:wink:
Delhaize presenteert originele producten voor geslaagde feesten.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Kerstmis en Nieuwjaar staan synoniem voor feesten, geschenken en de frisse geur van de kerstboom. Maar het is vooral het moment voor traditionele gerechten samen met de familie rond een goed gevulde tafel.
Delhaize helpt alleszins de consument om van deze feestdis een waar festijn te maken. De aankopers van Delhaize België hebben producten gezocht uit alle hoeken van de wereld om uw borden te vullen met nieuwe smaken. Over het budget hoeft men zich niet al te veel zorgen te maken, Delhaize stelt feestelijke alternatieven voor tegen miniprijzen in haar 365-gamma.
Kuierend doorheen het globale aanbod alvast enkele treffende nieuwigheden. Bij de aperitiefhapjes is er voor elk wat wils, een assortiment schelpen met krab en petonkels biedt een uitzonderlijke smaak waarbij de uniek smaak van krab gekoppeld wordt aan de iets minder gekende petonkels. Schalen met gedroogd fruit zijn een uitnodiging om meteen te knabbelen terwijl de olijvencrème Codefa op diverse manieren gebruikt kan worden. Decoratief, smaakmaker of versierder. Terrines van ganzenlever zijn in, maar ook de blinis met gerookte schotse zalm bieden last minute oplossingen.
Een gratin is ideaal bij het vlees, de kaasgratins met Belgische kazen zorgen voor een erg krokante korst en een unieke smaak.
Om het leven van de klanten te vereenvoudigen lanceert Delhaize het concept van een geïntegreerde traiteur. Klanten kunnen gerechten bestellen uit een catalogus met 17 vlees- en visgerechten en 8 bijgerechten. Na 4 dagen kunnen de bestelde artikelen worden afgehaald. Elk gerecht wordt aangemaakt voor 2 personen, de feesttafel kan dus erg makkelijk aan het aantal tafelgasten worden aangepast.
Deze bereide schotels zijn verpakt in aluminium schaaltjes die kant-en-klaar in de traditionele over worden gezet, voorverwarmd op 180-200° hebben deze schotels een 20-tal minuten kooktijd nodig. Het aanbod wordt trouwens elke zes maanden vernieuwd zodat voor elk kalenderfeest de juiste gerechten kunnen worden geserveerd.
In de wintercatalogus o.m. Oostende tongscharrolletjes, een halve kreeft met currygroentesaus, kalfstournedos met bearnaisesaus, parelhoen met appeltjes en calvadossaus, fazantenfilet met foie gras en appeltjes, 6 pommes ducesses of gestoofde peren. RVH.




|