteit van slechts 450 passagiers. De cruises vertrekken vanuit verschillende havens en duren minimaal 21 dagen. Tijdens deze afvaarten wordt ook aangelegd in enkele top bestemmingen in Zuid-Amerika zoals de uitgestrekte Chileense kust, het adembenemende nationale Park Torres del Paine en Kaap Hoorn.

     

    De Seabourn klanten genieten van een uitstekende service en een ongekende luxe. Alles is inclusief, van eten en drankjes tot de fooien. Er zijn open bars, uitstekende wijnen bij de lunch en het diner en er heerst een ontspannen, gezellige sfeer. Wie met Seabourn reist, voelt zich zeker thuis in de ruime, zorgvuldig ingerichte suites.

     

    10-09-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    09-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel toeristisch

    BRUSSEL: Het toeristisch aanbod groeit aan en de vraag is goed gevolgd

     

     

    Sinds het begin van het vorige jaar steeg het Brussels hotelaanbod van 16 700 naar 17 420 kamers (de grootste twee toevoegingen zijn Pullman Zuid met 237 kamers en Meininger met 150 kamers en 719 bedden). Dat komt neer op een verhoging van 4,3%.

     

    Uit de cijfers die de hotelhouders voor de vakantieperiode meedeelden, blijkt een gemiddelde bezettingsgraad van de kamers van 70%, net als vorig jaar. Dat stelt VISITBRUSSELS tevreden, die zo een stijging van bijna 4% van het aantal toeristen in Brussel in juli en augustus kan melden, rekening houdend met het bijkomend aanbod van bedden. Vergeleken met de zomer van 2012 gingen de gemiddelde kamerprijzen met 4% de hoogte in.

     

    Opvallend voor deze zomer: enkele markante evenementen hadden een impact op de bezetting, zoals de feestdag van 21 juli die 500 tot 600.000 mensen naar Brussel bracht (meestal voor één dag), Floraliëntime: een hogere bezetting met 6.5 punt ten opzichte van de jaren zonder Bloementapijt op de Grote Markt en, natuurlijk Tomorrowland (van 26 tot 28/07 - 180.000 festivalgangers – goed voor een geraamd aantal van 8.000 overnachtingen per dag in Brussel): de bezettingsgraad klom sterk in Brussel, +13 punt op vrijdag 26/7 en + 9.5 punt op zaterdag 27 en zondag 28/7. Voor de drie weekenddagen werd dan een bezetting van ongeveer 82,5% gehaald.

     

    De Brusselse evenementen, Brussel Bad, het Brussels Summer Festival en de Zuidfoor, hebben allemaal een record aantal bezoekers genoteerd. De toeristische attracties bleven niet achter, met stijgende bezoekersaantallen van zowat 10%. De enige kleine domper kwam van het geringer museumbezoek in juli, wat zonder twijfel toe te schrijven is aan het stralende juliweer.

     

    Voor de Brussels Hotels Association (BHA) maakte deze groei van het vrijetijdstoerisme in Brussel in juli en augustus het mogelijk om de uitbreiding van het aanbod op te vangen en om het globale bezoekersaantal van de hotels in Brussel te behouden. De grote uitdaging voor de komende maanden zal er in bestaan om het zakentoerisme op te trekken, dat het sinds het begin van het jaar moeilijk heeft maar wel onmisbaar is voor de rentabiliteit van de sector.

     

    09-09-2013 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs