:wink:
Drie sterren voor Columbus-eieren
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Tijdens de ceremonie van de Superior taste Awards, kreeg Columbus twee prijzen overhandigd voor de uitzonderlijke smaak van zijn producten. Zowel de Columbus-eieren van scharrelkippen, als de Columbus-eieren van kippen met vrije uitloop kregen drie sterren voor hun uitzonderlijke smaak.
Kenmerkend voor de Columbus-eieren is dat ze het evenwicht van de nutritionele samenstelling herstellen. Anders gezegd, een evenwichtige verhouding tussen omega-6 en omega-3. Zo komen ze tegemoet aan de toenemende bezorgdheid van de consument voor zijn voeding en zijn gezondheid. Nog anders gezegd: het Columbus-ei heeft dezelfde nutritionele samenstelling als het natuurlijke kippenei voordat de mens de dieren zelf begon te voeden.
Columbus, het enige ei dat je helpt je cholesterol te beheersen!
Je hoort het zo vaak zeggen eet niet meer dan 2 of 3 eitjes per week, zeker niet als je teveel cholesterol hebt. Maar dankzij Columbus klopt dat niet meer. Columbus-eitjes zijn anders, je kan ervan eten zonder te tellen.
We horen je al denken eitjes zijn eitjes. Welnee, want de ene kip is ook de andere niet. De Columbus-kippen eten 100% natuurlijk, op basis van planten en zaden. Daardoor leggen ze natuurlijk gezonde eitjes, perfect evenwichtig en veel lekkerder. Met een dooier die mooi geel kleurt, en niet oranje. Ze vormen een goedkope bron van proteïnen, en vooral ze hebben een ideale verhouding (1/1) tussen de vetzuren omega-6 en omega-3, wat bijdraagt tot een goede werking van het cardiovasculair systeem. RVH.
www.columbus-concept.com


|