Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    12-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mabru, koudegolf

    Koudegolf: prijs van fruit en groenten op de Vroegmarkt stijgt niet explosief.

     

     

     

    Ondanks de koudegolf die het hele land nu teistert, blijven de prijzen van fruit en groenten op de Vroegmarkt van Brussel stabiel.

     

    Sinds het eerder zachte begin van de winter waren de oogsten voortdurend verlaat wat de voldoende toevoer van de plattelandsproducten en de stabiliteit van hun prijzen verklaren. Dit is het geval bij ajuinen, losse wortelen, aardappelen, spruitjes, rode kool, witte en groene kool.

     

    Volgens de handelaars op de Vroegmarkt is er geen prijsstijging van Belgisch fruit en groenten vast te stellen. Nochtans ondergaan de soorten die in volle grond gekweekt worden zoals de boswortelen, selderij en prei de gevolgen van deze koudegolf. De velden zijn namelijk bevroren en deze producten worden dan zeldzamer. Bijgevolg compenseren kwekers de daling van het volume met een stijging van de prijs.

     

    De Vroegmarkt van Brussel is een gediversifieerde aankoopcentrale van hoofdzakelijk voedingsproducten voor professionele aankopers van groot-en kleinhandel, horeca en collectieve keukens. De Markt is erkend voor de omvang van haar productengamma en hun kwaliteit.

    Meer dan 150 kwekers en groothandelaars bieden er fruit, groenten, primeurs, vlees, fijnkost, gevogelte, wild, vis, schaaldieren, zuivelproducten en tafelbenodigdheden. Ook zijn er de cash&Carry, de bloemen en planten. Gemiddeld ontvangt de site 18.000 bezoekers per maand. RVH.

    mabru@mabru.be – www.mabru.be

    12-02-2012 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Route Calais Dover

    DFDS/LD Lines starten nieuwe routetussen Calais en Dover

     

     

     

    De nieuwe route tussen Calais en Dover gaat op 17 februari 2012 van start. 300 Franse medewerkers worden aangesteld en er komen twee schepen onder de Franse vlag op Het Kanaal.

     

    Conform eerdere berichtgeving, maken DFDS en haar partner LD Lines er zich sterk voor om een nieuwe combinatie van passagier-en vrachtverkeer tussen Dover en Calais op te zetten.

    De nieuwe route start per 17 februari met de NORMAN SPIRIT, die onder de Franse vlag vaart. Een oplossing is in zicht om vrij snel een tweede ferry toe te voegen, ferry die eveneens onder Franse vlag zal varen.

    Naast de mensen die al voor de firma werken, komt er 300 man extra personeel op zee en op het vasteland. Bij de aanwerving komen heel wat mensen aan bod die eerder voor SeaFrance werkten.

     

    DFDS en LDA zijn zeer erkentelijk voor de waardevolle steun die ze gekregen hebben van de Kamer van Koophandel, de havens van Calais en Dover en vele anderen. De partners hopen deze vruchtbare samenwerking verder uit te bouwen voor de toekomstige ontwikkeling van het traject en de werkgelegenheid.

    Toeristen en transportbedrijven die tussen Frankrijk en Dover reizen, kunnen nu profiteren van de flexibiliteit met een noordas op de route Dover-Duinkerken en een zuidas op de route Calais-Dover. RVH.

     

     

    12-02-2012 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    11-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Bloom!

    HOTEL BLOOM! IN BRUSSEL OP DE 13de PLAATS

    VAN "DE MEEST TRENDY HOTELS TER WERELD"

    TRIPADVISOR TRAVELLERS¹ CHOICE AWARDS 2012

     

     

     

    Hotel BLOOM! is als een van de grote winnaars uit de bus gekomen bij de TripAdvisor Travellers¹ Choice(r) Awards 2012.

    TripAdvisor, Inc. (NASDAQ: TRIP), de grootste reiswebsite ter wereld, maakte bekend dat Hotel BLOOM! op de 13e plaats staat in de lijst van meest trendy hotels ter wereld (en op de 6e plaats in Europa!). Hotel BLOOM! wist zich tevens als enig Belgisch hotel te profileren als winnaar binnen eender welke categorie van TripAdvisor.

     

    Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de jaarlijkse TripAdvisor Travellers' Choice Awards worden de beste hotels ter wereld in de bloemetjes gezet. Hun onderscheiding danken ze aan diegenen die de hotels het beste kennen, de echte reizigers. In tegenstelling tot andere onderscheidingen komen alle winnaars van de TripAdvisor Travellers¹ Choice voort uit miljoenen waardevolle recensies van reizigers over de hele wereld. RVH.

    Hotel BLOOM! – Koningsstraat 250 - 1210 Brussel

    www.hotelbloom.com

     

     











    11-02-2012 om 13:02 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.culinair canada

    Ontdek de belangrijkste gastronomische producten van Canada

    in Sofitel Brussels “Europe” en “Le Louise"

                           

     

     

    Van 13 tot 17 februari 2012 staat Canada, en dan vooral de kwalitatie gastronomische producten,  in de schijnwerpers in de Sofitel-hotels van Brussel!

     

    In het kader van een reeks initiatieven ter bevordering van de Canadese gastronomie in 2012 werken de ambassade van Canada en de hotels Sofitel Brussels Europe en Sofitel Brussels Le Louise samen om enkele van de belangrijkste producten van de Canadese gastronomie onder de aandacht te brengen.

    ‘s Middags en ‘s avonds zullen de chefs van Sofitel Brussels Le Louise en Sofitel Brussels Europe volgens hun smaak en creativiteit een menu samenstellen met vier Canadese producten met wereldfaam: kreeft, rund, bizon en zwarte kabeljauw (“sablefish”).

     

    Een samenwerking tussen Sofitel en de ambassade van Canada lag voor de hand. Sofitel Europe verwelkomt immers talrijke Canadese delegaties en de chef van Sofitel Le Louise, dhr. Tjaco van Eijken, maakt deel uit van de delegatie van Franstalige chefs die uitgenodigd zijn om hun culinaire ervaringen te delen met chefs uit Québec, tijdens het evenement “Montréal en lumière”. Dit evenement zal van 16 tot 26 februari plaatsvinden in Montréal, met speciale aandacht voor de gastronomie uit Wallonië en Brussel. “We zijn verheugd van het prestige en de uitmuntendheid van Sofitel te mogen genieten om deze prachtige producten voor te stellen en de kwaliteit van onze landbouw te tonen”, aldus Zijne Excellentie de Heer Louis de Lorimier, ambassadeur van Canada in Brussel.

     

    Tijdens deze week zullen de chefs van Sofitel Europe en Sofitel Le Louise de meest befaamde producten van de Canadese gastronomie in de schijnwerpers plaatsen: kreeft uiteraard, maar ook rund, bizon en een grote nieuwigheid voor het Belgische publiek: zwarte kabeljauw.

     

    De zwarte kabeljauw leeft in de diepe wateren van de Noordelijke Stille Oceaan, op een diepte van 300 tot 2700 m. Deze soort onderscheidt zich door zijn donkere, fluweelachtige huid en zijn parelwitte vlees. Zijn hoge gehalte aan olie en in het bijzonder aan omega-3 zorgt voor een zachte textuur en een rijke en smeuïge smaak.

     

    Bizon behoorde al tot de basisvoeding ten tijde van de precolumbiaanse beschavingen in Noord-Amerika. De bizon was met uitsterven bedreigd aan het einde van de 19e eeuw, maar in het begin van de jaren ’90 slaagden Canadese fokkers er weer in om een aanzienlijke kudde op te bouwen. In tegenstelling tot het ruwe beeld dat de wilde Canadese bizon met zijn dikke vacht oproept, is het vlees fijn, mager en zeer lekker.

     

    Het Canadese rund is het resultaat van Britse en Europese rassen, befaamd om de superieure kwaliteit van hun vlees. Tot de populairste rassen in Canada behoren Angus, Hereford, Charolais en Simmental. Deze rassen zijn bekend om hun doorregen, mals en smakelijk vlees.

     

    De Canadese kreeft hoeft ongetwijfeld niet meer te worden voorgesteld. De zuivere en koude wateren van Canada garanderen hun absolute kwaliteit.

     

    Om deze typisch Canadese producten, bereid door de getalenteerde en creatieve chefs van het Sofitel, te ontdekken en te proeven, kunt u uw tafel reserveren in:  Sofitel Brussels Europe  tel 02 235 51 00 Canadees menu aan € 28 (2 gangen) en € 38 (3 gangen) of bij Sofitel Brussels Le Louise tel 02 514 22 00. RVH.

     

    11-02-2012 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    09-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Just for you
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor alle cocktailfans bedacht Bar Connector «Just For You»

     

     

    Met Valentijn in het vooruitzicht is deze cocktail, bestaan uit champagne Esterlin brut, frambozencrème Monin en rozensiroop Monin, alleszins een leuke verrassing.

     

    Het recept bestaat uit 1 cl Monin Syrup Rose, 1 cl Monin Crème Framboise en 10 cl Champagne Esterlin. Deze ingrediënten worden gemixt en in het glas gegoten, als extra garnituur, mooi passend bij de eerder roosachtige kleur is een aardbei. Het ideale glas om deze cocktail te serveren is een Durobor Bubble glas.

     

    De set « Just For You » bestaat uit een fles champagne Esterlin Brut, een fles Monin  frambozenlikeur en een fles rozensiroop Monin en wordt aan de prijs van 54€, verkocht in de Bar Connector (Barasteenweg 654 – 1410 Waterloo – 02.351.28.06)

    De set biedt vanzelfsprekend de mogelijkheid om meerdere cocktails aan te maken aangezien Valentijn in principe het ganse jaar doorloopt. Bovendien kan elk product ook afzonderlijk gekocht worden. RVH.

    09-02-2012 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocktail Just for you
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor alle cocktailfans bedacht Bar Connector «Just For You»

     

     

    Met Valentijn in het vooruitzicht is deze cocktail, bestaan uit champagne Esterlin brut, frambozencrème Monin en rozensiroop Monin, alleszins een leuke verrassing.

     

    Het recept bestaat uit 1 cl Monin Syrup Rose, 1 cl Monin Crème Framboise en 10 cl Champagne Esterlin. Deze ingrediënten worden gemixt en in het glas gegoten, als extra garnituur, mooi passend bij de eerder roosachtige kleur is een aardbei. Het ideale glas om deze cocktail te serveren is een Durobor Bubble glas.

     

    De set « Just For You » bestaat uit een fles champagne Esterlin Brut, een fles Monin  frambozenlikeur en een fles rozensiroop Monin en wordt aan de prijs van 54€, verkocht in de Bar Connector (Barasteenweg 654 – 1410 Waterloo – 02.351.28.06)

    De set biedt vanzelfsprekend de mogelijkheid om meerdere cocktails aan te maken aangezien Valentijn in principe het ganse jaar doorloopt. Bovendien kan elk product ook afzonderlijk gekocht worden. RVH.

    09-02-2012 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    07-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nemo op Schiphol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nemo nu ook op Schiphol

     

     

    Vanaf 20 januari is Science Center NEMO ook te vinden op Amsterdam Airport Schiphol. Wachtende reizigers kunnen in een interactieve tentoonstelling kennismaken met de fascinerende wereld van wetenschap en technologie. De tentoonstelling is geopend door Robbert Dijkgraaf (president KNAW en lid van de Raad van Toezicht NEMO) en Jos Nijhuis (CEO Schiphol Group).

     

    De tentoonstelling is gemaakt om de wachtende reizigers te vermaken en te enthousiasmeren voor wetenschap en technologie. De zes interactieve tentoonstellingsobjecten zijn leerzaam en leuk om te doen. Zo kunnen bezoekers door Ben jij uniek zien hoe het komt dat er zoveel verschillende mensen zijn en maakt de Buis van Kundt geluid zichtbaar.

     

    Michiel Buchel, directeur NEMO, over het initiatief voor deze tentoonstelling: “Het is de missie van NEMO om jong en oud te inspireren voor wetenschap en technologie. Het is fantastisch dat wij met deze compacte tentoonstelling op Schiphol naast onze 500.000 museumbezoekers nog meer mensen kunnen bereiken.” Jos Nijhuis, CEO Schiphol Group, vult aan: “We delen de passie van NEMO voor innovatie. De luchthaven innoveert continu in de faciliteiten en mogelijkheden die de luchthaven haar passagiers biedt. Bovendien willen wij het verblijf van de passagiers op de luchthaven zo aangenaam mogelijk maken.

    Deze tentoonstelling biedt de passagiers een inspirerende kijk op de wereld van wetenschap en technologie en is daarmee een waardevolle aanvulling op de bestaande faciliteiten.”

    De tentoonstelling, die tot begin 2013 op Schiphol te zien is, is een gezamenlijk initiatief van Amsterdam Airport Schiphol en Science Center NEMO en staat in Lounge 1, achter de paspoortcontrole. RVH.

    www.schiphol.be 

     

     

    07-02-2012 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    06-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park inn Luik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cathy Vander Eecken benoemd tot General Manager van het Park Inn by Radisson Liege Airport.

     

     

     

     

     

    Cathy Vander Eecken (35) is benoemd tot General Manager van het Park Inn by Radisson Liege Airport, een jonge, dynamieke en stijlvolle mid-market hotelketen die wordt beheerd door de Carlson Rezidor Hotel Group. Ze volgt er Mark Mosselman op die de leiding neemt van het Radisson Blu Hotel Hasselt.

     

    Cathy Vander Eecken, geboren in België, heeft gedurende de afgelopen jaren inmiddels een ruime en volwaardige kennis verworven van de nationale hotelmarkt. In 2000 zette ze de stap naar de Carlson Rezidor Hotel group als Sales Manager Belgium voor de Radisson Blu Hotels & Resorts in Antwerpen en Brussel. Een jaar later, werkte ze voor het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel als Assistant Director of Sales en werd in 2003 gepromoveerd tot City Director of Sales & Marketing voor het Radisson Blu Palace & Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa.

    Bovenop haar functie als City Director of Sales & Marketing werd ze in 2006 tevens Executive Assistant Manager voor het Radisson Blu Palace Hotel. In 2007 werd ze benoemd tot General Manager van dit hotel, de functie die ze tot op vandaag uitoefende.

     

    “Ik kijk er alvast naar uit om het het Park Inn Liege Airport verder te kunnen ontwikkelen als een van beste produkten in de regio van Luik. Het hotel biedt een zorgloos verblijf in een hedendaags en functioneel warmvol kader  met een gepersonaliseerde service” aldus Cathy Vander Eecken.

    Park Inn By Radisson Liege Airport heeft 100 kamers voorzien van alle comfort zoals Flatscreen TV en gratis draadloos internet, een ruim restaurant met bar en 260m² multi-functionele vergaderzalen die tot 260 gasten kunnen verwelkomen. RVH.

    06-02-2012 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs