Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    17-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mountain bike new zealand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Op de mountainbike door Nieuw-Zeeland

     

    Nieuw-Zeeland vormt een ideaal decor voor mountainbikers. Het ruige, afwisselende landschap biedt alle denkbare uitdagingen voor sportieve toeristen in alle conditieklassen. Je kunt rustig langs de kust of tussen de heuvels door pedaleren, maar ook kiezen voor waanzinnige hellingen en avontuurlijke afdalingen.

    In het hele land treft u ‘tracks’ (uitgezette routes) aan, die u door de schitterende natuur voeren. Touroperators bieden één- en meerdaagse arrangementen voor mountainebikers. Wekelijks worden prachtige tochten georganiseerd, zoals op 10 maart 2007 de Colville Connection (Coromandel), die bestaat uit drie verschillende routes.

     

    Enkele voorbeelden:

    Colville Connection: Mountainbike evenement, op 10 maart 2007 vanuit Colville, door een heuvelachtige omgeving. Drie verschillende routes, waarvan twee (72 km en 40 km) vrij pittig. De langste tocht voert de mountainbiker langs de schitterende kust van de Stone Bay. De kortste route (24 km) is prima geschikt voor recreatieve fietsers.

    Central North Island: In de ongerepte wildernis van het Kaimanawa-gebergte vliegt u eerst per helikopter naar een hooggelegen startplaats. Vervolgens fietst u door oerbossen en graslanden, met uitzicht op het indrukwekkende Tongario National Park.

     

    Wellington: Makara Peak is een zeer populaire bestemming voor mountainbikers. Onder leiding van de bikebrothers Simon, Jonathan en Paul Kennett maakt u onvergetelijke tochten door heuvels en bossen. Bij helder weer hebt u een spectaculair uitzicht over het Zuidereiland.

    Marlborough: The Queen Charlotte Track, door de uitgestrekte Marlborough Sounds, is het langste aaneengesloten mountainbike pad in Nieuw-Zeeland. De 71 kilometer lange route voert u langs historische sites, afgelegen baaien en weelderige kustbossen. Langs de kustlijn volgen blauwe pinguïns, dolfijnen en zeehonden uw sportieve verrichtingen.

     

    Tandje lager: Voor wie lekker wil fietsen, zonder topprestaties te hoeven leveren, zijn er vele alternatieven. Een tocht van pub naar pub bijvoorbeeld, waarbij u bezoeken aan traditionele herbergen combineert met korte mtb-tochten. In de regio’s Hawke’s Bay en Marlborough treft u rustige routes, slingerend tussen wijnvelden, olijfgaarden, boomgaarden en landerijen.

     

    Voel je de kriebels al in je benen? Surf thuis alvast naar … www.mountainbike.co.nz; www.pedaltours.co.nz; www.colvilleconnection.co.nz; www.newzealand.com

     

     

    17-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broodrooster
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Magimix broodrooster:

     

     

    Met uw Magimix broodrooster kunt u alle soorten brood, toast, volkorenbrood, boerenbrood, brioche, casinobrood, bagels, muffins, croissants enz. roosteren, ontdooien of verwarmen en … met boter, confiture of als sandwich nuttigen.

    Deze broodrooster heeft extra brede broodgleuven(38mm) met automatische centrering en extra hoge uitneemstand. Het toestel zorgt voor snel, nauwkeurig en uiterst eenvoudig roosteren en beschikt over een praktisch rekje voor het opwarmen van broodjes, croissants, edm. Op het bedieningspaneel is één knop, één functie, toch biedt hij maar liefst 8 bruiningsgraden o.m. dankzij een vermogen van 1150W. De hoogwaardige roestvrijstalen behuizing bestaat uit rvs en gietaluminium en is beschikbaar in hoogglans/geborsteld en rood, en kreeg 3 jaar garantie mee. Magimix staat eenvoudigweg voor volop genieten van de smaak. www.magimix.com

     

    17-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ontwerpdecreet

     

     

    Administratieve boetes of onmiddellijke verzegeling voor onvergunde logies

     

     

     

    Op initiatief van Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois ging de Vlaamse regering vandaag principieel akkoord met een nieuwe regeling om uitbaters van logies zonder vergunning te bestraffen. Dit geldt zowel voor kampeerterreinen, hotels als logiesvormen met een Toerisme voor Allen-erkenning (bv. groepsvakantiecentra). Het nieuwe ontwerpdecreet bepaalt dat Toerisme Vlaanderen onvergunde uitbatingen boetes kan opleggen van 250 tot 25.000 euro. Bij ernstige inbreuken, bv. wanneer de veiligheid en hygiëne in het gedrang komt, kan het verblijf zelfs onmiddellijk worden verzegeld.

     

    Vandaag blijven inbreuken op de vergunningsplicht in de praktijk vaak onbestraft. Toerisme Vlaanderen kan de processen-verbaal opmaken tegen niet-vergunde hotels en campings of tegen verblijven die valselijk beweren een "Toerisme voor Allen"- erkenning te hebben. Deze processen-verbaal worden bezorgd aan het Openbaar Ministerie, dat beslist om al dan niet strafrechtelijk te vervolgen. Maar de cijfers tonen aan dat inbreuken op de toeristische regelgeving voor veel parketten geen prioriteit is.

     

    "De afgelopen vijf jaar werden 99 processen-verbaal opgesteld. 58 werden geseponeerd, 34 bevinden zich nog in onderzoek en 7 leidden tot strafrechtelijke veroordeling," aldus minister Bourgeois. "Ik begrijp volkomen dat de parketten andere dingen aan hun hoofd hebben. Onvergunde uitbaters die gewoon verder doen ondergraven de kwaliteit van de Vlaamse toeristische sector en werken oneerlijke concurrentie in de hand. Toeristen weten immers niet welk vlees ze in de kuip hebben en eerlijke uitbaters, die wél investeren om in orde te zijn met de regels, zijn de dupe."

     

    Het ontwerpdecreet wordt nu voorgelegd aan de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) en de Raad van State. Vervolgens buigt de Vlaamse Regering zich er finaal over, alvorens het aan het Vlaams Parlement te bezorgen.

     

     

     

    17-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    16-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sauzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Saclà introduceert nieuwe “Originale” pastasauzen

    Ontdek de echte napoletana en arrabbiata

     

     

     

    Met twee nieuwe creaties laat Saclà ons delen in de geheimen van de Italiaanse keuken. De beste ingrediënten, kruiden en recepten maken van deze napoletana en arrabbiata sauzen een meer dan tongstrelend genoegen. U proeft de hand van de meester.

     

    In het zonovergoten zuiden van Italië weten ze alles van tomaten. Ze heten er in zwierig Italiaans pomodori of gouden appels en we vinden ze rijkelijk terug in Saclà's Originale napoletana saus. Deze hartige, aromatische pastasaus bevat sappige blokjes tomaat, volledige kerstomaatjes, een vleugje look en basilicumblaadjes. Dankzij de soffritto heeft de saus een heel volle smaak. De napoletana doet het vanzelfsprekend fantastisch bij pasta, maar is net zo heerlijk op pizza, toast, een gemarineerd varkenshaasje, vul gerust aan.

    De temperamentvolle arrabbiata ontleent zijn naam aan het Italiaanse werkwoord 'arrabbiarsi'. Dat betekent 'kwaad worden', 'in woede ontsteken', en die ontvlambaarheid haalt deze saus uit de hete gloed van rode chilipepertjes. In combinatie met verse kerstomaten en de onmisbare soffritto is de arrabbiata Originale van Saclà een perfecte bondgenoot bij tal van pasta's en Italiaanse schotels.

     

    Volgens Giuseppe Ercole is de soffritto een van de beter bewaarde geheimen van de Italiaanse keuken. Giuseppe is de kleinzoon van de oprichter van Saclà. Hij zet Saclà's traditie voort en blijft trouw aan de soffritto als basis van Saclà's pastasauzen. In de nieuwe Originale sauzen geeft de soffritto een stevige body aan het recept. De ingrediënten van soffritto zijn extra vierge olijfolie, selder, wortels en ajuin. In de olijfolie worden de groenten zachtjes gesudderd en gesmoord. Gecombineerd met aan de rank gerijpte tomaten ontstaat een onweerstaanbare smaakmaker, met een grote en natuurlijke concentratie aan aroma's en een fijne textuur.

     

    De napoletana en arrabbiata sauzen worden aangeboden in grotere verpakkingen - de bokalen bevatten 420 g - dan de vroegere pastasauzen van Saclà. De bokalen kregen een aantrekkelijk hedendaags design mee. Met hun hersluitbare metalen doppen zijn ze handig voor wie maar een deel van de inhoud wil gebruiken. Behalve deze pastasauzen brengt Saclà ook een heerlijk gamma pestosauzen en antipasti op de markt. Bereidingen van Saclà zijn volledig natuurlijk, vrij van artificiële bewaarmiddelen of additieven en zonder ingrediënten van genetisch gewijzigde organismen.

     

    Drie recepten als inspiratie:

    Pancetta en gesmolten mozzarella met penne

    U hebt nodig: 350 g penne, 100 g pancetta in blokjes, 420 g napoletana Originale van Saclà (1 bokaal), 140 g mozzarella van buffelmelk, geraspte grana padano of parmezaan, in flinke blokjes gesneden, verse basilicumblaadjes, zeezout en vers gemalen zwarte peper

    Bereiding:

    Zet een grote pot water op het vuur. Kook de pasta al dente en laat uitlekken. Verhit ondertussen een pan met anti-aanbaklaag. Laat daarin de pancetta gedurende 3 à 4 minuten bruin en knapperig worden. Laat de pancetta ontvetten op keukentissue en veeg de overtollige olie uit de pan. Zet de pan terug op het vuur en giet er de napoletana saus in. Laat zachtjes sudderen en voeg dan de pancetta toe.

    Giet de uitgelekte pasta terug in de pot, giet er de saus over en de blokjes mozzarella. Roer goed om de mozarella te laten smelten. Kruiden naar smaak. Bestrooi met de vers gemalen kaas en werk af met basilicumblaadjes. Dien onmiddellijk op.

     

    Pikante worstjes en pepertjes met fusilli

    U hebt nodig: 1 eetlepel extra vierge olijfolie, ½ gele of rode paprika, zonder zaadrokken, in fijne repen, 225 g pikante varkensworstjes of Toulouse worstjes, in grote stukken, 420 g arrabbiata saus van Saclà (1 bokaal), 350 g fusilli, vers gemalen grana padano of parmezaan, zeezout en vers gemalen peper

    Bereiding:

    Verhit de olie in een pan en voeg de paprika toe. Sauteren tot de paprika zacht is. Verhoog de hitte onder de pan en voeg de worst toe. Laat ongeveer 10 minuten opstaan tot de worsten doorbakken zijn. Roer er de arrabbiata saus van Saclà onder en laat zachtjes sudderen. Zet ondertussen een grote pot water op het vuur. Kook de pasta al dente en laat uitlekken. Verdeel de pasta over vier borden en overgiet met saus. Bestrooien met de gemalen kaas. Onmiddellijk opdienen.

     

    Zeevruchten en zeste met spaghetti

    U hebt nodig: 350 g spaghetti, 2 eetlepels extra vierge olijfolie, 250 g schoongemaakte inktvis in ringen, 200 g ongekookte tijgergarnalen, gepeld en schoongemaakt, 1 fijngehakte rode ui, 250 g schoongeschrobde mosselen, 1 glas droge witte wijn, 420 g arrabbiata saus van Saclà (1 bokaal), bosje verse peterselie, citroen, in beentjes gesneden

    Bereiding:

    Zet een grote pot water op het vuur. Kook de spaghetti al dente en laat uitlekken. Verhit ondertussen de olie in een grote pan met deksel. Voeg de inktvis en de garnaal en laat 1 à 2 minuten doorverhitten tot de inktvis zacht is en de garnaal roze. Voeg de ui toe en laat zacht worden gedurende 2 à 3 minuten. Voeg mosselen toe en laat 1 minuut meekoken. Voeg de witte wijn toe en laat alles afgedekt 4 à 5 minuten sudderen, tot alle mossels zijn opengegaan. Gooi de nog gesloten mossels weg.

    Roer de arrabbiata saus van Saclà door de bereiding en laat 1 à 2 minuten meestoven. Opdienen diepe borden. Garneren met peterselie en beentjes citroen.

    www.sacla.be

               

     

     

     

    16-12-2006 om 14:33 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.garnalenkroket
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    LUC MIGNON MAAKT DE LEKKERSTE GARNAAKROKET

     

     

     

     

    Luc Mignon van Le Saisonnier uit Opwijk maakt de lekkerste garnalenkroket. Dat besliste de vakjury tijdens het culinair salon Kokerello in Flanders Expo Gent. Het Nederlands Visbureau, dat de wedstrijd uitschreef, wil via dit initiatief de culinaire mogelijkheden van de Hollandse grijze garnaal in de kijker zetten. Maar ook het smakelijkst recept voor een traditionele, degelijke garnalenkroket belonen. De zilveren en bronzen medaille werden respectievelijk in de wacht gesleept door Charline Van Poucke van Sodexho in Brussel en Peter Asaert van De Waterhoeve in Merendree.

     

    De wedstrijd ‘lekkerste garnalenkroket’ die dit jaar voor de eerste keer werd uitgeschreven door het Nederlands Visbureau, was tweeledig. De vijf voor de finale geselecteerde chef-koks moesten zowel een traditionele als een creatieve garnalenkroket bereiden. En dat de Hollandse grijze garnalen zich tot heel wat verrassende kroketten lenen, mocht duidelijk blijken tijdens een spanende finale.

     

    Chef-kok Luc Mignon van Le Saisonnier in Opwijk gaf de concurrentie het nakijken. De jury loofde zijn creativiteit en vakmanschap. Voorzitter Cees Machielsen (Klaas Puul): ‘ Zowel bij de traditionele als de creatieve garnalenkroket speelde Luc Mignon de volle smaak van de Noordzeegarnalen uit. We vinden bovendien zijn creatie van garnalen met Rodenbach niet alleen geslaagd traditioneel, maar ook erg verrassend en uiterst smaakvol’. Zelf was de chef-kok ook blij verrast met zijn overwinning: ‘ Ik wilde niet te experimenteel uit de hoek komen en vooral de authenticiteit van de Noordzeegarnalen bewaren. Aan het beslag van een traditionele garnalenkroket moeten volgens mij geen overbodige ingrediënten worden toegevoegd.’ De vakjury beoordeelde de garnalenkroket naar smaak, vakmanschap, techniek en presentatie.

     

    De Hollandse grijze garnaal wordt in ons land erg gesmaakt, want met een jaarlijkse afname van 4.5 miljoen kilo laten we bv. de Duitsers (2.3 miljoen kilo) en de Nederlanders ( 1.5 miljoen kilo) ver achter ons. De helft van de Belgische huishoudens koopt grijze garnalen, waarbij de meeste garnalen in Vlaanderen en de regio Brussel gegeten worden. Gemiddeld zet een Belg 4.4 keer per jaar grijze garnalen op het menu. In onze restaurants is de klassieke garnalenkroket dan weer een vaste waarde op de kaart.

     

    Recept traditionele garnalenkroket: 8 stuks

    Ingrediënten: 2 blaadjes gelatine, 60 g boter, 1 sjalotje gesnipperd, 75 g bloem en 30 g voor paneren, 4 dl visbouillon, zout, peper, 150 gekookte, gepelde Hollandse grijze garnalen, grof gehakt, 6 takjes peterselie waarvan 2 fijngehakt, 2 eieren, 50 g paneermeel, frituurolie, 1 citroen in partjes.

    Voor 1.5l fond/bouillon: 1.5 l water, 1 kilo garnalenkoppen of visafval, 1 grof gesneden prei, 1 in stukken gesneden ui, 10 gekneusde peperkorrels, 1 grof gesneden stengel bleekselderij, 1 laurierblad en een takje tijm.

     

    Bereiding fond/bouillon: voeg alle ingrediënten toe aan 1.5l water, laat de fond met het deksel op de pan heel zachtjes +/- 20 minuten koken. Schep met een schuimspaan het schuim van de fond. Schenk de fond door een zeef, leg een vochtige doek in de zeef en schenk de fond er door om de laatste restjes eruit te halen.

    Garnalenkroketten: week de gelatine ca. 5 minuten in koud water. Smelt de boter in een sauspan en fruit de sjalot ca 1 minuut. Roer 75 g bloem erdoor en laat het mengsel zachtjes ca 1 minuut pruttelen. Voeg al roerende fond toe tot een dikke saus ontstaat. Laat de saus 2-3 minuten zachtjes koken, breng op smaak met zout en peper.

    Neem de pan van het vuur, knijp de gelatine goed uit en los al roerend op in de saus. Roer de garnalen en de fijngehakte peterselie erdoor. Spoel een diep bord af met koud water en doe het beslag erin. Dek af met plastic folie en laat de massa afkoelen en in de koelkast opstijven (minstens 2 à 3 uur).

    Klop in een diep bord de eieren los met een eetlepel water. Zeef 30g bloem boven een ander bord en doe het paneermeel in een derde bord. Vorm van de ragout 8 kroketten en wentel ze door bloem, losgeklopt ei en paneermeel. Zorg ervoor dat de kroketten goed gepaneerd zijn (ei-paneerlaagje eventueel herhalen). Laat de kroketten in de koelkast ca. 20 minuten drogen.

    Verhit de olie in een frituurpan tot 175° C. Bak de kroketten in porties in 3-4 minuten goudbruin. Laat ze keukenpapier uitlekken. Serveer met (gefrituurde) peterselie en plakjes citroen. Smakelijk.

     

     

    16-12-2006 om 14:32 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brussels airlines
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe luchtvaartgeneratie: Brussels airlines

     

     

     

    Uit het recente huwelijk van SN Brussels Airlines en Virgin Express is de nieuwe luchtvaartgeneratie Brussels Airlines geboren. De reisformules die Brussels Airlines lanceert beantwoorden aan wat de nieuwe generatie zakenreizigers en low cost zoekers vandaag willen: flexibiliteit, tijdswinst, service of de laagste prijsgarantie. De ticketverkoop is opgestart en de eerste vlucht van Brussels Airlines is voorzien op 25 maart 2007.

     

    De nieuwe naam vat perfect samen wat Brussels Ailrines doet. De luchtvaartmaatschappij verbindt vanuit haar thuisbasis, Brussels Airport, de Europese hoofdstad Brussel met meer dan 50 Europese bestemmingen en verzorgt vanuit Brussel ook een intercontintaal vluchtaanbod.

    Het logo, een eigentijdse letter “b” staat voor Brussel en België. De bollen verwijzen naar het uitgebreid netwerk en visualiseren de runway verlichting die je ziet bij het opstijgen en landen. De blauwe kleur herinnert aan de service van SN Brussels Airlines en het rode aan het rechttoe, rechtaan low cost imago van Virging Express. De blauwe kleur is een sterke betrouwbare luchtvaartkleur terwijl de rode kleur voor jong en dynamisch staat.

     

    Brussels Airlines heeft bij de ontwikkeling van haar nieuwe product- en reisformules rekening gehouden met een gewijzigd reisgedrag van de klant. Daarom biedt de maatschappij haar klanten vanaf nu de keuze tussen twee eigentijdse ‘economy ‘ reisformules en stapt af van de klassieke business/economy class benadering. CEO Philippe Vander Putten: ‘we lanceren twee nieuwe reisformules: B.flex is ideaal voor de zakenreiziger die tijd wil winnen en van service houdt maar toch de reiskosten willen drukken. Met het b.light product garandeert Brussels Airlines zeer scherpe low cost tarieven. Virgin Express bood totnogtoe low cost tarieven aan naar een twintigtal Europese bestemmngen. Vanaf nu verzorgt Brussels Ailrines een low cost aanbod naar meer dan vijftig bestemmingen vanuit Brussels Airport. Op heel wat routes verlaagt dan ook de prijs.’

     

    b.flex: wijzigbare tickets, tijdswinst op de luchthaven, extra veel bagage en ‘all-in’ service aan boord, tot vijftig procent goedkoper

    b. light: verdrievoudiging van het low cost aanbod vanuit Brussles airport, vanaf 49€ one way, alle taxen inbegrepen.

     

     

    16-12-2006 om 14:30 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekkers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Feestelijke geschenkideeën van O'Cool:

    heerlijke kwaliteit, origineel concept en volledig naar wens van de schenker!

     

    O'Cool heeft tal van artisanale artikelen in zijn assortiment, die ook uitstekend geschikt zijn om cadeau te geven. In de O’Cool corners vindt u inspiratie voor verrassende geschenken: een originele pasta, streekwijnen, een designfles bronwater, natuurlijke fruitwaters, enz.

     

    Liefhebbers van de Zuid-Europese keuken onder uw vrienden? Stel zelf uw mediterrane cadeaupakket samen, met pasta's en culinaire specialiteiten uit de pastacorner. Of ontwerp een exotisch Oosters pakket met noedels, Oosterse sauzen, jasmijnrijst, enzovoort. Graag origineel en spicy? Laat vrienden en familie het verre zuiden proeven met tortilla's, taco's en andere specialiteiten. Voor elk smakenassortiment heeft O'Cool de bijpassende sausen.

    Fijnproevers kunt u doen stralen met een gamma van verschillende, originele smaakmakers. U hebt keuze te over uit een rijk assortiment mosterdpotjes, kruidenmolentjes met variëteiten als vierseizoenenpeper, roze Himalayapeper, zeezout & zeewier, enzovoort.

    Voor zoetekauwen maakt u een cadeaupakket met specialiteiten als kletskoppen, nougat, roomboterkoekjes, chocolade, en nog veel meer uit de snoepcorner. En liefhebbers van zout weet u te verrassen met een cadeaupakket vol aperitiefkoekjes, nootjes, zoute stengels, en misschien een lekkere fles wijn?

    www.ocool.com

     

    16-12-2006 om 14:28 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uw silhouet

    Uw silhouet heropbouwen ….

     

     

    Hoe raak in mijn dik gezwollen kuiten of mollige armen, buitenmatige ronde heupen, kikker-of bierbuikje kwijt? Een noodkreet om hulp …

     

    Iedereen wil graag op bepaalde plaatsen van zijn lichaam ietwat vermageren, maar het merendeel van de vermageringskuren geven nagenoeg nooit het gewenste resultaat. Integendeel, men vermagert meestal net daar waar het niet hoeft. Het stopzetten van de kuur is dan ook een logische keuze. Helaas herwint met snel het verloren gewicht, maar net daar waar het niet hoeft…

    Dr. Raphael Blairvacq, voedingsdeskundige en gediplomeerd in therapeutische dieetleer, verzamelt in een recent verschenen ‘praktische gids”’, tal nuttige tip en richtlijnen om het overgewicht succesvol te bestrijden.

    Vanuit 8 basisprofielen ontdekt de lezer niet alleen de oorzaken van het ongewenst overgewicht maar evenzeer de middelen om deze oorzaken doeltreffend te bestrijden. Het boek is én leidraad én hulpmiddel om het lichaam opnieuw een normaal silhouet te bezorgen. Voorlopig enkel in het Frans te verkrijgen “ Maigrir selon votre silhouette – Les secrets de la morphonutrition”.

     

    16-12-2006 om 14:26 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imodul
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hansgrohe Imodul: individueel doucheplezier, bliksemn geïnstalleerd

     

     

    Bij vele renovatieprojecten staat een intensive douche-ervaring boven aan het verlanglijstje. Alles moet aanpasbaar zijn: wenst de lant een douchekop met zijsproeiers of een extra handdouche? Drie of zes zijsproeiers?

     

    Om de installatie van dit soort douches gemakkelijker te maken heeft Hansgrohe de imodul® ontwikkeld. Dit is een volledig in de fabriek geassembleerde, inbouwmodule, die veel gemakkelijker kan worden geïnstalleerd. Bovendien is de installateur zeker dat het systeem volledig functioneel en degelijk afgedicht is.

    www.hansgrohe.be

     

    16-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    15-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jori Singolo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Singolo,

    een nieuw alibi om uitgebreid en comfortabel na te tafelen.

     

     

    De Diners collectie voegt een nieuw en even onweerstaanbaar hoogtepunt toe aan haar aantrekkelijk menu. Uitgebreid (na)tafelen wordt nog interssanter met een nieuwe uitvoering van het Singolo ontwerp, de Singolo JR-85410. Singolo vervolledigt de Diners collectie.

     

    Een gepast eetmeubel kiezen uit het Diners menu wordt dus nog aantrekkelijker. De Diners colletie is immers een hoogstaande sensatie voor de zintuigen.

    15-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    14-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stiemerheide
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Résidence Stiemerheide krijgt na 17 jaar, 4e ster

    Het best bezette hotel van Limburg (72% bezettingsgraad)

     

    Résidence Stiemerheide is sedert kort  een **** hotel. De recente investeringen, o.a. in een nieuw zwembad en terras, voor meer dan 1,5 miljoen, en de volledige vernieuwing van alle kamers spelen daar een belangrijke rol in.

     

    Nieuw spiegelzwembad met sanarium, nieuw terras van 220 m² met uniek panorama over het golfterrein, nieuwe wintertuin met 25 zitplaatsen, vernieuwd restaurant met openhaard, vernieuwde feestzaal en een vernieuwd clubhuis voor de golfclub, volledige vernieuwing van alle kamers. De kamers hebben nu allemaal wifi toegang, een flatscreen TV, nieuwe vloer- en wandbekleding, volledig nieuw meubilair (kasten met verlichting, stoelen, bureau,...) en vernieuwde verlichting.  Verder kregen alle kamers nieuw sanitair en een kluis op de kamer. De suites hebben nu een separate "douchekamer".  Met nieuwe tapijt en wandbekleding werden ook de gangen van het hotel vernieuwd. Als onderdeel van La Butte aux Bois behoort Stiemerheide ook tot de grootste hotelgroep van Limburg.

     

    De Knack Restaurantgids 2007 bedacht de Kristallijn met 2 kloppers en de culinaire criticus Pieter van Doveren  gaf het restaurant afgelopen jaar ook al een positieve evaluatie.

     

    Belangrijk voor Stiemerheide is o.m. de samenwerking en de synergie met de golfclub Spiegelven, de samenwerking met KRC Genk, de huisvesting van buitenlandse voetbalclubs zoals Celta de Vigo en Willem II die voor hun zomer- en winterstages neerstrijken in Stiemerheide.

     

    Stiemerheide wordt ook druk bezocht door het brede publiek. De populaire brunches op zondag zijn daar het levende bewijs van. Als instapplaats tot het Nationaal Park Hoge Kempen geeft Stiemerheide toegang tot het wandelgebied Kattevennen. De wandellus is goed voor iets meer dan 10 kilometer wandelplezier.

    www.stiemerheide.be

     

     

     

    14-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sheraton brussels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Sheraton Hotel te Brussel

    opent een espressamente illy

     

     

    Sheraton Brussels Hotel verwent regelmatig zijn gasten met tal van nieuwigheden die perfect kaderen in de uiteenlopende verlangens die bij de organisatie van enquêtes worden geuit.

    Meer dan eens is het hotel zelfs voorloper en initiatiefnemer bij high tech initiatieven maar de culinaire wensen worden evenlin over het hoofd gezien. De opening van een ‘espressamente illy’ is trouwens de meest recente uitdaging.

     

    Sheraton Hotels & Resorts, dat 400 hotels en vakantieverblijven omvat in meer dan
    70 landen, is eigendom van Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. is één van de grootste hotel- en recreatiegroepen ter wereld met zowat 850 eigendommen in meer dan 95 landen en 145.000 werknemers.

     

    Starwood® Hotels is een volledig geïntegreerde eigenaar, operator en franchisor van hotels en vakantieverblijven, met de volgende internationaal befaamde merken :
    St. Regis®, The Luxury Collection®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, W®, Le Méridien® en het onlangs aangekondigde AloftSM.

    Starwood Hotels is ook eigenaar van Starwood Vacation Ownership, Inc., één van de toonaangevende ontwikkelaars en beheerders van kwalitatief hoogstaande vakantieverblijven met intervaleigendom.

    www.starwoodhotels.com

    14-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fritzbox
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    VoIP, analoge telefonie, ADSL-modem en WLAN-router in één!
    FRITZ!Box Fon WLAN 7140

     

    Wil je graag kunnen kiezen tussen een analoge lijn en VoIP voor een telefoongesprek? En gewoon de telefoontoestellen gebruiken die je al hebt? Wil je snel een beveiligd draadloos netwerk voor meerdere PC’s en een gedeelde ADSL-verbinding? Wil je dat alle netwerkpc’s dezelfde printer of harde schijf gebruiken?

     

    Je kunt dit en nog veel meer doen met de nieuwe FRITZ!Box Fon WLAN 7140. De FRITZ!Box genereert superieure stemkwaliteit voor VoIP zonder je computer aan te sluiten. De geïntegreerde ADSL-modem van de FRITZ!Box is ook geschikt voor het supersnelle ADSL 2+, waardoor snelheden tot 16 Mbps mogelijk worden. De FRITZ!Box beschikt over een groot aantal aansluitingsmogelijkheden, waaronder vier LAN-poorten voor PC’s of andere netwerktoestellen. Daarnaast kan je de USB-poort gebruiken om een printer of harde schijf over een netwerk te delen. De FRITZ!WLAN USB Stick is de ideale partner voor de FRITZ!Box Fon WLAN 7140 want het laat je een snelle en veilige WLAN-verbinding opstarten, zonder iets te configureren.

    14-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.creative

     

     

    Douche choreografieën uit water, damp, licht en geur…

     

     

    Met de RainSky E presenteert Dornbracht zijn nieuwste product uit de serie van de Balance modules. RainSky E is een elektronisch gestuurde regenmodule, waarbij water, damp, licht en geur de choreografie completeert, waarbij de stemmingen van de natuur nagebootst worden.

     

    Naast de drie voor ingestelde scenario’s, die via een eigen bedieningspaneel kunnen worden opgeroepen, is het ook mogelijk, zich door de RainSky E individueel te laten verwennen: regengordijn, hoofd- en lichaamsdouche kunnen geheel naar wens samen of los van elkaar gescheiden gekozen worden. Wie zich alleen in een koele mist wil hullen, kiest de separate dampfunctie. De regenfunctie schakelt dan automatisch af. De besturing gaat via het elektronisch bedieningspaneel.

    www.dornbracht.com

     

    14-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    13-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.robot coupe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ROBOT-COUPE

    MINI STAAFMIXERS

     

     

    Robot-Coupe heeft zijn assortiment staafmixers van jaar tot jaar verder ontwikkeld en breidt dit thans uit met de Mini MP170 combi en de Mini MP220 combi, een staafmixer speciaal voor kleine bereidingen. MP170 en MP220 staan voor een respectievelijke staaflengte van 170 en 220mm. Beide modellen kunnen worden gebruikt met verschillende hulpstukken zoals een mes, emulgeerschijf en klopper.

     

    Bij de vormgeving heeft Robot-Coupe er zorg voor gedragen een apparaat te maken dat geheel vervaardigd is van roestvrij staal en volledig demonteerbaar is, dit zowel voor het reinigingsgemak als voor een langere levensduur.

     

    Door toevoeging van de hulpstukken kan ook in de huiskeuken van deze toestellen handig gebruik worden gemaakt. Zo is het mes ideaal voor het bereiden van gebonden soepen en sausen. De emulgeerschijf is bijzonder handig voor het opkloppen van koude of warme soepen waardoor deze een erg schuimige consistentie bekomen en men er tal van garnituren mee kan bereiden. De klopper, een nieuwigheid in het geheel, is ideaal voor het kloppen van eiwit, beslag voor gebak, schuimgebak en slagroom.

    www.robot-coupe.be

     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.masterchef aga
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    AGA stelt voor: de nieuwe MASTERCHEF

    De grootste chef-koks waardig.

     

     

    De nieuwe Masterchef is tot in de kleinste details typisch AGA en is geïnspireerd op het alom gekende design dat niet alleen kwaliteit uitstraalt maar zich ook aanpast aan elk keukeninterieur, van het meest klassieke tot het meest moderne. In dit esthetisch kenmerk schuilt al een eerste grote kwaliteit. Maar het Masterchef fornuis heeft nog heel wat andere troeven...

    De Masterchef is een superkrachtig fornuis,  uitgerust met de meest recente en de meest gedegen technologie op het vlak van fornuizen en ovens.

     

    De Masterchef biedt 5 gasbranders, waarvan 1 met een langgerekte vorm voor langwerpige stoofpannen. Elke gasbrander is speciaal bestudeerd om altijd heel nauwkeurig de specifieke hoeveelheid warmte te genereren die vereist is voor het gebruikte type van pan, of met andere woorden voor het bereide gerecht.

     

    De Masterchef biedt tal van combinatiemogelijkheden. Zo kan de kookplaat met multifunctionele gasbranders gecombineerd worden met twee elektrische ovens, een krachtige keramische grilloven en een elektrische sudderoven. Kortom, de Masterchef is geschikt voor elke culinaire bereiding, in de meest diverse kommen, braadpannen en kookpannen.

     

    De Masterchef, het nieuwe kookfornuis van AGA, heeft een onberispelijke afwerking en is verkrijgbaar in vijf kleuren: crème, zwart, zilver, bordeauxrood en british racing green.

     

     

     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eurostar london

     

     

    EUROSTAR IN 1u51 VAN BRUSSEL NAAR LONDEN

     

    St Pancras International wordt nieuwe station van Eurostar in Londen

     

    Eurostar, de hogesnelheidstrein die België en Frankrijk met het Verenigd Koninkrijk verbindt, kondigde zopas aan dat het over exact één jaar, op woensdag 14 november 2007, haar reizigersdiensten van en naar St Pancras International zal starten. 

     

    Eurostar bevestigde overigens dat de verhuis naar de nieuwe Londense terminal van de ene dag op de andere zal gebeuren en dat de dienstregeling tot op 13 november 2007 volledig normaal zal zijn. De bedoeling is om de hinder voor de reizigers tot een minimum te beperken.

     

    De verhuis naar het nieuwe station in centraal Londen, dat bediend wordt door de eerste Britse hogesnelheidslijn, zal de reisduur tussen Brussel of Parijs en Londen met gemiddeld 23 à 25 minuten verkorten. De snelste reistijd tussen het centrum van Brussel en Londen zal dan slechts 1u 51 bedragen. Tussen Parijs en Londen wordt dit 2u 15 en tussen Rijsel en Londen 1u 20.

     

    De eerste Britse hogesnelheidslijn, die loopt van de Kanaaltunnel tot in St Pancras International, is volledig voor Eurostar behouden en zorgt ervoor dat de diensten nog betrouwbaarder worden. Eurostar verwacht dan ook haar punctualiteit, die nu reeds meer dan 90% bedraagt, nog verder te kunnen verbeteren.

     

    De Eurostarreizigers hebben toegang tot zes Londense metrolijnen en zeven treinoperatoren die St Pancras, King's Cross of het nabijgelegen Euston bedienen. Op die manier hebben de reizigers verbindingen met geheel Groot-Brittannië en wordt St Pancras International één van de grootste treinhubs in Europa.

    www.eurostar.com  - telefonisch 02 528 28 28

     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kef thuisbioscoop

     

     

    KEF maakt home cinema eenvoudig

     

    KEF, producent van hoogwaardige luidsprekerinstallaties, geeft met de fivetwo reeks een nieuwe dimensie aan home cinema. Traditionele 5.1-systemen bestaan uit niet minder dan zes speakers en zorgen voor een wirwar van kabels. De fivetwo van KEF maakt nu hetzelfde resultaat mogelijk met slechts twee luidsprekers en een subwoofer, een unicum in de sector.


    Het is een vreemde ervaring: surround sound, zonder omgeven te worden door klankkasten. De fivetwo reeks van KEF brengt het ultieme bioscoopgevoel in huis, maar rekent af met de nadelen daarvan. Geen kabels die dwars door de woonkamer lopen, geen complexe aansluitingen, geen moeilijke afregeling.


    Luidsprekers uit de fivetwo reeks vallen vooral op door hun geluidsweergave, maar hoeven ook qua design niet onder te doen. Er zijn twee modellen verkrijgbaar. Model 7 met - zoals de naam suggereert - zeven speaker units, wordt op een statief geplaatst of aan de muur bevestigd. Model 11 staat op de vloer. Beide zijn verkrijgbaar in mat zilver of glanzend zwart.
    www.kef.com


     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.galeria inno
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nooit eerder fonkelden de Galeria Inno winkels

    zoals nu, voor iedereen.

     

    Dit jaar baden de Galeria Inno winkels naar aanleiding van de feesten in het licht. Glitters, glinsteringen, lusters en pailletten zullen de etalages verlichten en het decor vormen van de verschillende verkooppunten. Zo wil Galeria Inno een magisch licht werpen op de talrijke acties en promoties in het kader van de kerstinkopen en deze periode van vreugde nog aangenamer maken met ‘schitterende merken’ zonder evenwel de minderbedeelden te vergeten.

     

    De eindejaarsfeesten zijn voor Galeria Inno traditiegetrouw een gelegenheid om de winkels feestelijk en weelderig in te richten, om zo de winterse sfeer in de steden gezelliger te maken. Dit jaar is geen uitzondering op deze regel, integendeel. Alles zal schitteren. Om te beginnen de met strass bezaaide lieve fee, het symbool van de campagne, die op elegante wijze de aandacht van de consument vestigt op alle aangename verrassingen die hem te wachten staan in de gezellige winkel.

    De merken Flament, Screwpull, Jolipa en Sia, die normaal voorbehouden zijn voor de winkels in Brussel en Antwerpen, zijn nu ook verkrijgbaar in alle Galeria Inno winkels van het land.

     

    Kerstmis is ook het moment om stil te staan bij het lot van de minderbedeelden. Dit jaar organiseert Galeria Inno een maatschappelijk project om hulp te bieden aan de minderbedeelde burgers. Van 13 tot 16 december kunnen de klanten in de nabijheid van de 9 deelnemende winkels, terecht bij een kledinginzamelpunt. In ruil voor de kleding die ze binnenbrengen, ontvangen ze aankoopcheques die geldig zijn van 26 tot 30 december. Deze actie – die het publiek vast en zeker zal sensibiliseren - loopt in samenwerking met de organisaties “Spullenhulp” en “Terre”.

     

    Terre steunt duurzame ontwikkelingsprojecten in het noorden en het zuiden van onze planeet, met één enkel doel: de mens zijn waardigheid teruggeven via werk, en zo zijn sociale en economische re-integratie bevorderen. Spullenhulp is een vereniging die gekend is voor haar strijd tegen uitsluiting en armoede. De doelstelling van de vereniging is louter sociaal. Concreet verleent Spullenhulp bijstand aan mensen in materiële en/of morele nood.

     

    Galeria Inno wil echt dat de duizenden fonkelingen in haar winkels op deze manier tijdens de kerstperiode ook voor een beetje warmte en licht kunnen zorgen voor de minderbedeelden.

     

     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dornbracht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Douche choreografieën uit water, damp, licht en geur…

     

     

    Met de RainSky E presenteert Dornbracht zijn nieuwste product uit de serie van de Balance modules. RainSky E is een elektronisch gestuurde regenmodule, waarbij water, damp, licht en geur de choreografie completeert, waarbij de stemmingen van de natuur nagebootst worden.

     

    Naast de drie voor ingestelde scenario’s, die via een eigen bedieningspaneel kunnen worden opgeroepen, is het ook mogelijk, zich door de RainSky E individueel te laten verwennen: regengordijn, hoofd- en lichaamsdouche kunnen geheel naar wens samen of los van elkaar gescheiden gekozen worden. Wie zich alleen in een koele mist wil hullen, kiest de separate dampfunctie. De regenfunctie schakelt dan automatisch af. De besturing gaat via het elektronisch bedieningspaneel.

    www.dornbracht.com

     

    13-12-2006 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs