Gastronomie met stijl
Culinair genieten aan Wims Gastentafel
Op
zoek naar een uitstekende tafel, een super organisatie in een uitzonderlijk
concept, afgewerkt met de final touch
van de meester, dan vindt u het zonder twijfel aan Wims Gastentafel, met sterchef
Wim Vandamme aan het fornuis. Indien gewenst kan het ook bij u thuis of op de
gewenste locatie. Wim Vandamme is niet alleen een fenomeen aan de stoof, maar
tegelijk een begenadigd organisator, met alleen oog voor de absolute perfectie.
Men kent het fenomeen:
vrienden uitnodigen in eigen huis, een tuinfeest of zo maar een proeverij van
de beste streekproducten en wijnen, het vraagt heel wat tijd en een vlotte
organisatie. Daarbij zelf kunnen genieten is haast onmogelijk, terwijl u toch
het beste wenst voor uw gasten. Laat die zorgen vanaf nu over aan een op en top
professionele chef die alles voor u tot in de puntjes verzorgd. De ideale
manier om het beste van het leven te proeven en van uw feest een onvergetelijke
gebeurtenis te maken.
STERCHEF WIM VANDAMME
Als er één chef onweerlegbare
adelbrieven kan voorleggen is het Wim Vandamme. Ooit was hij de jongste
Belgische chef met een Michelinster. In zijn restaurant Maison Vandamme in
Zeebrugge wist hij elke gastronoom te verrassen met zijn eigen creaties en
uitzonderlijke keuken. Als man van de zee is Wim een meester in visbereidingen
en goochelt hij graag met schaal- en
schelpdieren en kaviaar. De chef is tegelijk kies als het om vlees gaat. Geen
wonder dan ook dat het beste van kalfsrib-eye, hertekalffilet, jonge Bresse
duif, het unieke Kobe-vlees en het onvergelijkbare Wagyu rundsvlees op het bord
komt. Wie een toptafel wenst kan alleen werken met topproducten. Daarom dat ik
dan ook zeer zorgvuldig te werk ga inzake keuze van de ingrediënten. Enkel het
beste komt op mijn werkblad. De veeleisende gastronoom heeft daar recht op, geeft
chef Wim Vandamme graag mee, wat met zich meebrengt dat de epicurist niet met
klamme handen aan zijn diner begint en een speurtocht dient te ondernemen op
ontdekking wat op het bord ligt. Raden naar wat op tafel staat is er bij chef
Wim nooit bij. De ingrediënten zijn puur en behouden aldus hun uitgesproken
smaken, wat de kwaliteit van het product in de kijker stelt. De producten zijn
uiteraard seizoensgebonden en kraakvers.
XCLUSIVE DINING
Goed tafelen vraagt om een
mooie omgeving, de grote stelling van Chef Wim Vandamme, lees Gastronomie met
Stijl. Met hoofdletter. De sterkte van de chef is dat hij niet alleen graag
uitpakt met Private Dining,
hoogstaand koken op locatie, maar tegelijk lekkerbekken en smulpapen tot in de
puntjes verwennend in eigen keuken. Dat kan met een gezelschap van vier tot zeg
maar twintig man, volledig op maat van de klant. Exclusive starlevel Xperience, topgerechten met gepaste wijnen uit
de beste kastelen, zijn hier de sleutelwoorden. Dat alles in alle discretie.
Elk van deze Xclusive Dining
projecten worden op maat en na gezamenlijk overleg samengesteld. Gedetailleerde
briefing zorgt voor een exacte prijsindicatie, alles inbegrepen. Men komt nooit
voor onaangename verrassingen te staan bij de eindafrekening. Steeds alles op
vraag en maat van de klant. En ja, uw enige contact voor de samenstelling van
het menu en of de locatie is chef Wim Vandamme himself. Geen tussenpersonen of
geen agentschap wat zich laat uiten in een 100% persoonlijke bediening.
WIM'S TAFEL
Wims huis aan de Lievekaai
12 in het historische Gent wordt bij elke gelegenheid tot in de kleinste
details aangekleed, van tafelsetting tot muziek, verwelkoming en belevenis in
de keuken. Eigen wijnen meebrengen kan best. Uiteraard kan u ook beroep doen op
de wijnkennis of wijnkelder van de chef. Naast de Xclusive Dining aan de
Lievekaai biedt chef Wim Vandamme zijn topgastronomie ook aan op deze unieke
locaties: Kasteel De Spycker in Sint-Kruis Brugge, Huis De Caese in Brugge,
Paleis op de Meir en Huis Happaert in Antwerpen, Hotel Solvay in Brussel en
uiteraard waar ook in binnen- en buitenland, op vraag van de klant.
Het is duidelijk: verrassend,
veelzijdig, verfijnd, en verrukkelijk, dat is Wim's Tafel. Altijd een
unieke Xperience van Xcellent niveau.
Graag met smaak en met grote klasse geserveerd door topchef Wim Vandamme.
Wims Gastentafel
Lievekaai
12
9000
Gent
wimv@ndamme.be
www.wimvandamme.be
0475 605 700
Georges
Keters


|