Zoeken in blog

Foto
GASTRONOMIE & TOERISME
Rendez-vous avec le Nord

Gastronomie & Toerisme verschijnt vijf maal
per jaar en is een realisatie van de vzw Horizon,
Astridlaan 90 b1, 8620 Nieuwpoort en vzw
Reizen & Smullen, Bassevillestraat 101, 8434
Westende, met als doel de horeca, het toerisme,
vrije tijd, lifestyle en interieur in al hun vormen
te promoten. De redactie bestaat uitsluitend uit
vrijwilligers. Al deze reportages zijn wekelijks te
beluisteren op de FM 106,1 Radio Beach, elke
vrijdagvoormiddag even na 10 u.

VERSPREIDING
Het magazine wordt gratis selectief verspreid
naar een bestand van levensgenieters,
gastronomen, reislustigen, managers,
zonnekloppers en natuurliefhebbers +
gratis verdeling via VVV-kantoren aan
de kust, Brugge, Gent, Veurne, Diksmuide,
Noord-Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen
en in een reeks geselecteerde winkels.
Wie een persoonlijk abonnement op adres
wenst kan dit mits overschrijving van
20 euro per jaar, over te maken op
het PCR-nummer 000-0483943-10
met vermelding "Abonnement 2009".

Hoofdredacteur
Georges Keters

VERANTWOORDELIJKE UITGEVER
REDACTIEADRES & SECRETARIAAT
vzw Reizen & Smullen (Travel & Gastronomy)
Bassevillestraat 101
8434 Middelkerke-Westende
Tel. 058 23 68 79
Fax: 058 23 10 90
Mobile: 0495 22 68 79
E-mail : Georges.Keters@skynet.be
PCR : 000-0483943-10

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd
of openbaar gemaakt (op gelijk welke
manier) zonder schriftelijke toestemming van
de uitgever. Publicitaire teksten blijven buiten
verantwoordelijkheid van de uitgever.

Foto
Foto
Magazine Gastronomie & Toerisme
Gastro, Toerisme, Lifestyle, Interieur, Auto
24-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastronomie aan Zee

Gastronomie in Westende


Kerst en van Oud naar Nieuw in

Hotel-Restaurant SINT-LAUREINS

en ja we zijn open 
op kerstavond…

 
KerstMenu

24 – 25 – 26 december

 Cava met zijn hapjes

 Zeeduivel, krab en groentenmimosa in een krokant jasje

 Geroosterde melkkalfnootjes, oude portsaus met ganzenlever en gratin van schorseneren

  Kaasplank en nagerechtenbuffet

 Gepaste wijnen

 Prijs: 55 euro

 

Menu Oudejaarsavond

 

Vrijdag 31 december

Champagne met een bordje vol mondgeneugten



Winterslaatje met gemarineerde en gebakken tonijn

Cappuccino van kreeft

 Spoon

Fazantenfilet, gevuld peertje en saus "Fine Champagne"

                                     Kaas- en nagerechtenbuffet

 Mokka

 Prijs: menu + wijnen 95 euro

 

ARRANGEMENT

 

2 nachten + menu + wijnen + brunch

 200 euro per persoon

 

BRUNCH

 Op 1 januari 2011 om 11 uur

 

30 euro per persoon

  Hotel-Restaurant St-Laureins

Strandlaan 12

B-8434  WESTENDE – MIDDELKERKE

Tel.: 058 23 39 58

www.st-laureins.be

info@st-laureins.be

 






>> Reageer (0)
22-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastronomie in Middelkerke

 

Van Oud naar Nieuw in

 

RESTAURANT THE LORD

Oudejaarsmenu

Vrijdag 31 december om 20 uur

 

Aperitief met huisgemaakt wachtbordje

Roomsoepje van tomaat

Gepocheerde zeeduivel met scampi en een beurr Blanc van witte wijn en brunoise van tomaatjes

Nootjes van ree meet een geurig Cabernat Sauvignon sausjs en wintergarnituur

Nagerecht Saint-Sylvestre

 

Menu: 49 euro

Aperitief 6 euro

 

Restaurant The Lord

Leopoldlaan 129

8430 Middelkerke

059 31 22 84

 


>> Reageer (0)
18-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REISWERELD - OOSTENDE AAN DE TOP

Valerie Peeters ( GlobalTravel)

is  Beste Reisagent van Vlaanderen 2010

 

 

OOSTENDE – De 33-jarige Valerie Peeters uit het reiskantoor GlobalTravel aan de Vlaanderenstraat 29 in Oostende werd door de jury van het vakblad Travel Magazine in het prestigieuze Hilton Hotel Antwerpen uitgeroepen tot Beste Reisagent van Vlaanderen. “Voor mij een schitterende bekroning voor mijn nooit afgeven en inzet voor de klant-reiziger aan wie ik graag een perfect voorbereide reis aflever”, zegt Valerie Peeters.

 

Geboren en getogen in Oostende is Valerie Peeters al van kindsbeen gebeten door de reismicrobe: “Samen met mijn ouders trokken we veel op reis met de auto, later werd dat het vliegtuig. Na mijn humaniora koos ik voor Toegepaste Wetenschappen aan de Gentse Universiteit. Bleek al spoedig dat dit mijn ding niet was. Ik herschikte mijn plannen voor de toekomst en koos voor de toerismehogeschool KHBO. Ik liep stage bij de Oostendse touroperator Travelworld van Thierry Rayée en behaalde mijn diploma. Het moet zijn dat ik het goed deed want ik kon na mijn studies onmiddellijk beginnen bij Travelworld. Dat was reizen voorbereiden en afwerken. Toen later bleek dat een plaats vrij kwam in het reiskantoor GlobalTravel, op hetzelfde adres, kreeg ik de kans zelf reizen te verkopen.”

 A  LA CARTE

Intussen zit Valerie Peeters al tien jaar in het kantoor en is een van de pijlers van het team onder directie van Carine Vens. “Reizen verkopen is een droom. En er is niets leuker dan naderhand te mogen horen dat alles goed verlopen is. Ik hou ervan reizen à la carte te verkopen. Volledig op maat, een specialiteit waarmee Travelworld zijn naam maakte. Da’s pas leuk. Een reis uit de brochure verkopen kan iedereen. Je kiest voor een vliegvakantie naar Eygpte, Turkije of de Canarische Eilanden, duidt die aan in de folder of brochure en hop, klaas is kees. Geef mij maar de vraag naar een op maat gesneden reis. Daar schuilt hem de echte verkoper. Misschien is het daardoor dat ik verkozen ben tot de beste reisagent van het jaar, titel die ik graag deel met het ganse team”, stelt een glunderende Valerie.

FINALE MET 15

Vlaanderen telt een paar duizend reiskantoren, goed voor zowat 10.000 arbeidsplaatsen. Iedereen kan zich kandidaat stellen voor de titel. Een mystery-jury komt naderhand uiteraard incognito in het kantoor polsen hoe men werkt. Naderhand kiest deze jury 15 man en legt hen diverse malen op de vragenrooster. Valerie Peeters: “Dan weet je dus al dat je bij de finalisten bent. Dit jaar waren er 120 kandidaten. Het vragenverhoor is werkelijk niet van de poes, maar ik had er toch goede hoop op. De finalisten werden uitgenodigd op het galafeest in Antwerpen. Ik dus met een bang en super nerveus hartje er naartoe. De ontknoping was evenwel fenomenaal. Voor mij is die titel een erkenning voor de inzet om de klant-reiziger tot in de puntjes te verzorgen. Eer halen van je werk is het einde. Ik wil hierbij dan ook graag al mijn collega’s uit het kantoor GlobalTravel én Travelworld danken, want zonder teamwerk kan je geen resultaten halen.”

KWALITEIT & LUXE

De Beste Reisagent van Vlaanderen 2010 zag in de tien jaar dat ze actief is het gedrag van de reiziger stilaan veranderen. “Waar men vroeger eerder koos voor een massaproduct, kiest men vandaag graag voor kwaliteit en luxe. Vandaar dan ook veel à la carte reizen en cruises. Men betaalt uiteraard iets meer dan de klassieke brochurereis, maar de belevenis van de vakantie ligt een stuk hoger in waarde. Vandaag liggen de à la carte reizen naar Amerika goed in de markt, net als de cruises van Seabourn. En wat uiteindelijk van groot belang is voor de toekomst, een goed verzorgde reis zorgt steevast voor een vaste klant mee. En dat is uiteindelijk ons doel: dromen omzetten in onvergetelijke mooie reizen”, besluit Valerie Peeters, Vlaanderens beste reisagent 2010.

(Georges Keters)






>> Reageer (0)
05-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastronomie aan Zee

Gastronomie In Oostende

Van oud naar nieuw in Ostend Queen

 

Oostende, Stad aan Zee, is ook dit jaar de badplaats bij uitstek om het oude jaar uit te wuiven en het nieuwe met brio binnen te halen. Naast enkele toeristische evenementen ligt het culinaire accent – net als vorig jaar – in het gastronomisch restaurant OSTEND QUEEN. Onder impuls van Bert Folens en Yves De Ridder rees deze eettempel met bravoure uit zijn as. Samen met een Chef als Koenraad Steenkiste en een uitstekende zaalbediening met opperhoofd Patricia wist Ostend Queen in het bijna voorbij jaar de lekkerbekken op hun hand te krijgen. Eendracht maakt macht is hier geen ijdel begrip.

Om dat alles in de kijker te stellen, wil OSTEND QUEEN dan ook met culinaire hoogstandjes de eindejaarsfeesten naar voor schuiven met twee succulente menu’s.  Het wordt nu al likkebaarden.

 

Kerstmis

Dit menu loopt van 23 december tot en met 30 december 2010

 

Mondgeneugten

 

Trilogie van Jamon de Trevelez Pico Veleta 24 messes Mousse - coppa - heldere bouilon

Champagne Moët & Chandon Brut Impérial

 

Ravoli van King Krab, vinaigrette «à l’orange»

Château Bel Air «Bordeaux» Sauvignon

 

Zeetongfilets, Champagnesaus & jonge uitjes

St-Veran «Domaine La chevêche» 2008

 

Jonge kalkoen uit Stasegem, Brussels lof - vossebessen - Bekegemse eendenlever

Barbera d’Alba DOC Poderi e Cantine Oderro 2007

 

“Pain perdue” & gebakken ananas, Bourbon vanille ijs - geconfijte schilletjes &  Pana cotta & bittere chocolade “80% Uganda”

 

Menu : 75 euro

 

All  in: menu,  aperitief, wijnen, water en koffie of thee: 105 euro

 

*******************

Oudejaarsavond

Aperitief

 

Proeverij rond zeevruchtjes

Gegrilde Sint-Jakobsvruchten - Oostendse oester - bisque van kreeft

Champagne “Moët & Chandon Brut Impérial“

 

Zeetongfilet “en medaillon”, Caspian Top Selection Caviar - knolselder

Château La Bastide “Corbières” 2009

 

 

Dubbele consommé van fazant, Quenelles pistache & morieltjes

 

 

Pomme crevettes Ostend Queen, handgepelde grijze garnalen - “Riesling” sabayon

Riesling “Hochheimer Hernberg“ Qualitätswein Trocken 2009

 

Spoom met citrus “Calamansie”

 

Hertenkalfnootjes, butternutsquash & ravioli van Bekegemse eendenlever

Château Petit Bocq «Cru Bourgeois» 2007

 

Gebakken schapenkaasje “Pérail” & rozijntjes

Menetou salon Rouge “Domaine Chatenoy“ 2007

 

Carpaccio van ananas & gember, bittere chocolade ijs 70%

 

Menu all in: 175 euro - Aperitief, wijnen, diner, koffie en glas champagne om middernacht

 

Muziek omkadering - aanvang stipt om 19 uur

 

**********

OSTEND QUEEN is gesloten op 24 december 2010 alsook op de middag van 31 december en van 1 januari 2011.

Reservaties voor oudejaarsavond zijn slechts gegarandeerd  na ontvangst van uw betaling op rekening nummer: 731-0032127-92 van nv New Ostend Queen

Meer proeven en details op www.ostendqueen.be

OSTEND QUEEN – Kursaal Westhelling

8400 Oostende

Tel.: 059 – 44 56 10 + 0475 55 23 93

Gesloten op dinsdag & woensdag – tenzij voor banketten of feesten

oooOOOOooo






>> Reageer (0)
04-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnfeest in NIEUWPOORT
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Zaterdag 13 en zondag 14 november in  NIEUWPOORT

 

Frans Weekend

in

Wijnhandel GERARD

 

Luc Gerard & Detje nodigen u graag uit op zaterdag 13 en zondag 14 november, telkens van 11 tot 19 uur voor een uitgelezen degustatie

Franse Wijnen & Champagnes

Patrice Lamère laat zijn beste Champagnes proeven

Op zaterdag 13 november is Ludwig Cooreman present en stelt zijn domein Château Bertrand Braneyre uit de Haut Médoc voor

 

Wijnhandel Gerard pakt tijdens het Frans Weekend uit met promoties en kortingen op het ganse gamma Franse wijnen.

WIJNHANDEL GERARD – Oostendestraat 2 – Nieuwpoort

LucGerard@hotmail.com – gsm 0475 82 06 15

 

oooOOOOooo


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastronomie in MIDDELKERKE
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Gastronomie in Middelkerke

Restaurant  DE VLASCHAARD

Champagnemenu

 

Donderdag 11 tot en met zondag 14 november

 

 

Eén fles Champagne Guy Cadel voor twee personen

Wachtbordje

Filet van tonijn op Chinese kool en oester, sorbet van groene appel en wasabi

Op de teppanyaki gebakken Sint-Jacobsnootjes met crème van ganzenlever en artisjokkenmousseline

Gebakken grietfilet met zalfje van groene kool en gevogeltejus

Bakje van witte chocolade met bananenlikeur, brownie van pistache, crème brulée en sambasorbet

 

70 euro per persoon

 

Restaurant DE VLASCHAARD – Leopoldlaan 246 – Middelkerke

Reservatie: 059 30 18 37

www.de-vlaschaard.be

Bijlagen:
BLOGBLOGBLOG.JPG (414.1 KB)   


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastronomie aan Zee

Gastronomie in Middelkerke

Restaurant CHAPLIN

Oudejaarsavond

Vanaf 19.30 uur

 

Champagne Veuve Fourny & Fils en z'n hapjes

Kortgebakken St-Jacobsvruchten in waterkersroom

Kabeljauw met parmezaankorstje , zalf van knolselder

Sorbet van cassis

Hertekalfilet met stoemp van andijvie , gebakken oesterzwam en graanmosterdsaus

Verrassing 2010

Glas champagne rosé Veuve Fourny & Fils door het huis aangeboden

Braziliaans genot

Menu met gepaste wijnen110.00 euro

oooOOOooo

Nieuwjaarsdag 1 Januari 2011

Vanaf  12 uur

Champagne Veuve Fourny & Fils en z'n hapjes

Kort gebakken St-Jacobsvruchten in waterkersroom

Hertenkalfilet met stoemp van andijvie, gebakken oesterzwam en graanmosterdsaus

Verrassing 2011

Braziliaans genot

Menu 60 euro

Menu met gepaste wijnen 80 euro

Restaurant CHAPLIN – Leopoldlaan 95 – 8430 Middelkerke

Tel.: 059 – 31 06 38 – www.restaurantchaplin.be – info@restraurantchaplin.be






>> Reageer (0)
02-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTERPLEZIER IN OOSTENRIJK

Genieten in de hoofdstad van de Alpen

Kerst en winterpret in Innsbruck

 

Als er een land is waar Koning Winter voor gezelligheid zorgt dan is het Oostenrijk. Als hoofdstad van Tirol en de Alpen weet Innsbruck al uw winterse verlangens in te vullen. Zowel cultuurminaars als sporters komen hier ruim aan hun trekken. De troeven van de regio Innsbruck zijn onuitputtelijk. Met vakantiedorpen als Aldrans, Ampass, Rinn, Sistrans, Lans en onder ander Igls valt altijd iets te beleven.

 

Kerstmarkten vindt men in zowat alle Europese topsteden. Innsbruck daarentegen zorgt voor een apparte sfeer en is hiermee een van de koplopers in de Alpen. Of ken je een romantischer plek om een kerstboom te bewonderen aan het Gouden Dakje, aansluitend de kerstmarkt, een kleurrijk spektakel dat nog loopt tot en met zondag 26 december. Ideaal om de historische stad in al zijn glorie te ontdekken of te herontdekken. Hierbij wordt de Maria-Theresia-Straat omgetoverd in een verkeersvrije X-Mas zone, en dit tot en met donderdag 6 januari 2011.

VOLKSMUSEUM  & SPORT

Een bezoek overwaard is de Hofkirche, minder opvallend aan de buitenzijde, des te waardevoller binnenin waar men kan genieten van een der mooist gebouwde cenotafen ooit, deze van Maximiliaan I, ledig grafmonument omringd door een erehaag van 28 meer dan levensgrote beelden van vorsten en koninginnen.

Net naast de Kofkirche bevindt zich het Tiroler Volksmuseum, inhoudend een schat van waardevolle voorwerpen, dwars door de geschiedenis heen, met aandacht voor de folklore van elke streek en dorp.

Naast deze voornaamste bezienswaardigheden bezit Innsbruck nog tal van musea, stadspaleizen met het slot Ambras en zijn unieke collectie harnassen, een rariteitenkabinet en onder andere een portrettengallerij van de Habsburgers.

Innsbruck is evenwel ook een bijzonder sportieve stad. In 1964 en 1976 werden er de Olympische Winterspelen georganiseerd. Sportlui kunnen er dan ook terecht in het Bergiselstadion voor het schansspringen en in het Eisstadion voor het snelschaatsen. De Olympia-Bobbahn in Igls staat elke dinsdag en donderdag open voor het publiek, voor een duizelingwekkend ritje met de bobslee. Iets voor durvers.

OLYMPIA SKIWORLD PACKAGE

Een van de toppers is alvast het Olympia SkiWorld Package waarbij acht skigebieden, goed voor 280 km, voor ongekende winterpret kunnen zorgen. Dat pakket ligt al op tafel vanaf 350 euro, inbegrepen 4 nachten in 4-sterrenhotel, half pension an 3-dagen ski-pas. Het pakker in de formule 7 nachten met 6-dagen ski-pas wacht al op je vanaf 564 euro. Je kan kiezen tussen een verblijf in hartje Innsbruck of in een van de vele charmante vakantiedorpen. Meer info en on-line boekingen:  www.ski-innsbruck.info, tel. +43 512 56 2000.

Wie meer wil weten over Innsbruck zit goed bij Innsbruck Tourismus, Burggraben 3, A-6020 Innsbruck, tel. + 43 512 59 850, fax + 43 512 598 50 7 en www.innsbruck.info

Met dank aan Silvana Guiliani – Tourismusverband Innsbruck.

Innsbruck Tourismus, tel. +43 512 59 850, office@innsbruck.info en www.ski-innsbruck.at

Georges Keters






>> Reageer (0)
01-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOPGASTRONOMIE & CHAMPAGNE IN MIDDELKERKE

Gastronomie in Middelkerke

Champagne Prévoteau-Perrier

vaste waarde aan zee

Van vrijdag 12 tot zondag 14 november loopt in Middelkerke het intussen vermaarde Champagneweekend. Tien ambachtelijke Champagnehuizen laten er hun beste flessen proeven, in het Casino en aan de tafels van zowat alles restaurants. Een van de pioniers is alvast Champagne Prévoteau-Perrier uit het schilderachtige Damery op een steenworp van Epernay, al ruim veertig jaar verbroederd met de Europese badplaats Middelkerke.

Gesticht in 1946 door het echtpaar Henri Prévoteau-Perrier zetten Delphine Prévoteau en Christophe Boudard het pionierswerk vandaag met grote klasse verder. Intussen wist dit jonge echtpaar de harten van heel wat Vlamingen en Middelkerkenaars te winnen. Niet alleen bij de Middelkerkse horeca met onder andere De Zandbank, Zeebries, Taverne on the Beach in het Casino en Hostellerie Renty, maar ook bij de particulier die al ruim een decennia geniet van het parelende gelukzalig vocht dat Champagne Prévoteau-Perrier is. Het familiaal karakter van deze wijnbouwers is hier dan ook niet vreemd aan. “Een importateur in België hebben we niet en willen we ook niet. Het product dient voor zichzelf te spreken. Kwaliteit in de fles doet verkopen. We zijn de expliciete tegenpool van de supermarkt. Persoonlijk contact is voor ons heilig. Al onze klanten zijn intussen vrienden geworden”, vertelt Delphine Prévoteau, op stap in de wijngaarden van het gezellige domein, 21 ha groot en jaarlijks goed voor zowat 200.000 flessen.

FEESTELIJKE BUBBELS

Toppers zijn alvast de standaard cuvée Brut Tradition (85% pinot noir en 15% chardonnay) met de Brut Rosé als leuke tegenhanger met dezelfde samenstelling. Tweemaal subliem als aperitief. Bij de maaltijd is de Grande Réserve Brut (33% pinot noir, 33% pinot meunier en 33% chardonnay) dan weer niet te versmaden. Als eerbetoon aan de beroemde actrice Adrienne Lecouvreur, geboren op 5 april 1692 in Damery is er nog La Cuvée Adrienne Lecouvreur. Een delicatesse.

HOSTELLERIE RENTY

Wie de Champagne Prévoteau-Perrier alvast op zijn best wil proeven vindt ruim zijn gading in Hostellerie Renty, aan de Louis Logierlaan 51, aan de voet van de watertoren in Middelkerke. De familie Renty pakt er van vrijdagavond 12 november tot maandagmiddag 15 november tegelijk uit met een uitgelezen

Champagnemenu

Galantine van kip-konijn-kalf, curryvinaigrette, veldsla en linzen

Verse zalm Label Rouge, tomaat, basilicum en raviolini

Gebraden fazant, jus van eekhoorntjesbrood en girollen, puree van tartufada

Brochette van ananas, amandelroomijs met amaretto

Fles Champagne Prévoteau-Perrier per persoon

Prijs: 70 euro

Reservatie: 059 31 20 77 – mogelijkheid tot overnachten.

 

Meer info:

Champagne Prévoteau-Perrier

Champagneprevoteau-perrier@wanadoo.fr

www.champagneprevoteau-perrier.fr

Hostellerie Renty

www.renty.be en info@renty.be

 

Champagneweekend Middelkerke van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november in Casino Middelkerke.  www.middelkerke.be

Georges Keters






>> Reageer (0)


Archief per maand
  • 08-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 07-2019
  • 05-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 05-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 07-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 02-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 04-2007
  • 01-2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn aanraders
  • Restaurant Renty
  • Toersime Vlaanderen
  • Oostenrijk


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs