Zoeken in blog

Foto
GASTRONOMIE & TOERISME
Rendez-vous avec le Nord

Gastronomie & Toerisme verschijnt vijf maal
per jaar en is een realisatie van de vzw Horizon,
Astridlaan 90 b1, 8620 Nieuwpoort en vzw
Reizen & Smullen, Bassevillestraat 101, 8434
Westende, met als doel de horeca, het toerisme,
vrije tijd, lifestyle en interieur in al hun vormen
te promoten. De redactie bestaat uitsluitend uit
vrijwilligers. Al deze reportages zijn wekelijks te
beluisteren op de FM 106,1 Radio Beach, elke
vrijdagvoormiddag even na 10 u.

VERSPREIDING
Het magazine wordt gratis selectief verspreid
naar een bestand van levensgenieters,
gastronomen, reislustigen, managers,
zonnekloppers en natuurliefhebbers +
gratis verdeling via VVV-kantoren aan
de kust, Brugge, Gent, Veurne, Diksmuide,
Noord-Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen
en in een reeks geselecteerde winkels.
Wie een persoonlijk abonnement op adres
wenst kan dit mits overschrijving van
20 euro per jaar, over te maken op
het PCR-nummer 000-0483943-10
met vermelding "Abonnement 2009".

Hoofdredacteur
Georges Keters

VERANTWOORDELIJKE UITGEVER
REDACTIEADRES & SECRETARIAAT
vzw Reizen & Smullen (Travel & Gastronomy)
Bassevillestraat 101
8434 Middelkerke-Westende
Tel. 058 23 68 79
Fax: 058 23 10 90
Mobile: 0495 22 68 79
E-mail : Georges.Keters@skynet.be
PCR : 000-0483943-10

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd
of openbaar gemaakt (op gelijk welke
manier) zonder schriftelijke toestemming van
de uitgever. Publicitaire teksten blijven buiten
verantwoordelijkheid van de uitgever.

Foto
Foto
Magazine Gastronomie & Toerisme
Gastro, Toerisme, Lifestyle, Interieur, Auto
27-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUUR GENIETEN AAN TAFEL MET WIM VANDAMME

Gastronomie met stijl

 

Culinair genieten aan Wim’s Gastentafel

 

Op zoek naar een uitstekende tafel, een super organisatie in een uitzonderlijk concept, afgewerkt met de final touch van de meester, dan vindt u het zonder twijfel aan Wim’s Gastentafel, met sterchef Wim Vandamme aan het fornuis. Indien gewenst kan het ook bij u thuis of op de gewenste locatie. Wim Vandamme is niet alleen een fenomeen aan de stoof, maar tegelijk een begenadigd organisator, met alleen oog voor de absolute perfectie.

 

Men kent het fenomeen: vrienden uitnodigen in eigen huis, een tuinfeest of zo maar een proeverij van de beste streekproducten en wijnen, het vraagt heel wat tijd en een vlotte organisatie. Daarbij zelf kunnen genieten is haast onmogelijk, terwijl u toch het beste wenst voor uw gasten. Laat die zorgen vanaf nu over aan een op en top professionele chef die alles voor u tot in de puntjes verzorgd. De ideale manier om het beste van het leven te proeven en van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

STERCHEF WIM VANDAMME

Als er één chef onweerlegbare adelbrieven kan voorleggen is het Wim Vandamme. Ooit was hij de jongste Belgische chef met een Michelinster. In zijn restaurant Maison Vandamme in Zeebrugge wist hij elke gastronoom te verrassen met zijn eigen creaties en uitzonderlijke keuken. Als man van de zee is Wim een meester in visbereidingen en goochelt  hij graag met schaal- en schelpdieren en kaviaar. De chef is tegelijk kies als het om vlees gaat. Geen wonder dan ook dat het beste van kalfsrib-eye, hertekalffilet, jonge Bresse duif, het unieke Kobe-vlees en het onvergelijkbare Wagyu rundsvlees op het bord komt. “Wie een toptafel wenst kan alleen werken met topproducten. Daarom dat ik dan ook zeer zorgvuldig te werk ga inzake keuze van de ingrediënten. Enkel het beste komt op mijn werkblad. De veeleisende gastronoom heeft daar recht op”, geeft chef Wim Vandamme graag mee, wat met zich meebrengt dat de epicurist niet met klamme handen aan zijn diner begint en een speurtocht dient te ondernemen op ontdekking wat op het bord ligt. Raden naar wat op tafel staat is er bij chef Wim nooit bij. De ingrediënten zijn puur en behouden aldus hun uitgesproken smaken, wat de kwaliteit van het product in de kijker stelt. De producten zijn uiteraard seizoensgebonden en kraakvers.

XCLUSIVE DINING

Goed tafelen vraagt om een mooie omgeving, de grote stelling van Chef Wim Vandamme, lees Gastronomie met Stijl. Met hoofdletter. De sterkte van de chef is dat hij niet alleen graag uitpakt met Private Dining, hoogstaand koken op locatie, maar tegelijk lekkerbekken en smulpapen tot in de puntjes verwennend in eigen keuken. Dat kan met een gezelschap van vier tot zeg maar twintig man, volledig op maat van de klant. Exclusive starlevel Xperience, topgerechten met gepaste wijnen uit de beste kastelen, zijn hier de sleutelwoorden. Dat alles in alle discretie. Elk van deze Xclusive Dining projecten worden op maat en na gezamenlijk overleg samengesteld. Gedetailleerde briefing zorgt voor een exacte prijsindicatie, alles inbegrepen. Men komt nooit voor onaangename verrassingen te staan bij de eindafrekening. Steeds alles op vraag en maat van de klant. En ja, uw enige contact voor de samenstelling van het menu en of de locatie is chef Wim Vandamme himself. Geen tussenpersonen of geen agentschap wat zich laat uiten in een 100% persoonlijke bediening.

WIM'S TAFEL

Wim’s huis aan de Lievekaai 12 in het historische Gent wordt bij elke gelegenheid tot in de kleinste details aangekleed, van tafelsetting tot muziek, verwelkoming en belevenis in de keuken. Eigen wijnen meebrengen kan best. Uiteraard kan u ook beroep doen op de wijnkennis of wijnkelder van de chef. Naast de Xclusive Dining aan de Lievekaai biedt chef Wim Vandamme zijn topgastronomie ook aan op deze unieke locaties: Kasteel De Spycker in Sint-Kruis Brugge, Huis De Caese in Brugge, Paleis op de Meir en Huis Happaert in Antwerpen, Hotel Solvay in Brussel en uiteraard waar ook in binnen- en buitenland, op vraag van de klant.

Het is duidelijk: verrassend, veelzijdig, verfijnd, en verrukkelijk, dat is Wim's Tafel. Altijd een unieke Xperience van Xcellent niveau. Graag met smaak en met grote klasse geserveerd door topchef Wim Vandamme.

 

Wim’s Gastentafel

Lievekaai 12

9000 Gent

wimv@ndamme.be

www.wimvandamme.be
0475 605 700

 

Georges Keters









Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)



Archief per maand
  • 08-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 07-2019
  • 05-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 05-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 07-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 02-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 04-2007
  • 01-2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Mijn aanraders
  • Restaurant Renty
  • Toersime Vlaanderen
  • Oostenrijk


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs