Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    16-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oceade

     

    Océade opent leukste familieglijbaan van de Benelux

     

     

     

    Een uitzonderlijke grote glijbaan voor uitzonderlijke familiesensaties : de Anaconda is de enige glijbaan waarin de ganse familie wordt meegesleept. Het plezier van allen samen naar beneden te glijden wordt versterkt door de natuurlijke lichteffecten of de steeds  wissellende gekleurde ledverlichting. Binnen een straal van 700 km vind je nergens een even lang (130m) en breed exemplaar (2,5m).

     

    Océade, het subtropisch waterparadijs en exclusief kroonjuweel, serveerde twee primeurs in één klap: de splinternieuwe familieglijbaan werd uitgetest door het nieuw samengesteld vrouwelijk Belgisch bobsleeteam.

     

    De Anaconda maakt het dozijn waterglijbanen van Océade compleet. Dankzij het uitgesproken familiaal trekje van de Anaconda, bevestigd Océade zijn wil om het hart van de families te veroveren : een familiaal product waar het plezier, een aangename sfeer, animaties en een optimale aandacht voor veiligheid en hygiëne op de eerste plaats komen.

    De Anaconda kronkelt zich een weg doorheen de andere glijbanen waaronder o.a. de langste duobandenglijbaan de "Bountyraft", de "Cycloon" en de snelste glijbaan de ''Hurricane''. In een tijdsbestek van tien jaar zijn er de interactieve waterspeeltuin Aqua Fun House, het interactieve videospel Caribbean Madness en storm in het golfslagbad bijgekomen. En dit alles in een Antilliaans tropisch piratenkleedje.

     

    Océade denkt ook aan het milieu: zo wordt de toren van de glijbanen van een isolatielaag voorzien om geen onnodige warmte te verliezen. Eerder werd al één van de meest vooruitstrevende waterfiltersystemen die er op de markt zijn geïnstalleerd.

     

    Zwaard van Damocles

    De viering van het jubileumjaar en in verlengde daarvan de opening van de Anaconda geschieden helaas wat in mineur. Zo is er nog altijd onzekerheid over het voortbestaan van het waterpretpark. De huurovereenkomst loopt af in 2010 en het Brussels gewest jongleert met plannen om er een nieuw stadion, congres- en winkelcentrum te bouwen. RVH.

     

     





    16-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mentos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mentos’ Chewing gum pocket bottle

     

     

     

    Eén van de meest bekende en tot de verbeelding sprekende zinnen uit het Hollywood archief is ongetwijfeld:’ Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me?’

    Uit een onderzoek dat Mentos Gum onlangs voerde blijkt dat heel wat mensen happy worden als ze pocket van hun vriendin, lief, collega of echtgenoot uitchecken. De kauwgommaker besloot om, na het succes van de Chewing gum bottle, een Chewing Gum Pocket bottle op de markt te brengen, een kleinood dat in je broekzak past en meteen de aandacht trekt.

    De Pocket bottle is een cool en zeer handig gadget voor je favoriete kauwgom. Door zijn strakke vormgeving past hij perfect in je broekzak, handtas of jas. ‘Wij hebben  bij de ontwikkeling van de Pocket bottle rekening gehouden met de plek waar de bottle gedragen kan worden’ aldus mevr. Carla Smeets, Group Brand Manager frismakers Benelux van Perfetti Van Melle.

     

    De Pocket Bottles zijn uiterst geschikt om mee te nemen als je op stap gaat, een blokje om wil lopen of naar je werk gaat. Mentos Gum Pocket bottle is even groot als een gsm en past dus perfect in je broekzak. Wie tijdens de zomer graag zelf uitgecheckt wil worden, steekt dus best een Mentos Gum Pocket Bottle in zijn of haar broekzak. Voor blozende blikken en een frisse adem. Het begin van elke mooie zomerliefde. RVH.

    www.mentos.be

    16-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jasje voor kloppers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kloppers krijgen jasje

     

     

     

     

    Rösle is de mondiale niche voor topkoks. Zowel professioneel als thuis. Kenmerk is allereerst het materiaal. Stoer, degelijk en no nonsense roestvrij staal. Niets op af te dingen want van topkwaliteit. Maar dit jaar voegt Rösle een nieuwe specialiteit toe. De klopperserie met siliconenlaag. Binnenin de vertrouwde roestvrijstalen draad. Er omheen een ongekend stoere kwaliteit siliconen.

     

    Geen lichtzinnige kleurtjes voor Rösle. Het industrieel design blijft intact met zwarte zachtglanzende siliconendraden en het ergonomische roestvrijstalen handvat. Voordeel is er voor de open keuken. Want kloppen in pannen is nu letterlijk ongehoord. De coating dempt het geluid. Verkrijgbaar zijn de platte garde, de ovale ballongarde en de spiraalgarde.

     

    Alleskunner is de ovale ballongarde. Professionals gebruiken deze dienstklopper vooral om eiwit, slagroom en soortgelijke vloeistoffen gebonden tot stijf te kloppen. Meer toegespitst op specifiek gebruik is de platte garde. Halfhoog werkt deze perfect bij mengwerk in ondiepe schalen, een bord of braadpan. In het laatste geval bij uitstek geschikt om eieren te kloppen. De spiraalgarde daarentegen is een echte sausmenger. Met de driekwart spiraal komt deze garde mooi in de bodemranden van pannen. Het kunststof jasje rond de metaaldraden is, wetenschappelijk bewezen,  hittebestendig tot 260 graden Celsius.  Alle siliconen/roestvrijstalen gereedschap is voorzien van 5 jaar garantie en mag probleemloos in de vaatwasmachine. De gardes zijn te koop in 22 en 27 cm lengte. RVH.

    www.cookand.org

     

    16-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Marokko
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Nieuw Radisson Resort in Saîda/Marokko

     

     

     

    The Rezidor Hotel Group landt in Marokko en kondigt een nieuw Radisson Resort & Spa Saïdia aan – het hotel zal 384 kamers en 97 villas aanbieden en zal zijn deuren openen in het derde trimester van 2010. « Met deze laatste aanwinst, voegen we een nieuw land toe aan onze hotelportfolio die vanaf nu 53 landen in de EMEA regio telt », zegt Kurt Ritter, President en CEO Rezidor. « We beschikken momenteel over 47 hotels met ongeveer 11.500 kamers in beheer of ontwikkeling in het Midden-Oosten en Afrika – bewijs van ons engagement in dit deel van de wereld. »

     

    Het Radisson Resort & Spa Saïdia is een gemeenschappelijk project van Rezidor en Property Logic, de promotor van de Jardin de Fleur hotels in Marokko. « Wij zijn verheugd partner te zijn van een internationaal merk als Radisson met een uitstekende reputatie van kwaliteit en uitzonderlijke diensten binnen de sector. Onze bedrijven delen dezelfde visie van luxestandaarden die van het Saïdia hotelcomplex een toeristische bestemming met internationale klasse zullen maken,» vat Joop Huisman, Algemeen Directeur Property Logic samen.

     

    Mediterrania-Saïdia ligt in het noordoosten van Marokko aan de mediterraanse kust en is bekend voor haar 6 km beschermd strand. Bovenop de luxe suites en de villa residenties biedt het Radisson complex 4 restaurants, 3 bars, een Marrokaans geïnspireerde spa en thalassocentrum met een oppervlakte van 1.500 m², 5 buitenzwembaden en 1 binnenzwembad en 2 fitnesscentra inbegrepen, een kinderclub, boetieks, tennispleinen, een amfitheater en een beach club. De 1 500 m² conferentie- en vergaderruimte maken het hotel perfect, zowel voor zakenreizigers als toeristen. RVH.

    www.rezidor.com

     

    16-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    15-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cooking selexion

    COOKING SELEXION!

     

     

     

     

    Selexion stelt een kookboek samen aan de hand van recepten die door het publiek worden aangereikt.

    Op www.cookingselexion.be zijn alle gerechten welkom. Je lievelingsgerecht, inclusief de ingrediënten, de bereidingswijze en de geheime kneepjes zijn er welkom. Selexion is op zoek naar wat je geregeld klaarmaakt! Dus dagelijkse kost, authentieke schotels, bereidingen uit grootmoeders keuken of toch liever een moleculair experiment? Soepen, voorgerechten, salades, dessertjes, enz .. worden ingewacht.

     

    De chefs van gerenommeerde restaurants en brasseries maken een selectie van de recepten die de hedendaagse Belgische eetcultuur het beste vertegenwoordigen. Het kookboek zal niet in de handel verkrijgbaar zijn maar wordt via restaurants en brasseries verdeeld, evenals door de gespecialiseerde Selexion vakmannen die gepassioneerd zijn door de kookcultuur. RVH.

     

     

     

     

    15-07-2008 om 21:09 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison du Boeuf

    Het blijde weerzien tussen de Maison du Boeuf en het Amerikaanse rundvlees!

     

     

     

     

     

    De Maison du Boeuf, het gastronomische restaurant van het hotel Hilton Brussels, rust niet op zijn lauweren en stelt zijn nieuwe, uiterst verleidelijke zomerkaart voor die werd opgesteld door de talentvolle Executive Chef Jacky Chartier. Prachtige kreeftmedaillons, heerlijke cannelloni van koningskrab, malse filets van zonnevis à la meunière of nog een gegrilde, mooie, jonge duif vormen een zeer brede waaier aan smaken op basis van de beste producten.

     

    Voor de trouwste klanten van de Maison du Boeuf zal het grootste nieuws echter zijn dat de Amerikaanse runderrib na een afwezigheid van 15 jaar voortaan weer op de kaart staat! In een zoutkorst gebraden en met mergpijp en ovengebakken aardappelen opgediend, vormt dit stuk vlees ongetwijfeld een van de lekkerste die in de hoofdstad van Europa kunnen worden geproefd.

     

    Deze heerlijke gerechten passen perfect bij de smaakvolle wijnen uitgekozen door wijnkelner Giuliano Gianotti (waaronder vrij veel nieuwigheden uit Italië) en kunnen het best worden gevolgd door een van de verrukkelijke desserts voorgesteld door Michel Babikov, de talentvolle patissier van het huis. Een maaltijd bij de Maison du Boeuf, in een van de lichtrijkste eetzalen van het land, vormt gegarandeerd een uitzonderlijke ervaring! RVH.

    15-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    14-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eburon hotel tongeren

    EBURON HOTEL,

    de nieuwe schat van Tongeren

     

     

     

     

    Het oudste stadje van België heeft vanaf half juli een heus 4 sterren hotel en dan ook nog met bouwkundige en historische rijkdom: het EBURON HOTEL.

     

    In het voormalige ‘Sint Jacobsgasthuis’ heeft de Limburgse hotelgroep ‘Different Hotels gekozen om zich te vestigen en heeft het hotel vernoemd naar de eerste inwoners van Tongeren, de eburons. Het ‘Sint-Jacobsgasthuis’, gelegen in het hartje van de stad, dateert uit de 12de  eeuw en was toen een herberg voor pelgrims die op bedevaart gingen naar Santiago de Compostella. Het gasthuis kent nogal een bewogen verleden,  het gebouw en de kapel ontvingen er zieken, bejaarden en gelovigen.

     

    Vandaag de dag zijn er nog sporen van te vinden in de architectuur en fluisteren de ondergrondse gangen nog de verhalen van toen. Maar EBURON HOTEL zal vooral ook een hyper modern en trendy hotel zijn en past goed in de groep Different Hotels.

    Moderne architectuur gecombineerd met de rijke geschiedenis, design decoraties  en avant-garde hoteluitrusting karakteriseren het EBURON HOTEL.

    Het Genks architectenbureau Peter Cornoedus & Partners heeft de natuurlijke lichtinval schitterend aangevuld met een kleurkeuze van fuchsia, bruin, rood, oranje en vele witte tinten.

     

    Het hotel biedt 52 kamers van mooie ruimtes met hier en daar elementen van de vroegere architectuur. Sommige kamers hebben zelfs een oppervlakte van  60m² !

     

    Een vergaderzaal van 115 m²,  de gewelfde kelders met 2 ruimtes van 50 m² voor recepties en zaal van 225m² met indrukwekkende houten balkenconstructie maakt het mogelijk om evenementen tot 120 personen te ontvangen. 

     

    In Tongeren zelf ontdekt men de middeleeuwse gebouwen, de Onze Lieve Vrouwe Basiliek, het Begijnhof , wandelt men over de grootste antiek en vlooienmarkt van de Benelux op een zondagmorgen of maakt men een fietstocht in de regio. EBURON HOTEL zal een nieuwe aantrekkelijke uitnodiging zijn om het verblijf in Tongeren te verlengen en om zich te laten verrassen van een vernieuwende moderne vorm van hotellerie.

    Tot eind augustus 2008 is er een speciale openingsaanbieding

     

    Eburon Hotel - De Schiervelstraat 10 - 3700 TONGEREN

    Tel 32-12- 23 01 99 – fax 12- 26 13 70

    E: info@eburonhotel.be  www.eburonhotel.be



    14-07-2008 om 08:21 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAI 10

    KAI 10

     

     

     

     

    KAI 10 is de vlottende meetingruimte van het Marcure hotel hamburg. In totaal zijn zowat 450m² meetingruimte voorhanden, dit zowel in, op als onder het water. KAI10 rust op twee stalen pontons en biedt drie vergaderzalen voor 350 deelnemers.

     

    KAI 10 is een onderdeel van het Mercure hotel Hamburg dat naast 187 kamers, diverse meetingfaciliteiten tot maximaal 600 personen aanbiedt. Het hotel ligt op wandelsafstand van het hartje van deze Duitse havenstad, de Deichtorhallen en het historische stadscentrum van Hamburg. De aantrekkingskracht van de nieuwe zalen wint hierdoor beduidend aan belang. RVH.

    www.mercure.com

     





    14-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koelkastthermometer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Koel nieuws voor insiders

     

     

     

     

    Professioneel, maar gemaakt voor de consument, is de koelkast thermometer. Ooit geweten dat verschillende levensmiddelen op verschillende temperaturen bewaard dienen te worden? En dat elke koelkast per hoogte een andere temperatuur heeft? Sterker nog, wie weet dat  bijvoorbeeld eieren het beste op +8 graden worden bewaard terwijl vis bij +2 en bijvoorbeeld vlees bij +7 bereiding afwacht?

     

    Rösle vertelt het in een miniboekje. Als begeleiding van de koelkast thermometer. Een handig klein apparaat dat aan de koelkastrekken wordt gehangen. En vervolgens juist aangeeft wat de temperatuur op die hoogte gemeten binnen is. Zo kan de koelkast exact worden afgesteld. Voorbij is de tijd dat voor de zekerheid de koelkast te koud werd gezet. Meten is weten. En in veel gevallen stroom besparen.

     

    Belangrijker dan de centenkwestie is het gezondheids- en smaakvoordeel. Door bewaring bij de juiste temperatuur wordt bederf en daardoor ziekte en darmkwalen voorkomen. En wie een echte smulpaap is proeft het verschil. Door de juiste koeling wordt uitdrogen van levensmiddelen voorkomen en blijft de structuur van fijn vlees en vis intact. De koelkast thermometer geeft de temperatuur per plank correct en betrouwbaar weer. De Rösle koelkast thermometer is 11 cm hoog met een doorsnee van 2,5 cm en wordt geleverd met 5 jaar garantie.   RVH.

    www.cookand.org

    14-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    12-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domyod: nieuwe collectie

    Nieuwe collectie ‘Domyos’ biokatoen en schoentjes voor baby’s en peuters!

     

     

     

     

    Goed gekleed en met stevige schoentjes zijn sporters van 6 maanden tot 4 jaar klaar

    voor elke uitdaging!

     

    Domyos kleedt onze jongste sporters van hoofd tot voetjes, zodat ze volop van het mooie weer kunnen profiteren, in de buitenlucht kunnen spelen of hun eerste stapjes zetten. Het nieuwe gamma biokatoen en schoentjes voor baby’s van Domyos bestaat uit een basic-kledinglijn van biokatoen en schoentjes die aangepast zijn aan de toekomstige avonturen van onze kleintjes.

     

    Omdat het dragen van kleding van katoen uit de biologische landbouw belangrijk is, brengt Domyos ze binnen het bereik van iedereen! Met haar nieuwe kledinglijn wil Domyos de allerkleinsten al gevoelig maken voor respect voor het milieu – dat wil zeggen, minder vervuiling van de bodem en het grondwater – en tegelijk zorg dragen voor hun huid.

     

    Dankzij het uitgebreide kleurengamma -8 kleuren voor de T-shirts en  6 kleuren voor de shorts – kunnen             onze kleintjes zelf hun keuze maken, terwijl mama en papa van zachte prijsjes profiteren! Het biokatoen van de T-shirts en shorts van Domyos is afkomstig uit de biologische landbouw en werd geteeld zonder gebruik van chemische meststoffen, pesticiden en GGO.

     

    Het concept Supportiv biedt de nodige steun opdat sporters hun sportactiviteit langer zouden kunnen volhouden. De producten met het Supportiv-label worden getest in een laboratorium en beoordeeld door onafhankelijke professionals, ergonomie-en gezondheidsspecialisten.

    Om veilig te stappen en gemakkelijk te leren lopen, hebben kinderen steun en stabiliteit nodig. De modellen B, Basic en Sport PRG van Domyos werden ontwikkeld in samenwerking met een podoloog-posturoloog. De asymmetrische hielversterking zorgt voor een efficiënte ondersteuning van de hiel en controle van de welving van de voet om te vermijden dat de voet naar binnen keert. RVH.

    www.decathlon.be

     

     

     









    12-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    11-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logis, een nieuwe dimensie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Logis, een nieuwe dimensie

     

     

     

     

    Als eerste groep van onafhankelijke hoteliers in Europa, en tweede op wereldschaal met 3200 uitbatingen, zijn de Logis in constante evolutie en ontplooien ze een nieuwe dynamiek die vier hoofdpunten omvat: commercialisatie, vernieuwing, kwaliteit en restauratie.

     

    Een performante commercialisatie is nodig, mede door de spectaculaire groei, +166%, van het aantal internetreservaties. Meer dan 1000 Logis staan reeds online en kunnen via het unieke www.logishotels.com worden gecontacteerd.

    Door de vele afgeleiden, Logis de France, Logis van België, Logis d’Italie… moet er een grotere uniformiteit komen waarbij een verjongd en sprekend logo noodzakelijk is. Toch blijven de groene kleur en de kenmerkende haard bewaard.

    Het eigentijds imago legt nog steeds de nadruk op de initiële fundamenten van het merk: authenticiteit, de warmte, het onhaal, het plezier met als extraatje, een uitgesproken elegantie.

     

    De restaurants zijn altijd een sterk punt geweest van de Logis en maken het verschil. In de nieuwe uitbouw komen 4 categorieën. Categorie 1 biedt een genereuze keuken die het accent legt op de traditionele regionale gerechten, geserveerd in een eenvoudige warme en huiselijke sfeer. Categorie 2 zorgt voor een comfortabel restaurant met een attente bediening de uitnodigt om een regionale gastronomische keuken te ontdekken. Categorie 3 presenteert een elegant restaurant met gastronomische keuken vol raffinement en creativiteit, keuken die hulde brengt aan het culinaire vakmanschap. De laatste categorie brengt uitzonderlijke tafels die de voorbije jaren door gerenommeerde gidsen werden bekroond met minstens één Michelinster, één ster Bottin Gourmand of 2 koksmutsen Gault et Millau.

     

    Kwalitatief benadrukken de Logis hiermee het permanent streven naar verbetering, vereenvoudigde procedures en oog voor alle details. RVH.

     

     

     

    11-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pitbull in de keuken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pitbull in de keuken.

     

     

     

     

    Een blik openen is niet altijd even gemakkelijk. Want deze scherpe potjes durven al eens tegen te werken. Van krachtnoodzaak tot scherpe randen en blikken waarvan de inhoud over het aanrecht  vloeit. Nu, meer dan een eeuw na de uitvinding van de blikopener, creëerde Rossle een perfecte keukenhulp. Het gestroomlijnd design is bovendien erg ergonomisch.

     

    Deze blikopener pakt het blik vast en laat het niet meer los tot het geopend is, dit dankzij de handige stand van de armen. Apart is ook dat deze opener zich niet vastbijt in de zijkant, maar juist aan  de bovenkant. Bovendien blijft het deksel in de opener zodat men geen drijvende deksels meer heeft. Door een speciale techniek snijdt hij geen scherpe randen, tegelijk dus hygiënisch en veilig. RVH.

    www.cookand.org

     

    11-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerp je eigen schooltas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Ontwerp je eigen schooltas met O'Neill

     

     

     

     

    O'Neill geeft creatieve kids de kans om een eigen ontwerp op hun schooltassen te tekenen. Ook vrienden kunnen van deze rugzak een uniek stuk maken door er leuke boodschappen op te schrijven.

     

    Deze schooltas is gemaakt van makkelijk beschrijfbaar textiel en wordt verkocht met de bijhorende textielstiften. Na 24u drogen komt de inkt er niet meer af.

    Verkoopprijs : 29,99 euro

    Info : 09 216 80 40

     

     

    11-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HUSA President Le Grill
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HUSA PRESIDENT PARK ‘LE GRILL’

     

     

     

     

     

    Op het gelijkvloers bevindt zich de Park Bar, met zicht op de prachtige tuin, waar gasten ‘s middags kunnen genieten van een kleine lunchkaart en natuurlijk van een mooie selectie dranken tot ‘s avonds laat. Het spreekt vanzelf dat de tuin, die de allures van een privaat park heeft, toegankelijk is voor alle gasten … een groene oase van rust in de drukke stad. Deze tuin kan ook geprivatiseerd worden voor een klantenevenement.

    Het ontbijt, een uitgebreid buffet, staat dagelijks klaar in de zaal St. Roch die eveneens een mooi zicht op de tuin heeft. Het restaurant ‘Le Grill’ is dagelijks geopend voor het diner met een gevarieerde en internationale kaart, een marktmenu en dagelijkse suggesties.

    Het hotel gaat prat op zijn mooie verzameling vergaderzalen van 25 tot 585m², over drie verdiepingen verdeeld, waarvan de meeste daglicht hebben en WIFi, zoals in de rest van het hotel trouwens. Vanuit de grote Fabiola zaal is het eveneens mogelijk toegang te hebben tot de tuin, ideaal voor een koffiepauze in het zonnetje.

     

    Gasten kunnen ook lekker relaxen in de fitnessruimte op de vijfde verdieping, uitgerust met technogym machines, sauna, hammam, relaxatiezaal, jacuzzi, massagecabines en zonnebank.

    Hoewel het hotel goed gelegen is in de nieuwe zakenbuurt rond het Noordstation, en dichtbij de site Tour & Taxis en op 10 minuten van de site Brussels exhibition centre (Heysel), zet het HUSA President park ook een shuttlebus ter beschikking van de gasten die naar het stadscentrum wensen te gaan. RVH.

    www.husapresidentpark.com

     

    11-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cintrée Curvex
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Franck Muller Cintrée Curvex

     

     

     

     

    Heden, verleden en toekomst komen tot leven in de collectie Master Calendar Master Banker van horlogemaker Franck Muller. Knappe mechaniek gaat samen op met een oogstrelend ontwerp in een uurwerk waarvan je in één oogopslag verschillende gegevens af kunt lezen.

    De retrograde datum, de dag en de maand staan bovenin de wijzerplaat, terwijl de tweede tijdzone een plaats heeft gekregen boven de zes.

    Het bijzonder aan dit model is dat de tweede tijdzone tot op de minuut nauwkeurig geregeld kan worden dankzij de volledig onafhankelijke instelbare uren- en minutenwijzer. Al even innovatief is de secondewijzer in zowel de grote als de kleine klok: een unicum voor een horloge met enkelvoudig binnenwerk.

    De Cintrée Curvex-kast, een uitvinding van deze Geneefse horlogemaker, is verkrijgbaar in  alle soorten goud (geel, rood en wit) of in platina. De wijzerplaat is bij elke uitvoering beslagen met een zonmotief.

    Ook de collectie Master Calendar Master Banker getuigt van de voorkeur van Franck Muller voor tot in de puntjes verzorgde horloges met een combinatie tussen de beste techniek en het verfijndste design. Het bijzonder exclusieve juweeltje kost in witgouden uitvoering een slordige 42.600 Euro. RVH.

    11-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    10-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SkyEurope

    Vliegtuigtickets bij SkyEurope kosten 1 Euro.

     

     

     

     

    SkyEurope, de meest aantrekkelijke low cost carrier in Europa, kondigt een nieuw prijzensysteem aan. Alle communicatiekanalen over het hele netwerk geven voortaan enkel nog de prijzen aan waarin alles begrepen is, bovendien werd beslist om op alle vluchten, de brandstoftoeslag niet meer aan te rekenen.

     

    De invoering van het nieuwe systeem gaat gepaard met een exclusief aanbod, waarbij alle reserveringen die via internet gebeuren, slechts 1 Euro kosten. Deze unieke actie loopt tot zondag 13 juli 2008 en is geldig voor vluchten tot 28 maart 2009. De voorwaarde om van dit tarief te genieten is wel dat de vluchten minstens 14 dagen voor vertrek worden gereserveerd. Het aanbod is bovendien geldig op alle vluchten van het ganse netwerk van SkyEurope. RVH.

    www.skyeurope.com

    10-07-2008 om 21:27 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.le Meridien

    Hotel Le Méridien Brussels onderscheiden door Expedia

     

     

     

     

     

     

    Hotel Le Méridien Brussels is recentelijk door Expedia toegevoegd aan de 2008 Expedia Insiders' Select list. Expedia is ´s werelds grootste online reisagent.

     

    De Expedia Insiders' select List is een jaarlijkse selectie van de beste hotels, gebaseerd op de ervaringen van meer dan 300.000 reizigers wereldwijd. Hotel Le Méridien Brussels komt zeer positief uit hun recensies naar voren vanwege de consistente uitstekende service, de positieve ervaringen van gasten en de duidelijke meerwaarde die het hotel biedt. Slechts één procent van alle hotels die op Expedia worden aangeboden, behoort tot de uitverkorenen op de Expedia Insiders' Select list.

     

    Als 's werelds grootste online reisagent, heeft Expedia een ongeëvenaarde marktexpertise en kennis van ervaringen van duizenden reizigers. Met  de Expedia Insiders' select list met de beste hotels wereldwijd biedt Expedia reizigers een hulpmiddel om een perfecte reis te kunnen boeken.

     

    Egbert Buursink, hotelmanager van Le Méridien: "Ik ben zeer trots om in naam van het voltallige personeel van Le Méridien Brussels deze onderscheiding in ontvangst te mogen nemen; deze onderscheiding bevestigt nogmaals het professionalisme en de toewijding van al ons personeel. Door een combinatie van training, het waarmaken van onze beloftes en een perfecte samenwerking van alle teams, streven we er naar om voortdurend de verwachtingen van onze klanten te overtreffen."

     

    In het hart van de Belgische hoofdstad, het kruispunt van Europa, ligt Le Méridien Brussels op een steenworp van de Grote Markt. Le Méridien Brussels beschikt over 224 kamers en suites, en 15 verschillende vergader- en feestzalen. Daardoor is het hotel een bijzonder adres voor internationale gasten die voor zaken of plezier in Brussel verblijven.

     

    In het gastronomische restaurant L'Epicerie wordt de beste mediterrane keuken aangeboden. In een aangename omgeving in de warme kleuren van de Middellandse Zee laat chef-kok Vincent Masson u van natuurlijk gekruide gerechten genieten. Drie privésuites voor maximaal 12 personen staan ter beschikking voor privéfeestjes. Elke zondag wordt de Sunday Family Brunch georganiseerd met een rijkelijk buffet: aperitief, prachtig buffet met voorgerechten, zeevruchten, warme gerechten en desserts. RVH.

     

     

     

    10-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cru Bourgeois

    Cru Bourgeois Medoc, levendiger dan ooit.

     

     

    Tegenkantingen ten spijt is het Broederschap van de Cru Bourgeois levendiger dan ooit en zijn de leden paraat om hun traditionele vinificatiemethodes tot het uiterste te verdedigen.

    Nadat aanvankelijk in 2000 het lastenboek op de vinificatie van de Cru Bourgeois Medoc en de oorsprongsbenamingen werden aanvaard, vernietigde het Hof van Beroep van Bordeaux begin 2007 deze beslissing en schrapt vanaf de oogst 2007 de benaming. Dat de wijnbouwers tegen deze beslissing beroep zouden aantekenen lag voor de hand, in zoverre dat men momenteel een lastenboek ter goedkeuring moet voorleggen met het gevaar dat er geen Cru Bourgeois Medoc millésime 2007 op de markt zal komen.

     

    ‘Medoc’ beduidt land tussen het water, een betiteling die perfect bij de regio past. Hij wordt immers omsloten door de Atlantische Oceaan, het estuarium van de Gironde en de uitgestrekte wouden van de Landes. De regio geniet van een ideaal microklimaat dat ervoor zorgt dat de rode Medoc tot de meest prestigieuze wijnen behoort. De wijnproductie gebeurt hier aan de hand van de druiven cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot en in mindere mate de malbec en petit verdot.

     

    Het zou erg jammer zijn dat deze wijnen zouden verdwijnen vermits hun productie teruggaat tot de 15de eeuw wanneer enkele kooplui uit Bordeaux, leden van de betere burgerij, in deze regio de eerste wijngaarden oprichten. Vrij snel krijgen hun wijnen de toenaam ‘le cru des Bourgeois’, benaming die decennia later tot Cru Bourgeois wordt vereenvoudigd.

     

    Het nieuwe lastenboek voorziet in de productie van kwaliteitswijnen met jaarlijkse controles door een onafhankelijk organisme. Mits definitieve goedkeuring, is het lastenboek van toepassing op de oogst 2007, die evenwel pas in 2009 op de markt komt.

     

    De beroering rond deze wijnen zorgt voor onrust. Er zijn maar liefst 8 benamingen ( Médoc, Haut Médoc, Saint Esthèphe, Pauillac, Saint-Julien, Listrac-Médoc, Moulis en Médoc en Margaux), 320 kastelen, 8000 ha wijngaarden en meer dan 40 miljoen flessen die zonder erkende benamingen dreigen te vallen. Bovenop komen ook enkele duizenden arbeidsplaatsen in het gedrang.

    Tijdens een degustatie in het Koloniënpaleis in Tervuren, bewees de Alliance, de vereniging die de wijnboeren vertegenwoordigt, dat de consumenten waar ook ter wereld, nu meer dan ooit hoge verwachtingen mogen koesteren en hun leden paraat zijn om hen erg kwalitatieve eindproducten aan te bieden. RVH.

     

     

    10-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe parken voor Sunparks

     

    SUNPARKS CREERT NIEUWE PARKEN

     

     

     

    Sinds de overname in april 2007 van Sunparks door Center Parcs Europe is ook hard gewerkt aan een uitbreidingsplan voor Sunparks.

     

    Zo wordt geïnvesteerd in de vier bestaande parken in België, maar zijn er ook plannen voor nieuwe parken van Sunparks in Europa door acquisities en nieuwbouw. Een mooi voorbeeld van een nieuw te realiseren park van Sunparks is het project in Bostalsee, een gezamenlijke investering met de deelstaat Saarland (Duitsland). In Bostalsee, op een prachtige locatie van 90 hectare, gelegen aan een aangelegd meer van 120 hectare, verrijst een park dat bestaat uit ruim 500 villa’s en centrale faciliteiten. De opening van dit park is gepland in 2011.

     

    James Mennekens, Managing Director Center Parcs Europe Group: “Sunparks Bostalsee is een mooi voorbeeld van onze ambities. We willen met Sunparks dé standaard zetten voor het middensegment in de markt. Bestemmingen op prachtige locaties, waar gasten zich in de omgeving kunnen vermaken, maar zich niet druk over het weer hoeven te maken, omdat de parken meer dan voldoende recreatieve voorzieningen herbergen om een onvergetelijke vakantie te ervaren.”

     

    Nóg meer aandacht voor de omgeving in 2009

    Sunparks gaat nóg meer aandacht besteden aan de omgeving van haar parken, omdat deze in de toekomst een steeds belangrijkere rol zal spelen. Zo investeert zij in het upgraden van centrale voorzieningen en faciliteiten in de parken. Naast de zwembaden en speeltuinen worden de centrale voorzieningen ook in een nieuw jasje gestoken en de infrastructuur sterk verbeterd. In 2009 staat tevens de herinrichting van parken op de agenda. Zo wordt onder andere de infrastructuur en de bewegwijzering verbeterd. Om de dienstverlening aan gasten nog verder uit te breiden, doen bovendien virtuele tourist offices hun intrede. Hier kunnen gasten zich online met behulp van Google Earth-plattegronden verdiepen in alle mogelijke activiteiten in de nabije omgeving van hun park: of het nu gaat om dagtrips, culturele evenementen of recreatieve activiteiten in de natuur.

     

    Over Sunparks

    Sunparks is een dochter van Center Parcs Europe Group, onderdeel van de Pierre & Vacances Group. Sunparks exploiteert vier parken in België. De parken De Haan en Oostduinkerke aan de kust, Kempense Meren in de Antwerpse Kempen en Vielsalm in de Ardennen. De parken van Sunparks worden jaarlijks door ruim 500.000 gasten bezocht. RVH.

     





    10-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug naar school: Replay & sons

     

    TERUG NAAR SCHOOL

    MET REPLAY & SONS

     

     

     

     

    Fashion Box Group, de gerenommeerde Italiaanse jeans- en casual wear groep, en New Edition kondigen de ondertekening van een licentieovereenkomst aan. Dit akkoord betekent de start van de gloednieuwe Replay & Sons lijn schooltassen en schoolbenodigdheden.

     

    “Replay&Sons is het Italiaanse merk bij uitstek van jeans en casual kledij. De collectie heeft de jongerencultuur altijd al perfect weten te vertalen. De roots van het merk zijn sterk verankerd in de jeanswereld en toch is het er altijd in geslaagd om jeans en mode elk seizoen opnieuw uit te vinden. We zijn gefascineerd door de nooit aflatende drang naar vernieuwing van dit merk en door zijn liefde voor kwaliteitsmaterialen en zin voor detail,” aldus Daan Durlacher en Margriet Timmerman, de eigenaars van New Edition.

     

    Attilio Biancardi, voorzitter van Fashion Box Industries S.p.A, licht de reden van deze nieuwe licentieovereenkomst toe: “Replay&Sons past helemaal in onze Brand Extension politiek aangezien het label een belangrijke omzet vertegenwoordigt binnen het Fashion Box zakencijfer. De oprichting van een lijn schoolbenodigdheden en boekentassen is een logische stap voor een merk van jeugdkledij aangezien de school een centrale rol speelt binnen het leven van onze kinderen.  Replay & Sons Back To School versterkt nog het imago van het merk dat nu R&S corners in de belangrijkste warenhuizen ter wereld heeft”.

     

    De collectie Replay & Sons schoolbenodigdheden 2008-09 is onderverdeeld in 4 lijnen die elk schoolagenda’s, ringmappen, oefenschriften, kaftpapier, etiketten, pennenzakken en boekentassen omvatten.

    AFRICA CORP is een thema met een ruige look en rubber prints

    LOGO is een thema dat schattig en prachtig oogt dankzij de luxueuze materialen en de rode en roze folie.

    MARINA is een thema in zwaar canvas, met een ruige kant en met bekledingen in echte stof.

    VINTAGE typeert zich door zijn gedetailleerde fotoprints voor de papierwaren en de vernieuwende dubbele wassing en kleurentechnieken voor de schooltassen.

    De collectie Replay & Sons schoolbenodigdheden wordt in Europa verdeeld via de speciaalzaak, via grootwarenhuizen en via de Replay&Sons boetieks. RVH.

    Info over de verschillende verkooppunten : 022/52.11.30

    Info Replay & Sons : 02/521 90 71.





    10-07-2008 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs