Inhoud blog
  • Oman
  • Thomas Cook 'stunt'
  • oostkantons label bed en bike
  • Ontdek de speelsteden van de Rode Duivels
  • Nieuwe uniformen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    millesime
    gastronomie - liftestyle - toerisme
    24-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8ste Etap hotel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een 8ste Etap Hotel in België

    Op 17 januari, opening van het Etap Hotel Antwerp Port.

     

     

     

     

    In deze eerste maand van 2011 opent de groep Accor een splinternieuw “Etap Hotel” in Antwerpen. Het merk heeft er voor gekozen om haar 8ste vestiging in Antwerpen (Ekeren ) te openen, en dit na de opening van Etap Hotel Charleroi, Brussel, Luik, Antwerpen centrum, Raeren, Brugge en Ruisbroek. Met meer dan 400 hotels is Etap Hotel Europees leider op het vlak van budgetvriendelijke hotels. Het merk biedt "het allerbeste tegen de laagste prijs" en gaat actief verder met haar ontwikkeling in Europa en vooral België.

     

    Het Etap Hotel Antwerp Port ligt aan het noorden van de Antwerpse ring op een kruispunt van snelwegen en is dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen, zowel vanuit het centrum van de hoofdstad als vanuit Gent, Hasselt en Nederland. Het hotel is de ideale plaats voor een zakenreis of een toeristisch weekendje in Antwerpen en telt 105 kamers van de nieuwe 'Cocoon' generatie. De combinatie tussen functionaliteit, optimaal gebruik van de ruimte en comfort, geeft het Etap Hotel een eigentijdse designlook.

     

    Rustgevende, zachte kleuren en een opwaardering van licht, volume en materialen liggen aan de basis van het gevoel van welzijn dat men meteen krijgt wanneer men een 'Cocoon' kamer binnenkomt. Door de vele led-lichtbronnen kunnen verschillende sferen gecreëerd worden. Zelfs de douche beschikt over een wisselende en veelkleurige verlichting.

    Een ander pluspunt van dit concept: een flat-screen televisie, multimedia-aansluiting en satellietzenders, een dekbed en een fleece deken, een ruime douchecabine, een grote spiegel met ingewerkte kapstok, een antislip vloerbedekking, extra stopcontacten en een apart toilet.

     

    Het Etap Hotel Antwerp Port biedt twee types 'Cocoon' kamers, met twee of drie comfortabele bedden, en drie kamers voor personen met een handicap. Het hotel heeft een 24/24 service en dat alles vanaf €49 per nacht( openingstarief). Dat is het allerbeste tegen de laagste prijs!

     

    Levendige kleuren, ledverlichting, spel van transparantie en ronde meubels, ... Ook de publieke ruimtes werden opnieuw uitgewerkt om meteen een gevoel van ruimte en openheid te creëren. De ontbijtzaal baadt in een moderne, kleurrijke en slim verlichte sfeer en biedt een kwaliteitsvol buffet à volonté voor de prijs van 7 euro per persoon. De ontvangstruimtes zijn uitgerust met een gratis WIFI-verbinding, een drank- en snackautomaat, comfortabele zetels en een infohoek. RVH.

    Etap Hotel Antwerp Port - Luithagen Haven 6a - 2030 Antwerpen

    Tel.: +32 3 544 97 81 

     

     

     

    24-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    23-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ovyta omega 3 eieren

    Nieuw: Ovyta Omega 3 eieren

     

     

    Een licht gekookt eitje bij het ontbijt, een omelet met groenten, een spiegelei of enkele schijfjes hardgekookt ei bij de koude schotel. Wie houdt er niet van een eitje? Ze bevatten eiwitten, vitamines en mineralen, stoffen die ons lichaam broodnodig heeft. Bovendien bevatten ze ook nuttige stoffen als ijzer, foliumzuur en antioxidanten.

    Ovyta-kippen worden gevoerd met omega 3-rijke planten, boordevol vitamines en gezonde voedingsstoffen. Bovendien bevatten de omega 3-rijke planten  weinig verzadigde vetten.  Er wordt ook natuurlijke paprika aan het voeder toegevoegd. Het resultaat is een ei dat je meteen herkent aan de diepgele dooier en de volle, authentieke smaak. Omega 3-eieren zorgen voor een gezond evenwicht door de goede balans tussen omega 3 en omega 6, extra vitamines en essentiële voedingsstoffen.

    Een ei is zo gezond als de kip en Ovyta-kippen hebben gezondheid te koop. Ze lopen rond in een aangename omgeving, worden goed verzorgd en gevoed met een unieke mix van natuurlijke granen, rijk aan noodzakelijke vitamines en gezonde bouwstoffen. Een actief kwaliteitsbeheer staat borg voor de keuze van de juiste rasdieren, de juiste, plantaardige voeding, een nauwgezette veterinaire opvolging en grondige kwaliteitscontroles.

    Euro-ei is een bedrijf dat het dierenwelzijn zeer hoog in het vaandel draagt. Ze blinken uit door duurzaamheid en zoeken continue naar verbeteringen om het de kippen zo aangenaam mogelijk te maken. Euro Ei werkt uitsluitend samen met voederleveranciers met GMP-certificaat, de garantie voor een voeding met de best mogelijke grondstoffen en dus een kwalitatief hoogstaand consumptie-ei! RVH.

    www.ovyta.be



    23-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    22-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournee generale
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Tournée Générale Tripel Hop

     

     

     

     

    Jean Blaute en Ray Cokes houden hun nieuwe bier Tournée Générale Tripel Hop, gebrouwen door de brouwers van PALM uit Steenhuffel, boven de doopvont. Op 19 januari startte op televisiekanaal één de tweede reeks van het programma over bier: Tournée Générale. Voor het brouwen en ontwikkelen van het nieuwe Tournée Générale bier gingen Jean Blaute en Ray Cokes te rade bij de brouwers van PALM in Steenhuffel. Het resultaat is de Tournée Générale Tripel Hop, het is een schitterend blond bier van hoge gisting met een alcoholvolume van 7,5 vol. % alc.. Het bier is hergist op fles.

     

    Tournée Générale Tripel Hop is een zeer hoppig bier met voldoende evenwicht tussen bitter en zoet én met een frisse fruitig- en kruidigheid. Specifiek aan deze Tournée Générale is zijn tripel hopping

     

    Peter Buelens, public relations van PALM verduidelijkt: “Eerst ondergaat het, vroeg in het productieproces in de brouwketel, een “early hopping” met de hopsoort Magnum. Die zorgt vooral voor een basisbitterheid in de smaak. Vervolgens wordt er een tweede keer met Amerikaanse Amarillo gehopt. De keuze van deze hopsoort in combinatie met de techniek, namelijk een “late hopping”, in de whirlpool net vóór de koeling en gisting, zorgen voor de typische citrus flavour. Ten slotte wordt een “dry hopping” met Cascade hop uitgevoerd. Hierbij wordt, tijdens de lagering, nog eens hop toegevoegd maar die wordt niet meegekookt. Door die “dry hopping “ verkrijgt men, naast een uitgesproken hoppige smaak en geur, nog een extra subtiel citrus- en pompelmoes aroma.”

    De hergisting op een 75cl fles zorgt voor een verdere verfijning en een goede bewaarbaarheid van dit delicate bier. Het bier zal bij de gespecialiseerde bierhandel en de supermarkten van Delhaize te koop zijn. RVH.

    www.palmbreweries.com

    22-01-2011 om 15:45 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mentos get fresh

    ‘Mentos Get Fresh Effect’ verfrist je de hele winter lang!

    Colle Keelpastilles

     

     

     

    Ga deze winter voor een frisse neus, frisse adem en fluweelzachte keel. Frismaker Mentos verrast met nieuwe keelpastilles: Mentos Get Fresh Effect.

     

    Winters vervelend? Niet met Mentos. Met de nieuwe keelpastilles maak je de winter een stuk cooler. Mentos Get Fresh Effect is verkrijgbaar in de smaken Cool Mint en Green Mint. De pastilles hebben een harde buitenkant en hebben een vloeibare kern. Een verrassende verfrissing!

     

    Bovendien zijn de keelpastilles suikervrij. op de verpakking – een handige fliptopbox die je makkelijk overal kan meenemen – staat dan ook het logo toothfriendly’ vermeld.

    Richtprijs Mentos Get Fresh Effect Cool Mint en Green Mint: 1,59 euro.

    Verkrijgbaar in alle supermarkten, ook in tankstations, krantenshops en nachtwinkels.

     

    Perfetti Van Melle is een zoetwarenconcern dat beroemde zoetwaren- en kauwgommerken produceert en verkoopt in meer dan 130 landen. Perfetti Van Melle is actief in de Pacific, Azië, Europa, het Midden-oosten, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. In de top tien van suikerverwerkende bedrijven bezet perfetti Van Melle wereldwijd de derde en in Europa de tweede plaats met sterke merken zoals Mentos®, Smint®, Fruittella®, klene®, Look-o-Look®, Chupa Chups® en FriSk®. Mentos is het grootste merk binnen de frismakers. RVH.

     





    22-01-2011 om 15:43 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanaal gigant

    KANAAL GIGANT KLAAR VOOR MAIDEN TRIP

     

     

     

    Het nieuwe schip van P&O Ferries, Spirit of Britain, waaraan een prijskaartje van 180 miljoen €  hangt, voer per 21 januari voor het eerst van Dover naar Calais.

     

    De grootste en meest revolutionaire ferry ooit op de vaarroute tussen Calais en Dover heeft een capaciteit van maximum 2.000 passagiers en telt drie afzonderlijke voertuigdekken voor bijna vier kilometer voertuigen (na elkaar geparkeerd). Met deze reuze ferry start een nieuw tijdperk van reizen over het Kanaal.

    Zijn revolutionair design, met een uniek ontwerp van de scheepsromp, beperkt de weerstand in het ondiepe water van het Kanaal en zorgt aldus voor een forse brandstofbesparing. P&O Ferries zal dubbel zoveel vracht kunnen vervoeren als vandaag het geval is op één schip, met dezelfde werkingskosten.

     

    De passagiers zullen een ongezien comfort ervaren aan boord van het grootste schip ooit op het Kanaal. Het is zo lang en zo breed in vergelijking met alle andere ferry’s op het Kanaal dat in de havens van Dover en Calais speciale faciliteiten vereist zijn om het te kunnen aanleggen.

     

    Chauffeurs hebben toegang tot het schip via hun eigen privédek met speciale stroken voor wie prioriteit bij het inchecken geniet. Er is ook ruimte voorbehouden voor klanten die gewoon op het schip parkeren om aan boord te shoppen in de uitgestrekte outlets. Wie wat meer luxe en stijl wenst, kan terecht in de exclusieve Club Lounge met een privédek in openlucht voorzien van teak meubilair in echte cruisestijl.

     

    Dineren kan ofwel in ‘The Brasserie’, een restaurant met bediening en een uitgebreide kaart van Britse gerechten, ofwel in het selfservice ‘International Food Court’ met een ruime keuze van kant-en-klare gerechten en warme maaltijden, salades en desserts volgens de Britse, continentale of oosterse keuken.

     

    Vrachtwagenbestuurders worden verwelkomd in de  onderste voertuigdekken en krijgen een vijfsterrenbehandeling in de ‘Routemasters Lounge’ met eigen privédouches, restaurant, ontspanningsruimte met verstelbare stoelen en entertainmentsysteem, bovenop een eigen dekruimte in openlucht.

     

    Spirit of Britain, die eind maart officieel gedoopt zal worden door Olympisch kampioene, Dame Kelly Holmes, zal op de vaarroute Calais-Dover het gezelschap krijgen van een zusterschip, Spirit of France, in september 2011. RVH.

    www.POferries.be



    22-01-2011 om 15:37 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    19-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaldhakken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SmoodS : Champagne uit een damesschoen en Stiletto loopwedstrijd

     

     

     

    In de 19e eeuw was het het toppunt van decadentie: champagne drinken uit een damesschoen.  Wie deze tijden anno 2011 wil doen herleven doet er goed aan om komende vrijdag, 21 januari, naar SmoodS, de living room van Hotel BLOOM! aan de Brusselse Koningsstraat 250 te komen. Want wanneer men een fles Piper-Heidsieck champagne besteld, wordt het ritueel uitgevoerd en drinkt men de champagne in de glazen stiletto schoen ontworpen door Christian Louboutin, de bekende ontwerper van de zeer luxueuse damesschoenen.

     

    Wie vanaf 22 uur naar SmoodS komt en schoenen met stiletto naaldhakken draagt, krijgt een glas champagne van SmoodS aangeboden en kan meedoen aan de Stiletto loopwedstrijd.  In SmoodS is een parcours met hindernissen uitgestippeld en de deelneemsters worden verzocht zo elegan te wandelen. DJ Cosy Mozzy zorgt voor de juiste ritme en muziek..maar of dat het gemakkelijker zal maken zal moeten blijken.

     

    De jury bevindt zich onder de SmoodS dinergasten: Nica Broucke, hoofdredactrice van ELLE België, Michael Slabinck, marketing manager van Piper-Heidsieck België, Annelies Soenen, marketing manager Benelux Quicksilver & Roxy en Christel Cabanier, directrice van Hotel BLOOM!

     

    De winnares (of misschien wel winnaar!) van de SmoodS Stiletto Loopwedstrijd wordt dezelfde avond nog bekend gemaakt en wint  een  ‘Le Rituel’ set bestaande uit een  glazen schoen van Christian Louboutin en een fles Brut champagne van Piper-Heidsieck en een diner voor twee personen in SmoodS. RVH.

     

    3 gangen menu voor € 39 - +  € 21 per persoon voor het bijpassende champagne arrangement

     

    SmoodS , Living room, kitchen & music - Koningsstraat 250 - 1210 Brussel

     Reserveren voor een tafel om 19u of 21u via smoods@hotelbloom.com

    Gratis parkeren voor dinergasten.

     

    19-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamperen in Kroatie

    KAMPEREN IN KROATIË MET ID RIVA TOURS

     

     

     

     

    Reisorganisator ID RIVA TOURS is dé specialist voor reizen naar Kroatië, Slovenië en Macedonië en biedt de vakantieganger een brede waaier aantrekkelijke verblijfsmogelijkheden, aan de kust en in het binnenland. In dat aanbod zitten niet alleen appartementen, vakantievilla’s en hotels maar ook campings. Comfortabele stacaravans,  bungalowtenten maar ook standplaatsen voor eigen tent of caravan zijn bijzonder aantrekkelijk, zeker in een regio waar de zon altijd van de partij is.

     

    Een kampeervakantie met ID RIVA TOURS, niet alleen in Kroatië maar ook in Slovenië, is een heel bijzondere ervaring. Je hoeft niet te sleuren met zware reiskoffers en tenten op te zetten in de hitte want de reisorganisator biedt een ‘instapformule’ aan. Als je aankomt op de camping staat alles klaar en neem je meteen je intrek in de bungalowtent of de stacaravan. Het is een zeer kindvriendelijke reisformule die jong en oud aanspreekt omdat je niet alleen geniet van de vrijheid van het kamperen maar ook van heel wat comfort.

     

    De kampeersites liggen altijd in een schitterende omgeving, vrijwel altijd direct aan zee, rond een zwembad, met alle mogelijke voorzieningen voor de meest uiteenlopende activiteiten die voldoen aan ieders wensen.  De grote familiecamping Camping Lanterna in Poreč, Istrië ligt op een langgerekt schiereiland waar je kan zonnen op mooie zandstrandjes, goed beschut tussen de rotsen. Ook het aardige dorpje Rabac ligt in Istrië en op de camping Oliva kan je een stacaravan reserveren op een steenworp van het prachtige strand. Camping Borik in Zadar, aan de zonovergoten Dalmatische kust, bestaat uit een schitterend terrein met een groot aantal stacaravans onder de schaduwrijke pijnbomen. Op camping Solaris in Šibenik ligt een groot buitenzwembad direct naast het strand.

     

    Cultuurliefhebbers vinden hier ook een groot aantal bezienswaardigheden, historische monumenten en rijke verzamelingen in tal van musea. Vanaf de kust kan je daarenboven talloze uitstappen maken naar het binnenland of boottochten naar de eilanden in de azuurblauwe zee. RVH.

    www.IDRiva.be.

    19-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    17-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weanmachine

    Wean Machine pureert groenten en fruit in een handomdraai

     

     

     

     

    Lekker met de pot mee-eten is gezond, smakelijk en in ieder geval veel voordeliger dan potjesvoeding. De Wean Machine is daarbij dé uitkomst voor op reis of tijdens een logeerpartijtje. In één simpele beweging worden zacht fruit en groenten geprakt. Zonder stekker, een berg afwas en alle ergernissen vanwege plaatsgebrek.

     

    Bananen, aardbeien, perziken of en gekookte groenten zoals worteltjes, bloemkool, broccoli, maar ook pasta’s laten zich makkelijk persen met de Wean Machine. Voordeel is dat de baby al vroeg verschillende smaken en texturen leert herkennen. Het eten wordt door het persen eigenlijk geprakt. Anders dus dan de homogene massa uit de foodprocessor. Vullen, persen en aan tafel maar, veel moeilijker hoeft het niet te zijn. Potje en lepeltje zijn onderdeel van de Wean Machine. RVH.

    www.easywalker.nl - www.theweanmachine.com - www.potette.nl





    17-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    15-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick DHoore
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PATRICK D’HOORE BENOEMD TOT ALGEMEEN DIRECTEUR PARK INN BRUSSELS MIDI

     

     

     

     

    Patrick D’Hoore werd benoemd tot Algemeen Directeur van het nieuwe Park Inn Brussels Midi dat zijn deuren opent op 1 maart 2011.

     

    Patrick D’Hoore (°1960, België) begon in 1982 zijn professionele carrière in de reis- en luchtvaartindustrie bij o.a. Apollo Reizen, South African Airlines, KLM en het vroegere Sabena. In 1995 verkende hij de hotelwereld en begon bij Alfa Hotels in België, later werd hij Algemeen Directeur Holiday Inn Antwerpen-Borgerhout en in 1997 in het Scandic Hotel Albert Premier in Brussel. In 2001 verhuisde hij naar het Afrikaanse continent en werd er Algemeen Directeur in het Memling Hotel in Kinshasa. In 2006 ten slotte keerde hij terug naar België om Hotel Manager te worden in het Sofitel/NH Hotel in Brugge.

     

    Begin juni 2008 vervoegde Patrick de Rezidor Hotel Groep als Algemeen Directeur van het Park Inn Lyon West in Frankrijk. Begin 2010 verhuisde hij terug naar Afrika en nam er de leiding over het Park Inn Sandton in Johannesburg. Nu keert hij terug naar Brussel en zal er de opening van het nieuwe Park Inn Brussels Midi voor zijn rekening nemen. Patrick D’Hoore behaalde een Toerisme graduaatdiploma aan COOVI in Brussel en praat Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

     

    Park Inn by Radisson is een fris en energiek midden segment hotelmerk – globaal in aanpak, locaal in grootte en beheer. Park Inn by Radisson biedt het essentiële van een goede hotelervaring in zijn klasse: een warm en informeel onthaal, perfecte properheid én gebruiksgemak.

     

    Het Park Inn Brussels Midi voorziet te openen op 1 maart 2011. Het hotel wordt naast het Zuid station gebouwd en zal 142 kamers tellen. Verder zal het hotel ook een restaurant en bar, drie vergaderzalen, een fitnesscentrum en een ondergrondse parking aanbieden. Het Zuidstation is het belangrijkste station van Brussel, met 15 miljoen passagiers per jaar en dagelijkse verbindingen met Parijs, Londen, Amsterdam, Keulen en Frankfurt. De stationsomgeving ondergaat momenteel een totaalrenovatie. South City het belangrijkste project, omvat het Park Inn en 33.000 m² burelen en commerciële ruimtes. RVH.

    www.parkinn.com,

    15-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    13-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas Cook start repatriëringsvluchten op Tunesië

    Thomas Cook Belgium besliste zonet van de evacuatie van zijn klanten uit Tunesië te starten.

     

     

     

    Een eerste toestel vertrekt vanavond richting Enfidha om 180 Belgische klanten in het Noord-Oosten van Tunesië op te halen. Morgen volgen nog 2 bijkomende repatriëringsvluchten.

    Op basis van de laatste informatie van zijn lokale vertegenwoordigers in Tunesië en na ruim overleg met verschillende binnenlandse en buitenlandse partijen besliste Thomas Cook Belgium zonet om zijn klanten die in de regio van Monastir verblijven vanavond te evacueren. Thomas Cook Belgium neemt deze beslissing uit veiligheidsoverweging voor zijn klanten.

     

    Vanavond omstreeks 23.00u vertrekt een toestel van Thomas Cook Airlines Belgium leeg richting de regio van Monastir (luchthaven Enfidha) om daar 180 klanten op te halen. Het toestel wordt morgenochtend op Brussels Airport verwacht.

     

    Thomas Cook Airlines Belgium zal morgen in de loop van de dag nog 2 vliegtuigen van het type Airbus A320 richting Tunesië laten vliegen. Een eerste vliegtuig zal 180 klanten vanuit de badplaats Djerba naar België repatriëren; een tweede vliegtuig zal de resterende klanten in Djerba en Monastir (luchthaven Enfidha) ophalen.

     

    Naast deze operatie besliste Thomas Cook Belgium eveneens van alle heenreizen richting Tunesië t/m vrijdag 21 januari ’11 op te schorten. Klanten kunnen in dat geval rekenen op de volgende mogelijkheden:

    ·         hun reis voor dezelfde periode naar een andere vakantiebestemming omboeken, mits een korting van €50 per reisgroep (dossier)

    ·         (of) het omboeken van dezelfde reis naar een latere reisdatum

    ·         (of) de terugbetaling van de reissom

     

    Thomas Cook Belgium begrijpt dat deze operatie niet in lijn ligt met vakantiebeleving die zijn klanten voor ogen hadden. Het benadrukt evenwel dat de veiligheid van iedereen van primordiaal belang is en dat het deze beslissing louter uit veiligheidsredenen nam. RVH.

    13-01-2011 om 22:32 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valle d'Aosta: wintersport voor de ganse familie

    VALLE  D’AOSTA

    WINTERSPORT  VOOR  DE  GANSE  FAMILIE

     

     

     

     

    Er zijn twee belangrijke voorwaarden opdat een gezinsvakantie naar de sneeuw zou slagen. Eén: de afstand naar het skigebied mag niet te groot zijn. Twee: in het skioord komt iedereen, beginner en gevorderde, klein en groot, aan zijn trekken. De Italiaanse regio Valle d’Aosta voldoet aan beide voorwaarden en heeft nog veel meer in petto.

     

    Bij het uitrijden van de Mont Blanc Tunnel of de Grand Saint-Bernard Tunnel sta je meteen temidden van de besneeuwde bergwereld en op een steenworp van de beste skioorden. Op een paar kilometer van de snelweg ligt Courmayeur, een winterbestemming met charme, bekend als centrum voor bergbeklimmen en voor ski, op de flanken en in het machtige decor van Europa’s hoogste berg, de Mont Blanc. In Courmayeur zullen gevorderden en snelheidsduivels hun hartje ophalen, ook in de diepsneeuw. Beginners en kinderen beleven plezier op de oefenpistes van Dolonne en langlaufers vinden prachtige loipes in Val Ferret.

     

    De allerkleinsten en zij die voor het eerst op de latten staan vinden in Breuil-Cervinia 45 kilometer makkelijke pistes waar je kan leren en oefenen. Die eerste kennismaking met de latten wordt trouwens een onvergetelijke ervaring vanwege het indrukwekkende bergdecor. Breuil-Cervinia is een imponerende skiarena, omringd door de hoogste toppen van de Alpen.

     

    Links en rechts van de autosnelweg die Valle d’Aosta doorkruist liggen verschillende zijdalen met mooie, rustige dorpen, ideale verblijfplaatsen voor een wintervakantie met de familie. Heel leuk is het dorpje Chamois dat je alleen met een kabelbaan kan bereiken. Het is daar uiteraard super rustig en er zijn 16 km pistes, geschikt voor elk type skiër. In Valgrisenche lopen de makkelijke pistes door de naaldboombossen en voor zij die houden van een uitdaging zijn er heliski en gletsjerski. In Valsavarenche is er maar één skilift en drie pistes, ideaal voor zij die nooit eerder op de latten hebben gestaan en die wil leren in een unieke omgeving. Het skistation van Rhêmes-Notre-Dame, 17 km langlaufpistes, is aantrekkelijk voor families met kinderen. Het rustige dal en de natuur doorkruisen op sneeuwschoenen is een fantastische belevenis. RVH.

    www.visitaosta.be -  www.lovevda.it

    13-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    12-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim De preter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wim De Preter werd benoemd tot Executive Assistant Manager in het Park Inn Ulysse Resort & Thalasso in Djerba.

     

     

     

    Wim De Preter, geboren in België in 1967, deed, na zijn studie Hotelmanagement aan het Coloma Instituut in Mechelen, een specialisatiejaar Hotelmanagement aan de Continental Hotelschool in Bienne (Zwitserland) en een Postgraduaat Verkoopsmanagement aan INSTIME – EHSAL Brussel.

     

    Hij begon zijn professionele carrière in 1987 en deed in de loop der jaren een uitgebreide ervaring op bij Sheraton en Best Western, American Airlines en BBL Travel en bij Festival Cruises en MSC Cruises. In 2005 zette hij de stap naar de Rezidor Hotel Groep en werd hij benoemd tot Marketing & Sales Directeur bij het Radisson Blu Park Lane Hotel in Antwerpen. Nadien was hij actief in het Radisson Blu Paris Boulogne, Front Office Manager, en Rooms Division Manager in het Radisson Blu Hotel in Aix-les-Bains. Ondertussen sloot hij ook aan bij het Mentor-Mentee programma, het interne promotieprogramma van de hotelgroep. Begin dit jaar verhuisde hij naar het Radisson Blu Hotel in Lyon en maakt nu de overstap naar het in 2009 geopende Park Inn Ulysse Resort & Thalasso in Djerba als Executive Assistant Manager. Hij zal er verantwoordelijk zijn voor het dagdagelijkse bestuur van het 259 kamers tellende resort en rapporteert aan Christian Antoine, Algemeen Directeur van het Radisson Blu Resort & Thalasso Djerba.

     

    Het Park Inn Ulysse Resort & Thalasso ligt naast het Radisson Blu Resort & Thalasso, en geniet van een eerste klas locatie op één van Afrika’s mooiste kustlijnen. Naast de 259 kleurrijke kamers (allen met privaat terras of balkon), biedt het hotel negen eet- en drank gelegenheden met o.m. lokaal Tunesisch restaurant en café, een barbecue & grill en een restaurant & bar aan het strand.

    De resort verdient zijn naam omwille van de klassevolle 3.500m² Thalasso en spa. Met zijn binnen- en buitenzwembaden, fitnessruimte, 4 tennispleinen, kid’s club en strandclub, met verschillende watersportmogelijkheden is dit resort een echt paradijs voor zonnekloppers. Golffanaten kunnen terecht in de dichtbij gelegen Djerba Golf Club met drie 9-holes golfterreinen. Op het eiland kan men de souks in Houmt-Souq, Djerba’s hoofdstad, de vele moskeeën en oude forten verkennen.

    Djerba is gemakkelijk bereikbaar per auto van het vasteland van Tunesië. Tunisair biedt, net als meerdere charters, rechtstreekse vluchten aan vanuit Brussel. De internationale luchthaven van het eiland ligt op 19 kilometer van het Park Inn hotel. RVH.

    www.rezidor.com.

    12-01-2011 om 17:31 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    11-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilton Brussel

    Pandox AB neemt management Hilton Brussels over

    Overname gaat gepaard met uitgebreide renovatie en naamsverandering

     

     

     

     

    Pandox AB, de Zweedse hotelvastgroep die in september 2010 het Hilton Brussels aankocht, is met Hilton Worldwide overeengekomen dat zij vanaf 1 februari 2011 ook het management van het hotel aan de Waterloolaan in Brussel zal overnemen, waardoor het hotel niet langer een Hilton hotel zal zijn.

     

    Vanaf 1 februari 2011 neemt Pandox AB ook het management over van het Hilton Brussels, hotel dat ze in september 2010 kochten van een Amerikaanse investeringsmaatschappij. Pandox AB heeft een sterke visie voor de toekomst van het hotel: door middel van een uitgebreide renovatie en een nieuwe moderne organisatie het hotel te positioneren in het premium segment dat voldoet aan de eisen van de internationale zakenreiziger.

     

    Vanaf 1 februari 2011 zal het hotel ook niet langer een Hilton hotel zijn. De nieuwe naam wordt 'The Hotel'. Deze naam refereert naar de huidige positie van het hotel op de Brusselse hotelmarkt: een van de grootste en bekendste centraal gelegen hotels in Brussel, en een landmark voor Brussel op internationaal, sociaal, cultureel en economisch vlak. Ondertussen zijn er gesprekken gaande tussen Pandox AB en internationaal bekende hotelgroepen over een mogelijk merk waarmee dit 'Brusselse erfgoed' in de toekomst en na de renovatiewerken zou kunnen worden gepositioneerd.

     

    Het hotel zal over een periode van ongeveer 2 jaar een uitgebreid vernieuwingsprogramma ondergaan. Tijdens deze werken blijft het hotel gewoon open voor haar gasten. Pandox AB zal er voor zorgen dat de uitstekende dienstverlening en hoge standaarden voortdurend worden behouden.

    De renovatie van de façade is al gestart en zal ongeveer een jaar duren. Van zomer 2011 tot eind 2012 volgt een volledige renovatie van alle kamers, badkamers en hotelgangen. Van zomer 2011 tot begin 2012 wordt de begane grond met inkom, lobby, receptie, bar en restaurant volledig vernieuwd. De vernieuwing van de ballroom op de eerste verdieping en van de vergaderzalen op de 25e, 26e, en 27e verdieping staat op het programma van eind 2011 tot zomer 2012. Daarnaast worden ook de technische installaties gerenoveerd en zal een nieuw en dynamisch restauratief aanbod worden gelanceerd. De totale investering voor de vernieuwing wordt geraamd op ongeveer 25 miljoen euro.

     

    Met de overname van Hilton Brussels, versterkt Pandox AB zijn positie als één van de belangrijkste spelers op de Brusselse hotelmarkt. De Zweedse groep heeft ondertussen 8 hotels in België, waarvan 6 in Brussel en heeft onder andere de succesvolle herpositionering van hotel BLOOM! en het Crowne Plaza Brussels-le Palace op haar naam staan.  "Wij zien het als een uitdaging om dit bekende Brusselse hotel een nieuw elan te geven  en met de huidige plannen zullen wij een succesvolle toekomst voor 'The Hotel' verzekeren", aldus Aldert Schaaphok, Vice President Pandox AB. RVH.

    11-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    10-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corsica

    VOORDELIG NAAR CORSICA MET SNCM

     

     

    Dat de eerste dagen van 2011 ook in de reissector koopjestijd zijn, bewijzen de aantrekkelijke tarieven van ferrymaatschappij SNCM, de specialist op de verbindingen tussen Zuid-Frankrijk en diverse havens in Corsica.

     

    Corsica is één van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee en een vakantie op l’Ile de Beauté is onvergetelijk. Maak daarom nu gebruik van het uitzonderlijke aanbod van SNCM op de lijn Marseille – Ajaccio – Marseille. Je kan vanaf nu een reis boeken aan 90% van het normale tarief en voor het transport van je wagen, in juli en augustus, betaal je maar € 1 ! RVH.

     

    Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt. Voor meer informatie en voor detailvoorwaarden kan je terecht bij:

                *SNCM, AGORA Gallerij, Grasmarkt 105/bus 10, 1000 Brussel
                *Tel 02-5490880, Fax 02-513 4137, email
    resa.benelux@sncm.fr  

                *www.sncm.be

     

    10-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domaine Boyar

    Domaine Boyar en de wijnoogst van 2010 in Bulgarije: een moeilijk jaar dat gered werd door de knowhow

     

     

     

     

    Bulgaarse wijn geniet gewoonlijk van gunstige weersomstandigheden, maar in 2010 was het allemaal een beetje moeilijker. Dankzij de knowhow van de specialisten ter plaatse kwam men toch tot uitstekende resultaten die binnenkort zullen kunnen worden geproefd.

     

    Op het moment dat de wijnranken tegen oïdium en andere parasieten moesten behandeld worden, heeft hevige neerslag ervoor gezorgd dat kleine wijnbouwers dit niet uitgevoerd kregen. De grotere structuren, die de middelen hadden om dit per helikopter te doen, konden daarentegen op een doeltreffende manier reageren en slaagden er zo in om hun wijnranken perfect gezond te houden.

     

    Het jaar 2010 was bijzonder gunstig voor de aanmaak van witte wijn, maar toch kwamen er ook een aantal mooie rode wijnen uit voort, vooral dan op de domeinen waar de wijnranken goed opgevolgd werden. Bij Domaine Boyar werd er vooral op gelet om enkel druiven aan te kopen bij leveranciers die ervoor bekend staan uiterst goed zorg te dragen voor hun wijngaard, om het even wat de weersomstandigheden zijn.

     

    Zo zal Domaine Boyar op basis van druivensoorten met een redelijk korte groeiperiode zoals de Pinot noir, de Chardonnay, de Gewurztraminer, maar ook met de druivensoorten die paradoxaal genoeg een veel langere groeiperiode kennen, zoals de Cabernet Sauvignon, een aantal mooie flessen op de markt kunnen brengen. Druivensoorten zoals de Caladoc, de Cabernet Franc en de Mourvèdre hebben tevens enkele mooie verrassingen in petto.

     

    Samengevat : dankzij een strenge selectie van producten die door getalenteerde en competente producteurs zijn aangemaakt, profileert Domaine Boyar zich eens te meer als de ambassadeur bij uitstek om het grote publiek en de specialisten met de onmiskenbare rijkdom van de Bulgaarse wijngaard kennis te laten maken. RVH.

     





    10-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    09-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les irresiskibles

    LES IRRESISKIBLES:

    Vanaf € 349 voor een appartement / week!

     

     

     

    Les Irrésiskibles, de grote wintercampagne van Pierre & Vacances sinds 3 jaar, ging zopas van start. Met prijzen vanaf € 349 voor een week in een volledig uitgerust appartement voor 4 personen wordt skiën nu echt toegankelijk! Tot eind januari kunt u online een weekje boeken in de bergen, midden in een skigebied in de noordelijke of zuidelijke Alpen of in de Pyreneeën.

     

    60 residenties nemen deel aan dit exclusieve aanbod, waaronder enkele residenties van Pierre & Vacances Premium, het kwaliteitslabel van de groep. Een zeldzaam en beperkt aanbod.

    Let op: het verblijf moet tussen 9 januari en 24 april 2011 vallen, tevens geldig tijdens de Krokus en Paasvakantie. Enkel de week van 19 februari is niet inbegrepen in het aanbod.

     

    Er worden o.m. skivakanties aangeboden in Plagne Soleil, in de residentie Le Mont Soleil;  in Vars, in de residentie L’Albane; in Valmeinier, in de residentie Le Thabor; in Isola 2000, in de residentie Les Terrasses d’Azur; in Arc 1950 le Village. RVH.

    www.pierreetvacances.nl - tel België: 0900 00 009 (! 0,45/min)

    09-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    08-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toeristisch logies

    NIEUW IN 2011: Nieuwe herkenningstekens voor toeristische logies

     

     

     

       

     

    Het Vlaams logiesdecreet is straks een jaar van kracht. Met deze overkoepelende regelgeving wil Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois streven naar meer kwaliteit voor alle toeristische verblijfsaccommodaties. Een wettelijk kader voor hotels en campings bestond al. Met het nieuwe logiesdecreet is dat er nu eindelijk ook voor de duizenden gastenkamers, vakantiewoningen en vakantielogies in Vlaanderen. Het decreet onderscheidt vijf categorieën: hotels, openluchtrecreatieve terreinen (campings, kampeerterreinen en vakantieparken), gastenkamers, vakantiewoningen en vakantielogies (restcategorie, zoals bvb. trekkershutten). Met het logiesdecreet zijn voor alle logiescategorieën nieuwe herkenningstekens (buitenschilden) ingevoerd. Binnenkort zullen die overal in het straatbeeld verschijnen.

     

    "Elk toeristisch logies heeft zijn eigen specifieke basisnormen inzake comfort, brandveiligheid en hygiëne," aldus minister Bourgeois. "Bedoeling is dat elk vergund logies, behalve de categorie vakantielogies, een sterrenclassificatie krijgt, die wordt afgebeeld op het herkenningsschild. Zo ziet de toerist onmiddellijk over welk logies het gaat en welke graad van comfort hij mag verwachten. Dit kwaliteitslabel moet het vertrouwen van de toeristen wekken. Elke toerist die in Vlaanderen overnacht, moet immers op beide oren kunnen slapen."

     

    Iedereen die in het Vlaams Gewest een toeristisch logies wil verhuren of uitbaten moet dat logies aanmelden of laten vergunnen bij Toerisme Vlaanderen. Bestaande vergunde logies worden tegen eind 2011 hervergund, logies die met dit decreet vergunningsplichtig worden moeten tegen 2012 hun vergunning behalen. Op vandaag zijn ongeveer 175 hotels en 27 campings hervergund; 274 gastenkamers en 6 850 vakantiewoningen meldden zich al aan bij Toerisme Vlaanderen. Verwacht wordt dat dat aantal de volgende dagen en weken met enkele duizenden zal stijgen. RVH.

    www.toerismevlaanderen.be/logiesdecreet.







    08-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    07-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gepersonaliseerde etiketten BRU
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verras uw vrienden met gepersonaliseerde etiketten van Bru

     



    Ook na de eindejaarsperiode 2010 krijgen uw feestmaaltijden een onverwachte wending. Inderdaad, het Belgische natuurlijke mineraalwater Bru biedt de unieke gelegenheid om haar etiketten te personaliseren. Verras uw tafelgenoten niet enkel met uw culinaire talenten, maar ook door hen een persoonlijk woordje te schrijven op uw flessen van Bru!

     

    Wilt u uw wensen eens op een originele manier overmaken? Een romantisch berichtje sturen op een onverwacht moment? Of wilt u simpelweg uw familie en vrienden verrassen met een uitzonderlijke, gepersonaliseerde fles ?  Op Moederdag, Sint – Valentijn of voor een verjaardag… Alle gelegenheden zijn goed om uzelf te verheffen tot poëet van de tafel !

     

    Erg eenvoudig: afspraak op de website www.mybru.be

    Kies het formaat van de fles en typ uw boodschap in (minstens 96 tekens). U kunt het lettertype en de kleuren personaliseren. En vooral, wees origineel! De etiketten worden u binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Geef uw bestelling op tijd door, en u zult uw tafelgenoten zeker kunnen verrassen!

    De actie “MyBru” heeft geen tijdslimiet. U vindt dus zeker een gelegenheid om uw boodschap op onverwachte wijze te brengen !

     

    Bru. En het klikt tussen smaken.

     

    Bru is en blijft het natuurlijk sprankelende mineraalwater, de referentie aan tafel.  Zij verrukt onze smaakzin met haar fijne en lichte bubbels en haar legendarische smaak. Haar unieke troeven verenigt met haar perfecte evenwicht tussen calcium en magnesium maken van haar de ideale partner van het huwelijk tussen smaken. RVH.   

    Prijsoverzicht: 1 etiket/3.59€ - 6 etiketten/4.50€ - 12 etiketten/7.99€ - 18 etiketten/8.39€ 

    07-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    06-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P&V: beren veroveren skioord Avoriaz

    Beren veroveren het pittoreske skioord Avoriaz

     

     

     

     

    Het eerste avant-gardistische en duurzame wintersportcentrum, dat in 1967 door Gérard Brémond (stichtend voorzitter van de Groep Pierre & Vacances Center Parcs, Avoriaz) bedacht werd, komt met een verrassend project op de proppen. De nieuwe residenties van de merken Pierre & Vacances, Maeva en Pierre & Vacances Premium, die in 2011-2012 geopend worden, worden deze winter in een bijzonder kleedje gestopt.

     

    25 reusachtige beren, ook Ors (Savoyaards dialect voor ‘beer’) genoemd, zullen immers overal te zien zijn in het skistation, zowel overdag als ’s nachts, om Avoriaz in een sprookjesachtig feestdecor om te toveren. De mascottes zullen de gevels van de nog niet helemaal afgewerkte gebouwen opfleuren. Op die manier kunnen geregelde en toevallige bezoekers de projecten van de Groep op een originele manier ontdekken. Decorontwerper Martin Méry creëert zo een feeëriek en indrukwekkend tafereel. De moeite waard!

     

    Nooit eerder durfde een projectontwikkelaar/touroperator op deze manier van een werf een blikvanger te maken. Pierre & Vacances heeft dat wel gedaan … In plaats van de werkzaamheden (die tot 2012 zullen duren) die nodig waren voor de verdere ontwikkeling van het skistation weg te stoppen, besliste de Groep Pierre & Vacances Center Parcs om ze gewoon te tonen. Een uniek initiatief dat getuigt van een ambitie om transparant te zijn, en dat bedoeld is om de aandacht naar toekomstige projecten in Avoriaz te trekken. “Door de gebouwen op deze manier te decoreren kunnen we de architecturaal eenvoudige constructies toch iets spectaculairs meegeven. Bovendien is het een uitgelezen kans om het hele skistation echt leven in te blazen voor wanneer de eerste gezinnen er deze winter hun vakantie doorbrengen. Ten slotte is het een aparte, opvallende, leuke en innovatieve manier om het publiek met onze nieuwe projecten te laten kennismaken”, aldus Stéphane Lerendu, directeur van de toeristische dienst van Avoriaz.

     

    De reusachtige beren waken over alle vakantiegangers zijn 4 tot 10 meter hoog. Ze werden volledig uit stof gemaakt en zullen op de verschillende residenties in aanbouw worden geïnstalleerd. Ze bestaan in vier feestelijke kleuren die ook terugkomen in de merken Pierre & Vacances en Maeva en het label Pierre & Vacances Premium: hemelsblauw en koningsblauw, donkerpaars en oranje.

     

    De “Ors” werden ontworpen met respect voor het milieu: ze zijn voorzien van een milieuvriendelijke motor die hen permanent lucht inblaast. Wanneer de nacht valt, worden ze van binnenuit verlicht door een energiezuinig systeem. Het ontwerp van de mascottes voldoet aan de vereisten van de Groep Pierre & Vacances Center Parcs om bij werven zo weinig mogelijk hinder te creëren.

     

    Geplande uitbreiding –

    Twee wijken: de Crozats en de Falaise - 475 vakantieappartementen van 3 en 4 sterren:

    -         3 residenties Pierre & Vacances, waaronder 1 gebouw met het label BBC, of 197 twee- tot driekamerappartementen.

    -         5 residenties Pierre & Vacances Premium, of 204 twee- tot vijfkamerappartementen en 1 centraal gebouw met kuuroord en zwembad.

    -         1 residentie Maeva met 74 appartementen met 2 kamers tot 2/3 kamers.

    -     Een Aquariaz: groot indoorwaterpretpark van meer dan 2 000 m!

     

    Kom de Ors ontmoeten bij Pierre & Vacances in Avoriaz, dat zijn 918 appartementen Pierre & Vacances en Maeva en Pierre & Vacances Premium. RVH.

    www.pv-holidays.be - tel België: 0900 00 009 (€ 0,45/min)

     

    06-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijnskoffertje Novotel

    Het Valentijnkoffertje by Suite Novotel   Zinnenstrelend…

     

     

    14 februari 2011 staat in het teken van het genot der zintuigen. En dat genot zit verborgen in een koffertje « 5 Senses » by Suite Novotel!

     

    Hebt u een Valentijn-arrangement geboekt tussen 11 en 14 februari 2011 - een avondje of een weekend - dan zorgt Suite Novotel voor enkele heerlijke momenten van zinnelijke wellust. Geliefden die hun arrangement geboekt hebben op 18,19 en 20 februari kunnen eveneens genieten van de pikante geheimen uit het koffertje aangezien het aanbod dan eveneens geldig is.

     

    Voor een liefdevol spel met tal van verrassingen, heeft YESforLOV een koffertje samengesteld met gedurfde ideeën die de zinnen prikkelen. YESforLOV, is een merk dat gespecialiseerd is in cosmetica

    Geliefden kunnen aldus:

    Luisteren en geblinddoekt door een zwart satijnen masker, liefdeswoordjes fluisteren.

    Proeven van verleidelijke verboden vruchtensnoepjes.

    Kijken en speuren naar geheime liefdeswoordjes die de partner op de huid heeft geschreven met onzichtbare fluo inkt.

    Strelen en genieten van een sensuele veer op de huid, tot u rillingen van genot krijgt.

     

    Valentijnkoffertje :

    Tarief : 109 € per nacht, Valentijnkoffertje en ontbijt inbegrepen. Aanbod geldig in alle Suite Novotel in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, en mits welbepaalde voorwaarden op suitenovotel.com. RVH.

     

    06-01-2011 om 00:00 geschreven door rvh  


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs