:roll:
3e editie van het Pasta- en Saladefestival bij Novotel xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
De zomer staat voor de deur en dat betekent genieten! Laat u daarom culinair verwennen tijdens het Pasta-en Saladefestival van Novotel. Dit jaar loopt het festival tot en met 31 augustus.
Zonnige en frisse gerechten staan centraal in alle bars-brasseries van Foodsquare van de negen Novotel-hotels in België. In elk hotel kan u proeven van heerlijke pastas en salades die samengesteld worden door de chef-koks van Novotel. In de gerechten vindt u de culinaire rijkdommen van ons land terug en ontdekt u de de talenten van de chef-koks. Zij gooien alle hun troeven in de strijd om de beste zomergerechten te bereiden!
Enkele van deze gerechten zijn:
SALADES
Salade van gerookte eendenborst met balsamicovinaigrette, Salade van Noordzeegarnalen, Slaatje van appel en met spek omwikkeld geitekaasje
Salade van Gandaham met meloen
PASTAS
Groene tagliatelli met scampi, mango en kurkumaroomsaus, Penne met broccoli, champignons en kippenreepjes, Penne met broccoli, champignons en kippenreepjes, Papardelle met drie soorten tomaat, ruccola en pijnboompitten
De zomer is een tijd van ongestoord genieten. Daar horen natuurlijk ook ijsjes bij. Ijsjes zijn de ideale verfrissers op een warme zomerdag, evenals een hartelijk dessert na een heerlijke maaltijd. Van dat gegeven besloot Novotel gebruik te maken tijdens het culinair festival. Daarom ontwierp Novotel in samenwerking met Van Gils Ijs een speciale ijskaart.
Er is voor ieder wat wils, want er is keuze tussen 7 verschillende ijscoupes: Cafe Glacé, Brésilienne, Coupe Aardbeien, Coupe Foodsquare, Dame Blanche, Jacques en een Kinderijse van aarbeien roomijs, hoorntje, smarties en slagroom. RVH.
www.novotel.com
|