:roll::!:
Ideal Cookingxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Fabian Mossey heeft zijn traiteurszaak in een totaal nieuwe locatie in Battice ondergebracht en werkt met zijn team van 25 personeelsleden, een dubbel concept uit waarin innovatie en idealisme samengaan.
Dagverse producten die in maximaal hygiënische omstandigheden worden verwerkt tot culinaire hoogstandjes, gepresenteerd in een feestelijk en feeëriek decor, geven de consumenten een zeer hoge graad van tevredenheid. Ideal Cooking biedt op deze manier een antwoord op alle feestelijkheden, zowel in familiale kring als voor elk bedrijfsevenement.
De culinaire ondersteuning van evenementen kan worden georganiseerd in de eigen lokalen, op het circuit van Spa-Francorchamps, de lokalen van Ideal Cooking in Battice, het kasteel van Harzé, het restaurant La Ptite Auberge of de Privilege Club1 van Standaard Luik, en dit voor groepen van 20 tot 300 personen.
Fabian Mossey presenteert zijn nieuwe culinaire realisaties vooraan tweemaal per jaar aan het grote publiek en dit in een aan het seizoen aangepaste kledij die eveneens tijdens de evenementen wordt gedragen. De eerste presentatie loopt alvast einde maart in de Koninklijke Opera van Wallonië in Luik. RVH.
www.idealcooking.be

|