Met Gastro Vita aan tafel
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Mariola Farina uit Brugge pakt deze winter opnieuw uit met haar culinair hoogstaande uitstapjes bij diverse chefs. Met Gastro Vita trekt ze met kleine groepjes op verkenning bij de beste chefs uit onze regio. Vooraleer aan te zitten zorgt de chef voor uitleg over het menu, demonstreert de bereidingswijze en laat hen nadien genieten van al dat moois in het bord. Deze degustatie-avonden vinden om de week plaats, telkens in een ander restaurant. In oktober komen de restaurants De Bietemolen in Lichtervelde, Papillot in De Haan, t Blekkertje in Koksijde, t Hof van Vivenkapelle en De Gouden Korenhalm in Zuienkerke aan bod. In november nestelt Gastro Vita zich in de keukens van de restaurants De Witte Raaf, Den Dijver en Saint Amour in Brugge, De Gouden Korenhalm in Zuienkerke, Pick-Wick in Damme en onder andere Papillot in De Haan. Deelnemen kost 55 euro, demonstratie, menu, aperitief, passende wijn, koffie en receptenbundel inbegrepen. De groepje zijn beperkt. Meer info: gastrovita@telenet.be
Enkele data:
Restaurant De Bietemolen in Lichtervelde op woensdag 1, 8 en 22 oktober.
Restaurant Papillot in De Haan op maandag 13 oktober en maandag 10 november.
Restaurant t Blekkertje in Koksijde op woensdag 15 oktober
Restaurant t Hof van Vivenkapelle in Vivenkapelle op donderdag 23 oktober
Restaurant De Gouden Korenhalm in Zuienkerke op maandag 27 oktober en maandag 3 november.
Restaurant De Witte Raaf in Brugge op dinsdag 18 november.
Restaurant Saint Amour in Brugge op donderdag 20 november.
Restaurant Den Dijver op donderdag 27 november.
Alle details bij Mariola Farina, Korte Vulderstraat 28a, 8000 Brugge, gsm 0476 33 47 74, gastrovita@telenet.be en www.gastrovita.be
Foto's: Gastro Vita te gast in restaurant Kurt's Pan in Brugge.
Georges Keters

|