:-8)
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
SACLA ORIGINALE: ITALIAANSE CHARME EN GASTRONOMIE
Saclà, de nummer één in Italië op gebied van fijne groentesauzen en antipasti, introduceert met zijn nieuwe napoletana en arrabbiatia sauzen een nieuwe kwaliteitsstandaard. De sauzen verschijnen onder het label originale en laten ons proeven van een natuurlijke, authentieke kwaliteit.
Originale getuigt van een vakmanschap dat zich over vele generaties heeft verfijnd. Voor zijn nieuwe Originale sauzen, een temperamentvolle arrabbiata en een hartige napoletana, blijft Saclà vasthouden aan de essentie van de Italiaanse keuken, en daarin speelt soffritto een hoofdrol. Soffritto is een mengeling van olijfolie, uien, wortelen en selder die tot een sterk aromatische en kruidige sausbasis werden gesmoord. Zowel de napoletana Originale als Arrabbiata Originale is gecreëerd op een soffrittobasis.
Met deze Originale sauzen weet Saclà liefhebbers van écht Italiaans moeiteloos te overtuigen. Ze worden in grotere bokalen dan vroegere pastasauzen aangeboden (420g). Alle originale sauzen zijn honderd procent natuurlijk, zonder smaakstoffen, GGOs of artificiële bewaarmiddelen. Ze beantwoorden aan de grote vraag naar gezonde producten die een meerwaarde bezitten. Voor Saclà betekent dit het consequent doortrekken van zijn bedrijfsfilosofie die al tientallen jaren eerlijke kwaliteit voorop plaatst.
Creatief koken betekent voor Saclà eveneens het uittesten van nieuwe bereidingen en gerechten. De lancering van de nieuwe sauzen wordt ondersteund door 3 nieuwe creaties, te weten: pancetta & gesmolten mozzarella met penne (napoletana originale), pikante worstjes en pepertjes met fusilli (arrabbiata saus) en zeevruchten en zeste met spaghetti ( eveneens arrabbiata saus). Creatief koken dus waarbij men optimaal kan genieten van de authentieke Italiaanse keuken.
www.sacla.be
|