Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    23-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thierry henry 2

    Thierry Henry openhartig (2)

     

     

     

     

    Beschouw je jezelf als een held?

     

    Soms noemen mensen mij een held, maar ik zie mezelf niet zo. Je kan moeilijk iemand een held noemen omdat hij toevallig tegen een bal kan schoppen. Voor mij is een held iemand die voor zijn land vecht of probeert om een middel te vinden tegen AIDS of kanker.

     

    Wat vind je ervan dat ze je een voetbalicoon noemen?

     

    Wat is een icoon?  Ik weet het niet.  Ik probeer enkel mezelf te blijven en als dat een icoon is, dan is dat maar zo.  Een legende is iets anders. Je kan geschiedenis schrijven in een club en een legende worden omwille van deze geschiedenis.  Dat heeft meer zin voor mij. Een legende worden omwille van het spel dat je speelt, vind ik belangrijker dan een icoon zijn.

     

    Wat betekende het voor jou om bij FC Barcelona te spelen?

     

    De eerste keer dat ik op Camp Nou kwam,  werd ik er onthaald door 30,000 mensen - dit was gewoon te gek! Het was alsof we een match gespeeld hadden in plaats van een voorstelling van 5 minuten. Het was fantastisch dat zoveel mensen kwamen om me te groeten.

    Natuurlijk was het in het begin moeilijk om mij aan te passen. Je moet weer je vriendenkring uitbouwen en de taal leren.

     

    Ben je de Barcelona fans ondertussen gewoon?

     

    De eerste keer dat je in een stadion speelt, ben je heel bewust van alles. Maar als je om de drie dagen speelt, went dat vlug. Toch blijft het een ongelooflijk gevoel wanneer je toegejuicht wordt door 100.000 mensen. Maar het kan een nachtmerrie worden wanneer deze massa je uitjouwt.

     

    Zou je graag tegen Arsenal spelen op Camp Nou?

     

    Neen, ik ben niet echt uit op een confrontatie. Iedereen weet hoeveel ik hou van Arsenal en wanneer ze spelen, kijk ik altijd naar hun spel, ik ben een echte fan. Daarom zou ik nooit meer in Engeland willen spelen. Eenmaal je voor een club in een bepaald land speelt,  kan je niet meer voor een andere ploeg in dat land spelen. Ik zou het moeilijk hebben om tegen Arsenal te spelen want ik heb Arsenal nog altijd in mijn bloed.  Op hetzelfde veld stappen in een ander truitje zou vreemd zijn voor mij. RVH.

     

     

     





    23-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie sterren voor Columbus

    Drie sterren voor Columbus-eieren

     

     

     

     

    Tijdens de ceremonie van de Superior taste Awards, kreeg Columbus twee prijzen overhandigd voor de uitzonderlijke smaak van zijn producten. Zowel de Columbus-eieren van scharrelkippen, als de Columbus-eieren van kippen met vrije uitloop kregen drie sterren voor hun uitzonderlijke smaak.

    Kenmerkend voor de Columbus-eieren is dat ze het evenwicht van de nutritionele samenstelling herstellen. Anders gezegd, een evenwichtige verhouding tussen omega-6 en omega-3. Zo komen ze tegemoet aan de toenemende bezorgdheid van de consument voor zijn voeding en zijn gezondheid. Nog anders gezegd: het Columbus-ei heeft dezelfde nutritionele samenstelling als het natuurlijke kippenei voordat de mens de dieren zelf begon te voeden.

     

    Columbus, het enige ei dat je helpt je cholesterol te beheersen!

    Je hoort het zo vaak zeggen “eet niet meer dan 2 of 3 eitjes per week, zeker niet als je teveel cholesterol hebt”. Maar dankzij Columbus klopt dat niet meer. Columbus-eitjes zijn anders, je kan ervan eten zonder te tellen.

    We horen je al denken “eitjes zijn eitjes”. Welnee, want de ene kip is ook de andere niet. De Columbus-kippen eten 100% natuurlijk, op basis van planten en zaden. Daardoor leggen ze natuurlijk gezonde eitjes, perfect evenwichtig en veel lekkerder. Met een dooier die mooi geel kleurt, en niet oranje. Ze vormen een goedkope bron van proteïnen, en vooral ze hebben een ideale verhouding (1/1) tussen de vetzuren omega-6 en omega-3, wat bijdraagt tot een goede werking van het cardiovasculair systeem. RVH.

    www.columbus-concept.com

     

     







    23-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    22-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.patrick DHoore
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    PATRICK D’HOORE ALGEMEEN DIRECTEUR PARK INN LYON WEST

     

     

     

     

     

    Patrick D’Hoore werd benoemd tot Algemeen Directeur van het hotel Park Inn Lyon West.

    Patrick D’Hoore (°1960), van Belgische afkomst, begon in 1982 zijn professionele carrière in de reis- en luchtvaartindustrie bij o.a. Apollo Reizen, South African Airlines, KLM en het vroegere Sabena.

    In 1995 verkende hij de hotelwereld en begon bij Alfa Hotels in België, later werd hij Algemeen Directeur Holiday Inn Antwerpen-Borgerhout en in 1997 Algemeen Directeur Scandic Hotel Albert Premier in Brussel. In 2001 verhuisde hij naar het Afrikaanse continent en werd er Algemeen Directeur in het Memling Hotel in Kinshasa. In 2006 ten slotte keerde hij terug naar België om Hotel Manager te worden in het Sofitel/NH Hotel in Brugge.

     

    Begin juni 2008 vervoegde Patrick de Rezidor Hotel Groep als Algemeen Directeur van het Park Inn Lyon West in Frankrijk. Hij zal er instaan voor het dagelijkse beheer van het hotel en een ploeg van 30 medewerkers. Patrick D’Hoore behaalde een Toerisme graduaatdiploma aan COOVI in Brussel en praat Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

     

    Park Inn Lyon West

    Het Park Inn Lyon West biedt 74 kamers, een restaurant met terras aan het zwembad, een bar, 9 modulaire vergaderzalen met een capaciteit van 5 tot 250 personen, een fitnessruimte met sauna en hammam en WIFI toegang in het hele gebouw. Het Park Inn Lyon West is gelegen op slechts 3 minuten van de A6, richting Lyon of Parijs en op slechts van 12 km van het centrum van Lyon. De ideale tussenstop op weg naar het zuiden! RVH.

    www.parkinn.com

     

    22-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    21-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.historische ontmoeting

    Historische ontmoeting tussen twee Queens in Zeebrugge



     

    Zaterdagmorgen meerden de cruiseschepen Queen Victoria en Queen Elizabeth 2 aan in de haven van Zeebrugge. Het is de eerste keer dat twee paradepaarden van de Cunard-rederij tegelijkertijd een bezoek brengen aan een Belgische haven. Deze primeur is tegelijkertijd een afscheid van de Queen Elizabeth 2: na meer dan 5,5 miljoen zeemijlen heeft de rederij beslist om het luxecruiseschip uit de vaart te halen.

    RVH.

     

     





    21-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fute Wallonie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Wallonië, Ardennen en veel meer

     

     

     

    In een tijd waarin sommige verre bestemmingen voor luttele euro’s te bereiken zijn, vergeten we soms dat je niet verder dan naar het zuiden van ons landje hoeft te reizen om een hele andere wereld te ontdekken.

     

    De eerste editie van de gids Petit Futé Wallonië, werd uitgegeven in 2004; in 2007 werd deze gids volledig hermaakt en aangepast. De nieuwste editie van deze gids bevat een nog meer volledige lijst van goede restaurants en hotels. Ook voor de liefhebbers van oude stenen, kastelen, grotten en musea, geen nood, Wallonië heeft meer dan genoeg om u op uw wenken te bedienen. Een rijke geschiedenis, nauw verbonden met de ontwikkeling van Europa.

     

    De Gids Petit Futé Wallonië bestaat uit 4 grote delen: wij gaan op reis, van streek tot streek, ons adressenboekje en Wallonië praktisch. In het adressenboekje vooral aandacht voor eten en streekproducten. Eten : de Waalse gastronomie met zijn ontelbare recepten en specialiteiten moet voor niets of niemand onder doen. Bij het samenstellen van de gids werd getracht de beste tafels in alle prijs categorieën te vinden.

    Streekproducten : elke streek heeft zijn specialiteiten. In dit hoofdstuk zult u echte ambachtslui en artiesten ontmoeten, die, elk op hun eigen manier en in hun eigen domein, de historische schakel zijn van een bepaalde manier van leven of kunst.

    Slapen: een al even grote bekommernis van de samenstellers van deze gids. De moderne mens beschikt immers over meerdere periodes waarin hij van diverse mogelijkheden kan genieten. Petit Futé biedt suggesties voor de grote vakantie maar ook voor één nachtje uit, de logiesmogelijkheden zijn erg uitgebreid: hotels, gîtes,  gastenkamers, … suggesties voor alle smaken en beurzen.

     

    Wallonië is een land waar het woord welkom zeker geen vreemde is en waar de bezoeker wordt ontvangen op culinaire, hoogwaardige manier. 

     

    Praktische Informatie

     

    Aantal pagina’s 408

    Auteur Guido Fonteyn

    Fotografie Jean-Luc Flemal

    Uitgever Editions Neocity

    www.petitfute.be

    Prijs € 12

    Verkrijgbaar Boekhandels, krantenwinkels en bij de Maisons du Tourisme

     

    21-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.belovo Flanders

    Belovo Flanders

     

     

     

     

    Belovo Flanders sorteert, controleert en verpakt niet minder dan 2.5 miljoen eieren per week. Bovendien is Belovo Flanders de enige Belgische onderneming in de sector aan wie BRC de “A”-kwaliteitsnorm heeft toegekend, het verplichte Britse kwaliteitslabel voor wie aan grootwarenhuizen wil leveren. En voor de tweede keer in drie jaar tijd herhaalt Belovo zijn succes in China.

     

    Van de 2.5 miljoen eieren/week, wordt 1.5 miljoen eieren verpakt in doosjes met of zonder merk om in de winkel verkocht te worden. Van de overige eieren worden elke week 500.000 stuks in functie van de vraag, uitgevoerd naar landen zoals Italië, Frankrijk, Nederland, Spanje, … Zowat 500.000 eieren worden gebruikt in de industrie en zijn bestemd voor de eierverwerkingsbedrijven (voor vloeibare eieren of eieren in poedervorm) of de voor extractie van proteïnen uit het eiwit en vetten uit het eigeel, wat als ingrediënt door de farmaceutische industrie wordt gebruikt. De legkippen op de boerderijen waar de Columbus-eieren vandaan komen, hebben een vrije uitloop of kunnen scharrelen.

     

    Door de kip opnieuw de voeding te geven die ze zelf bij elkaar zou zoeken als ze in het wild zou leven, zonder tussenkomst van de mens, kreeg het Columbus-ei op geheel natuurlijke wijze opnieuw vorm, precies zoals dit door de natuur was voorzien. Het is volledig aan ons organisme aangepast en wordt in wetenschappelijke kringen een wild-type ei genoemd. RVH.

    www.columbus-oncept.com

     

     







    21-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    20-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercure Budapest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mercure Budapest

     

     

     

    Het nieuwe Mercure Budapest city center hotel in de Hongaarse hoofdstad is een juweeltje geworden waarin traditionele eigenschapen en moderne hospitality mekaar perfect aanvullen.

     

    De lobby van het hotel werd een ‘figuurlijke’ shoppingstraat en verbindt twee belangrijke  handelswijken van Budapest. Ze biedt bovendien onderdak aan Hongaarse musici, typische eetgelegenheden en restaurants net als aan traditionele cafeetjes, aspecten die het historische facet van de stad op een unieke en bijzondere wijze symboliseren.

     

    Het hotel omvat 191 standardkamers, 14 Privelege rooms, 16 bio-privilege kamers, 2 kamers voor mensen met handicap en 4 junior suites. Mercure Budapest city center biedt bovendien 6 perfect uitgeruste meetingrooms zodat ook zakenlui maximaal rendement kunnen halen uit een bezoekje aan de Hongaarse hoofdstad. Niet alleen de Donau ligt voor het grijpen, maar ook de bijzonder aanlokkelijke poesta ligt amper een boogscheut verwijderd. RVH.

    www.mercure.com

     

    20-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    19-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thierry henry

    Va va Voom …Thierry Henry openhartig 

     

     

     

     

    Voetballegende Thierry Henry vertelde openhartig over zijn verleden en toekomst bij de start van het Europees voetbalkampioenschap....

     

    Iedereen weet dat je van mode houdt, maar zijn sneakers ook jouw ding?

     

    Ik heb echt wel iets met sneakers, maar ik denk dat dit voor iedereen geldt. Als je in mijn schoenenkast thuis kijkt, zal je zien dat ze gevuld is met sneakers. Het eerste dat ik 's morgens aantrek, zijn mijn sneakers. Ik probeer mijn kleren altijd aan te passen aan mijn sneakers. En met witte Reebok sportschoenen zit je altijd goed.

     

    Hoeveel paar Reeboks heb je thuis staan?

     

    Toch wel enkele, maar ik onderhoud mijn Reeboks goed  - de mensen stellen zich soms voor dat ik ze maar één keer aan doe, maar dat is niet zo. Het is niet omdat je de kans krijgt om een nieuw paar te krijgen wanneer je maar wil, dat je geen zorg moet dragen voor je schoenen. Mijn vader heeft mij zo opgevoed.

     

    Hoe was het om met Reebok samen te werken?

     

    Ik voel mij een lid van de hele Reebok familie. Ik ken iedereen en heb inspraak in het reilen en zeilen van het merk en natuurlijk van mijn schoenen, het is fantastisch.

     

     Wat betekent voetbal voor jou?

     

    Zelfs al zou ik er mijn kost niet mee verdienen, toch zou ik nog voetballen. Ik wil alleen maar voetbal spelen. En toevallig is voetbal de belangrijkste sport ter wereld. Toen ik een jonge snaak was, was er geen geld in het spel. Mijn vader zei me nooit dat ik professional moest worden zodat ik er geld kon mee verdienen. Pas later ontdekte ik dat er veel meer rond voetbal draaide. Maar het blijft een eenvoudig spel, weliswaar met veel camera’s die op de spelers gericht zijn. RVH.





    19-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.carrefour

    Superior taste awards voor 64 Carrefour producten.

     

     

     

     

    Carrefour kondigde met enig trots aan dat een onafhankelijke jury meer dan 60 van hun producten een uitmuntende score toewees. Op basis van een aantal parameters bepaalt het proefpanel van het ITQI of de producten 1, 2 of 3 sterren krijgen.

    Alle geselecteerde Carrefour producten voldoen aan de strengste lastenboeken en ze worden daarop ook regelmatig gecontroleerd. Omdat enkel de allerbeste kwaliteit goed genoeg is, laat Carrefour Belgium jaarlijks ook een aantal van haar producten door deze onafhankelijke instantie beoordelen. Het gamma 2008 bestond uit producten uit het Carrefour, Carrefour Selection en Carrefour Bio segment, gaande van kaas en charcuterie tot koekjes en fruitsap. RVH.

     





    19-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soja remt prostaatkanker

     

    Soja remt progressie prostaatkanker

     

     

     

     

    Drie keer per dag een glas sojadrink nuttigen, kan helpen in de strijd tegen prostaatkanker. Uit een Amerikaans onderzoek komen aanwijzingen dat regelmatige sojaconsumptie de progressie van prostaatkanker afremt. Het onderzoek is gepubliceerd in het laatste nummer van BioMed Central Cancer.

     

    Voornamelijk West-Europese en Amerikaanse mannen worden geconfronteerd met prostaatkanker. Opmerkelijk dat Chinese en Japanse mannen veel minder aan deze aandoening lijden. Maar wanneer Aziatische mannen naar Amerika emigreren en daar de Westerse voedingsgewoonten overnemen, blijkt dat ook bij hen de kans op prostaatkanker snel toeneemt. 

    Wetenschappers vermoeden dat de voedingsgewoonten een rol spelen bij de ontwikkeling van prostaatkanker. In Azië wordt traditioneel veel soja gegeten. Soja bevat isoflavonen, waar veel wetenschappelijk onderzoek naar gebeurt. Voor de onderzoekers van de Universiteit van Florida was dit de aanleiding om de invloed van de consumptie van soja op de progressie van prostaatkanker te onderzoeken.

     

    Het onderzoek is uitgevoerd bij 20 mannen die reeds behandeld waren voor prostaatkanker, maar waarbij het gehalte aan PSA – een indicator voor prostaatkanker – in het bloed weer steeg, maw. een terugval van prostaatkanker. Een verdere stijging van het PSA is voor deze patiënten te verwachten. Gedurende één jaar dronken deze patiënten drie keer per dag sojamelk. Na dat jaar bleek het PSA-gehalte bij acht mannen minder sterk gestegen dan men normaal zou verwachten en bij zes mannen zelfs gedaald. Bij zes patiënten trad er geen verbetering op.

     

    De onderzoekers concluderen dat isoflavonen uit soja in staat zijn om de progressie van prostaatkanker af te remmen. Ze roepen op om grootschaligere studies te doen, waarbij patiënten ofwel isoflavonen, ofwel een placebo krijgen. Dit soort interventieonderzoeken zijn nodig om het effect nog meer wetenschappelijke draagkracht te geven.

     

    België behoort tot de landen waar prostaatkanker relatief veel voorkomt. In België is prostaatkanker de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. RVH.

     

     

    19-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keukenrobot

     

    Voor elke smaak een kleurrijke keukenrobot

     

     

     

     

    KitchenAid brengt de legendarische ‘Artisan®’ uit in nieuwe kleuren: pruim, chocolade en paarlemoeren brons. Robuust, betrouwbaar, krachtig, veelzijdig… Geen gebrek aan kwalificaties wanneer men denkt aan de mythische, multifunctionele keukenrobot Artisan® van KitchenAid. Mythisch maar nog altijd heel erg actueel. Het bewijs hiervan zijn de drie nieuwe collectiekleuren, die het kleurengamma op 19 brengen. Genoeg om voor elke keuken en elke smaak een robot te vinden…

     

     

    Deze keukenrobot bestaat al meer dan 80 jaar, maar is nog altijd even trendy. Hoewel het design van de keukenrobot Artisan® van KitchenAid dateert uit de jaren dertig, heeft het apparaat de tand des tijds met succes doorstaan. Wat de filosofie van KitchenAid het best weergeeft – namelijk professionalisme voor iedereen – doet vandaag meer dan één kok dromen. Met deze keukenrobot is talent verzekerd, ontstaan de ideeën en worden de recepten gecreëerd.

     

    De keukenrobot Artisan® is ontworpen voor mensen die gepassioneerd zijn door koken, maar is toegankelijk voor iedereen. Zijn kwaliteiten? Allereerst zijn stevigheid en duurzaamheid, dankzij zijn roestvrijstalen en gegoten metalen constructie. Vervolgens zijn betrouwbaarheid en zijn prestaties, dankzij het planetair kneedsysteem en zijn grote mengkom (4,83 l) met ergonomisch handvat en schenkschild. De keukenrobot is bovendien geruisloos door de motor met directe overbrenging. Ten slotte, zijn veelzijdigheid, dankzij de meer dan 10 optionele accessoires (voedselmolen, roterende groenteschaaf en -rasp, fruit- en groentezeef, roomijsmaker, citruspers, blikopener...) die een onbeperkte waaier aan culinaire mogelijkheden bieden. Om uiteindelijk zijn unieke en onmiddellijk herkenbare design niet te vergeten.

     

    Het eigentijdse design wordt nog versterkt met de komst van drie nieuwe kleuren die

    originaliteit en tijdloosheid verenigen. Dus naast het traditionele zwart, wit, grijs en rood en de meer innovatieve kleuren waaronder ijsblauw, roze en chroom, zijn er nu ook paarlemoeren brons, pruim en chocolade. Kortom, iedereen vindt beslist een Artisan®keukenrobot die perfect bij zijn keuken past. RVH.

    www.kitchenaid.be

     

     





    19-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    18-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sorbets en ijsjes

    DE ZOMER IS AANGEBROKEN: HET IDEALE MOMENT OM VAN IJSJES EN SORBETS TE SMULLEN

     

     

     

     

     

    De nieuwe Delhaize-toppings zorgen voor een kleurige en fruitige toets. Zelfs al heeft de zomer op zich laten wachten, toch weten de ijsjes en sorbets onze smaakpapillen te prikkelen. Smeuïge ijsjes en fruitsorbets zorgen voor een aangename verfrissing tijdens de warme zomerdagen.

     

    Delhaize stelt haar klanten een ruim assortiment voor van ijsjes met authentieke smaken, de ene nog lekkerder dan de andere. Enkele voorbeelden die u onmiddellijk zullen doen watertanden: mini-ijsjes waar de kinderen verzot op zijn, overheerlijke hoorntjes (ijs met yoghurt en bosvruchtentopping, ijs met speculoos of met banaan, chocolade, chocoladesaus en chocoladeschilfers), heerlijk ijs in potjes (de nieuwe coupes espresso en latte macchiato, heel licht roomijs op basis van melk en koffie), bioijs (vanillesmaak), maar ook een uitgebreid ijsgamma in verpakkingen van 750 ml (frangipane, espresso, hazelnoot, karamel, banaan).

     

    Bovendien kiest Delhaize voor light met haar nieuw, 100% natuurlijk product: yoghurtijs met maar liefst 45% yoghurt, volle melk en een onweerstaanbare bosvruchtencoulis. De room werd vervangen door yoghurt met als resultaat een product dat slechts 1,5% vetgehalte bevat.

     

    Voor klanten die het liever iets frisser houden, heeft Delhaize een breed gamma sorbets, zonder kunstmatig aroma of toegevoegde suikers. Deze sorbets bevatten veel fruit (50% voor de smaken mango, passievrucht, framboos en bloedsinaasappel) en zijn eveneens rijk aan vitamines. Sorbet is met andere woorden het ideale dessert voor groot en klein door zijn bijdrage aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit, zonder daarbij teveel calorieën te bevatten.

     

    In exclusiviteit stellen de Delhaize-winkels het nieuwe gamma Origin van Mövenpick of Switzerland voor, gamma dat nieuwe smaken uit alle uithoeken van de wereld laat  ontdekken. De drie exclusieve smaken zijn: Cacao criollo uit Ecuador met gember (fruitig en gekruid), Kokosnoot uit Sumatra met gegrilde sesamzaadjes (knapperig) en Whisky Single Malt van de Schotse Highlands met shortbread.

     

    Ook de ijsmakrons van Dagniaux zijn beschikbaar bij Delhaize met twee nieuwe smaken: karamel met gezouten boter en frambozensorbet. Ook de ijsrotsjes van Dagniaux (chocolade-ijs met stukjes nougat en karamel, op een laagje brownie en bedekt met melkchocolade en amandelstukjes) maken nog steeds deel uit van het assortiment.

     

    De grote nieuwigheid deze zomer zijn de toppings van Delhaize. De toppings of coulis die men over de ijsjes giet om hen extra smaak en kleur te geven, bestaan al geruime tijd. Vanaf nu presenteert Delhaize deze toppings in “squeeze” flessen, omgekeerde flessen die eenvoudig zijn in gebruik, zowel voor grote als kleine lekkerbekken! RVH.

    18-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    17-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spetterende zomercollecties

    Zomercollectie

     

     

     

    Tijdloze elegantie en glamour leveren ook dit seizoen weer een luxueuze lingerie- en badcollectie op. Spannende monokini’s met gewaagde uitsnijdingen, modieuze badpakken, nieuwe balconet en bandeau tops zijn items uit de nieuwe badcollectie. Ook zijn er trendy bijpassende accessoires te verkrijgen.

     

    Badpakken zijn dé trend en zijn daarom in veel verschillende modieuze modellen beschikbaar. Nieuw in de collectie is de spannende monokini, gekenmerkt door de gewaagde uitsnijdingen. Beschikbaar in de neutrale kleur bruin, maar voor nog een opvallender effect ook in de kleur fuchsia.

     

    De nieuwe collectie bestaat uit een groter aanbod van kleine en grote maten in badpakken, tops en bottoms. Ook blijft Hunkemöller de Mix & Match formule aanbieden, waardoor het mogelijk blijft om tops en bottoms los te verkrijgen in zowel de lingerie als badcollectie.

     

    Voor de nieuwe collectie lingerie zijn er twee nieuwe bh’s ontwikkeld, de ‘reverside bh’ en de ‘double layer bh’. De reversible is van twee kanten te dragen en hierdoor functioneel, de ‘double layer bh’ is aan de binnenkant voorzien van twee laagjes in verschillende kleuren wat de bh een zeer modieuze look geeft. Ook de body is terug, hij zit zeer comfortabel en zorgt ook nog eens voor een mooie strakke look. RVH.

    Info consumenten 03-232 66 50











    17-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forte parco

     

     

    ForteParco : natuur en cultuur in Valle d’Aosta

     

     

     

     

     

    De aantrekkingskracht van het Noord-Italiaanse Valle d’Aosta wordt bepaald door een uitzonderlijke combinatie van culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. De historische rijkdom van Valle d’Aosta wordt omkaderd met het decor van de mooiste toppen van de Alpen.

    De mengeling van natuur en cultuur wordt nu extra in de verf gezet met het project ForteParco waarbij een van de belangrijkste historische sites én het grootste nationaal park van Italië worden geïntegreerd in één product.

     

    Het Fort van Bard domineert de smalle ingang van Valle d’Aosta. Op deze strategisch belangrijke plaats heeft het fort een grote rol gespeeld in duizend jaar geschiedenis. Het is een verhaal van succes en van ondergang, een plaats waarmee Napoléon, Stendhal, Cavour en andere grote namen zijn verbonden. Na meer dan tien jaar restauratiewerken heeft dit militaire bastion zijn grandeur van weleer terug. Het bezoek aan het Fort van Bard is een reis door de eeuwen in het hart van de Alpen.

    Het Nationaal Park Gran Paradiso is het oudste nationaal park van Italië. Het was ooit een koninklijk jachtgebied maar werd in 1922 een beschermd natuurgebied met een uitzonderlijke fauna en flora. De oppervlakte van het park bedraagt 70.000 ha en binnen de grenzen zijn er kastelen, oude landelijke huizen die als streekmuseum (o.a. over de alpen en alpinisten) zijn ingericht en prachtige botanische tuinen.

     

    Valle d’Aosta, ‘de zonnige kant van de Apen’, bekrachtigt met het project ForteParco zijn veelzijdig toeristisch aanbod. RVH.

     

    Bereikbaarheid

    Valle d’Aosta is makkelijk bereikbaar, ofwel via de Franse autoroutes, ofwel via de Duitse en Zwitserse snelwegen. De Alpen komt men door via de Mont Blanc-tunnel of de tunnel du Grand Saint-Bernard. Deze laatste is vlot bereikbaar via Basel, Bern en het meer van Genève naar Martigny.

    Luchtvaartmaatschappijen: www.easyjet.com en www.brusselsairlines.be

    www.fortedibard.it  www.lovevda.it

    17-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    16-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.newtree

    NEWTREE chocolade

     

     

     

    Het nieuwe gamma Alpha van Newtree heeft indruk gemaakt op de smaakpupillen van de grootste chefs en koks van Europa. Het ITQI kende 3 Superior Taste awards toe aan de jongste 3 telgen van Newtree, de chocolades Alpha Noir, Alpha Thym en Alpha Piment.

     

    De Alpha-chocolades van Newtree combineren ongezien genot en innovatie. Ze zijn krokant dankzij het geroosterde lijnzaad en de gepofte rijst en bieden ons de intensiteit en langdurige smaak van echte pure chocolade van grote kwaliteit; ruiken heerlijk naar de Middellandse zee of prikkelen onze zintuigen. Ze zijn natuurlijk rijk aan Omega 3-vetzuren en bevatten 30% minder suiker dan een soortgelijke chocolade.

    Deze Alpha-chocolade zijn beschikbaar in de Delhaize-warenhuizen, sommige Carrefour-vestigingen en in de betere kruidenierszaken en verkrijgbaar in tabletten van 80g en pastilles van 23g. RVH.

    www.newtree.be

     







    16-07-2008 om 20:33 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oceade

     

    Océade opent leukste familieglijbaan van de Benelux

     

     

     

    Een uitzonderlijke grote glijbaan voor uitzonderlijke familiesensaties : de Anaconda is de enige glijbaan waarin de ganse familie wordt meegesleept. Het plezier van allen samen naar beneden te glijden wordt versterkt door de natuurlijke lichteffecten of de steeds  wissellende gekleurde ledverlichting. Binnen een straal van 700 km vind je nergens een even lang (130m) en breed exemplaar (2,5m).

     

    Océade, het subtropisch waterparadijs en exclusief kroonjuweel, serveerde twee primeurs in één klap: de splinternieuwe familieglijbaan werd uitgetest door het nieuw samengesteld vrouwelijk Belgisch bobsleeteam.

     

    De Anaconda maakt het dozijn waterglijbanen van Océade compleet. Dankzij het uitgesproken familiaal trekje van de Anaconda, bevestigd Océade zijn wil om het hart van de families te veroveren : een familiaal product waar het plezier, een aangename sfeer, animaties en een optimale aandacht voor veiligheid en hygiëne op de eerste plaats komen.

    De Anaconda kronkelt zich een weg doorheen de andere glijbanen waaronder o.a. de langste duobandenglijbaan de "Bountyraft", de "Cycloon" en de snelste glijbaan de ''Hurricane''. In een tijdsbestek van tien jaar zijn er de interactieve waterspeeltuin Aqua Fun House, het interactieve videospel Caribbean Madness en storm in het golfslagbad bijgekomen. En dit alles in een Antilliaans tropisch piratenkleedje.

     

    Océade denkt ook aan het milieu: zo wordt de toren van de glijbanen van een isolatielaag voorzien om geen onnodige warmte te verliezen. Eerder werd al één van de meest vooruitstrevende waterfiltersystemen die er op de markt zijn geïnstalleerd.

     

    Zwaard van Damocles

    De viering van het jubileumjaar en in verlengde daarvan de opening van de Anaconda geschieden helaas wat in mineur. Zo is er nog altijd onzekerheid over het voortbestaan van het waterpretpark. De huurovereenkomst loopt af in 2010 en het Brussels gewest jongleert met plannen om er een nieuw stadion, congres- en winkelcentrum te bouwen. RVH.

     

     





    16-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mentos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mentos’ Chewing gum pocket bottle

     

     

     

    Eén van de meest bekende en tot de verbeelding sprekende zinnen uit het Hollywood archief is ongetwijfeld:’ Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me?’

    Uit een onderzoek dat Mentos Gum onlangs voerde blijkt dat heel wat mensen happy worden als ze pocket van hun vriendin, lief, collega of echtgenoot uitchecken. De kauwgommaker besloot om, na het succes van de Chewing gum bottle, een Chewing Gum Pocket bottle op de markt te brengen, een kleinood dat in je broekzak past en meteen de aandacht trekt.

    De Pocket bottle is een cool en zeer handig gadget voor je favoriete kauwgom. Door zijn strakke vormgeving past hij perfect in je broekzak, handtas of jas. ‘Wij hebben  bij de ontwikkeling van de Pocket bottle rekening gehouden met de plek waar de bottle gedragen kan worden’ aldus mevr. Carla Smeets, Group Brand Manager frismakers Benelux van Perfetti Van Melle.

     

    De Pocket Bottles zijn uiterst geschikt om mee te nemen als je op stap gaat, een blokje om wil lopen of naar je werk gaat. Mentos Gum Pocket bottle is even groot als een gsm en past dus perfect in je broekzak. Wie tijdens de zomer graag zelf uitgecheckt wil worden, steekt dus best een Mentos Gum Pocket Bottle in zijn of haar broekzak. Voor blozende blikken en een frisse adem. Het begin van elke mooie zomerliefde. RVH.

    www.mentos.be

    16-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jasje voor kloppers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kloppers krijgen jasje

     

     

     

     

    Rösle is de mondiale niche voor topkoks. Zowel professioneel als thuis. Kenmerk is allereerst het materiaal. Stoer, degelijk en no nonsense roestvrij staal. Niets op af te dingen want van topkwaliteit. Maar dit jaar voegt Rösle een nieuwe specialiteit toe. De klopperserie met siliconenlaag. Binnenin de vertrouwde roestvrijstalen draad. Er omheen een ongekend stoere kwaliteit siliconen.

     

    Geen lichtzinnige kleurtjes voor Rösle. Het industrieel design blijft intact met zwarte zachtglanzende siliconendraden en het ergonomische roestvrijstalen handvat. Voordeel is er voor de open keuken. Want kloppen in pannen is nu letterlijk ongehoord. De coating dempt het geluid. Verkrijgbaar zijn de platte garde, de ovale ballongarde en de spiraalgarde.

     

    Alleskunner is de ovale ballongarde. Professionals gebruiken deze dienstklopper vooral om eiwit, slagroom en soortgelijke vloeistoffen gebonden tot stijf te kloppen. Meer toegespitst op specifiek gebruik is de platte garde. Halfhoog werkt deze perfect bij mengwerk in ondiepe schalen, een bord of braadpan. In het laatste geval bij uitstek geschikt om eieren te kloppen. De spiraalgarde daarentegen is een echte sausmenger. Met de driekwart spiraal komt deze garde mooi in de bodemranden van pannen. Het kunststof jasje rond de metaaldraden is, wetenschappelijk bewezen,  hittebestendig tot 260 graden Celsius.  Alle siliconen/roestvrijstalen gereedschap is voorzien van 5 jaar garantie en mag probleemloos in de vaatwasmachine. De gardes zijn te koop in 22 en 27 cm lengte. RVH.

    www.cookand.org

     

    16-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Marokko
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Nieuw Radisson Resort in Saîda/Marokko

     

     

     

    The Rezidor Hotel Group landt in Marokko en kondigt een nieuw Radisson Resort & Spa Saïdia aan – het hotel zal 384 kamers en 97 villas aanbieden en zal zijn deuren openen in het derde trimester van 2010. « Met deze laatste aanwinst, voegen we een nieuw land toe aan onze hotelportfolio die vanaf nu 53 landen in de EMEA regio telt », zegt Kurt Ritter, President en CEO Rezidor. « We beschikken momenteel over 47 hotels met ongeveer 11.500 kamers in beheer of ontwikkeling in het Midden-Oosten en Afrika – bewijs van ons engagement in dit deel van de wereld. »

     

    Het Radisson Resort & Spa Saïdia is een gemeenschappelijk project van Rezidor en Property Logic, de promotor van de Jardin de Fleur hotels in Marokko. « Wij zijn verheugd partner te zijn van een internationaal merk als Radisson met een uitstekende reputatie van kwaliteit en uitzonderlijke diensten binnen de sector. Onze bedrijven delen dezelfde visie van luxestandaarden die van het Saïdia hotelcomplex een toeristische bestemming met internationale klasse zullen maken,» vat Joop Huisman, Algemeen Directeur Property Logic samen.

     

    Mediterrania-Saïdia ligt in het noordoosten van Marokko aan de mediterraanse kust en is bekend voor haar 6 km beschermd strand. Bovenop de luxe suites en de villa residenties biedt het Radisson complex 4 restaurants, 3 bars, een Marrokaans geïnspireerde spa en thalassocentrum met een oppervlakte van 1.500 m², 5 buitenzwembaden en 1 binnenzwembad en 2 fitnesscentra inbegrepen, een kinderclub, boetieks, tennispleinen, een amfitheater en een beach club. De 1 500 m² conferentie- en vergaderruimte maken het hotel perfect, zowel voor zakenreizigers als toeristen. RVH.

    www.rezidor.com

     

    16-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    15-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cooking selexion

    COOKING SELEXION!

     

     

     

     

    Selexion stelt een kookboek samen aan de hand van recepten die door het publiek worden aangereikt.

    Op www.cookingselexion.be zijn alle gerechten welkom. Je lievelingsgerecht, inclusief de ingrediënten, de bereidingswijze en de geheime kneepjes zijn er welkom. Selexion is op zoek naar wat je geregeld klaarmaakt! Dus dagelijkse kost, authentieke schotels, bereidingen uit grootmoeders keuken of toch liever een moleculair experiment? Soepen, voorgerechten, salades, dessertjes, enz .. worden ingewacht.

     

    De chefs van gerenommeerde restaurants en brasseries maken een selectie van de recepten die de hedendaagse Belgische eetcultuur het beste vertegenwoordigen. Het kookboek zal niet in de handel verkrijgbaar zijn maar wordt via restaurants en brasseries verdeeld, evenals door de gespecialiseerde Selexion vakmannen die gepassioneerd zijn door de kookcultuur. RVH.

     

     

     

     

    15-07-2008 om 21:09 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs