Zoeken in blog

Foto
GASTRONOMIE & TOERISME
Rendez-vous avec le Nord

Gastronomie & Toerisme verschijnt vijf maal
per jaar en is een realisatie van de vzw Horizon,
Astridlaan 90 b1, 8620 Nieuwpoort en vzw
Reizen & Smullen, Bassevillestraat 101, 8434
Westende, met als doel de horeca, het toerisme,
vrije tijd, lifestyle en interieur in al hun vormen
te promoten. De redactie bestaat uitsluitend uit
vrijwilligers. Al deze reportages zijn wekelijks te
beluisteren op de FM 106,1 Radio Beach, elke
vrijdagvoormiddag even na 10 u.

VERSPREIDING
Het magazine wordt gratis selectief verspreid
naar een bestand van levensgenieters,
gastronomen, reislustigen, managers,
zonnekloppers en natuurliefhebbers +
gratis verdeling via VVV-kantoren aan
de kust, Brugge, Gent, Veurne, Diksmuide,
Noord-Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen
en in een reeks geselecteerde winkels.
Wie een persoonlijk abonnement op adres
wenst kan dit mits overschrijving van
20 euro per jaar, over te maken op
het PCR-nummer 000-0483943-10
met vermelding "Abonnement 2009".

Hoofdredacteur
Georges Keters

VERANTWOORDELIJKE UITGEVER
REDACTIEADRES & SECRETARIAAT
vzw Reizen & Smullen (Travel & Gastronomy)
Bassevillestraat 101
8434 Middelkerke-Westende
Tel. 058 23 68 79
Fax: 058 23 10 90
Mobile: 0495 22 68 79
E-mail : Georges.Keters@skynet.be
PCR : 000-0483943-10

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd
of openbaar gemaakt (op gelijk welke
manier) zonder schriftelijke toestemming van
de uitgever. Publicitaire teksten blijven buiten
verantwoordelijkheid van de uitgever.

Foto
Foto
Magazine Gastronomie & Toerisme
Gastro, Toerisme, Lifestyle, Interieur, Auto
27-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERWINTEREN IN GOZO - MALTA

West-Vlaming 35 jaar thuis op eiland

Gozo – Malta

 

DROOMHUIS OP EEN ROTS

 IN DE MIDDELANDSE ZEE

 

Zowat elkeen die ooit een voet zette op het eiland Gozo, dat deel uitmaakt van de archipel Malta, kent Amand Veranneman Van Hoeck. Geboren in Roeselare, maar met wieg en ouder onmiddellijk naar Knokke, weet hij op te groeien en carrière te maken in Antwerpen. Tot plots na een reis naar Malta hij er een nieuw leven zou beginnen. In de horeca. In geen tijd bouwde hij Chez Amand uit tot de place to be in Gozo. “Het was hard werken, maar we deden het graag. We verwenden de klanten – uiteraard heel wat Vlamingen – vooral met kreeft. Iedereen die Gozo bezocht wilde bij ons komen tafelen. Intussen werden we een dagje ouder en werd het voor ons te zwaar zodat we de zaak, met pijn in het hart, overlieten. De zaak blijft – tot onze grote tevredenheid – verder goed draaien”, vertelt een immer opgewekte Amand Veranneman Van Hoeck.

DHALIA REAL ESTATE SERVICES

Het zalig nietsdoen en genieten van de verdiensten van het harde labeur in Chez Amand, stierf bij de Antwerpse West-Vlaming uit als een kaarsje. “Stilzitten is niets voor mij. Na een paar maand kriebelde het weer en een van mijn vele vrienden hier in Gozo vroeg om als sales consultant te willen meehelpen aan de uitbouw van het prestigieus immobilien agentschap Dhalia Real Estate Services, dat zich vooral richt op Luxury Living and Select Homes op de Maltese Eilanden. Het eiland Gozo is niet alleen kleiner dan grote broer Malta, maar is ook groener en mooier. Hierdoor zit de vraag naar vastgoed de jongste jaren sterk in de lift. En daar zijn heel wat troeven voor. Wanneer U hier een vastgoed koopt of huurt voor een lange termijn kunt U genieten van voordelen aangeboden door de Maltese regering. Sterk gezocht is de formule Buy-to-Rent, een investering met een return van zowat 5% op het geïnvesteerde kapitaal”, geeft Amand Veranneman Van Hoeck graag mee.

 

PROPERTIES

En of onze West-Vlaming zich hier goed voelt. Zelf met pensioen ziet hij heel wat landgenoten en een brede waaier gepensioneerden naar Gozo afzakken voor een al dan niet lange of korte vakantie op het eiland. “Vanuit Zaventem brengt Air Malta je in zowat drie uur naar Luqa. Naderhand brengt de ferry Gozo Channel Line je vlekkeloos van Cirkewwa naar Mgarr. Heel wat gepensioneerden kijken hier uit om een of ander eigendom aan te kopen en de herfst of de winter van hun leven door te brengen in luxe op het eiland Gozo. Gezien de prijzen de jongste jaren alsmaar stijgen is nu aankopen de boodschap. Intussen vonden heel wat van hen hun droomhuis en dit in de vorm van een appartement, een penthouse of een mini-farm”, weet Dhalia sales consultant Amand Veranneman Van Hoeck.

LUXE TROEF

Een rondrit op het aantrekkelijke eiland Gozo leert ons meteen dat Dhalia heel wat luxe in de portefeuille heeft. “Neem nu de Kempenski Residences, goed voor een 5-sterren service, waar luxe het ordewoord is, geflankeerd door stilte en rust. Fort Chambray is dan weer een luxe project in een omgeving waar de Ridders van St. John geschiedenis schreven. En wat dacht je van het Hal-Saghtrija luxe project met unieke art flats met fantastische uitzicht op de Middellandse Zee en de mooie natuur van Gozo. Verder in onze portefeuille beheert Dhalia Select Homes Properties met daarbij onder andere luxueuze Farmhouses met zwembad, Townhouses, flats, Duplex and Maisonnettes en onder andere Houses of Caracter

AMAND’S OFFICE

Het is duidelijk, onze landgenoot Amand Veranneman van Hoeck voelt zich thuis op Gozo, zijn tweede thuis. Op bezoek in Gozo mag u hem steeds contacteren. “Inderdaad, we halen de belangstellenden op aan de ferry in Mgarr en laten hen Gozo en onze properties zien, uiteraard na afspraak”, besluit een glunderende Amand, samen met David, Amy en Sonia in het gelid om u wegwijs te maken op Gozo.

 

Meer info: Amand’s Office bevindt zich in Gozo Branch – The Duke Complex, 3de verdieping, Republicstreet, Victoria, Gozo VIC1017.  E-mail: amver@dhalia.com, Mobiel: 0035699423775, Office 0035621551984 en www.visitgozo.com, www.IslandofGozo.org en www.dhalia.com

 

 

SILVERJET

 

Wie intussen even wil genieten en proeven van de vele troeven van het eiland Malta en kleine broer Gozo, vindt ruim zijn gading bij Touroperator SILVERJET die niets dan klasrijke hotels en vakanties weet aan te bieden. The Westin Dragonara Resort, Hilton Malta en Kempenski Hotel San Lawrence zijn alvast de absolute toppers op beide eilanden. De gratis brochure valt in uw bus na oproep met tel. 050 700 965

Meer info: www.silverjet.be

 

Georges Keters










>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUUR GENIETEN AAN TAFEL MET WIM VANDAMME

Gastronomie met stijl

 

Culinair genieten aan Wim’s Gastentafel

 

Op zoek naar een uitstekende tafel, een super organisatie in een uitzonderlijk concept, afgewerkt met de final touch van de meester, dan vindt u het zonder twijfel aan Wim’s Gastentafel, met sterchef Wim Vandamme aan het fornuis. Indien gewenst kan het ook bij u thuis of op de gewenste locatie. Wim Vandamme is niet alleen een fenomeen aan de stoof, maar tegelijk een begenadigd organisator, met alleen oog voor de absolute perfectie.

 

Men kent het fenomeen: vrienden uitnodigen in eigen huis, een tuinfeest of zo maar een proeverij van de beste streekproducten en wijnen, het vraagt heel wat tijd en een vlotte organisatie. Daarbij zelf kunnen genieten is haast onmogelijk, terwijl u toch het beste wenst voor uw gasten. Laat die zorgen vanaf nu over aan een op en top professionele chef die alles voor u tot in de puntjes verzorgd. De ideale manier om het beste van het leven te proeven en van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

STERCHEF WIM VANDAMME

Als er één chef onweerlegbare adelbrieven kan voorleggen is het Wim Vandamme. Ooit was hij de jongste Belgische chef met een Michelinster. In zijn restaurant Maison Vandamme in Zeebrugge wist hij elke gastronoom te verrassen met zijn eigen creaties en uitzonderlijke keuken. Als man van de zee is Wim een meester in visbereidingen en goochelt  hij graag met schaal- en schelpdieren en kaviaar. De chef is tegelijk kies als het om vlees gaat. Geen wonder dan ook dat het beste van kalfsrib-eye, hertekalffilet, jonge Bresse duif, het unieke Kobe-vlees en het onvergelijkbare Wagyu rundsvlees op het bord komt. “Wie een toptafel wenst kan alleen werken met topproducten. Daarom dat ik dan ook zeer zorgvuldig te werk ga inzake keuze van de ingrediënten. Enkel het beste komt op mijn werkblad. De veeleisende gastronoom heeft daar recht op”, geeft chef Wim Vandamme graag mee, wat met zich meebrengt dat de epicurist niet met klamme handen aan zijn diner begint en een speurtocht dient te ondernemen op ontdekking wat op het bord ligt. Raden naar wat op tafel staat is er bij chef Wim nooit bij. De ingrediënten zijn puur en behouden aldus hun uitgesproken smaken, wat de kwaliteit van het product in de kijker stelt. De producten zijn uiteraard seizoensgebonden en kraakvers.

XCLUSIVE DINING

Goed tafelen vraagt om een mooie omgeving, de grote stelling van Chef Wim Vandamme, lees Gastronomie met Stijl. Met hoofdletter. De sterkte van de chef is dat hij niet alleen graag uitpakt met Private Dining, hoogstaand koken op locatie, maar tegelijk lekkerbekken en smulpapen tot in de puntjes verwennend in eigen keuken. Dat kan met een gezelschap van vier tot zeg maar twintig man, volledig op maat van de klant. Exclusive starlevel Xperience, topgerechten met gepaste wijnen uit de beste kastelen, zijn hier de sleutelwoorden. Dat alles in alle discretie. Elk van deze Xclusive Dining projecten worden op maat en na gezamenlijk overleg samengesteld. Gedetailleerde briefing zorgt voor een exacte prijsindicatie, alles inbegrepen. Men komt nooit voor onaangename verrassingen te staan bij de eindafrekening. Steeds alles op vraag en maat van de klant. En ja, uw enige contact voor de samenstelling van het menu en of de locatie is chef Wim Vandamme himself. Geen tussenpersonen of geen agentschap wat zich laat uiten in een 100% persoonlijke bediening.

WIM'S TAFEL

Wim’s huis aan de Lievekaai 12 in het historische Gent wordt bij elke gelegenheid tot in de kleinste details aangekleed, van tafelsetting tot muziek, verwelkoming en belevenis in de keuken. Eigen wijnen meebrengen kan best. Uiteraard kan u ook beroep doen op de wijnkennis of wijnkelder van de chef. Naast de Xclusive Dining aan de Lievekaai biedt chef Wim Vandamme zijn topgastronomie ook aan op deze unieke locaties: Kasteel De Spycker in Sint-Kruis Brugge, Huis De Caese in Brugge, Paleis op de Meir en Huis Happaert in Antwerpen, Hotel Solvay in Brussel en uiteraard waar ook in binnen- en buitenland, op vraag van de klant.

Het is duidelijk: verrassend, veelzijdig, verfijnd, en verrukkelijk, dat is Wim's Tafel. Altijd een unieke Xperience van Xcellent niveau. Graag met smaak en met grote klasse geserveerd door topchef Wim Vandamme.

 

Wim’s Gastentafel

Lievekaai 12

9000 Gent

wimv@ndamme.be

www.wimvandamme.be
0475 605 700

 

Georges Keters







Bijlagen:
blogggWim + sommelier Bart Lobestael.jpg (144.8 KB)   


>> Reageer (0)
21-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHAMPAGNE - FONDS VAN DE BURGEMEESTER MIDDELKERKE

 

 

Kerstfeest voor alleenstaanden in de sporthal

Fonds Burgemeester Middelkerke

kiest voor

 Champagne Prévoteau-Perrier in het glas

 

Burgemeester Janna Rommel-Opstaele trok, in het kader van het Fonds van de Burgemeester, de Champagne-actie op gang en liet meteen de eerste flessen knallen. Het Fonds koos dit keer voor Champagne Prévoteau-Perrier, aansluitend label en capsule van het oud gemeentehuis Westende. Voor het eerst sedert het bestaan van het Fonds vindt het Kerstfeest voor de alleenstaanden niet plaats in het casino, maar wel in de gemeentelijke sporthal.

 

“Het viel ons de jongste jaren sterk op dat heel wat minder bedeelden het casino als locatie als een te hoge drempel zagen en bedankten voor de uitnodiging. Door ons naar de Middelkerkse sporthal te verplaatsen hopen we de drempelvrees in te dijken zodat de alleenstaanden en minder bedeelden vlot de nieuwe locatie zullen vinden en dat ze kunnen aanzitten aan een feestmaal, volledig geschonken door het Fonds”, stelt de burgemeester, geruggensteund door de tachtig koppen grote groep vrijwillige medewerkers die zich op Kerstavond donderdag 24 december ontfermen voor de ontvangst van zowat 420 Middelkerkenaars.

GEMEENTEHUIS WESTENDE-DORP

Voorzitter Fonds van de Burgemeester Johnny Devey neemt het voortouw en schuift 500 flessen Prévoteau-Perrier Brut naar voor tegen de prijs van 22 euro per fles of een karton van zes aan de prijs van 120 euro. “Daarnaast pakken we ook uit met een blokje collectors item van de vijf capsules van de eerste jaren. Hier zien we de beeltenis van de Watertoren (2008), Rotonde (2009), Dronkenput (2010), Casino (2011) en Gemeentehuis Middelkerke (2012), te koop tegen de prijs van slechts 20 euro, exclusief verzendingskosten. Dit jaar kozen we voor het Gemeentehuis Westende-Dorp als label en capsule. Deze jaarlijkse Champagne actie speelt vooral in op de noden van de inwoners die het met veel minder moeten stellen dan de gemiddelde Middelkerkenaar. Naast hulp na ongelukken, brand of onder andere bijstand voor ziekenhuisverblijf pakt het Fonds elk jaar uit met een voor hen onvergetelijk kerstfeest. En dat willen we in ere houden”, geeft voorzitter Johnny Devey nog mee.

CHAMPAGNE PREVOTEAU - PERRIER

De keuze van het Fonds van de Burgemeester is een schot in de roos. Champagne Prévoteau-Perrier is al jaar en dag een vertrouwd figuur in het glas in heel wat restaurants.

Gesticht in 1946 door het echtpaar Henri Prévoteau-Perrier zetten Delphine Prévoteau en Christophe Boudard het pionierswerk vandaag met grote klasse verder. Intussen wist dit jonge echtpaar de harten van heel wat Vlamingen en Middelkerkenaars te winnen. Niet alleen bij de Middelkerkse horeca met daarbij onder andere Hostellerie Renty aan de Louis Logierlaan in de schaduw van de watertoren, maar ook bij de particulier die al ruim een decennia geniet van het parelende gelukzalig vocht dat Champagne Prévoteau-Perrier is. Het familiaal karakter van deze wijnbouwers is hier dan ook niet vreemd aan. “Een invoerder  in België hebben we niet en willen we ook niet. Het product dient voor zichzelf te spreken. Kwaliteit in de fles doet verkopen. We zijn de expliciete tegenpool van de supermarkt. Persoonlijk contact is voor ons heilig. Al onze klanten zijn intussen vrienden geworden”, vertelt Delphine Prévoteau, op stap in de wijngaarden van het gezellige domein, 21 ha groot en jaarlijks goed voor zowat 200.000 flessen.

FEESTELIJKE BUBBELS

Toppers zijn alvast de standaard cuvée Brut Tradition (85% pinot noir en 15% chardonnay) – Champagne Fonds van de Burgemeester – met de Brut Rosé als leuke tegenhanger met dezelfde samenstelling. Tweemaal subliem als aperitief. Bij de maaltijd is de Grande Réserve Brut (33% pinot noir, 33% pinot meunier en 33% chardonnay) dan weer niet te versmaden. Als eerbetoon aan de beroemde actrice Adrienne Lecouvreur, geboren op 5 april 1692 in Damery is er nog La Cuvée Adrienne Lecouvreur. Een delicatesse.

PROEVEN IN DE KELDER

De kelders van Champagnehuis Prévoteau-Perrier in Damery zijn vrij te bezoeken. Genieten is  hier het ordewoord. De ontvangst is koninklijk en spontaan. Delphine Prévoteau is de charmante gastvrouw, bijgestaan door eega Christophe Boudard die de vinificatie voor zijn rekening neemt. Een bezoek aan de kelders is zalig en sfeervol. Het is dan ook genieten van ruim een miljoen flessen die op de consument liggen te wachten. Het bezoek staat open voor zowel de individueel als groepen, deze laatste graag op afspraak, waar een gezellige kelder wacht met de beste flessen.

Hoe dan ook Champagne Prévoteau-Perrier is niet meer weg te denken aan zee. Het persoonlijk contact met de klant heeft hen groot gemaakt. “Het is hard werken, dag en nacht als het moet, maar alleen op die manier kunnen onze producten in ideale omstandigheden leveren”, besluit Delphine Prévoteau.

Champagne Prévoteau-Perrier is in Middelkerke te genieten op het Champagneweekend van vrijdag 13 tot en met zondag 15 november 2015 elke dag vanaf 10 uur.

Champagne Prévoteau-Perrier

Delphine Prévoteau en Christophe Boudard

13-15 rue André Maginot

51480 Damery

Tel.: + 33 326 58 41 56

 

IDEAAL EINDEJAARSGESCHENK

De Champagne met speciaal etiket en capsule is te bekomen tegen de prijs van 22 euro per fles of 120 euro per karton van zes flessen. De flessen zijn enkel te verkrijgen bij: Aromi, Oostendelaan 2, Middelkerke, 059 30.46.49; De Tatsevoet, Paul de Smet de Naeyerstraat 14, Middelkerke 059 30.38.24; Kapsalon Cared, Leopldlaan 109, Middelkerke, 059 30.38.24; Café de Tennis bij Mario Declerck, Leopoldlaan 72, Middelkerke,  0472  30.14.08; Burgemeester Janna Rommel-Opstaele, Leffingestraat 23b, Leffinge; Restaurant Westhinder, Meeuwenlaan 26, 8434 Westende, Tel.: 059 30 85 00 en Verzekeringen & Beleggingen Natacha Lejaeghere, Westendelaan 285 bus 2, 8434 Westende, 0479  23 89 42.  Telefonisch bestellen kan via 0498 90 58 27 of via mail: Rita.Ramoudt@gmail.com

 

Georges Keters

 

 








>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRE DINER KVO IN CHARLES LINDBERGH

Met CHARLES naar Playoff I

 

Dinsdag 27 oktober 2015

 

KVO PRE-VOETBAL DINER

30 EURO

 

 

 

Uitgebreide receptie met bubbels en een heerlijk diner inclusief wijnen en waters voor slechts 30 euro

 

Als jarenlange supporter van KV Oostende, biedt Charles Lindbergh geregeld voetbalarrangementen aan. Ditmaal nodigen wij iedereen uit om bij ons te genieten van onze PREVOETBALSTUNT

 

 Pré Diner KVO - Programma

 

18:00 uur

Uitgebreide Bubbels receptie

19:00 uur

Filet Charles met pepersaus, slaatje en frietjes

incl waters en aangepaste rode wijn Chateau Sipian Médoc

20:00 uur

Vertrek naar het stadium

 

Prijs: 30 euro

Inclusief aperitief, diner, aangepaste wijn en waters aan tafel

 

 

 ENKEL NA RESERVATIE VIA INFO@CHARLESEVENTS.BE OF 059 80 27 77.

FACTURATIE IS MOGELIJK.

 

 

CHARLES LINDBERGH

Nieuwpoortsesteenweg 945

8730 OOSTENDE

www.charlesevents.be

059 80 27 77

 






>> Reageer (0)
01-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOPHOTELS

TOPHOTELS BRUGGE

Hotel Heritage zwemt in de Awards

Best Luxury Classic Hotel

Beste Hotelkamer van België

Belgisch Q-label voor Kwaliteit en Service

 

De zomer mag dan wel achter ons liggen, in het luxe Hotel Heritage blijft de zon schijnen en sluit men september af met een reeks prestigieuze prijzen. Zopas ontvingen eigenaars Johan en Isabelle Creytens tijdens een plechtige ceremonie in het schitterende Sandton Grand Hotel Reylof in Gent, de Award Best Hotel Room for the Corporate Traveller van België, gesponsord door de internationale Travel IT-specialist Amadeus. En dit voor de tweede keer op rij. Dit kan geen toeval meer zijn, maar alvast een bekroning van hard werken met een team dat dagdagelijks ten dienste staat van de klant.

 

Deze prestigieuze prijs wordt toegekend door een panel van drie onafhankelijke juryleden, experts in hoteldesign, technologie en marketing. Zij bezochten de deelnemende hotels en beoordeelden deze op basis van verschillende criteria met kwaliteit van het design, originaliteit, comfort en technologie als speerpunten, aansluitend gastvrijheid en het harmonieus combineren van klassieke charme met discrete hightech faciliteiten. Een mooie kroon op het werk, fraai opgebouwd en al 22 jaar een begrip in Unesco-stad Brugge.

RESTAURANT LE MYSTIQUE

En er is nog meer. Eerder ontvingen Johan en Isbelle Creytens het fel gewaardeerde Q-Label, uitgerekend door Westtoer en de Provincie West-Vlaanderen. Idem dito voor het restaurant Le Mystique die zich intussen met klasse naar de absolute culinaire top in Brugge wist op te werken.

En om de prijzenregen helemaal af te ronden bekroonde de internationale referentiegids The Luxury Travel Guide Hotel Heritage met het label Best Luxury Classic Hotel. “Dit is een enorme motivator voor jezelf en je gehele team en bevestigt de visie die we sinds 22 jaar uitdragen” zegt Johan Creytens, geflankeerd door een glunderende eega Isabelle.

RELAIS & CHATEAUX

Al die bekroningen komen er niet zo maar. Johan en Isabelle Creytens zetten zich elke dag opnieuw in om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen met een uitzonderlijke kwaliteit en onberispelijke service. Samen met hun team mochten ze al heel wat onderscheidingen in ontvangst nemen.

Hotel Heritage maakt deel uit van de prestigieuze keten ‘Relais & Châteaux, meer dan 500 charmehotels en gastronomische restaurants over de hele wereld… All around the World, Unique in the World!

Alle 22 kamers beschikken over iPad met gratis high speed internet, Bose muziekinstallatie met iPod/iPhone dock, Nespresso koffie, Nilson bed met luxueus linnen en marmeren badkamers met Durance badproducten.

Chef Gregory Slembrouck tovert met smaken uit de regio in het stijlvolle charmante restaurant ‘Le Mystique’. Een keuken, omschreven door gastronomen als hedendaags met liefde voor streek –en seizoensgebonden producten in combinatie met World Flavors. Wie zijn culinaire avond relax wil afsluiten kan terecht in bar Le Magnum met privé bibliotheek en salon met open haard.

 

Relais & Château Hotel Heritage

 

Johan en Isabelle Creytens

Niklaas Desparsstraat 11

8000 Brugge

 050 444 444

0475 72 56 11

 Johan.Creytens@hotel-heritage.com

www.hotel-heritage.com


 

 

(Georges Keters)







>> Reageer (0)


Archief per maand
  • 08-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 07-2019
  • 05-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 05-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 07-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 02-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 04-2007
  • 01-2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn aanraders
  • Restaurant Renty
  • Toersime Vlaanderen
  • Oostenrijk


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs