:-8)
Wildfestival in alle Novotel van Belgiëxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Novotel is klaar voor een smaakvolle winter en organiseert van 18 oktober tot 18 november een wildfestival in alle Belgische Novotel. Voor de derde editie van dit festival werden 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts uitgekozen. Ze combineren de verfijnde smaak van wild met originele herfsttoetsen:
Bij de voorgerechten is er keuze uit een Wildconsommé met een korstje, een mousse van wilde eend met pistachenoten en portogelei of een wildterrine met witloofsalade. Voor het hoofdgerecht is er vooreerst een everzwijnragout, knolselderpuree, champignonmengeling en chips van schorseneren. De gasten kunnen hier eveneens kiezen voor een hertenkotelet, zuurkool, gestoofd spek en gevulde aardappel en tenslotte een fazantenfilet met speculaas en groentepuree.
Drie desserts vervolledigen het menu, nl. een moelleux van chocolade, vanille-ijs met een sinaasappelcoulis, ofwel een mascarpone op smaak gebracht met rode vruchten en tenslotte een peer gepocheerd in saffraan en vanille, chocoladesaus en speculaasijs.
Novotel selecteerde bij deze gerechten drie karaktervolle wijnen, te weten : de Clos René, een Cahors uit 2002 met een aangename geur en een volle afdronk voor onmiddellijk smaakgenot, de Château Lestrille, Capmartin, Bordeaux supérieur, een grote naam met een perfect evenwicht tussen druif, vat en streek, ofwel de Tuttobene 2005, een ronde en zachte Toscaanse wijn. RVH.
Wildfestival van 18 oktober tot 18 november 2007 in alle Novotel van België
Rechtstreekse reservatie bij de hotels is aanbevolen. www.novotel.com
|