Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    17-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagne Perrier Jouet

    200 Jaar Champagnehuis Perrier-Jouet

     

     

     

    Champagnehuis Perrier-Jouët vierde haar 200-jarig bestaan met de onthulling van Bi-Centenaire—de allereerste Living Legacy champagne, ontworpen om doorgegeven te worden aan volgende generaties.

    Een exclusieve aanwezigheidslijst werd samengesteld door het huis dat wereldwijd bekend staat voor de Belle Époque Cuvée, voor de bekendmaking van een nieuwe Champagne ervaring. Aanwezigen werden ook uitgenodigd om een nieuw werk te ontdekken van de Amerikaanse kunstenaar Daniel Arsham , ontworpen om de geest van Bi-Centenaire te belichamen. —Een uitnodiging om het leven werkelijk te vieren.

     

    Perrier-Jouët Bi-Centenaire vertelt het onverwachte verhaal van een grootse vintage wijn met een dubbele achtergrond. De eerste vindt vandaag de dag plaats: een champagne liefhebber trakteert zichzelf op een magnum van Perrier-Jouët Belle Epoque 1998. Vele jaren later, op zijn beurt, geniet een nakomeling van een magnum van Belle Epoque 1998, dat doorheen de generaties is doorgegeven en met veel zorg in een privé-kelder werd bewaard in Perrier-Jouët voor bijna 100 jaar. Om deze elegante uitdaging van de tijd te bereiken, werd de vintage om zijn uitzonderlijke verouderingscapaciteit met veel zorg gekozen door huidige keldermeester Hervé Deschamps, de enige 7e keldermeester in het 200-jarig bestaan van het huis.

     

    Voorzitter en CEO van Martell Mumm Perrier-Jouët, Lionel Breton: “We zijn enorm trots om het 200-jarige bestaan van Perrier-Jouët te vieren met deze unieke champagne ervaring als een echte eerbetoon aan het opmerkelijke vakmanschap en de passie van het huis om een gevoel van Franse ‘art de vivre’ door te willen geven aan volgende generaties.”

     

    De avond werd afgesloten met de onthulling van Daniel Arsham’s* unieke diptych sculptuur, dat glimpen van de flessen blootlegt door een originele en aparte architectuur, ontworpen om de filosofie van deze champagne uit te drukken. Daniel Arsham: “Het was de geest van de continuïteit van deze Perrier-Jouët die ik wou aantonen door een diptych te creëren die de essentie van Perrier-Jouët combineerde met mijn wereld. Mijn aanvankelijke inspiratie kwam van Perrier-Jouët’s wijngaarden en kelders, het detail van Emile Gallé’s anemoonbloem”.

     

    Perrier-Jouët Bi-Centenaire is beschikbaar in zeer beperkte aantallen (slechts 100 stuks) in de boetiek van het Champagnehuis in Epernay en op afspraak met een uitzonderlijke ervaring van gastvrijheid. Het is eveneens beschikbaar via het exclusief netwerk van Pernod Ricard voor een gemiddelde aanbevolen verkoopprijs van 10.000 euro.

     

    Uitzonderlijke bekwaamheden in wijnmakerij zijn werkelijk de moeite waard om na te laten als erfenis aan de volgende generatie die dezelfde art de vivre belichaamt. RVH. 





    17-04-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    16-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plattelandstoerisle

     

    Primeur voor Plattelandstoerisme

    Kinderen zijn onze eregasten

     

     

     

    Plattelandstoerisme zit in de lift.  Steeds meer gezinnen vinden de weg naar een charmante bed&breakfast of een landelijke vakantiewoning.

    Voor gezinnen met kinderen is zoeken naar een passende locatie voor een weekendje weg of een korte vakantie vaak een kwestie van compromissen maken.  Dit voorjaar biedt de vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen belevenisvakanties aan voor het hele gezin. Je kan vanaf de Paasvakantie gloednieuwe kindvriendelijke arrangementen boeken, en straks krijgen de kinderen bij aankomst een keitoffe Kids Fun Bag.

     

    Bij kindvriendelijke logies hebben de uitbaters niet alleen een groot hart voor kinderen, maar voorzien ook extra faciliteiten voor hen: van kinderbedjes en –stoelen, over flessenopwarmers en microgolf naar leuk speelgoed of een toffe speeltuin.  Maar er is meer…

     

    Vanaf nu worden in alle 62 logies met het kindvriendelijke label Kids Fun bags verdeeld.  Want kinderen zijn hier écht eregasten!  Bij aankomst krijgen de allerjongsten, van 0 tot 5 jaar, een Funny Kiddie Bag.  Gabbers en meiden tussen 6 en 12 jaar krijgen een Junior Fun Bag cadeau.

     

    In beide zakken zitten een pak leuke dingen voor de kinderen.  Spelletjes, hebbedingetjes, een speelgoedje, kleur- en knutselopdrachten, en proevertjes, aangeboden door diverse kindvriendelijke leveranciers.  Je kan er van op aan dat de kids een hele tijd zoet zullen zijn met hun toffe cadeau.  Bovendien staat er op de milieuvriendelijke zak ook nog eens een leuke kleurtekening die ze met de kleurpotloodjes uit de Kids Fun Bag helemaal kunnen inkleuren.  RVH.

    www.plattelandstoerisme.be





    16-04-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    15-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour: Franse wijnen ... maar Belgische wijnboeren

    Carrefour lanceert het gamma “Franse wijnen… maar Belgische wijnboeren!”

     

     

     

     

    Carrefour Belgium lanceert een gloednieuw wijnassortiment voor de Belgische markt. Het omvat een selectie van Franse wijnen die, zonder uitzondering, door Belgische wijnbouwers worden geproduceerd. Zo wil Carrefour Belgium op zijn elan verdergaan en de Belgische knowhow in het zonnetje zetten.

     

    Dat Belgen van wijn houden, hoeft geen betoog. Met een gemiddelde jaarlijkse consumptie van zowat 30 liter per jaar hoort de Belg tot de meest fervente wijnliefhebbers. Sommigen onder ons beleven hun wijnpassie op een wel heel bijzondere manier: door te verhuizen naar de bakermat van de wijncultuur en het glas te heffen op hun eigen wijn. Zo maken ze dag na dag hun droom waar. Dat is ook de wijnaankoper van Carrefour Belgium, Francis Lerminiaux, niet ontgaan. Hij bezocht de ‘wijnexpats’ ter plaatse, leerde hun cuvées naar waarde schatten en werkte een origineel idee uit: de Belgische consument mee laten proeven van de knowhow van die Belgische wijnproducenten... in Frankrijk.

     

    Frans-Belgische wijnbouw: een succesverhaal

    Van 4 t.e.m. 10 mei 2011 stellen liefst 7 Belgische wijnbouwers hun cuvées voor in de Belgische Carrefour hypermarkten. Zij konden de lokroep van hun passie niet weerstaan en trokken vanuit alle windstreken van België (Brasschaat, Ukkel, Nijvel, Thieu, Groot-Bijgaarden, ...) naar het zuidwesten van Frankrijk om er hun eigen wijn te verbouwen. Een greep uit de prestigieuze appellations -Bordeaux, Bordeaux Supérieur, Haut-Médoc, Sauternes, Cahors -volstaat om aan te tonen dat deze expats onlosmakelijk verbonden zijn met hun wijngaard.

     

    Er worden tal van initiatieven op touw gezet om de wijnen en hun respectieve wijnbouwers te promoten. Flessen van Belgische wijnbouwers uit Frankrijk krijgen een speciaal kraagje aangemeten. Met een affichecampagne voor winkeldegustaties en -animaties door de wijnproducenten zelf kondigt Carrefour het nieuwe gamma aan.

     

    De beslissing om Belgische wijnbouwers uit Frankrijk in de kijker te zetten, kadert in een groter geheel dat al sterk in de basisfilosofie van ons enseigne verankerd is. Voor Julie Stordiau, woordvoerster van Carrefour Belgium, is het onze wil dichter bij de consument te staan: “Of het nu gaat om specifieke afdelingen of producten voor dagelijkse consumptie – fruit, groenten, vlees of verse producten (bvb. 100% Belgische melk) – we stellen de lokale marktspelers altijd voorop. Dat principe lag ook aan de basis van de nauwe samenwerking met de Belgische wijnproducenten in Frankrijk. Buiten onze landsgrenzen is het Belgische patriotisme vaak prominenter aanwezig. Ga maar even het succes na van de “chambres d’hôtes” die door onze landgenoten in Frankrijk gerund worden. Belgen zijn er dol op!” RVH.

     

     

    15-04-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duinkerke getoiid met bloemen

    DUINKERKE  en  REGIO  GETOOID  MET  BLOEMEN

     

     

     

    De lente is in het land en overal ontluiken de bloemen. Het is de gedroomde tijd om er op uit te trekken, bijvoorbeeld naar Duinkerke en naar de regio die deze boeiende stad omsluit. In Duinkerke zetten ze nog een extra tandje bij  voor de bloemenpracht want in de komende weken worden verschillende evenementen georganiseerd voor zij die houden van bloemen, van het frisse groen en van tal van bezienswaardigheden die je in deze unieke lentewereld kunt bezoeken.

     

    Terug naar Duinkerke waar tijdens het weekend van 16 en 17 april, in het park Coquelle, de Marché du Végétal wordt georganiseerd. In de tuinen van het kasteel Rosendaël bezoek je de kraampjes met streekproducten, er wordt muziek gemaakt, gedanst en zelfs de ‘reuze de Dunkerque’ is van de partij, kortom een unieke gelegenheid om het ‘land over de schreve’ beter te leren kennen. Een andere manier om dat te doen is de regio met de auto, de fiets of te voet ontdekken. Er zijn tal van bewegwijzerde, thematische routes zoals de Route du Lin. Langs deze Vlasroute liggen schilderachtige dorpen, echte juweeltjes, zoals Hondschoote, Kellem, Rexpoëde en andere levendige centra van de vlasindustrie, vandaag oases van rust.

    RVH.

    Toeristische info regio Duinkerke – Kust van Frans Vlaanderen: Office de Tourisme ‘Le Beffroi’, rue de l’amiral Ronarc’h, F-59140, Dunkerque, T 00 33 (0) 3 28 66 79 21, e-mail: info@duinkerke.fr, www.duinkerke.fr

     

    Office Tourisme Hondschoote, 5 place Général de Gaulle, T 00 33 (0) 3 28 62 53 00, e-mail: otpaysdulin@free.fr, http://otpaysdulin.over-blog.fr,  www.otpaysdulin.fr

    15-04-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    13-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzame vis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Duurzame vis op het menu in alle Sodexo restaurants.

     

     

     

     

    Vanaf 1 april gebruikt Sodexo, wereldleider op vlak van Quality of Life Services, enkel duurzame vis en zeevruchten op alle sites waar de onderneming aanwezig is. Dit vertegenwoordigt een volume van 800 ton vis in meer dan 1200 bedrijfsrestaurants, scholen en gezondheidsinstellingen in België. Het bedrijf roept zo een halt toe aan de consumptie van 15 met uitsterven bedreigde vissoorten. De beslissing werd op wereldschaal genomen door de Groep Sodexo en België is één van de eerste landen die ze toepast.

     

    Voedingsgewoonten evolueren, consumenten volgen meer en meer de aanbevelingen van diëtisten en zetten twee keer per week vis op het menu. In dertig jaar tijd is de consumptie van vis en zeevruchten verdrievoudigd. Met als gevolg dat er aan overbevissing wordt gedaan die ontelbare soorten met uitsterven bedreigt. Men schat dat vandaag tot 75% van de visreserves die geëxploiteerd worden overbevist zijn. 

     

    Vanaf 1 april 2011 zet Sodexo enkel nog vis en zeevruchten van duurzame herkomst op haar menu’s. De onderneming schrapt op die manier alle vis die met uitsterven bedreigd is. Vijftien soorten worden geband, met name: paling, grenadier, Atlantische en Groenlandse heilbot, leng, keizerbaars, kousebandvis, rode zeebrasem, haai, rog, snapper, zwaardvis, grootoogtonijn en blauwvintonijn, Nijlbaars of Victoriabaars.

     

    Sodexo heeft voor daarnaast een aankoopgids opgesteld voor de bevoorrading van vis en zeevruchten die de duurzaamheidscriteria respecteert. De gids bevat een lijst van vissoorten die ‘risico’ lopen en dus verboden zijn, een opsomming van vissoorten die onder bepaalde voorwaarden gekocht moeten worden (respect voor specifieke zones voor visvangst, vismethodes …) en ook een lijst van niet-bedreigde soorten.

    De nieuwe maatregel versterkt een andere beslissing die het bedrijf in het verleden nam om de aankoop van bepaalde vissoorten te verbieden die een risico vormen voor de voedselveiligheid of omwille van ethische redenen niet toelaatbaar zijn: escolar, tilapia, victoriabaars en pangasius. RVH.

    13-04-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs