De hele geschiedenis van Valrhona kan samengevat worden in de zoektocht naar alleen het allerbeste. Sinds de oprichting in 1922 schrijven de mannen en vrouwen van het bedrijf een lange geschiedenis over Smaak.
Zij creëerden de Valrhona succes story om de wereld kennis te laten maken met Grote Chocolade. Een gepassioneerde zoektocht naar een uitzonderlijke smaak, vanaf de bron ontwikkeld, uitgewerkt met de meest veeleisende kennis, bevestigd door de mooiste creaties en gestabiliseerd door een ontwikkeling van extreme kwaliteit op elk bedrijfsniveau.
Oorspronkelijk was deze zoektocht van Valrhona naar alleen het allerbeste bedoeld voor vakmensen, zodat ze optimaal uitdrukking konden geven aan hun vaardigheden. Ambachtelijke vakmensen en restaurateurs vinden in deze grote chocolademaker de partner die het dichtst bij hun talent staat. Het is voor hen dat Valrhona dagelijks een assortiment van producten, voortgekomen uit deskundige research, en van exclusieve diensten verrijkt, om zo goed mogelijk aan hun verwachtingen tegemoet te komen.
Valrhona wordt door de grootste vakmensen erkend als maker en expert van fijne cacao. Met dezelfde hoge eisen heeft het bedrijf de wereld van de fijnproevers veroverd, die unieke en heerlijke smaakindrukken kunnen ontdekken. De bevoorrechte relatie die Valrhona met liefhebbers van exclusieve en uitzonderlijke chocoladerepen onderhoudt, meer dan 12.OOO klanten in 60 landen, maakt het verschil. RVH.
Pure cacao, is onbetwistbaar het motto van deze chocolatier, die zorgt voor fijne, kwalitatieve Belgische chocoladeproducten.
Galler streeft ernaar om de fijnproever op regelmatige tijdstippen met nieuwe smaken en producten te verrassen en dit op basis van research, waarbij de creatviteit meerrmaals voor onverwachte items zorgt. De mini-reepjes van 12 g verwennen andermaal de chocoladeliefhebber.
Samengebracht in een unieke collectie van een zestal aromas, bevat de pocketbag maar liefst 15 minireepjes. De pocketbag zorgt voor gezelligheid, kan als cadeautip worden gebruikt, maar verenigt vooral fijne chocoladesmaken. In de pocketbag vindt de fijnproever o.m. reepjes met manon, witte praliné, zwarte praliné, melkpraliné, maar ook café liégeois en kokosnoot. Schitterende aromas die je zonder meer verwennen. RVH.
SUNPARKS LANCEERT DE TOURIST GUIDE VOOR MOOISTE PLEKJES IN DE REGIO EN BESTE TIPS OP GEBIED VAN CULTUUR, SHOPPEN EN GASTRONOMIE
Denderen met een railbike over verlaten treinsporen in de Ardennen, dineren aan een riddertafel in Cochem of het uitproberen van cosmetische zalfjes en likeur op basis van paardenmelk in het Limburgse De Peel. Niet alleen in de parken, maar óók in de nabije omgeving van de parken van Sunparks is van alles te beleven. Om gasten zowel op locatie als online de weg te wijzen naar de mooiste plekjes in de regio én voor tips op het gebied van cultuur, gastronomie, shoppen en recreatie lanceerde Sunparks onlangs de Tourist Guide.
Sunparks biedt allerlei mogelijkheden om de privacy en het comfort van een eigen vakantievilla - met tal van overdekte voorzieningen binnen handbereik, zoals het waterparadijs Aquafun - te combineren met de perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. Zo beschikken gasten over allerlei mogelijkheden om zowel in de parken als in de nabije omgeving - In the middle of everywhere - te recreëren. Een slogan die met een knipoog verwijst naar de centrale ligging van de parken.
De Tourist Guide leidt de bezoeker aan de hand van icoontjes naar de leukste activiteiten, verrassende culturele bestemmingen en de beste plekken om te eten en te winkelen: van openingstijden tot de winkels waar je terecht kunt voor de leukste souvenirs. Via de Tourist Guide worden maar liefst 320 tips - verspreid over de acht parken in België, Nederland en Duitsland - aangeboden. RVH.
Unieke collectie stoof- en braadpannen : Le Creuset®
Le Creuset zorgt sedert meerdere decennia voor een unieke en vooral kwalitatieve collectie stoof- en braadpannen. In de enorme fabriek in het Noordfranse Fresnoy le Grand, even buiten de bekende duivenstad Saint Quentin,worden deze stoof- en braadpannen nog steeds op erg traditionele manier gemaakt al heeft her en der ook de moderne technologie zijn intrede gedaan.
In de loop der jaren werden de collecties uitgebreid en aangepast en wordt nu ook rekening gehouden met de nieuwe sociale leeftrends zoals eenpersoonsgezinnen, outdoor cooking, edm.
Op regelmatige tijdstippen worden geleide bezoeken in de fabriek georganiseerd waarbij de belangstellenden met het complete assortiment kunnen kennismaken, de fabriek kunnen bezoeken en op nauwelijks een armlengte van het kokende staal de nieuwe pannen kunnen bewonderen. Bezoekers kunnen echter ook hun kookkunst uittesten en dit aan de hand van diverse collectiestukken om nadien de zelf bereide maaltijd te degusteren. RVH.
Net als elders in Azië is het schoonheidsideaal in Japan, in tegenstelling tot de gebruinde teint bij ons, een zeer lichte, heldere teint. En wel zodanig, dat het Japanse woord Bihaku speciaal dit type porseleinen schoonheid aanduidt. In lang vervlogen tijden drong men zelfs aan op het nuttige van het poeder van parels.
Tegenwoordig biedt de cosmetica aanzienlijk beter uitgedachte oplossingen om Bihaku te realiseren. En in deze tijd, waarin de zon ons bang maakt en een lichte teint weer is, vallen steeds meer westerse vrouwen voor de Bihaku. Annayake heeft nu een productlijn die u weer een stralende heldere rteint geeft: Blanc Japan.
Het serum Eclaircissant Blanc Japan is één van de basisproducten van de aan de witte teint gewijde productlijn van Annayake. Het oefent een meervoudige controle uit op de vorming van melanine op alle niveaus van het productieproces. Subliem voor een stralende doorzichtige en zuivere helde teint.
Parelvoile, het serum Eclaircissant Blanc Japan heeft net zon frisse en lichte doorschijnenende textuur als de dauw. Dit zachte, niet-plakkende product laat een hydraterende en verlichtende voile achter op de huid.
Het serun Eclaircissant Blanc Japan kunt u dagelijks gebruiken, s ochtends voor uw dagcrème en s avonds voor uw nachtcrème. Geleidelijk aan wordt uw teint lichter en uw huid helder. RVH.
Het is even wennen maar dit wordt het helemaal. Kleur in de keuken. Gripi speelt in op die tendens en zet een trendy messenblok neer als eyecatcher. Zwarte blokken, felle tintjes. Echte mode, maar de stilettos staan nu niet achter maar op het aanrecht.
Gripi is even vrolijk als trendy en tegelijk reuze functioneel. Want de messen in het Gripi messenblok snijden alle groente, vlees, vis en brood moeiteloos. Origineel is de verwisselbare kleurstreep in het blok. Even ergonomisch als comfortabel is de zachte grip. Voorkomt rode striemen en geeft verhoogde grip om uitschieters te voorkomen.
Blauwe maandag of groene week? Met Gripi kan het allemaal. Kleur is de trend. En Gripi heeft de vereiste streepjescode. Paars, groen, felrood en stijlvol zwart zijn de verwisselbare binnenstukken. In één keer meegeleverd. Zo past Gripi by Richardson Sheffield zich moeiteloos aan bij theedoeken en pannenlappen. En is soft to handle. Tenminste, dat geldt voor de handgrepen. Fijn om op te pakken en aan te voelen en zorgt zelfs bij nat gebruik voor een moeiteloze grip.
De messenlijn is vaatwasmachinebestendig en bestaat uit een schilmes, vleesmes,huishoudmes, koksmes en broodmes.De lijn wordt aangevuld met vier scharen, in trendy kleuren en uitdagende modellen, elk geknipt voor een ander doel. RVH.
Advies verkoopprijs: Gripi Messenblok 159,00, Messenlijn vanaf 14,00.
Al meer dan 20 jaar neemt Annayake binnen de cosmeticawereld een bijzondere plaats in, dankzij haar hoogwaardige en innovatieve werkwijze die gebaseerd is op de Japanse schoonheidstradities. Annayake richt zich nu ook op de schoonheid van mannen, alle mannen, en heeft voor hen een speciale productlijn ontwikkeld.
Drie basisverzorgingsproducten voor de dagelijkse schoonheid: reinigen tijdens het scheren, de opperhuid zuiveren en de huid beschermen. Kortom, producten die zorgen voor een optimale doelmatigheid, maximale zachtheid, een intens weldadig gevoel en de verfijning van de Japanse rituelen.
De mousse nettoyante is het ideale 2-in-1 verzorgingsproduct voor de meest veeleisende huid. Het wordt gebruikt met lauw water en verwijdert op zachte wijze onzuiverheden en overtollige talg. De huid ziet er weer fris uit, zacht en zuiver, na het scheren met veel lauw water afspoelen, bevat geen parfum. Tubes van 100 ml.
Het masker thermo-purifiant wordt een tot twee keer per week op het hele gezicht of alleen op de T-zone aangebracht, dit voor een altijd schone, gezonde huid. De innovatieve textuur combineert een verwarmend vermogen met de werking van behandelende kool om de poriën te bevrijden van onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen, bevat geen parfum. Tube van 50 ml.
De hydraterende apaisant gel wordt s ochtends en s avonds op de gereinigde en daarna droog gemaakte huid van het gezicht en hals aangebracht. De gel geeft onmiddellijk en voor lange tijd zelfs de meest gevoelige mannenhuid een aangenaam gevoel. De textuur bevat geen parfum, is licht en niet-vet. Geeft een optimale hydratatie en kalmeert alle irritaties. Flacon met pompje van 50 ml. RVH.
De Rezidor Hotel Group, één van s werelds snelst groeiende hotelbedrijven, kondigt het Radisson Royal Hotel, Moskou aan. Het hotel, beter gekend onder de naam Hotel Ukraina, zal het nieuwe vlaggenschip worden van Rezidor in de Russische hoofdstad. Het nieuwe Radisson Royal Hotel ondergaat momenteel een diepgaande renovatie en zal bij heropening op 1 december 2009, 507 gastenkamers en 38 appartementen met hotelservice voorzien.
Dit hotel betekent een nieuwe mijlpaal in onze geschiedenis, merkt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor op. Rezidor, internationale pionier op de Russische hotelmarkt, is vandaag internationale hotelmarktleider in Rusland en de CIS landen. Dit nieuwe hotel is één van de meest opmerkelijke hotelstructuren in Europa. We zijn heel opgetogen met het professionalisme en de kwalitatieve richting die de eigenaar en de bouwprofessionals aan dit historische en monumentale hotel geven.
We kozen de Rezidor Hotel Group als lange termijn partner met de bedoeling om het Ukraina om te vormen in een hotel van wereldklasse, het beste in de stad, met behoud van de unieke geest van deze historische site. We vertrouwen op het Rezidor team dat zij het hotel goed zullen leiden en een uitstekende dienstverlening zullen bieden zodat we meer en meer internationale reizigers in de stad kunnen verwelkomen en tegelijkertijd ook de inwoners van Moskou het hotel laten herontdekken, voegt Aleksey Mikushko, Algemeen Directeur van JSC Ukraina Hotel hieraan toe.
De renovatiewerken zijn een huzarenwerkje de combinatie van het behoud van het uitzicht en de ziel van het originele Ukraina Hotel en het voorzien van de faciliteiten en moderne standaarden op gebied van dienstverlening en veiligheid is niet altijd even eenvoudig.
Het Radisson Royal Hotel, Moskou ligt vlak in het stadscentrum aan de Moskva River, op het kruispunt van Kutuzovsky Prospect en Novy Arbat, twee van de meest prestigieuze commerciële verkeersaders. Verschillende opmerkelijke locaties bevinden zich op wandelafstand, zoals Het Huis van de Regering van de Russische Federatie (het Russische Witte Huis) en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het Rode Plein, geflankeerd door de muren van het Kremlin, ligt dicht bij het hotel en de internationale luchthavens van Moskou zijn gemakkelijk bereikbaar met de belangrijkste spoorverbinding tot aan Vnukovo Airport.
Het gebouw maakt deel uit van de legendarische Zeven Zusters de Sovjet wolkenkrabbers gebaseerd op een idee van Stalin en gebouwd tussen 1949 en 1957 in neoclassistische Sovjet architectuurstijl. Het 34 verdiepingen tellende gebouw is 206 meter hoog (inclusief de 73 meter hoge spits) en werd getekend door de bekende Sovjet architecten Arkady Mordvinov en Vyacheslav Oltarzhevsky. Het is het hoogste Europese hotel van toen, de Sovjet architecten baseerden zich op de technieken die gebruikt werden voor het bouwen van wolkenkrabbers in Manhattan. In totaal werkten ongeveer 2.000 architecten, ingenieurs en ambachtslieden aan de details van dit grandioze project. Vanaf de late jaren 1950 werden enkel de meest bekende burgers en gasten van de Sovjet-Unie bij hun bezoek aan Moskou ontvangen in het hotel.
De klassieke en elegante interieurs worden volledig heringericht en voorzien van de meest modern technologieën. Elk van de 507 kamers en suites en alle 38 appartementen met hotelservice en kitchenette, bedoeld voor langere verblijven, met kamers van gemiddeld 32 m² en suites variërend van 50 tot 260 m² bieden de typische Radisson diensten zoals gratis hoge snelheid en draadloze internettoegang. Een ander hoogtepunt is de kunstcollectie met meer dan 1.000 originele schilderijen van de meest belangrijke artiesten van het socialistisch realisme. De publieke ruimtes bieden verschillende authentieke muurschilderijen en frescos.
Het Radisson Royal Hotel, Moskou zal vier restaurants bieden: een ontbijtruimte, een typisch Russisch restaurant, een gastronomisch restaurant met zomerterras, uitgebaat door de bekende Russische restaurateur Arkady Novikov die er een Franse en Aziatische keuken zal presenteren en tenslotte een speciale gelegenheid op de 30ste en 31ste verdieping waar een gastronomisch Italiaans en gesofisticeerd Japans restaurant gehuisvest zullen zijn. De bar op de 31ste verdieping met adembenemend zicht over Moskou zal the place to be worden!
Bovendien zal het hotel een ultramoderne conferentieruimte bieden met een capaciteit tot meer dan 1.000 gasten: 9 vergaderzalen, een balzaal van bijna 450 m², een businesscentrum en een bibliotheek. Het Wellness Centrum & SPA met een totale oppervlakte van 4.000 m² biedt een 50 meter zwembad, jacuzzis, een Turks bad, een Finse sauna, uitgebreide fitness faciliteiten, een spa, en een Kids club. De luxe boetiek galerij biedt plaats aan de meest exclusieve mode en juwelenmerken. De vijf rivier cruise lijnen met restaurants, special getekend voor het hotel, bieden de mogelijkheid om Moskou te ontdekken op een culinaire boottrip. RVH.
Le Croisic, nieuwe bestemming van Maeva in de Loire streek.
Tot en met half november nodigt Maeva u uit in Le Croisic. Deze badplaats staat bekend voor de charme van zn vissershaven, zn traditionele huisjes en smalle steegjes. Gelegen op zon 10 km van La Baule en Guérande, geniet de residentie Maeva Saint Goustan van een ideale ligging : fijn zandstrand vlakbij, jachthaven en oude stad op 500m en het Ocearium ligt juist tegenover de residentie.
Deze residentie vlakbij het strand van Saint Goustan biedt volledig ingerichte appartementen met terras of balkon met zicht op zee of op de tuin. De klanten kunnen verblijven in studios van 2 tot 4 personen of in 2-kamerappartementen voor 6 personen.
Voor wie in de ban is van watersport, is er de zeilschool in Batz sur Mer en de Cercle
Nautique in La Baule en Le Pornichet. Wie liever een partijtje tennis speelt met vrienden of familie, zijn er tennis courts beschikbaar op slechts 2 km. Op gebied van golf is er de 9-holes golfbaan en voor de pros is er de internationale Golf van La Baule. Ook paardensportliefhebbers vinden vlakbij hun gading.
Tegenover de residentie bevindt zich het Ocearium van Le Croisic waar men meer dan 2000 vissoorten kan bewonderen waaronder de Australische haaien, Tijdens de maanden juni & augustus vinden volgende evenementen plaats: Fête Nautique (Feest van de watersport), Marché Médiéval (middeleeuwse markt).
In Le Croisic, net zoals in alle overige Maeva residenties, worden de klanten uitgenodigd om vakantie ervaringen uit te wisselen en kennis te maken met de andere vakantiegangers en dit dankzij het concept Les Clés de vos vacances. RVH.
Vakantiepark Cap Esterel heropent zn deuren. Dit allereerste vakantiepark uit de geschiedenis van Pierre & Vacances, blijft nog steeds het vakantiepark bij uitstek. Het bevindt zich vlakbij Saint Raphael en is gelegen in een prachtig stukje natuur in het hartje van een wandeldomein dat zich uitstrekt over 210 hectare. Het geniet een uitzonderlijke ligging aan de voet van LEsterel en met een fantastisch zicht op de golf van Agay.
Na 4,5 maanden renovatiewerken, pakt vakantiepark Cap Esterel deze zomer uit met maar liefst 483 volledig gerenoveerde appartementen (gaande van de studio tot het 3-kamerappartement) die in het teken staan van ergonomie. Behalve de moderne decoratie met natuurlijke vormen en de warme uitstraling die er heerst dankzij de zuiderse tinten (oker, aarde, rood), werd vooral veel aandacht geschonken aan een optimale ruimtebenutting. Het meubilair is multifunctioneel, praktisch geïntegreerd in het appartement en gebruiksvriendelijk in elke functie.
Een hedendaags designmeubel dat overdag dienst doet als rek en s avonds tot een bed wordt omgevormd vervangt de slaapbank in de woonruimte. De keuken is doordacht ontworpen met hoogwaardige toestellen en praktisch ingericht met veel opbergruimte. De badkamer is uiterst comfortabel, de helder beige en chocolade tinten zorgen voor een zen sfeer.
De kindercabine wordt een heuse kinderruimte. De bank van het stapelbed kan ingeklapt worden om een speelruimte te creëren waarin stapelbare poefs speeltafels of opbergvlakken worden.
De vele ontspanningsmogelijkheden voor groot en klein omvatten naast 6 zwembaden en een glijbaan, ruim 2500m2 wateroppervlakte die onderverdeeld wordt in diverse waterbassins. Bovendien biedt Cap Esterel een balneotherapiecenter, 15 tennis courts, 9-holes golfterrein, eenmulti-sportterrein, terrein voor boogschieten van 30m, een kinderboerderij, pony club, paintball terrein en een avonturenpark. RVH.
In de aanloop tot de lancering van Oasis of the Seas in december eerstkomend, presenteert Royal Caribbean International een eerste webepisode op de microsite www.oasisoftheseas.com. In wekelijkse afleveringen gunt de rederij de volgende maanden een blik achter de schermen van Oasis of the Seas. Er komt namelijk heel wat bij kijken om een technologisch geavanceerd schip als Oasis of the Seas met 16 dekken en 2.700 kajuiten gestalte te geven.
De eerste webisode kreeg als titel Evolutionary Revolution mee en belicht het ontwerpen van het schip. Dat gebeurt aan de hand van schetsen, tekeningen en interviews met sleutelfiguren van de rederij. De volgende afleveringen zullen dieper ingaan op de veiligheidsvoorzieningen, de mijlpalen in de constructie, de architectuur en de innovatieve voorzieningen. Elke webisode duurt maar enkele minuten en is te bekijken op www.oasisoftheseas.com
Behalve deze webisodes bevat de microsite ook de Chairmans blog door Richard Fain, voorzitter en ceo van de moedermaatschappij Royal Caribbean Cruises Ltd. Je vindt er ook heel wat artist impressions van de voorzieningen en fotos van de actuele bouw van Oasis of the Seas, een e-brochure en andere interactieve tools. RVH.
Dé nieuwigheid voor deze zomer: Stassen OVER ICE is HOT !
Een raadseltje Ik ben een nieuwe, verfrissende dorstlesser. Deze zomer maak ik furore op hippe terrasjes en de meest trendy after work parties van het land. Ik ben een resoluut nieuw concept. Ik ben Stassen Over Ice.
Stassen Over Ice is een nieuwe generatie cider, gepresenteerd in een nieuw longneck flesje, maar dat gedronken wordt in een glas met ijsblokjes.
Ongezien in België Deze nieuwe, verfrissende drank met lichte alcoholgraad is dé rage in de Angelsaksische en Scandinavische landen en maakt deze zomer zijn debuut in België. Het concept is volstrekt uniek: een eigenzinnige dorstlesser die breekt met sociale conventies.
Stassen Over Ice werd ontwikkeld om het ijs te breken, nieuwe ontmoetingen in te leiden en om in alle gezelligheid gedegusteerd te worden. In een eerste fase wordt Stassen Over Ice exclusief verdeeld in selecte bars en cafés en op trendy after work parties. De eerste "Over Ice After Work Parties" in Gent, Luik, Waterloo waren een overtuigend succes.
Logisch, want wie smelt niét meteen voor zijn verfrissende effect, zijn unieke fruitige smaak en zijn moderne "look & feel"? En deze ijsbreker is bovendien een natuurproduct De hele zomer lang brengt Stassen sfeer op supercoole parties in de "ambassadeurlocaties" verspreid over heel België (lijst van ambassadeurcafés en Over Ice After Work Parties op www.stassenoverice.be).
Stassen Over Ice wordt in België ontwikkeld en geproduceerd in de Stassen-ciderfabriek die in 1895 door Léon Stassen werd opgericht in Aubel. Het nieuwe merk steunt dus op de jarenlage expertise en de unieke knowhow van de onderneming. De moderne en originele vormgeving van het flesje en het glas, speciaal ontwikkeld voor deze nieuwe stijl, reflecteren de vaste waarden van de naam Stassen: appels, gezelligheid en Belgische herkomst.
Stassen Over Ice -Apple wordt bereid met een selectie van diverse appelvariëteiten. De typische smaak en het lichte alcoholpercentage zijn het resultaat van de natuurlijke gisting van de appels dankzij de gisten met "champagne"-effect.
Stassen Over Ice -Pear wordt bereid met een selectie van peren die voornamelijk in België en Zuid-Europa geteeld worden. Tijdens de gisting ontstaan aroma's van banaan en abrikoos, net zoals we die in de betere witte wijn vinden, wat deze drank een uitgesproken karakter geeft.
Het alcoholpercentage bedraagt 6%, dus ongeveer net zoveel als een speciaalbier. Naarmate de ijsblokjes smelten en afhankelijk van de hoeveelheid ijs, zakt dit percentage naar 5% of zelfs 4,5%. Stassen Over Ice is dus bijzonder licht, zodat je zonder problemen nog een volgende rondje kunt bestellen. RVH.
3e editie van het Pasta- en Saladefestival bij Novotel
De zomer staat voor de deur en dat betekent genieten! Laat u daarom culinair verwennen tijdens het Pasta-en Saladefestival van Novotel. Dit jaar loopt het festivaltot en met 31 augustus.
Zonnige en frisse gerechten staan centraal in alle bars-brasseries van Foodsquare van de negen Novotel-hotels in België. In elk hotel kan u proeven van heerlijke pastas en salades die samengesteld worden door de chef-koks van Novotel. In de gerechten vindt u de culinaire rijkdommen van ons land terug en ontdekt u de de talenten van de chef-koks. Zij gooien alle hun troeven in de strijd om de beste zomergerechten te bereiden!
Enkele van deze gerechten zijn:
SALADES
Salade van gerookte eendenborst met balsamicovinaigrette, Salade van Noordzeegarnalen, Slaatje van appel en met spek omwikkeld geitekaasje
Salade van Gandaham met meloen
PASTAS
Groene tagliatelli met scampi, mango en kurkumaroomsaus, Penne met broccoli, champignons en kippenreepjes, Penne met broccoli, champignons en kippenreepjes, Papardelle met drie soorten tomaat, ruccola en pijnboompitten
De zomer is een tijd van ongestoord genieten. Daar horen natuurlijk ook ijsjes bij. Ijsjes zijn de ideale verfrissers op een warme zomerdag, evenals een hartelijk dessert na een heerlijke maaltijd. Van dat gegeven besloot Novotel gebruik te maken tijdens het culinair festival. Daarom ontwierp Novotel in samenwerking met Van Gils Ijs een speciale ijskaart.
Er is voor ieder wat wils, want er is keuze tussen 7 verschillende ijscoupes: Cafe Glacé, Brésilienne, Coupe Aardbeien, Coupe Foodsquare, Dame Blanche, Jacques en een Kinderijse van aarbeien roomijs, hoorntje, smarties en slagroom. RVH.
Verhalenplatform StoryNations lanceert sportieve wandeltalkshow voor trajecten van 10.000 stappen
Navitell, het Belgisch technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in mobiele software en storytelling, lanceert vandaag op het verhalenplatform StoryNations de Walking Talkshow, een nieuw verhaal dat sportievelingen tijdens een traject van 10.000 stappen zowel informatie als entertainment bezorgt. Tijdens de Walking Talkshow krijgt de wandelaar heel wat infotainment van een paar virtuele vrienden en deskundigen. Naast trends inzake sport, beweging, coaching, informatie over de juiste wandelschoenen en correct bewegen, komen ook straffe wandelmuziek, leuke weetjes en zelfs een sessie met een lachcoach aan bod.
Een Gents idee: De Walking Talkshow is een nieuwe manier om mensen op een belevingsvolle manier aan het bewegen te krijgen aldus Isabelle Maenhout, CEO van Navitell. De idee ontstond tijdens een creatieve brainstormingsessie met Christophe Peeters, Schepen van Sport van de stad Gent. Hij wou de Gentenaars op een originele manier aansporen om meer te bewegen. De idee groeide al gauw uit tot een overal toepasbaar concept. Hierdoor kan deze Gentse uitvinding vanaf vandaag eender waar beleefd worden: in het bos, in een park, op de wandelpiste zelfs in de tuin.
Voor Gent werd trouwens nog iets speciaals ingebouwd: Wie de Walking Talkshow wil ervaren aan de Gentse Watersportbaan, krijgt een leuk extraatje onder de vorm van plaats-gelinkte informatie: namelijk een verlengstuk van 3 km, waarmee je tijdens de wandelshow heel wat over de Blaarmeersen te weten komt RVH.
Lets Meet In Brussels, hét jaarboek voor congresorganisatoren dat het BITC (Brussel Internationaal -Toerisme en Congres) jaarlijks uitgeeft, heeft Europcar, de Europese leider in de verhuur van personen-en lichte vrachtwagens, uitgekozen als exclusieve partner om wagens te leveren aan het hotel of op de plaats van de conferentie.
Europcars Hotel Drive wist de adviseurs van het BITC voor zich te winnen. Met dit product kunnen de receptionisten en conciërges van hotels en de verantwoordelijken
van congreshallen 7 dagen op 7, van 8 tot 22 uur, en via een exclusief telefoonnummer, een voertuig reserveren dat hen binnen het uur wordt geleverd. Dit
aanbod is uniek in de Belgische markt van de kortetermijnverhuur, en een waardevolle service voor een zakelijk cliënteel dat qua mobiliteit steeds veeleisender is.
Het aanbod van Europcar is goed doordacht en gemakkelijk te gebruiken. Daardoor
wordt het kinderspel om in een recordtijd een kwaliteitsservice aan te bieden, verklaart Ricardo Fusari, hoofdconciërge van hotel Amigo in Brussel. Bovendien is alle informatie over de tarieven duidelijk voor de klant, voegt Francisco Nieto Moreno, hoofdconciërge van Sofitel Brussels Europe, daaraan toe. Beiden zijn trouwe klanten van het product Hotel Drive van Europcar. RVH.
Exclusief nummer Hotel Drive Europcar: 0496 58 97 67
Reserveringen en algemene verhuurvoorwaarden op het internet: www.europcar.com
De 3de editie van de Brussels Urban BBQ loopt ditmaal op zondag 23 augustus vanaf 12 uur.
In het unieke kader van de Kunstberg, hartje Brussel, vlakbij het Centraal Station, zorgen Yves Mattagne, 2-Michelinsterren, restaurant Sea Grill Brussel; Gaetan Collin, restaurant Jaloa Brussel; Kristof Begyn en Didier de Roover restaurant Kijk Uit in Vilvoorde en de jonge Franse sterrenchef Mauro Colagreco, restaurant Mirazur in Menton voor uiteenlopende bereidingen.
Op het menu staan o.m. degustaties van King crab uit Alaska, filet van zalm uit Alaska, ganzenlever Rougié, magret van eend Rougié en een escalope van eendenlever Rougié. Maison Virginie zorgt ditmaal voor de wijnkeuze.
Fijnproevers betalen 5 per degustatiehapje. Net als bij vorige edities geldt ook nu het principe first come first serve. De Brussels Urban BBQ gaat om 12 uur van start tot uiterlijk 16 uur, behoudens vroegere uitputting van de voorraden. RVH.
Geef toe: een grote vis in mootjes hakken, dat is zonde. Daarom heeft Demeyere een ovale vispan ontwikkeld met royale afmetingen, 45 cm lang, 24 cm breed. Zo kan je gemakkelijk een grote vis in zijn geheel bereiden. De antikleeflaag en de zijdelings geplaatste handvatten zorgen voor extra gebruiksgemak.
Resultaat is een indrukwekkende vis, gebakken, gepaneerd, met groenten gegarneerd Onnodig om bij je tafelgasten naar complimentjes te hengelen!
De ovale vispan van Demeyere is vervaardigd van een 7 lagenmateriaal, 3 mm dik, tot aan de rand voor een optimale warmtegeleiding over de ganse oppervlakte van de pan. Met de ingenieuze excalibur®-antikleeflaag is het heel gemakkelijk om zeer zachte of gepaneerde vissen in hun geheel te bakken. Bovendien heb je weinig of geen margarine of olie nodig voor een prachtig én gezond resultaat.
De vispan van Demeyere is geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Bij het bakken op een fornuis, kan je de pan op twee bekken zetten. Je kan de vispan ook probleemloos in de oven gebruiken tot 250°C. Alleen moet je erop letten dat je de pan niet onder de grill plaatst, omdat je dan de antikleeflaag kan beschadigen. De zijdelings geplaatste handvatten zijn een even slimme als handige innovatie: je kan de grote vispan nu gemakkelijk in en uit de oven nemen. RVH.
Op zaterdag 18 juli wordt vanaf 11u in het Centraal Station in Antwerpen een reuze KUSSENGEVECHT georganiseerd! Een pyjama aantrekken en een kussen in het rond gooien, kan deze zomer zijn vruchten opleveren bij Ibis
Ibis, het internationale netwerk van voordelige hotels van de groep Accor presenteert zijn promotionele zomercampagne en biedt aantrekkelijke voordeeltarieven aan.Naar aanleiding van deze actie, organiseert Ibis Belux een reuze kussengevecht. De eerste 1000 slaapkoppen die naar het Centraal Station van Antwerpen komen vallen in de prijzen.
De 1000 eerste volwassenen die zich in pyjama in het Centraal Station aanmelden, als deelnemer van het kussengevecht, krijgen een bon. Hiermee betaalt u voor een overnachting in een dubbele kamer met ontbijt slechts 1 , geldig tot 31 december 2009 in de 24 Ibis-hotels in België en in het Groothertogdom Luxemburg.
Dit kussengevecht is onderdeel van de promotionele zomercampagne van Ibis, waarbij er 10 tot 15 kortig wordt gegeven op een overnachting in de periode van 10 juli tot 6 september 2009. Deze verblijven kunnen uitsluitend gereserveerd worden op de websites : ibishotel.com of accorhotels.com.
Deze aanbieding is geldig vanaf vandaag in bijna 700 deelnemende Ibis-hotels in 30 landen wereldwijd[1], waarvan 24 hotels in België en het Groothertogdom Luxemburg. Een gedroomde kans om te genieten van het comfort en de kwalitatieve dienstverlening van Ibis :een compleet uitgeruste kamer, een dienstverlening die 24 uur op 24 beschikbaar is, een bar en een snackservice die elke dag onafgebroken beschikbaar is en ontbijt dat geserveerd wordt vanaf vier uur tot s middags. RVH.
Sinds 13 juli openen alle Delhaize supermarkten in België om 8u00 hun deuren. Delhaize komt hiermee tegemoet aan de veranderende behoeften van de klanten. Aangezien mensen steeds vroeger vertrekken naar het werk of om de kinderen naar school of de opvang te brengen, is het handig als men dit direct kan combineren met een bezoek aan de supermarkt. Ook voor klanten die van een heerlijk vers ontbijt wensen te genieten, is de opening om 8u00 een ideale oplossing. Het nieuwe openingsuur kadert in de strategie van Delhaize België waarin versheid, klantvriendelijkheid en convenience centraal staan.
Delhaize vindt het belangrijk dat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot een Delhaize-winkel. Daarom streeft Delhaize er niet alleen naar om in gans België over een dicht netwerk van winkels te beschikken, tevens hebben de winkels ruime openingsuren. In de strategie van Delhaize staat de klant centraal. Behalve een ruim aanbod van verse en andere producten tegen competitieve prijzen, zijn openingsuren een belangrijk onderdeel van de klantenservice.Alle klanten die op 16, 17 en18 juli tussen 8u en 8u30 een Delhaize supermarkt bezoeken, zullen er kunnen genieten van een gratis, ovenverse croissant.
Tijdens de zomermaanden zijn de Delhaize supermarkten ook op zondag open aan de Kust en in de Ardennen. Meerbepaald zijn de supermarkten in Blankenberge, Knokke en Oostende (Oostende stad en Mariakerke) in juli en augustus open op zon- en feestdagen van 9u00 tot 13u00. Ook de Delhaize supermarkt in Sint-Pieters Brugge is vanaf nu zondag open van 9 tot 13u in het zomerseizoen. De supermarkten te Aywaille, Dinant en Marche zijn in juli, augustus en september open op zondag. De winkel in Aywaille is ook open op feestdagen in deze periode. RVH.
De Screwpull koeler is onmisbaar om uw mousserende en niet-mousserende wijnen te koelen en kan ook voor water of frisdrank worden gebruikt. Nadat ze eerder beschikbaar waren in zwart, biedt Screwpull nu ook koelers in frisse zomerkleuren zoals verfrissend groen, zomers geel of klassiek Bordeaux.
De Screwpull koeler is plat en neemt een minimale ruimte in, bovendien is hij ideaal van vorm en voelt zacht aan. Dankzij de elastische band sluit de koeler nauw aan op de fles. Enkele minuten volstaan om de koeler ijskoud te maken zodat de fles haar koelte gedurende lang tijd bewaart.
Screwpull biedt nu ook een mini koeler, ideaal voor het koelen van kleinere flessen, 30 of 50 cl en dit zowel voor wijn, water als frisdrank. Het handige formaat maakt hem tot een geschikte partner voor alle zomerse momenten. RVH.